עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TheReaper,

אני מחפש אוזניות חדשות שיחליפו את הפנסוניק HJE900 שלי לפני הפנסוניק היו לי את הCX300 שהיו מעולות וחשבתי לקנות עכשיו CX500 השאלה היא האם מחיר של 100 שקל לאוזניות שכאלו הוא הגיוני? ובכלל איך הם לעומת הCX400 או הCX300?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אהלן ברשותי sony mdr-xd300 שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים, אבל הכריות שלהן (הריפוד מסביב לאזניים) התחילו להתפורר... היכן אני יכול להזמין ריפוד חדש?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by piniy,

Sony MDR BX950 B1

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לא יוצא לי כמעט הרבה לשמוע מוזיקה מהמחשב, מאידך, כשאני משחק, זה בעיקר עם אזניות רציתי לדעת- האם הוספת כרטיס קול תשפר את איכות הסאונד ביחס לכרטיס קול onboard? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Fetalo,

תקציב די מוגבל - 500 ש"ח אני מעוניין בכאלה שיתנו לי "כאילו" סראונד תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by rony1880,

היי רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות שידור מהמכשיר Xtreamer Pro Digital HDTV Media Player לבין האיכות שידר HD שאני מוציא ממחשב נייד עם כרטיס מסך 5650 , הכוונה מאיזה מכשיר אני יראה יותר טוב סרטיי HD?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yeya,

שלום רב אני מתלבט מאד בין שני הדגמים האלו של microlab solo6c solo7c מהנתונים הטכניים שלהם למדתי שהעוצמה של 7 מגיע ל110 במקום 100, אבל הוא שוקל פי שניים כמעט וגדול בהרבה. מה בעצם יש בו יותר מ 6? עם ההפרש במחיר אין לי בעיה אבל אני לפני שאני קונה את ה 7 אני חייב להסביר לעצמי את הפרש המשקל והגודל. תוכלו לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by darkwolf789,

יש לי תקציב עד 2500 שקל לרמקולים איכותיים לרסיבר יאממה זה די דחוף כי מחר קבעתי עם המוכר תודה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, יש לי אוזניות over ear, בזמן האחרון, הן משמיעות את המוזיקה בצליל כזה 'עמום', והן עובדות טוב רק אם אני מושך את החוט ומפעיל קצת לחץ עליהן. האם יש דרך לתקן את זה (בלי יותר מדי להסתבך...)? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לאחרונה רכשתי טלוייזית LCD חדשה לחדר ( Samsung LA32A330) ויש לי כמה שאלות לגבי ניגון סרטי HD עליה : 1.כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י חיבור ה "PC" שיש לו, מגדיר רזלוציות 1368*768 ,אני שם תוכן שהוא 720P שיש לי על המחשב, אז אני רואה באיכות HD/720P בדיוק כמו שאני אחבר נגן BLUE RAY לטלויזיה ? 2. האם דיסק DVD רגיל שכולל תוכן HD/720P שמנוגן על נגן DVD ש יציג לי את זה על הטלויזיה כ HD/720P ? 3. יש לי בכרטיס מסך שתי יציאות DVI, אם אני מחבר אחת לטלויזיה ואחת למסך מחשב. יראו בשניהם אותו דבר בלי בעיות ? ואשמח גם לטיפים כיצד להוציא את מירב איכות התמונה כאשר הממיר HOT שלי מחובר תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש והתרעתי שמהחשב הישן עשה לי רעשים עם המגבר(מגבר חדש של harman\kardon( לכן המליצו לי בKSP לשדרג את הספק כח ולהחליף מאוורר, קיבלתי את המחשב ואפילו לפני שהתקנתי עליו תוכנות חיברתי אותו למגבר ושוב אותו רעש מציק. כאר אני מחבר נגנים כמו אייפוד ואפילו מיני דיסק גם כשהם מחוברים לחשמל לצורך הטענה אין שום רעש, והשימוש הוא באותו הכבל (1:1 איכותי) והכנסיה לרסיבר היא אותה כניסה. נסיונות עם מחשבים ניידים- חיבור מחשב נייד חדש לא הניב את הרעשים אולם מחשב בן 2 שנים של אותו היצרן לצורך הענין HP כן סיפק את אתו הרעש. ניסיתי גם לחבר את המחשב והמגבר לאותו השקע בחשמל ועדיין היה רעש. איך אפשר לפתור את הבעיה אני די מבואס כי בKSP לא ממש עוזרים לי למרות שהם הבטיחו שיעזרו אם תהיה אותה …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by thebenjamin,

מחפש אוזניות in-ear למוסיקה. אני אוהב באס, השתמשתי בradius atomic bass או משהו בסגנון והן נחמדות אבל אני מחפש משהו יותר רציני. תקציב: 200 שקל ~ 50$ (אני אקנה בחו"ל)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בס"ד שלום רב, נודה לכם מאוד על עצה טובה יש לנו DVD PROSOUND 9000PS ואנחנו רוצים לראות דרך מסך המחשב קנינו חוט שמחבר ב-2 יציאות מה DVD ויציאה אחת למחשב (איפה שהרמקולים) מה עוד צריך לעשות בשביל שהמחשב יזהה אותו? תודה מראש תזכו למצוות

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Agono1ze^,

לא מזמן קרה אסון ונפרדתי מהאוזניות ALTEC IM716 שקניתי מבחור אחד שהביא אותן מארץ המקדונלדס. כרגע אני בדילמה אם לשלם הרבה(ד"א שילמתי 350שח עלהן) ולהביא אותן מארץ המקדונדס בעצמי או לקנות CX500 ב200שח. השאלה היא עד כמה ההבדל היה מורגש בינהן (מקור הצליל אייפוד נאנו דור שלישי ו סאנדיסק סאנסה קליפ). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. האם יש הבדל במחיר ובאיכות הסאונד ? לטובת מי ? האם זהו רק עניין של נוחות ? אני רוצה לקנות כאלה שמתלבשות אבל המחירים גבוהים יחסית, אז חשבתי שאם אני אקנה את המכופתרים אני אקבל יותר איכות בפחות מחיר, לא ? (הרי יש פחות חומר שצריך לעבד ופחות משקל, דבר שמסתכם בפחות עלות). יש לי חבר עם אוזניות כפתור של סוני ובערך באותו המחיר (כ 20 פאונד) שמעתי גם כלמיני שמתלבשות אבל אי-אפשר היה להשוות לאיכות של המכופתרות. אז מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Narzul,

אוקי אז השאלה שלי היא כזאת: האם יש אוזניות יותר טובות לגיימינג מהאוזניות האחרונות של רייזר (MEGALODON) חוץ מהG35? והכי חשבו זה איפה אני יכול לקנות אותן בארץ? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Idosavir,

היי ! חפרתי בפורום ובכלל באינטרנט ובאמת שאני כבר מבולבל, אשמח מאוד לעזרתכם, מחפש: טלוויזיה 58-60 אינץ למרפסת - כך שיש שם יחסית תאורה גבוהה - חשוב לי שתהיה איכות קול טובה - אפשרות לחבר דיסקאונקי ולראות סרטים עם כתוביות בעברית - תמיכה בעברית טובה - 3D לא מעניין - אחריות מעל 3 שנים - מחיר - לפי מה שראיתי עד 8K זה מחיר הגיוני למסך בגודל הזה, לא? מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני כבר זמן מה משתמש בחיבור ה- HDMI לטובת חיבור המחשב והממיר הדיגיטלי של הוט . היום קניתי מפצל HDMI כדי שאוכל לחבר את 2 המכשירים הנ"ל לטלוויזיה. לאחר שהכל עבד תקין החלטתי לבדוק אם המפצל הזה של י- HDMI עובד ולפתע המחשב לא זוהה (תמונה שחורה ) כאשר הטלויזיה עבדה כמו שצריך כשהייתה מחוברת לממיר של הוט . המצב כרגע הוא שכלום לא עובד דרך החיבור HDMI ( גם כשאני מחבר את הטלוויזיה ישירות למכשירים ) החיבור PC ו- RCA וכל שאר החיבורים עובדים כהלכה . נכון לעכשיו אני לא מצליח לקבל תמונה דרך הממיר של הוט ולא דרך המחשב . כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב דרך HDMI המחשב קורא את הטלוויזיה ומזהה אותה כ-פנסוניק אך לא מוצגת תמונה כלל ומדי פעם יש הודעה של (HDMI NO AUDIO ) איך פותרים את הבעיה ??…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by asafd,

שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב, רסיבר וטלוויזיה מחוברים (כלומר המחשב משדר אל הטלוויזיה והרסיבר). אני רואה כך סרטים ושומע מוסיקה. יש לי עם זה 3 בעיות: 1. שני כבלים מתגלגלים על הריצפה 2. הרסיבר משמיע רעש סטטי מעצבן מאוד ואי אפשר להרים את הווליום לדרגות גבוהות בגלל זה (ייתכן שזו בעיית הארקה. לא מצליח לפתור את זה) 3. השליטה על ניגון סרטים ומוסיקה היא מהמחשב (שנמצא די רחוק מהספה והמקלדת האלחוטית של המחשב עצמו לא משדרת למרחק כזה) שקלתי לקנות סטרימר, אבל העלויות הגבוהות מנעו ממני עד כה וגם כי היה נדמה לי שאני צריך משהו פשוט יותר - רק לשדר סרטים ומוסיקה באופן אלחוטי מרחק קצר יחסית אל הטלוויזיה לחיבור HDMI. לאחרונה שמעתי על מכשירי "אנדרואיד על מקל" וגם על A9 Mini שנראו לי כפיתרון …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by berl,

יש לי לוח של אינטל DG965SS דגם ישן (http://downloadmirror.intel.com/15054/eng/DG965SS_ProductGuide03_English.pdf) יש חיבור בשם HD AUDIO LINK , למה החיבור הזה משמש? האם אוכל להשתמש בקונקטור זה כ INPUT שמע ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, המרחק 3 מטר. השימושים העיקריים : חיבור למחשב YOUTUBE, סרטי אונליין,וסרטי HD, ומשחקים לילדים. הטלויזיה תהיה בשימוש רב ( הרבה ילדים ) אז הבנתי שלא כל כך מומלץ על פלזמה. תקציב עד 3.5 K עדיפות ל 46 אינץ ומעלה. ( אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by pssheba,

שלום, שיר מסוים, ברצוני להפריד בין קולו של הזמר לליווי. האם זה אפשרי? קיימת תוכנת מחשב העושה זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ראיתי איזה תרד שהמליצו בו על הרמקולים האלה,אבל הוא היה די ישן... אז השאלה שלי,האם תמורת המחיר של ה Logitech Z-2300 יש רמקולים טובים יותר ? הצורך העיקרי הוא האזנה למוזיקה,קצת סרטים ומשחקים פה ושם ,וחשוב לי שהם יהיו שני רמקולים עם סאב . תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yot,

אהלן, יש לי יום הולדת בקרוב, אז החלטתי להוציא את מיטב הכסף שאני הולך לקבל על נגן MP3 קומפקטי, בעל לפחות 500 MB זכרון. כמובן שכשהראתי להורים של את הiPod (או יותר נכון את המחיר שלו) עלה מבט מוזר על פניהם שהראה לי בברור, תשכח מזה. אז החלטתי ללכת על העצות שלכם, נגן קומפקטי, מינימום 500 מ"ב, ממשק USB 2.0, עד 1000 שקל. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by KF,

קניתי כבל coax באורך 5 מטרים ב-30 ש"ח וגיליתי שהוא ממש דקיק. האם יש טעם לעבור לכבל עבה ואיכותי יותר ? אם כן על מה אתם ממליצים ? (אשמח לקבל קישורים) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.