אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות אוזניות או רמקולים התקציב - 300 לאוזניות או 600 לרמקולים באוזניות תיתכן חריגה של כ-50 ש"ח אך ברמקולים לא תיתכן חריגה בכלל. אם רמקולים אז הם חייבים להיות בצבע שחור ובעיצוב נעים לעין אם אוזניות אז הן חייבות להיות נוחות לשימוש של מספר שעות כל פעם המטרה - מוזיקה בלבד אם רמקולים אז חשבתי על אלו - http://zap.co.il/model.asp?model_id=501305 http://zap.co.il/model.asp?model_id=501304 אם אוזניות אז חשבתי על אלו - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=491861 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379489 חשוב לציין שאין ברשותי מגבר לאוזניות ולכן הן צרי…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. מחפש סטרימר בתקציב של כאלף שח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , קניתי את הרמקולים השבוע ושמתי לב לבעיה איך שחיברתי אותם לחשמל ... כאשר הרמקולים רק מחוברים לחשמל , לא למחשב ולא כלום , שומעים צפצוף מעצבן מהטוויטר חלש אבל מעצבן(משתי הרמקולים) , מישהו יודע למה זה קורה? יכול להיות שצריך להחליף את הרמקולים? ניסית להחליף בין החוטים וכאלה לא עוזר... מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בהמשך לתראד מאתמול, עכשיו שמתי לב שהמחשב לא מוציא אות אחר מאשר PCM לרסיבר. אפשרתי DTS\DOLBY בהגדרות, הגדרתי את יציאת הSPDIF לראשית - אך עדיין כלום. על מנת לשלול אופציות אחרות - החלפתי כבל, בדקתי כמה קבצי סאונד שונים. ובדקתי שהרסיבר יודע לקבל DTS ממקור אחר. יש לציין שבמחשב הקודם (win7) זה עבד פיקס עם הכרטיס הנוכחי. למישהו יש רעיון איפה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, ייטב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה רק מסוג פיליפס בגלל שלאבא שלי יש הנחה על המוצרים שלהם.. מה שאנחנו מחפשים זו טלוויזיה לסלון יחסית מואר ביום, לטווח של בערך 3.5 מטר. 55-60 אינץ' ועד 10,000 ש"ח אלה ההגבלות דרך אגב השימוש שלה יהיה בעיקר לראות סרטים, סדרות, ערוצי ספורט, אקסבוקס ולחבר את המחשב בשביל סרטים בHD.. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב קראתי קצת בפורום והבנתי נגיד שהטלוויזיות עם האנדרואיד על הפנים, שהסדרה 6000 של פיליפס לא משהו, ושב4K לא באמת רואים הבדל מFULL HD רגיל מ3-4 מטר.. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי 4 רמקולים + סנטר. 2 רמקולים הם של המערכת שכמו שאמרתי היא של KENWWOD, מערכת די ישנה, בת 8 שנים בערך אבל די טובה אני בטוח בזה. חיברתי עוד רמקולים של חברה לא ממש ידועה אבל רמקולים מאוד מאוד איכותיים וחזקים ושאני אומר איכותיים אני יודע מה אני אומר כי אני מבין ברמקולים מאוד. עוד סנטר מאותה חברה שלא ידועה {ALPHA TECHNOLOGY למי שמכיר....} חיברתי הכל ביחד זאת אומרת בלי מפצלים הכל מתחבר לתוך כניסה של 2 רמקולים בלבד. השאלה שלי היא האם זה יכול לשרוף את המגבר במערכת או את אחה הרמקולים? ורציתי לדעת גם אם אני מקבל את ההספק המלא בכל רמקול. למרות שאני יודע שהסיכוי קלוש. בתודה רבה מראש, דודי הסטלן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי Yamaha YST-MS201, סאב + 2 לוינים, ואני קונה מחשב חדש, הכרטיס קול שעל הלוח AC97 יספק את הביצועים או שעם אני יקנה Hercules Game Fortisimo 3 יהיה הבדל ענק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום..(כמה שנים לא התחברתי פהה!!!) אממ אז ככה: -צריך שיהיה בו 1 גיגה ומעלה -קורא mp3 wma (כמו כל נגן..) -אם אפשר גם תמונות.. ואם הבעיה שלנו פה- 500 שח'! אפשר להתגמש בכמה שקלים פה ושם.. תודה רבה רבה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרט שמקודד ב XVID ואני לא שומע סאונד בסרט מה הבעיה? התקנתי AC-3 לרות שלא נראה לי שזה הקידוד של הסרט והתקנתי מקודד אחרון של XVID מה עוד יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי במחשב בחדר שינה רמקולים לוג'יטק X540 , אני מרוצה מאוד מהם, אני מתה עליהם! אני רוצה לקנות אותו סט 5.1 למחשב טלויזיה בסלון. הייתי רוצה לקנות את ה540 אך לוג'יטק המפגרים הוציאו את הדגם מהשוק וכרגע יש רק את הדגם המחליף שלו Z506, שגם קיבל ביקורות רעות גם ללא שלט (לסאבוופר ולסאוונד) והכי גרוע לא ניתן לתליה על הקיר. הרעיון הוא לתלות את כל הארבע על הקיר. לצערי אני לא מוצאת משהו טוב יותר מהלוג'יטק 540, מיקרו לאב אני לא מוצאת ביקורת אחת באנגלית באינטרנט. קרייטיב והחיבורים שלהם שיהיו בריאים - לא ראיתי צורת חיבור כל כך גרועה כמו שלהם. אשמח לשמוע מכם על המלצות ל5.1, במידה ואצטרך כרטיס קול יש לי כבר Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e כך שבמידה ובאמת אצטרך, אוכל להעבי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-----------ערכתי------------- שלום, קוראים לי נדב. לאחר עזרה רבה שקיבלתי פה מחברי הפורום (שאתם יכולים לראות למטה) קיבלתי שתי הצעות ספציפיות לאוזניות לצרכים שלי. שתיהן נראות לי מצויין אבל יש לי כמה התלבטויות ביניהם. דבר ראשון המחיר, אני לא יודע בדיוק כמה גבוה ההפרש ביניהם אבל יש לי תקציב נמוך ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. דבר שני הספוג המבודד, באתר של סנהייסר כתוב על הPX-100 שהם פתוחות ועל הPX-200 שהם סגורות, אני לא רוצה שישמעו כל רשרוש שמישהו מדבר מבחוץ, השאלה היא באמת מה ההבדל בבידור הצליל מבחוץ. בבקשה כל מי שיש לו אחת מהן או שהוא שמע בהם או מכיר שייתן חוות דעת עליהן. בברכה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להבין יותר לעומק בנושא, אני רוצה לא רק להקשיב לרמקולים אני רוצה גם להבין איך הם עובדי אולי בעתיד הלא רחוק אני יבנה לי רמקול משלי. אני רוצה לדעת ממה מורכב רמקול סטנדרטי מה יש בתוכו שעושה רמקול אחד כל כך שונה מהשני,זה כולל אלקטרוניקה וחומרים אקוסטיים. אני ישמח אם תסבירו לי, אם אפשר קישור למדריך שכזה זה גם טוב. תודה רבה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר DVD בשביל ההורים שלי. חוץ מהדרישות הסטנדרטיות למדי (קורא DIVX, תומך בכתוביות, לא צריך יכולת הקלטה), חשוב שתהיה בו אפשרות לחבר דיסק חיצוני USB. ראיתי פרסום באחד העיתונים המציע מכשיר הטוען לתכונות הללו באזור ה150 ש"ח. אני לא סומך על חנויות סוג ז' שמפרסמות בעיתונים, ואני מניח שאי אפשר למצוא מכשיר נורמאלי ברמת המחירים הזו. אני טועה? כמה אמור לעלות DVD סביר עם כניסת USB? אגב, מדובר בטלוויזיה בת 8 שנים בערך, המתפקדת בסדר גמור כרגע וכנראה לא תוחלף בקרוב. הכניסות היחידות שיש מאחורה זה חיבור אנטנה וSCART, אז אני מעדיף מכשיר שיש בו יציאה כזו (שלמיטב ידיעתי נחשבת די מיושנת כיום) כדי להתעסק עם כמה שפחות מתאמים למיניהם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אחרי חיפוש וחרישה לא קטנה בפורום פה ראיתי שה Iriver Ihp-120 הוא הנגן שהכי מתאים לי לפי הנתונים וגם לפי מה שאנשים אומרים פה, אני מתכנן לקנות אותו בארה"ב וראיתי אותו ב 269$ (זה מחיר טוב ד"א ?) השאלה שלי היא מה איכות הסאונד של המכשיר מניסיון כמובן ביחס ל Ipod והנגנים של קריאטיב וכו... זה הדבר שתאכלס הכי חשוב לי, האם יש פה מישהו שניסה את כל המכשירים האלה והשווה ראש בראש איכת סאונד ? אני אישית מתכנן להשתמש ב Grado שלי (Sr-80 למי ששואל איזה דגם) שלא צריכה להיות בעיית נצילות אבל האיכות חשובה לי מאד... תודה לכל מי שיענה...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, הוספתי סראונד (שני אחוריים, סנטר וסאב) לשני הקדמיים שהיו לי. כל הרמקולים מחוברים לרסיבר והחלפתי את כבל האודיו שיצא לי מהמחשב (כבל RCA פשוט כמו של אוזניות) בכבל אופטי מיציאת ה- S/PDIF במחשב HTPC. בהגדרות ה-Sound (ב-Win7) שיניתי לעבוד עם יציאת ה-S/PDIF במקום עם יציאת ה-Speakers אך שמתי לב שרשום לי מתחתיה 2 high definition audio device (ראו תמונה מצורפת) ובתוך ההגדרות זה מראה כאילו יש לי רק שני רמקולים (סטריאו). ואמנם בהשמעת סרט אני שומע רק משני הרמקולים הקדמיים ומופיעה לי כיתובית Stereo ברסיבר. מישהו יכול לעזור??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CREATIVE T6060 LOGITECH X540 ATP3 X2 אני דיי בטוח שה-ATP3 שיש לי עכשיו, אבל אני רוצה דעה יותר מקצועית. יש לי עכשיו "כאילו סראונד" עם 2 סטים של ATP3 אחד מקדימה ואחד מאחורה. הבעיה היא שבגלל העיצוב הבלתי ניתן לתליה שלהם והחוסר במקום בקיר האחורי בגובה נורמלי לתליה, אז אין לי איך למקם את ה"אחוריים" של ה-ATP3 ויוצא שהם באמצע החדר על שולחן, זה נותן בסופו של דבר צליל היקפי ממש לקוי ואם אני יושב על המיטה (שצמודה לקיר האחורי) יוצא שכל הסאונד בא מקדימה. בגלל זה רציתי לקנות סט רמקולים שניתן לתליה על הקיר בחלק העליון כמו 2 הסטים הראשונים שרשמתי קודם. אבל כמובן שאני לא אשלם כסף בשביל לקבל ירידה בביצועים, ואם באמת ה-ATP3 בצורה מורגשת יותר איכותי מהם אז אני ארד מהרעיון, סך הכל סרטים וסדר…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בביקרות על כרטיס Audigy 2 ZS הבנתי שיש מושג שניקרא (אשמח לדעת מה זה)CMSS ויש עוד שני אופציות בכרטיס, האם הסאונד שבוקע מ ה 7.1 רמקולים בעזרת הכרטיס קול הזה יהיה ברמה מספקת הביקורת המדוברת הנ"ל http://hwzone.co.il/reviews/sound/audigyzs
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. ראשית, אם אני נמצא בפורום הלא נכון- אודה על ההבנה בטעותי והעברת הפוסט לפורום מתאים יותר. ולענייננו... אחרי הרבה מאוד שנים עם טכולוגיה עתיקה, החלטתי להתקדם קצת ולכך זקוק לעזרתכם... אני מחפש לרכוש רסיבר חדש שיוכל לשרת אותי ולהתחבר למס׳ ממירים, טלויזיה, וכיו״ב בהתאם לפירוט הבא: 1.חיבור לממיר של חברת yes (הממיר החדש ביותר) 2.חיבור לממיר של לויין פרטי שאני מחזיק כאשר ידוע לי כי הממיר הוא ממיר בטכנולוגיית hd. 3. חיבור למכשיר dvd. 4. חיבור למכשיר apple tv (או כל סטרימר אחר שיוחלט בשלב כלשהו אולי להוסיף. 5. יש ברשותי שני רמקולים ישנים יחסית, אבל בעלי סאונד טוב ואיני חושב להחליפם. חשוב לציין כי הם מחוברים כיום לרסיבר הישן שלי באופן בו כל רמקול יש בו זוג חוטים צמודים, וזה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV לצורך הקלטה בלבד של משחקי כדורגל מממיר HD של HOT. שיתמוך לפחות ב-480p, חובה שיהיה של חברה מוכרת ואשמח שיהיה כמה שיותר זול- תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , צריך מכם המלצה לחנויות ( רצוי בארץ ) שאפשר לקנות שם כבלים איכותיים לקולנוע ביתי. כל מה שקשור בחיבורים מהמחשב לרסיבר ובכלל.. ( אופטיים , קואקסיילים SPDIF ) אם אתם מכירים אתר שאפשר להזמין דרכו יהיה עדיף.. גם אם הוא מחו"ל. רק שיהיה אמין וזריז במשלוח. מודה לכם.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: אני רוצה לקנות טלוויזיה LED בגודל 40/42 אינץ' Full HD מצאתי שני דגמים שמאוד התחברתי אליהם והם: Toshiba LED 40PU200 הטלוויזיה הזאת מגיעה ב40 אינץ', המיוחד בה שאפשר לחבר USB לטלוויזיה וזה קורא סרטים כמעט בכל פורמט אפשרי ובנוסף לכך גם תומך בתרגום. מה שמצאתי מוזר בה זה שהניגודיות צבע שלה זה 30000:1 שזה מאוד מאוד מוזר ונמוך לטלוויזיה חדישה כמו זאת. לעומת זאת, Toshiba LED 40PB200 בעיקרון התוכן כמעט אותו דבר למעט USB שכאן קורא תמונות ושירים ולא סרטים בכלל. אבל, בדגם הזה הניגודיות צבע הן 4,000,000:1 שזה הבדל ענקקקק לעומת הדגם הקודם... רציתי לשאול אתכם חברים יקרים, מה אתם אומרים? מה דעתכם בעניין? האם ניגודיות הצבע משחקות את המשחק בדגמים האלה? (אני ראית…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם התצוגה במסך היא כמו שרואים בסרט (מה שלא נראה לי ;D) אז זה צריך ליהיות מדהים.....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-