אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח של אינטל DG965SS דגם ישן (http://downloadmirror.intel.com/15054/eng/DG965SS_ProductGuide03_English.pdf) יש חיבור בשם HD AUDIO LINK , למה החיבור הזה משמש? האם אוכל להשתמש בקונקטור זה כ INPUT שמע ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרתכם עם המלצות לאוזניות on ear לשימוש יום יומי ולהליכות עם איכות שמע גבוהה. תקציב הוא כמה מאות שקלים, גמיש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום אחינו ואחיותינו אני מחפש אוזניות (עדיף פתוחות ורק לא IE) לשמיעת מוזיקת רוק פופ וקצת RNB בheadFI המליצו לי על אלה: HD 595 Audio Technica AD900's proline 650 hfi 2200 אני בכלל לא בטוח שיש את כולן בארץ במיוחד לא את ה Audio Technica AD900'sשממש אבל ממש המליצו עליהן אני ישמח לעזרה מהפורום הזה וגם הפנייה לחנויות זולות בפרטי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אין הרבה מה להוסיף.. המטרה היא שימוש ביתי- משחקים והאזנה למוסיקה. העדפה לאוזניות כי יותר פשוט להביא אותן לארץ נדב
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קטנה מחשב חדש, עם האוזניות- Sennheiser HD555 . החלטתי שאני רוצה בנוסף לקנות גם רמקולים למחשב. התקציב הוא בסביבות ה 300 ש"ח בלי חריגות. בינתיים המליצו לי על הדגם הזה- Altec Lansing VS2421 2.1 http://www.skypc.co.il/pl_product~A280108~11~0.htm מה דעתכם? האם כדאי לי לחבר את האוזניות דרך הרמקולים למחשב או שזה יפגע באיכות שלהן? הכרטיס קול הוא O/B על הלוח אם הזה- ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/pl_product~31253~10~0.htm תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני מספר ימים את האוזניות Creative EP 630 ורציתי לדעת אם הן מקוריות. הן באו בקופסא קשיחה (לא שקית פלסטיק), עם 3 גדלים של eardubs, ואפילו עשיתי Register עם הSerial Number שלהם באתר של קריאייטיב והרג'יסטר הצליח, זה מידע מספיק על מנת להחליט אם הן מקוריות? (אם לא אצלם את הקופסא). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי רמקולים שאני רוצה לקנות-jamo s 803 אך נהיה לי כאב ראש רציני מכל עניין המגבר. כל אחד אומר לי משהו אחר מישהו יכול להמליץ על מגבר שמתאים לרמקולים הנל? משהו זול באופן יחסי חשוב לי שיתמוך בלוטוס ואפשרות חיבור למחשב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, מעוניין לקנות רמקול / תחנת עגינה לIPOD / ANDROID שלי שאוכל להשמיע מוזיקה בפארק ללא צורך בחשמל או רכב. תקציב - עד 200$ כולל הכל. מה דעתכם על זה ION Audio IPA17 TAILGATER AM/FM Lightweight Speaker System for iPod רשום שהוא לאייפוד אבל אפשר לחבר גם אנדרויד פשוט עם חיבור של אוזניות? או שיש משהו יותר טוב? באמזון כשמחפשים PA SYSTEMS הוא נותן די הרבה תוצאות - יש משהו מומלץ? אני מניח שכמות הWATT שרשומה זה מדד העוצמה? ושאלה אחרונה אם אתם יודעים - בארץ המוצר עולה 900 שקל (והיחיד שיש זה מה שהצעתי פה למעלה) - באמזון אני יכול לקנות ב130 דולר - יש לכם הערכה כמה זה יעלה כול משלוח? (זו חבילה גם גדולה וגם כבדה) ואני משתמש בחברת MUSTOP למשלוח לאמריקה ואז לארץ תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נמעס לי לשוטת ברשת בחיפוש אחר עוד אתר "פירסומי" שידחוף לי איזה דגם מעפן. רוצה אתר או שניים שבאמת יכולים להביא כמה שיותר יחס נטרלי ואינפורמטיבי (כמו gsm arena לפלאפונים). אמת מידה לשוק הרחב. שיהיה אולי משני קטגוריות נפרדות: משחקים ומוזיקה. ואפשר אולי לנעוץ אותם איפה שהוא בסטיקי על מנת שאנשים שלא יודעים יכלו לקבל קצת רקע? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יצא מבצע בממון על הטלויזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786338 הטלויזיה + מתקן תלייה על הקיר ב 1450 רציתי לשמוע חוות דעת על הטלויזיה ובכללי על האיכות של METZ תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה למסך מסך מחשב "22 (1680x1050), אפשרות ההקלטה ב-hauppauge היא בונוס נחמד אבל מה שיכריע זה איכות הצפייה. הכרטיס יחובר למסך (1680x1050) ולממיר YES SD. על הנייר ה-COMPRO תומך ברזולוציה הזאת ובפורמט מסך "22 אך מכיוון שכרגע המקור הוא SD, מי מהשניים ייתן תמונה טובה יותר בשידורי הטלוויזיה? האם יהיה הבדל? האם PVR-150 ידע להציג תמונה על מסך מלא? או שאולי שניהם יתנו תמונה מטושטשת מדי? http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html - PVR-150 http://www.comprousa.com/en/product/v300/v300-1.html - V300
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth לשיחות טלפון, בנסיעות, הליכות וכו. חשוב שיהיו איכותיות, שישבו מצויין על האוזן, בידוד רעשים וווליום גבוה. עדיפות לטעינה אלחוטית וסוללה ארוכה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב, רסיבר וטלוויזיה מחוברים (כלומר המחשב משדר אל הטלוויזיה והרסיבר). אני רואה כך סרטים ושומע מוסיקה. יש לי עם זה 3 בעיות: 1. שני כבלים מתגלגלים על הריצפה 2. הרסיבר משמיע רעש סטטי מעצבן מאוד ואי אפשר להרים את הווליום לדרגות גבוהות בגלל זה (ייתכן שזו בעיית הארקה. לא מצליח לפתור את זה) 3. השליטה על ניגון סרטים ומוסיקה היא מהמחשב (שנמצא די רחוק מהספה והמקלדת האלחוטית של המחשב עצמו לא משדרת למרחק כזה) שקלתי לקנות סטרימר, אבל העלויות הגבוהות מנעו ממני עד כה וגם כי היה נדמה לי שאני צריך משהו פשוט יותר - רק לשדר סרטים ומוסיקה באופן אלחוטי מרחק קצר יחסית אל הטלוויזיה לחיבור HDMI. לאחרונה שמעתי על מכשירי "אנדרואיד על מקל" וגם על A9 Mini שנראו לי כפיתרון …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות קשת להאזנה באוטובוס/רכבת בעיקר תקציב 200-350 (כן אני יודע שזה תקציב די רחב אבל העיקר שהאוזניות יהיו שוות את המחיר) דגש קטןבבחירה: אני אוהב לשמוע מוזיקת מטאל בעיקר ומה שאני שונא בcx 300 שלי זה שהצלילים נבלעים אחד בתוך השני ובווליום גבוה והטראבל צורם ומכאיב באוזן תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי טלוייזית LCD חדשה לחדר ( Samsung LA32A330) ויש לי כמה שאלות לגבי ניגון סרטי HD עליה : 1.כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י חיבור ה "PC" שיש לו, מגדיר רזלוציות 1368*768 ,אני שם תוכן שהוא 720P שיש לי על המחשב, אז אני רואה באיכות HD/720P בדיוק כמו שאני אחבר נגן BLUE RAY לטלויזיה ? 2. האם דיסק DVD רגיל שכולל תוכן HD/720P שמנוגן על נגן DVD ש יציג לי את זה על הטלויזיה כ HD/720P ? 3. יש לי בכרטיס מסך שתי יציאות DVI, אם אני מחבר אחת לטלויזיה ואחת למסך מחשב. יראו בשניהם אותו דבר בלי בעיות ? ואשמח גם לטיפים כיצד להוציא את מירב איכות התמונה כאשר הממיר HOT שלי מחובר תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל במחיר ובאיכות הסאונד ? לטובת מי ? האם זהו רק עניין של נוחות ? אני רוצה לקנות כאלה שמתלבשות אבל המחירים גבוהים יחסית, אז חשבתי שאם אני אקנה את המכופתרים אני אקבל יותר איכות בפחות מחיר, לא ? (הרי יש פחות חומר שצריך לעבד ופחות משקל, דבר שמסתכם בפחות עלות). יש לי חבר עם אוזניות כפתור של סוני ובערך באותו המחיר (כ 20 פאונד) שמעתי גם כלמיני שמתלבשות אבל אי-אפשר היה להשוות לאיכות של המכופתרות. אז מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על ה- LIVE PLATINUM AUDIGY נגד ה- Terratec DMX 6FIRE lt או ה- Terratec EWX24/96
-
אני רוצה לקנות אחד כזה בתקציב של 250 שקל... ההרקולס ירד מהפרק כי קשה להשיג אותו ואיפה שיש אותו הוא יקר האם ה terratec 512i הוא פתרון טוב? (יש בו יציאה אופטית נכון?) והוא עולה 230 שקל אם לא אנו תנו לי הצעות אחרות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי איזה תרד שהמליצו בו על הרמקולים האלה,אבל הוא היה די ישן... אז השאלה שלי,האם תמורת המחיר של ה Logitech Z-2300 יש רמקולים טובים יותר ? הצורך העיקרי הוא האזנה למוזיקה,קצת סרטים ומשחקים פה ושם ,וחשוב לי שהם יהיו שני רמקולים עם סאב . תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הנגן עבד,עשיתי כמה העברות בUSB OTG,כיביתי את הנגן. עכשיו הוא כבר לא נדלק,לא מגיע לכלום,ושמחברים אותו או לUSB הוא מתחיל לצפצף כמו משוגע,מישהו יודע מה קרה? ד"א הנגן הזה כבר די הרבה זמן פגוע קשות,אבל אף פעם הוא לא עשה בעיות,רק לפעמים נטען קצת לאט. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המרחק 3 מטר. השימושים העיקריים : חיבור למחשב YOUTUBE, סרטי אונליין,וסרטי HD, ומשחקים לילדים. הטלויזיה תהיה בשימוש רב ( הרבה ילדים ) אז הבנתי שלא כל כך מומלץ על פלזמה. תקציב עד 3.5 K עדיפות ל 46 אינץ ומעלה. ( אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש סט רמקולים 2.1 או אם אפשרי, אפילו מערכת סטריאו טובה בתקציב של 800 ש"ח. חשוב שיהיה סטריאו ולא סראונד, השימוש העיקרי הוא מוזיקה אלקטרונית (באסים חייבים להיות נקיים גם בווליום גבוה, זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את הLogitech X210 שלי) בחדר יחסית קטן. 2 דברים שהם פלוסים גדולים מאוד עבורי - א. אפשרות לחבר אזניות לסט במקום למחשב. ב. שלט. כמובן שמערכת עדיפה אבל אני לא יודע אם יש משהו באמת שווה בטווח המחירים הזה. תודה אגב, בטעות פתחתי נושא זהה בפורום ציוד היקפי, אשמח אם הוא יימחק במידה וזה מפריע.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות over ear, בזמן האחרון, הן משמיעות את המוזיקה בצליל כזה 'עמום', והן עובדות טוב רק אם אני מושך את החוט ומפעיל קצת לחץ עליהן. האם יש דרך לתקן את זה (בלי יותר מדי להסתבך...)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הולה, ה Optoma HD66 שקיבלנו בירושה למרתף החליט שכבר לא בא לו עלינו. יש שם כבר טלויזיה 65", אבל הילדים מדי פעם רוצים אווירת קולנוע. אז משהו כמו פעם בחודש יושבים לראות סרט. יש לכם המלצה על מקרן סבבה למרתף חשוך, תלוי מהתקרה, מרחק הקרנה של ~4.5 מ'? נראה לי שהתקציב שיאושר לי יהיה כ 4K בלחץ. תודה לכם תודה לכם תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב של אבא שלי יש בעיה מוזרה. משום מה הדרייבר הראשי של הכרטיס קול לא פועל כשורה. זה ווינדוס XP, ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ואפילו להחליף כרטיס קול (!) אבל עדיין לא שומעים כלום בשום מקום. אני מצליח לשמוע בוויןאמפ מתי שאני משנה ב output את ה device ל soundblaster 16 במקום ה Primary Sound Driver. אז לשמוע מוזיקה אני יכול אבל בתוך משחקים אין לי אפשרות לבחור את הדרייבר שדרכו המשחק משמיע.. אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות :| זה דיי מתסכל, רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-