עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BONO,

קניתי את הכרטיס קול מזיג זג 2000 וכשאני מתקין את הדרייבר למטה יש אייקון שרשום עליו GT אני לוחץ עליו ונפתח לי חלון שרשום בו GAME THEATRE XP ובצד HERCULES ולא מופיע כלום בחלון למה? התקנתי את העדכון לדרייבר ועכשיו אני לוחץ על האייקון למטה ונפתח לי שוב החלון הזה רק שבמקום שיהיה כתוב רגיל רשום הכל הפוף ושוב החלון ריק (הכוונה שאני אומר חלון ריק זה שרק רשום GAME THEATRE XP ו HERCULES) יש לי WINDOWS ME בעברית. בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תקציב : 500 ש"ח. שימוש במחשב לסרטים , משחקים ומוסיקה. גודל החדר 20 מ"ר. עדיפות למערכת עם אפשרות תלייה { מובנת - בלי צורך לקנות רכיב נוסף ( חשוב מאוד) } ועם שלט רחוק.(אמינות המערכת חשובה). חשבתי על אלהחדשים) - Microlab FC365 , Microlab M-960 , MicroLab M-860 . או על קולנוע ביתי יעודייםמשומשים או אולי חדשים) - Panasonic דגם SC-PT85 , דגמים של LG או חברות אחרות ( המלצות). והאם אפשר לשמוע באופן סביר + במערכת רמקולים לווינים? אשמח לקבל המלצות על אופציות נוספות (אם אפשר עם אפשרות תלייה) (שמעתי על לוגיטק). נ.ב : אני יודע שהתקציב נמוך מאד למערכת 5.1 אבל אני רואה סרטים בעיקר ו2.1 לא יספיק לי (ואני סטודנט). והאם בדוגמאות שהבאתי יש אפשרות תלייה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, יש לי מסך dell 2407wfp אותו חיברתי לממיר hd של הוט. לצורך החיבור באמצעות חיבורי הקומפוננט שבמסך ובממיר השתמשתי בכבל בננות פשוט שהיה לי בבית (אדום צהוב לבן), השאלות שלי הן: 1. האם שווה להשקיע בכבל קומפוננט "אמיתי" (אדום ירוק כחול) ? 2. כמה זה אמור לעלות (ראיתי שטווח המחירים נע מ-50 עד 400 שקל) ? 3. האם אתם ממליצים על דגם/חברה ספציפים או לחילופין ציפוי מסוים ?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  4. אהלן, קונים לי אוזניות מח"ל, והשאלה היא איזה לבחור? הסוני : http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=114203&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=155&aff=Zap הסנהייזר: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F010E174-A360-4007-9D18-2B4357D477B6} תודה

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by shayw,

Toshiba Regza 32 - 32AV550 או Samsung 32 - LA32A450 ההבדל המרכזי הוא שהטושיבה תומכת HDMI 1.3 הבעיה המרכזית היא שאני לא מוצא את הדגם באתר הבית של טושיבה תיקון - נמצאה באתר של טושיבה מלזיה http://www.toshiba.com.my/product/product_details.jsp?productid=32AV550E עם זאת, בניגוד לאתרים בארץ, לא מצויין שהיא תומכת HDMI 1.3 יש לציין שהתמונה בסמסונג נראתה לי מעט טוב יותר אבל אני חושש לפספס משהו לנוכח הטכנולוגיה החדשה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  6. שלום ההייתי רוצה לדעת מהו המסך LCD 42" לצפייה בסלון הכי טוב(חברה) שקיים היום בשוק ? אני מבין שיש הרבה מאוד דגמים, ואז נניח SAMUNS בX דגם שלו יותר טוב מחברה אחרת שבדגם אחר שוב יותר טובה ( כמובן גם העלות משתנה) אבל רציתי לדעת ללא קשר לעלות של מסך, מה היא החברה הכי טובה היום שמציגה את החדות וכל האלמנטים שצריך בשביל להביא את הביצועים למקסימום? (שוב, ללא שום קשר לעלות) זה נכון שפילפס הכי טובה? * אם דנו על זה מספר פעמים, אשמח ותפנו אותי לנושאים האלה לפני שאתם נועלים. או תגידו לי מה לכתוב בחיפוש, כי הסתכלתי בFAQ ולא ראיתי משהו.. תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. ברמקולים שלי למשל מוזיקה רגאית לא שומעים כל טוב,אבל רוק מזרחי שאני בקושי שומע שומעים פי 10 יותר טוב. למה זה?? ודרך אגב אני לא חושב שזה הגדרות או משהו כזה.!

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by yarkoni,

^^^^ כותרת תחובר לרוב למחשב ומדיי פעם לסלון מחפש איכות גבוהה כמו כול ישראלי אחר עלות/תועלת

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  9. שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא תגידו ותעבירו אותי למי שיודע בבקשה.... ישלי כבלים בבית יס....עד היום הממיר היה מחובר בrca רגיל... הטלוויזיה היא של lg ואין שם חיבורים של 21 פינים.... איך הכי טוב לחבר ממיר של יס לטלוויזיה? ישלי ממיר קטן של יס ככה שגם בו אין 21 פינים...האם שווה להתקשר אליהם כדי שיחיליפו שיהיה 21 פינים בממיר(בממירים הגדולים שלהם יש)... ועוד שאלה בנוסף: איך מחברים דיוידי ?

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by Naor_S,

ASUS Xonar Essence STX Virtual 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Express x1 Interface 124 dB SNR / Headphone AMP Card PCI Express x1 7.1 Channels 124dB SNR Rating Built in Headphone Amp 3.5mm and 6.3mm Headphone Compatibility ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- HT | OMEGA Claro Halo XT PCI Interface Sound Card w/ a built-in HI-FI Headphone Amplifier 24-bit 192KHz PCI Interface Up to 7.1ch analog outputs …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dandisc,

זה השנאי שרכשתי ל6021 הוא לא עלה בדיוק 200,עשירית מזה.בינתיים הוא בסדר אך אם לדעתכם לא כדאי להשאיר אותו אז בבקשה אמרו לי

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  12. אני אשמח לתשובה לגביהן.... ושאלונת קטנטונת... יש לי אוזניות פשוטות של 40 שקל עם מיקרופון אפרי לנתק את המיקרופון ולהפריד בין האוזניות ולבין המיקרופון? סתם בשביל הניסוי כי מיקרופון יש לי כבר בנפרד אם כן יש מדריך קטן איך לעשות את זה? עריכה: שכחתי לרשום שהשימושים הם למוסיקת היפהופ R&B טראנסים רוק ומזרחית ( בדגש על טראנסים והיפהופ )

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  13. שלום לכולם אני נוסע עוד פחות מחודש לתאילנד ואני מחפש לקנות שם אוזניות טובות לנגן שלי משהו איכותי ועם אפשר זול וגם אוזניות למחשב למשחקים משהו טוב אני יודע שהמון פעמים שאלו אותכם על מה הכי ממולץ אבל ראיתי שרק בארץ ולא בחול אז בגלל זה אני שואל תודה מראש לכול העוזרים!! עריכה חשבתי על גם איזה DVD נייד שיש שם עם מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  14. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=557377

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כי ראיתי אותו בחנות אחת במחיר מעולה. זה יבוא סדיר, או רק הזמנות מיוחדות? יאיר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by haim85,

hdmi 1.2 מתאים ל1.4hdmi ? זתומרת עם יש לי כניסה hdmi 1.2 ברסיבר למשל ובכרטיס מסך hdmi 1.4 זה מתאים? או שצריך אותו תקן 1.2 ל1.2?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by vid170,

קניתי לי את ה-VS2421 לפני כחצי שנה ולפתע הם התחילו להציג דיסטורשיין כשהווליום עולה, שלא להזכיר שכל פעם שאיזה חיזר ממאדים משתמש בפלפון שלו אני מקבל הפרעות מבהילות ומעצבנות כשאני מנסה להירדם. האם זה נפוץ והאם חנות מחשבים מחוייבת להחליף לי אותם בגלל הדיסטורשיין?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  18. שלום לכם, אז בעיקרון יש לי תקציב מאוד מוגבל (באזור ה 100 ש"ח), ביד שניה אין כל כך מוצרים, ואני צריך רמקולים עם RMS טוב. באינטרנט נתקלתי בהצעות דוגמת אלו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCCSQ310 רמקולים QUE 28W RMS ב 130 ש"ח. או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JISK8055 רמקולים SUNKYO 45W RMS ב150 ש"ח. (בניגוד לחברות אחרות שנותנות כ10 W RMS במחירים האלו.) תהיתי אם כדאי לקנות אותם, או שהם משקרים בתאור המוצר/המוצר יתקלקל מהר מאוד/ איזשהם פאקים אחרים... הרמקולים בשביל מוזיקה, משחקים, סרטים ומפגשים חברתיים (מסיבה של נניח 20-30 איש). למחשב כמובן. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קניתי רסיבר שמסתבר שלא מעביר סאונד דרך הכניסת hdmi ואני צריך לחבר אותו עם כבלים נוספים בשיטה הקלאסית.. מה שרציתי מהתחלה זה להעביר תמונה+אודיו דרך הhdmi כפי שמקובל , מעבר לעניין החיבורים רציתי לדעת האם יש הבדלי סאונד בין audio שעובר דרך הhdmi לאודיו שעובר דרך כבלים רגילים , לרסיבר יש digital surround 96/24 ו dolby digital pro logic 2 אבל הסאונד לא עובר בכבל hdmi...רק תמונה מה אתם אומרים על זה ?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לדעת אם אני מחבר מערכת סטריאו למחשב זה לא יגרום נזק כל שהוא למחשב או למערכת???????? ??? ???

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  21. אהלן חברים, מחפש טלביזיה 32-42 אינטש שטוחה. היא תשתמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, כרגע בכלל לא תשמש כטלויזיה, אולי בהמשך. חשוב: שלא תפיק הרבה חום, החדר קטן ואין מזגן. שהיחס עלות תועלת יהיה טוב. שתהיה אמינה, אין לי זמן וכוח להתמודדות איתה. שתהיה אחריות איכותית כך שבמידה ובכל זאת אצטרך להתמודד, זה יהיה קצר וקולע. לא חשוב אבל יכול להיות נחמד: יש לי סמסונג VIBRANT (שזה גלקסי S רק של טי מובייל). אפשר לשדר ממנו תכנים לציוד שתומך בDLNA. יכול להיות מאוד נוח להשתמש בו כסטרימר במקום להתחיל להריץ כבלים או להזיז את הלפטופ ליד המסך כשרוצים לראות משהו. זה גם משאיר את המחשב פנוי לדברים אחרים. עוד משהו שיכול להיות נחמד הוא היכולת לחבר DOK או דיסק חיצוני USB ולנגן ישירות ממנו. אני בדר"כ מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MDK,

האם כרטיס קול זה טוב? האם שווה לקנות אותו ב-400 ש"ח במקום לקנות ב-650 ש"ח את הgtxp ? ? ? (מחירים עפ"י למיר)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. http://cgi.ebay.com/UNIVERSAL-DOCK-REMOTE-AV-S-VIDEO-FIT-APPLE-IPOD-BLACK_W0QQitemZ160180913867QQihZ006QQcategoryZ84082QQtcZphotoQQcmdZViewItem הינה המוצר שהזמנתי , אך אפשר לחבר את ה dock עם האייפוד לה 5.1 רמקולים .

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  24. יש לי windows vista ויש לי רמקולים 5.1t6060 עבודים טוב ושתיים אני שומע מנגינה ללא זמר אשאלה שלי אם זה צריך להיות כך הוא משהוא לא בסדר הוא הגדרות ואם זה הגדרות אפשר הסבר

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אהלן, קראתי איפה שהוא שבזמן הקרוב המחיר של הזן אמור לרדת, זה נכון? וגם שמתי לב שהמחיר של הזן והאייפוד וידאו שווה בחו"ל... שניהם עולים 280 דולר בארה"ב, וכאן הזן עולה 600 יותר מהאייפוד.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.