אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני גר ביחידת דיור, יש לי מחשב בחדר ורציתי לשאול איזה סטרימר יכול להתאים בעבורי על-מנת להזרים את המדיה מהמחשב לטלויזיה בסלון. אם זה נחוץ, מהירות האינטרנט שלי היא 20 מגה. דרישות? צפייה ב- FHD/HD, יכולת לצפות בתרגום וכמה פורמטים פופולרים. הטלוייזייה בסלון היא של פנסוניק 47", גם סטנדרטית לחלוטין. אין לי מערכת קולנוע ביתית, אך ייתכן שבקרוב תהיה. איזה תקציב צריך? אשמח שתסדרו לי קצת את האוזן.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקניות בסוף החודש, כבר החלטתי על הלוגיטק 680 ועכשיו צריך לבחור רדיו דיסק חדש לאוטו. התקציב הוא באיזור ה100 דולר, כרגע הבחירה המובילה שלי הוא איזה נגן של איווה, 50 משהו. ורק בגלל הליין אין מקדימה לחבר את האייריבר. אני מעדיף מגבר כמה שיותר חזק כי אני מאמין שבשלב מאוחר יותר אני גם יקנה רמקולים. אני מאמין שזה כל המידע שצריך, תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה שבועות חיפשתי בידורית אך הבנתי שבמחירים שרציתי אין משהו טוב. אז החלטתי ללכת על רמקול בלוטוס נייד, על סמך היכרות שלכם או התנסות, מה אתם ממליצים בתקציב של 300-600? ראיתי דגמים כמו jbl flip,jbl charge בסגנון של אלה אני מחפש, אם מוכר לכם דגם כלשהו שהוא ברמה גבוהה אשמח להיעזר בכם...תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש רמקול נייד\לא נייד עם כמה דרישות: 1. קורא USB \ קורא SDCARD - אין לי צורך בBT 2. יכול לעבוד מחשמל - יהיה קבוע במקום אחד ליד שקע 3. איכות סאונד טובה ועוצמה מספיקה שישמע טוב בחדר קטן 4. קומפקטי - יתרון לא קריטי בארץ\חו"ל. תקציב עד 300 ש"ח. אם יש בפחות, אז מה טוב.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה מהרמקולים הכי טובים והכי משתלמים? INSPIRE 5.1 T5900/P5800 X530 Altec Lansing 151I האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה? ((התקציב בערך 700-800)) תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מתלבט בבחירת רמקולים יד שניה לפרה ופאור נאד--ההתלבטות בין: 1.tannoy m2 2.system audio sa505 3.bose 301 4.b&w601 לחדר במידות 4*3 מטר. בעיקר למוסיקת גאז וקלאסי. איזה מהם יהיה בחירה טובה לסאונד מפורט וטבעי?(אם יש הצעות אחרות יתקבלו בברכה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חלופה ל2.1 ישן של logitech שהתחיל לזמזם. השימוש: סרטים, סרטונים, משחקים, מוזיקה. החלופות המובילות בינתיים: microlab x13 http://www.skypc.co.il/pl_product~X13~11~0.htm microlab x16 http://www.tms.co.il/product/8534 הבעיה שלא יצא לי לשמוע אותם ואני מסתמך על ביקורות בלבד... יש הבדל מהותי ביניהם, מבחינת איכות הסאונד? איך הם בהשוואה לסדרה של fc330/fc530 (שגם די מככבים מבחינת המלצות) http://www.tms.co.il/product/5594 ממה שיצא לי לשמוע עד עכשיו: jbl creature 3 - לא התלהבתי בכלל harman cardon sticks 3 - גם לא הרשים יותר מדי, ביחס למחיר ולכל ההייפ שמסביב דווקא logitech (לא זוכר אם זה היה z323 או z523) היה די חביב
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מתלבט בין הרמקולים שיש בKSP עכשיו עם המבצעים החדשים: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310..800.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב התקציב בסביבות 500 שח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שאני אשתמש בו כ- HTPC, מחשב למשחקים ולמוזיקה, ולו יש יציאת Coaxial S/PDIF. בנוסף אני אולי אוסיף עידן+ לטלוויזיה שמחוברת אליו. אז אני רוצה לקנות רמקולים שיתאמו למוזיקה, משחקים, סרטים וסדרות, ורסיבר במקרה הצורך. התקציב שלי זה עד 2000 שקל. תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם מסך 22 וכרטיס טלוויזיה. איזה המקולים הכי מומלצים בתקציב של 400 ש"ח והאם חשוב 5.1 או 2.1? (חשבתי אולי על ה ATP3 או X530).
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
פתחתי אשכול איך לחבר את הרמקולים שלי למחשב, שהם בעצם יהיו הרמקולים בסלון ושאני ירצה לראות סרטים אני יחבר את המחשב אליהם. שאני בחדר ורוצה לשחק משחקים למשל אצטרך רמקולים למחשב. קיבלתי בעיתון חוברת של באג עם דגמים של רמקולים והם די קורצים לי. מה אתם אומרים על sony dav-tz230/lg ht353sd-a0 הסוני עולה 200$ והלג עולה 130$
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מתלבט בין רמקול רצפתי או מדפי מה ההבדל מאיזו בחינות ההבדל בניהם?ועם אפשר המלצות וכמובן שיעמדו גם בצלילים נמוכים וגם גבוהים זה הכי חשוב והעם הDB כמה שיותר גבוה זה אומר שהרמקול איכותי יותר או שזה לא קשור יכול להיות שרמקול עם 88DB יהיה טוב יותר מרמקול עם 94DB?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, הלוג'יטק Z500 שירתו אותי נאמנה 10 שנים עד שבטיפשותי שרפתי אותם כנראה לפני כשעה (יש דברים שצריך ללמוד בדרך הקשה). אני מחפש רמקולים חדשים, עד 1,000 ש"ח, הנטייה היא לסטריאו (במידה ויש משהו איכותי מאוד בתוספת לא משמעותית, בהחלט ניתן לשקול) אני חובב אוזניות ויש ברשותי את המגבר (Valhalla 2) וה-DAC של Schiit שעוזרים ל-HD650 שלי, גם בקרוב אקבל את האוזניות החדשות של Fostexx. עם זאת, רוב ההאזנה שלי היא עם רמקולים ברקע, למרות שהאיכות באוזניות היא יותר גבוהה. צורך: קצת סרטים, הרבה מוזיקה. סגנון מוזיקלי: פרוג רוק/מטאל, ג'ז (לאחרונה). אני אוהב צליל ש"ממלא" את האוזניים והדגש הוא על MIDS ולא על טרבל "קשה" מדי. מקור: מחשב, יש י…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה שתעזרו לי לבחור רמקולים מהאתר www.newegg.com לא משנה לי איזה אבל שיהיו מעולים עד 150 בערך $ תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם רמקולים 2.1 ואני מתלבט בין ה Creative 2.1 2500 וה Altec Lansing ATP 3 2.1 ה Altec עולים 200 שקל יותר... זה שווה את זה? מה ההבדלים?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש רסיבר לחדר בעיקר לשמיעה ועריכת מוסיקה... איזה ריסיבר כדאי לקנות מבין השלושה ולמה? Denon 1804 Harman Kardon AVR230 Marantz SR5400 אני מחבר אליו רמקולים לוייניים של Morel כל רמקול 100w
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אוזניות של חברת Sennheiser דגם HD555. ויש לי כמה שאלות. יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 1024 SOUND CARD ורמקולים של HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2. אבל (תקנו אותי אם אני טועה), יש מצב שהסאונד לא יהיה כל-כך טוב\נקי\יפה עם הכרטיס קול שיש לי כרגע? כי לפי מה שקראתי בכמה אתרים על האוזניות HD555, שהן ישמעו הכי טוב עם כרטיס קול טוב. (אצלי כרגע שומעים סביר, למרות שהרמקולים מאוד טובים, אבל הBASS והTREBLE לא הכי נעימים\נקיים\צלולים לשמיעה. הTREBLE צורם, והBASS לא משהו בכלל. ואני חושש שעם הכרטיס קול שיש לי כרגע, ישמעו ככה עם האוזניות החדשות שאני רוצה לקנות. עכשיו: אם זה נכון שלא ישמעו טוב כמו שאפשר לשמוע עם כרטיס קול טוב, אז עשיתי חיפוש על כ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני רוצה לרכוש טלויזיה ולחברה למחשב. אני יודע שזה פורום למסכי מחשב - אבל אני בטוח שיש פה מומחים שמבינים בשני נושאים משיקים כאלה. הדרישות הם כדלקמן: - FULL HD - הטלויזיה תהיה מחוברת לכרטיס המסך - הטלויזיה נועדה לצפיה בסרטים. - גדלים 40-50" - תקציב עד 5000 (כמובן שעדיף פחות) - היה נחמד אם היה לה חיבור USB וסרטימר קורא MKV+כתוביות בעברית - כדאי (לא חובה) שתהיה 120hz כדי שאוכל להפוך אותה בהמשך לתלת מימד. (לא חובה) - ממיר דיגיטלי מובנה (לא חובה) יש כל כך הרבה חברות ודגמים שאני לא יודע ממה להתחיל. הבנתי שטכנולוגיית פלזמה היא טובה יותר אבל צורכת משמעותית יותר חשמל. לא אכפת לי כ"כ כי שוב אני אשתמש בה בעיקר לצפיה בסרטים ולא לצפיה בכבלים או משו. האם יש דג…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני מקבל A450 של סאמסונג, אין לה כניסה לסקארט ואני בסה"כ רוצה לחבר את הממיר, אבל באיכות כמה שיותר טובה.. יש לי כבל סקארט שיוצא מהממיר, ומוציא לי 3 יציאות RCA לטלויזיה, אבל לפי מה שהבנתי ה RCA מאבד איכות... האם S VIDEO יותר איכותי מ RCA? מה לגבי המרת הסקארט לחבור דיגטלי? (HDMI, DVI, VGA) ראיתי רק במחירים כמו 300, אין פחות? ואם אני נגיד קונה כזה חיבור, SCART TO HDMI, זה באמת ישפר איכות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי תוכנת הקלטה מהמחשב והתחלתי לדבר והיא הקליטה אותי, ואז הבנתי שיש לי מיקרופון פנימי במחשב. (לא היה מחובר מיקרופון). ואז שינתי משהו בהגדרות והוא כבר לא מקליט... מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו? יש לי Windows 7 ומחשב Dell Studio XPS 1640. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים רגילים של החברה Shock שתי רמקולים קטנים + סאב עכשיו בטעות פתחתי את הסאב לפני שפתחתי אותו שמעתי סאונד שסיפק אותי בהחלט אחרי שפתחתי אותו התחלתי לשמוע קיק שנשמע כמו נקישה על עץ בלי באסים בכלל באס צרוד מאוד! הרבה Noise סגרתי אותו ככה חלש עם דבק סלוטפ וזה עדיין לא כמו שהיה אבל יש שיפור אדיר השאלה אם אני יסגור את זה כמו שזה היה סגור הסאונד יחזור? וגם למה שכמה שיוצא יותר אוויר מהצדדים של הסאב אז הוא משמיע באס יותר מגעיל? וד"א מה אתם חושבים על החברה Shock?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רק רציתי לספר שאני לא מצליח למצוא בטריה בחנויות כבר הייתי בכל מיני מקומות הבטרייה כבר חצי מתה זה הגיע למצב שאני פותח את המכסה ומלקק את הבטריה ואז זה עובד לעוד כמה לחיצות שיהיה אפשר לפחות להדליק את הרמקולים או לשנות טיפה ווליום שלא לדבר על זה שהמכסה בכלל שבור יש לו שתי שיניים קטנות מפלסטיק שמחזיקות אותו במקום הם נשברו מזמן אז אני משתמש בחוט דק שאני מלפף מסביב ומחזיק את המכסה סגור אפשר להבין למה הרמקולים האלו נמכרים בזול בלי השלט הם המשקולות נייר עם הסאונד הכי טוב באיזור
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
זה נכון שבPMP אפשר להחליף את הבטריה בלי לשלוח לIRIVER אלא לקנות ולהחליף לבד בבית?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי מבחור שהיה בארה"ב ipod 5gb לפני מספר חודשים. ידעתי שבעיה גדולה יכולה לצוץ כשקונים ipod יד שנייה והיא עניין היישנות הבטרייה. בפרוספקט שקיבלתי היה רשום שהדגם הזה של הipod יכול לעבוד עד ל-10 שעות ברצף ושלי מצליח לסחוב מקסימום 5 שעות ללא תאורה ומשחקים. בינתיים זה לא כל כך נורא, אבל אולי בעוד חצי שנה הבטריה לא תעבוד יותר משעתיים (אני משתמש בו דיי הרבה ומטעין אותו בהתאם). בדקתי באינטרנט וראיתי שמוכרים בטריות עם סט מיוחד של מברגים לפתיחת המארז אך המשלוח עולה יותר מהמוצר, אם בכלל יש משלוח לארץ. ולכן, רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר חנות או יבואן שיכול להציע לי את הבטריה+הסט. תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חברה מישהו מכיר כאלה שמוחרים לא 80-200 שח ליחידה? אני רק רוצה "להנמיך" את החדר .
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-