עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי חברה, השגתי את זה במחיר דיי שערוריתי באתר מכירות פומביות, אני מקווה שהם לא יביאו איזה תירוץ פתאום למה המכירה לא הייתה לפי הכללים, נחיה ונראה. מדובר ברמקולים SONICGEAR דגם TATOO 320 אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם, במיוחד אם בא לכם להשוות למשהו - ל SBS370 של קריאטיב (שהוא אופציה אחרת שלי) אם נגיד מדובר על 80 שקל הבדל בין שני אלה ^, איזה עדיף ? מפרט עבור TATOO 320e : Exposed front firing drivers produces awesome power TATOO's designer driver and blue LED design Ultra low bass reflex wooden woofer enclosure Magnetically shielded satellite and woofer Available in 2 colors - Silver and Black Power : 28 Watts RMS Satellite : 2 x 5 Watts RMS Woofer : 18 Watss RMS מפרט עבו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by HypertreXx,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/mag/product.asp?pf_id=LL512_S320A טוב זה מה שקניתי.. התלבטתי בינו לבין http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025 אבל החלטתי שאני אלך על מה שקניתי בגלל שזאת חנות שאני מכיר ויש לה ותק של כמה שנים ואם יקרה משהו יהיה לי למי לפנות, הנגנים אותו דבר ואני מוכן לשלם עוד 20 שקל בשביל להוריד דאגות מליבי עכשיו צריך רק לחכות שהוא יגיע =\ 14 ימי עבודה סעמק

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זה כאילו שהחברה לא קיימת בכלל של המערכת הזאת . נאבד לי השלט ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הקוד כדי להכניס לשלט אוניברסלי שקניתי....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by saba123456,

משהו מוזר מאוד :ס חיברתי את הטלוויזיה למחשב עם כבל DVI-HDMI ובמקביל חיברתי עם כבל VGA אל כניסת RGB בטלוויזיה (VGA-VGA : אנולוג) (-אותו המחשב פעמיים!) הפעלתי ריבוי צגים ככה שבשני הצגים רואים תצוגה זהה -> בערוץ HDMI בטלוויזיה ובערוץ RGB בטלוויזיה צריכה להיות תמונה זהה. הגדרתי רזולוציה 1920X1080 כנהוג ופה משהו נדפק :\ ביציאה האנולוגית (ערוץ RGB) רואים מצויין מבחינת רזולוציה אבל הצבעים מתים (על ערוץ זה לא חלות הגדרות הממשק של הטלוויזיה) בערוץ HDMI שמחובר ה-DVI (אותו המחשב כמובן מחובר במקביל!) רואים הרבה יותר טוב מבחינת תמונה אבל הרזולוציה לא היידפינשן! אכן בהגדרות כתוב 1920X1080 אבל התמונה לא חדה כמו בערוץ RGB (אנלוג) שחקתי עם הלוח בקרה של NIVIDA בלי סוף ניסתי כל אופציה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by daphne_n,

שלום לכולם, יש ברשותי במחשב בחדר שינה רמקולים לוג'יטק X540 , אני מרוצה מאוד מהם, אני מתה עליהם! אני רוצה לקנות אותו סט 5.1 למחשב טלויזיה בסלון. הייתי רוצה לקנות את ה540 אך לוג'יטק המפגרים הוציאו את הדגם מהשוק וכרגע יש רק את הדגם המחליף שלו Z506, שגם קיבל ביקורות רעות גם ללא שלט (לסאבוופר ולסאוונד) והכי גרוע לא ניתן לתליה על הקיר. הרעיון הוא לתלות את כל הארבע על הקיר. לצערי אני לא מוצאת משהו טוב יותר מהלוג'יטק 540, מיקרו לאב אני לא מוצאת ביקורת אחת באנגלית באינטרנט. קרייטיב והחיבורים שלהם שיהיו בריאים - לא ראיתי צורת חיבור כל כך גרועה כמו שלהם. אשמח לשמוע מכם על המלצות ל5.1, במידה ואצטרך כרטיס קול יש לי כבר Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e כך שבמידה ובאמת אצטרך, אוכל להעבי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. המחשב שלי מחובר לרסיבר אצלי בחדר, המרחק בין המחשב לרסיבר הוא 10 מטר כבל אודיו, וכשאני רואה סרט נוסף לאודיו של הסרט מין רעש לוואי, איך אני מבטל אותו ושאני עדיין ישמע את הסרט עם עוצמה נורמלית.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by livne21,

יש לי מערכת קולנוע ביתית: http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=2822 ואני מתכוון לחבר אותה למחשב בלבד..האם אני צריך בשביל זה כבל HDMI ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by arik100,

1. ממתי משתמשים במגבר לאוזניות??? JESUS CHRIST , מה זה בדיוק עושה/מוסיף? 2. מה זה SINERHINER/סינתסייזר ? וסליחה על העיוות של המילה 3. האם כל האנשים ששומעים מוזיקה הם MUST אודיופילים? או שפשוט כולם יכולים להנות ממוזיקה יותר טובה? כאילו האם כל הציוד היקר הזה יורגש גם על ידי אנשים שאינם אודיופילים? .4 האם גולשי הפורום הזה בעיקר הם אודיופילים? 5. איך מאבחנים את האודיופיליות? 6. כרטיס הקול , בשביל מה הוא? הרי כבר יש כרטיס קול במחשב... הוא לא מספיק ? הרי יש בו כניסות של HD AUIDO... פירוט בבקשה סליחה על החפירה ותודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by andrei21,

שלום מבקש המלצה לטלויזיה מרחק צפייה 4 מטר, אם להוריד את המרחק של הספה ושל הטלויזיה אוליי יתקרב ל3.5 מטרשימושים - KODI וסרטי FHDYES\HOT3D ו SMART לא מענייניםתקציב - לא להתפרע אבל חשוב שיהיה איכותי1) כמה אינטש מומצץ?2) איזה דגמים?תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני זקוק לאוזניות קטנות (שנכנסות לאוזניים, או יותר טוב שמתלפפות סביב האוזן) ואיכותיות כמה שיותר למוסיקת רוק עד 300 ש"ח.. אני מניח שזו בקשה שיהיה קשה לממש, אבל אני רוצה שיהיה להן באס, לא כמו כל האוזניות האלה נטולות באס לחלוטין. דגש על נוחות, בעקרון הן מיועדות לנסיעות ולהצגות של בית הספר (). יש לציין כי אם יהיו אוזניות ממש, אבל ממש מעולות ב 350 לדוגמה אז אני אהיה מוכן לחרוג. כמו כן האוזניות חייבות להיקנות במהירות (או ביום שישי או ביום ראשון הקרובים), התקציב שלי הוא לאוזניות הוא ברוטו, כלומר שאם המשלוח עולה סכום מסויים התעלמו ממנו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eliranl1,

שלום לכולם :hi: אני רוצה לקנות טלוויזיה LED בגודל 40/42 אינץ' Full HD מצאתי שני דגמים שמאוד התחברתי אליהם והם: Toshiba LED 40PU200 הטלוויזיה הזאת מגיעה ב40 אינץ', המיוחד בה שאפשר לחבר USB לטלוויזיה וזה קורא סרטים כמעט בכל פורמט אפשרי ובנוסף לכך גם תומך בתרגום. מה שמצאתי מוזר בה זה שהניגודיות צבע שלה זה 30000:1 שזה מאוד מאוד מוזר ונמוך לטלוויזיה חדישה כמו זאת. לעומת זאת, Toshiba LED 40PB200 בעיקרון התוכן כמעט אותו דבר למעט USB שכאן קורא תמונות ושירים ולא סרטים בכלל. אבל, בדגם הזה הניגודיות צבע הן 4,000,000:1 שזה הבדל ענקקקק לעומת הדגם הקודם... רציתי לשאול אתכם חברים יקרים, מה אתם אומרים? מה דעתכם בעניין? האם ניגודיות הצבע משחקות את המשחק בדגמים האלה? (אני ראית…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. ערב טוב. ראשית, אם אני נמצא בפורום הלא נכון- אודה על ההבנה בטעותי והעברת הפוסט לפורום מתאים יותר. ולענייננו... אחרי הרבה מאוד שנים עם טכולוגיה עתיקה, החלטתי להתקדם קצת ולכך זקוק לעזרתכם... אני מחפש לרכוש רסיבר חדש שיוכל לשרת אותי ולהתחבר למס׳ ממירים, טלויזיה, וכיו״ב בהתאם לפירוט הבא: 1.חיבור לממיר של חברת yes (הממיר החדש ביותר) 2.חיבור לממיר של לויין פרטי שאני מחזיק כאשר ידוע לי כי הממיר הוא ממיר בטכנולוגיית hd. 3. חיבור למכשיר dvd. 4. חיבור למכשיר apple tv (או כל סטרימר אחר שיוחלט בשלב כלשהו אולי להוסיף. 5. יש ברשותי שני רמקולים ישנים יחסית, אבל בעלי סאונד טוב ואיני חושב להחליפם. חשוב לציין כי הם מחוברים כיום לרסיבר הישן שלי באופן בו כל רמקול יש בו זוג חוטים צמודים, וזה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות סגורות לסרטים משחקים ומוסיקה עד 500 שח. המטרה בסופו של דבר לאפשר לאחי הקטן שמאוד אוהב לשחק בBF3 לשמוע את סימפוניית הצלילים שבועקת מהרמקולים שלו עד הלילה בצורה יותר דיסקרטית.. ואם הן יהיו ממש טובות אשקול אפילו לקנות לעצמי. עד כה שמתי לב לסיקור החיובי שיצא ל SteelSeries Siberia V2 כאן באתר.. מה אתם חושבים ? מודה מראש לכל מי שעונה ועוזר לי בבחירת הדגם הנכון בשבילי..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by asaf20,

היי.. אני חדש באתר גם הממ.. אני מעונין לקנות נגן MP3 ואני רציני בזה הבעיה היא שהתחלה לא הבנתי בזה כלום והכל היה פשוט.. שענין הקניה ניהיה יותר רציני התחלתי לבדוק ואז.. יצאתי מסובך רצח ראיתי המון נגנים,חברות,סוגים,מחירים,אתרים,המון המון תגובות של אנשים מכל הסוגים עם כל האפשרויות שאפשר.. ודוגרי יצאתי הפוך פה אני צריך את עזרתכם קצת.. ותעשו טובה אני מבקש ממני שמבין בזה קצת ולא לזרוק לי סתם הממ.. "אחי לך רק על ה-IPOD" וכדו' קצת הסבר,דעה אישית,ניסיון לא יזיק וכו' לפי מה שהבנתי ה-IPOD זה יותר שם,ואיך שראיתי שהרבה רואים לו "מותג אופנה ולא נגן" וה- Iriver הוא קצת פחות במחיר אבל נותן הרבה יותר אפשרויות מה-IPOD אבל בכל זאת יש שם ממש חזק ל-IPOD ויש משהו שמושך אליו למרות ש…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by newb,

שלום,הרמקולים שלי שבקו חיים(רמקולים פשוטים) ואני צריך רמקולים חדשים. שמעתי את VS2421 אצל חבר ואהבתי את הסאונד שלהם. הבעיה שלי היא שבחדר המחשב ממוקם ראוטר אל חוטי,האם אני אסבול מההפרעות שדווחו עליהם בפורום בכל מקרה או שצריך להיות מרחק מקסימאלי מהראוטר שעד מרחק זה כן תהיה הפרעה? במידה והפרעה תתרחש בכל מקרה הייתי שמח להמלצה לרמקולים 2.1 באותו המחיר,רצוי עם סאונד דומה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי לפני שבוע iAudio X5 20GB, והתאכזבתי מאוד. כשעוברים מעל ווליום 20 (בדיוק באמצע) מתחילים להיות רעשים ממש חזקים בשירים עם באסים חזקים והבאסים פשוט נחתכים וזה נשמע נורא. ניסיתי את המכשיר עם האוזניות שבאו איתו, sennheiser mx500, audiotechnica ATH-A500 וכולם השמיעו פחות או יותר אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, דני

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי חברים! עכשיו השלמתי כתיבת ביקורת באנגלית על קופסת אנדרואיד חדשה של UGOOS המכילה את ערכת השבבים החדשה ביותר של AMLOGIC - S928X-J. המשמעות היא שהמכשיר הזה יודע לנגן הכול, ובעיקר 8K. כמובן שגם אפשר להריץ כל אפליקציה או משחק שנוצרו עבור אנדרואיד. ניתן גם לבצע ROOT בלחיצת כפתור. יש תמיכה ב-WIFI 6, והחומרה מלווה בזיכרון 8GB ואחסון 64GB. בדקתי על הקופסה תוכנות, בנצ'מארקים, ומשחקים, וכמובן את קודי. אתם ואתן מוזמנים ומוזמנות לקרוא ולהגיב על הביקורת. תודה וכל טוב! https://www.eyalo.com/213024/review-ugoos-am8-pro/

18. Started by avigdo,

??? אני מעוניין לחבר את הממיר הדיגיטלי של הלווין למחשב - במקום טלויזיה. האם יש צורך בכרטיס טלויזיה? בהנחה שמדובר בצפייה באמצעות ממיר דיגיטלי, האם יש חשיבות לסוג הכרטיס או שניתן לרכוש כרטיס מתחום המחירים הנמוך (200 שח)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. טוב חבר'ה אז בעיקרון אין דרישות ספציפיות מיוחדות. הטלויזיה עתידה לשבת בסלון ולהיות מחוברת לממיר של hot . יש אפשרות בעתיד שהיא תחובר לממיר המיוחד שאמור לצאת עם ה Full HD וכל הבולשיט (אם אמרתי משהו לא קשור שכחו מזה סליחה מראש)אז רק שתהייה אפשרות מבחינת חיבורים. אם חריגה קלה תיקח אותי רמה אחת קדימה אז אפשר לחרוג טיפה אבל בעיקרון התקציב הוא עד 5K . Lcd או פלזמה אתם יודעים הכי טוב. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!. עריכה: תיקנתי ל HOT . היה כתוב משהו אחר בטעות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by OutRaGe,

שלום. אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות , הצרכים הם בעיקר למוזיקה וקצת משחקים. הסתכלתי על ה-HD457 , חבר שלי קנה אותם ב-280 שקל באיזה קניון , בכל מקרה זה התקציב שלי פחות או יותר. שווה לקנות אותם במחיר הזה ? עכשיו עוד שאלה, יש לי כרטיס קול OB של לוח Intel WinnipegD845WN ,לאוזניות ברמה של ה-HD457 +- ממש תירד האיכות בגלל הכרטיס קול? ועוד שאלה לגבי החיבור, זה חיבור רגיל מתחבר רק ליציאה הירוקה בכרטיס וזהו ? לא צריך שום מפצלים ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי פירמוט למחשב ואני צריך שירים למחשב. אני רוצה טראנסים ומשהו בסגנון של היפ הופ. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ofirr,

החוט בחלק הזהוב של האוזניות שמחובר לנגן החל לאט לאט לצאת ממקומו עם הזמן והיום האוזניה השמאלית לא פועלת. לכן אני צריך אוזניות כמה שיותר זולות ואיכותיות מספיק לנגן עצמו (הסנסה קליפ עצמו עלה לי 143 ש"ח ככה שאני לא מצפה לבזבז מעל 100 ש"ח וגם זה בלחץ). אז אני לא מחפש את האוזניות דה בסט אלא את האיכותיות המינימליות. ניתן ומומלץ להמליץ לי לרכוש מ:פנדה,KSP,אייבורי,BUG,אופיס דיפו, קרביץ, ACE. ועוד? דוגמא לכמה שאספתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 AKG K310P מחיר: 60 ¤ http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000e5v0zCMRMsBTOPcmm-jKFGC:12bbi68k5?id=319799&pr=QJ5&N=0 אוזניות כפתור Sony, 811 מחיר ליח' כולל מע"מ …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by NTT,

שלום, יש לי את הרמקולים JBL Alien ואני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם לוח אם Asus P5E. אני משתמש בווינדוס ויסטה ונכנסתי להגדרות הקול, וראיתי שאני יכול לשנות את הSample rate מ16bit,48000Hz ל24bit,192000Hz. מה זה בעצם יתן לי?איכות יותר טובה? זה יכול לגרום נזקים לרמקולים?ומה לגבי הבריאות?(כלומר האוזניים) זה יכול לגרום למשהו? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. עד היום הייתי עם האוזניות של האייפון 5 והם היו נהדרות אבל קצת מבאס שאי אפשר לשלוט על הקול והרצת השיר דרך הכפתור שעל החוט. אני מחפש אוזניות עם איכות סאונד מעולה ושליטה מלאה על המכשיר, המחיר הוא עד 100K. העדפה שלי היא לאוזניות שיושבות בתוך האוזן אבל לא נכנסות פנימה מדי ואוטמות את כל הסביבה החיצונית, בגלל זה נורא אהבתי את האוזניות של אפל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה לקנות נגן תעזרו לי לבחור 1)rio karma 2)creative micro zen 3)iriver h340 אחים שלי תעזרו לי בבקשה לבחור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.