אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לא למשחקים אלא לסרטים ומוזיקה. מזמן לא התעדכנתי וראיתי שיש כרטיסי מסך עם יציאת סאונד כגון ה5450 , האם הסאונד ההיקפי שלהם מספיק טוב לסרטים ? ולמוסיקה? האם עדיף כרטיס קול נפרד ואליו לחבר את הכרטיס מסך? האם יש השוואות וביקורות לגבי איכות הסאונד? יחובר לרסיבר ק"ב.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
דבר ראשון, ממה שהבנתי, במחיר הזה, ה-GigaWorks S750 של Creative יתנו את התמורה הטובה ביותר אבל אני לא יודע אם אפשר עוד לקנות אותם בכלל... אז... אפשר? ומה לגבי המקודד שאפשר לקנות בנפרד? חשבתי לקנות אותם יחד איתו. אולי לא הבנתי הכי טוב, אז אני אשאל שוב - מה יתן את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה? כמובן שחשבתי גם על ה-Z5500... שימושים - חיבור למחשב... משחקים סרטים ואוהב מאוד להנות ממוזיקה איכותית (עם דגש על באס איכותי - לא "בומים") כמו שאמרתי, תקציב - 4000 שקל, ובעיקרון אם זה באמת שווה אפשר גם להגיע ל4500 אבל אני לא חושב שזה נחוץ. תודה רבה לכולם!
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב חברים! יש לי טלויזיה LG 42 Plasma, HD Ready, לדעתי יש לה את כל היציעות הנחוצות (נקנתה לפני כשנה וחצי-שנתיים). הבעיה היא שהרמקולים שלה די על הפנים וכל באס נשמע כאילו החדר זז (לא במובן החיובי...)! החלטתי לשדרג אותה במערכת שמע שתוצב בסלון. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בנושא... (למרות שדי חפרתי בפורום אך לא מצאתי מידע בסיסי). ברצוני לקנות מערכת פשוטה יחסית שתספק ווליום סביר בסלון של 4X6 מטרים בערך. מה הייתם ממליצים? ראיתי כל מיני מבצעים של 200$ בדיוטי פרי וכו', האם זה בכלל שווה בדיקה? האם ניתן לקנות מערכת עד סכום של 1000 ש"ח? אילו מפרטים כדאי לבדוק? באילו חברות כדאי להתמקד? וכו'... ממש אשמח לעזרה או להכוונה למקומות שיתנו לי מידע בסיסי בנושא כולל הסברים!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים בסביבות אלף שקל עם חריגה של עד 300 ככה...הרמקולים הם למטרות בעיקר של שמיעת מוזיקה, אך פה ושם גם למשחקים וסרטים. הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=31325 מעניינים אותי אבל יש שם ביקורת אחת שקוטלת אותם לחלוטין, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? כרגע יש לי מערכת 7.1 במחשב ואני לא מעוניין בה לסרטים כלל אלא רק למוסיקה. מאחר שכאשר מחברים את הרמקולים האחורים והצדדייםם לחיבורים המיועדים להם הם עובדים חלש משמעותית מאם מחברים אותם לכניסה הירוקה. לכן חיברתי כרגע 4 רמקולים (ועובדים מעולה כקידמיים) לחיבור הקידמי ושתיים עדיין תקועים אצלי בחיבור השחור(אחוריים). מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עוד מפצל למפצל ושכולם יהיו מחוברים כקידמיים.
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון השתדרגתי קצת ואני מעוניין להחליף את המגבר + הרמקולים הישנים שלי.... הייתי מעוניין בהסבר איך הכי כדי לחבר ואיזה רסיבר + רמקולים הכי טובים במחיר הכי זול אני יכול למצוא. אז טיפה הסבר, יש לי כרגע מחשב שאני מעוניין לחבר, פלייסטישן 3 ויס מקס HD שלכולם יש יציאה אודיו דיגיטלית.... אני מאמין (אולי אני טועה אין לי הרבה מושג בנושא) שהכי כדי לחבר אותם מיציאה אודיו דיגיטלית ליציאה כזאת ברסיבר... העניין הוא שאולי לא חיפשתי נכון אבל לא מצאתי רסיבר זול יחסית עם 3 כניסות כאלה... מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי? ושוב אני לא רושם מחיר כי אין לי מושג מה המחירים והייתי מעוניין להשקיע בזה כמה שפחות כסף... אשמח לקבל המלצות והסברים ובמקרה הצורך כמובן שעדייף לשלם יותר אם…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ברשותי לוח Rampage II Extreme וכרטיס שמגיע עם הלוח הינו SupremeFX X-Fi רמקולים Logitech Z5500 האם כדאי לשדרג כרטיס קול ? ייעוד : משחקים + Lossless אודיו שמתי עין על הכרטיס הנ"ל Creative X-Fi Titanium Fatality Champion אבל הבנתי שיש בעיות בדרייברים ב WINDOWS 7 . מה אתם אומרים ? או ממליצים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בהמשך לשאלה הקודמת ולאחר שהתבררה לי התשובה, החלטתי לעדכן והתייעץ איתכם בנושא. רכשתי לא מזמן טלויזיה Philips 42PFL8404H. לאחר שזו הפסיקה לקלוט לקלוט שידורים מהתקנים שמשדרים לה הHDMI, הזמנתי טכנאי לביתי והוא הסביר לי שחיבור המחשב גרם לקלקול רכיב הHDMI בטלויזיה. הפעם הם יתקנו לי את הבעיה אך אם זה יקרה שוב אשא בעצמי בעלות התיקון שהוא יקר מאד. א. בניגוד למדריך של טלויזיה של סוני שיצא לי לקרוא באינטרנט, לא ראיתי שום הזהרה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. ב. מכיוון שזה השימוש העיקרי של בטלויזיה, חיבורה למחשב, ולאור סעיף א, האם אני זכאי לקבל את כספי חזרה עבור המכשיר לדעתכם? ג. האם חיבור הטלויזיה הנ"ל למחשב באמצעות כבל VGA או חיבור שונה מHDMI יניב לי את אותה איכות / איכות דומה לחיבור H…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתלבט בין שני סנטרים יד 2. למה ההתלבטות. הסנטר הראשון הוא מחברה טוב - DENON לא זוכר את הדגם, המחיר המבוקש 130 ש''ח (רסיבר חדש שנקנה עם זוג סראונד ו''לא היה בשימוש כלל''. הספק 100W הסנטר השני מדובר חברת Peerless כנראה מקורי מנדמק, נקנה לפני כמה שנים ו''לא היה כמעט בשימוש'', הספק 150W, דגם אינו ידוע כרגע, בערב אני אדע-מחיר מבוקש 150 ש''ח. אשמח לתגובות, תודה!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כיצד אפשר לחבר רמקולים של מערכת למחשב ללא המערכת עצמה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רכשתי לא מזמן את המסך LCD של פיליפס 42PFL8404H. חיברתי אליו מחשב באמצעות כבל HDMI 2 HDMI ומתאם DVI למחשב (ווינדוס 7 כרטיס מסך RADEON 9600). הכל עבד טוב ויפה עד אתמול שהטלויזיה לא קולטת יותר סיגנל מהמחשב וניסיתי לחבר לכל כניסות הHDMI בטלויזיה. חיברתי את קצה הHDMI למסך מחשב והוא הציג את התמונה. יש לציין שמדובר בכבל ארוך (5 מטר). שניסיתי לחבר באמצעות כבל של 3 מטר שעובד לי במקום אחר, לא התקבלה תמונה בטלויזיה ולא במסך מחשב. עוד אציין ששני הכבלים פשוטים. יותר מדי מידע? יש עוד- שחיברתי את הכבל הקצר לטלויזיה ולרסיבר, הטלויזיה קלטה את השידור מדי פעם יש למישהו מושג קלוש מה הולך פה? אני די מיואש ומתאר לעצמי שהבעיה בטלויזיה אבל רוצה להיות בטוח לפני שאקח אותה לתיקון …
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי SIBERIA V2 USB ויש לי גם רמקולים של CREATIVE עכשיו שמתי לב שאני לא יכול להפעיל את שניהם בו זמנית בדקתי בלוח הבקרה והעניין הוא שאי אפשר לעשות שני DEFAULT DEVICE מישהו יודע אם יש איזושהי אפשרות ששניהם יפעלו בו זמנית? ובנוסף מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים (כולל באס) ב 100-150 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום כולם. רציתי לדעת על אילו דגמים אתם ממליצים לטלויזיות LCD / LED. כמובן FHD. אני מעדיף טלויזיות של SONY מניסיון עבר מוצלח. מישהו ממליץ על משהו מסויים? אני מוכן לפזול לחברות מוכרות אחרות. תודה לעונים, עידו.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כמה שאלות ברשותכם : יש לי מחשב ואין לי כבלים בבית או ממיר / טלוויזיה וכו' האם ניתן לרכוש כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו לאנטנה ביתית שנמצאת בתוך הבית ? כזאת שקולטת ערוץ 1 או 2 בלבד ? איזה כרטיס TV שווה לרכוש אם התקציב לכך הוא עד 200 ש"ח ? המערכת שלי היא WIN7 . תודה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלווזיה לסלון בגודל 42 אינץ בסביבות ה5~6 אלף שקל
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
היי לכולם בינתיים, כרטיס הקול שלי מחובר לסוג של קטסטרופה שכנראה לא תישאר שם זמן רב. איני יודעת מה יחליפה וסביר שאחפש משהו בעלות יחסית נמוכה ושייתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף (כאשר יקרה, מקווה שתעזרו לי בנושא). כרגע, אני משדרגת את ה- HTPC שלי וכמובן בין השאר הקדשתי תשומת לב לענייני כרטיס הקול. הבטתי על מספר לוחות (בעיקר מבוססי צ'פים מסדרת 790, 890 של AMD) בהם כרטיסי קול מובנים (ALC889, ALC892 שהבנתי שלפחות לשם התחלה אמורים לספק איכות מספיק טובה גם כאשר ארכוש מערכת. ראיתי שלחלק מהלוחות, בנוסף ליציאות הסאונד האנלוגיות, יציאת coaxial s/pdif וגם יציאת /optical s/pdif , ולחלקם רק יציאה אופטית. לכל הלוחות יש כמובן יציאות HDMI אולם איני יודעת אם יציאת ה- HDMI גם מחוברת לכרטיס …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה עם כניסה אחת של HDMI, עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בשביל שאוכל לראות כמו שצריך על מסך גדול. הבעיה היא כזאת, יש חיבור אחת והאם קיים מפצל HDMI? ראיתי מספר מפצלים בeBay אבל אני לא יודע אם הם פועלים הפוך ממה שאני רוצה. יש מפצלים שמחברים למכשיר שמוציא וידיאו ל2 מסכים, מה שאני מעוניין זה כמובן הפוך - חיבור 2 מכשירים שמוציאים וידיאו לטלוויזיה אחת. בטלוויזיה הישנה (שלא היה לי HD) הממיר היה מחובר בS-VIDEO לטלוויזיה והמחשב היה מחובר עם DVI. עכשיו בטלוויזיה החדשה יש לי רק חיבור HDMI אחד ואני מעוניין להשתמש בו בממיר (אהמ*מודניאל*אהמ) אלא אם כן יש לכם שיטות אחרות שאני יוכל להשתמש בהם, יש לי אפשרות להזמין דברים דרך EBAY... רק שלא יגיע לעשרות דולרים.. …
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כותרת. היא תשמש לצפייה בערוצי הוט השונים כולל ערוצי HD, ואופציה גם לצפייה בסרטים בHD דרך מחשב. בתודה מראש . עריכה: אם יש משהו טוב גם עד 2600 זה יהיה ברבה ותר נחמד.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ברשותי כיום מחשב פנטיום4 מחובר לרסיבר וטלויזיה 34 רגילה. כיום האודיו עובר מיציאת האוזניות אל הרסיבר. הוידאו יוצא מיציאת RCA בכרטיס המסך אל הרסיבר ומשם באותה צורה לטלויזיה. בנוסף מחובר מסך LCD מחשב של סמסונג ליציאת ה D-SUB של הכרטיס מסך וכך עובדים על מסך המחשב, והטלויזיה היא הארכה של המסך ולא שיכפול. שקלנו לקנות HTPC - וגילינו שנוכל לרכוש לפטופ שגם יהיה נייד וגם מספיק חזק (i3). ללפטופ יש את היציאות הבאות: אוזניות, D-SUB, HDMI אפשרות אחת לחיבור הלפטופ היא: HDMI - לחבר מתאם מ HDMI ל DVI (עולה 30 ש"ח) ולחבר מהלפטופ למסך המחשב. D-SUB - לחבר לכניסת הטלויזיה הקידמית (לא כלכך מוצא חן בעיניי) או לקנות את http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895&salenum=#topnews ולחבר לכניסת ט…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חבר'ה, שלום לכם. כבר שנים שאני חולם לעשות את זה אך לא מוצא את הזמן! שנים אני מחפש ציוד ותקציב לפרויקט הזה אך ללא כל כך הצלחה! לאחרונה, פשוט אמרתי לעצמי די! צריך לעשות משהו עם זה! והנה היום, יום רביעי ה-26/5/2010 אני מתחיל פרויקט DIY (רמקולים ביתיים) וכל זה, בחדר שלי! נתחיל בזה שהתיבה בנויה כגודל תיבת רמקולים KEF C40 ובאותה הצורה בדיוק, עם קרוס שונה, שלטעמי יהיה נעים יותר לאוזן. אז הנה כמה תמונות והסברים. היום נסעתי לאבא של חבר שלך, נגר, וביקשתי ממנו טובה. עצים למדורה- אממ סליחה, לרמקולים. אז העץ שהחלתתי להשתמש בו, סיבית. סיבית: שבבי עץ ונסורת דחוסים בדבק. לרוב מצופים בפורמיקה, פורניר או מלמין. החיסרון: רגיש למפגעי לחות - מתנפח ומתעוות ואינו חוזר לקדמותו בייבוש.…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, ברצוני לבצע הקלטות (סטייל פודקאסטינג) ברצוני לקנות אוזניות משולבות מיקרופון בגלל נוחיות על הראש ולא מיקרופון בסטנד. האוזניות יתחברו למחשב נייד, יש משמעות אם האוזניות יתחברו בUSB או בחיבור אנלוגי? כי קראתי כמה ביקורות סותרות בנושא והייתי רוצה לקבל תשובה סופית בעניין.. כמו כן, אשמח לקבל המלצות בטווח מחירים של עד 300-400 ש"ח ( עדיף פחות אם זה לא יפגע משמעותית באיכות). האם יש משמעות אמיתית למה שמוסיפות החברות לגבי ה"סינון רעשים"?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לצערי הרב בכרטיס XFI שלי כאשר שומעים בסטריאו - דרך היציאה האנלוגית שומעים רעשים וחרחורים דרך אחד הערוצים, פירקתי את הכרטיס ניקיתי אותו וריססתי ספריי מגעים אך זה לא עזר. האם החלפת OPAMP כמו בקישור הא תפתור את הבעיה או שיש רכיב אחר שצריך להחליף? http://www.head-fi.org/forum/thread/226975/hotrodding-the-x-fi-a-layman-s-guide-no-56k
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, המחיר המוצע הינו 1920 ש"ח, האם הטלוויזיה הנ"ל שווה קנייה? תודה לכל העוזרים!!!!! מפרט מלא באתר היצרן: http://www.hitachi.ae/products/consumer/products/tvs/l32n03a.html
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
תקציב: 400 שקל או חריגה עד 200 שקל אם יש סיבה ששווה לחרוג ב-400 שקל אז יש אופציה. שימוש: בעיקר גיימינג. חשוב לי מאוד שהם יהיו נוחות, הנוחות זה העיקר ואחרי זה כבר האיכות בגיימינג. הייתי רוצה מאוד דגם כל שהוא של - RAZER אך אם יהיה של STEELSERIES אין לי בעיה אבל רק אם זה באמת שווה את זה. וחשבו ביותר שיש מיקרופון, ואחד איכותי, לא כזה שאני יצטרך להכניס אותו לפה כדי שישמעו אותי בינוני. תודה מראש לכל העוזרים. ובבקשה בלי דגובות מיותרות כמו: "קנה אוזניות ב-100 שקל וזהו" "מה ההבדל בכלל בין כל הזניות באיכוות" וכו'... עריכה: יש לי שני דגמים אשמח מאוד אם תומרו לי מה יותר טוב ביניהם: RAZER Carcharias SteelSeries Siberia v2
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמספר ימים קניתי מחשב חדש, במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה אשר יש לו בנוסף גם יציאה דיגטלית, בפועל כל העסק מחובר למגבר 5.1 של ימאהה, במחשב הישן לא הייתה לי יציאה אופטית, ובגלל זה רכשתי עבורו כרטיס קול של חברת AUDIOTRAK מדגם MAYA II, כרטיס מאוד איכותי לכל הדעות. עכשיו מכיוון שאת כל ההגברה וכל הסאונד מבצע המגבר (בגלל שמדובר ביציאה דיגטלית), רציתי לדעת אם יש טעם שאני ארכיב את הכרטיס הנ"ל במחשב החדש??? בתיאוריה אני יודע שאין הבדל באיכות ואין באמת צורך ממשי בשביל לעשות זאת. אך בכל זאת אני מעוניין בחוות דעתכם לפני שאני מקבל החלטה, אולי אפרסם למכירה את הכרטיס קול, או שאשתמש בו. תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-