עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות נגן תעזרו לי לבחור 1)rio karma 2)creative micro zen 3)iriver h340 אחים שלי תעזרו לי בבקשה לבחור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by fire1ce,

מחר יותר פרטים ותמונות

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GRiM,

אתמול קניתי DVD פשוט של Apex מדגם DVX-811, צרבתי על דיסק DVD שני סרטים ולא סגרתי אותו, הרצתי את הדיסק ב-DVD והכל עובד כשורה. החלטתי לצרוב לאותו דיסק עוד שני סרטים (יש מקום), אבל כשאני מכניס את הדיסק ל-DVD, הוא מזהה רק את שני הסרטים הקודמים - למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה? את הסרטים צרבתי כ-Data DVD.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. זהו התייאשתי !! העברתי את הכרטיס קול ממחשב שמותקן עליו XP שעבד בצורה מושלמת ל מחשב יותר חזק עם wiz7 64 . ביטלתי את הכרטיס קול הפנימי בביוס ,נסיתי לעלות ריזון או כל תוכנה אחרת ...אין קול ואין עונה אני מקבל הודעה "הכרטיס קול הפסיק לעבוד " אחרי ריסטרטים ובלגנים ,עובד לכמה דקות ואז נתקע נסיתי לבצע הסרה והוספה של הדרייבר , החלפה לשקע USB אחר אבל שום דבר לא עובד . עזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן ברשותי sony mdr-xd300 שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים, אבל הכריות שלהן (הריפוד מסביב לאזניים) התחילו להתפורר... היכן אני יכול להזמין ריפוד חדש?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by or,

אני מתכוון מבחינה של עוצמה/איכות צליל 1- PHILIPS A3.500 1000W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_233&products_id=674 2- Luxeon lx-998h http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm 3- Creative Inspire 5300 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=607 4- Altec lansing ADA-880W http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_7_156

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yot,

אהלן, יש לי יום הולדת בקרוב, אז החלטתי להוציא את מיטב הכסף שאני הולך לקבל על נגן MP3 קומפקטי, בעל לפחות 500 MB זכרון. כמובן שכשהראתי להורים של את הiPod (או יותר נכון את המחיר שלו) עלה מבט מוזר על פניהם שהראה לי בברור, תשכח מזה. אז החלטתי ללכת על העצות שלכם, נגן קומפקטי, מינימום 500 מ"ב, ממשק USB 2.0, עד 1000 שקל. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, לאחר מותן בטרם עת של ה Grado SR60 וגם של ה Equation RP21 שלי (נרצחו ע"י אחות קטנה), אני מחפש אוזניות חדשות. התקציב נע בין 500 ל-600 שקל, כפי שצוין בכותרת. המטרות הן בעיקר האזנה למוסיקת רוק (אקוסטי, קלאסי וכו') במחשב. אני מעדיף אוזניות סגורות אבל זה לא קריטי. מאוד חשובה לי איכות הבניה של האוזניות, אולי הפעם הן לא יהרסו כמו כן חשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות (יותר מה RP21 לפחות). אין לי שום אפשרות לקנות מחו"ל ולכן אין טעם להציע לי אוזניות שאינן נמכרות בארץ. תודה לכולם :]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by iCe_bLaSt,

היום קיבלתי את המכשיר שלי , אז כמה רשמים ראשונים : איכות הקול: נשמע טוב למדי , אין לי שום דבר להשוות אליו חוץ מהsoundblaster live שלי וזה מאוד קשה להשוות כי לsoundblaster יש יציאות הרבה יותר חזקות אבל בכלליות אני חושב שהבאס שלו טיפה יותר חזק ... אני גם לצערי חייב להשוות על רמקולים Ispire 5200 שהם גם לא שיא הדיוק שקיים , עכ"פ אם יזדמן לי איזה איפוד אני אוכל להשוות , אבל בכלליות האיכות סבבה. ממשק : הממשק הגיוני ופשוט מאוד , יש תפריט ראשי אחד שממנו יורדים לתוך תפריטים אחרים בצורה מאוד הגיונית , מה שמאוד מעצבן זה הגלגל ווליום שיש לו התנגדות מאוד גבוהה ויש להפעיל לחץ רב כדי לסובב אותו, יתכן שזה רק בנגן שלי או שזה יהיה יותר קל עם הזמן אבל זה בהחלט מפריע בשינוי הווליום. מסך: ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by urizi,

האם כדאי לקנות את הרמקולים של altec lansing (או איך שקרואים להם) מדגם ATP 3 ובאיזה מחיר אולי יש הצעות אחרות . התקציב שלי הוא 600- 800 אם כבר האם כדאי להחליף את כרטיס הקול שלי creative live! value ????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Aviko,

האם אפשר לחבר RCA מהרמקולים האלה: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20and%20%20amplifier/H600.htm למחשב באזושהי דרך.? הכרטיס קול הוא M-AUDIO REV 5.1.... אם אפשר גם לדעת מה זה RCA אשמח... אני די בור בנושא.. Aviko

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ybe,

הציפ הנ"ל נמצא על הלוחות אם של gigabyte , היכן ניתן למצוא סקירה מקיפה טכנית של הצ'יפ(כולל:מספר ערוצי שמע,וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי חברים, מקווה שכתבתי את הפוסט במקום הנכון. אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות שיאפשרו לי לשמוע תכנים של הוט (ממיר FIBERBOX). ראיתי המלצה בזאפ לאוזניות האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741130 מישהו מכיר? איך זה אמור להתחבר לממיר \ טלויזיה? אודה מאד לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני יודע שחלק ממכם יאמרו שחבל על הכסף אבל אני שומע הרבה מוזיקה וגם משחק במשחקים חדשים ואני פה ושם עורך מוזיקה ושמתי לב שהתוכנות שלי מזייפות קצת וזה בגלל הכרטיס קול כי עכשיו אני עובד עם כרטיס בנוי על הלוח בכל מקרה תקציב יש ברוך השם ויש לי כרגע מערכת רמקולים 2.1 אבל אני אוטוטו מחליף ל7.1 אז אני רוצה לדעת מה טוב בו מה לא טוב בו ואם אפשר דעות שלכם ודרך אגב יש לי מחשב חזק אז הוא יעבוד אצלי אם יש לו קשר לסוג החומרה במחשב תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, יש לי אוזניות over ear, בזמן האחרון, הן משמיעות את המוזיקה בצליל כזה 'עמום', והן עובדות טוב רק אם אני מושך את החוט ומפעיל קצת לחץ עליהן. האם יש דרך לתקן את זה (בלי יותר מדי להסתבך...)? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הווליום שיוצא מהמחשב. חיפשתי בהודעות של הפורום, המון, לא מצאתי שום דבר שעולה על דרישותי. יש לכם תוכנה כזאת? אני אשמח לקבלה את השם שלה או/ו קישור. אפילו אם זה מנמיך ת'איכות, אני צריך את זה אך ורק למקרים ספציפים. בתודה מראש, גבריאל.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Fetalo,

תקציב די מוגבל - 500 ש"ח אני מעוניין בכאלה שיתנו לי "כאילו" סראונד תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by biotech326,

היי חברים, אני לא בטוח שזה אפילו הפורום הנכון מרוב שאני לא מבין באודיו חח קניתי מחשב חדש לגיימינג ואני רוצה לקנות רמקולים שישרתו אותי בצורה הטובה ביותר חשבתי על 300 ש"ח תקציב לא מבין מזה סטריאו, אנלוגי, ק"ב וכו' פשוט רוצה שיהיה אפשר לחבר אותם ללוח אם רגיל של מחשב. אם יהיה להם בלוטות' מה טוב אם זו תוספת רצינית אז לא נורא למחשב אני אחבר אותם עם כבל. חשבתי על MICROLAB FC330 אבל קצת מבאס אותי שאין להם שלט והכפתור הפעלה נמצא מאחורתודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by fungiman,

אני מתכוון לפנק את עצמי בעוד מספר חודשים (פיצוי על המילואים הקרבים), החלטתי לרדת מעניין כרטיס המסך שזממתי לרכוש לטובת חלום ישן שישרת גם את אשתי - אוזניות היי-אנד. כעת יש לי SR-80 שבהחלט לא קוטלות קנים, חשבתי להוסיף לה את ה-DT880. אני מתכוון להזמין אותן מחבר בארה"ב (שם הן עולות כ-240 דולר) כך שאין לי אפשרות להכנס ולבדוק אותן בחנויות בארץ (זה נראה לי לא נכון מוסרית). אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, בייחוד מכאלו שגם מכירים את ה-SR80 ויכולים להשוות. בנוסף - לעיתים אנחנו רואים סרטים אחרי שהילד הולך לישון ומשתמשים באוזניות המחוברות במקביל ליציאה אחת - כמה צפוי להיות הפרשת הווליום בין ה-SR80 ל-DT880 ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by asaf20,

היי.. אני חדש באתר גם הממ.. אני מעונין לקנות נגן MP3 ואני רציני בזה הבעיה היא שהתחלה לא הבנתי בזה כלום והכל היה פשוט.. שענין הקניה ניהיה יותר רציני התחלתי לבדוק ואז.. יצאתי מסובך רצח ראיתי המון נגנים,חברות,סוגים,מחירים,אתרים,המון המון תגובות של אנשים מכל הסוגים עם כל האפשרויות שאפשר.. ודוגרי יצאתי הפוך פה אני צריך את עזרתכם קצת.. ותעשו טובה אני מבקש ממני שמבין בזה קצת ולא לזרוק לי סתם הממ.. "אחי לך רק על ה-IPOD" וכדו' קצת הסבר,דעה אישית,ניסיון לא יזיק וכו' לפי מה שהבנתי ה-IPOD זה יותר שם,ואיך שראיתי שהרבה רואים לו "מותג אופנה ולא נגן" וה- Iriver הוא קצת פחות במחיר אבל נותן הרבה יותר אפשרויות מה-IPOD אבל בכל זאת יש שם ממש חזק ל-IPOD ויש משהו שמושך אליו למרות ש…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, נתקלתי בכמה מקומות אשר מוכרים את הרמקולים CERWIN-VEGA V5-M מתצוגה במחיר של 679 ש"ח. האם כדאי לרכוש את הרמקולים הנ"ל? והאם המחיר הזה הולם אותם או שמא יש כאן קאצ' כלשהו(חוץ מהעניין שהם מתצוגה)? מעבר לזה, יש ברשותי מגבר ישן, מלפני 25-30 שנה, יש מצב שהוא לא יסתדר עם הרמקולים האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Narzul,

אוקי אז השאלה שלי היא כזאת: האם יש אוזניות יותר טובות לגיימינג מהאוזניות האחרונות של רייזר (MEGALODON) חוץ מהG35? והכי חשבו זה איפה אני יכול לקנות אותן בארץ? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by arielman22,

שלום יצא מבצע בממון על הטלויזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786338 הטלויזיה + מתקן תלייה על הקיר ב 1450 רציתי לשמוע חוות דעת על הטלויזיה ובכללי על האיכות של METZ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mega1234,

http://www.sandisk.com/retail/sansa-m200.asp נראה כמו מתחרה ישיר לIPOD NANO, מעניין מתי יגיע לארץ ומה יהיה המחיר.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. [h=1]אפשר לכוון את השלט האדום של הוט כך שישלוט ברמקולים..כולל באס טריבל,mute וכו'.. [/h]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים