עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Avi Levin,

אהלן, אני מתכוון לרכוש רמקולים ממערכת שמרכיבה 2 סאב-וופרים ו-2 רמקולים סטלייטים-מדפיים (אין לי בדיוק הגדרה אליהם...התיבה שלהם יותר גדולה משל סטלייטים אבל יותר קטנה משל מדפיים), אני מתכנן לשים בכל ערוץ סאב-וופר ורמקול אחד, והם ישמשו אותי כרמקולים קדמיים. לצורך הגברה יש לי 2 מערכות סטריאו, השאלה היא מה יהיה הפתרון הכי אפקטיבי ונציל, עומדות בפני מספר אפשרויות: 1. חיבור כל מערכת ל-2 רמקולים מאותו סוג ל-2 הערוצים (2 סאב וופרים למערכת אחת, 2 סטלייטים למערכת ה-2), כאן הקרוס אובר יהיה נציל מאוד ויהיה לי שטח גדול מאוד "לשחק" עם ההגברה 2. חיבור כל הרמקולים למערכת אחת, 2 רמקולים בטור בכל ערוץ (סאב וופר אחד וסטלייט אחד בכל ערוץ) וחיבור הקרוסים לרמקולים עצמם כאשר ל-LOW PASS אשתמש בחיב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, קניתי שבוע שעבר את הרמקולים microlab x-23 , הכבלים לרמקולים האחוריים הם 6 מטר. רמקול אחד אחורי אני יוכל לתלות בלחץ והכבל השני הוא יהיה קצר מידי בוודאות. שאלתי היום מספר אנשים מה כדאי לי לעשות , והבנתי שהכי מומלץ זה לקנות כבלים חדשים לשני האחוריים ולא מאריכים למינהם בשביל למנוע ניחותים. השאלה עד כמה שמים לב לניחוטים ואיפה אני יכול למצוא כבלים מתאימים : הכבל הוא מפוצל לאדום ושחור בצד אחד ו PL רגיל בצד השני תודה

3. אז ככה יש לי lcd שהיא fhd ואני רוצה להעביר מהמחשב כבל שיהיה יותר נוח, וגם יהיה אפשר להעביר את הדי וי די כבר. הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא 4850hd שהוא כרטיס נחמד מלפני שנה בערך.. איזה כבל אני צריך לקנות? לינק יהיה מצויין! אם זה לא קשור לפורום אני מתנצל מראש

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  4. שלום אנשים. בכרטיס מסך במחשב שלי יש חיבור HDMI שיודע להוציא רק ווידאו ללא אודיו אז החלטתי לחבר את האודיו דרך היציאה האופטית שבלוח. רכשתי כבל אופטי 5 מטר, חיברתי צד אחד למחשב וצד שני לרסיבר ולמרות הכל עדיין לא מתקבל סאונד. החומרה שבשימוש היא כדלקמן: כרטיס קול מובנה בלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3239 רסיבר של YAMAHA מדגם RX-V863. בכרטיס קול הגדרתי שהיציאה אופטית תהיה ב DEFAULT (מצ"ב סקרינשוט) וברסיבר בחרתי דרך כפתור ה AUDIO SELECT את אופציית ה COAX/OPT ועדיין אין סאונד. מה אני מפספס? ד"א - באתר הבא יש את ה MANUAL לרסיבר שלי אם מישהו רוצה להציץ על איזה כפתור אני מדבר: http://safemanuals.com/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Mr.B,

מה דעתכם על הטלויזיה הזו? 32 אינצ' http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=167#descriptionDiv השימוש בעיקר הוא לתכני מחשב ותכני טלויזיה של הוט אך העיקר שוב הוא תכני מחשב (יחובר בHD) והטלויזיה השניה שאני מחפש היא 47 אינצ' ומעלה, התקציב הוא עד 6 אלף מרחק צפייה די גדול(5-7 מטרים) אשמח מאוד לקבל לתשובות בר

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. Started by XMB,

אהלן, יש לי כרגע כרטיס קול Creative XtremeMusic ויש כרגע מבצע על ה X-Fi Titanium Fatal1ty במקום ב $125 ב $60 בלבד (REBATE), אני גר בארה"ב. האם כדאי להחליף? הרמקולים שבשרשותי הם audioengine A2 ואני לא משחק במשחקים רק סרטים ומוזיקה, תודה.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  7. Started by afikg,

קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. תקציב 350+-. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. Started by HairyAss,

שלום לכולם! יש ברשותי רמקולים ישנים (מאוד) של מורל (יוצר בארץ ) ואני רוצה להעביר את הרמקולים עצמם לקופסא מעץ אמיתי, איכותי יותר ויפה יותר. פשוט הקופסא שלהם מתפרקת כבר, והכל מתקלף ומכוער.. וגם הטוויטר של אחד מהם לא עובד ובשביל לפתוח צריך לשבור את הקופסא.. כמה שאלות: כדאי להתעסק עם זה? מה צריך לדעת לפני שמתחילים? איך צריך לרפד/לאטום מבפנים? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by coller,

מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה ואת החברה הזו בכלל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693031 תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי מערכת 2.1 למחשב Z2300 ואני רוצה לחבר משהו יותר איכותי מהסטלייטים הנוכחיים לסאבוופר אבל לפי מה שהבנתי זה יכול להיות בעיה כי המגבר של ה Z2300 הוא פנימי בסאבוופר, אני לא מבין בזה בכלל, מישהו יכול להסביר לי על זה קצת ולמה זה יכול להיות בעיה לחבר? ואם אני כן יכול לחבר, איך הרמקולים האלה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 ? והאם יש משהו יותר מומלץ מהם עד 1000 שקל? ולא אכפת לי לקנות רמקולים יד שניה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. התקציב שלי באיזור ה-3500. המטרות שלה יהיו בעיקר: 50% HD 50% Xbox360 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. Started by Bebush,

היי, עשיתי פורמט למחשב, והתקנתי windows 7 מחדש (אחרי שכבר היה לי) ואחרי שהתקנתי הורדתי את הרייבר הכי חדש לכרטיס קול המובנה שלי (לוח אם של גיג'הבייט) הדרייברים הם גרסה R2.48 וכל פעם שאני בווינדוס רואה סרט\סרטון\טים ספייק אני שומע רשם של "TS" (בעיקר כמו ששומעים באותיות "ס","ש", "S") וזה מחרפן אותי. לפני שעשיתי פורמט הכל עבד טוב בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? בדקתי את האקווליזר, לא מופעל, גם לא "סביבת הסאונד" הכל על הגדרות ברירת מחדל.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. אני מחבר את המחשב של בכבל DVI TO HDMI לטלוויזיה הבעיה היא שהתמונה חתוכה ב-2 ס"מ בערך בכל צד (בצדדים ולמלעלה למטה) השאלה אם יש שיטה למתוח אולי תתמונה. הטלוויזיה שאצלי כרגע היא 37 אינצ' של BENQ דגם: SK3731 יש לי כרטיס מסך רידון 4850HD

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by agoraphobic,

אני מעוניין לקנות כבל hdmi לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה באורך 10 מטר. צריך המלצה לחנות שמוכרת כבלים איכותיים ובזול.. אין לי בעיה גם להזמין מאתר בחול.. אם אני לא טועה מישהו כאן המליץ פעם על חנות שאפילו שולחת לארץ בחינם... ושאלה קטנה, כבל באורך כזה מצריך מגבר? ברור לי שתהיה הנחתה של האות בכבל.. האם זה לא קריטי?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. Started by Avi Levin,

אהלן, חשבתי לרכוש סטנדים לרמקולים שלי. (2 רמקולים ממערכת סטריאו, סבירות רבה שיוחלפו בעתיד) בינתיים אני אשתמש בהם כרמקולים אחוריים, אני לא סגור על עצמי בנוגע לקדמיים. התקציב הוא כמה שיותר נמוך (נניח עד 400 ש"ח נשמע לי סביר). ראיתי את המעמד הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709700 מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 5.05.2010 בשעה 22:00:05 הקפצה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי חבריה, כרטיס מסך nvidia 8500 יציאות vga dvi טלוויזיה סמסונג lcd t260hd כל היציאות הקיימות יש בה הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות חיבור hdmi אל dvi שאלתי היא:איך אני יכול לעבוד על המחשב כרגיל ובטלוויזיה לצפות בתכנים הנמצאים במחשב? דוגמא: לראות vod במקאו בטלוויזיה ובמחשב לגלוש באינטרנט תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי. אני מחפש אוזנות לטלוויזיה אלחוטיות חשוב שיהיה סטנד שפשוט מניחים אותם בתוכו כדי להטעין. שיהיו מאוד איכותיות ומאוד חזקות (לאבא כבד שמיעה) בואו נגיד תקציב של 700.... אם זה יהיה משמעותי אפשר אפילו עד 1000. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ronb,

שלום, רכשתי טלוויזיה חדשה של פיליפס שיש לה חיבור לרשת / אינטרנט. לאינטרנט אין בעיה- אני מצליח להכנס ל-YOUTUBE ולאתרים אחרים. הבעיה שלי היא בחיבור לרשת. לפי מה שהצלחתי להבין, אין אפשרות פשוט לראות את הקבצים שמשותפים בשאר המחשבים (תקנו אותי אם אני טועה), אלא רק דרך חיבור להזרמת מדיה (או משהו כזה - דרך ה-media player). הבעיה שלי היא שהתיקיות במדיה פלייר מופיעות בעברית, אני לא מצליח לשנות אותן לאנגלית ולכן אני לא רואה כלום בטלוויזיה. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לשנות את השפה של המדיה פלייר / שמות הספריות מבלי להתקין windows 7 מחדש ? 2. האם זה נכון שאני חייב להשתמש במזרים מדיה ולא יכול פשוט להכנס לרשת כמו שהיא ? 3. מה זה בדיוק אומר המזרים מדיה הזה ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by tomer_m19,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של 7.1. והיום קניתי כבל לחבר את המערכת xסטריאו למחשב שיש בה שני רמקולים. ויש לי עוד מערכת רמקולים של 5.1 ומערכת רמקולים נוספת של 2.1. השאלה כמה רמקולים אני יכול לחבר למחשב? אפשר לחבר את המערכת ואת הרמקולים של 5.1? תודה רבה לכולם !

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by OStyle,

טוב אז ככה , קניתי היום קאבל CPA - PL קטן .. עכשיו אני מחבר את 2 הבננות השחורה והאדומה לחיבורים שיש לי מאחורה במערכת לבן ואדום .. ואני מחבר את הPL הקטן למחשב ( יש 6 חיבורים וניסיתי את כולם ) .. ואני שם את המערכת על מצב VIDEO / AUX וכשאני לוחץ על שיר זה רושם לי הודעה שזה לא יכול להפעיל את הקובץ כי אין מאיפה לשמוע כאילו .. דיסקים וכל השאר המערכת בסדר גמור .. וניסיתי את כל החיבורים של המחשב את כל הצבעים וזה פשוט לא עובד .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by smoke_man,

מעוניין במערכת רמקולים למחשב עד המחיר הנ''ל האם תצורה של 2.1 עדיף בסכום הזה או תצורה אחרת תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  22. המערכת JVC ו ה AIWA מה אתם חושבים עליהם ? עדיפה מ PMPO 2000W (מערכת סראונד) כדאי לחבר את שני המערכות בתור רמקולים קדמיים/ אחוריים .... ? יותר איכותי/חזק ? אני יכול לעשות את הרמקולים של המערכות בתור רמקולים קדמיים ואחוריים את הסאב של האוטו בתור סאב וואפר ואני ישאיר איזה רמקול מה PMPO בשביל סנטר .... אולי גם בשביל צדדיים ....אם זה שווה בכלל זה משרשום על הרמקולים והמערכת : אוקיי נתחיל עם JVC המגבר/מערכת : compact component system mx-j200 על הרמקולים :power handling capacity 60W והמערכת השניה : AIWA NSX-5111 התמונות של הכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373340.150 תודה

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. שלום רב, יש לי לאפטופ של LG שקניתי לפני כ3 חודשים. יש לו יציאת HDMI וVGA אבל מה: הטלוויזיה שלי בסלון היא ישנה (חיבור 21 פינים וקומפוזיט). מה ניתן לעשות? תודה מראש, יעקב

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by jetman,

היי אנשים, אני רוצה לקנות סט על חוטי ,עכשיו ראיתי פה ושם ,ביררתי מחירים ,מהתגובות על הסטים הזולים שיש ל לוגיטק ו מיקרוסופט הם על הפנים (זה לפחות מתגובות בזאפ), ראיתי ב החנות ההיא יש סטים של חברת perixx הגרמנית ,לפחות ככה כתוב באתר של היצרן, יש את 601 ואת 706, הם נראים אותו דבר ,רק ש 601 הוא 2.4G, ו 706 הוא 27G, מה ההבדל בין התדתרים? ושווה בכלל להיסטכן? אני מתכוון בס"כ ב 140 שקל מקבלים סטח על חוטי עם עכבר נטען ,ממה שהבנתי סוללות בעכבר נגמרות תוך שבוע בדרך כלל (לא יודע לגבי דגמים יקרים יותר) ובמקלדת הם בדרך כלל עובדות כמה שבועות לפני מה שקראתי ,בכל מקרה עם יש פה למישהוא ניסון עם היצרן הזה ,תגיבו * ולמי שיש ניסיון עם הדגמים הזולים של מיקרוסופט ו לגיטק ,אני מדבר עד מחיר של …

• 1 תגובה
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים