עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fungiman,

לא יודע אם זה הפורום המתאים... אני מרכיב סוף סוף את השרת/מחשב-מדיה שלי. כעקרון החלקים הם שאריות של שידרוגי עבר - מעבד E2200, לוח אם עם ציפסט 630 של nvidia, זיכרון 1GB - שנראה לי שיספיק ל-UBNTU המארז הוא Laguna של Enermax (לפי הצורך מאוורר 80 מ"מ ישודרג בעתיד) ואני ממתין עדיין למאוורר LP (של AC) ומתאם WiFi חיצוני (USB). ברשותי כרגע שלט אלגנטי ואיכותי של ארקאם שהגיע עם נגן הדיסקים שלי. הייתי מעונין לשמוע על אפשרויות שיאפשרו לי להשתמש בשלט לשליטה במחשב תחת אובנטו (בעזרת LIRC או תוכנה אחרת ומקלט IR כזה או אחר), מעדיף תשובות של בעלי ניסיון בעניין. תוספת - התקציב מוגבל מאוד, אני גם יכול להזמין מ-EBAY אם זה משתלם יותר

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by ravid,

שלום רב. אני להחליף את הרמקולים הסטלייטים הישנים שלי (לוגיטק) את ימין ושמאל + סאב. כרגע יש 5.1 ואני רוצה להשאיר את האחוריים והסנטר לסרטים. השימוש הוא למוזיקה, בעיקר קלאסית בדגש על התדר הגבוה שיהיה רך ונעים, וגם סרטים ומשחקים. העוצמה ממש לא חשובה אני מניח שגבול הרמקולים שעכשיו כאן הם איזה 10RMS והם מספיק חזקים יש עוד אנשים בבית. ככה שאני רוצה דגש על איכות מאשר עוצמה. בקשר לסאב, אני רוצה אחד שיתחבר אל הרמקולים כאילו הוא לא קיים, ובטח שלא ירעיד את החדר עם דפיקות מהירות. האם בכלל יש צורך בסאב? אישית אני אוהב את הצליל שהוא מוציא. החדר די קטן ככה שהרמקולים יהיו על מדפים בקירות (יש אפשרות תליה?), אני אצלם תמונה אם תרצו. הכל מתחבר לרסיבר של פיונייר VSX-415 הרסיביר שלי …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי יש לי בבית 3 טלוויזיות LCD שאליהן אני רוצה להזרים סרטים. הבעיה היא שהסרטים לא נמצאים במחשב מסויים וקבוע - ז"א שאני צריך את האופציה לשדר סרטים מאחד מ 3 מחשבים (2 ניידים, אחד נייח), לאחת מ 3 טלוויזיות לפי בחירתי. חשבתי על סטרימר, אבל איך אני גורם לו להוציא את המידע לטלוויזיה לפי בחירתי מבלי להעביר אותו ממקום למקום כל הזמן? ואם כבר סטרימר, איזה? וגם הייתי שמח להמלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). מקווה שהבנתם...... טנקס :-*

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by onadiv,

אשמח להמלצות לקניית רסיבר, אני קונה בקרוב וזקוק לעזרה. מצאתי מספר דגמים ואשמח לשמוע את דעתכם: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=AVR255&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=253&aff=Zap〈=he http://www.hi-fi.co.il/sg_product~RX-V565~35~253.htm אלו שני הדגמים הכי טובים שמצאתי בתקציב שלי, ועוד שתי שאלות, -יש רסיברים שמתפקדים ככונני DVD שתומכים בFHD? או שסתם הם רושמים תמיכה ב1080P, יכול להיות שאני בור ואשמח להחכים. -רסיבר שתומך ב7.1 תומך מן הסתם גם ב2.0 נכון?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by Justlog,

היי מה קורה חבר'ה? אני חדש פה ורציתי לבקש ממכם שתתנו לי אוזניות טובות לגיימינג אבל שטובות גם למוזיקה בוא נגיד-35אחוז מוזיקה ו75 גיימינג עד 400 שקל תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. אני מחפש את החיה שציינתי בכותרת - היש כזאת ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי בבית 2 רמקולים ישנים מאוד של פיליפס אני לא זוכר דגם, דיי גדולים עם רסיבר DENON AVR 1604 אם אני לא טועה ואקולייזר ישן גם כן שהגיעה יחד עם סט של מגבר ורסיבר ישנים שמתו מזמן (רק האקולייזר שרד...). ברמקולים הנ"ל יש דרייבר 12' בכל צד. עוד דרייבר של 3' אם אני לא טועה ועוד טוויטר 1'. כאשר אני שומע איתם מוזיקה, באסים יוצאים רק רמקול אחד ומהשני יוצא רק MID ו HIGH וזה משגע אותי... יש לכם אולי מושג למה? ובנוסף, חשבתי על לקנות עוד סאב סנטר ושתי אחוריים. מה אתם חושבים על כך? האם ניתן להפוך את הרמקולים הישנים הללו למערכת נורמאלית? מידות ודגמים מדויקים אני כבר אבדוק מחר פשוט אני נירדם עוד שניה ואין לי כח לבדוק כרגע הרמקולים דר"א בערך בגובה של מטר וקצת אם מישהו במק…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by galr52,

שלום רציתי לדעת מהן גודלם בסנטימטרים או של טלויזיות בגודל 22, 24, 26, 32. דבר נוסף אני מועניין לקבל מעט מידע אודות ממירים דיגיטליים, איזה ערוצים הם קולטים, מה איכות השידור ביחס לממירים של יס או הוט, מה ההבדל בין הסוגים וכו' בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by gilp123,

שלום, מישהו מכיר את הדגם KDL-40BX400 של סוני או KDL-37EX402 ? יש חוות דעת? האם כדאי לרכוז את המסך הנ"ל דחוף גיל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני רואה באתר של באג דיוטיפרי מערכת קולנוע ביתית LG 534 5.1 מה שאני יודע עליה זה מה שכתוב באתר של באג 500W יציאת HDMI כניסת USB אבל הבעיה היא שאני מחפש בגוגל ובזאפ אבל אני לא מוצא את המערכת הזאת.. מישהו מכיר או יודע משהו על המערכת הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by julian,

יש בידי הרבה קלטות ישנות שאני מעוניין להמירם לDVD בגלל איבוד איכות ההקלטה. יש בידי מכשיר להקרנה של הקלטות בטלוויזיה(אם זה יוכל לעזור). בתודה, Julian

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by yoavbd123,

המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון. והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן, כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת. אם לא אולי גם 2.1 איכותי. בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה. אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת. לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1 אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500 אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, א…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RocknRolla,

טוב אז עכשיו יש לי LOGITECH X-540 או משהו כזה 5.1 אני רוצה ללכת על משהו חזק יותר חשבתי על LOGITECH Z-5500 אבל אני כמעט בטוח שבתקציב הזה יש משהו דומה אם לא יותר טוב. ועוד שאלה. הרמקולים שלי עכשיו הם 140W. במאפיינים הטכניים של Z-5500 רשום 1010W. ה-W זה הכוח? הגיוני שהם פי 7 חזקים יותר?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  14. שלום. אני צריך להכין דיסק שמכיל הרבה מאוד סירטונים, ושנגן DVD יקרא אותו. בגלל הכמות, זה לא יכנס ב-DVD. חשבתי לקודד DIVX, אבל אני לא יודע באיזה פורמט. ועוד שאלה: האם ניתן לעשות תפריטים בדיסק DIVX כמו ב-DVD? תודה. נ.ב. אני מקווה שזה שייך לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. Started by reggaewithdoli,

שלום, חשבתי על לקנות אזניות מתנה לחבר שאוהב לשמוע מוזיקה, ואני ממש לא מבין בתחום. אני חושב על אזניות קטנות בעלות של בערך עד 200 ש"ח. אשמח להמלצות, הארות. התקציב גמיש ואשמח ליחס מחיר איכות טוב. תודה. עריכה: מדובר על אזניות לנגן נייד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפני כמה ימים קניתי Logitech x530 באופיס דיפו . שמעו - רמקולים מדהימים . באמת. אבל יש תופעה מוזרה כזאת שכל פעם שמישהו מדליק מזגן לדוגמא הם עושים בום כזה , רעש של נקישה כזאת , כמו של תופי בס. אני מניח שזה קורה בגלל שלחיבור לחשמל אין הארכה , אבל זה לא עוזר לי . מה אני עושה? (זה לא מפריע לי , אבל אני מניח שזה לא טוב לרמקולים) וכשהם מכוונים למקסימום או למינימום בווליום , גם אם המחשב על השתק , הם עושים רעש סטטי כזה. הנחתי כי זה בגלל מגע במארז וזה פחת משמעותית - כמעט ואי אפשר להבחין בזה . מה עוד זה יכול להיות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by oz_s,

שלום כולם, מעוניין בהמלצה לרסיבר\מגבר לשימוש יום יומי : גם טלויזיה ובעיקר למוזיקה. כרגע השימוש העיקרי הוא באוזניות סנהייזר HD800 תובעניות מאוד. רסיבר סביר של דנון ב3000 ש"ח היה בינוני למדי באיכות שמע- אין לי את הדגם הספציפי. מחפש בעיקר רסיבר איכותי באזור ה4000-6000 ש"ח שיספק מענה סביר לאוזניות- ובעתיד גם לרמקולים איכותיים, אלא אם כן יש למישהו הצעה לשילוב אחר של הגברה.. מבקש בלי להלאות אותי בפרטים ובמוצרים שקשה להשיג כי יש לי הבנה בסיסית בלבד מהבחינה הטכנית. אם יש רסיבר טוב של ימאהה עדיף כי יש לי מחירים טובים על המוצרים שלהם. תודה מראש, עוז

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני אסביר את עצמי: יש דרייברים שהממברנה (נדמה שלי שככה קוראים לקרום הזה שזז ברמקול ומשמיע את הקול) היא מתכתית ויש כאלה מסוג של קרטון כזה: יש כאלה שהם חלקים כמו בתמונה הראשונה ויש כאלה שיש להם באמצע מין כיפה כזו כמו בתמונה השנייה. לפעמים הכיפה הזו מחודדת (כמו נגיד בZ5500) ולפעמים היא גדולה ולפעמים היא קטנה. יש כאלה שהחלק שמסביב חלק ויש כאלה שהוא "מדורג" כזה במעין זיגזג או גלי כזה. ולשאלה עצמה: מה זה אומר לי הקונה? האם זה אומר משהו על איכות הרמקולים או על תפקידם (צלילים גבוהים/נמוכים) או על אפקט כלשהו שזה מעניק לצלילים (עמום/ מהדהד)? או שאין לזה בכלל משמעות?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. היי אני בעלת עסק אשר יש לי בו מספר טלויזיות המציגות שידורי טלויזיה (HOT ו- YES), ובנוסף קיימת לי האפשרות לחבר את מסכי הטלויזיה למחשב על מנת להציג סרטונים ותמונות למיניהם. עכשיו לשאלתי - ראיתי בעסקים רבים כמו מסעדות ופאבים אשר משדרים שידורי טלויזיה אך מוסיפים "טקסט רץ" בתחתית המסך עם מידע פרסומי של העסק, כגון מבצעים ואירועים. בנוסף בחלק מהמקומות ראיתי שניתן להוסיף "לוגו" של המקום גם ממוקם על המסך. 1. איך ניתן לעשות זאת ? 2. האם ניתן לעשות זאת רק על ידי חיבור כרטיס טלויזיה למחשב ? 3. אם אני מחברת כרטיס טלויזיה למחשב, האם אין צורך בממירים ויהיה ניתן להעביר ערוצים דרך המחשב? חשוב לי לציין שחיפשתי נושאים קודמים בנושא זה לפי פרסום ההודעה אך לא מצאתי... במידה וחיפשתי ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חברים, יש באפשרותי לקנות את הרמקולים הנ"ל בדיוטי פרי במחיר של 700 ש"ח במקום 900 ש"ח שזהו מחירם המלא בארץ. השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה מוזיקת מיינסטרים ברובה. האם הרמקולים שווים את העלות או שמא יש לכם המלצה אחרת יותר כדאית? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. Started by nomad27,

שלום יש לי 3 מכשירי שמע שמתחברים למחשב: אוזניות, רמקולים מוגברים למחשב ורסיבר קולנוע ביתי. אני מחפש משהו שדרכו אוכל לחבר באופן קבוע את 3שת המכשירים ולהעביר ביניהם בעזרת כפתור. יש סוויץ' שכזה? איפה אפשר למצוא אותו? Ebay? אני שואל כי פשוט לא הצלחתי למצוא דבר כזה, ולחבר בכל פעם כבל אחר ליציאת האודיאו של המחשב זה מטרד לא קטן. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מעונין בטלויזית LCD 32 INCH האם לשם קריאת טקסטים ובכלל בחיבור למחשב ועבודה על WIN דרוש (למטרה זו בלבד) להשקיע ב- FULL HD- אם למישהו יש נסיון אשמח תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, בימים הקרובים ארכוש טלוויזיה חדשה, היום ראיתי את הפנסוניק TH-L42S10, מסך LCD 42 FHD. עושה רושם מצוין - מישהו מכיר את הדגם, ויכול לחוות עליו את הדעת? דף מוצר מZAP בתמונה המצורפת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by alonz1,

חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\ עושים את החיבור עם כבל SPDIF הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים SPEAKERS HEADPHONES Digital Audio (S/PDIF) הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה מה לעשות ? ???

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים