אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בסופו של דבר קניתי את ה 47LK530Y של LG ואני די מבסוט, רק שיש לי איזושהי בעיה - כשאני מחבר את המחשב ושם על רזולוציה של 1920*1080 הדסקטופ נחתך בקצוות (כאילו הרזולוציה לא מתאימה) וכשאני מוריד לרזולוציה של 1366*768 זה בסדר גמור - מישהו נתקל באותה בעיה ויודע איך לפתור?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין הרבה בנושא... אני מתכוון לדבר כזה שמשפר את האיכות... כמו שאתה משפר את הצבע/קונטרסט ועוד לתמונה... אז משהו כזה לצליל...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי שכשקרוב משפחה יגיע לארץ מארה"ב, אני אבקש ממנו להביא לי גם נגן אמפי3. נכנסתי לאתר של רשת חנויות גדולה בארה"ב, Comp-U-Plus, כי יש להם סניף קרוב לבית שלו, ומשם התחלתי להתבלבל יש את 2 הנגנים האלה, בהפרש של דולר: 5 ג'יגה וזה: 6 ג'יגה ודווקא ה5 ג'יגה עולה דולר יותר. השאלה היא מה לעזאזל ההבדל ביניהם? הLounge אומר שהוא בא בלי תושבת\מטען? (אם לקשר לפירוש האמיתי של המילה) ואחרי הסוגייה הזאת.. האוזניות. איך הבדלי המחירים בין הארץ לארה"ב? המבחר שונה? וכמובן, מה מומלץ: אני לא אודיופיל. ממש לא. אני מסתדר יופי במחשב עם איזה Creative 128 ואוזניות צוואר של סוני. אף פעם לא ממש אהבתי אוזניות בתוך-האוזן, זה פשוט נראה לי ממש מגעיל אם מישהו מבקש את האוזניות שלך, ושמעת…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את ה-X-FI Extreme gamer Fatality,(עוד לא קיבלתי אותו) וכרגע מותקן לי במחשב האודיג'י 2ZS פלאטינום.אני לא רוצה לוותר על הפאנל הקדמי שלו עם הכניסות והיציאות,מצד שני האקס פיי לא יכול להתחבר אליו..(במסורת קריאטיב,יש לו פאנל קדמי משלו שמעלה את המחיר בצורה מטורפת) אם אתקין במחשב את האקס פיי לצד האודיג'י,האם הם יוכלו לחיות בשלום אחד עם השני? או שיהיו לי בעיות של התנגשויות ובעיות דרייברים? בימי הפנטיום 1 שלי לפני 10 שנים,היו לי על מערכת הפעלה windows 95,שני כרטיסי קול-האחד SB LIVE 4.1, והשני AWE64,הם עבדו ללא דופי וללא שום בעיות.כל מה שהייתי צריך זה לבחור בלוח הבקרה של הוינדוס איזה מהם אני רוצה שיהיה הפעיל,וזה עבד מצוין. איך היום זה יפעל? מישהו כאן ניסה דבר כזה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בפברואר 2006 [לפני שנה וחצי] קניתי בבאג אוזניות Shure E2c. עד עכשיו האוזניות עבדו ללא תקלות ובאיכות מעולה, בימים האחרונים האוזנייה השמאלית התחילה לעשות בעיות,לפעמים משמיעה, לפעמים לא ולפעמים משמיעה אבל לא באופן חלק. אין בעיה של קרע בכבל או משהו כזה [עשיתי פה חיפוש וראיתי שזה קרה לכמה אנשים] יש לי את הקבלה וגם את האריזה המקורית של האוזניות. [כולל התעודת אחריות של היצרן] האחריות של Shure היא לשנתיים,אבל באתר של באג [היום,לא יודע מה היה מתי ששקניתי] כתוב שיש אחריות לשנה של באג. השאלה אם אני צריך לפנות לבאג או ישר לחברה? ד"א עשיתי חיפוש ולא מצאתי יבואן רשמי של Shure בארץ,כלומר שאם באג לא יעזרו כנראה שאצטרך לשלוח את האוזניות אל היצרן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום אחינו ואחיותינו אני מחפש אוזניות (עדיף פתוחות ורק לא IE) לשמיעת מוזיקת רוק פופ וקצת RNB בheadFI המליצו לי על אלה: HD 595 Audio Technica AD900's proline 650 hfi 2200 אני בכלל לא בטוח שיש את כולן בארץ במיוחד לא את ה Audio Technica AD900'sשממש אבל ממש המליצו עליהן אני ישמח לעזרה מהפורום הזה וגם הפנייה לחנויות זולות בפרטי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ברשותי sony mdr-xd300 שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים, אבל הכריות שלהן (הריפוד מסביב לאזניים) התחילו להתפורר... היכן אני יכול להזמין ריפוד חדש?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב, רסיבר וטלוויזיה מחוברים (כלומר המחשב משדר אל הטלוויזיה והרסיבר). אני רואה כך סרטים ושומע מוסיקה. יש לי עם זה 3 בעיות: 1. שני כבלים מתגלגלים על הריצפה 2. הרסיבר משמיע רעש סטטי מעצבן מאוד ואי אפשר להרים את הווליום לדרגות גבוהות בגלל זה (ייתכן שזו בעיית הארקה. לא מצליח לפתור את זה) 3. השליטה על ניגון סרטים ומוסיקה היא מהמחשב (שנמצא די רחוק מהספה והמקלדת האלחוטית של המחשב עצמו לא משדרת למרחק כזה) שקלתי לקנות סטרימר, אבל העלויות הגבוהות מנעו ממני עד כה וגם כי היה נדמה לי שאני צריך משהו פשוט יותר - רק לשדר סרטים ומוסיקה באופן אלחוטי מרחק קצר יחסית אל הטלוויזיה לחיבור HDMI. לאחרונה שמעתי על מכשירי "אנדרואיד על מקל" וגם על A9 Mini שנראו לי כפיתרון …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות שידור מהמכשיר Xtreamer Pro Digital HDTV Media Player לבין האיכות שידר HD שאני מוציא ממחשב נייד עם כרטיס מסך 5650 , הכוונה מאיזה מכשיר אני יראה יותר טוב סרטיי HD?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי יום הולדת בקרוב, אז החלטתי להוציא את מיטב הכסף שאני הולך לקבל על נגן MP3 קומפקטי, בעל לפחות 500 MB זכרון. כמובן שכשהראתי להורים של את הiPod (או יותר נכון את המחיר שלו) עלה מבט מוזר על פניהם שהראה לי בברור, תשכח מזה. אז החלטתי ללכת על העצות שלכם, נגן קומפקטי, מינימום 500 מ"ב, ממשק USB 2.0, עד 1000 שקל. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא אודיופייל גדול (אם בכלל) , רק רוצה רסיבר למערכות הביתיות השונות (DVD, קונסולות, טלוויזיה כמובן) שידע לנתב את ה-5.1 עם הקדימה והאחורה שלו. לא משנה לי דולבי, DTTS או כל פורמט אחר ספציפי, מעניין אותי שהרסיבר יעשה את העבודה הבסיסית. יש לי הצעה לקנות אחד כזה יד שניה מחבר. עדיין לא שמעתי אותו, עדיין לא ראיתי אבל ההתרשמות הראשונית היא שמדובר במותג מצויין. כיוון שבנושא הזה אני חסר ידע לחלוטין אני פונה לעזרתכם, האם המכשיר הזה עונה לי על הדרישות? שווה לקחת יד שניה? אם כן איזה מחיר נראה לכם שווה? כרגיל, תודה מראש לכל העונים נ.ב. איזה רמקולים קטנים לתליה בגובה מומלצים לקנות איתו? הבנתי שהרמקולים שיש לי (באו עם אחת מאותן חבילות מוזלות של DVD+מערכת רמקולים - קיבלתי מתנה)…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני מספר ימים את האוזניות Creative EP 630 ורציתי לדעת אם הן מקוריות. הן באו בקופסא קשיחה (לא שקית פלסטיק), עם 3 גדלים של eardubs, ואפילו עשיתי Register עם הSerial Number שלהם באתר של קריאייטיב והרג'יסטר הצליח, זה מידע מספיק על מנת להחליט אם הן מקוריות? (אם לא אצלם את הקופסא). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז השאלה שלי היא כזאת: האם יש אוזניות יותר טובות לגיימינג מהאוזניות האחרונות של רייזר (MEGALODON) חוץ מהG35? והכי חשבו זה איפה אני יכול לקנות אותן בארץ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, אני כבר יומיים מנסה להחליט מה יותר טוב, אם יש לכם ניסיון עם אחד הדגמים אז תגידו מה אתם חושבים. השימוש הוא לגימינג ומוזיקה. אם יש הצעות חלופיות עד ה-350 שקל אני אשמח לשמוע! תודב לכול העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף : Genius Sound Maker 5.1 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2325 ב89 ש"ח Cmedia 8738LX Chips http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SND&DRID=9198914 71 ש"ח אני יודע ששניהם כרטיסים דפוקים אבל כל דבר יותר טוב מכרטיס אונבורד ^^
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממש בקצרה, כי נכנסתי לפורום כדי לקרוא על הבשורות הטובות וללמוד עליהם ולא לשבת שעה ולהבין איך אני מקמפל את הקוד שלהם לגירסה ברת עידכון... אפשר להתקין רוקבוקס ולנגן שירים!!! יייששישיישש!! זה אומר שאפשר: לקרוא עברית כמו בני אדם לעשות פלייליסטים על המכשיר למחוק קבצים, לשנות שמות קבצים, אולי גם ID3 (לא בדקתי עד היום ועכשיו כבר שווה לבדוק) ואולי אחד מהכי מגניבים: אפשר לשחק משחקי גיים בוי על האיריבר!!!!!@#$!@# אההההה... אני באקסטזה. עכשיו רק חבל שיש לי עוד יומיים עד שאני אגיע למחשב בבית :-\ עריכה: כמובן שאני מדבר קצת בעיניים עצומות עדיין לא התעמקתי בכל מה שאין ולא מיושם.. עוד יכול להיות שאגלה שאפשר לנגן MP3 שיש בהם רק ליין תופים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה 42" כרגע יש לי 37" של פיליפס 5603D ואני ממש מרוצה ממנה ולכן שניים מתוך 3 ההתלבטויות שלי הם פיליפס אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Philips 42PFL8404H - קישור - http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1099 או Philips 42PES0001 - קישור - http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1066 או Sony KDL40W5500 - קישור- http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=984 אלו ההתלבטויות שלי נכון להיום. אשמח לשמוע על הדגמים הספיצים האלו מה יותר כדאי. ועל עוד דגמים טובים של טלוויזיות ליעודים שלי ובסכום. יש לקחת בחשבון שהסוני היא 40" לעומת הפיליפס 42" (אני לא יודע עד כמה זה מורגש אבל אותו הדבר אני יכול להגיד בין ה-37" שיש לי ל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שיר מסוים, ברצוני להפריד בין קולו של הזמר לליווי. האם זה אפשרי? קיימת תוכנת מחשב העושה זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שמע על המוצר החדש של Creative? http://sg.creative.com/products/product_CreativeStore.asp?category=1&subcategory=208&product=17813&listby= כמה הוא טוב או ביקורות, מה הם היתרונות שלו (חוץ מהעובדה שהוא PCI-E)? עריכה: עוד קצת קישורים: http://www.techradar.com/news/computing-components/creative-unveils-sound-blaster-x-fi-titanium-range-369368 http://www.vr-zone.com/articles/Creative_Unveiled_X-Fi_Titanium_Fatal1ty_Series/5781.html
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל במחיר ובאיכות הסאונד ? לטובת מי ? האם זהו רק עניין של נוחות ? אני רוצה לקנות כאלה שמתלבשות אבל המחירים גבוהים יחסית, אז חשבתי שאם אני אקנה את המכופתרים אני אקבל יותר איכות בפחות מחיר, לא ? (הרי יש פחות חומר שצריך לעבד ופחות משקל, דבר שמסתכם בפחות עלות). יש לי חבר עם אוזניות כפתור של סוני ובערך באותו המחיר (כ 20 פאונד) שמעתי גם כלמיני שמתלבשות אבל אי-אפשר היה להשוות לאיכות של המכופתרות. אז מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ! חפרתי בפורום ובכלל באינטרנט ובאמת שאני כבר מבולבל, אשמח מאוד לעזרתכם, מחפש: טלוויזיה 58-60 אינץ למרפסת - כך שיש שם יחסית תאורה גבוהה - חשוב לי שתהיה איכות קול טובה - אפשרות לחבר דיסקאונקי ולראות סרטים עם כתוביות בעברית - תמיכה בעברית טובה - 3D לא מעניין - אחריות מעל 3 שנים - מחיר - לפי מה שראיתי עד 8K זה מחיר הגיוני למסך בגודל הזה, לא? מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להעביר את הרמקולים שיש לי במערכת שיפעלו במחשב, עכשיו אין לי מקום להביא את המערכת מהחדר השני לחדר שלי ולחבר לו יציאה האם אפשר לקחת רק את הרמקולים עם החיבורים של הכבלי נחשות האלה ליציאות אדום ושחור לחבר אותם לחיבור של הכרטיס קול שנמצא על הלוח אם ? האם יש כזה מתאם ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות over ear, בזמן האחרון, הן משמיעות את המוזיקה בצליל כזה 'עמום', והן עובדות טוב רק אם אני מושך את החוט ומפעיל קצת לחץ עליהן. האם יש דרך לתקן את זה (בלי יותר מדי להסתבך...)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב די מוגבל - 500 ש"ח אני מעוניין בכאלה שיתנו לי "כאילו" סראונד תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-