עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DJO,

במחשב של אבא שלי יש בעיה מוזרה. משום מה הדרייבר הראשי של הכרטיס קול לא פועל כשורה. זה ווינדוס XP, ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ואפילו להחליף כרטיס קול (!) אבל עדיין לא שומעים כלום בשום מקום. אני מצליח לשמוע בוויןאמפ מתי שאני משנה ב output את ה device ל soundblaster 16 במקום ה Primary Sound Driver. אז לשמוע מוזיקה אני יכול אבל בתוך משחקים אין לי אפשרות לבחור את הדרייבר שדרכו המשחק משמיע.. אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות :| זה דיי מתסכל, רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון המקורי לגבי הפרמטרים בבחירת מקרן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550406.0 אני מעוניין להתקין את המקרן על מדף שיותקן על הקיר שמול המסך בגובה של 2 מטרים בערך (המקרן צריך להיות נייד אז אני לא רוצה להתעסק עם התקנה עילית מלאה וקבועה). גובה התקרה הוא 2.6 מטר ממרחק של כמעט 4 מטרים בין המסך למקרן. רוחב ההקרנה האפשרי הוא קצת יותר מ-2.5 מטר. 1. האם חייבים בשביל התקנה כזו lens shift או שאפשר להסתדר איכשהו עם keystone? 2. על המדף - צריך לשים אותו "רגיל" כמו על שולחן קפה נמוך או "הפוך" כמו בהתקנה עילית? במקרה הראשון ההקרנה תהיה על התקרה לא? 3. יש עוד יכולות של המקרן שצריך לשים אליהן לב בהתקנה כזו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by w semon,

קניתי מצלמת רשת של סוני, ולא הצלחתי להתקשר לא בסקייפ ולא בשיחת וידיאו בגימיל hangouts התוכנה אינה מזהה כלל את המצלמה ואת המיקרופון הזום כן מזהה את המצלמה, אך למעשה לא הצלחתי לערוך שיחה או פגישה, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך.

4. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות מסך לחדר 32 אינטש .. מה מומלץ ?! והאם ה ips בטלוויזיות גם משחק תפקיד או שזה לא ממש משנה?! צריך המלצה לטלוויזיה 32 שתהיה פול אתש די.. עם כמה שיותר כניסות וצבעים חדים.. השקעה עד 2500 אפשרות לחריגה עוד 500 שקל מקסימום.. (3000) אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אנשים, אני עכשיו באירופה לעוד כחודש וחשבתי אולי להתחדש במשהו נחמד. יש לי את הK414P של AKG ובאופן כללי הן טובות, אבל אני לא מרגיש את התמורה שלהן כמו לפני 4 שנים. אני מחפש משהו נייד, נוח, אטום כמה שיותר (מאוד מפריע לי כשאני שומע רעשים חיצוניים בזמן המוזיקה). האוזניות מיועדות רק למוזיקה (קלאסית, רוק). התקציב הוא עד 400 שקל (80 יורו, 100 דולר או 65 פאונד) אבל כמובן שעדיף כמה שפחות. איזה דגמים שווים יש בימינו? תודה מראש, Zinger777

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש והתרעתי שמהחשב הישן עשה לי רעשים עם המגבר(מגבר חדש של harman\kardon( לכן המליצו לי בKSP לשדרג את הספק כח ולהחליף מאוורר, קיבלתי את המחשב ואפילו לפני שהתקנתי עליו תוכנות חיברתי אותו למגבר ושוב אותו רעש מציק. כאר אני מחבר נגנים כמו אייפוד ואפילו מיני דיסק גם כשהם מחוברים לחשמל לצורך הטענה אין שום רעש, והשימוש הוא באותו הכבל (1:1 איכותי) והכנסיה לרסיבר היא אותה כניסה. נסיונות עם מחשבים ניידים- חיבור מחשב נייד חדש לא הניב את הרעשים אולם מחשב בן 2 שנים של אותו היצרן לצורך הענין HP כן סיפק את אתו הרעש. ניסיתי גם לחבר את המחשב והמגבר לאותו השקע בחשמל ועדיין היה רעש. איך אפשר לפתור את הבעיה אני די מבואס כי בKSP לא ממש עוזרים לי למרות שהם הבטיחו שיעזרו אם תהיה אותה …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. [h=1]אפשר לכוון את השלט האדום של הוט כך שישלוט ברמקולים..כולל באס טריבל,mute וכו'.. [/h]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Narzul,

אוקי אז השאלה שלי היא כזאת: האם יש אוזניות יותר טובות לגיימינג מהאוזניות האחרונות של רייזר (MEGALODON) חוץ מהG35? והכי חשבו זה איפה אני יכול לקנות אותן בארץ? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by or,

אני מדבר על ה- LIVE PLATINUM AUDIGY נגד ה- Terratec DMX 6FIRE lt או ה- Terratec EWX24/96

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש אזניות שיתאימו עד כמה שאפשר גם למשחקים, גם לסרטים/סדרות וגם למוסיקה. יהיה נחמד אם אפשר גם להוציא אותם מהבית ולחבר לנגן. תקציב: 450 -550 כמובן שמעדיף לשלם שקל תשעים ;D בגלישה סתמית ולא קשורה, מצאתי את הדבר הזה: http://www.astrogaming.co.uk/product-listing.asp?action=search&category=17 שנראה מתאים וגם המיקרופון הנשלף ימצא אצלי שימוש אבל מצד שני אני חושב שזה יותר גימיק ולא בטוח שהם איכותיות אשמח לדעתכם על הנ"ל ולהמלצות נוספות. תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, יש לי אוזניות over ear, בזמן האחרון, הן משמיעות את המוזיקה בצליל כזה 'עמום', והן עובדות טוב רק אם אני מושך את החוט ומפעיל קצת לחץ עליהן. האם יש דרך לתקן את זה (בלי יותר מדי להסתבך...)? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shtrum,

יש לי DVD של LG. הדגם הוא: LLH-CX245W כאשר אני צופה בסרטי DIVX ומנסה לצפות בתרגומים מקבצי SRT אני מקבל ג'יבריש על המסך. הבנתי שאפשר להריד דרייוורים כדי לעדכן את ה-DVD. מאיפה אני יכול להשיג דרייוור לדגם שלי (חיפשתי גם באתר החברה ולא מצאתי) ואיך בדיוק מתבצע העידכון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by switchman,

שלום לכל המומחים.. אני מרכיב מחשב בימים אלה, וצריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס הקול. בגלל שמוזיקה הוא אחד התחומים שאני יותר מתעסק בו במחשב, ואחד התחומים הבכלל חשובים לי בחיים אני חושב שכדאי לי להשקיע בכרטיס הקול קצת מעל לממוצע, ולא להישאר עם הכרטיס קול המובנה בלוח האם. אני רוצה כרטיס קול פנימי, לשמיעה באיכות גבוהה, וגם הקלטה טובה. אני חושב שהחברה תהיה Creative.. למשל Creative Live 5.1 או Creative Audigy 2 Value אני צריך אותכם גם כדי שתסבירו לי קצת על הכרטיס בכלליות, וגם על אלה שציינתי בפרט, או על אחר שאתם חושבים שיותר מתאים לצרכים שלי: מה זה כל חמשת השקעים שבכרטיס קול הזה, עד עכשיו הכרתי בכרטיס קול שלי (Creative Vibra 128) שיש שלושה שקעי אודיו (ירוק לרמקולים,ורוד למיקרופונ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by maxth,

שלום, ברצוני לרכוש אוזניות קשת מחול (Amazon/ebay) בתקציב של עד 75$ כולל דמי משלוח, מתחת לרף המס . האוזניות השמשו בעיקר למחשב ולסמארטפון חובה חיבור 3.5 וכבל אוזניות מספיק ארוך למחשב. אודה להמלצתכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by fungiman,

אני מתכוון לפנק את עצמי בעוד מספר חודשים (פיצוי על המילואים הקרבים), החלטתי לרדת מעניין כרטיס המסך שזממתי לרכוש לטובת חלום ישן שישרת גם את אשתי - אוזניות היי-אנד. כעת יש לי SR-80 שבהחלט לא קוטלות קנים, חשבתי להוסיף לה את ה-DT880. אני מתכוון להזמין אותן מחבר בארה"ב (שם הן עולות כ-240 דולר) כך שאין לי אפשרות להכנס ולבדוק אותן בחנויות בארץ (זה נראה לי לא נכון מוסרית). אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, בייחוד מכאלו שגם מכירים את ה-SR80 ויכולים להשוות. בנוסף - לעיתים אנחנו רואים סרטים אחרי שהילד הולך לישון ומשתמשים באוזניות המחוברות במקביל ליציאה אחת - כמה צפוי להיות הפרשת הווליום בין ה-SR80 ל-DT880 ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ch33,

היי. אני מחפש סט רמקולים 2.1 או אם אפשרי, אפילו מערכת סטריאו טובה בתקציב של 800 ש"ח. חשוב שיהיה סטריאו ולא סראונד, השימוש העיקרי הוא מוזיקה אלקטרונית (באסים חייבים להיות נקיים גם בווליום גבוה, זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את הLogitech X210 שלי) בחדר יחסית קטן. 2 דברים שהם פלוסים גדולים מאוד עבורי - א. אפשרות לחבר אזניות לסט במקום למחשב. ב. שלט. כמובן שמערכת עדיפה אבל אני לא יודע אם יש משהו באמת שווה בטווח המחירים הזה. תודה אגב, בטעות פתחתי נושא זהה בפורום ציוד היקפי, אשמח אם הוא יימחק במידה וזה מפריע.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by menihen16,

שלום לכולם רציתי לשאול את דעתכם לגבי מערכת קולנוע זו. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RW0E95D73E אני יודע שזו מערכת מעפנה D: אבל אני מחפש משהו במחיר הזה, שכולל גם מגבר וגם רמקולים, שיתן לי את הסאונד הכי טוב במחיר הזה. המחיר שלי הוא 1000 ש"ח +- 50 ש"ח ושיהיה מוואלה, כי שם יש 24 תשלומים ללא ריבית, אני ילד ואין לי משכורת רצינית, אז רציתי לא להכביד על עצמי אם מישהו מכיר מערכת אחרת שעולה 1000 ש"ח ואפשר לקנות אותה ב24 תשלומים ללא ריבית, שיראה לי בבקשה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ניזכרתי ליפני כמה זמן שיש דבר כזה מיני דיסק LOL אני מריץ חיפוש וזה אני רואה שאפשר לעביר שירים דרך USB ווכו וזה מהיר ויד שנייה זה לא עולה הרבה וזה קטן השאלות שלי הם: זה יותר איכותי מדיסקמן MP3 ? באיזה קצב זה מעביר שירים? איך האיכות באופן כללי? כמה שירים בערך אני יכול להעביר למיני דיסק

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by rony1880,

היי רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות שידור מהמכשיר Xtreamer Pro Digital HDTV Media Player לבין האיכות שידר HD שאני מוציא ממחשב נייד עם כרטיס מסך 5650 , הכוונה מאיזה מכשיר אני יראה יותר טוב סרטיי HD?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ישלי טלויזיה ישנה עם הבננות היציאות שלה (אדום צהוב לבן) TOSHIBA BOMBA שעובדת מצוין. אני רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה לראות סרטים,וכו'. (נייח) איך עושים את זה?? הכרטיס מסך שיש לי GEFORCE 8500GT עם יציאת VGA DVI TV OUT. קניתי כבל שמחבר VGA במחשב לבננות,אבל מסתבר שזה RGB בצבע אדום כחול וירוק,ואני צריך כבל של אדום צהוב לבן. יש דבר כזה? השימוש שלי הוא אך ורק לסרטים וצפייה במשחקי כדורגל בחינם במסך. בבקשה עזרה..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי אנשים. היום אני סוף סוף הולך להגיש הצעת מחיר ושמתי לב שבחנות בה אני קונה, יש הבדל מזערי ביותר של 100 ש"ח בין ה-Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series (אותו תכננתי לקנות) לבין ה-ASUS HDAV1.3 Deluxe. רציתי לשאול, מי מהם יתפקד טוב יותר בשמיעת מוסיקה וגיימינג עם אוזניות ה-Razer Barracuda ורמקולי ה-Z-2300? האם ההבדל שווה את תוספת ה-100 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by segev22,

מי מהרמקולים הנל יביא איכות וביצועים טובים יותר ל: 1.משחקים 2.סרטים 3.מוזיקה הם פחות או יותר עולים אותו דבר מבחינת העוצמה הG500 עוצמתי כמעט פי 2 מה-G51....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אנשים, למרות שהתנסתי בכמות נכבדה של ציוד, והיה ואף יש ברשותי עדיין ציוד ברמה מכובדת לחלוטין, תמיד ניסיתי לשמור על קשר למציאות ולא לרוץ אחרי דברים שבשמיים (להשקיע אלפים בכבלים, תשתיות חשמל, מעמד אודיופילים למיניהם וכו'). לא פעם אני קורא דברים רבים שפשוט מעצבנים אותי. לדוגמא כשמישהו שאין לו מושג בסאונד ורוצה להתחיל עם אוזניות של 1000 שקל, ישר קופצים ואומרים לו שבלי מגבר איכותי הוא לעולם לא יינצל את האוזניות ולא ייהנה מהם, ברור שזה לא נכון. דבר נוסף שמעצבן אותי הוא שהרבה פעמים כשבא מישהו ומבקש המלצה על כרטיס קול איכותי למוזיקה אומרים לו מייד שהוא צריך לקחת DAC חיצוני פשוט כי זה יהיה הדבר הכי טוב. בתקופה האחרונה יצא לי לשמוע כמות נכבדה של DAC'ים למיניהם במחירים שונים (רו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בעיקר לשמיעת מוזיקה-סרטים וגם למשחקים... עריכה: האם אני אצטרך להחליף כרטיס קול כדי לנצל את מלוא הספק הרמקולים? כרגע אני משתמש בVIBRA 128 של CREATIVE...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים