עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rotem_shu,

יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה ל Surround sound speaker system5.1 לחדר שלי.. השימוש שלו בעיקר זה למשחקים... אני צריך עצות (תקציב 1500?)

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ZenMaster,

ברצוני לקנות נגן MP3 עפ"י הפורום עדיין לא ניתן מספיק מידע על ה-ZEN TOUCH אני רוצה לדעת אם הוא מומלץ לרכישה מול המיתחרים I POD ו I RIVER? אני מדבר על סדר גודל של 20G שבהם הZEN TOUCH של CREATIVE הוא הזול ביותר ובעל זמן סוללה גדול ביותר (24ש מול 14ש ו12ש בI POD 4G). אמרו לי שאיכות השמיעה של CREATIVE היא הטובה ביותר אז למה האחרים יקרים בהרבה? (ZEN 1600NIS , I POD 2099NIS, I RIVER 2780NIS)??? אשמח אם מישהו יעזור לי (ביי דה וואי תודה OrenSam על העצה אם כי היא לא כל כך עזרה לי) אני באמת אשמח לקבל קצת מידע על בעיות של המכשירים (חסרונות ויתרונות) תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 69 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by R0tem1,

אני מעוניין לקנות אוזיות IN EAR, התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בחרתי דווקא בIN EAR כי השימוש שלהם הוא ברובו לריצה ומה שמפריע באוזניות גדולות הוא לא דוקא האוזניות עצמן אלא ה3 מטר כבל שמחובר אליהן, אם יש אוזניות אטומות עם סאונד יותר טוב וחוט קצר גם הן אפשרות.. בבית אני מחבר אותן למקודד של קריאיטיב אם זה משנה משהו (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=136&product=9468) 1) מה הבחירה הכי טובה בתקציב?? 2) האם הנגן SANSA E200 יספק אות באיכות טובה שלא "תגביל" את האיכות של האוזניות או שצריך גם נגן חדש??? תודה!!

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  5. יש לי כרגע בחדר סוני3. lcd 32 אינצ' FHD ומחשב שולחני. אני רוצה לקנות מערכת (5.1) ולחבר את הכל לרמקולים של המערכת. מה המכשירים שאני זקוק להם כדי לחבר הכל לרמקולים ואיך אני עושה את זה ? התקציב הוא 1000 ש"ח. תודה.!.!

6. אני מחפש משהו תקציבי וטוב עד 3000 אלף בעיקרון אני בן 18 ואני עובד והמשכורת שלי יוצאת בסביבות ה2000 לחודש אז אני צריך חנות שתקבל אשראי של לפחות 10 תשלומים מצאתי ב2300 פה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=426 זה ivory ככה שזה חנות מוכרת ויש גם אחריות לשנתיים אבל פשוט אני לא שמעתי על החברה הזו aoc מישהו שמע? כדאי לקנותיש לכם המלצה למשהו אחר? בעיקרוןן אני רוצה שהטלוויזיה תתחבר לאקס בוקס 360 שאני עתיד לקנות למישהו יש המלצה אולי גם מאיפה לקנות את זה? הממ בעיקרון זהו תודה למי שעוזר

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by TheSoulTaker,

אני חייב לדעת וכמה שיותר מהר אילו רמקולים הכי טובים אני יכול להשיג ב-עד 700 ש"ח יש אפשרות גם שתחפשו פה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=8&SalesSubCatID=169&Info=&fromPrice=&untilPrice=700 הלינק הזה הוא כבר אחרי הסינון של האזור והמחיר של העד 700 ש"ח אז תאמרו לי מה הכי טוב שאני יכול לימצוא באתר הזה במחיר הזה. ד"א, רמקולים גבוהים בבקשה ולא לרכב כמובן, העדפה לאיכות + מותג אבל אני אשמח אם תביאו לי משהו טוב במחיר יותר זול ובאיכות מעולה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  8. שלום שלום... אני צריך עזרה בקשר לחיבורים של דיוידי שהגיע אליי... Some Prosound DVD בכל זאת.. אני אנסה להסביר את זה בצורה נוחה יש לי 3 מגברים.. 1 שולט על 2 קדמיים.. 1 שולט על 2 אחוריים.. 1 שולט על הסאב.. עכשיו אני רוצה לחבר את כולם לדיוידי מאחורה... ובדיוידי יש חיבור אופטי כזה... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את כל המגברים לדיוידי.. וכשאני אראה סרטים.. זה יהיה בסדר.. ולחבר את היציאה אופטית בדיוידי.. ללוח שלי שיש גם שם יציאה אופטית.. ואז זה יהיה בסדר... הלוח שלי - NF7SL מקווה שהבנתם.. תודה רבה מראש..

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  9. התקנתי את הדרייבר חיברתי הכל אבל אל שומעים כלום מה עושים

10. Started by m4a1,

שלום, רכשתי היום את הDAZZLE VIDEO CREATOR מאופיס דיפו, עכשיו היגרסא של התוכנה היא 10.8 הבעיה שלי: אני רוצה להקליט מהPS3 למחשב בעזרתו, המחשב עצמו מזהה אותו אבל אני צריך לשנות את את זה שזה יקלוט מs-video לבננות (צהוב, אדום, לבן) תודה רבה לעוזרים! נ.ב אין לי את הPLATINUM יש לי את הרגיל (כחול)

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. אני לא שומע מוזיקה לרקורד... מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 מה אתם אומרים... אי לא שומע מוזיקה רק למשחקים וכל השאר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כמו שכבר הזכרתי בנושאים קודמים אני קונה את הכרטיס קול של HERCULES Game Theater XP . כנו כן אני צריך את הרמקולים רק בשביל מוזיקה ...( לא מישחקים ולא סרטים ) אני מחפש איכות גבוה של שמיעה! מידות החדר שלי הם 3.5X3.8 . אני מחפש שהרמקולים ישבו בפינות העליונות של החדר ולא על הריצפה (כי אין מקום). אני באמת לא יודע מה ליקנות וכמה רמקולים ליקנות ! (אני צריך גם מגבר) תקציב: בערך 2000 ....( אולי אפשאר לקנות משהו שיספיק לחדר שלי בפחות כסף?!) בבקשה אני ממש צריך את עזרכתכם בכל לשון של בקשה - אני לא רוצה לעשות טעות בקנייה ואחר כך להיצטער עליה! תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אז ככה אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שיתחברו לטלוויזיה ואז לפי מה שאני מבין כשאני משחק בסוני הוא ישדר לי את הסאונד ישירות לאוזניות ולא דרך הרמקולים נכון? כי הבנתי הרי לסוני יש תאימות עם אוזניות BT אבל ניסיתי לחפש ולהבין עם מה הוא תואם והבנתי שלחלק הוא לא ישדר אודיו וחלק יהיה רק מיקרופון קיצר רק היסתבכתי עוד יותר אז חשבתי פשוט לקנות אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה במקום להיסתבך עם תאימות PS3.. תקנו אותי ואם תוכלו להסביר לי עוד אני אשמח ובנסוף אשמח גם להמלצה עד 400ש'ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. אהליין, בבקשה אנשים אני כבר משתגע.... חיברתי את המחשב לטלויזית LCD שלי, אבל הוא מגיב רק שאני מחבר את יציאת ה VGA... יש לי כבל SVIDEO איכותי אפילו מחובר במקביל לטלויזיה וכלום לא קורה שם.. קראתי את המדריכים של NVIDIA והם אומרים שכולה צריך להגדיר יציאה כפולה, אז אני הולך ללוח בקרה המשוכלל שלהם והוא לא נותן לי לעשות את זה אני אשכרה רואה אפשרות אחת בלבד.... מה עושים? איך מגדירים את זה?? למה זה כזה מסובך?? התקנתי את הדרייברים לכרטיס מהתחלה לשום דבר לא השתנה... איפה מגדירים לכרטיס על איזה יציאה להתמקד... חשוב לציין, אני על ויסטה... תודה תודה מראש! ומי שיודע את זה מבחינתי גאון....

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  15. שמעו אחים שלי, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם שעושה לי כל הזמן בעיות, זאת אומרת במחשב מאבד את הקול באורח מסתורי כל כמה זמן, פתאום שומעים "פלאק" ברמקולים ואין יותר קול! הדבר היחיד שעזר זה לפרמט את המחשב, ואז הוא החזיק את הקול לא יותר מ3 ימים, מצאתי לאחרונה פתרון, הלכתי למנהל החומרה והסרתי את הכרטיס קול משם, ואז עשיתי ריסטרט וזה זיהה אותו בהפעלה ואז הוא השאיר קול אבל רק ליום יומיים!, ומה גם שכנראה הוא פיתח חיסון לזה ככה שאני מנסה לעשות אותו דבר שוב פעם אז הקול ישר נפסק איך שהווינדוס עולה. הכרטיס קול שיש לי זה : creative audioPCI בבקשה תעזרו לי, אני משתגע מזה ואני שוקל ברצינות להחליף את כל המחשב בגלל השטות הזו, אם למישהוא יש פתרון שיכתוב בבקשה.. :'(

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by ZenMaster,

אני ממש רוצה לקנות נגן NP3 לפני נסיעה לחו"ל. :-\ אבל איך אני אמור לבחור נגן MP3 כשהמבחר כל כך גדול? הבדלי המחירים גדולים ולא מובן למה? Zen Touch 20G של CREATIVE נגן חדש מחירו ממש לא גבוה (בין 1550 ל2000) אבל הIPOD באותו נפח עולה הרבה יותר כנ"ל לגבי ה-I RIVER גם כן יקר בהרבה מ ה-CREATIVE למה? מה ההבדל בינהם בהתחלה חשבתי שזה זמן הסוללה אבל CREATIVE מציעים 24 שעות ניגון רצופות!!! חשבתי אולי באיכות הסאונד, אבל הנתונים דומים!!! אני כבר לא מבין כלום. השאלה השניה שלי היא מה ההבדל הגדול בין נגני הארד דיסק לבין פלאש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. אוקי חבר'ס אני מעוניין לקנות כרטיס קול , עכשיו מישהו הציע לו את הכרטיס הנ"ל : http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm ב- 150 ( משומש ) .... אני חושב הכרטיס משנת 2000-2001 עכשיו..אם יש לכם חוות דעת על הכרטיס או אם מישו בכלל מכיר את החברה הזאתי והאם בכלל כדאי לו ללכת על ההצעה הזאת אני צריך כרטיס קול עם חיבור MIDI , לאורגן , וכו'.. תנו הצעות אם עולה לכם לראש משהו יותר טוב במחיר של 150 שקל טוב עד כאן , תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by shimon956,

אני צריך אטר טוב של מחירים למגברים לרכב אנה עיזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. החלטתי לקנות מערכת 5.1 למחשב בעיקר לצפייה בסרטים. לאחר שקראתי את כל הדיונים כאן אני עדיין לא יודע במה לבחור: Creative inspire 5.1 T5900 או Yamaha TSS1W שניהם באותו מחיר (בסביבות 700 ומשהו). על מה אתם ממליצים לי ולמה? נ.ב: יש לי כרטיס קול על הלוח שתומך ב-5.1 אבל אין לו יציאה דיגיטלית או אופטית!!!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. מישהו יודע אם אפשר להשתמש zen media center בתור כונן נייד שאפשר להעביר עליו דברים חוץ ממוזיקה וסרטים????

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. http://www.audiopoints.com/ ספייקים איכותיים לרמקולים...איפה אפשר לקנות בכל מיני גדלים וסוגים איכותיים כמו פה מקרית שמונה ועד חיפה ככה ?!?!?! ??? (עריכת מוד: להבא תן כותרת עינינית המפרטת בדיוק מה אתה מחפש.. )

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by efig,

שלום! :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי: לחברה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לקנות כמתנה מערכת סטריאו איכותית, במחיר של עד 600 או 700 ש"ח. היא לא צריכה להיות גדולה אלא פשוט טובה ואמינה. עדיף שיהיו לה רמקולים נפרדים, וזה לא נורא גם אם נחרוג קצת מהתקציב... לי בבית יש מערכת של AIWA מדגם LCX-137, ואני מרוצה. הייתי רוצה משהו דומה, אבל אולי קצת גדול ורציני יותר. אשמח לשמוע הצעות! בתודה מראש, אפרת נ.ב. אפשר לכתוב לי גם ל-efi_g88@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  23. יש לי 200 ש"ח שאין לי מה לעשות בהם. החלטתי לקנות בהם אוזניות. בבקשה תמליצו לי על אוזניות בתקציב הזה, אבל שמחיר המשלוח יכלל בתוך ה-200 ש"ח. בבקשה, שמחיר האוזניות+המשלוח לא יעברו את ה-200 ש"ח. יש לי כרטיס ישראכרט צעיר ויש לי בו רק 200 ש"ח, אז אפילו ב-אגורה אחת אי אפשר לעבור את תקציב ה-200 ש"ח. אני אשתמש באוזניות רק לשמוע מוזיקה וכו', לא צריך מקצועיות, אבל שיהיו באיכות טובה ביחס למחיר.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by shgec,

שלום. יש לי אוזניות Sennheiser HD201. מבחינתי הן מעולות, בעיה יחידה שהן ממש אטומות ואני לא שומע שום דבר כגון בכי תינוק או מלמולים של האשה... תמליצו לי בבקשה על אוזניות דומות אבל לא אטומות שאפשר לשמוע מה הולך בעולם האמיתי.. ואם אפשר אז גם שהכבל יהיה 2+ מטר. תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. באמת שניסיתי הכל באמתת שאני לא יודע מה לעשות יותר יש לי 2 בעיות 1. דיליי בשמיעה בהעברת הסאונד למחשב אני יסביר למטה.. 2. המחשב לא קולט שהרמקולים 5.1 .. נתחיל בבעיה מספר 1 יש לי מערכת LG HB906SB ממש ממש טובה חדשה קניתי לפני פחות מחודש.. עכשיו אמרו לי שבשביל לחבר אותה למחשב ושישמעו טוב אני צריך כבל אופטי קניתי את הכבל הכי איכותי שיש ציפוי זהב ב100 שקל עם אינפרא אדום חיברתי צד אחד למערכת צד שני לכרטיס קול (דרך אגב קניתי שלשום כרטיס קול ב400 שקל חיצוני של CREATIVE משהו ממש טוב..) ויש לי דיליי בשמיעה איך אני יסביר נגיד אני מפעיל שיר במדיה פלייר זה נפתח מתחיל לנגן ורק אחריי כמה שניות שומעים או שאני משחק עכשיו במשחק ואני יורה עם הנשק רק אחריי איזה שנייה או שתיים ישמעו את ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.