עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadavcj,

היי. במערכת הקולנוע הביתי אני משתמש במוצר I MON כשלט רחוק. מערכת ההפעלה שמגיעה עם השלט היא IMDIAN HD שהיא מערכת נוחה עבורי. הבעיה היחידה היא שכשאני מציג סרטים בהם קבצי התרגום הם כקובץ נפרד מקובץ הסרט בפורמט SRT לא מוצגות לי הכתוביות כמו שצריך אלא באותיות סיניות. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב וחשבתי כבר על הX23 או הFC861 של מיקרולאב. אבל אז מישהו אמר לי שהחיבורים שלהם לא מתאימים למחשב בגלל שהחיבורים שלהם מתאימים לקולנוע ביתי. זה נכון? ואיזה אפשרויות אחרות יש לי עד 800 שקל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kalda01,

חיברתי רמקולים חדשים של מיקרולאב FC330 לכרטיס קול SB AUDIGY PLATINUM בכניסה האחורית על הכרטיס עצמו. יש רעש סטטי כמו HISS (לא זמזום של העדר הארקה) גם בווליום נמוך ביותר. האם זו בעייה ברמקולים או בכרטיס ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eliorhid90,

שלום לכולם, אני חובב מוזיקה מושבע ואני רוצה להשקיע באוזניות איכותיות ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון זה - beats solo 2 השני - sms audio steet by 50 מה ההבדלים ומה יותר כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות כרטיס קול , ורציתי לשמוע דעה של אנשים לגבי כרטיס קול שיתאים בעיקר לצפייה בסרטים אבל גם שיתאים למשחקים ומוסיקה. כרגע אני שוקל לקחת את ה- creative x-fi extremeMusic. אבל אשמח לשמוע אולי על חברות אחרות של כרטיסי קול חוץ מאשר creative אם יש כאלו שהכרטיסים שלהם שווים בדיקה. תקציב - 1000 ש"ח.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by naknir,

אהלן חברים, אני מנסה להעביר דברים שהקלטתי מהמינידיסק למחשב, באמצעות התוכנה Adobe Audition כלומר Cool Edit Pro 2.1, מחבר צד אחד של הכבל לכניסת אוזניות של המינידיסק וצד שני ל-Line In של המחשב, מפעיל את התוכנה, לוחץ על Record, זה מקליט אבל האיכות של זה במחשב היא על הפנים, למרות שהאיכות על המינידיסק היא מאוד טובה! יש לי כרטיס קול מצוין של Soundstorm (על לוח האם של nVidia nForce2) וזה לא אמור לקרות... מה אני עושה לא נכון? האם יש איזה מדריך על איך לעשות את זה בצורה נכונה? המון תודה מראש ומקווה שתעזרו, ניר.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Amir74,

איך ה Extigy לעריכת סאונד?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by liorper,

היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 8800 gt הטלזויה היא :lg 32 30r

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by NTT,

שלום, יש לי את הרמקולים JBL Alien ואני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם לוח אם Asus P5E. אני משתמש בווינדוס ויסטה ונכנסתי להגדרות הקול, וראיתי שאני יכול לשנות את הSample rate מ16bit,48000Hz ל24bit,192000Hz. מה זה בעצם יתן לי?איכות יותר טובה? זה יכול לגרום נזקים לרמקולים?ומה לגבי הבריאות?(כלומר האוזניים) זה יכול לגרום למשהו? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני רוצה להקים אולפן ביתי בשביל להקליט שירים של עצמי או חברים ורציתי לדעת איזה ציוד אני צריך בשביל אולפן ביתי וזה בשביל שירי מזרחית/דיכאון חח תודה לעוזרים.!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Narzul,

אוקי אז השאלה שלי היא כזאת: האם יש אוזניות יותר טובות לגיימינג מהאוזניות האחרונות של רייזר (MEGALODON) חוץ מהG35? והכי חשבו זה איפה אני יכול לקנות אותן בארץ? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DarkLloth,

הייעוד הוא מערכת 2.1 טובה למשחקים ההתלבטות היא בין שני הדגמים הללו : Altec Lansing Atp3 ל JBL Creature 2 ההפרש הוא 50 ש"ח. השאלה האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הנ"ל ואם לא איזה מהמערכות שהזכרתי יותר טובה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הי, יש לי שירים שעשיתי להם ריפ לFLAC מדיסק מכיוון שהדיסקים התחיל להשרט, בזמן האחרון אני שומע כמעט רק אותם ולא את שאר השירים שלי בMP3 320 בנגן וזה טוחן לי את הסוללה. אני צריך תוכנה שתמיר לי את כולם לMP3 320 במכה אחת, (מדובר בלמעלה מ50 שירים ואני לא הולך לעשות את זה אחד אחד). מישהו מכיר תוכנה כזאת שלא תאפס לי את הID TAG? רצוי חינמית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by סלמאן,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקבל המלצות\הצעות\הסברים מה עדיף מה לא בין שני הרמקולים הנ"ל. אז ככה.. אני יתן לכם כמה אינפורמציות על שני הרמקולים ויחסוך מכם כמה דקות של חיפוש ברשת. ל GIGAWORS שמגיעים ב 7.1 ערוצים יש 700 וואט RMS שמתחלקים ל 210 לסאב בגודל 8 אינץ' ו70 לכל אחד משבעת הרמקולים הקטנים . למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה שכוללת שליטה על ה BASS ו TREBLE וגם שליטה על כל זוג רמקולים בנפרד (הצדדיים והאחוריים) והסנטר.. וכמובן שיש למערכת שלט רחוק שיש בו את כל הפונקציות הנ"ל. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד). http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&p…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. עד היום הייתי עם האוזניות של האייפון 5 והם היו נהדרות אבל קצת מבאס שאי אפשר לשלוט על הקול והרצת השיר דרך הכפתור שעל החוט. אני מחפש אוזניות עם איכות סאונד מעולה ושליטה מלאה על המכשיר, המחיר הוא עד 100K. העדפה שלי היא לאוזניות שיושבות בתוך האוזן אבל לא נכנסות פנימה מדי ואוטמות את כל הסביבה החיצונית, בגלל זה נורא אהבתי את האוזניות של אפל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Purple Haze,

אני מעוניין לקנות אוזניות סגורות שישמשו למוזיקה,סרטים וסדרות במחשב בתקציב עד 300 ש"ח,של חברת Sennheiser. איזה אוזניות אתם ממליצים לקנות? ראיתי את ה-HD205 שנראות איכותיות כדאי לקנות אותם? תודה לעוזרים

17. אז ככה יש לי מערכת Sony MHC-RG60 4 רמקולים קדמיים - 13 ס"מ סאב וופר 13 ס"מ וופר 5 ס"מ טוויטר אחורים - 5 ס"מ full range הבעיה שלי שהרמקולים האחוריים ממש חלשים אני בכלל אל שומע אותם רק שאני מצמיד את האוזן ממש אפשר לשמוע שהם עובדים בכלל יש איזה מגבר או משהו שאפשר לחבר להם למישהו יש ידע בנושא או יכול להפנות אותי למישהו שמבין כי זה ממש מרגיז עריכה: תיקון טעות האחוריים הם 8 ס"מ Full Range

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3405 והאם הן משתלמות או שעדיף לקנות את SR60?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by urizi,

האם כדאי לקנות את הרמקולים של altec lansing (או איך שקרואים להם) מדגם ATP 3 ובאיזה מחיר אולי יש הצעות אחרות . התקציב שלי הוא 600- 800 אם כבר האם כדאי להחליף את כרטיס הקול שלי creative live! value ????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by elad1_2,

שלום, אני מחבר את המחשב שלי לATP3 ורסירבר. 1. אני רוצה לקנות מפצל PL3.5 ל- 2 יציאות נקבה PL 3.5 רציתי לדעת אם חיבור דבר כזה לכרטיס קול פשוט של קריאטיב שיש לי עכשיו וכל פעם שמיעה במערכת אחרת לא יהיה עליו לעומס שיגרום לשריפת יציאה (דבר שקרה בלוח אם שלי )..? או שכל פעם לנתק ולחבר את הכבל של המערכת שאני ירצה לשמוע ממנה תהיה אופציה בטוחה יותר? 2.אני מחר קונה 2 מאריכים PL זכר ל PL נקבה כל אחד 5 מטר ואז כבל שמתפצל ל2RCA רציתי לדעת אם זה יגרום לירדה באיכות השמיעה מבחינת האורך של הכבל. אני קונה אותם מחר אז חשובה לי הדעה שלכם. אני מתכוון לשמוע בסטריאו, זאת אומרת לא כל חמשת הרמקולים אלא רק ה-2 הקדמיים לצורך מוזיקה בלבד. לא סרטים ולא משחקים. המוזיקה שתושמע תהיה באיכות MP3 320KBS ג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש עם לוח של GA-P67A-UD4 גיגאבייט האם צריך לרמקולים האלה כרטיס קול במיוחד לו ? או שזה מספיק?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by galalos,

שלום האם הסטרימר הזה יעבור את הבדיקה של משרד התקשורת https://redirect.viglink.com/?format=go&jsonp=vglnk_151300546486013&key=68c69265673626680dcbe1764f0e33d2&libId=jb2cdhfa01012tl2000MAf6u0ujqu&loc=https%3A%2F%2Fwww.fxp.co.il%2Fshowthread.php%3Ft%3D18585729&v=1&type=U&out=https%3A%2F%2Fwww.geekbuying.com%2Fitem%2FXIAOMI-Mi-Box-3-Pro-MT8693-Dual-Core-64bit--Android-5-1-4K-TV-BOX-Power-VR-GX6250-2G-LPDDR3-8G-Flash--802-11AC-WIFI-Bluetooth4-1-363666.html&ref=https%3A%2F%2Fwww.fxp.co.il%2Fforumdisplay.php%3Ff%3D2716%26page%3D2&title=קניה סטרימר - FXP&txt=https%3A%2F%2Fwww.geekbuying.com%2Fitem%2FXIAOMI-Mi-Box-3-Pro-MT86…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tttalz,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין מסך 42" אך אני צריך שזה היה מאחד החברות הנ"ל TOSHIBA LG PANASONIC המסך מיועד לסוני פלייסטיישן מחירים סביב ה3000 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yeya,

שלום רב אני מתלבט מאד בין שני הדגמים האלו של microlab solo6c solo7c מהנתונים הטכניים שלהם למדתי שהעוצמה של 7 מגיע ל110 במקום 100, אבל הוא שוקל פי שניים כמעט וגדול בהרבה. מה בעצם יש בו יותר מ 6? עם ההפרש במחיר אין לי בעיה אבל אני לפני שאני קונה את ה 7 אני חייב להסביר לעצמי את הפרש המשקל והגודל. תוכלו לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by amitbl,

מאפשר אמולציה תוכנתית של שבב X-Fi בשבבי רילטק, שמסתבר שעושים את זה בצורה טובה מאוד. הדרייבר לבד, גם ללא התוכנות של קריאייטיב משפר את הביצועים אצלי (בשולחני וגם ובלפטופ) בצורה משמעותית - במיקרופון, וגם בסאונד. בהיר יותר, נקי יותר, ואפילו מעט חזק יותר ביציאות הרגילות. אמור לעבוד על כל שבבי רילטק HD (שבבי ALC*** למיניהם). http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2300219

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים