אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי מהAKG, אז החלטתי להביא את הסאונדמג'יק PL50/30. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להזמין, ואני לא יודע אם ה50 שווה את התוספת. הרף שהצבתי לעצמי זה 150 ש"ח, אבל אם הPL50 ממש שוות את התוספת, אשקול לקנות אותן. אשמח אם תתנו את דעתכם עליהן. בנוסף, אשמח אם תמליצו לי על מוכר מומלץ מאיביי או חנות וירטואלית כזאת או אחרת שעושה משלוחים ארצה בחינם, כי אני מפחד לקנות זיוף. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ממיר של יס ישן (האפורים עם היציאה של אדום צהוב לבן בלבד). לאחרונה קניתי טלוויזית LED מדגם: TOSHIBA 55ZL800E (חוברת הדרכה: http://www.newpan.co.il/sites/newpan...55ZL800ETV.pdf ומקרן קול (או סאונד בר) של JBL SB100 (קישור לדף מכירה http://www.pompa.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=he אני מעוניין לחבר את הממיר של YES -( שיש לו יציאת אודיו אדום ולבן ) לטלוויזיה דרך כבל אדום לבן ל 3.5 (לטלוויזיה אין רמקולים מובנים בגלל זה קניתי את המקרן קול) ומהטלוויזיה אני רוצה לחבר את את המקרן קול דרך היציאת SPDIF עם כבל מתאים למקרן קול. זאת התיאוריה. בפועל חיברתי את הכל העסק כמו שכתבתי (את הממיר של יס חיברתי עם כבל אדום צהוב לבן ל 3.5 לVIDEO 2 בטלוויזיה) לפי הח…
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את כרטיס הקול שלי (creative 24live!). חשבתי אולי ללכת לכיוון AUDIGY. האם כדאי ושווה לקחת כרטיס כזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4909 המחיר מטורף זה ידוע לי (אם יש ביותר זול יהיה מעולה). אני שומע מוזיקה כל הזמן,סרטים ומשחקים. התקציב האמת אני מעדיף כמה שפחות-אחרי הכול ....... מה נותן הפאנל הזה ששמים בקידמת המחשב? ואם יש הצעות לכרטיסים אחרים במחירים נמוכים יותר (עדיף) זה יהיה מצויין. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה שתואם ל-Windows 7?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נהרסו לי האוזניות ואני צריך לקנות אוזניות חדשות אני רוצה לקנות משהו טוב אם עוצמת שמע חזקה אני אולי קונה מהאתר הזה http://www.newegg.com
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אתמול נהרסו לי האוזניות שקיבלתי עם הנגן (cowon d2), ועכשיו אני מחפש חדשות... אני מעדיך IN EAR או כפתור... אני יודע שאין איר נחשב יותר טוב, אבל משום מה הן אף פעם לא תפסות לי על האוזן... מה אתם אומרים? על איזה דגם אתם ממליצים? מה הבאנדל? איך אפשר לשמור על האוזניות להבא בדרך יעילה?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לדעתי אפשר לדלג ולקרוא ישר את תגובות 2 והלאה שלום רב, יש ברשותי רסיבר JVC RX-6012V דיי ישן ואיתו מערכת 5.1 רמקולים של חברת Eltax.. כרגע הם מחוברים למחשב אך הבעיה היא שהמחשב לא מצליח להשתמש בהם כמו שצריך. סימנתי בתוכנה של הדרייבר 5.1 אך כשאני מפעיל את הבדיקה (לוחץ על הPlay שמשמיע רעש דרך כל רמקול בנפרד), יש רעש רק מהרמקול השמאלי ומהרמקול הימני.. מה שמוזר הוא שלדוגמה בiTunes המוזיקה נשמעת מכל חמשת הרמקולים אבל לא מהסאב! לוח האם: Intel DH55PJ לפי מה שרשום באתר אינטל: "8-channel (5.1+ 2 independent multi-streaming) audio subsystem with three analog audio outputs using the Realtek* ALC888S audio codec"הרסיבר על מצב Pro Logic (מצב Surround), ומחובר בעזרת כבל RCA (למ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה שאלו אותי בכמה גדול הZEN מה-I POD ? לכן עם קצת נסיון בתוכנת עיצוב מוצר הבאתי לכם קצת תמונות של שני הנגנים אחד ליד השני על פי המידות המדוייקות שלהם בכדי שתראו את ההבדל. (לא כזה גדול כמו שעשו אותו). התמונות לא באיכות הכי טובה כדי לא להעמיס על הפורום. מידות: I POD - 10.5ס"מ, 6.1ס"מ, 1.75ס"מ. (175ג"ר) ZEN TOUCH - 10.5ס"מ, 7ס"מ, 2.2ס"מ. (200ג"ר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לנגן (ואם יש צורך אז גם תופסן לכתף או משהו שיהיה נוח בריצה) לריצה/רכיבה אל אופניים, וגם לאוזניות. מבחינת אוזניות אין לי ניסיון טוב עם אלו שנכנסות בתוך האוזן אז אולי עדיף over the ear כלשהם. איכות שמע לא קריטי בכלל העיקר שיעבוד טוב ושיהיה כמה שיותר לא מורגש במהלך ריצה. אשמח לייעוץ
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לכל בן אדם יש זיכרון מוזיקלי של חצי שעה+- (ממוצע) אז לכל האנשים בפורום שעושים כתבות נא להשוות את הרמקולים\אוזניות\כרטיסי קול בהתאם לא שאני לא מעריך את מה שאתם עושים אל תבינו אותי לא נכון אבל אם לא מתחשבים בזה אז זה יכל לגרום לבעיות לאנשים שקונים את המוצרים ומשווים בין המוצר הישן לחדש וזה גם יכל לעזור לכל בן אדם שקונה רמקולים/אוזניות/כרטיס קול הוא יכל לבקש מהמוכר להקשיב איזה 10 דקות לסוג אחד ואז לעבור להקשיב לסוג אחר (חשוב מאוד!!! להביא אתכם דיסק(מומלץ מקורי) שאתם מכירים טוב את השירים ואת המוזיקה) זה העבודה שלהם לשרת אתכם ולעזור לכם בקנייה של המוצרים אז אל תרגישו לא נעים אם זה (אני יודע שלי לא יהיה כל כך נעים לשבת ולהקשיב בחנות חצי שעה בזמן שאני משווה בין הרמקולים) ד"א 1:…
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, קיבלתי את את ה Z5500 עם הטרספומטור של החשמל עכשיו בטרספומטר יש לי בחירה מאחורה 240 220 200 110 ומצד שני לחבר את הכבל החשמל של הסאב אל הטספומטור או כניסה 220 או 110 וואט לאן צריך לחבר כל דבר ? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלויזיה מסוג Hauppauge PVR 150, התקנתי את מערכת ההפעלה Windows 7 וישנן בעיות בתאימות הכרטיס. היו לי אותן בעיות עם הכרטיס קול אך הן נפתרו לבסוף. המחשב אומר שהוא אינו מצליח לעדכן את הדרייבר כי הוא לא מוצא את הכונן ואיני יודע מה לעשות. אם למישהו יש הצעות לדרכים להתאים את הכרטיס ולהתקינו כמו שצריך .... בתודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הATP3 מפנדה הם קיבלו מלאי חדש, היום קיבלתי ואני חייב להגיד: OMG הם מדהימים!!! בינתיים אני פשוט מאושר.. הם עושים כזאת אווירה מסביבך כאילו יש איזה 80 רמקולים מסביב אין פשוט מדהים.. עכשיו יש לי שאלה, את הסאב אני צריך לשים למה על הרצפה? ואת הרמקולים שמתי על השולחן שלי בצדדים.. אממ קיצר הם אחלה אני מרוצה
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איך ממירים סרטונים וקליפים לMP4 ? ואיך מעלים אותם לנגן? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי על הכרטיס שיש איזה שבב שיש לו שתי רגליים כאלה קטנות והוא מכופף כלפי מטה עכשיו בדקתי בתמונות של הכרטיס ובתמונות רואים שהצי'פ הזה עומד ישר..השאלה היא אם זה נזק שנגרם לכרטיס כתוצאה ממכה או משו? או שזה פשוט בפס יצור הכרטיס יצא ככה וזה תקין?
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום,בזמן האחרון אנוכי מתעניין בנגני MP3 רציתי לברר מחירים וזה.. תקציב אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל משהו במחיר הגיוני..
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך כמה שירי MP3 שיש לי ל Dobly Digital, ולשם כך אני צריך תוכנה MP3 to AC3. בבקשה תמליצו לי על תוכנה טובה, וכוללת את כל אפשרויות הבחירה שאפשר. על תמליצו על BeSweet כי הסתבכתי איתה... ועוד משהו, מכירים את האתר הזה: http://www.cinenow.com/fr/vobtrailer.php3 , באתר זה יש טריילרים להורדה לבדיקת שיטות שידור. אבל איך מורידים מהאתר? כל הורדה שאני מנסה הוא עושה Forbidden...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב שזה מתאים לפה (טלויזה מתקשרת לקולנוע ביתי) אז ככה... אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר ושתיהיה זולה אני לא ממש מבין מה ההבדל בין טלוויזיות זולות ליותר יקרות אני מתכונן לחבר את הטלוויזיה למחשב ולראות סרטים עליה מקווה שתוכלו לעזור לי ולהמליץ על דגמים טובים וזולים (ואם אפשר אז גם מאיפה לקנות את הדגם - זה מאוד יעזור)
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניים ברמקולים חדשים לאחר שהבוקסות של ה2 מטר נמאסו לא הוא מעוניין במשהו חדיש עם צליל עמוק מהן הצעותיכם העדפה ל JBL וכמובן שהתקציב לא מוגבל
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר לצפיה בממיר אך אנו רוצים לתכנן לעתיד וגם כרגע מדי פעם רוצים לראות באבחנה גבוהה. לפי הבנתי אין פה בחירה בין פלאזמה לLCD אלא רק LCD, השאלה היא על איזה פאנל ללכת והאם אתם מכירים מבצע מעניין שמתאים לדרישות. ראיתי שיצא עכשיו הIPS-E שנראה מאד איכותי ביחס למחיר אך השאלה היא האם הוא הגיע כבר לטלויזיות בארץ ואם לא האם שווה לחכות? תודה רבה, גלעד. עריכה: ועוד משהו קטו, אנחנו כן נחבר לזה מחשב לעיתים אם זה משנה. עריכה2: קראתי עכשיו טיפה באינטרנט ונראה שיש אנשים שדיי ממלצים על פלסמה בגודל הזה(בעיקר על הPV80 של פנסוניק) מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מספר קבצים שמכווצים ב- 320kbps. אני רוצה להוריד את האיכות שלהם ל 64 או 128kbps כדי להכניס יותר שירים לפלאפון (גם ככה אני לא ארגיש בהבדל). האם ישנה תוכנה (עדיף חינמית, אבל אפשר גם כזאת שעולה כסף) שמורידה איכות של קבצים. תודה, yosda-boy.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מתנה לאמא שלי טלויזיה 32". היא צופה בשידורי YES רגילים (SD) בלבד ! אין תקציב מוגדר. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קיבלתי היום די וי די מדגם Prosound 9000PS ורסיבר jvc 5032 שאני מחבר באנלוגי זה פועל מצויין ניתקתי את האנלוגי וכרגע זה מחובר ככה : די וי די לטלויזיה ב21 פינים די וי די לרסיבר עם אופטי שמתי את הרסיבר במצב של dolby digital \ dts \digital auto ושום דבר לא עבד , ולא שמעו ברמקולים כלום. שחיברתי את האנלוגי , והעברתי ברסיבר לאנלוגי , שמעו מצויין. עזרה?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למכון כושר, כרגע אני עם אוזניות גרועות שכל הזמן עפות לי מהאוזן. אני צריך שיהיה להן את את השרוול הזה שעוטף את האוזן ואני חייב מיקרופון, יש עדיפות לשלט לשליטה על הווליום והתחלה/הפסקה/מענה/ניתוק שיחה שעובד על אנדרויד (עם זה משנה אז Galaxy S3 i9300). האיכות לא צריכה ליהיות גבוהה, משהו סביר שהצלילים רק שיהיו נוחות לאורך זמן. יש עדיפות לאוזניות עמידות מים. אפשר לחרוג רק עם זה שווה את הכסף בצורה משמעותית אני מוכן להוסיף עוד 100 שח לתקציב.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-