אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס עדיף : Genius Sound Maker 5.1 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2325 ב89 ש"ח Cmedia 8738LX Chips http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SND&DRID=9198914 71 ש"ח אני יודע ששניהם כרטיסים דפוקים אבל כל דבר יותר טוב מכרטיס אונבורד ^^
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם הלוח אם שלי יגיע עם כרטיס מובנה, וגם אם כן, שמעתי שהAC-97 לא משהו... אני צריך כרטיס נורמלי, במחיר נמוך, כי יש לי שני רמקולים רגילים. בעל עמידות גבוהה, ושיספיק לSHOOTERS. יהיה לי G4, אם זה חשוב...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני צריך מערכת קולנוע ביתית לסלון, התקציב שלי הוא 3000 שקל +-. הצרכים שלי הם סדרות, סרטים וקצת מוסיקה, נראה לי שאני אסתפק במערכת 2.1 טובה. בהתחלה חשבתי לקנות סאונד בר אבל מכל מיני תגובות הבנתי שעדיף לקנות רסיבר ורמקולים, בעיקר בגלל שהסלון שלי הוא פתוח. עכשיו אני מתלבט אם ומה לקנות בתקציב הזה - כמובן שאפשר ומומלץ להזמין באמאזון. יש את האפשרות של קניית מגבר סטריאו ורמקולים ואז "להתחתן" עם ההחלטה של 2.1, או לקנות רסיבר ורמקולים ובהמשך אם אני ארצה להוסיף עוד חלקים כמו סנטר וכו'. אני לא מבין בזה כלום, יש אפשרות לקבל המלצה על רסיבר\מגבר סטריאו וזוג רמקולים קדמיים בתקציב שלי? בסלון יש לי מחשב שמח…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין באוזניות איכותיות ונוחות לשעות האזנה ארוכות של מוזיקה (בעיקר רוק קלאסי, ורוק על סוגיו אך שומע גם דברים נוספים) חשוב לי שלאוזניות יהיה ריפוד ספוגי וולבד כזה, ולא ריפוד עור שגורם להזעה. אני לא מחפש אוזניה אוטמת שתעשה כאבי אוזניים, אני רוצה OPEN BACK שירגיש אווירירי לשעות רבות של האזנה. יש לי 100$ גיפט קארד באמאזון ככה שאני יכול להוסיף גג עוד 100 דולר אם זה ממש שווה את זה. אין לי מגבר רציני (FIIO E5) ככה שאני רוצה אזוניות שלא דורשות מגבר, וחשוב לי שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה, שיהיה חד מדוייק. כיום יש לי INEAR של HIFIMAN RE0 ואני ממש ממש מרוצה מהן, למרות שהבאס טיפה חלש הן מאוד מדוייקות, אשמח למשהו איכותי, יש לי גם אוזניות BEATS BY DRE סטודיו והן פשוט זוועה (…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/mag/product.asp?pf_id=LL512_S320A טוב זה מה שקניתי.. התלבטתי בינו לבין http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025 אבל החלטתי שאני אלך על מה שקניתי בגלל שזאת חנות שאני מכיר ויש לה ותק של כמה שנים ואם יקרה משהו יהיה לי למי לפנות, הנגנים אותו דבר ואני מוכן לשלם עוד 20 שקל בשביל להוריד דאגות מליבי עכשיו צריך רק לחכות שהוא יגיע =\ 14 ימי עבודה סעמק
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אוזניות אלחוטיות אחרות שמתאימות לספורט שהן עדיפות באותו טווח מחיר (עד 210 ש"ח)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות קשת מחול (Amazon/ebay) בתקציב של עד 75$ כולל דמי משלוח, מתחת לרף המס . האוזניות השמשו בעיקר למחשב ולסמארטפון חובה חיבור 3.5 וכבל אוזניות מספיק ארוך למחשב. אודה להמלצתכם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הרמקולים שלי ז"ל altec הלכו לעולם. שימשו אותי כמעט 5 שנים אני מחפש רמקולים איכותיים בעיקר לשמיעת מוזיקה (ROCK) זה הז'אנר אם זה עקרוני :-) שייתנו בערך את אותה התמורה שה ALTEC נתנה .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת איזה טלפון נייד עם מערכת הפעלה אנדרואיד הכי מומלץ לשמיעת מוזיקה, ושיהיה ניתן לחבר אותו למערכות שמע. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבלים בבית והחלטתי לחבר אותם למחשב. אני רוצה להשתמש בכרטיס קול של המחשב לתורך הגברה בזמן אמת (לא לצורך הקלטה). חיברתי את הממיר, דרך יציאת Composite שלו לLine In של המחשב (במחשב כרטיס קול מובנה, משהו סטנדרטי של AC5) והרמקולים מחוברים לLune out ואני לא שומע את מה שהממיר מוציא באודיאו. השאלה שלי איך אני אשמע את מה שהממיר מוציא לכרטיס קול, האם אני צריך איזה תוכנה או שיש משהו בWindows שמאפשר שמיעה זמן אמת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחיר הוגן ;D ושלא תעשה לי אוזן שלישית כמובן. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחפשים מסך המשמש רוב הזמן לסרטים דרך האינטרנט/DVD ומעט לפעילות OFFICE רגילה (80/20%). מכיוון שהמחשב בסלון אנחנו רוצים מסך שיהיה מספיק גדול שיתאים לצפייה ממרחק של כ- 2.5 מטר. חשבנו לכיוון פלזמה כי אהבנו את איכות הצפייה. שאלות: 1. האם עבודה עם פלזמה טובה/מאפשרת עבודת מחשב סטנדרטית (נניח שצריך לכתוב מאמר ולשבת 3 שעות על וורד) 2. בהנחה שכן, מה המסך המומלץ בתקציב של 3K (אפשרות לחריגה לכיוון 3.5) מה דעתכם על פלזמה SAMSUNG דגם PS-42C450 3. בהנחה שלא, מהו אם כן המסך המומלץ מכל סוג שהוא (LCD,LED ושות') בתקציב הנ"ל יש לי יציאת HD מהמחשב. 4. בנוסף ציוד היקפי של רמקולים ושות' לצרכים הנ"ל לחדר בגודל 4 על 3.5 מטר בעלות של 1K עם חריגה של 250 ש"J תודה רבה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר אחד של 320GB אבל זה לא הלך.. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אזניות שיתאימו עד כמה שאפשר גם למשחקים, גם לסרטים/סדרות וגם למוסיקה. יהיה נחמד אם אפשר גם להוציא אותם מהבית ולחבר לנגן. תקציב: 450 -550 כמובן שמעדיף לשלם שקל תשעים ;D בגלישה סתמית ולא קשורה, מצאתי את הדבר הזה: http://www.astrogaming.co.uk/product-listing.asp?action=search&category=17 שנראה מתאים וגם המיקרופון הנשלף ימצא אצלי שימוש אבל מצד שני אני חושב שזה יותר גימיק ולא בטוח שהם איכותיות אשמח לדעתכם על הנ"ל ולהמלצות נוספות. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי , יש לי SB Live Value ! ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו מערכת 5.1 . אני צריך בשביל המערכת הזו כניסה לשני רמקולים קדמיים ,שניים אחוריים ,וכניסה לSub ולCenter . האם ב Value יש כניסה כזו לסאב ולסנטר? ואם לא ,לאיזה כרטיסים יש?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רוב הכעס שלי מופנה כלפי עצמי כיוון שלא התעמקתי מספיק בפיזיקת העבודה ובניה של רמקולים אלא רק הסתפקתי בקריאה שיטחית של כתבות והסברים בפורומים שמהם קיבלתי את הרושם שRMS הוא המדד שקובע את העוצמה האפקטיבית שרמקול מוציא (הייתי כנראה צריך לחפש SPL ולא WATT)... לפני זמן מה פתחתי כאן בקשה להמלצה על רמקולים שעוצמת הקול המינימלית שהם יוציאו תהיה לפחות כמו ה CREATIVE SBS 370( עשרים וואט RMS), ההמלצות שקיבלתי היו על מיקרולאב וספציפית על הM200 (שלכאורה יש לו 40 RMS, סיפרה שהרשימה אותי והשלתה לחשוב שמדובר בתפוקה גבוהה פי שתיים מהSBS), אבל היום, כשחיברתי את המערכת למחשב, התוצאה שאני מקבל חלשה בצורה ניכרת(!) ממה שביקשתי. איך ולמה?!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרסיבר ישמש בעיקר למוזיקה ובהמשך גם קצת לקולנוע ביתי. ה-KRF-V6060D של קנווד עולה בוואלה-שופס 2000 ש"ח. שווה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב משהו כמו 2500 שני ערוצים יהיה מספיק אשמח שתמליצו לי על זוג טוב ולא יקר שאני באמת אשמע הבדל ואיכות כשאני שם FLAC
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות רמקולים כי הישנים הלכו לעולמם (logitech x530 זקנים מאוד) , אני לא אודיופיל בכלל ודי נוב בכל מה שקשור לרמקולים. אבל זה לא אומר שאני רוצה לקנות רמקולים פשוטים ב 200 ש"ח אלא לטעום משהו איכותי יותר. מה שאני צריך זה זוג רמקולים (סטריאו 2.0) טובים באזור ה 700 ש"ח , אני רוצה לחבר למחשב ולטלוויזיה (שני מקורות שונים) והבנתי שיש אי וודאות עד כמה טוב זה יהיה עם ה solo 6c: http://hwzone.co.il/community/threads/540346-Microlab-SOLO-8-%D7%95-9-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%95-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7/page3?p=4855281&viewfull=1#post4855281 אז אשאל ככה יש זוג רמקולים אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה עם האפשרות לחבר שני מקורות? או מה לגבי הגרסה החדשה של ה solo 6c? אין לי במח…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני טס לחול ללא פלאפון ומתכנן את כל השיחות עם הארץ לעשות דרך סקייפ. אני רוצה לקנות אוזניות + מיקרופון איכותיות מספיק כך שאני אשמע וישמעו אותי כמו בטלפון. עד 250 ש"ח בנוסף האם אפשר המלצה למיקרופון שולחני איכותי גם התקציב שלו עד 250 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן היום הייתי בתל אביב ורציתי לקנות את הPX100 אבל לא היה במלאי וממש התבאסתי אז נכנסתי לכלי זמר לראות אם להם יש את הPX100 ולא היה... אבל היו שם אוזניות שדי משכו לי את העין אז המוכר שאל אם אני רוצה לשמוע והן היו ממש איכותיות וגם עלו רק 180 (הPX100 עולה 350~) http://www.akg.com/products//powerslave,id,825,pid,825,mynodeid,214,_language,EN.html אז מה דעתכם על הAKG K24P ועל המחיר (180)? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני שם על הנגן שירים בפורמט MP3. הבנתי שיש פורמט שהשירים שוקלים חצי מזה. WMA וכמה שאלות לי: האם ארגיש בהבדל איכות משמעותי ביניהם ? אייך ממירים קובץ לפורמט הזה מפורמט MP3 ל WMA ? (לא בתוכנת הצורב. תוכנה חיצונית) יש אפשרות "להוריד" ישירות שירים בפורמט זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-----------ערכתי------------- שלום, קוראים לי נדב. לאחר עזרה רבה שקיבלתי פה מחברי הפורום (שאתם יכולים לראות למטה) קיבלתי שתי הצעות ספציפיות לאוזניות לצרכים שלי. שתיהן נראות לי מצויין אבל יש לי כמה התלבטויות ביניהם. דבר ראשון המחיר, אני לא יודע בדיוק כמה גבוה ההפרש ביניהם אבל יש לי תקציב נמוך ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. דבר שני הספוג המבודד, באתר של סנהייסר כתוב על הPX-100 שהם פתוחות ועל הPX-200 שהם סגורות, אני לא רוצה שישמעו כל רשרוש שמישהו מדבר מבחוץ, השאלה היא באמת מה ההבדל בבידור הצליל מבחוץ. בבקשה כל מי שיש לו אחת מהן או שהוא שמע בהם או מכיר שייתן חוות דעת עליהן. בברכה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-