עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני על סף יאוש... לא מצליח לחבר את הטלוויזיה שלי ל media Center בעזרת כבל HDMI הבנתי כבר שזו לא בעיית תוכנה.. כי ניסיתי כמה גרסאות של הדרייבר כולל גרסאות Beta. יש לי פלסמה 42 של fujicom הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הוידאו ממחשב הקולנוע הביתי דרך hdmi אני מצליח לראות דרך ה vga ברזולוצייה הטבעית של המסך 1024-768 כניסת ה hdmi בטלוויזיה עובדת כי אני רואה וידאו + סאונד אם אני מחבר xbox או PS3. למחשב קולנוע ביתי יש כרטיס מסך של nvidia 9500GT עם יציאת hdmi אמרו לי שאולי צריך כבל hdmi 1.3 אז קניתי כבל כזה וזה לא עזר ואז ניסיתי ממיר DVI -> hdmi גם לא עובד אפילו ניסיתי טלוויזיה אחרת samsung 40" גם שם התצוגה לא עבדה הטלוויזיה עצמה יודעת לעבוד עם HDMI גרסה 1.2 אולי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני כנראה ילך על ה mznh 600, עכשיו רציתי לשאול אותכם אם יש משהו באותו תקציב יותר טוב? (בערך 1000 ש"ח) לדעתי המינידיסקים החדשים של סוני הולכים לעשות מהפכה אז מה דעתכם? מישהו יודע אם זה כבר הגיע לארץ?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by Systema,

יש לי כרטיס קול קריאייטיב AUDIGY ויש לי בעיה- ברמקולים האחוריים לא שומעים את צד ימין ואילו את צד שמאל שומעים בשני הרמקולים האחוריים!

4. Started by shayr,

אם יש לי כרטיס שלא תומך HD, כלומר יש לו רק 2 חיבורי DVI וחיבור SVIDEO, כיצד אני יכול להעביר סאונד איכותי מהמחשב לטלויזיה? (8800GT)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי אוזניות שלהם עדיין בתקופת האחריות, וכנראה יש לי בעיה עם החיבור אתם יודעים אם האחריות מכסה את זה? כי כתוב בפירוש שהאחריות לא מכסה בעיות בכבל, אבל מה עם החיבור? אני רוצה לדעת אם זה שווה את הטרחה של לשלוח להם אותן כי עלות המשלוח אמורה ליפול עליי מדובר בדגם CX-200 תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. דרופ חדש - במחיר כזה לא חושב שיש איפה לטעות כשמדובר ביצרן כזה. https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-hifiman-bolt-in-ear-monitors?utm_source=linkshare&referer=73UFHA

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שאלה בכותרת בבקשה תושבה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  8. שלום, יש לי אוזניות Sennheiser מדגם HD450, שמחוברות לטלביזיה. גם האוזניות וגם הטלביזיה מקבלות מהכבל הזה כניסת "בננה", כך שניתן לשלוף בקלות את הכבל גם מהאוזניות וגם מהטלביזיה. החוט שנמתח כך בין האוזניות לטלביזיה הוא מכשול מעצבן. האם ישנו אביזר בלוטות' שחלקו האחד מחובר לטלביזיה ומשדר את הסאונד, וחלקו השני מחובר לאוזניות דרך כניסת הבננה שלהן וקולט את שידורי החלק הראשון ? תודה.

9. Started by shai265,

איזה DVD בכי טוב בשוק היום לקריאת DIVX בלי שהוא נתקע הוא שהכתוביות קטנות,ואמין???

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

אמרו לי שדיסק קונקי זה גם לMP3 אפשר לשמור בו קבצים גם לשמוע אני רוצה אפשרות להכניס 30 שירים או 20 ככה כמה מקום צריך בשביל זה וכמה יעלה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by or2077,

שלום, אני רוצה לבקש המצלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה200 שקלים, אני לא מחפש כרטיס לעריכה מקצועית ממש, אני רק רוצה שאני אוכל לחבר את הממיר, אבל לא לחבר אנטנה אני יודע שלרוב הכרטיסיים יש רק S-VIDEO חוץ מהאנטנה, אז אני אמצא מתאם אבל מה שחשוב חוץ מזה זה שאני אוכל להקליט, שיראו טוב, ואם יש כרטיס עם יותר מכניסה אחת זה יהיה נחמד

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  12. Started by gogoman,

אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by Dog23,

אני ועוד 2 חברים קנינו CX 300 מ EBAY, המחיר הוא 20 $ לאוזניה, הוא שלח לנו אותם והם הגיעו עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים ולדעת אם האוזניות מקוריות או לא. הכבל שלי הוא 53 ס"מ ובמדריך כתוב 50 מה זה אומר? האם צריך להיות לאוזניות כאלו חיבור זהב? אני מאמין שכן זה אוזניות יקרות בעיקרון. הייתי בחנות בעיר שאני גר בה שהם מורשים של סנהיסר והאריזה לא קרובה למה שאני קיבלתי. אני לא בטוח שהם מקוריות איך אני יכול להיות בטוח ב 100%? גם הפקקים די מוזרים הם ארוכים וצרים לא כמו בתמונות שהם רחבים וקצרים. אז תודה לכל העוזרים, זה באמת חשוב!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by gshhar,

כשאני מעביר קבצים מהמחשב לנגן (אני שם בתיקיה כי כשאני מוחק את כל התיקיה ככה לא נשאר זבל) ומעביר אותם אח"כ בחזרה (או מוחק) אני שם לב שנשאר פחות מקום (כמה k פחות בנגן) אז השאלה שלי היא למה,האם נשאר "זבל" ואיך אני מסדר את זה.

15. לבעלי נגן zen touch קיים עדקון חדש שהופך הנגן כונן נייד! ז"א מחברים לכל מחשב ללא התקנת תוכנה ואפשר להעבער קבצים לשני הצדדים! הערה- התקנת העדכון מוחקת את כל תוכן המכשיר. הערה נוספת-לי העדכון יצר בעיה מסוימת : שכשאני בוחר אומן ברשימה(אמנים ספציפיים) אז הוא כותב לי להוסיף שירים לניגון! בעיה מאוד מוזרה שלא היתה קיימת קודם! אם משהו מכיר את המכשיר\בעיה ויודע איך לפטור שיעזור בקשה! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. האוזניות הם Medusa Speed Link 5.1. מישהו יודע איפה מתקנים אותם? האם לפנות לחנות או ליבואן .... יש לי אותם מעל שנה ... הבעיה היא ששומעים רק ב2 רמקולים קדמיים בלבד..כל השאר לא מגיב. תודה מראש לעוזרים וליועצים .

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by mitb,

הלכתי לפי ההוראות שהם ציינו, הפעלתי קודם את עדכון החומרה, וא"כ לחצתי על הקובץ שנקרא "iPodHE Install.exe" אבל זו ההודעה שקיבלתי : למי יש נסיון עם ההודעה הזו , ומה אפשר לעשות ???

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by roeesnir,

אני צריך PL כי אין כניסת XLR במצלמה, ואני לא רוצה להשתמש במתאם מכיוון שאז המקרופון לא מקבל פאנטום (48). בקיצור, מקרופון דינאמי שלא דורש פאנטום. עד 500 ש"ח. אפשר גם מ-eBay. (ואולי עדיף...) יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. ניתקלתי היום בדגמים הבאים מתוצרת חברות ידועות ,שעד כמה שידוע לי לא מייצרות זבל ,שמחירם פחות מאלף שח: PANASONIC SV-AV25 ----עולה 950 (still 2mp+mp3 player +video recorder 30 fps mpeg4) ראיתי באתר: http://www.radio-electric.co.il/products/25949 לינקים נוספים: http://www.photographyreview.com/cat/cameras/camcorders/digital-camcorders/panasonic/PRD_302390_3100crx.aspx http://findarticles.com/p/articles/mi_zdpcm/is_200401/ai_ziff115790 http://www.digitalfotoclub.com/sc/product-features.asp?id=964592144 iriver ifp-1095-----------עולה 650 ברשת bug http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2556&ser=1 ברור שיש פשרות , והמצלמות שיש בתוכם אינן מהוות תחליף ראוי למצלמה …

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by shloosh,

על מה אתם ממליצים?? אני מוכ רפשוט מצלמה דיגיטלית ב-2500 שקל ואני צריך למצוא משהו לקנות במקום זה. אני רוצה לשדרג גם את המחשב אז אל תגזימו בבקשה. גג 1700 ש"ח. שווה להוציא כ"כ הרבה כסף על זה? חשבתי על האייפוד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_1217&products_id=7102 אני יכול להשיג ב-1750 ש"ח את הדגם של ה-20gb, אבל זה דור יותר ישן נראה לי... לא יודע. מה דעתכם? ומישהו יכול להסביר לי מה בדיוק אני יכול לעשות עם המכשיר ששוה להוציא עליו כמעט 2000 שקל? ואגב אפשר להשתמש בו כהארד דיסק נייד???

• 74 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. אני מחפש כרטיס קול חדש, ולפי ביקורות ה AUZENTECH כרטיס טוב למוזיקה, שזה מה שאני מחפש בעקרון. קודם כל, ראיתי אותו באייבי במחיר של בערך 100-120 דולר, זה מחיר הגיוני לכרטיס כזה חדש ולא משומש? יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE X-FI XTREME AUDIO, ורמקולים SOLO7 בתור קדמיים, SOLO6 בתור אחוריים וסאב מוגבר של POLK AUDIO, האם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיסי קול בכלל? גם בכרטיס של קרייאטיב אני יכול לשלוט על העוצמה של הסאבוופר דרך התוכנה של הכרטיס קול, האם גם דרך ה AUZENTECH זה אפשרי? ויכול להיות שיהיה לי איזה בעיה להגדיר סט-אפ של 4.1 דרך הכרטיס של AUZENTECH? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by kaisman12,

כתבתי פה כבר לפני כמה ימים אבל לא קיבלתי תשובה סופית אני מחפש רמקולים בתקציב 300-500 שקל השימוש העיקרי: מוזיקה הרבה המליצו לי על הX540 של לוג'יטק (כולל פה בפורום) הם נראים ממש טובים וגם על הX530 עוד רמקולים שציינו פה הם הקרייצ'יר ואני אשמח לעוד פרטים לגביהם.. בכלל אם יהיו עוד המלצות זה יהיה מצוין אני פתוח גם ל2.1 וגם ל5.1 לא לשכוח שהרמקולים חייבים לתת איכות מוזיקה טובה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by barak19876,

אני מתלבט באין הנגנים הבאים iAudio X5L 20G Archos Gimini 402 Archos Gmini 402 camcorder מה הכי כדאי לקנות ולמה???? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

השימוש לסרטים בעיקר. התקציב נע באיזור ה500 עם אפשרות חריגה של 200 אם ממש כדאי. כרגע הכיוון הוא z506 של Logitech. האם ביחס למחירו הוא המשתלם ביותר? מה לגבי Microlab? המערכות שלהם נראות מרשימות וזולות יחסית, אך מעולם לא התנסיתי עם מוצרים שלהם אז לא יודע לגבי טיבם. תודה!

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך רמקולים כדי לשמוע מוזיקה לא אם הרמקולים 50שח' המחורבנים שלי אז כמו שאמרתי זה לשמיעת מוזיקה בעיקר וגם לקצת סרטים ומשחקים אבל המשחקים זה פחות חשוב והתקציב שלי הוא 300שח' ורק שתדעו אני בדרך כלל שומע די חזק מוזיקה אבל לא כל-כך חזק תודה מראש לכל העוזרים ולכל אלה שניסו לעזור ולא הצליחו חחחחח...

• 11 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.