אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ביציאה דיגיטלית וביציאות הרגילות באותו זמן?? כי אני רוצה לחבר ביציאה הדיגיטלית רמקולים altec ada880 וביציאות הרגילות לחבר מערכת עם עוד 2 רמקולים בתור רמקולים קדמיים.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאחר לא מעט זמן שבו הZen micro שלט מצידה של קריאטיב, עכשיו היא החליטה להוציא עוד נגן בתחום המיקרו, כדי לנסות להביס את מתחריה בשנית . לידיעה שפורסמה בTGP - http://www.tgp-il.net/newslinks/EEEypVllkFRgfohZsN.php למקור- http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1217
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
פלאזמה או LCD? המרחק הוא 3 מטר. השימוש יהיה בעיקרו לטלויזיה רגילה ולפעמים אני אחבר את הטלויזיה למחשב בשביל לראות סרטים בHD או XVID. השאלה היא איזה סוג וגודל מסך אני צריך. אני לא מחפש לזרוק כסף סתם ובטח שלא כמות מטורפת. התקציב הוא באיזור ה3000-3500. אם אפשר המלצות וגם למה נתתם אותם זה יהיה נהדר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
תגידו חוץ מלבחור סוג אקולייזר אני יכול לשחק אם האקולייזר כמו שאני רוצה דוגמא כמו בווינאמפ במחשב? תודה למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, מעוניין בהמלצה לטלויזייה בגודל 55 אינץ' ומעלה. הטלויזיה תשמש בעיקר: צפייה בערוצי הטלויזיה הנפוצים(SD) צפייה בערוצי HD של הוט(ספורט וכו') סרטי HD וסדרות(שמוזרמים ע"י סטרימר אם זה משנה) (לפי הסדר של כמות הצפייה) תקציב: 10,000 מרחק צפייה: 5-5.5 מטר לא מעניין אותי סמרט TV או תלת מימד רק איכות תמונה, בכל מקרה רוב המדיה מועברת דרך האפל טיוי שלי. לפי מה שראיתי באתרי ביקורות סדרת הST של פנסוניק נחשבת למוצלחת. המטרה היא לקבל המלצה על כמה מסכים ולבחור ביניהם(בחנות כמובן). כמו כן, אשמח על המלצה למקום לקנייה. תודה, אוראל.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מחשב בסלו HTPC מחובר לטלוויזיה בHDMI והכל הכל אבל אני רוצה גם לחבר אותו לרסיבר בSPDIF\COXIAL... השאלה היא איך אני עושה את זה.. יש לי מתאם של הלוח אם הישן שלי (Gigabyte K8NS-Ultra-939) שנשרף.. הלוח אם הנוכחי בתוך הHTPC הוא EPOX 8RDA+ עם כרטיס קול SOUNDSTORM... עכשיו אני חיברתי את המתאם SPDIF של הלוח של גיגהבייט ללוח של איפוקס והוא מתאים וגם בחיבור האופטי דולק האור האדום.. אבל אני פשוט לא מבין למה זה לא עובד.. אני ניסיתי הכל... וזה פשוט לא עובד.. לא בחיבור אופטי ולא בRCA.. ורציתי לדעת איך זה אמור לעבוד.. דגם הרסיבר הוא : YAMAHA RX-V559 מישהו יכול להסביר לי? אולי אני עושה משהו לא בסדר? ואם צריך מתאם אחר... מאיפה לקנות? תודה, גיא. כמובן שהחיבור האנלוגי(חיבור PL קטן לRCA…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את עזרתכם במציאת מכשיר DVD עם תכונות הבאות: קורא DIVX וחבריהם כולל גם קידודי h.264 קורא כתוביות בעיברית עושה UPSCALING ללפחות 1080I ואם נכנס בתקציב אז 1080P וכמובן יציאת HDMI. תודה. לא חייבים להשתמש בכל התקציב...
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
עם לא, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה. (בדיוטיפרי בכמה הוא יותר זול?)
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה... הרמקולים עולים 1486 שקל http://tms.co.il/product/5597 הרמקולים הולכים להיות למחשב! השאלה לי אליכם... הרמקולים האלה טובים ואיכותיים יחסית למחיר? ובקשר לכבלים הם נחשבים ארוכים יחסית ולא צריך להשקיע עליהם כבלים יקרים סתם? כי לא יהיה לי מאיפה... כי אם הם טובים ואני מחבר אותם למחשב אני חוסך עוד 250 שקל וקונה אותם... או שיש לי שאלה אחרת... עדיף יהיה להביא כבר את microlab X23 אבל בקשר לאיכות שמע הם איכותיים באותה מידה כי אם כן אני כבר יעדיף ללכת על X23 בכלל ושיישאר לי כסף לבילויים... אז תגידו לי אם שמעתם אותם או ששמעתם מאחרים איך הם בבקשה כי אני מת לדעת כבר עריכה: חשוב לי מאוד מאוד לדעת אם בשתיהם תהיה הרגשה מאוד חזקה של "בומים" שהסאב דופק חזק כמו ששומעים במערכ…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אין לי תקציב - זה בשביל איזה קרוב של הבוס שלי, שלא יהיה מוגזם אבל שלא יהיה זול טנקס
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
התבוננתי באתר של סוני וכל הדגמים נראים לי פחות או יותר אותו דבר אבל תפסו את עיני שניים http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/250x250/DNE1.jpg ו http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/250x250/DNS921F.jpg המחיר לא בעייתי (כי שניהם עד 800.. ואםהיה לי יותר הייתי קונה את האדום הזה שיש בפאנדאס, הבנתי שהוא הכי טוב בשוק אבל אין לי :\ ) עכשו אני מתלבט איזה מהם (או בכלל איזה מהסוני -בלי להתחשב במחיר!) הוא הכי טוב החוזק שמע לא כזההה משנה.. כי הרי אני לא הולך להפציץ רק אני רוצה רמה שאני יוכל לשמוע גם באוטובוס שהרמת ווליום לא על מקסימום הבנתי גם שהם תומכים באיזה שהוא פורמט של MP3 ושהם לא יכולים לנגן mp3 רגיל אלא רק את הפורמט המ…
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום. :-) יש לי כרטיס קול line 6 ux1 ואני מעוניין לרשת 4 רמקולים בחדר דרכו. כניסת אודיו מחשב רגילה, pl קטן. האמת שאין לי ממש מושג בזה. אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מערכת כזאת בערך ב800 שקל. אני רק רוצה לשמוע מוזיקה עם באס טוב ואיכות טובה בלי קרטועים בחדר, מכל כיוון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי הרבה זמן אני מחפש הזדמנות טובה לקנות נגן ועכשיו ההזדמנות הגיעה שאחותי טסה לתאילנד. אז ככה יצא לי כבר לפתוח דיון על איזה נגן לקנות אבל לא יצא מזה כלום כי רק התחילו להתווכח שם אנשים על איזה חברה\נגן יותר טוב ושחכו את המטרה של הדיון. בכל מקרה מה שחשוב לי בנגן זה: שיהיה 20GB ומעלה. זמן סוללה לפחות של 12 שעות ומעלה. יכולת לראות סרטים מלאים. שיהיה אפשרות לסדר את השירים בתקיות בדיוק כמו במחשב (ולא שהנגן ישנה את הסדר לפי ID3 TAG כמו שהאי פוד מיני שהיה לי היה עושה). שיהיה שליטה מאוד מאוד נוחה במכשיר. כמו כן די חשוב לי תמיכה (אפילו מלאה) בעברית. בכל מקרה הנגנים שאני מכיר שבערך בדרישות האלה הם X5L ו IPOD VIDEO והסיבה היחידה שאני לא קונה את הIPOD היא בגלל שאפשר לסדר שם את השירים …
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
זה כרטיס קול שבא עם מקלדת שליטה, מתחבר ב USB הענין הוא כזה: בבורותי כי רבה עד עשכיו עבדתי עם הווליום של וינדוס על 100%, איש חכם אמר לי שזה הורס את הסאונד ואכן כשהקשבתי בעצתו קיבלתי שיפור ניכר בסאונד שיוצא מהמחשב, א-ב-ל, ככל שהסאונד של וינדוס יותר נמוך, ואני מגביר את הרמקולים כדי לפצות (אל אף שהם לא עוברים את ה 70% בעצמה) אני מקבל רעשים משונים, יותר נכון לכל צליל קצר מתווסף מין רעש לבן בהתחלה ובסוף, אני מקבל רעש רקע די משמעותי, והפרעות בלי סיבה פה ושם. זה לא קורה כשאני מחבר את הרמקולים לכניסת אודיו הרגילה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר, וזה לא שינה כלום. יש לזה פיתרון??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 300-350 שקל [glow=red,2,300]מקסימום[/glow]... לא מצאתי הרבה חנויות שמוכרות אוזניות ששמעתי עליהן שהן טובות, אבל כן מצאתי את הHD202 ב200 שקל.. עכשיו, למישהו יש אותן? או שמע איך הן? או שלמישהו יש רעיון יותר טוב לאוזניות טובות יותר במחיר הנ"ל? (קנייה בחו"ל לא אפשרית) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני כרגע עובד עם הדרייוורים שבאים עם הכרטיס אבל ראיתי שהם די ישנים . בעידכונים של WINDOWS UPDATE יש דרייוורים חדשים שהוא ממליץ להתקין אבל כל פעם שאני מנסה להתקין אותם המחשב מאתחל את עצמו באמצע ההתקנה.. מישהו נתקל פעם בדבר כזה ?! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן כלשהו לדיסקים (CD) מקוריים וצריך לחבר לזה רמקולים המטרה היא להנות מצליל נקי ומפורט בעל באס טוב
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע כמה ששטח הפנים החיצוני של הכבל שמחבר בין הרמקול לריסיבר גדול יותר איכות הסאונד תהיה טובה יותר ובגלל זה כבלים זולים עשויים מכמה חוטים עבים או במקרה גרוע יותר חוט אחד עבה מאוד וכבלים יקרים יותר עשוים מהרבה סיבים דקים. אז חשבתי למה לא לקחת שנים, אולי ארבעה כבלים פשוט כאלה שיש לרמקולים זולים ולחבר את כולם ביחד לאותה יציאה בריסיבר וכניסה ברמקול ובכך להגדיל את שטח הפנים של החוטים וכתוצאה מכך גם את האיכות. יש איזה סיבה ללמה לא עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה כמה דגמים לדוגמא שיש אצלו בחנות: LG 31RC GREATZ 37751 BEKO 37LBL432 HISENSE 3729 או אולי הLG 37LC7 או דגם אחר??
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
איזה לוקח ? אני מעוניין לקנות, השאלה איזה. http://www.m-audio.com/products/en_us/Revolution51-main.html http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
האוזניות הם בשביל נסיעות באוטובוס ודברים כאלה אני חושב שהכי כדאי INEAR אני יחבר אותם ל W705 (פלאפון של סוני) מקום האוזניות הרגילות שדיי מאכזבות באיכות שלהם ההספק שיוצא מהפלאפון ממש קטן שווה לנסות משהוא שישמע טיפה יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-