אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי מערכת ישנה של aiwa. בקיצר אני מת להעיף אותה אבל רוצה להשאיר את הרמקולים כי הרמקולים מחוברים למחשב. עכשיו השאלות- איך אני מחבר את הרמקולים האלה למחשב? (בתמונה יש חיבור של אחד מהרמקולים). אני צריך מגבר? (אני מנחש שכן, אז כמה העסק עולה?) תום [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
*לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תמיכה טכנית, אם טעיתי בבקשה להעביר את הת'רד, תודה. שלום לכולם... אתמול התחילה בעיה לא ברורה באוזניות שלי (Sennheiser 212 Pro שקניתי בארה"ב בקיץ האחרון) - בתדרים הנמוכים, אם אני לא טועה, מתלווה לצליל באוזניה הימינית מן זמזום מוזר כזה. לא זכור לי שעשיתי שום דבר מיוחד עם האוזניות שגרם לזה... כדי להמחיש את הבעיה העליתי הקלטה שמראה את ההבדל בין האוזניה הימינית בה יש את ההפרעה לבין השמאלית שפועלת כרגיל: http://planet.nana.co.il/kopi8/abc.wav (עד 7 שניות זה הצליל שנשמע דרך הימינית, אח"כ זה השמאלית. האיכות גרועה כמובן אבל אפשר לשמוע את ההבדל...) הבעיה היא לא בכרטיס קול של המחשב, כשחיברתי אוזניות אחרות הצליל היה בסדר. ניסיתי גם לחבר מחדש את האוזנ…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא שלי רצה שנרכיב את המערכת קולנוע המיושנת מעט שלנו כרגע מורכבת מ: טלויזיה SAMSUNG C5000 DVD PIONEER + HDMI 2 רמקולים Homemade עם דרייברים של פיליפס וקרוסאובר של פיליפס. סראונד של STORM סנטר של STORM רסיבר של KENWOOD KRF-V7030 ממיר של CUBEREVO 250HD OPTICAL + HDMI. הממיר מחובר לרסיבר עם חיבור אופטי. הממיר מתאפיין בהצגת יכולות HD 1920x1080i עם אפשרות העברת סאונד 5.1 כאשר יש סרטים שכאלו. הטלויזיה מחוברת לממיר עם (HDMI (HDMI #2 הDVD מחובר עם HDMI לטלויזיה (HDMI #1) לרסיבר יש חיבור OPTICAL X2 אחד MONITOR ואחד CD\DVD ב-CD\DVD מחובר הממיר מוגדר DIGITAL IN AUTO ברסיבר. מערכת חמודה מאוד חייב לציין,רק שכעת אני נתקל ב-2 בעיות. בעיה ראשונה : כאשר משודר סרט ב-H…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.dealznet.com/had20.html יש למטה דסקריפשן עם נתונים. הם טובים ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן פורום אודיו וקולנוע ביתי המכובד! לצערי הרב אוזניות ה-CX300 הנפלאות שלי נהרסו מקריעתו של אחד החוטים (אם מישהו יודע על דרך לתקן אותו, אשמח לדעת) וברצוני לקנות זוג אוזניות איכותי חדש. כמובן שניתן לעשות את הדבר המתבקש וההגיוני ולקנות את אותו הדגם מכיוון שאלו באמת אוזניות מדהימות והטובות ביותר שנתקלתי בהן עד היום, אך הפעם החלטתי טיפה לפנק את עצמי ולהשקיע עוד 150 שקל ולהעלות את תקרת התקציב שלי ל-400 שקל. השאלה שלי היא האם ההשקעה כדאית? האם יש אוזניות ברמה יותר גבוהה ששוות את התוספת של ה-150 שקל האלו? אציין שאינני אודיופיל מושבע אבל עדיין יש לי סטנדרט גבוה של איכות סאונד. כמו כן אוסיף ואומר שאני מעדיף אוזניות In-Ear, שאיתן יש לי נסיון חיובי אך לא אשלול סוג אחר של אוזנ…
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לקח לי כמה זמן להבין שהכרטיס המובנה שלי הוא חרא ועכשיו אני רוצה כרטיס קול חדש! אני יכול להוציא עליו עד 600 ש"ח.. שמעתי שCREATIVE הם כר לא כמו שהיו פעם - זה נכון?, תשמעו - גם בלי קשר לזה אני רוצה כרטיס של DOLBI DIGITAL , אני פשוט לא יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה ואני גם לא מבין כ"כ גדול בכרטיסי קול - אז בבקשה תתנו לי הצעו לכרטיס קול חדש - וכן - שיהיה של 5.1 לפחות! ושיעלה 600 ש"ח גג.. תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי xtreamer ultra שמחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. אני עובד על מערכת ההפעלה המסופקת עם המכשיר דרך ה- DOK. אני לא מצליח לשמוע סאונד כשאני רואה סרטים, אולם אני כן מצליח לשמוע סאונד אם אני שומע שירים. מישהו יודע מה הבעיה ? כיוונתי את כל ההגדרות ליציאה דיגיטלית... תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה, מזה כמה זמן שאני מתכוון לקנות סטרימר לצרכי ניידות, כשהולכים למקומות אחרים וכאלה. תמיד חשבתי שאני אקנה את ה-WD TV ובינתיים הוא כבר יצא בגירסה שלישית שכמובן שאם אקנה אז אותה. שאלתי את המוכרים ב-לוג'יק שהם ממש בסדר והם אמרו שלפי מה שאמרו לקוחות, יש לו עדיין בעיות עם עברית :\ נוסך על כך לפני כמה זמן שמעתי על xtremer. הבנתי שהוא לכאורה עדיף, אלחוטי (שבזה אני דווקא לא מעוניין, אני רוצה חיבור חוטי ללא שום אלחוט!) ובעל מקום לדיסק קשיח שזה גם לא כך כך מעניין - אני אחבר לו דיסק און קי או דיסק קשיח חיצוני. בירור אצל בעל אקס סטרימר העלה את הטענות הבאות: 1. תפריט עושה רושם איטי/כבד בעת חיבור דיסק קשיח חיצוני 2. שומעים אותו לפעמים בזמן העבודה עכשיו כשריפרתי פה ראיתי משהו על A20…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות בנוגע לחיבור כבלים ולרזולוציות במסכי FULL HD. מעניין אותי לדעת, באיזה חיבורים אני יכול באמת לקבל FHD, חוץ מHDMI, ובאיזה אפשר לשנות רזולוציות. לדוגמא, S-VIDEO - חיבור בעל רזולוציה קבועה במסך הטלויזיה (למרות שאפשר לשנות את הרזולוציה בנייד) VGA - אפשר לשנות לרזולוציות מסויימות, אבל לא לFULL HD. מישהו יודע איך זה הולך בDVI, וחיבור קומפננט?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מגבר Marantz L 1515 משנת 1978 (יותר מבוגר ממני, השונה חוגג 31) עד לאחרונה הכל פעל כשורה, קיבלתי צליל נקי וחיינו בארמוניה. עד שלאחרונה שמעתי מאחד הרמקולים צליל מעצבן במיוחד, מין "פססס" כזה - חשבתי בהתחלה שהרמקול אשם, חיברתי אותו למגבר אחר והוא פעל כשורה. לאחר מכאן שמתי לב שהצליל בא משני הרמקולים, אז חשדתי בכרטיס קול. בדקתי עם כרטיס קול אחר, ושוב, הכל פעל כשורה. חיברתי למגבר רמקולים אחרים וגם הם עשו את הצליל המעצבן הזה. מה שמביא אותי למסקנה שהמגבר בוודאות אשם. יש למישהו מושג מה עושים בנושא, חשבתי ללכת לאומגה אודיו (הם תיקנו לי את הרמקולים) אבל אני חושב שהם מתעסקים רק עם רמקולים, אז מי בעצם יכול לתקן לי את המגבר? או שאולי בכלל אני יכול לתקן את זה לבד?…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי GTXP 7.1, וכשאני מנגן איתו MP3 AVI MPEG וכו הוא משמיע מעין "פיצוצים" כל 2-3 שניות [אין לי את הבעייה הזו שאני מחבר אותו דרך ה-AUX לכרטיס TV] ניסיתי PCI אחר ובדקתי שהוא לא משתמש ב-IRQ תפוס - לא עזר מפרט: WIN XP SP1 P4 2.4C HT 2X256 DDR 3200 GIGABYTE GA8IPE1000 PRO CHIPSET INTEL 865PE תודה על כל רעיון
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חברה יחסית חדשה שמתחרה באוזניות של DRE , הביקורות באינטרנט מאוד טובות. השאלה אם מישהו כבר רכש \ יצא לשמוע את האוזניות שלהם , אני מדבר על אוזניות ON EAR מהדגמים TRACKS \ TRACKS HD . תודה. http://www.solrepublic.com/headphones
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לסרטים - במחשב. הראשונה: יש לי סרט של כשעה שכאשר אני מפעיל אותו הכל טוב אך כאשר אני מדלג לסוף הסרט, יש דיליי בין הסאונד לתמונה - יש לי מקודדים ויש לי הכל - אשמח לדעת כיצד לפתור את הבעיה. יש להדגיש, הסאונד לא מסתנכרן עם התמונה חזרה אחרי כמה שניות. מה לעשות בכדי שלא יהיה דיליי? השנייה: נשלח אליי מדריך להפיכת סרט רגיל לסרט DVD. במהלך התהליך, מפרידים את הסאונד מהתמונה - בסרט שבו אני רוצה לעשות את זה יש דיליי בין הסאונד לתמונה באופן קבוע - לא רק כשאני מדלג לסוף, האם יש אפשרות בעזרת ההמרה או בעזרת תוכנה אחרת לסנכרן את הקול שיהיה שניה או 2 אחרי מה שהוא במקור ? המון תודה לעוזרים שיהיה סוף שבוע נעים!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הגיוני ? יש לי את הרמקולים X520 של קרייטיב (5.1) ויש לי את האוזניות XT-HS77MV של SILVER LINE, ושאני שומע שירים אז אני מרגיש שבאזניות אני שומע על כל הפרטים, ושאפילו יש דברים שבאוזניות שומעים וברמקולים לא... עוד משהו ששמתי לב זה שככל שהווליום גבוהה יותר שומעים כאילו באיכות גבוהה יותר, הגיוני ?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הבאסים של המערכת הזאת עושים לי טוב כל פעם מחדש, אבל הבעיה שבמוזיקה, ההפרדה, בעיקר של הצלילים הגבוהים, לא משהו, הכל קצת נבלע ניסיתי איקווליזרים ואפילו את ה DFX (שאני לא מבין איך אפשר לשמוע MP3ים בלעדיו..) אבל אין הרבה שיפור. האם כרטיס קול יכול להוציא סאונד יותר טוב מהרמקולים האילה עם מוזיקה? (תקציב עד 500 שח אבל אם אתם מכירים משהו טוב שחורג מהתקציב אשמח לשמוע.)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי SB live! value ורמקולים של creative 4.1 כשהסאב מהווה את המגבר (כל הרמקולים מתחברים לסאב). הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לבצע החלפה של הערוצים של הרמקולים שלא ע"י שינוי החיבור בסאב עצמו אלא ע"י חומרה. (זאת אומרת לדוגמא אם אני רוצה לשנות את המיקום שהרמקול הקדמי ימני יהיה אחורי שמאלי בלי לעשות זאת פיזית בסאב).
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני חייב לדעת כמה שיותר מהר!! יש הבדל בין ה- JBL Reference 220 Earphone ל- Harman JBL Reference 220 Earphone
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? אני רוצה שיהיה קול ברמקולים שלי, כלומר לחבר אותם למחשב הנייד שלי, הבעיה שיש לי 2 יציאות במחשב הנייד, אחד עם ציור של אוזניות ואחד עם מיקרופון. ולרמקולים יש כבל עם 3 בננות - בצבע שחור, כתום וכחול. איך אני יכולה לעשות שהוא יתמוך בהם? האם צריך לקנות מפצל או שאין סיכוי שאני אוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב הנייד? במחשב הנייח שהיה לי, היו לי שלושה חיבורים בצבע ירוק,שחור וכתום, חיברתי אותם ע"פ הצבעים, וכמו כן המחשב שלי היה מחובר בכבל HDMI לטלויזיה, ככה שכאשר ראיתי סידרה או תכנית יכולתי לשמוע סאונד מהרמקולים של המחשב, ולא של הטלוי…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שאלתי בטעות בפורום אחסון האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= איך האזניות האלה ? שוות את המחיר ? יש אותם למישהו ועוד משהו איך אפשר להחליף בהם את הכריות אני מסובב את הכרית נגד כיון השעות והיא פשוט לא יוצאת כלום מישהו שיש לו אותם יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת קריאייטיב T7900 7.1 אני משתמש בה על כרטיס קול פנימי אני מעוניין בחוויה יותר מעצמיה של סאונד מחפש כרטיס קול ל 7.1 שיהיה במחיר סביר ניגש לעניין גג עד 600 שקל שיוכל לעבוד טוב אם הרמקולים האלה ולהעצים תחוויה אם יהיו המלצות שחורגות טיפה מעל המחיר שנתתי גם בסדר אבל עדיף שלא יודה אם תסדרו לי תראש אם אתן מבינים בנושא למה מכל מה שקראתי ביקורות יצאתי מדעתי (:
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה כדאי למוזיקה ה i-trigue l-3500 או ה altec ATP3 ?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היום הנגן יפיפה שלי התפגר אחרי תשעה חודשים. זה התחיל בכך שלא הצלחתי להעביר קבצים לנגן. הוא כל הזמן התנתק. ניתקתי את הנגן בצורה מסודרת, עשיתי ריסט למחשב (חשבתי שהבעיה היא במערכת הפעלה) וניסיתי לחבר את הנגן. הפעם הוא בכלל לא זיהה את הנגן. ניתקתי עוד הפעם את המכשיר, ניסיתי להפעיל אותו והנגן לא נדלק. טוב, הוא נדלק, אבל נכבה אחרי שניה. עשיתי ריסט לנגן, אך הבעיה לא נפתרה. מחר על הבוקר אלך לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. ואם זה לא מספיק גם אוזניות Shure e2c התחילו לעשות בעיות אחרי פחות משנה. אין לי מזל. פשוט אין. ואני עוד צריך לסגור שבת שמירות. מה אעשה בלי מוזיקה בשמירה? :'(
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני קונה עם המחשב החדש לוח אם שמגיע עם הכרטיס קול realtek alc850. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח ואני אשחק במשחקים (Counter Strike:Source למשל) אבל אני גם שומע מוזיקה ואיכות הסאונד של המוזיקה חשובה לי יותר. שמעתי שהכרטיס קול שבא עם הלוח אם טוב מספיק ועדיף להשקיע ברמקולים יותר מלקנות חדש. אז חשבתי לקנות רמקולים 5.1, או Logitech X-530 או Creative T5900. אחרי שקראתי כמה הודעות בפורום הבנתי שהכרטיס קול עם הלוח אם לא טוב. השאלה שלי אם בתקציב 600-700 ש"ח כדאי לי לקנות את הרמקולים האלה או לקנות רמקולים בתקציב נמוך יותר וכרטיס קול (אם כן איזה). אין לי העדפה ל- 5.1 או משהו פשוט אני חושב שככה אני אפיק את הצליל המירבי (תקנו אותי אם לא). את המחשב החדש אני אקנה מ- www.ksp.co.il אבל לא אי…
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-