עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kadanie5,

אני חושב כרגע על microlab m-200 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-200-sub-sat-remote-phones-aux-black-40w-rms-p-8245?language=he אבל אני מוכן לעלות עד 350 ש"ח עבור שיפור רציני. מה שחשוב לי זה איכות הסאונד, ואני קונה בארץ. תודה מראש לכל מי שעוזר!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. כף יהיה black friday בבאג... ולכן אני רוצה לקנות אוזניות (black friday זה מנהג באמריקה שקצת לפני הקריסמס יש הרבה הנחות ודברים בחינים, הם לא אומרים מתי זה עד ממש לפני... לפי מה שהבנתי יהיה הנחות של איזה 30 אחוז, ו1+1 למניהם) הינה הטופס- תקציב : 600 שקל ככה (כי בבלאק פירדאי יהיה 1+1 או הנחות די גדולות לפי מה ששמעתי ולי יש איזה 400) חריגה : עדיף ממש שלא יד ראשונה/שנייה : ראשונה ורק מבאג! (כי יש הרבה מאוד מבצאים, וגם ביטוח של שנתיים) חברה מועדפת : אני די אוהב AKG, אבל יהנה לנסות דברים חדשים סוג מוזיקה : רוק, מוזיקה אירית, קלאסית, יפנית (סוג של גיטרה חח), כינור אני אוהב, היפהוף שימוש : מוזיקה, ללכת איתם באוטובוס, רחוב (פחות בבית אבל גם), ו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם אני כבר שאלתי קודם על נגני MP3 ונתתי מספר אפשרויות שהציעו לי אולם אני עדיין יצאתי מבולבל לגמרי !! אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל זה מבחינתי תוספת יפה אך לא הכרחית !! אני מעוניין בו כדי שאוכל לשמוע ממנו שירים ברכב (דרך הרדיו דיסק) וגם לשמיעה ברכיבה על אופניים, ריצה וכ"ו !! אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. זה כאילו שהחברה לא קיימת בכלל של המערכת הזאת . נאבד לי השלט ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הקוד כדי להכניס לשלט אוניברסלי שקניתי....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by saba123456,

משהו מוזר מאוד :ס חיברתי את הטלוויזיה למחשב עם כבל DVI-HDMI ובמקביל חיברתי עם כבל VGA אל כניסת RGB בטלוויזיה (VGA-VGA : אנולוג) (-אותו המחשב פעמיים!) הפעלתי ריבוי צגים ככה שבשני הצגים רואים תצוגה זהה -> בערוץ HDMI בטלוויזיה ובערוץ RGB בטלוויזיה צריכה להיות תמונה זהה. הגדרתי רזולוציה 1920X1080 כנהוג ופה משהו נדפק :\ ביציאה האנולוגית (ערוץ RGB) רואים מצויין מבחינת רזולוציה אבל הצבעים מתים (על ערוץ זה לא חלות הגדרות הממשק של הטלוויזיה) בערוץ HDMI שמחובר ה-DVI (אותו המחשב כמובן מחובר במקביל!) רואים הרבה יותר טוב מבחינת תמונה אבל הרזולוציה לא היידפינשן! אכן בהגדרות כתוב 1920X1080 אבל התמונה לא חדה כמו בערוץ RGB (אנלוג) שחקתי עם הלוח בקרה של NIVIDA בלי סוף ניסתי כל אופציה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lior777,

אהלן חברים! קנינו טלויזיה חדשה ומה הרמקולים על הפנים...... אני מחפש 2.1 שיתנו סראונד ואיכות טובה. ב1500 אפשר לקבל משהו טוב? סלון 30 מטר מרובע

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tal7420,

היי של איזו חברה האם.פי 3 המאורך הזה שהוא כזה בצורה של דיסק און קי אליפטי....קשה להסביר...אני מניח שחברה טובה כי שומעים בו מצויין.... יש לחבר שלי כזה אבל הוא בהודו אבל הוא לא עונה לי בפייסבוק..... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by metison,

היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. מחפש סטרימר בתקציב של כאלף שח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחפש חנות מחשבים זולה ואמינה שיש בה מבחר גדול (וזמין במלאי) של רמקולים למחשב. בקניה ישירה (לא דרך האינטרנט או פקס - מזומן כסף עובר לסוחר). רציתי גם לדעת אם הרמקולים של Luxeon מדגם Logicfox 5.1 1500W או EM4.1 1000W טובים או אם יש לכם כל המלצה אחרת לרמקולים 4.1 ומעלה באיכות טובה עד 600 ש"ח (מה לעשות - לא לכולם יש כסף...) וגם - יש צורך בכרטיס קול תואם 4.1 או 5.1 ??? או שאפשר להסתפק בכרטיס הישן? בתודה! Morpheus8520

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by overload,

אני רוצה להתחיל להבין יותר לעומק בנושא, אני רוצה לא רק להקשיב לרמקולים אני רוצה גם להבין איך הם עובדי אולי בעתיד הלא רחוק אני יבנה לי רמקול משלי. אני רוצה לדעת ממה מורכב רמקול סטנדרטי מה יש בתוכו שעושה רמקול אחד כל כך שונה מהשני,זה כולל אלקטרוניקה וחומרים אקוסטיים. אני ישמח אם תסבירו לי, אם אפשר קישור למדריך שכזה זה גם טוב. תודה רבה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shloosh,

אני מצטער שאני פותח את ת'ארד פשוט כבר יש 74 תגובות על התארד הקודם שלי. ויש לי שאלה שלא ממש קשורה לנושא הקודם. דבר 1: מישהו שמע חדשות לגבי הקלקול בחלק מהמכשירים של דור 4? והחשוב: רציתי לדעת מהו העיקרון שבגלגל החדש במכשירי הדור ה-4, שמאפשר יותר נוחות כביכול ומציאת שירים מהירה יותר? והאם הוא דולק בחושך? וגם לגבי התפריט של הנגן, לא ראיתי בתמונות שהתפריט עשיר כ"כ. הוא די דליל לעומת ה-iriver. יש אקוויליזר? ומה מוצג כששומעים שיר חוץ מהזמן ושם השיר? אפשר להגביר/להחליש באסים? לבחור איזון סאונד לכל צד? סגנון ניגון?(קלאסי,ראפ,טכנו וכאלה...). אפשר לעשות תיקיות לסגנונות שונים? או לעשות תיקיה של שירים שאני במיוחד אוהב? מה האפשרויות שאפשר לבצע במכשיר? חוץ משעון,לוח זמנים,ומשחקים. אני מת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Jonnyboy,

אני זוכר שלפני איזה חודש שמעתי כאן בפורום שמישהו אמר שכאשר הרמקולים מסודרים באופן סימטרי, זה פוגע בסראונד של הרמקולים, ועכשיו בדיוק זה סיים להוריד לי את כל השירים של מטאליקה ובדיוק שסיימתי לסדר את המוסיקה והפעלתי אותה נזכרתי במה שנאמר כאן. יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק וכשמדובר בשירים של מטאליקה אני לא מתפשר על האיכות, והסראונד גם חשוב לי במשחקי FPS. אז החלטתי לשאול כאן. זה נכון שסימטריות פוגעת באיכות\סראונד של הרמקולים? ואם כן, אז איך אני אמור לסדר את הרמקולים על מנת שזה טוב? ולגבי מה שאמרתי לעיל, אני מודיע לכם כי אין לי מושג לגבי אודיו וקולנוע ביתי. יכול להיות שאמרתי דברים שלפי דעתכם הם שטויות. אבל אני לא מכיר את התחום. אז תהיו עדינים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

CREATIVE T6060 LOGITECH X540 ATP3 X2 אני דיי בטוח שה-ATP3 שיש לי עכשיו, אבל אני רוצה דעה יותר מקצועית. יש לי עכשיו "כאילו סראונד" עם 2 סטים של ATP3 אחד מקדימה ואחד מאחורה. הבעיה היא שבגלל העיצוב הבלתי ניתן לתליה שלהם והחוסר במקום בקיר האחורי בגובה נורמלי לתליה, אז אין לי איך למקם את ה"אחוריים" של ה-ATP3 ויוצא שהם באמצע החדר על שולחן, זה נותן בסופו של דבר צליל היקפי ממש לקוי ואם אני יושב על המיטה (שצמודה לקיר האחורי) יוצא שכל הסאונד בא מקדימה. בגלל זה רציתי לקנות סט רמקולים שניתן לתליה על הקיר בחלק העליון כמו 2 הסטים הראשונים שרשמתי קודם. אבל כמובן שאני לא אשלם כסף בשביל לקבל ירידה בביצועים, ואם באמת ה-ATP3 בצורה מורגשת יותר איכותי מהם אז אני ארד מהרעיון, סך הכל סרטים וסדר…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה לשמוע מוזיקה במחשב או לראות תוכניות שמקודדות בסטריאו ואני מאוד רוצה אוזניות שהייעוד העיקרי שלהם יהיה לדברים האלה. הבעייה היא שאני ממש לא מבין באוזניות ולא יודע מה הולך פה בארץ מבחינת המבחר אבל אני יכול לקנות רק בארץ בגלל סיבות מסויימות. אני אפילו לא יודע אם התקציב שלי טוב מספיק או שהוא נמוך מדי, אני יכול להשקיע יותר מ-300 שקל אבל אני לא רוצה להגזים כי אני לא אודיופיל או שומע מוזיקה מטורף אבל אני רוצה אוזניות שיהיו הכי איכותיות שאני יכול למצוא. תודה רבה מראש למי שעוזר. נ.ב: אם אפשר, אז בנוסף להצעות בארץ תנו הצעות לאוזניות טובות לקנייה בארה"ב בסכום של עד 60 דולר, אבל זה לחוד מההצעות לקנייה בארץ בגלל שאני צריך לבדוק את העניין ועדיין האפשרות לא פתוחה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כותרת תודה רבה...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מכשיר DVD בשביל ההורים שלי. חוץ מהדרישות הסטנדרטיות למדי (קורא DIVX, תומך בכתוביות, לא צריך יכולת הקלטה), חשוב שתהיה בו אפשרות לחבר דיסק חיצוני USB. ראיתי פרסום באחד העיתונים המציע מכשיר הטוען לתכונות הללו באזור ה150 ש"ח. אני לא סומך על חנויות סוג ז' שמפרסמות בעיתונים, ואני מניח שאי אפשר למצוא מכשיר נורמאלי ברמת המחירים הזו. אני טועה? כמה אמור לעלות DVD סביר עם כניסת USB? אגב, מדובר בטלוויזיה בת 8 שנים בערך, המתפקדת בסדר גמור כרגע וכנראה לא תוחלף בקרוב. הכניסות היחידות שיש מאחורה זה חיבור אנטנה וSCART, אז אני מעדיף מכשיר שיש בו יציאה כזו (שלמיטב ידיעתי נחשבת די מיושנת כיום) כדי להתעסק עם כמה שפחות מתאמים למיניהם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yanro,

שלום, אני רוצה לקנות מערכת לחדר השינה אשר תשמש ל- 80% מוסיקה והשאר סרטים. מה כדאי לקנות: DVD+רסיבר+רמקולים או פשוט מערכת מיני. אם יש המלצות לאיזה סוג/חברה אז אפילו יותר טוב אגב התקציב מוגבל- הייתי אומר משהו עד 3000-3500

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בביקרות על כרטיס Audigy 2 ZS הבנתי שיש מושג שניקרא (אשמח לדעת מה זה)CMSS ויש עוד שני אופציות בכרטיס, האם הסאונד שבוקע מ ה 7.1 רמקולים בעזרת הכרטיס קול הזה יהיה ברמה מספקת הביקורת המדוברת הנ"ל http://hwzone.co.il/reviews/sound/audigyzs

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לפי הבנתי, הכרטיס קול במחשב מעביר את האותות הדיגיטליים - as is לרסיבר, והרסיבר אמור לעשות את הפיענוח. אם כך, בעצם, אין משמעות לכרטיס קול איכותי, כל עוד משתמשים ביציאה הדיגיטלית. אז מה הסיבה לקנות כרטיס קול איכותי יותר? חיצוני? החיבור שלי הוא מהמחשב לרסיבר באמצעות כבל אופטי. בעקרון לרסיבר יש כניסת HDMI, שבשביל להשתמש בה, עליי לשדרג או את כרטיס המסך, או לקנות את ה Xonar. אך אם באמת אין הבדל.. מה הטעם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by aonn45,

שלום לכם אני מעוניין להמלצה על רמקולים תקציב:800-900 שימושים:100% מוזיקה אני שומע דאבסטפ אבל לפעמים גם רוק מטאך ודברים בסיגנון גם גאז בלוזו זהוזה דגם הלוח אם שלי:GIGABYTE PA67-UD4-B3 ויש לי גם כרטיס קול ASUS XOANR ESSANCE STX תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון.. אבל בכל זאת.יש לי ברכב רדיו דיסק של חברת pioner מדגם:DEX-X1650UB לפניי מספר ימים מצב ה- AUX ( יציאה שמחברים אליה אייפון לדוגמה ) פשוט נעלמה.. אני כן מגיע למצב של רדיו או DVD אבל האופציה של ה- AUX פשוט נעלמה! בתחילה חשבתי שהבעיה בכבל אבל לצערי זה לא עזר. אני מעלה את ה-Manuel אני לא מצאתי שם משהו.. אני מצרף את הקובץ הזה אשמח אם מישהו יכול לבדוק כי אני לא מצאתי. deh-x1650ub operating manual (eng-por-esp).pdf

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. ערב טוב. ראשית, אם אני נמצא בפורום הלא נכון- אודה על ההבנה בטעותי והעברת הפוסט לפורום מתאים יותר. ולענייננו... אחרי הרבה מאוד שנים עם טכולוגיה עתיקה, החלטתי להתקדם קצת ולכך זקוק לעזרתכם... אני מחפש לרכוש רסיבר חדש שיוכל לשרת אותי ולהתחבר למס׳ ממירים, טלויזיה, וכיו״ב בהתאם לפירוט הבא: 1.חיבור לממיר של חברת yes (הממיר החדש ביותר) 2.חיבור לממיר של לויין פרטי שאני מחזיק כאשר ידוע לי כי הממיר הוא ממיר בטכנולוגיית hd. 3. חיבור למכשיר dvd. 4. חיבור למכשיר apple tv (או כל סטרימר אחר שיוחלט בשלב כלשהו אולי להוסיף. 5. יש ברשותי שני רמקולים ישנים יחסית, אבל בעלי סאונד טוב ואיני חושב להחליפם. חשוב לציין כי הם מחוברים כיום לרסיבר הישן שלי באופן בו כל רמקול יש בו זוג חוטים צמודים, וזה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lamer4ever,

שלום , קניתי את הרמקולים השבוע ושמתי לב לבעיה איך שחיברתי אותם לחשמל ... כאשר הרמקולים רק מחוברים לחשמל , לא למחשב ולא כלום , שומעים צפצוף מעצבן מהטוויטר חלש אבל מעצבן(משתי הרמקולים) , מישהו יודע למה זה קורה? יכול להיות שצריך להחליף את הרמקולים? ניסית להחליף בין החוטים וכאלה לא עוזר... מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות סגורות לסרטים משחקים ומוסיקה עד 500 שח. המטרה בסופו של דבר לאפשר לאחי הקטן שמאוד אוהב לשחק בBF3 לשמוע את סימפוניית הצלילים שבועקת מהרמקולים שלו עד הלילה בצורה יותר דיסקרטית.. ואם הן יהיו ממש טובות אשקול אפילו לקנות לעצמי. עד כה שמתי לב לסיקור החיובי שיצא ל SteelSeries Siberia V2 כאן באתר.. מה אתם חושבים ? מודה מראש לכל מי שעונה ועוזר לי בבחירת הדגם הנכון בשבילי..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. איך לראות סרט מ דיסק און קי באיכות קולנוע איך לחבר את המערכת ל tv

דיונים חדשים בפורומים