עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תראו אני לא יודע מה העלויות ואני לא מבין בזה בכלל אז אני צריך עזרה מהיסוד בעקרון אני רוצה לשדרג את המערכת שיש לי בטויוטה RUNX שלי.. לקנות לה רדיו דיסק עם MP3 (רצוי כניסת USB) טוב מערכת רמקולים ומגבר.. אני לא יודע בכלל כמה זה עולה אבל אני רוצה משהו במחיר נורמלי ושהשמע יהיה טוב.. 2000+- זה מחיר נורמלי לדבר כזה? תודה

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by motorishta,

יש לי כרטיס של creative live בסביבות השנתיים כעיקרון אני בלחצת שמעתי איתו מוסיקה או מה שלא יהיה ורק עכשיו שמתי לב שהוא לא מוציא לי צליל נקי בכלללללל גם כשאני מחבר רמקולים פשוטים של מחשב וגם כשאני מחבר את ה"מערכת קולנוע ביתית" למחשב יש לי סאונד כאילו שהרמקולים לא סוחבים בגרוש מה הבעיה פה? אולי עדכון לכרטיס? אם כן אז תביאו לי לינק לעדכון הכי טוב שיש לכרטיס הזה תודה

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  3. לאחרונה שידרגתי את מערכת השמע שלי לרמקולים ורסיבר 5.1 המחוברים למחשב HTPC. היות וכרטיס השמע הנוכחי (OB) תומך ביציאת סטריאו בלבד וברשותי כבר רסיבר ימהה התומך בפורמטים החדשים החלטתי לרכוש כרטיס שיאפשר שמע באיכות גבוהה ב6 הרמקולים. השאלה היא אם אני חייב לרכוש כרטיס שמע התומך בפורמטים החדשים (העלות בסביבות 1000 ש"ח) או אם ניתן להסתפק בכרטיס רגיל בעל היציאות הדיגיטליות המתאימות. זאת בהנחה שפורמט ה HD (שמע) יעבור ו דרך יציאת HDMI ישירות לרסיבר (עדיין לא רכשתי כרטיס מסך בעל יציאת HDMI כי אין לי עדיין טלוויזיה מתאימה, אך אני מתכנן לעשות זאת בטווח של מספר חודשים עד שנה ..).? אשמח לשמוע המלצה ספיציפית לכרטיס קול מתאים בעלות של עד 300-400 ש"ח (PCI). תודה :s05:

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by dorish,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש יש לי כרטיס קול בלוח ואני לא מרוצה מנו הכרטיס יהיה מחובר למגבר ימאהה RX-V430 שהוא 5.1 אני צריך את זה בעיקר למשחקי מלחמה כמו BF2 אני ממש מיואש ומחר אני כבר הולך לקנות משהוא התקציב עד 1000 פלוס מינוס עדיף מינוס אם משהוא יכול להמליץ על רמקולים עד 5000 שקל 5.1 אני גם ישמח והכי חשוב אני קראתי פה איפה שהוא שאם אני מחבר את הכרטיס קול ולא משנה איזה ביצאה הדיגיטלית שלו למגבר אז הכרטיס קול לא מעבד את המוזיקה אלה המגבר ואם אני מחבר ב RCA אז הכרטיס קול או זה שעושה את העיבוד והמגבר רק מגביר את הקול זה חשוב כי מה זה שווה לקנות כרטיס ב 1000 שקל שבסוף הוא לא יעבד אני מעדיף לחבר בRCA ושהכרטיס יעשה את כול העבודה תודה מראש חברה.

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  5. חבר שלי רוצה לקנות אוזנית In-ear אבל הCX300 והEP630 הן אוזניות צאוור, יש כאלו שהן רגילות? תודה

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  6. אני צריך אתר שמוכר את ה ARCHOS AV420 בארצות הברית (דוד שלי שולח לי אותו) על איזה אתר אתם ממליצים לי לקנות ממנו בארצות הברית ??? + וגם אוזניות עד 300 ש"ח בארצות הברית עזרה דחוףף

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by aeea,

אני יודע מה אנשים חושבים אליו אבל הוא מספיק בשביל חדר?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. טוב ככה, קניתי היום iriver H10 5GB, שאני אוהב מאוד ממה שראיתי עד עכשיו עכשיו יש לי כמה שאלות, (כרגע 2, אני בטח אחשוב על עוד) קודם כל, למה הוא לא מראה ID3 Tags בעברית? צריך לעשות משהו בשביל זה או שהוא לא תומך בזה? חוץ מזה, הבנתי שיש עידכון firmware (לי יש 1.14) מאיפה מורידים? איך מתקינים? ולמה להתקין? (מה זה נותן לי בעצם) תודה מראש עריכה: הבעיה החדשה שיש לי נמצאת בהודעה האחרונה (לרגע זה - הודעה 6/7 בערך)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Titan777,

שמתי לב מן הסתם שהצליל משתנה אבל מה זה בעצם עושה?

• 7 תגובות
    • 9.5k צפיות
  10. Started by chenc,

שלום.. שאלה מהותית בפי: האם לכרטיס קול של המחשב, התומך בפורמטים 5.1 וDTS וכו', אפשר לחבר רמקולים ככה סתם? או האם צריך מגברוןצ'יק מסוים (למשל, כזה שבא - אולי אני לא יודע - יחד עם חבילת רמקולים כזו או אחרת)? כלומר האם אני יכול לחבר נגיד סתם שני רמקולים לחיבור הFronts ושני רמקולים אחרים לחיבור הRears ועוד אחד לסנטר ועוד אחר לסאבוופר? או שמא צריך מתאם בין כל אלו ואי אפשר ככה סתם לחבר רמקולים לכרטיס הקול? במילים אחרות האם היציאות הללו מוגברות או לא. ואם הדבר כן אפשרי - איך בדיוק ניתן לעשות זאת? הרי חיבור של הFronts הוא חיבור יחיד של סטראו - אז איך אני מחבר אליו שני רמקולים עם הכבלים שלהם? ולמה עוד צריך לשים לב - להספק, להתנגדות (אוהם)? בתודה מראש לכל העונה והעוזר .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי ברשותי זוג רמקולים Epos ES11 (מוגברים על ידי Musical Fidelity A1) הבנתי שרצוי להניח אותם על סטנדים. לא דאגתי לכך כשרכשתי את המערכת משום שבזמנו לא היה לי מקום בחדר לסטנדים. אז, רציתי לדעת: א. היכן ניתן לרכוש סטנדים חדשים? ב. מה אני אמור לחפש בסטנד, כלומר איך לדעת אם הוא יתאים ויספק את הסחורה? האם כל סטנד בגובה המתאים (הבנתי שזה אמור ליהיות כ-60 ס"מ) שיכול לשאת את הרמקולים (כ-8 קילוגרם כל אחד) יתאים או שצריך לבדוק עוד פרמטרים (למשל: רגליות בצורת ספייקים?)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ranzip2,

שלום, אני אמור לקנות טלוויזה בארה"ב ורציתי לדעת, למעט ה PAL האם יש עוד שאמור להיות בטלוויזיה, אולי שיטת קול או תדרים שונים? אני מחפש מידע בנושא כבר כמה ימים ואשמח לכל מקור מידע. בנוסף לדעתכם עדיף? http://www.prestigecamera.com/product.asp?id=snfwd42pv1b&l=Froogle http://www.110220volts.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=TH-42PWD7UY http://www.worldwidevoltage.com/detail.aspx?ID=945 תודה מראש רן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ilyadd,

1.יש לו כבר עברית? 2.הוא עובד כמו הIPOD (עם תוכנה) או אפשר גם רגיל כמו דיסק און קי? 3.מה יש בבנדאל שלו?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by Commintern,

הכרטיס on-board שלי גרוע ועושה לי בעיות, איזה כרטיס כדאי לקנות ל-altec lansing שלי בתחום מחיר סביר? (200-450)

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by darky00,

אני מעוניין לרכוש בארץ את הLogitech Z-5500 ..האם יש לרכוש באזור ה2000 ש"ח? ראיתי הודעה של Jay K שרשם בה שהרמקולים נרכשו באזור ה1900 ש"ח..מישהו יודע על חנויות שכאלה?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לפני כמה זמן המלצתם לי על ATP 3 בנוגע לרמקולים למשחקים. גלשתי היום באתר של ALTEC בשביל לראות עוד כמה דגמים (הבנתי מכמה אנשים שזאת חברה טובה) , ומצאתי את הרמקולים האלה: http://www.altecmm.com/prod_video_flash.asp האם הם יותר טובים מהATP ? זה ישמע גרוע , אבל הם נראים יותר טוב :-[ :-[

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Yair Tz,

אהלן, יש אצלי בחדר טלוויזיה 27" של PILOT בת 5-6 שנים, שמשמיעה כל הזמן צפצוף מעצבן. (כמו מתי שמדליקים, רק הרבה יותר חזק) זה לא קשור לרמקולים כי בכל רמה של ווליום זה עושה את הצפצוף באותה עוצמה - אבל מה שמאוד מאוד מוזר, זה שהטלוויזיה מצפצפת רק מתי שהיא בזווית נורמלית (מול הצופה), כאשר מסובבים אותה כמעט עם הצד לצופה הצפצוף מפסיק. בדקתי מס' פעמים את החיבורים, הכל בסדר... היא מפסיקה את הצפצוף לכמה שניות גם אם נותנים לה מכה חזקה ליד הרמקולים. למישהו יש רעיון\פתרון? כי הצפצוף ממש גורם לכאבי ראש, ומעיק במיוחד בלילה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dr_drek,

אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 20 גיגה לפחות, בארה"ב. יש את הIPODת את הIRIVER אבל הם לא הכי זולים ולכל אחד יש את היתרונות והחסרנות שלו. עכשיו ראיתי שיש גם את הנגן Gmini 220 של ארקוס. שהוא 20 גיגה, עם צבע, קטן, קומפקטי, יש אפשרות לקנות לו שלט, אפשר לחבר אליו ישירות כרטיס ממצלמה דיגיטלית, והוא בכלל לא יקר. מצאתי מקום שאפשר לקנות את הנגון ביחד עם השלט ב300 דולר. האם זה שווה. זה נגן שווה, עם איכות טובה. בבקשה תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by neo690,

אני צריך כבל מאריך מיוחד בין סאבוופר לרמקול הראשי המערכת היא של Creative http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093&nav=0 (שמתי לב שהקצה שמתחבר לסאבוופר יש לו 9 פינים :-[ ) איפה ניתן למצוא? תודה

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  20. שלום אני בששלבי תכנון לקנות מחשב חדש, וא ני מתעניין מאוד במערכת קולנוע במקביל. חשבתי לשלב בניהם, אולם אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של שילוב מעין זה והאם זה כדאי? אם יש את התשובה לכך אשמח לקרוא אותה תודה

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by Phuq,

**אזהרת נאב** קניתי לי את המערכת 5.1 הנחמדה הזאת מבית קרייטיב. עכשיו, שמתי לב שיש לי במחשב רק 3 יציאות לרמקולים ומיקרופון.(היציאות העגולות האלה שאתה תוקע בהם את הפינים בקיצור). ומהמערכת יוצאים 3 חוטים ו3 פינים. עכשיו ב"אלוף מחשבים" אמרו לי פשוט לשנות את היציאה של המיקרופון לרמקולים. אבל אני משתמש במיקרופון הרבה לכן זה לא נשמע לי מה שהם אמרו. אז השאלות שלי הם כאלו: 1. יש יציאה לרמקול, למיקרופון ויש עוד אחת, מה היא? 2. האם ניתן להשתמש במפצל כך שבכל זאת יצוור סוראונד? תענו לי על שתי השאלות הללו ואז אני אפנה בעוד שאלה או שתיים. נ.ב בבקשה אל תעשו לי ותלכו במחשבות הללו ...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לפני כשבועיים עברנו מחברת יס לHOT. ברשותי מסך טלויזיה פלאזמה מתוצרת האייר שנקנה לפני כשנתיים בערך. למסך אין כניסת HDMI אלא רק כניסת DVI. עם קבלת הממיר רכשתי כבל HDMI ל - DVI ולמרבה הפתעתי לא קיבלתי תמונה והיה רשום לי על המסך OUT OF RANGE בדקתי את הכבל, הוא נמצא תקין. בדקתי את כניסת ה DVI של הטלויזיה עם מחשב נייד בעל חיבור HDMI נמצא תקין. הזמנתי טכנאי של הוט לא הבין מה קורה, העביר את ה"בעיה" למהנדסי החברה ולאחר יומיים נמסר לי רשמית שהממיר שלהם לא תומך בפרוטוקול של HDMI ל DVI. אלא רק בכבל HDMI ל HDMI. רציתי לדעת האם ייתכן כזה דבר? ומה דעתכם בנושא. כי אני ממש כועס ומאוכזב המון תודה סופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז ככה, המחשב שלי תמיד עשה בעיות סאונד, פעם הכרטיס קול אונבורד לא עבד טוב, פעם הויברה 128, לפעמים אחד עובד ב98 ואחר באקספי ולפעמים אפילו שניהם יכולים לעבוד כמעט נורמלי... בקיצור הבעיות תמיד היו בסאונד שהיה יוצא באיכות גרועה, ואני לא סתם מתכוון לאיכות גרועה אלה הסאונד יענו יוצא במן סקראצינג כזה וחריקות. נכון לעכשיו באקספי הכרטיס אונבורד עובד מצויין אבל הויברה 128 עושה בעיות ואני צריך ששניהם יעבדו... גילתי שכשאני מפעיל את הסאונד על הויברה, מפעיל שיר בווינאמפ ומתחיל להזיז במהירות תחלון של הווינאמפ מצד לצד אז הסאונד מתחיל להיות בסדר... (אבל עדיין לא משולם) יכול להיות משהו שקשור לגראפיקה של האקולייזר הקטן הזה... ??? קשה לי להאמין שלמישהו יש פיתרון אבל שווה לנסות... (אולי לפחו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. עריכה: השאלה החדשה על SHARP בתחתית.... חשבתי שמדובר במדבקה אבל גיליתי שהוא דווקא מוכר... יש את המסך הזה שמבחינת איכות הצפיה (בחנות) הוא סבבה לגמרי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876040 ולעומתו יש את סמסונג : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 לא ראיתי אותו אבל הוא משנת 2012 ויקר יותר ב150 ש"ח. מה אתם חושבים? תודה. עריכה: אין לי מושג איך מאחדים תרדים, אז אם אתם (המנהלים) רוצים, אפשר לאחד את הת'רד המדובר עם הקודם שלי של טושיבה ואני כבר אשנה שם כותרת...

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש רמקולים טובים ואיכותיים למחשב החדש שלי בתקציב של 300-500 שקל. יש המלצות? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.