עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם בינתיים, כרטיס הקול שלי מחובר לסוג של קטסטרופה שכנראה לא תישאר שם זמן רב. איני יודעת מה יחליפה וסביר שאחפש משהו בעלות יחסית נמוכה ושייתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף (כאשר יקרה, מקווה שתעזרו לי בנושא). כרגע, אני משדרגת את ה- HTPC שלי וכמובן בין השאר הקדשתי תשומת לב לענייני כרטיס הקול. הבטתי על מספר לוחות (בעיקר מבוססי צ'פים מסדרת 790, 890 של AMD) בהם כרטיסי קול מובנים (ALC889, ALC892 שהבנתי שלפחות לשם התחלה אמורים לספק איכות מספיק טובה גם כאשר ארכוש מערכת. ראיתי שלחלק מהלוחות, בנוסף ליציאות הסאונד האנלוגיות, יציאת coaxial s/pdif וגם יציאת /optical s/pdif , ולחלקם רק יציאה אופטית. לכל הלוחות יש כמובן יציאות HDMI אולם איני יודעת אם יציאת ה- HDMI גם מחוברת לכרטיס …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי אז בעקרון אני צריך מה שכתוב בכותרת, פשוט הלכתי לזאפ ויש מבחר עצום, לכל חברה גדולה יש עשרות דגמים..... נאבדתי הייתי שמח אם היה משהו שקורא DVD (40+ אלבומים בדיסק בודד זה נחמד) אבל הדברים היחידים שעושים את זה זה איזה מערכת JVC - KDDV4200 שיש לה בזאפ ביקרות על הפנים (גם לא מופיעה באתר של JVC) ומוצרים של חברות לא מוכרות כמו LANZAR שמכאלה הייתי מעדיף להמנע אה כן עוד שאלה מערכות עם כניסת USB תקבלנה כל התקן USB (למשל קורא כרטיסים או אפילו הרד דיסק נייד) או רק דיסק-און-קיי למיניהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. Started by Justlog,

היי מה קורה חבר'ה? אני חדש פה ורציתי לבקש ממכם שתתנו לי אוזניות טובות לגיימינג אבל שטובות גם למוזיקה בוא נגיד-35אחוז מוזיקה ו75 גיימינג עד 400 שקל תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  4. היי, אני לאו דווקא באמת צריך טלויזיה חדשה אבל מצד שני אני כן אשמח להחליף את הסוני 720P שלי... בכל מקרה שלשום קיבלתי הצעה לטלויזיה של LG וסאונד באר שלהם במחיר של 6590 שקלים. רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות או לא? הטלויזיה LG 49UB829Y http://www.lg.com/il/tv/lg-49UB829Y/technical-specifications הסאונד בר NB3531A http://www.lg.com/hk_en/sound-bars/lg-NB3531A האם זה מבצע שווה ב6590 או שעדיף לי להמשיך לחכות עוד כמה חודשים לירידת מחירים נוספת? תודה רבה ויום טוב.

• 22 תגובות
    • 7.8k צפיות
  5. Started by felix33,

הם יש ברשות מישהו את הכרטיס הנ"ל ? האם הוא מומלץ ? כל רצוני הוא לצפות בטלוויזיה דרך המחשב בעזרת חיבור טלוויזיה אנלוגי. הכרטיס הקודם שלי pci-tv-fm עבד יופי, אולם הוא אינו נתמך ע"י Windows 7 64bit. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. למה זה? יש לי כרטיס hd4850 וקניתי כבל שהומלץ לי פה בפורום.. יש משו לעשות?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רואה את זה על רמקולים של אלטק לנסינג ובניד פור ספיד אנדרגראונד 2 בהתחלה של המשחק, מה זה אומר?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by MotherShip,

ערב טוב, לפי מה זכור לי יש פה כמה אנשים שהאוזניות האלו היו\נמצאות בבעלותן, ורציתי לשאול עד כמה הן מאבדות מהסאונד אם לחבר אותן לכרטיס קול מובנה של מחשב ולא DAC כמו FIIO E10 (או כל דבר אחר בתקציב)? ומחיפוש ברשת הבנתי ש MKII נשאר בערך אותו דבר רק יותר קל להנעה, עד כמה זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DisinfectedDuck,

המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו איכותית מאד (מגבר NAD C320 ורמקולים M12 של EPOS). כרגע כרטיס הקול שאני משתמש בו הוא HERCULES GTXP. רציתי לדעת אם יש כרטיס קול איכותי יותר (למרות שגם עכשיו האיכות מצויינת) ומקצועי יותר שיתאים למערכת כזו.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  10. יש לי בעיה במחשב שהסאונד מחליט פתאום לא לעבוד או להידפק פתאום כל פעם הוא עושה משהו אחר וזה משגע אותי. לרוב הסאונד פשוט משתתק ולא שומעים כלום אבל ממש כלום [שירים משחקים צלילי מערכת פשוט כלום] ולפעמים אחרי שאני מנסה לסדר אותו הוא נהיה טוב לכמה דקות ואז הופך לסטטי כזה מלווה ברעשים מתכתיים צורמים והסאונד נהיה לא ברור ולרוב גם משתתק אחרי זה. הבעיה בפרוש לא ברמקולים הם עובדים נהדר כשאני מחבר אותם לMP3 ולחילופין חיברתי גם אוזניות שעובדות טוב למחשב והבעיה עדיין קיימת. כמו כן הבעיה לא באיכות של השירים כי עד עכשיו היו עובדים מצוין. עוד צד בבעיה הזאת לפעמים שאני בא לנגן שיר במדיה פלייר הוא לא מנגן אותו ועושה איקס אדום קטן לידו וליד ה4 הבאים אחריו, ועושה לי שגיאה שאומרת שא…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by udif,

שלום, אני מחפש תוכנה לביצוע Audio RIP שצריכה לענות על כמה דרישות: 1. ביצוע RIP של IMAGE מלא של דיסק, לא טרקים בודדים! 2. ה- IMAGE חייב להיות WAV FILE. 3. התוכנה חייבת לכתוב CUE SHEET מדויק המתאים ל- IMAGE. 4. (לא חובה אבל נחמד) - דחיסה ישירות לפורמט APE. 5 (לא חובה אבל נחמד) - תוכנה חינמית. אם יש source code יהיה פשוט נפלא. ניסיתי את: CDex - לא מוציאה IMAEG דל דיסק אלא רק טרקים. FreeRIP - מוציאה IMAGE אבל בלי Cue Sheet. לא חשוב לי: CDDB/FreeDB lookup דחיסה ישירות ל- MP3 תודה. המטרה, אמ לא הובן, היא לגבות את אוסף הדיסקים שלי. אני מעונין להכניס 10-15 דיסקים דחוסים ב- APE על דיסק DVD יחיד. יכול להיות שאשתמש ב- FLAC אפילו שהוא פחות טוב, כי נדמה לי שיש נגנים שיודעים לנגן אותו …

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  12. שיתחבר בUSB או PCMCIA תודה!

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי פירמוט למחשב ואני צריך שירים למחשב. אני רוצה טראנסים ומשהו בסגנון של היפ הופ. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yanro,

שלום רב, אני עומד לקנות סט רמקולים של וורפידל diamond 8: קידמיים- 8.4, אחוריים- 8.1 וסנטר- 8. בנוסף לזה מגבר YAMAHA RXV800. כל זה ביד שנייה ב- 3300 שקל. איך נשמע? האם כדי לוותר על הרסיבר ולחפש אחד חדש יותר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  15. Started by dor_r,

יש לי אפשרות מחר לקנות אותם בדיוטי-פרי, והמחיר שלהם דיי זול לעומת המחיר בארץ (יותר מ1800 שקל), ופחות מהמחיר הרשמי שלהם (300$). השאלה שלי זה אם כדאי לקנות, או שיש משהו יותר איכותי שאני אוכל לקנות בטווח מחירים הזה בעיקר למוזיקה. http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=427 אם מישהו מכיר, הם מוכרים גם GT5051, שזו מערכת 5.1 באותו מחיר, עדיף לקחת אותה מאשר ב6021?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 23:40:48 אהה, ורצוי שיהיו IN-EAR

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by ali_baba,

שלום ראשית אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הזה,אם לא אנא העבירו אותו לפורום המתאים. ברשותי מכשיר dvd פיוניר מדגם dv600 לפני שבוע בערך עידכנתי את המכשיר לקושחה האחרונה שיצאה לו לאחר העידכון המכשיר לא זיהה את הדיסק און קי ניסיתי 3 דיסק און קי שונים והוא לא זיהה אף אחד מהם החזרתי לעידכון הלפני אחרון והמכשיר כן מזהה את הדיסק און קי (את שלושתם) העידכון האחרון משפר מאד את יכולות המכשיר ולכן אני עדיין לא התייאשתי מלעדכן אותו בעידכון האחרון ביררתי עם בעלי מכשיר זהה שעידכנו לקושחה האחרונה,ולאף אחד מהם אין שום בעיה עם העידכון האחרון אשמח לשמוע פתרונות אפשריים מה עלי לעשות. תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. אוקיי יש לי רסיבר JVC מדגם - RX-6012 עם כרטיס קול לייב של קריאייטיב 5.1 עכשיו זה עובד לי על פרולוג'יק (שתי ההרמקולים הקידמיים סטריאו והאחוריים מונו) ואני לא אוהב את זה אני רוצה שהוא יעבוד לי על דולבי דיגיטל או על DTS וברסיבר שלי יש מפענח DTS ודולבי דיגיטל ואני יודע שהלייב יכול לעשות דולבי דיגיטל איך אני עושה את זה? אני פונה אליכם בתקווה שתעזרו לי כי אני יודע שרובכם עובדים עם רסיברים ויש לכם ניסיון בזה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  19. שלום אני רואה שכולם פה קונים ב 400+ וכו'.. ובטח תגידו לי שזה לא מספיק או משו אבל אני לא אודיופיל בדרך כלל אני משתמש באוזניות הפשוטות של ה15ש"ח אתמול שלי בדיוק נישברו והיום קיבלתי 150 שקל.. אני צריך אותם בעיקר למשחקים ותוכנות דיבור (VENT TS SKYPE ...) וגם מוזיקה אבל בעיקר משחקים ושהיו נוחות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by adibs7,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 250 gts(עם חיבור hd) וחיברתי ל lcd את המחשב בעזרת כבל hd תמונה אני רואה הבעיה היא שאין שמע...מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by arielman22,

שלום מישהו יכול להמליץ על רמקול איכותי במחיר של עד 400 שקל כולל משלוח לארץ? עשיתי קצת סקר וראיתי 3 דגמים מומלצים: 1. Harman/Kardon Esquire 2. JBL CHARGE 2 3. GET TOGETHER של House of Marley מישהו מכיר אתר שאני יכול למצוא אחד מהם במחיר המבוקש? אני מכיר רק את האתרים המוכרים כגון EBAY ו Aliexpress. אני מניח שיש עוד אתרים שאפשר למצוא בהם מחירים טובים כולל משלוח לישראל

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by Jeka90,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 400 ש"ח ורצוי הרבה פחות. בהתחלה רציתי לקנות Altec Lansing ATP3 אבל הסאב וופר ענקי ואין לי איפה לשים אותו. אני רוצה רמקולים רק של CreaTive או Logitech. למי שיש תמונה של הסאב וופר של Altec Lansing ATP3 בחדר שלו שיעלה בבקשה. (אני רוצה לראות אין הוא נראה בחדר של מישהו, אולי אני סתם נבהל מהמידות). תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by vk,

i have a prob i cant write in hebrew... k i have a prob that i cant talk with the mic till i add it on the volume control and when i do my friends say i have noises and they hear me when i play my steps and etc more than they hear me talk.. so is it a prob with the mic (i tried 2) or with the sound card? and if it is the sound card recommened me 1 cheap good sound card..

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by SUBX2,

יש אפשרות לראות על צג ה TV אילו רמקולים מחוברים וכל מני דברים שעושים , וזה לא עובד לי איך אני יגרום לכך שזה יעבוד? תודה .......................................................

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  25. שלום, ברצוני לחבר לכרטיס מסך שלי 3 מסכים. לכרטיס מסך יש יציאת HDMI יציאת VGA ויציאת DVI. מסך אחד חיברתי עם כבל VGA פשוט ועובד נהדר. את המסך השני חיברתי בעזרת מתאם DVI לVGA , כשהDVI מתחבר לכרטיס מסך וגם זה עובד נהדר. את המסך השלישי ניסיתי לחבר עם כבל HDMI אבל המסך לא הפסיק להבהב לי (כשאני מפעיל סרט או גולש באינטרנט למשל) מסיבה לא ידועה.. החלטתי לקנות כבל שבצד אחד VGA זכר ובצד השני HDMI זכר ולחבר את ה HDMI לכרטיס מסך והVGA למסך אך הוא לא מזהה אותו.. *דגם הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 רץ על מערכת ווינדוס 7. אם אפשר עזרה או במציאת פתרון להבהובים של המסך (עדיף) או להצליח להפעיל את הכבל.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.