אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני עושה שיפוץ בסלון ומתכוון לקנות מערכת קולנוע ביתית (עד עכשיו היה לי טלוויזיה וממיר בלבד). צירפתי תמונה של התכנון. אני רוצה לוודא שבאמת עשיתי מקום לכל מה שצריך. אני לא מכיר מספיק טוב את כל הצורות/דרכים לעשות קולנוע ביתי. מה שאני יודע זה שיש רמקולים (בדרך כלל 5.1 - ואני מתכוון ללכת על קטנים יחסית)+מגבר. אולי גם מחשב. הייתי שמח לכמה טיפים בנושא (בדגש על מיקום פיסי)... שאלות יותר ספיצפיות: אם אני מחליט לקנות מחשב לסלון , זה בנוסף למגבר או במקום מגבר? (חשוב לתכנון המקום בארון) יש בעייה לשים סאב וופר על הארון (מבחינת איכות)? אגב יש שידורים ב HOT/YES שתומכים בצליל היקפי או שהכל זה סטריאו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב.. קניתי לפני כמה ימים את המערכת 5.1 של לוג'יטק - X530... הרמקולים בשימוש בקושי 5 ימים, הרמקול הסנטרלי התחיל לזייף! קודם כל בודדתי אותו (כביתי את כל הרמקולים האחרים חוץ ממנו) והוא עובד נורא חלש ובמשחקים/מוזיקה הוא מזייף לגמרי! זה הגיוני, 5 ימים של שימוש ונדפק?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני מחפש אוזניות חדשות לIPOD נאנו לשמיעה בחוץ. קודם כל, עד היום שמעתי בAKG K412 או איך שלא קראו להן לפני זה (K24P או משהו). אחרי זה היה לי את הK414 שיש להן טווח טיפה שונה אבל הן סגורות, ולא כל כך נהנתי, אז לקחתי את הרפידות שלהן (רפידות עור בניגוד לספוג המגעיל של 414) ושמתי על 414 אחרות שקניתי. לאחר מכן, יצא לי לקנות את הK240 הפתוחות של AKG, שנשמעו מדהים מהמערכת, אבל לא במכשיר נייד, והיו דיי ענקיות. הבעיה היא כזאת, אני רוצה להשקיע עכשיו סכם שנע בין ה80 ל110 דולר (אפשר לחרוג, אל תקחו את זה כסכום מחייב) באוזניות פתוחות. אם יהיה צורך אני ארכוש מגבר נייד FIIO E5 או מגבר אחר,אבל אלה צריכות להיות אוזניות שהאייפוד שלי מסוגל להגביר כמו שצריך עם זה, לווליום גבוהה גם באיזורים …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל המלצות לטלוויזית LCD 32 לחדר השינה שלי. מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטרים השימושים הם כך - 60% צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT), המתחבר דרך SCRAT 30% צפייה ב-DVD בעל חיבורי RCA (בננות). שאר הזמן צפייה דרך מחשב נייד עם חיבור S-VIDEO ו-DSUB. כנראה שאחרי שאני אחליף טלוויזיה, יוחלף הדיוידי לטובת הצפייה דרך הלפטופ. התכנים מהמחשב הם בד"כ סרטיי Divx ומעט תכני 720P.... התקציב נע בין 4000- 6000 ש"ח. אשמח להמלצות לטלוויזיות שמציגות את שידורי הכבלים בצורה טובה מאוד (חשוב ביותר). שתוכל להתמודד עם תכני HD ותהיה טובה עם תכני Divx (חשוב גם כן). נ.ב - האיכות מאוד מאוד חשובה לי, לכן לא מפריע לי להוציא עוד כמה שקלים ולקבל טלוויזיה מעולה. תודה רבה לכולכם על העזרה, דוד…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השוואה מעניינת שפורסמה בפורום של אתר epiZENter http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7862.0
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי. אני מחפש סט רמקולים 2.1 או אם אפשרי, אפילו מערכת סטריאו טובה בתקציב של 800 ש"ח. חשוב שיהיה סטריאו ולא סראונד, השימוש העיקרי הוא מוזיקה אלקטרונית (באסים חייבים להיות נקיים גם בווליום גבוה, זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את הLogitech X210 שלי) בחדר יחסית קטן. 2 דברים שהם פלוסים גדולים מאוד עבורי - א. אפשרות לחבר אזניות לסט במקום למחשב. ב. שלט. כמובן שמערכת עדיפה אבל אני לא יודע אם יש משהו באמת שווה בטווח המחירים הזה. תודה אגב, בטעות פתחתי נושא זהה בפורום ציוד היקפי, אשמח אם הוא יימחק במידה וזה מפריע.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בלבחור רמקולים איכותיים... אני שומע לרוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים, אז מה אתם מייעצים לי לקנות? שמעתי שה-ATP 3 טובים למוזיקה, הם יותר טובים מהקריאטיב 2.1? והאם יש רמקולים שיעזרו לי גם למוזיקה וגם לסרטים? התקציב שלי נע בין 300-600 ואני רוצה משהו איכותי איכותי!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בימים אלה אני מעצב מחדש את החדר שלי ומחפש מערכת קולנוע ביתי. אני לא מבין בכלל בתחום זה והחלטתי להתייעץ אתכם, ריפרפתי על הדביקים ועל דיונים שונים בנושא ועדיין אני זקוק לעזרה. אז ככה: החדר הוא חדר קטן, בערך 10 מ"ר, אני מחפש מערכת בתצורה של 5.1 עם מגבר, לצפייה בסרטים בעיקר, עם אפשרות לחיבור למחשב ולדיוידי. המערכת לא צריכה להיות HighEnd אלא מערכת סבירה, אני לא מתכוון לשמוע בה בפול ווליום ולא נראה לי שאני אתקרב אפילו לחצי. יש לי כ-2000 ש"ח להשקיע במערכת כזאת עם מגבר. אין לי העדפה מסויימת לחברה, רק שהצליל יהיה נקי ויפה. נ.ב: הרמקולים הולכים להיות צמודים לקיר, והסאב מתחת לטלוויזיה, באוויר (קונסטרוקציה מיוחדת), אם יש לכם הארות או המלצות מסויימות בקשר למערכת אני אשמח. תודה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המרחק 3 מטר. השימושים העיקריים : חיבור למחשב YOUTUBE, סרטי אונליין,וסרטי HD, ומשחקים לילדים. הטלויזיה תהיה בשימוש רב ( הרבה ילדים ) אז הבנתי שלא כל כך מומלץ על פלזמה. תקציב עד 3.5 K עדיפות ל 46 אינץ ומעלה. ( אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש אל סי די 32" לחבר למחשב (כרטיס מסך 8800), לכבלים, די וי די, ולסוני פלייסטיישן. חובה שיהיה בטלוויזיה 2 חיבורי HDMI לפחות (3 זה בכלל ליגה) - למחשב ולחשוב קצת על עתיד הנגני בלו ריי וHD, ורצוי עם כניסת סקארט 21 פינים שבא רואים הכי נורמאלי כבלים נכון לעכשיו (בישראל) אבל אני אסתדר גם בלי.... נכון לעכשיו הטלוויזיה שהכי עשתה לי את זה זאת הסמסונג LA32R81B : http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={CD4A5BF8-7B17-4899-9222-FCE8A2263E42}&details_type=1&itemid={B6809481-BD30-4E6D-BD8A-A518907E9285}
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הביקורת של עמרי עמוס התלהבתי נורא מהנגן הזה IRIVER H-120, ואני חושב לקנות אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום וגם לפי מה שראיתי זה 20 GB ואני מחפש 40 GB. אבל נראה לי שאין בו חסרונות (כמעט) ושווה לקנות אותו במקום הIPOD. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותו אבל אם אפשר לא דרך האנטרנט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, למרות שהתנסתי בכמות נכבדה של ציוד, והיה ואף יש ברשותי עדיין ציוד ברמה מכובדת לחלוטין, תמיד ניסיתי לשמור על קשר למציאות ולא לרוץ אחרי דברים שבשמיים (להשקיע אלפים בכבלים, תשתיות חשמל, מעמד אודיופילים למיניהם וכו'). לא פעם אני קורא דברים רבים שפשוט מעצבנים אותי. לדוגמא כשמישהו שאין לו מושג בסאונד ורוצה להתחיל עם אוזניות של 1000 שקל, ישר קופצים ואומרים לו שבלי מגבר איכותי הוא לעולם לא יינצל את האוזניות ולא ייהנה מהם, ברור שזה לא נכון. דבר נוסף שמעצבן אותי הוא שהרבה פעמים כשבא מישהו ומבקש המלצה על כרטיס קול איכותי למוזיקה אומרים לו מייד שהוא צריך לקחת DAC חיצוני פשוט כי זה יהיה הדבר הכי טוב. בתקופה האחרונה יצא לי לשמוע כמות נכבדה של DAC'ים למיניהם במחירים שונים (רו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר לשמיעת מוזיקה-סרטים וגם למשחקים... עריכה: האם אני אצטרך להחליף כרטיס קול כדי לנצל את מלוא הספק הרמקולים? כרגע אני משתמש בVIBRA 128 של CREATIVE...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לתקן רמקולים של Logitech G51 ? ה"יבואנים" לא מתעסקים עם דגם זה. יש איזה חנויות שמציעות תיקון לרמקולים של Logitech שאפשר לנסות לדבר איתם? הרמקולים לא הרוסים פשוט יש להם בעיות לפעמים וזה נראה שאני על מד זמן קצוב אבל אני עדין משתמש בהם. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר חדש המטרות הן סרטים מוזיקה ומשחקים במחשב וPS3 אז ככה הרסיבר יתחבר לכרטיס קול X-Fi Fatal1ty Platinum במחשב לPS3 לממיר הוט ויצא לטלוויזיה LG32LH70. התקציב הוא 3000 שקל לרסיבר ו- 1500-2000 שקל לרמקולים. החדר הוא בינוני, המגברים שאני מתלבט בניהם הם Harman Kardon AVR260 ו Yamaha RX-V567. אני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המגברים הנ"ל אשמח לעזרה בבחירה, אם יש מגבר אחר שנראה ליותר טוב אשמח להצעות. לפי מה שאני הבנתי לימאהא יש upscaling רק ממקור אנלוגי ככה שכניסה דיגיטלית לא תעלה ברזולוציה. בHarman Kardon יש את הצ'יפ iDCD שחלק אומרים שהוא ממש טוב וחלק לא אם מישהו יודע זה יעזור לי. אשמח גם להצעות רמקולים. תודה רבה, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להודות שמעולם לא קניתי סט של רמקולים למחשב.. כבר מהמחשב הראשון שלי אני שומע אך ורק במערכת, וכיום ברוך השם הציוד משביע רצון.. חברה שלי קונה מחשב, ורציתי לדעת מה יהיה לה הכי טוב לסרטים ומוסיקה הכל יהיה יותר טוב ממה שיש לה עכשיו - יש לה רדיו ??? שמעתי שמהללים את הATP3 וזה בדיוק מתאים בתקציב - השאלה אם כדאי אותם או משהו אחר? תודה רבה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD 42 של PHILIPS FULL HD דגם 5603d אני מנסה לחבר לטלויזיה מחשב עם קבל HDMI-DVI אבל מה שקורה שהתמונה כל כמה שניות נעלמת כרטיס מסך 8800GT sonic 512 mb בהתחלה חיברתי עם מתאם DVI HDMI וקבל HDMI וגם אז היה אותה בעיה הקבל הוא 3 מטר כשאני מחבר לכרטיס מסך דרך RGB אני מקבל תמונה קבוע בעיה שאז הרזולוזיה היא 1080i ולא 1080p תמונה פחות ברורה יש למשהוא מושג מה סיבה שיכולה להיות לבעיה של HDMI?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=10653 איך הוא מישהו שמע עליו? יש לי כרטיס מובנה אם אני ייקח את הכרטיס הזה אני יראה הבדל או שזה סתם
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמעס לי לשוטת ברשת בחיפוש אחר עוד אתר "פירסומי" שידחוף לי איזה דגם מעפן. רוצה אתר או שניים שבאמת יכולים להביא כמה שיותר יחס נטרלי ואינפורמטיבי (כמו gsm arena לפלאפונים). אמת מידה לשוק הרחב. שיהיה אולי משני קטגוריות נפרדות: משחקים ומוזיקה. ואפשר אולי לנעוץ אותם איפה שהוא בסטיקי על מנת שאנשים שלא יודעים יכלו לקבל קצת רקע? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלויזיה לחדר למטרה אחת בלבד: לראות סרטי HD 1080P. תמליצו לי משהו חמוד :> http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4091=1403303&db750770=750772&db1994265=1994267&db4140=170330&db56150=3680564&db4135=4136&db4004=4009&db4004=4828&db4004=4839&orderby=price בעיקרון אני רוצה 42 INCH אבל אולי זה גדול מדי לחדר? אני מתכוון לתלות אותו על קיר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב של אבא שלי יש בעיה מוזרה. משום מה הדרייבר הראשי של הכרטיס קול לא פועל כשורה. זה ווינדוס XP, ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ואפילו להחליף כרטיס קול (!) אבל עדיין לא שומעים כלום בשום מקום. אני מצליח לשמוע בוויןאמפ מתי שאני משנה ב output את ה device ל soundblaster 16 במקום ה Primary Sound Driver. אז לשמוע מוזיקה אני יכול אבל בתוך משחקים אין לי אפשרות לבחור את הדרייבר שדרכו המשחק משמיע.. אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות :| זה דיי מתסכל, רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים שמתי לב שיצאו דריברים חדשים לכרטיס הcreative live value שלי (מחכה לזה כבר מההדרייבר האחרון שיצא עם יציאת win xp) אולי חלקכם כבר יודעים על זה אבל לאלה שלא וחשובה להם מערכת הקול שלהם אז הנה הלינק היש עדכון לדרריברים ולחבילת התוכנות שהן: play center 3,recorder,sround mixer,mini disc center,remote center תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו בקרוב עומדים לקבל פלזמה מסדרת B450 של סאמסונג, דגמי אמצע 2009 כאלו. בפעם האחרונה שבדקתי (בערך 2007.....) צריבת תמונה (וגם צבירת תמונה, image retention) הייתה בעיה די מציקה פלזמה, למרות שלא קריטית בטירוף. ראיתי שכדי להימנע מזה יש דברים כמו ה break in של 100/150 שעות, ולכל חברה יש את הפטנטים שלה למנוע את התופעה (בעיקר pixel shift וכאלו) מישהו יכול להגיד לי מה המצב של הפלזמות כרגע בשוק מהבחינה הזו, ואם זה משהו שאני צריך ממש -ממש- לדאוג בגללו? הדעות שראיתי ברשת חלוקות, חלק נוקטים בצעדי זהירות כאילו מדובר בריקוד סמבה בשדה מוקשים, וחלק אומרים שהכל שטויות וגם אחרי כמה שעות של תמונה סטטית לא נשארה צריבה או צבירה. יהיה מצוין אם מישהו יוכל לתת פה את דעתו, ורצוי מבעלי ניסיון. …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-