עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by HypertreXx,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/mag/product.asp?pf_id=LL512_S320A טוב זה מה שקניתי.. התלבטתי בינו לבין http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025 אבל החלטתי שאני אלך על מה שקניתי בגלל שזאת חנות שאני מכיר ויש לה ותק של כמה שנים ואם יקרה משהו יהיה לי למי לפנות, הנגנים אותו דבר ואני מוכן לשלם עוד 20 שקל בשביל להוריד דאגות מליבי עכשיו צריך רק לחכות שהוא יגיע =\ 14 ימי עבודה סעמק

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by overload,

מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile: .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nadavh86,

התחדשתי היום ב-LG 32LD460 TA.AMFILH לפי מה שקראתי בפורום ובחיפוש מעמיק בגוגל הבנתי שכנראה קיבלתי פאנל IPS ALPHA לפי האות "I", נכון? בכל מקרה חיפשתי מידע כדי לדעת את הנקודות החזקות והחלשות של הפאנל הזה ע"מ לנסות ולכייל אותו באופן המיטבי. אשמח למידע נוסף תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הזמנתי את הdunu dn1000 עקב ביקורות מדהימות בhead fi ביחס ל gr7 שכמעט הזמנתי לפני. יש ברשותי את הגלקסי s3 ונגן cowon c2,ולאחר ההזמנה של הdunu (עדיין לא הגיעו) הייתי רוצה גם נגן איכותי כדי לקבל את המקסימום איכות של האוזניות, השאלה אם בתקציב הנ''ל אוכל לקבל נגן באיכות סאונד משמעותית ביחס לc2 שמצדיק את ההשקעה. ראיתי שבחו''ל מוכרים את הFiiO X3 ב200 $ השאלה איך הוא בהשוואה לcowon c2 והאם מצדיק את ההשקעה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאחרונה רכשתי טלוייזית LCD חדשה לחדר ( Samsung LA32A330) ויש לי כמה שאלות לגבי ניגון סרטי HD עליה : 1.כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י חיבור ה "PC" שיש לו, מגדיר רזלוציות 1368*768 ,אני שם תוכן שהוא 720P שיש לי על המחשב, אז אני רואה באיכות HD/720P בדיוק כמו שאני אחבר נגן BLUE RAY לטלויזיה ? 2. האם דיסק DVD רגיל שכולל תוכן HD/720P שמנוגן על נגן DVD ש יציג לי את זה על הטלויזיה כ HD/720P ? 3. יש לי בכרטיס מסך שתי יציאות DVI, אם אני מחבר אחת לטלויזיה ואחת למסך מחשב. יראו בשניהם אותו דבר בלי בעיות ? ואשמח גם לטיפים כיצד להוציא את מירב איכות התמונה כאשר הממיר HOT שלי מחובר תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by phantomII,

מישהו התנסה עם החנות? זה נראה זול מדי . http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני לא רואה את הרמקולים האלו יותר בזאפ ? הם נמכרו יפה ב 1200 שקל בהרבה אתרים ועכשיו אי אפשר למצוא בשום מקום? למה זה יש תחליף? אני לא רואה שום דבר די רציתי לקנות את הרמקולים האלו

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כף יהיה black friday בבאג... ולכן אני רוצה לקנות אוזניות (black friday זה מנהג באמריקה שקצת לפני הקריסמס יש הרבה הנחות ודברים בחינים, הם לא אומרים מתי זה עד ממש לפני... לפי מה שהבנתי יהיה הנחות של איזה 30 אחוז, ו1+1 למניהם) הינה הטופס- תקציב : 600 שקל ככה (כי בבלאק פירדאי יהיה 1+1 או הנחות די גדולות לפי מה ששמעתי ולי יש איזה 400) חריגה : עדיף ממש שלא יד ראשונה/שנייה : ראשונה ורק מבאג! (כי יש הרבה מאוד מבצאים, וגם ביטוח של שנתיים) חברה מועדפת : אני די אוהב AKG, אבל יהנה לנסות דברים חדשים סוג מוזיקה : רוק, מוזיקה אירית, קלאסית, יפנית (סוג של גיטרה חח), כינור אני אוהב, היפהוף שימוש : מוזיקה, ללכת איתם באוטובוס, רחוב (פחות בבית אבל גם), ו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן אני קניתי H340 בקניה המוקדמת בארקדיה יעני לפני שלושה חודשיים בערך.... ביום חמישי הבאתי לחבר שלי אותו כדי שהוא יעביר לי משחק אז קיצר... מתי שהוא הגיע הביתה הוא חיבר את הH340 למחשב שלו העביר משהו ועוד איזה שני שירים כדי לראות איזה איכות סאונד יש לאיריבר ואז הוא ניתק אותו הפעיל אותו וזה הציג לו את השירים שיש ואז ישר לבד עשה מסך CONNECTED יעני הוא מחובר למחשב בזמן שהוא לא מחובר ולא משנה מה זה נשאר ככה הוא כיבה אותו הדליק נשאר על CONNECTED.... גם קיסט לא עזר אז הוא הטעין אותו ומתי שזה סיים זה הראה COMPLETE יעני סיים להטעין אז הוא ניתק אותו מחהשמל הדליק וזה הראה LOW בטריה ואז עשה CONNECTED היום בבוקר הוא הביא לי אותו ועכשיו זה בכלל לא נדלק... ריסט לא עוזר כלום גם …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by LeftRight,

אני לא מצליח לכייל את השלט של יס לטלויזיה שלי.. ניסיתי: ללחוץ עד שיהבהב פעמיים > לשים קוד >לנסות לכבות ללחוץ עד שיהבהב פעמיים > לשים קוד > ללחוץ שוב עד שיהבהב פעמיים > לנסות לכבות עשיתי גם עם ה991 וה993! השלט פשוט לא רוצה לעבוד עם הטלויזיה.. למישהו יש ניסיון עם הטלויזיות האלה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gil_k,

אחרי שעשיתי חיפוש אחרי אוזניות שיתאימו לי, מצאתי את ה MS1 של אלסנדרו הגדעץי אילהם מחיפוש ב HEAD-FI, ורק רציתי לדעת אם יש משהוא יותר טוב מהם בתקציב של 120 דולר? אפשר אוזניות סגורות ופתוחות.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by or,

אני מתכוון מבחינה של עוצמה/איכות צליל 1- PHILIPS A3.500 1000W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_233&products_id=674 2- Luxeon lx-998h http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm 3- Creative Inspire 5300 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=607 4- Altec lansing ADA-880W http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_7_156

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shloosh,

אני מצטער שאני פותח את ת'ארד פשוט כבר יש 74 תגובות על התארד הקודם שלי. ויש לי שאלה שלא ממש קשורה לנושא הקודם. דבר 1: מישהו שמע חדשות לגבי הקלקול בחלק מהמכשירים של דור 4? והחשוב: רציתי לדעת מהו העיקרון שבגלגל החדש במכשירי הדור ה-4, שמאפשר יותר נוחות כביכול ומציאת שירים מהירה יותר? והאם הוא דולק בחושך? וגם לגבי התפריט של הנגן, לא ראיתי בתמונות שהתפריט עשיר כ"כ. הוא די דליל לעומת ה-iriver. יש אקוויליזר? ומה מוצג כששומעים שיר חוץ מהזמן ושם השיר? אפשר להגביר/להחליש באסים? לבחור איזון סאונד לכל צד? סגנון ניגון?(קלאסי,ראפ,טכנו וכאלה...). אפשר לעשות תיקיות לסגנונות שונים? או לעשות תיקיה של שירים שאני במיוחד אוהב? מה האפשרויות שאפשר לבצע במכשיר? חוץ משעון,לוח זמנים,ומשחקים. אני מת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה המומלץ ביותר כיום ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בס"ד שלום רב, נודה לכם מאוד על עצה טובה יש לנו DVD PROSOUND 9000PS ואנחנו רוצים לראות דרך מסך המחשב קנינו חוט שמחבר ב-2 יציאות מה DVD ויציאה אחת למחשב (איפה שהרמקולים) מה עוד צריך לעשות בשביל שהמחשב יזהה אותו? תודה מראש תזכו למצוות

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ic3 CuB3,

מישהו שמע על המוצר ? למה בכל חנות באינטרנט שאני מחפש אני מוצא את כל המכשירים של החברה אך לא את זה ? יש אותו בכלל לארץ? הוא יגיע לארץ בכלל ? מה יהיה מחירו ? לפי הביקורות בחו"ל הוא נראה מכשיר טוב מאוד.....אך יקר מאד. תודה לעוזרים ! שבת שלום !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. במחשב שלי יש 3 אופציות COAX חיבורי MINI PL שעם מתאם אני מחבר אותם ב RCA למערכת קולנוע ו S/PIDF מה ההבדל באיכות הסאונד בינהם ? המערכת קולנוע היא רסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 וסט רמקולים (לא סטייליטים ) של JAMO ועוד סהב וואפר של פיוניר מה עדיף COAX או שלושה כבלים של MINI PL ל שני RCA (ברסיבר מוגדר כ 6CH DIRECT) במצב COAX כמו במצב HDMI והחיבור S/PIDF יש כול מיני אופציות ... לוגיק 7 (וכמה תתי מצבים) דולבאי סאראונד ( וכמה תתי מצבים כמו פרו וכאלה ) ו DTS NEO 6 (וכמה תתי מצבים) מה הכי טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Singularity,

כנראה בעוד כמה שנים נתחיל לראות מסכי ליזר כן כן שמעתם נכון, אומרים שהם חצי מהעובי של הפלסמה והLCD, חצי מעלות הייצור, כלומר חצי מחיר (בתקווה), 75% פחות צריכת חשמל ופי 3 יותר צבע!! בעוד שבטלוויזיות שקימות כיום יש כ-30% מכמות הצבעים שהעין האנושית יכולה לקלוט לליזר יהיו כ-90% מהצבעים!! לקישור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4489

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by iCe_bLaSt,

היום קיבלתי את המכשיר שלי , אז כמה רשמים ראשונים : איכות הקול: נשמע טוב למדי , אין לי שום דבר להשוות אליו חוץ מהsoundblaster live שלי וזה מאוד קשה להשוות כי לsoundblaster יש יציאות הרבה יותר חזקות אבל בכלליות אני חושב שהבאס שלו טיפה יותר חזק ... אני גם לצערי חייב להשוות על רמקולים Ispire 5200 שהם גם לא שיא הדיוק שקיים , עכ"פ אם יזדמן לי איזה איפוד אני אוכל להשוות , אבל בכלליות האיכות סבבה. ממשק : הממשק הגיוני ופשוט מאוד , יש תפריט ראשי אחד שממנו יורדים לתוך תפריטים אחרים בצורה מאוד הגיונית , מה שמאוד מעצבן זה הגלגל ווליום שיש לו התנגדות מאוד גבוהה ויש להפעיל לחץ רב כדי לסובב אותו, יתכן שזה רק בנגן שלי או שזה יהיה יותר קל עם הזמן אבל זה בהחלט מפריע בשינוי הווליום. מסך: ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון המקורי לגבי הפרמטרים בבחירת מקרן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550406.0 אני מעוניין להתקין את המקרן על מדף שיותקן על הקיר שמול המסך בגובה של 2 מטרים בערך (המקרן צריך להיות נייד אז אני לא רוצה להתעסק עם התקנה עילית מלאה וקבועה). גובה התקרה הוא 2.6 מטר ממרחק של כמעט 4 מטרים בין המסך למקרן. רוחב ההקרנה האפשרי הוא קצת יותר מ-2.5 מטר. 1. האם חייבים בשביל התקנה כזו lens shift או שאפשר להסתדר איכשהו עם keystone? 2. על המדף - צריך לשים אותו "רגיל" כמו על שולחן קפה נמוך או "הפוך" כמו בהתקנה עילית? במקרה הראשון ההקרנה תהיה על התקרה לא? 3. יש עוד יכולות של המקרן שצריך לשים אליהן לב בהתקנה כזו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lior777,

אהלן חברים! קנינו טלויזיה חדשה ומה הרמקולים על הפנים...... אני מחפש 2.1 שיתנו סראונד ואיכות טובה. ב1500 אפשר לקבל משהו טוב? סלון 30 מטר מרובע

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. יום טוב אני מחפש מיקרופון איכותי להקלטות כרגע אני בוחן את זה : בארץ לא מצאתי במחיר סביר בחול זה די זול אבל המשלוח עולה כמו במוצר עצמו =( אשמח להצעות נוספות וחוות דעת. עד 400 שקל זה התקציב שלי. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by omri_ro,

יש לי אוזניות PX100 שהריפוד לאוזניים שלהם התפורר ואני מעוניין לקנות חדש. השאלה שלי היא האם הריפוד של PX200 (שנראות די דומות) יתאים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ExtraSi,

ברשותי מסך LG 60LA621Y שמחובר ב LAN לרשת הבייתית, ודרך ה Smart Share אני יכול לצרוך את כל התוכן (סרטים, סדרות, תמונות, מוזיקה וכו') הנמצאים על מחשב אחר ברשת הביתית, אבל אני רוצה לחבר לטלויזיה Raspberry Pi כדי להשתמש ב XBMC, במקום הממשק של ה SmartTV וכמובן עבור היכולות הנוספות של ה XBMC. השאלה היא האם אין אפשרות פשוט להתקין XBMC (אולי כאפליקציה?) ישירות על הטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.