עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם. יש ברשותי פלאפון SE K610, אחלה של מכשיר ואני מרוצה ממנו. קניתי אתמול כאבל שמאפשר יציאת סאונד מהפלאפון, אז סתם רציתי לשמוע ממנו ברמקולים שיש לי בחדר ואני בשוק. האיכות סאונד עלתה פלאים, יש פירוט לא נורמלי, הבאס נקי יותר, ועכשיו שומעים midrange אמיתי!! יש לי במחשב כרטיס קול creative audigy 2 ZS מותקן, ואני חייב לציין שאני מאוכזב ממנו לאחר ששמעתי מהפלאפון. עם קצת משחקים באקולייזר של הדרייבר, הגעתי +- לרמה קרובה של איכות, אבל זה עדיין לא אותו דבר. אני חייב לציין שהרמקולים שלי הם ממוצעים ומטה. אין לי תקציב וזה מה שמונע ממני שדרוג. לבינתיים אפשר לומר שהוצאתי את המיץ מהרמקולים הנוכחיים. אתם פשוט חייבים לנסות את זה. שומעים מדהים מהפלאפון, אפילו בהשוואה של אותו שיר. איך…

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  2. שלום. אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה, בעיקרון לנגן IAudio X5.. האוזניות שמגיעות איתו צורמות באוזניים אם מעלים את הווליום מעל 25 ככה אם אקווליזר וזה מעצבן.. אז אני רוצה אוזניות שיישמעו טוב גם עם אקווליזר עד 200 ש"ח עם חריגה, אני יכול להתפשר בשביל איכות.. אה, כן, כמעט שכחתי - רצוי מאוד שהאוזניות יהיו זמינות בנתניה, זה די בעייתי בשבילי להזמין מהאינטרנט כי זה כרוך בכרטיס אשראי ואבא שלי אמר שהאוזניות אני מממן אחרי הנגן... :] תודה רבה לעוזרים, אופיר

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Chymes,

אני מחפש רמקולים איכותים למחשב מתנת יום הולדת לאח שלי. תקציב: 800 - 1000 ש"ח. אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים. אני רוצה שזו תהיה מתנה מאד איכותית.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  4. אני התקנתי לחבר WINDOWS מחדש יחד עם כל תוכנות בDIVX אך אני שומע בסטריאו בלבד מהכרטיס שהוא אמור להיות 5.1 התקנתי את תוכנת הAC3 FILTER שאיתה אני עובד במחשב שלי אבל הרסיבר לא מציג אות של 5.1 אני מחובר בכניסה הקוקסיאלית והכרטיס קול הינו sound max

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by roeiw,

ומה דעתכם על Logitech X-230?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות איי פוד וידיאו. הבנתי שהוא מקבל קבצים רק דרך האייטונז ולא ניתן פשוט לגרור אליו תיקיות כמו בנגנים אחרים, כדוגמת נגני הפלאש הפשוטים. כמו כן ברצוני לדעת האם תצורת העבודה האפשרית בו היא של מעבר על קבצים בתוך תיקיות, באופן מופשט, או שחייבים להסתבך עם תגיות id3 ורשימות שהוא מנהל על דעת עצמו.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  7. מחפש המלצות לרכישת מספר זוגות של אוזניות איכותיות לאייפוד .

8. Started by sigma,

1. מדובר בסרטים , שהורדו מהאינטרנט בפורמט flv . האם , כדי לראות סרטים אלו באמצעות DVD קורא Divx בטלוויזיה צריך קודם לבצע המרה לקבצי avi ולצרוב אותם על תקליטוני DVD-R ? האם ניתן להשתמש גם בתקליטוני CD-R ? 2.אילו תכונות טכניות נדרשות מהמכשיר ? 3.האם רצוי מכשיר מקליט ? 4.איזה מותג מומלץ ( התקציב לא מהווה בעיה ) 5. לאילו היבטים טכניים נוספים מומלץ להתיחס ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. יש לי מגבר יישן שאילו מחובר הכרטיס קול לאן לחבר לירוק או לשחור \ כתוום ???..... בינתיים זה בירוק ושומעים טוב... אבל מזה הכניסה השחורה למה היא מיועדת ולמה הכתומה ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by Joolmus,

בדיוק קיבלתי מארה"ב את ה-Creative Nomad ZenNX 20GB.. רציתי לדעת קצת, האם הוא נקרא טוב יחסית לשאר הנגנים או שאו לא טוב בכלל? תודה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  11. קיבלתי למייל פרסומת מאיזה אתר סטייל DX..בין הייתר יש את האוזניות האלו: http://www.wsdeal.com/EP0226B/Foldable_Comfortable_Headset_with_Left__Right_Channels_Black.ws עולות 5 דולר שזה 20 שקל בערך..שווה ניסיון?? יש מישו שניסה אוזניות חיקוי ויצא מבסוט? יש לי את ה- SS סיברייה V2 מקוריות כמובן ואני די מורגל לאיכות ללא פשרות (בעיקר אני שומע מוזיקה), פשוט אני רוצה אוזניות לרחוב שאפשר להסתובב איתם והם נראות טוב ולא ממש לחוץ או מתכוון לשלם על כך ביוקר, השאלה עד כמה האיכות ירודה או סבירה אפילו.

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by Assafmac,

אני מקווה שאני שואל במקום הנכון ! שלום רב ! אני זקוק למידע על מיני דיסקים במחיר שלט יעלו על 500 שקלים ויהיו סבירים ! האם יעילים גם באימון שלא בחדר כושר ? ואיכן אפשר להשיג במחיר הזה ? תודה אסף

13. Started by iSolt,

נמאס לי מהXioami piston 2 אני רוצה אוזניות in ear סיליקון חדשות עם צליל נקי וברור, יש לי נגן mp3 עם dac, אני לא שומע מהטלפון, לא צריך מגבר או מיקרופון. לא ביטס תקציב באזור ה200 שומע רק flac לא להמליץ אם לא ניסיתם בעצמכם. תודה

14. צהריים טובים!! אוקיי אז ברשותי iPod 30 ג'יגה יחסית חדש (3 חודשים) שכאמור זה מהדגמים החדשים... הכל היה טוב ויפה והייתי פשוט מרוצה ממנו כמו לא יודע הכל עבד פיקס בקיצור! כמה פרטים טכניים לפני: אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Pro והתוכנה שדרכה אני מעביר שירים לנגן היא כרגע ה EphPod המעולה! ואני משתמש דרך חיבור הפיירוואיר שנמצא בכרטיס הקול שלי (Creative לצורך העניין). הבעיה היא שאני מעביר שירים בקצבים כל כך איטיים שזה משגע! לפני הייתי מעביר במהירות של 4-5 מגה לשניה כיום זה נע בין 100 קילו בייט לשניה- ועד ל 600 קילו בייט לשניה (שזה יענו המקסימום אם אני סוגר את הכל ומכבה את המחשב לכמה דקות- במצב אופטימלי). אחרי שהבעיה קרתה לי ב EphPod ניסיתי להשתמש בתוכנה שקיבלתי שהיא ה Music …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני שם לב שהמון המון הולכים היום על הגראדו S60 בגלל המחיר הנוח שלהם והאיכות הטובה שהוא מספק. אמרו לי בחנות שצריך קצת להתרגל לסאונד של הגראדו כי הוא שונה מהסנהייסרים. אני אישית מאוד אוהב את האוזניות של סנהייסר ולא בהכרח רוצה להחליף, הייתי שמח לשמוע איזה אוזניות של סנהייסר משתוות לאיכות ובעצם לכל היתרונות שיש לגראדו S60. * לא מחפש משהו מפלצתי, אבל משהו איכותי שאולי יהיה שווה להחליף בו את ה-HD457 הוותיקות והאהובות שלי. * אם בכל זאת כן כדאי ללכת על הגראדו, אז האם שווה להוסיף ל-S80 ומה בעצם ההבדל בינהם? * חשוב לציין שהאוזניות האלה הם רק לבית, ככה שלא אכפת לי אם הם יהיו ענקיות. * גם AKG נראים לי אחלה אופציה, אבל שוב אני דיי פאנבוי של סנהייסר (בלי שום סיבה, אני לא מבין מי-יודע-כ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lishay,

סודר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by erashel,

שלום אני מחפש לקנות לילדה בת 15 אוזניות באיזור ה200-250 שקל. יש לה אייפון, אז אם האוזניות מותאמות אליו(עם מיקרופון ושלט ווליום) אפילו יותר טוב אבל לא חובה, יכול להיות גם 3.5MM רגילות אם הן יותר איכותיות היא לא מבינה גדולה בסאונד אבל בכל זאת אני מחפש משהו שיהיה לא רע, היא שומעת בעיקר פופ. ניסיתי לחפש אבל יש כ"כ הרבה דגמים שזה קשה לדעת מה לקנות. אל תמליצו לי על הזמנה מחו"ל כי אני צריך את זה בימים הקרובים. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by bar72,

קצת מבולבל... ראיתי שזה עולה מידי פעם פה בפורום ואשמח להבהרה: למטרת מצגות במשרד (יש קירות מסך בחדר הישיבות, כלומר חלונות גדולים, אך לכיוון צפון) 42" - מה עדיף? למטרת צפיה בטלוויזיה דרך YES/כבלים, ומעט פלייסטיישן - 32" בסלון, מה עדיף? ואם יש לכם המלצות ספציפיות, אשמח לשמוע. למשל, במשרד ה- LG 32" הנוכחי שלנו מסתנכרן ומציג את כל המחשבים מעולה (וגם את האטארי 2600 ), לכן אני חושב לדבוק ב- LG, אם כי נראה לי ש- HD READY 42" LCD, יספיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. המחשב שלי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים: 2 אחוריים הם הקטנים יותר ו 2 קדמיים הגדולים יותר. אין לי סאב ואין לי סנטר. ויש לי בעייה: כשאני מחבר את הרמקולים כמו שצריך הקטנים אחורים והגדולים קדמיים אז אני לא שומע את האחוריים כמעט לחלוטין. הם ממש לא דומיננטיים ולא שמים לב לסראונד. (עשיתי את בדיקה כזאת של הרמקולים בדרייבר של הכרטיס קול) ואני חושב שאני יודע מה הבעייה... ברסיבר כתוב שהרמקולים האחוריים צריכים להיות בהתנגדות של מינימום 8 אוהם. אצלי הרמקולים האחוריים הם עם התנגדות של 4 אוהם. זאת יכולה להיות הסיבה לזה שאני לא שומע את הרמקולים האחוריים? האם זאת באמת הבעייה שאני לא שומע את האחוריים? או סיבה אחרת? אתם יכולי לעזור לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by MODY69,

שלום, אני מחפש אוזיות in ear ל- H10 שלי... חשוב שיהיו עם אטימה. התקציב הוא 300 ש"ח. חשבתי על ה- CX300, מה דעתכם עליהם? האם אני ארגיש הבדל ניכר בהשוואה ל- MX400 שבאו עם הנגן?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  21. Started by polegs,

שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by Ck3,

שלום, אני צריך כבל HDMI באורך 10 מטר, ואני לא מבין מה ההבדלים בין הדגמים השונים והבדלי המחירים הענקיים. לדוגמה, מבין שלושת אלו, איזה כדאי לקחת? (המטרה היא לחבר את המחשב לטלויזיה LCD בגודל 37" בשביל צפיה בסרטי HD ואולי משחקים) http://www.mediagalaxy.co.il/rec/630-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-HDMI-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%96%D7%94%D7%91 http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-1-3B-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שימושים למוזיקה/סרטים .. חשבתי על ה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או שיש משהו יותר זול עם אותה איכות?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by icebreak,

http://www.techmanifesto.com/archives/2005/07/28/tux-on-ipod-mini/

• 5 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.