אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס Connect3D ATI Radeon HD4850, וראיתי שאין לו את יציאת HDMI אותה ציפיתי לחבר למסך שלי על מנת לצפות בסרטי HD, אלא יציאה אחרת הדומה ליציאת S-Video ומכונה HDTV out. מה עליי לעשות כדי לצפות בסרטי HD במחשב עם המסך הנתון? (למסך כניסות HDMI, VGA, SCART, S-Video, component ו-ANT in) האם ניתן להעביר סרטי HD ביציאת ה-VGA הסטנדרטית או באחת האחרות? האם קיים מתאם מתאים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד כזה בתקציב של 250 שקל... ההרקולס ירד מהפרק כי קשה להשיג אותו ואיפה שיש אותו הוא יקר האם ה terratec 512i הוא פתרון טוב? (יש בו יציאה אופטית נכון?) והוא עולה 230 שקל אם לא אנו תנו לי הצעות אחרות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקורת על קופסת אנדרואיד סינית זולה: X96Q Pro+ is a black matte plastic box containing H728 chipset from a company I don’t often get to review – Allwinner. X96Q Pro+ is rectangular, but not square. The power button button is located in the back, on the right. X96Q Pro+ does not have external antennas but uses internal ones. It includes a Micro-SD/TF Card slot, with support for high capacity Micro-SD memory cards (I have tested it successfully with a 200GB such card). The box also contains a bluetooth remote, a small user manual, the power adapter, and a HDMI 2.0 cable. לביקורת המלאה לחצו על הלינק: Review | X96Q Pro+ 8K Allwinner H728 Android 14 X96 TV Box
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי את הdunu dn1000 עקב ביקורות מדהימות בhead fi ביחס ל gr7 שכמעט הזמנתי לפני. יש ברשותי את הגלקסי s3 ונגן cowon c2,ולאחר ההזמנה של הdunu (עדיין לא הגיעו) הייתי רוצה גם נגן איכותי כדי לקבל את המקסימום איכות של האוזניות, השאלה אם בתקציב הנ''ל אוכל לקבל נגן באיכות סאונד משמעותית ביחס לc2 שמצדיק את ההשקעה. ראיתי שבחו''ל מוכרים את הFiiO X3 ב200 $ השאלה איך הוא בהשוואה לcowon c2 והאם מצדיק את ההשקעה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה CREATIVE INSPIRE 2500 ששמעתי אותם והם מעולים! יותר מהמערכת סטריאו 2.2 שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שאני לא מכיר אותם.. שתי המערכות הן 2.1 ועולות בסביבות ה340 שקל.. מה עדיף? תודה. ד"א לאן נעלם הנושא הקודם שכתבתי?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש מחשב נייד שמחובר עם כרטיס קול חיצוני למערכת 5.1 של לוגיטק שמשמשת לצפייה בסרטים האם קיים איזה שהוא סטרימר או משדר שמעביר את התכנים מהנייד באיכות הגבוה ביותר לטלוויזיה אבל ניתן לשמוע סאונד מהמחשב ולא מהטלוויזיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים ואני מרוצה מהסאונד אבל בתלייה על הקיר הבחנתי בבעיה שכולם נוטים לאותו הצד ואי אפשר לכוון את הסאונד למרכז החדר.מישהו מכיר את התופעה המוזרה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המכשיר שלי , אז כמה רשמים ראשונים : איכות הקול: נשמע טוב למדי , אין לי שום דבר להשוות אליו חוץ מהsoundblaster live שלי וזה מאוד קשה להשוות כי לsoundblaster יש יציאות הרבה יותר חזקות אבל בכלליות אני חושב שהבאס שלו טיפה יותר חזק ... אני גם לצערי חייב להשוות על רמקולים Ispire 5200 שהם גם לא שיא הדיוק שקיים , עכ"פ אם יזדמן לי איזה איפוד אני אוכל להשוות , אבל בכלליות האיכות סבבה. ממשק : הממשק הגיוני ופשוט מאוד , יש תפריט ראשי אחד שממנו יורדים לתוך תפריטים אחרים בצורה מאוד הגיונית , מה שמאוד מעצבן זה הגלגל ווליום שיש לו התנגדות מאוד גבוהה ויש להפעיל לחץ רב כדי לסובב אותו, יתכן שזה רק בנגן שלי או שזה יהיה יותר קל עם הזמן אבל זה בהחלט מפריע בשינוי הווליום. מסך: ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו התנסה עם החנות? זה נראה זול מדי . http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות במחיר פלוס מינוס של 250 שקלים (לחבר למחשב) ראיתי את האוזניות הבאות בזאפ עם ביקורות טובות http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 אין לי מושג כל כך לגבי האיכויות של הדגמים והחברות השונות האם אלה אוזניות טובות ואיכותיות? אשמח לקבל חוות דעת או המלצות אחרות במחיר סביר תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים למחשב של Bose Bose Companion 50 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יום טוב אני מחפש מיקרופון איכותי להקלטות כרגע אני בוחן את זה : בארץ לא מצאתי במחיר סביר בחול זה די זול אבל המשלוח עולה כמו במוצר עצמו =( אשמח להצעות נוספות וחוות דעת. עד 400 שקל זה התקציב שלי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אוזניות PX100 שהריפוד לאוזניים שלהם התפורר ואני מעוניין לקנות חדש. השאלה שלי היא האם הריפוד של PX200 (שנראות די דומות) יתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z560 4.1 ו GTXP 6.1 חבר שלי טוען שאפשר לחבר אותם לרסיבר ולשמוע בעזרתו DTS, DOLBY... השאלה היא איך, ואם אפשר, איזה רסיבר כדאי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאפשר אמולציה תוכנתית של שבב X-Fi בשבבי רילטק, שמסתבר שעושים את זה בצורה טובה מאוד. הדרייבר לבד, גם ללא התוכנות של קריאייטיב משפר את הביצועים אצלי (בשולחני וגם ובלפטופ) בצורה משמעותית - במיקרופון, וגם בסאונד. בהיר יותר, נקי יותר, ואפילו מעט חזק יותר ביציאות הרגילות. אמור לעבוד על כל שבבי רילטק HD (שבבי ALC*** למיניהם). http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2300219
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הרמקולים של altec lansing (או איך שקרואים להם) מדגם ATP 3 ובאיזה מחיר אולי יש הצעות אחרות . התקציב שלי הוא 600- 800 אם כבר האם כדאי להחליף את כרטיס הקול שלי creative live! value ????
-
הציפ הנ"ל נמצא על הלוחות אם של gigabyte , היכן ניתן למצוא סקירה מקיפה טכנית של הצ'יפ(כולל:מספר ערוצי שמע,וכו'). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 8800 gt הטלזויה היא :lg 32 30r
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף : Genius Sound Maker 5.1 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2325 ב89 ש"ח Cmedia 8738LX Chips http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SND&DRID=9198914 71 ש"ח אני יודע ששניהם כרטיסים דפוקים אבל כל דבר יותר טוב מכרטיס אונבורד ^^
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. מחפש סטרימר בתקציב של כאלף שח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מסך LG 60LA621Y שמחובר ב LAN לרשת הבייתית, ודרך ה Smart Share אני יכול לצרוך את כל התוכן (סרטים, סדרות, תמונות, מוזיקה וכו') הנמצאים על מחשב אחר ברשת הביתית, אבל אני רוצה לחבר לטלויזיה Raspberry Pi כדי להשתמש ב XBMC, במקום הממשק של ה SmartTV וכמובן עבור היכולות הנוספות של ה XBMC. השאלה היא האם אין אפשרות פשוט להתקין XBMC (אולי כאפליקציה?) ישירות על הטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני לא רואה את הרמקולים האלו יותר בזאפ ? הם נמכרו יפה ב 1200 שקל בהרבה אתרים ועכשיו אי אפשר למצוא בשום מקום? למה זה יש תחליף? אני לא רואה שום דבר די רציתי לקנות את הרמקולים האלו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות Over the ear, השימוש המוחץ של האוזניות יהיה בהאזנה למוזיקה ובעיקר קלאסית, האוזניות יחוברו לסמארטפון שינגן את הקבצים ובמסגרת זו אשמח לקבל המלצה על אוזניות טובות, התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, עדיף קניה בארץ (או לפחות מקום שיהיה אפשר למדוד אותן) אך איביי הוא גם אפשרות. אשמח לשמוע הצעות, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-