אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים. היום אני סוף סוף הולך להגיש הצעת מחיר ושמתי לב שבחנות בה אני קונה, יש הבדל מזערי ביותר של 100 ש"ח בין ה-Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series (אותו תכננתי לקנות) לבין ה-ASUS HDAV1.3 Deluxe. רציתי לשאול, מי מהם יתפקד טוב יותר בשמיעת מוסיקה וגיימינג עם אוזניות ה-Razer Barracuda ורמקולי ה-Z-2300? האם ההבדל שווה את תוספת ה-100 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שלפני איזה חודש שמעתי כאן בפורום שמישהו אמר שכאשר הרמקולים מסודרים באופן סימטרי, זה פוגע בסראונד של הרמקולים, ועכשיו בדיוק זה סיים להוריד לי את כל השירים של מטאליקה ובדיוק שסיימתי לסדר את המוסיקה והפעלתי אותה נזכרתי במה שנאמר כאן. יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק וכשמדובר בשירים של מטאליקה אני לא מתפשר על האיכות, והסראונד גם חשוב לי במשחקי FPS. אז החלטתי לשאול כאן. זה נכון שסימטריות פוגעת באיכות\סראונד של הרמקולים? ואם כן, אז איך אני אמור לסדר את הרמקולים על מנת שזה טוב? ולגבי מה שאמרתי לעיל, אני מודיע לכם כי אין לי מושג לגבי אודיו וקולנוע ביתי. יכול להיות שאמרתי דברים שלפי דעתכם הם שטויות. אבל אני לא מכיר את התחום. אז תהיו עדינים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע בעלaudioengine A2 אני רק יכול לומר שהם זוועה ואני לא ממליץ עליהם לאף אחד, המחיר מופרז התמורה נמוכה. אני אגיד שאני מאוכזב בעיקר בגלל שמאוד מאוד חסר לי הבאס וזה דומיננטי במוזיקה וסרטים (שאלו רוב השימושים שלי). היה לי Creative Inspire 5200 5.1 הרמקולים שרדו 8 שנים והם עדיין פועלים (רק שהשארתי אותם בארץ, אני גר בחו"ל) והם היו רמקולים מעולים והייתי מאוד מרוצה מהם. אני בעל כרטיס קול Creative XtremeMusic 7.1 אני מחפש משהו עם איכות באס וסאונד ברמה של ה 5200 ואם יותר טוב אז מה טוב. התקציב הוא 120$ אני קונה מהאתרים הבאים: www.amazon.com www.tigerdirect.com www.newegg.com www.ebay.com www.ewiz.com תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר לשמיעת מוזיקה-סרטים וגם למשחקים... עריכה: האם אני אצטרך להחליף כרטיס קול כדי לנצל את מלוא הספק הרמקולים? כרגע אני משתמש בVIBRA 128 של CREATIVE...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בלבחור רמקולים איכותיים... אני שומע לרוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים, אז מה אתם מייעצים לי לקנות? שמעתי שה-ATP 3 טובים למוזיקה, הם יותר טובים מהקריאטיב 2.1? והאם יש רמקולים שיעזרו לי גם למוזיקה וגם לסרטים? התקציב שלי נע בין 300-600 ואני רוצה משהו איכותי איכותי!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי הבנתי, הכרטיס קול במחשב מעביר את האותות הדיגיטליים - as is לרסיבר, והרסיבר אמור לעשות את הפיענוח. אם כך, בעצם, אין משמעות לכרטיס קול איכותי, כל עוד משתמשים ביציאה הדיגיטלית. אז מה הסיבה לקנות כרטיס קול איכותי יותר? חיצוני? החיבור שלי הוא מהמחשב לרסיבר באמצעות כבל אופטי. בעקרון לרסיבר יש כניסת HDMI, שבשביל להשתמש בה, עליי לשדרג או את כרטיס המסך, או לקנות את ה Xonar. אך אם באמת אין הבדל.. מה הטעם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לבחור (ומהר) בין 2 דגמים של נגן mp3 מבוסס הארד-דיסק אז אני צריך עזרה (אני רוצה לדעת מה יותר טוב בלי קשר ל-usb2) 1- http://www.archos.com/us/products/product_jbplayers.html 2- http://www.archos.com/us/products/product_jbrecorders.html אני מתכוון לדגמים של ה-20 gb
-
אני יודע שחלק ממכם יאמרו שחבל על הכסף אבל אני שומע הרבה מוזיקה וגם משחק במשחקים חדשים ואני פה ושם עורך מוזיקה ושמתי לב שהתוכנות שלי מזייפות קצת וזה בגלל הכרטיס קול כי עכשיו אני עובד עם כרטיס בנוי על הלוח בכל מקרה תקציב יש ברוך השם ויש לי כרגע מערכת רמקולים 2.1 אבל אני אוטוטו מחליף ל7.1 אז אני רוצה לדעת מה טוב בו מה לא טוב בו ואם אפשר דעות שלכם ודרך אגב יש לי מחשב חזק אז הוא יעבוד אצלי אם יש לו קשר לסוג החומרה במחשב תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש שני אתרים שזיהיתי כרלוונטיים: www.i-river.co.il www.arcadia.co.il איזה מהם הנכון? או שאין?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/retail/sansa-m200.asp נראה כמו מתחרה ישיר לIPOD NANO, מעניין מתי יגיע לארץ ומה יהיה המחיר.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חובב מוזיקה מושבע ואני רוצה להשקיע באוזניות איכותיות ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון זה - beats solo 2 השני - sms audio steet by 50 מה ההבדלים ומה יותר כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון, חג שמח לכולם ! דבר שני : אני מעוניין להביא סאב אקטיבי (מוגבר) לחדר שלי. דרישות: 10 אינץ' מינימום- עד 18אינץ' , אם אפשרי, אז יותר, 100 rms מינימום, תיבת/בוקסה מעץ/ פלסטיק, כמובן חיבור RCA (שייהיה אפשר לחבר מ: הטלוויזיה, המחשב, ו "הפלטה- של המסיבות שאני עושה") , שיתאים לכל סוגי המוזיקה בלי יוצא מהכלל, שיוכל לרדת ל HZ נמוך, שלא יחרחר אחרי כמה חודשים\ שנים\ ימים\ שניות , משהו שממש ייהיה חזק ואפקטיבי, בעלל צליל רך ונעים לאוזן, שייהיה חזק ומן הסתם ירעיד את החדר וישבור חלונות (ככה אני אוהב ) , גם בווליום גבוהה שישמע איכותי ורך ללא עיוותים, וכמובן שחזק למשך שעות רבות של עבודה, התקציב הוא 1000 שקל+- חשבתי על הסאבים הבאים: http://www.zap.co.il/mode…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי רמקולים חדשים של מיקרולאב FC330 לכרטיס קול SB AUDIGY PLATINUM בכניסה האחורית על הכרטיס עצמו. יש רעש סטטי כמו HISS (לא זמזום של העדר הארקה) גם בווליום נמוך ביותר. האם זו בעייה ברמקולים או בכרטיס ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי השלט של zen touch יגיע לארץ הקודש.?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. במערכת הקולנוע הביתי אני משתמש במוצר I MON כשלט רחוק. מערכת ההפעלה שמגיעה עם השלט היא IMDIAN HD שהיא מערכת נוחה עבורי. הבעיה היחידה היא שכשאני מציג סרטים בהם קבצי התרגום הם כקובץ נפרד מקובץ הסרט בפורמט SRT לא מוצגות לי הכתוביות כמו שצריך אלא באותיות סיניות. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתנכן לקנות רמקולים לחדר ויש לי כמה התלבטות. מצד אחד חשבתי על ה Solo 6C ושהם טובים אבל יחסית גדולים אבל מצד שני אני מתכנן לתלות את הרמקולים על הקיר, אז בעיקרון יש לי שתי שאלות. 1) אם יש איזשהו פתרון תלייה ל Solo 6C? כי אני לא רואה שום דבר אחר חוץ ממדף.. 2) אם יש איזה שהם רמקולים בערך באותו טווח המחיר של ה 6C, ואיכותיים כמותם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני רוצה להקים אולפן ביתי בשביל להקליט שירים של עצמי או חברים ורציתי לדעת איזה ציוד אני צריך בשביל אולפן ביתי וזה בשביל שירי מזרחית/דיכאון חח תודה לעוזרים.!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השוואה מעניינת שפורסמה בפורום של אתר epiZENter http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7862.0
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים לבית ואינני בקיא כל כך בנושא, אשמח לעזרתכם. השימוש העיקרי הוא רמקולים לטלוויזיה בעיקר לסרטים וסדרות, אך גם למוסיקה לעיתים. דיי התאהבתי ברמקולים של MONSTER מדגם Clarity HD one, שמעתי אותם בתצוגה בחנות באג והם היו מדהימים בלשון המעטה... וביקורות ברשת דיי משבחות אותם על פשטות וסאונד מעולה עד כמה שראיתי. שאלתי היא, האם למישהו יש ניסיון עם הרמקולים האלו ויכול לחוות דעתו ? האם העובדה שהם מוגדרים "רמקול מוגבר" יכולה להיות יתרון לאדם כמוני שלא כל כך מבין בחיבורים, מגברים ועניינים אחרים ורוצה רק להתקין את הרמקול ב 5 דקות ולשמוע מוזיקה? המחיר שלהם ירד מאוד בשבועות האחרונים, גם בחנויות בעולם וגם במקרה (או לא) בבאג, מ 4000 ל 2490.... מה דעתכם ? אשמח ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת. לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד. אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת Sony MHC-RG60 4 רמקולים קדמיים - 13 ס"מ סאב וופר 13 ס"מ וופר 5 ס"מ טוויטר אחורים - 5 ס"מ full range הבעיה שלי שהרמקולים האחוריים ממש חלשים אני בכלל אל שומע אותם רק שאני מצמיד את האוזן ממש אפשר לשמוע שהם עובדים בכלל יש איזה מגבר או משהו שאפשר לחבר להם למישהו יש ידע בנושא או יכול להפנות אותי למישהו שמבין כי זה ממש מרגיז עריכה: תיקון טעות האחוריים הם 8 ס"מ Full Range
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסף טלויזיה שיהייה עד 10K. הוא צריך להתחבר למחשב(מומלץ ע"י DVI), והוא צריך להיות או פלזמה או LCD. אני לא מבין כל כך מה ההבדלים ביניהם, אז אנא פרטו לי מה היתרוונת והחסרונות של כל אחד מהם. הבנתי שהLCD מגיעים לרזולוציות גבוהות יותר, אך עם ניגודיות(?) קטנה יותר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אני מנסה להעביר דברים שהקלטתי מהמינידיסק למחשב, באמצעות התוכנה Adobe Audition כלומר Cool Edit Pro 2.1, מחבר צד אחד של הכבל לכניסת אוזניות של המינידיסק וצד שני ל-Line In של המחשב, מפעיל את התוכנה, לוחץ על Record, זה מקליט אבל האיכות של זה במחשב היא על הפנים, למרות שהאיכות על המינידיסק היא מאוד טובה! יש לי כרטיס קול מצוין של Soundstorm (על לוח האם של nVidia nForce2) וזה לא אמור לקרות... מה אני עושה לא נכון? האם יש איזה מדריך על איך לעשות את זה בצורה נכונה? המון תודה מראש ומקווה שתעזרו, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-