עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מישהו שמע על המוצר החדש של Creative? http://sg.creative.com/products/product_CreativeStore.asp?category=1&subcategory=208&product=17813&listby= כמה הוא טוב או ביקורות, מה הם היתרונות שלו (חוץ מהעובדה שהוא PCI-E)? עריכה: עוד קצת קישורים: http://www.techradar.com/news/computing-components/creative-unveils-sound-blaster-x-fi-titanium-range-369368 http://www.vr-zone.com/articles/Creative_Unveiled_X-Fi_Titanium_Fatal1ty_Series/5781.html

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by אילן שביט,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למטרה הבאה: במחשב שלי יש tuner איכותי והממיר של yes מחובר אליו. אני רואה הרבה טלוויזיה ושומע די הרבה מוזיקה (mp3- גם קלאסית וגם מוזיקה ישראלית רגילה). עד היום השתמשתי באוזניות RF פשוטות שגם היו לא נוחות וגם מאוד לא איכותיות (אוזניות שעולות 150 ש"ח...). חשבתי לשנות כיוון ולרדת מהאלחוט (כי אין משהו איכותי שהוא לא יקר מאוד ... אלא אם כן מישהו ימליץ על IF240RK Sony ) וללכת על Grado SR-60. בהחלטה על SR-60 התחשבתי בגורמים הבאים: - מאחר שהאוזניות יתחברו למחשב אני חייב אוזניות עם כבל ארוך, וכאן אורך הכבל מספק: 2.5 מטר - איכות סאונד גבוהה - אני לא אוהב אוזיות כפתור או (יותר גרוע מבחינתי) אלו שנכנסות לתעלת האוזן - הראש שלי גדול יחסית וחשובה …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אחרי שקראתי את הביקורת של עמרי עמוס התלהבתי נורא מהנגן הזה IRIVER H-120, ואני חושב לקנות אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום וגם לפי מה שראיתי זה 20 GB ואני מחפש 40 GB. אבל נראה לי שאין בו חסרונות (כמעט) ושווה לקנות אותו במקום הIPOD. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותו אבל אם אפשר לא דרך האנטרנט. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. חברים שלום, אני כבר יומיים מנסה להחליט מה יותר טוב, אם יש לכם ניסיון עם אחד הדגמים אז תגידו מה אתם חושבים. השימוש הוא לגימינג ומוזיקה. אם יש הצעות חלופיות עד ה-350 שקל אני אשמח לשמוע! תודב לכול העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by guliver,

שלום! אני צריך עזרה בלבחור רמקולים איכותיים... אני שומע לרוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים, אז מה אתם מייעצים לי לקנות? שמעתי שה-ATP 3 טובים למוזיקה, הם יותר טובים מהקריאטיב 2.1? והאם יש רמקולים שיעזרו לי גם למוזיקה וגם לסרטים? התקציב שלי נע בין 300-600 ואני רוצה משהו איכותי איכותי!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני כבר זמן מה משתמש בחיבור ה- HDMI לטובת חיבור המחשב והממיר הדיגיטלי של הוט . היום קניתי מפצל HDMI כדי שאוכל לחבר את 2 המכשירים הנ"ל לטלוויזיה. לאחר שהכל עבד תקין החלטתי לבדוק אם המפצל הזה של י- HDMI עובד ולפתע המחשב לא זוהה (תמונה שחורה ) כאשר הטלויזיה עבדה כמו שצריך כשהייתה מחוברת לממיר של הוט . המצב כרגע הוא שכלום לא עובד דרך החיבור HDMI ( גם כשאני מחבר את הטלוויזיה ישירות למכשירים ) החיבור PC ו- RCA וכל שאר החיבורים עובדים כהלכה . נכון לעכשיו אני לא מצליח לקבל תמונה דרך הממיר של הוט ולא דרך המחשב . כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב דרך HDMI המחשב קורא את הטלוויזיה ומזהה אותה כ-פנסוניק אך לא מוצגת תמונה כלל ומדי פעם יש הודעה של (HDMI NO AUDIO ) איך פותרים את הבעיה ??…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לא יוצא לי כמעט הרבה לשמוע מוזיקה מהמחשב, מאידך, כשאני משחק, זה בעיקר עם אזניות רציתי לדעת- האם הוספת כרטיס קול תשפר את איכות הסאונד ביחס לכרטיס קול onboard? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by newb,

שלום,הרמקולים שלי שבקו חיים(רמקולים פשוטים) ואני צריך רמקולים חדשים. שמעתי את VS2421 אצל חבר ואהבתי את הסאונד שלהם. הבעיה שלי היא שבחדר המחשב ממוקם ראוטר אל חוטי,האם אני אסבול מההפרעות שדווחו עליהם בפורום בכל מקרה או שצריך להיות מרחק מקסימאלי מהראוטר שעד מרחק זה כן תהיה הפרעה? במידה והפרעה תתרחש בכל מקרה הייתי שמח להמלצה לרמקולים 2.1 באותו המחיר,רצוי עם סאונד דומה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי לפני שבוע iAudio X5 20GB, והתאכזבתי מאוד. כשעוברים מעל ווליום 20 (בדיוק באמצע) מתחילים להיות רעשים ממש חזקים בשירים עם באסים חזקים והבאסים פשוט נחתכים וזה נשמע נורא. ניסיתי את המכשיר עם האוזניות שבאו איתו, sennheiser mx500, audiotechnica ATH-A500 וכולם השמיעו פחות או יותר אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, דני

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by asafd,

שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב, רסיבר וטלוויזיה מחוברים (כלומר המחשב משדר אל הטלוויזיה והרסיבר). אני רואה כך סרטים ושומע מוסיקה. יש לי עם זה 3 בעיות: 1. שני כבלים מתגלגלים על הריצפה 2. הרסיבר משמיע רעש סטטי מעצבן מאוד ואי אפשר להרים את הווליום לדרגות גבוהות בגלל זה (ייתכן שזו בעיית הארקה. לא מצליח לפתור את זה) 3. השליטה על ניגון סרטים ומוסיקה היא מהמחשב (שנמצא די רחוק מהספה והמקלדת האלחוטית של המחשב עצמו לא משדרת למרחק כזה) שקלתי לקנות סטרימר, אבל העלויות הגבוהות מנעו ממני עד כה וגם כי היה נדמה לי שאני צריך משהו פשוט יותר - רק לשדר סרטים ומוסיקה באופן אלחוטי מרחק קצר יחסית אל הטלוויזיה לחיבור HDMI. לאחרונה שמעתי על מכשירי "אנדרואיד על מקל" וגם על A9 Mini שנראו לי כפיתרון …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gil_k,

אחרי שעשיתי חיפוש אחרי אוזניות שיתאימו לי, מצאתי את ה MS1 של אלסנדרו הגדעץי אילהם מחיפוש ב HEAD-FI, ורק רציתי לדעת אם יש משהוא יותר טוב מהם בתקציב של 120 דולר? אפשר אוזניות סגורות ופתוחות.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Lior10,

אני מתלבט בין הATP3 לJBL. מה לבחור ולמה? תקציב: 400 גג. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by amitbl,

מאפשר אמולציה תוכנתית של שבב X-Fi בשבבי רילטק, שמסתבר שעושים את זה בצורה טובה מאוד. הדרייבר לבד, גם ללא התוכנות של קריאייטיב משפר את הביצועים אצלי (בשולחני וגם ובלפטופ) בצורה משמעותית - במיקרופון, וגם בסאונד. בהיר יותר, נקי יותר, ואפילו מעט חזק יותר ביציאות הרגילות. אמור לעבוד על כל שבבי רילטק HD (שבבי ALC*** למיניהם). http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2300219

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Aviad6,

http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=10653 איך הוא מישהו שמע עליו? יש לי כרטיס מובנה אם אני ייקח את הכרטיס הזה אני יראה הבדל או שזה סתם

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by darkwolf789,

יש לי תקציב עד 2500 שקל לרמקולים איכותיים לרסיבר יאממה זה די דחוף כי מחר קבעתי עם המוכר תודה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Agono1ze^,

לא מזמן קרה אסון ונפרדתי מהאוזניות ALTEC IM716 שקניתי מבחור אחד שהביא אותן מארץ המקדונלדס. כרגע אני בדילמה אם לשלם הרבה(ד"א שילמתי 350שח עלהן) ולהביא אותן מארץ המקדונדס בעצמי או לקנות CX500 ב200שח. השאלה היא עד כמה ההבדל היה מורגש בינהן (מקור הצליל אייפוד נאנו דור שלישי ו סאנדיסק סאנסה קליפ). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. זהו התייאשתי !! העברתי את הכרטיס קול ממחשב שמותקן עליו XP שעבד בצורה מושלמת ל מחשב יותר חזק עם wiz7 64 . ביטלתי את הכרטיס קול הפנימי בביוס ,נסיתי לעלות ריזון או כל תוכנה אחרת ...אין קול ואין עונה אני מקבל הודעה "הכרטיס קול הפסיק לעבוד " אחרי ריסטרטים ובלגנים ,עובד לכמה דקות ואז נתקע נסיתי לבצע הסרה והוספה של הדרייבר , החלפה לשקע USB אחר אבל שום דבר לא עובד . עזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הזמנתי את הdunu dn1000 עקב ביקורות מדהימות בhead fi ביחס ל gr7 שכמעט הזמנתי לפני. יש ברשותי את הגלקסי s3 ונגן cowon c2,ולאחר ההזמנה של הdunu (עדיין לא הגיעו) הייתי רוצה גם נגן איכותי כדי לקבל את המקסימום איכות של האוזניות, השאלה אם בתקציב הנ''ל אוכל לקבל נגן באיכות סאונד משמעותית ביחס לc2 שמצדיק את ההשקעה. ראיתי שבחו''ל מוכרים את הFiiO X3 ב200 $ השאלה איך הוא בהשוואה לcowon c2 והאם מצדיק את ההשקעה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by berl,

יש לי לוח של אינטל DG965SS דגם ישן (http://downloadmirror.intel.com/15054/eng/DG965SS_ProductGuide03_English.pdf) יש חיבור בשם HD AUDIO LINK , למה החיבור הזה משמש? האם אוכל להשתמש בקונקטור זה כ INPUT שמע ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת. לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד. אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. נמעס לי לשוטת ברשת בחיפוש אחר עוד אתר "פירסומי" שידחוף לי איזה דגם מעפן. רוצה אתר או שניים שבאמת יכולים להביא כמה שיותר יחס נטרלי ואינפורמטיבי (כמו gsm arena לפלאפונים). אמת מידה לשוק הרחב. שיהיה אולי משני קטגוריות נפרדות: משחקים ומוזיקה. ואפשר אולי לנעוץ אותם איפה שהוא בסטיקי על מנת שאנשים שלא יודעים יכלו לקבל קצת רקע? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by arik100,

1. ממתי משתמשים במגבר לאוזניות??? JESUS CHRIST , מה זה בדיוק עושה/מוסיף? 2. מה זה SINERHINER/סינתסייזר ? וסליחה על העיוות של המילה 3. האם כל האנשים ששומעים מוזיקה הם MUST אודיופילים? או שפשוט כולם יכולים להנות ממוזיקה יותר טובה? כאילו האם כל הציוד היקר הזה יורגש גם על ידי אנשים שאינם אודיופילים? .4 האם גולשי הפורום הזה בעיקר הם אודיופילים? 5. איך מאבחנים את האודיופיליות? 6. כרטיס הקול , בשביל מה הוא? הרי כבר יש כרטיס קול במחשב... הוא לא מספיק ? הרי יש בו כניסות של HD AUIDO... פירוט בבקשה סליחה על החפירה ותודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני יודע שחלק ממכם יאמרו שחבל על הכסף אבל אני שומע הרבה מוזיקה וגם משחק במשחקים חדשים ואני פה ושם עורך מוזיקה ושמתי לב שהתוכנות שלי מזייפות קצת וזה בגלל הכרטיס קול כי עכשיו אני עובד עם כרטיס בנוי על הלוח בכל מקרה תקציב יש ברוך השם ויש לי כרגע מערכת רמקולים 2.1 אבל אני אוטוטו מחליף ל7.1 אז אני רוצה לדעת מה טוב בו מה לא טוב בו ואם אפשר דעות שלכם ודרך אגב יש לי מחשב חזק אז הוא יעבוד אצלי אם יש לו קשר לסוג החומרה במחשב תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by phantomII,

מישהו התנסה עם החנות? זה נראה זול מדי . http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים