אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בעיקר לשמיעת מוזיקה-סרטים וגם למשחקים... עריכה: האם אני אצטרך להחליף כרטיס קול כדי לנצל את מלוא הספק הרמקולים? כרגע אני משתמש בVIBRA 128 של CREATIVE...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בלבחור רמקולים איכותיים... אני שומע לרוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים, אז מה אתם מייעצים לי לקנות? שמעתי שה-ATP 3 טובים למוזיקה, הם יותר טובים מהקריאטיב 2.1? והאם יש רמקולים שיעזרו לי גם למוזיקה וגם לסרטים? התקציב שלי נע בין 300-600 ואני רוצה משהו איכותי איכותי!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית: http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=2822 ואני מתכוון לחבר אותה למחשב בלבד..האם אני צריך בשביל זה כבל HDMI ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת. לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד. אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי את הדרייבר לכרטיס :Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3 ] תודה למי שיוכל לעזור לי זה חשוב מאוד!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות סגורות לסרטים משחקים ומוסיקה עד 500 שח. המטרה בסופו של דבר לאפשר לאחי הקטן שמאוד אוהב לשחק בBF3 לשמוע את סימפוניית הצלילים שבועקת מהרמקולים שלו עד הלילה בצורה יותר דיסקרטית.. ואם הן יהיו ממש טובות אשקול אפילו לקנות לעצמי. עד כה שמתי לב לסיקור החיובי שיצא ל SteelSeries Siberia V2 כאן באתר.. מה אתם חושבים ? מודה מראש לכל מי שעונה ועוזר לי בבחירת הדגם הנכון בשבילי..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הביקורת של עמרי עמוס התלהבתי נורא מהנגן הזה IRIVER H-120, ואני חושב לקנות אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום וגם לפי מה שראיתי זה 20 GB ואני מחפש 40 GB. אבל נראה לי שאין בו חסרונות (כמעט) ושווה לקנות אותו במקום הIPOD. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותו אבל אם אפשר לא דרך האנטרנט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מוזר מאוד :ס חיברתי את הטלוויזיה למחשב עם כבל DVI-HDMI ובמקביל חיברתי עם כבל VGA אל כניסת RGB בטלוויזיה (VGA-VGA : אנולוג) (-אותו המחשב פעמיים!) הפעלתי ריבוי צגים ככה שבשני הצגים רואים תצוגה זהה -> בערוץ HDMI בטלוויזיה ובערוץ RGB בטלוויזיה צריכה להיות תמונה זהה. הגדרתי רזולוציה 1920X1080 כנהוג ופה משהו נדפק :\ ביציאה האנולוגית (ערוץ RGB) רואים מצויין מבחינת רזולוציה אבל הצבעים מתים (על ערוץ זה לא חלות הגדרות הממשק של הטלוויזיה) בערוץ HDMI שמחובר ה-DVI (אותו המחשב כמובן מחובר במקביל!) רואים הרבה יותר טוב מבחינת תמונה אבל הרזולוציה לא היידפינשן! אכן בהגדרות כתוב 1920X1080 אבל התמונה לא חדה כמו בערוץ RGB (אנלוג) שחקתי עם הלוח בקרה של NIVIDA בלי סוף ניסתי כל אופציה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת לחדר השינה אשר תשמש ל- 80% מוסיקה והשאר סרטים. מה כדאי לקנות: DVD+רסיבר+רמקולים או פשוט מערכת מיני. אם יש המלצות לאיזה סוג/חברה אז אפילו יותר טוב אגב התקציב מוגבל- הייתי אומר משהו עד 3000-3500
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ואני צריך שירים למחשב. אני רוצה טראנסים ומשהו בסגנון של היפ הופ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון, חג שמח לכולם ! דבר שני : אני מעוניין להביא סאב אקטיבי (מוגבר) לחדר שלי. דרישות: 10 אינץ' מינימום- עד 18אינץ' , אם אפשרי, אז יותר, 100 rms מינימום, תיבת/בוקסה מעץ/ פלסטיק, כמובן חיבור RCA (שייהיה אפשר לחבר מ: הטלוויזיה, המחשב, ו "הפלטה- של המסיבות שאני עושה") , שיתאים לכל סוגי המוזיקה בלי יוצא מהכלל, שיוכל לרדת ל HZ נמוך, שלא יחרחר אחרי כמה חודשים\ שנים\ ימים\ שניות , משהו שממש ייהיה חזק ואפקטיבי, בעלל צליל רך ונעים לאוזן, שייהיה חזק ומן הסתם ירעיד את החדר וישבור חלונות (ככה אני אוהב ) , גם בווליום גבוהה שישמע איכותי ורך ללא עיוותים, וכמובן שחזק למשך שעות רבות של עבודה, התקציב הוא 1000 שקל+- חשבתי על הסאבים הבאים: http://www.zap.co.il/mode…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
??? אני מעוניין לחבר את הממיר הדיגיטלי של הלווין למחשב - במקום טלויזיה. האם יש צורך בכרטיס טלויזיה? בהנחה שמדובר בצפייה באמצעות ממיר דיגיטלי, האם יש חשיבות לסוג הכרטיס או שניתן לרכוש כרטיס מתחום המחירים הנמוך (200 שח)? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, השגתי את זה במחיר דיי שערוריתי באתר מכירות פומביות, אני מקווה שהם לא יביאו איזה תירוץ פתאום למה המכירה לא הייתה לפי הכללים, נחיה ונראה. מדובר ברמקולים SONICGEAR דגם TATOO 320 אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם, במיוחד אם בא לכם להשוות למשהו - ל SBS370 של קריאטיב (שהוא אופציה אחרת שלי) אם נגיד מדובר על 80 שקל הבדל בין שני אלה ^, איזה עדיף ? מפרט עבור TATOO 320e : Exposed front firing drivers produces awesome power TATOO's designer driver and blue LED design Ultra low bass reflex wooden woofer enclosure Magnetically shielded satellite and woofer Available in 2 colors - Silver and Black Power : 28 Watts RMS Satellite : 2 x 5 Watts RMS Woofer : 18 Watss RMS מפרט עבו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! הכוונה היא כזו: אני רוצה לקנות לוח אם וחייב יציאת SPDIF קואקסאלית. הבעייה היא שזה נהיה מצרך נדיר (אני מחפש תושבת 1155 ויציאת וידאו). ראיתי שהרבה לוחות באים עם יציאה SPDIF חשמלית על הלוח עצמו. לדוגמא זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3655 בmanual כתוב שיש כזאת יציאה, בנוסף יש שרטוט. כדי לחסוך את ההורדה של הmanual אני אגיד שזה נראה בדיוק כמו חיבור של נורת הארד דיסק ללוח - שני פינים כשאחד הוא אדמה והשני SPDIF_O. השאלה היא איך מתאמים בין כזה דבר לחיבור בננה נקבה כדי לחבר כבל קואקסאלי רגיל? וגם: בכלל אפשר להשתמש בזה כדי לשדר SPDIF? או שכל הסיפור לא באמת עובד. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות השיפוץ שאני עושה בחדר שלי ומארגן את כל כולו מחדש אז הטלויזיה הישנה שלי (LG FLATRON 29) הולכת לעולמה ואני זקוק למחליפה. מכיוון שנמאס לי להשתמש במסך מחשב שלי גם ל X360 אז אני רוצה טלויזית LCD איכותית, בגודל של 32 שכמובן תתמוך במכשיר כמו שצריך. אין לי כל כך מושג בטלויזיות השונות כיום ובדגמים השונים וכאן אתם נכנסים. התקציב בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לרסיבר אצלי בחדר, המרחק בין המחשב לרסיבר הוא 10 מטר כבל אודיו, וכשאני רואה סרט נוסף לאודיו של הסרט מין רעש לוואי, איך אני מבטל אותו ושאני עדיין ישמע את הסרט עם עוצמה נורמלית.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ בקשר לקניית טלוויזיה 40 אינץ'.. השימושים שלי הם פלייסטיישן (בעיקר) וסרטי FHD מהמחשב. ערוצי טלוויזיה לא ממש מעניינים אותי. תלת מימד יכול להיות נחמד עם המשחקים (האם עדיף פסיבי או אקטיבי? הבנתי שאקטיבי יותר טוב אך מציק) לגבי SmartTV זה מיותר כי זה סתם מייקר את הטלוויזיה וזה לא ממש שווה אם אני ירצה בעתיד אני יקנה דונגל אנדרואיד שיהפוך את העניין להרבה יותר יעיל. לגבי תדר תצוגה הבנתי שלמשחקים 100Hz ומעלה יכול להועיל לקטעי הפעולה והאקשן.. האם זה נכון ונחוץ? והאם אני חייב להשתמש במנגנון הזה (במידה ויש בטלוויזיה כמובן) או שזה נתון לבחירתי? מצאתי למשל את הטלוויזיה הזאת שנראית לי אופציה מאוד טובה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831740 בעיקרון התקציב שלי הוא 3-…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. היום אני סוף סוף הולך להגיש הצעת מחיר ושמתי לב שבחנות בה אני קונה, יש הבדל מזערי ביותר של 100 ש"ח בין ה-Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series (אותו תכננתי לקנות) לבין ה-ASUS HDAV1.3 Deluxe. רציתי לשאול, מי מהם יתפקד טוב יותר בשמיעת מוסיקה וגיימינג עם אוזניות ה-Razer Barracuda ורמקולי ה-Z-2300? האם ההבדל שווה את תוספת ה-100 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מינידיסק של סוני... התקציב שלי הוא 1,300 ש"ח... אני צריך רק לנסיעות, כלומר לא צריך מיקרופון או משהו כזה, וכמובן שתהיה בו netMD... חשבתי על sony mzn-707, הוא טוב? כמו כן מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל העקרוני בין סדרות 5,7 ו-9 של סוני(חוץ מהשלטים והמיקרופון)? תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשביל המרות וידיאו, כלומר קליטה ב-LINE IN ל- LINE OUT, האם יש הבדל אם אני קונה כרטיס קול נפרד מהלוח? האם הצלילים יהיו נקיים יותר? או שהכל אותו דבר. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה זה רעיון חדש שלי שפה יהיה את כל הנגנים המומלצים לחצי שנה הזאת זה יהיה מחולק ל-2: נגני מולטימדיה נגני MP3 בתוך כל אחד מהם יהיה חלוקה לתקציבים: 100-300 300-700 700-1100 1100-1500 1500-2000 2000-2500 בנגני מולטימדיה יתקבלו גם הנגנים ב300 ש"ח שיש להם יכולת לנגן סירטונים אני כל הזמן יעדכן את זה לטבלה הזאת נגני MP3 100-300 300-700 700-1100 iaudio 6 sandisk sansa e250 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 1100-1500 sandisk sansa e260 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410695 1500-2000 sandisk sansa e270 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410702 2000-2500 IPod 30GB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=81&ser=1 CREATIVE ZEN VISION:M http://www.bug.co.il/nconfigou…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתנכן לקנות רמקולים לחדר ויש לי כמה התלבטות. מצד אחד חשבתי על ה Solo 6C ושהם טובים אבל יחסית גדולים אבל מצד שני אני מתכנן לתלות את הרמקולים על הקיר, אז בעיקרון יש לי שתי שאלות. 1) אם יש איזשהו פתרון תלייה ל Solo 6C? כי אני לא רואה שום דבר אחר חוץ ממדף.. 2) אם יש איזה שהם רמקולים בערך באותו טווח המחיר של ה 6C, ואיכותיים כמותם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות , הצרכים הם בעיקר למוזיקה וקצת משחקים. הסתכלתי על ה-HD457 , חבר שלי קנה אותם ב-280 שקל באיזה קניון , בכל מקרה זה התקציב שלי פחות או יותר. שווה לקנות אותם במחיר הזה ? עכשיו עוד שאלה, יש לי כרטיס קול OB של לוח Intel WinnipegD845WN ,לאוזניות ברמה של ה-HD457 +- ממש תירד האיכות בגלל הכרטיס קול? ועוד שאלה לגבי החיבור, זה חיבור רגיל מתחבר רק ליציאה הירוקה בכרטיס וזהו ? לא צריך שום מפצלים ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים JBL Alien ואני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם לוח אם Asus P5E. אני משתמש בווינדוס ויסטה ונכנסתי להגדרות הקול, וראיתי שאני יכול לשנות את הSample rate מ16bit,48000Hz ל24bit,192000Hz. מה זה בעצם יתן לי?איכות יותר טובה? זה יכול לגרום נזקים לרמקולים?ומה לגבי הבריאות?(כלומר האוזניים) זה יכול לגרום למשהו? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-