עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש זוג רמקולים + סאב למחשב עד 1000 שקל, השימושים העיקרים שלי זה הרב מוזקיה סרטים וקצת משחקים. אני יותר מחפש איכות שמע ורמקולים יפים שיקשטו לי טיפה את החדר, מאשר רמקולים מגושמים. ביינתים מה שבכיוון זה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או Logitech Z-2300 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  2. אהלן, קניתי השבוע את הD2 ואני מחפש לשדך לו אוזניות נוחות לספורט. אני מעדיף אוזניות כפתור עם קשת מסביב לאוזן. כעיקרון עד היום הרסתי שתי זוגות של אוזניות פשוטות אז אני מחפש משהו מעט יותר איכותי (ועם איכות קול סבירה) בשביל האיכות יש לי את הSPPRTA PRO של KOSS יש המלצות? ובלי קשר מישהו מכיר נרתיק טוב לספורט בשביל הנגן הזה?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by arik89,

בכ.מסך שלי יש SVIDEO,אבל בטלווזיה אין,האם יש כבל שהוא מצד אחד SVIDEO ומצד שני קומפוזיט? כדי שאני אוכל לחבר את המחשב לטלווזיה. תודה.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  4. אז המצב הוא כזה: יש לי סכום של משו כמו 3000 שקל אני רוצה לקנות סט של 2 רמקולים ריצפתיים קידמיים 2 אחוריים סנטר וסאב + רסיבר. אני רוצה סוג ששומעים בו מצוייין והוא לא מתקלקל מהר. אם יש הצעות אז בבקשה... : [br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 23:29:50 שכל אחד ירשום את החברה הדגם המחיר ההויתרונות והחסרונות.

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  5. אני מחפש תנגן האופטימלי שהוא MP4 והוא מציג תמונות גם עם מסך גדול נפח 1 גיגה עם אחריות לשנה + לא צעצוע שמתפרק מחפש תהמלצות שלכם וכל הנתותנים שאני לא מבין בהם ב ZAP יש חיפוש אבל אני לא יודע מה כדיי משם כי יש מלא חברות ואני מחפש תגם נגן MP3 עד 300 שח שהוא טוב לא שביר ולא מתפרק אם יש דבר כזה כמתנה לידידה שלי ליום הולדת.. 1 גיגה ב ZAP יש חיפוש אבל אני לא יודע מה כדיי משם כי יש מלא חברות מוזרות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Dark Respect,

כשאני מסובב ברסיבר שמחובר למחשב את הכפתור עד הסוף ימינה, שומעים את המוזיקה רק ברמקול שמאל. כשאני מסובב את אותו כפתור עד הסוף שמאלה שומעים את המוזיקה רק ברמקול שמאל. אבל בווינאמפ כשאני עושה Balance לצד ימין, הוא משמיע לי ברמקול שמאל, ואותו דבר, Balance לצד שמאל משמיע לי את המוזיקה בצד ימין מישהו יודע ממה זה נובע?

7. שלום , אני מחפש כרטיס קול שיהווה שידרוג לכרטיס קול העכשיו שלי (SoundStorm) אבל בגלל אילוצים טכנים, אני מחפש כרטיס קול עם RACK חיצוני (או כרטיס חיצוני בכלל ) שתיהיה לו יציאת אוזניות ושליטה על העוצמה של האוזניות , הכרטיס יכול להתחבר בכל דרך (FireWire , USB ) הדרישות האלה הן חובה מהכרטיס.. אני מוכן להשקיע עד 200$ (יש לי כמו כן את האפשרות לקנות בחו"ל) עכשיו ראיתי את הכרטיס הבא http://www.m-audio.com/products/en_us/FirewireAudiophile-main.html - AudioPhile FireWire ב140$ אצל J&R בניו יורק . האם יש אופציות יותר טובות ? ואם כן אשמח להמלצה . תודה רבה

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by itaysk,

אני מחפש מערכת 5.1 בתסביבות 500 שקל... יכול להיות שהתקציב ישתנה אני יודיע לכם אבל בינתיים תנו הצעות בינתיים מה שראיתי זה הסט של GENIUS ושל AZTECK או משהו כזה....

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  9. מה נשמע? רציתי לדעת מה נחשב למחיר הגיוני +- לקניית ipod mini דור ראשון (4gb)? הציעו לי את המכשיר, כבל למחשב, מתאם ac, שני iskins כאשר אחד במצב כמעט חדש והשני טיפה קרוע. עכשיו הסיבות שבגללן אני מתלבט הן שעל גבי המכשיר יש מספר שריטות (דבר מובן בהתחשב בכך שהמכשיר אינו חדש אך בכל זאת), הסיבה השניה שיותר מטרידה אותי היא שהמכשיר היה מחובר לאורך זמן לחשמל שלפי מה שזכור לי מהדורות הקודמים של ה ipod זה דבר שפגע בחיי הסוללה. הייתי מעונין לשמוע מה את דעתכם והאם הקניה משתלמת, תודה.

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  10. השבוע התחדשתי בזוג הנ"ל, עכשיו יש משהו שדי מציק לי... בזמן האזנה למוזיקה בעיקר רוק וסגנונות דומים נשמע כאילו קולות הזמרים מזייפים במין תוספת מעצבנת של מים בגרון (לא עולה לי משהו אחר בדמיון,עמכם הסליחה) ,תקון קטן -הרעש מתווסף לכל תחום התדרים הגבוהים ולא רק לקולות הזמרים. האוזניות מחוברות ל audigy 2 zs יש למישהו מושג מה לא כשורה? או איפה להתחיל בניסיון לסדר את זה. אין לכם מושג איך זה לשמוע את Depeche mode עם הזיוף המעצבן הזה!!! אגב צריך לעשות מעין "הרצה" לאוזניות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם ברשותי מחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 9400 , מערכת Win7 ומסך טלויזיה דק SAMSUNG 37 אני משתמש ברמקולים של הטלויזיה. אין רמקולים חיצוניים רכשתי כבל DVI-HDMI וכמובן הנחתי שהכניסת טלויזיה תחפש את האודיו מהכבל HDMI אך ברור לי שאין לכרטיס מסך יציאת קול ושDVI מעביר רק תמונה ניסיתי לחבר את האודיו לטלויזיה בכל חיבור IN (גם RCA וגם PA) בתקווה שיהיה לו תיעדוף על הHDMI. כמו כן ניסיתי את כל כניסות הHDMI וגם חיפשתי שליטה בתפריטי הטלויזיה אך עדיין לא הצלחתי לגרום לסאונד לעבוד לאחר חיפוש ממושך בפורומים הפיתרון הכי קרוב שמצאתי הוא איזשהו עדכון לדרייבר של NVIDIA שבמבצע מספר שינויים ברישום אשר מנטרלים את הכבל מחיפוש אודיו וכתוצאה מכך גורמים לטלויזיה לחפש אודיו ממקור אחר, …

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by Gil28,

חשבתי על ה-PX-100 של סנהייזר רק שאני לא מוצא אותם. ראוי לציין שאני נמצא בניו יורק וחוזר לארץ ביום שלישי. אם מישהו מוצא חנות אונליין\פיסית באזור אני אשמח. אם יש הצעה אחרת אני מוכן להקשיב. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by _Daniel_,

מה עדיף ומה דעתכם??

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  14. צריך המלצה לטלויזיה לשידורי HD לסלון 42''. כוללת חיבור USB.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by אלעד_ק,

שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה ומטרידה: זו הפעם השניה שהרסיבר החדש שקניתי נשרף (לא מגיע אליו מתח בכלל). הרסיבר (519 של פיוניר) מחובר בכבל HDMI למחשב הנייד שלי - חדש גם כן -G62 של HP. התופעה הזו קורית כאשר אני מנסה להפעיל קובץ מוסיקה בנייד. חשוב לציין שזה לרוב זה עבד בסדר, אבל שני מקרים כאלה שרפו לי את הרסיבר. אגב, פניתי לפיוניר והם לא ידעו מהו מקור הבעיה. הם הפנו אותי לבדוק את הרמקולים. הרמקולים נבדקו והם בסדר (וורפדייל). הבעיה מתסכלת מאוד, אני אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי. האם זה קשור לכרטיס הקול של הנייד? תודה, אלעד

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם! ברצוני לקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי, בטווח המחירים של 100$\350 ש"ח.כאשר מהקצת שהצלחתי להבין באינטרנט, ההתלבטות היא בין Shure SE115, Shure SE215, Klipsch Image S4, וכמובן בין הדגמים אשר אתם עשויים להציע לי. אני שומע עם אייפוד, בלי מגבר אוזניות או משהו כזה, והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים (מפורט דיו שאוכל להנות איתו גם מפולק, אינדי, רוק אלטרנטיבי, ג'ז, אך מאידך גם מגורילאז, דג נחש, וסגנונות קצת יותר עמוסי בס), ואטימה טובה וגם נוחות מקסימלית, שכן התנסיתי בעבר באוזניות שלאחר כשעה פשוט היו בלתי נסבלות באוזן.אלה סה"כ הקריטריונים. אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות והמלצות ! בברכת שבת שלום, יותם.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by b3ta0,

האם יש בארץ מוצר כדוגמת המוצר הבא, מה שאמור להפטר מהזמזום (hum) שחלק מה סאב וופרים עושים? http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX הזמזום הבלתי פוסק של הסאב של ה FX6021 שלי דיי מעצבן, האם מישהו יודע אם אפשר להיפטר ממנו, אולי כדוגמת המוצר שבקישור, אם קיים בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי ראיתי את הרמקולים הנ"ל ב-KSP והנה הקישור: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan רציתי לדעת אם חייבים לחבר אותם למגבר/רסיבר או אם אפשר לחבר ישירות לממיר הוט? או ישירות לנגן DVD? וכו'... תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. נראה כי המחיר בערך שווה אז מה עדיף? תודה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by Avivo,

אני לא ממש יודע אם זה בדיוק המקום.. אבל אני מחפש מערכת לרכב הכוללת: 1. רמקולים- אני לא יודע ממש כמה ואיזה צריך (כמובן את כל התדרים כמו בכל מערכת אחרת) אבל לא יודע בדיוק איך זה מתחלק באוטו 2. cd+mp3 ו די וי די אם אפשר....- שוב רצויי משהו איכותי יותר, העוצמה לא בהכרח הדבר הכי חשוב! האיכות של המוזיק עדיפה לי. 3. מקום להתקין בו את כל זה (רצויי באזור הצפון) שיודע מה הוא עושה, ולא ישחט אותי יותר מידיי במחירים שוב, להבדיל מהרבה אחרים, אני לא רוצה להפוך את האוטו שלי ל"אוטו ערסים" גם בבית יש לי מערכת איכותית מאוד (לטעמי) (של jamo למי שמתעניין) הדגש הוא על האיכות ולאו דווקא על העוצמה התקציב שלי דיי גמיש- אני מוכן להשקיע, אבל בוא לא ניסחף- זאת בכל זאת מכונית.... תודה מראש לכל מי שעו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. DIVX kiss DP-1100 איך אני יכול להנות מהאפשרות של הDVD שכתוב עליו שהוא תומך בUP-scaling 1080i הינה החוברת של הDVD http://www.kiss-technology.com/files/manuals/DP-1100_eng.pdf זאתי התמונה של החיבורים בDVD הינה הפרטים מהאתר http://www.kiss-technology.com/?p=1100&v=users והינה מה שכתוב על האריזה: thr dp 1100 support progressive scan and can produce scaled 1080i or SVGA video for high definition אודה לכם מאוד אם תוכלו להקדיש קצת מזמנכם ולעזור לי.. אה והטלוויזיה שברשותי היא viewpia "37 הינה דיון עליה פה באתר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208803.msg1830195#msg1830195

22. Started by R9547655G,

טוב אז מי שלא מכיר אותי אני פאן גדול של קראטיב וראיתי תאוזנייות שלהם. ה AURVANA נמכרות בארץ ב כ650שח. שזה יותר מדי. בחול אפשר להשיג ב 80$ בנייואג. אבל שווה לקנות מאמריקה? כמה יעלה לי משלוח? והאם האחרייות שווה משהו והיא יכולה להשתלם? --- מישהו שמע אותן? שווה קנייה? תודה. --- בשילוב עם נגן MUVO SPORT האוזנייות מנוצלות?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  23. שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by zabal12,

שלום ! אני מעוניין לקנות מערכת שמע חדשה בתקציב של עד 3.5K. אני רוצה לקנות רמקולים פאסייבים של B2030P Behringer ולהתאים להם מגבר . אני צריך לקנות גם כרטיס קול למחשב ? או שהמגבר מספיק ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by taltola,

היי חברים,מהיכן אני יכול להביא/להוריד/לקנות תוכן 4K אמיתי לטלויזיה 4K שנרכשה?איך אני יכול להציג את התוכן בטלויזיה? דרך דיסק און קי?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.