אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את ה-X-FI Extreme gamer Fatality,(עוד לא קיבלתי אותו) וכרגע מותקן לי במחשב האודיג'י 2ZS פלאטינום.אני לא רוצה לוותר על הפאנל הקדמי שלו עם הכניסות והיציאות,מצד שני האקס פיי לא יכול להתחבר אליו..(במסורת קריאטיב,יש לו פאנל קדמי משלו שמעלה את המחיר בצורה מטורפת) אם אתקין במחשב את האקס פיי לצד האודיג'י,האם הם יוכלו לחיות בשלום אחד עם השני? או שיהיו לי בעיות של התנגשויות ובעיות דרייברים? בימי הפנטיום 1 שלי לפני 10 שנים,היו לי על מערכת הפעלה windows 95,שני כרטיסי קול-האחד SB LIVE 4.1, והשני AWE64,הם עבדו ללא דופי וללא שום בעיות.כל מה שהייתי צריך זה לבחור בלוח הבקרה של הוינדוס איזה מהם אני רוצה שיהיה הפעיל,וזה עבד מצוין. איך היום זה יפעל? מישהו כאן ניסה דבר כזה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי שכשקרוב משפחה יגיע לארץ מארה"ב, אני אבקש ממנו להביא לי גם נגן אמפי3. נכנסתי לאתר של רשת חנויות גדולה בארה"ב, Comp-U-Plus, כי יש להם סניף קרוב לבית שלו, ומשם התחלתי להתבלבל יש את 2 הנגנים האלה, בהפרש של דולר: 5 ג'יגה וזה: 6 ג'יגה ודווקא ה5 ג'יגה עולה דולר יותר. השאלה היא מה לעזאזל ההבדל ביניהם? הLounge אומר שהוא בא בלי תושבת\מטען? (אם לקשר לפירוש האמיתי של המילה) ואחרי הסוגייה הזאת.. האוזניות. איך הבדלי המחירים בין הארץ לארה"ב? המבחר שונה? וכמובן, מה מומלץ: אני לא אודיופיל. ממש לא. אני מסתדר יופי במחשב עם איזה Creative 128 ואוזניות צוואר של סוני. אף פעם לא ממש אהבתי אוזניות בתוך-האוזן, זה פשוט נראה לי ממש מגעיל אם מישהו מבקש את האוזניות שלך, ושמעת…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי את הרמקולים הנ"ל לפני כשבוע ימים והנחתי אותם בחדר ממ"ד על שולחן עבודה של המחשב מרחק בין הרמקולים כ 120 ס"מ (אין אפשרות להרחיק יותר ) ודיי צמודים לקיר (שוב מגבלות של הממ"ד) חיברתי למחשב (כרטיס קול מובנה במחשב חדש עם WIN 7 , הורדיתי את כל המקדדים של K-LITE ) לצערי בכול בסרט / סידרה TV שאני שומע דרך המחשב עם נגן VLC לא שומעים את הפס הקול של הסרט. המוזיקה שמלווה את הסרט משתלטת על הרמקולים ואין אפשרות לשמוע ולהבין את פס הקול. האם יש פתרון לנושא זה בצורה של התקנת כרטיס קול יעודי במקום כרטיס הקול שמובנה על לוח האם במחשב. או שיש פתרון אחר? תודה לכול מי שיוכל לעזור ערן אדר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כה 4.5 שנים קניתי טלויזיה של lg 32lc2r HD ב 5000 היא ממש טובה ואני מאוד מרוצה ממנה עכישו אני צריך טלויזיה חדשה 32" שלא תהיה גרועה ממנה לא ממש משנה לי אם זה LED או או רגיל וגם אם זה FHD או HDR הטלויזיה ברובה תהיה מחוברת לממיר רגיל וקצת גם למחשב לתכנים בעיקר ב HDR אבל לפעמים גם FHD אם היתי אומר באחוזים אז כחה 80% רגיל 20%HD עכשיו די חשוב לי שלא יהיה ל OVERSCAN כי בזות שיש לי עכשיו יש OVERSCAN תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לשימוש לא כל כך סטנדרטי. הרמקולים האלה ישמשו למחקר כלשהו שקשור לאקוסטיקה. הם מיועדים לעבוד בשטח פתוח מחוץ למבנים ולשמש כמקור נקודתי פחות או יותר (כלומר לא רלוונטי כל מיני מערכות מרובות רמקולים למיניהן). בגלל שזה למחקר הם צריכים להיות עם כמה שפחות עיוותים בתחום רחב ככל האפשר בכל תחום השמע (נניח 20-20K הרץ). אני יודע שיש הרבה רמקולים מטורפים למיניהם אבל מגבלה נוספת היא שהם צריכים להיות קטנים (משהו כמו עד 30 ס"מ גובה נניח). ברור לי שכל הדרישות ביחד יוצרות הרבה מגבלות אבל אם אתם מכירים בכל זאת משהו קומפקטי ועדיין איכותי יחסית אשמח לשמוע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א) השאלה החשובה שלי,איך האתר מבחינת אמינות ומשלוחים? ב ) ראיתי שמידי פעם יש מבצעים על מוצרים מסויימים,הבנתי לדוגמא שהיה לפני חודש את ה DX50 ב 200ִ$ וכרגע לא מוכרים אותו,אבל הם כן מציגים אותו באתר, השאלה אם ידוע למישהו האם זה שהמוצר באתר זה אומר שהמוצר יחזור בקרוב למכירה או שזה לא מחייב ויכל להיות שלא ימכרו אותו בכלל בקרוב.. אני יודע שאף אחד פה לא נביא,אבל מאמין שמי שעוקב אחר האתר הזה הרבה אמור לדעת בדרך כלל איך זה מתנהל שמה ומה בדרך כלל קורה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני קניתי H340 בקניה המוקדמת בארקדיה יעני לפני שלושה חודשיים בערך.... ביום חמישי הבאתי לחבר שלי אותו כדי שהוא יעביר לי משחק אז קיצר... מתי שהוא הגיע הביתה הוא חיבר את הH340 למחשב שלו העביר משהו ועוד איזה שני שירים כדי לראות איזה איכות סאונד יש לאיריבר ואז הוא ניתק אותו הפעיל אותו וזה הציג לו את השירים שיש ואז ישר לבד עשה מסך CONNECTED יעני הוא מחובר למחשב בזמן שהוא לא מחובר ולא משנה מה זה נשאר ככה הוא כיבה אותו הדליק נשאר על CONNECTED.... גם קיסט לא עזר אז הוא הטעין אותו ומתי שזה סיים זה הראה COMPLETE יעני סיים להטעין אז הוא ניתק אותו מחהשמל הדליק וזה הראה LOW בטריה ואז עשה CONNECTED היום בבוקר הוא הביא לי אותו ועכשיו זה בכלל לא נדלק... ריסט לא עוזר כלום גם …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Guitar rig כמגבר לגיטרה, אני מחבר את הגיטרה בליין אין למחשב... הבעיה היא שיש לטנסי [דיליי] בסאונד.. המליצו לי להשתמש בדבר שנקרא ASIO.. שנתמך בחלק מהכרטיסי קול.. 1. תמליצו לי על כרטיס קול בטווח של 200 שקל שיש בו ASIO ויכול להתאים (שמעתי שבAUDIGY2 של קרייטיב יש) 2. איך אני אמור להשתמש בדבר הזה? שמעתי גם כמה דברים על תוכנה שהופכת כל כרטיס קול לASIO וזה לא עובד..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. ממתי משתמשים במגבר לאוזניות??? JESUS CHRIST , מה זה בדיוק עושה/מוסיף? 2. מה זה SINERHINER/סינתסייזר ? וסליחה על העיוות של המילה 3. האם כל האנשים ששומעים מוזיקה הם MUST אודיופילים? או שפשוט כולם יכולים להנות ממוזיקה יותר טובה? כאילו האם כל הציוד היקר הזה יורגש גם על ידי אנשים שאינם אודיופילים? .4 האם גולשי הפורום הזה בעיקר הם אודיופילים? 5. איך מאבחנים את האודיופיליות? 6. כרטיס הקול , בשביל מה הוא? הרי כבר יש כרטיס קול במחשב... הוא לא מספיק ? הרי יש בו כניסות של HD AUIDO... פירוט בבקשה סליחה על החפירה ותודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נדבקתי לדגמים הללו עם דגש לFC-330 http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/330_new.htm http://www.eacan.com.cn/en_products_e510.htm http://www.eacan.com.cn/en_products_a600.htm ההשקעה שלי היא מקסימום 400ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרגע יצא ממני טכנאי הכבלים וחיבר לי את הממיר בצורה רגילה לטלויזיה רגילה, אך הנני רוצה לחבר את הממיר למחשב. יש לי יציאה נוספת בכרטיס מסך ל - DVI .. כידוע לי אני צריך כבל HDMI ל - DVI אך אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה תומך HDMI מהי הדרך האופטימלית לחבר את הממיר למחשב? והאם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה המתאים לי ואם אני מחבר אותו ב - DVI האם זה בעייתי מבחינת הסאונד? *יש לי כ.קול X-FI Extreme Music אשר מחוברים אליו רמקולים 5.1
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות שיחליפו את הפנסוניק HJE900 שלי לפני הפנסוניק היו לי את הCX300 שהיו מעולות וחשבתי לקנות עכשיו CX500 השאלה היא האם מחיר של 100 שקל לאוזניות שכאלו הוא הגיוני? ובכלל איך הם לעומת הCX400 או הCX300?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהרים טובים חברים יקרים יש לי כאן שיר מהמם שאני רוצה לעשות ממנו קריוקי כלומר להוריד ב100% את הקול של הזמר ושישאר לי רק המנגינה תודה לעוזרים! 👍😉🙂
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! הכוונה היא כזו: אני רוצה לקנות לוח אם וחייב יציאת SPDIF קואקסאלית. הבעייה היא שזה נהיה מצרך נדיר (אני מחפש תושבת 1155 ויציאת וידאו). ראיתי שהרבה לוחות באים עם יציאה SPDIF חשמלית על הלוח עצמו. לדוגמא זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3655 בmanual כתוב שיש כזאת יציאה, בנוסף יש שרטוט. כדי לחסוך את ההורדה של הmanual אני אגיד שזה נראה בדיוק כמו חיבור של נורת הארד דיסק ללוח - שני פינים כשאחד הוא אדמה והשני SPDIF_O. השאלה היא איך מתאמים בין כזה דבר לחיבור בננה נקבה כדי לחבר כבל קואקסאלי רגיל? וגם: בכלל אפשר להשתמש בזה כדי לשדר SPDIF? או שכל הסיפור לא באמת עובד. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה PCI-E בלבד, מכיוון שאין לי PCI פנוי על הלוח(mini-atx). אני רוצה את הכרטיס שיתן איכות תמונה מעולה הן בצפייה בשידורים והן בהקלטות. הכרטיס יחובר לממיר yes בכבל s-video. תקציב עד 300 שקל במקסימום החריגה. הכרטיסים שעליהם אני מתלבט הם: Gigabyte TV CARD GT-E8000 Compro VideoMate E500F AVerMedia AVerTV Speedy איזה כרטיס הכי מומלץ בלי קשר למחירים הכמעט זהים שלהם? מיהו הכרטיס שיתן לי את טיב האיכות בצפייה בשידורים ובהקלטות? יש עוד אופציות של כרטיסים? שאלה נוספת. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן מאוד וצפיתי בשידורים דרך התוכנה הנפלאה Dscaler. אני לא אוהב במיוחד את כל התוכנות המעודרות שמגיעות עם הכרטיסים השונים, ולכן שאלתי אם אני יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים למחשב של Bose Bose Companion 50 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לתראד מאתמול, עכשיו שמתי לב שהמחשב לא מוציא אות אחר מאשר PCM לרסיבר. אפשרתי DTS\DOLBY בהגדרות, הגדרתי את יציאת הSPDIF לראשית - אך עדיין כלום. על מנת לשלול אופציות אחרות - החלפתי כבל, בדקתי כמה קבצי סאונד שונים. ובדקתי שהרסיבר יודע לקבל DTS ממקור אחר. יש לציין שבמחשב הקודם (win7) זה עבד פיקס עם הכרטיס הנוכחי. למישהו יש רעיון איפה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, ייטב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב הנייד שלי נשבר לי המחבר של האודיו ולתקן אותו לא כזה משתלם לי אז קניתי את הכרטיס קול Gold Touch USB 2.0 Sound Adapter and Microphone. כאשר אני מחבר אותו לאוזניות שומעים נהדר אבל כאני מחבר לרמקולים שלי שומעים ממש חרא. חשוב לציין שלפני שנשבר לי המחבר הייתי שומע מצויין עם הרמקולים. בשביל לנסות לבודד את הבעיה חיברתי את ה-Smartphone שלי לרמקולים ושומעים מצויין כך שאין בעיה ברמקולים/כבל. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במחשב ושום דבר לא עזר, אגב יש לי במחשב Windows 7. אשמח לשמוע רעיונות. שיהיה לכם המשך שבוע מצויין. צחי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחבר לטלויזיה דרך כבל VGA - הדרך היחידה שלי דרך הנייד שלי. הבעיה היא שהתמונה מעט הצידה - ככה שבצד שמאל יש חלל ריק שחור, ומצד ימין התמונה נחתכת מעט. שמתי לב שזה קורה באופן כללי בחיבור VGA - גם עם נייד אחר. יש דרך להתגבר על הבעיה? לא מצאתי בהגדרות טלויזיה משהו שמצביע על כך, וגם לא בהגדרות המחשב עצמו. הרזולוציה היא כמובן המקסימלית ומסך המחשב כבוי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד שה ONKYO יגיע, לבינתיים המסך משמש אותי לצרכי האזנה ויש איתו בעיה די מתסכלת - בכל פעם שאני מריץ Bluray או כל תוכן אחר עם אודיו סטרים של 5.1, הדיאלוגים אינם הדומיננטיים. כבר ביצעתי אילוץ ל PCM ב Output גם ב PS3 וגם במקס טוטל של יס. לא נראה שזה עושה משהו. בתפריטי הסאונד של הטלויזיה אין שום אופציה שרלוונטית ל DOWNMIX או כל פונקציית "בא לי בטוב 2.1" שהיא (שיהיה אפילו מונו, מבחינתי). אז לפני שאני עובר לקומפוננט + חיבור אנלוגי לסאונד, מה עוד אפשר לנסות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלחוטיים. קיים דבר כזה? שימושים עיקריים, מוזיקה בעיקר, פה ושם סרטים ומשחקים מידי פעם.. בעיקרון הייתי נעול על ה5500 אבל בגלל מצוקת מקום בחדר אני מחפש משהו יותר נקי(אלחוטי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה אני מעוניין לשדרג את הסאוד שלי במחשב ואני צריך שילוב של כרטיס קול טוב ורמקולים טובים ב-700 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל בבקשה תנסו להוציא לי איזו מערכת סאונד טובה. ועוד שאלה: יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE GA-7VAX עם תמיכה בשש ערוצים. כדאי לי להישאר איתו ולשפר את הרמקולים או שאני צריך גם כרטיס קול חדש וגם רמקולים חדשים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השגתי סנטר ואני רוצה לחבר אותו למחשב. יש לי כרטיס קול SB Live! 5.1 Value וממש אין לי מושג לאיזה חור לחבר אותו.... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-