אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, האוזניות הנוכחיות שלי (סנהייזר CX300II) כבר פשוט מתפרקות אז החלטתי לקנות חדשות מחפש אוזניות INEAR שישמשו אותי בשביל לשמוע מוזיקה בנסיעות מהאייפון חשוב שיהיה בהן מיקרופון, ככה אני לא אצטרך להוציא את הטלפון מהכיס/תיק כל פעם שיש שיחה הסנהייזר הנ"ל די סבירות מבחינת האיכות אבל הן מאוד מדגישות את הבאסים והפעם אני מעדיף אוזניות קצת יותר מאוזנות מבחינת תקציב אז כאמור 250 ש"ח פלוס/מינוס, אני יכול גם עד 300 ש"ח תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD 42 של PHILIPS FULL HD דגם 5603d אני מנסה לחבר לטלויזיה מחשב עם קבל HDMI-DVI אבל מה שקורה שהתמונה כל כמה שניות נעלמת כרטיס מסך 8800GT sonic 512 mb בהתחלה חיברתי עם מתאם DVI HDMI וקבל HDMI וגם אז היה אותה בעיה הקבל הוא 3 מטר כשאני מחבר לכרטיס מסך דרך RGB אני מקבל תמונה קבוע בעיה שאז הרזולוזיה היא 1080i ולא 1080p תמונה פחות ברורה יש למשהוא מושג מה סיבה שיכולה להיות לבעיה של HDMI?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . יש לי בקשה קצת חריגה, אני מחפש אוזניות In-Ear אלחוטיות או פתרון יצירתי אחר שיעלים לי את הכבלים. אני כבר לא יכול לסבול את הכבלים הקצרים שבעקבותם אני קונה מאריך שתוך חודש החיבור שלו נהרס. נמאס לי להיות כבול ובכל תזוזה להסתכן בתלישת האוזניים. נמאס להסתבך עם הכבלים ולהיתקע בפינות. מישהו מכיר דבר כזה? אני לא צריך איכות מטורפת, ואין דרישות אחרות, מצידי שיהיה וורוד פוקסיה עם הלו קיטי. בואו נשאיר את התקציב פתוח לעת עתה, אני רק רוצה פתרון :'(. HELP תודה מראש, שי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות רמקול / תחנת עגינה לIPOD / ANDROID שלי שאוכל להשמיע מוזיקה בפארק ללא צורך בחשמל או רכב. תקציב - עד 200$ כולל הכל. מה דעתכם על זה ION Audio IPA17 TAILGATER AM/FM Lightweight Speaker System for iPod רשום שהוא לאייפוד אבל אפשר לחבר גם אנדרויד פשוט עם חיבור של אוזניות? או שיש משהו יותר טוב? באמזון כשמחפשים PA SYSTEMS הוא נותן די הרבה תוצאות - יש משהו מומלץ? אני מניח שכמות הWATT שרשומה זה מדד העוצמה? ושאלה אחרונה אם אתם יודעים - בארץ המוצר עולה 900 שקל (והיחיד שיש זה מה שהצעתי פה למעלה) - באמזון אני יכול לקנות ב130 דולר - יש לכם הערכה כמה זה יעלה כול משלוח? (זו חבילה גם גדולה וגם כבדה) ואני משתמש בחברת MUSTOP למשלוח לאמריקה ואז לארץ תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאודיוטראק הם מעולים ויש כאן כאלה שאפילו יגידו שהם טובים יותר מקראייטיב לצרוכי מוזיקה בסטריאו, אני רוצה לדעת אם הכרטיס הזה: '>http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 הוא משתם זה בטוח, הוא 24 ביט ו192 KHZ נתונים איכותיים למדי, אבל במשחקים כתוב שהוא משתמש בטכנולגיות EAX 1 ו-2 ו A3D הישנות יותר, מזה אומר לגבי האיכות שלובמשחקים ובכלל? והאם בגדול הוא משתלם? ניתן להשוואה לאוגי 2? תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה חברים!! 1. האם אפשר פשוט ל"זרוק" שירים לכונן של הנגן? ללא תוכנה.. 2. איך ניתן להבדיל בין הגירסה האמריקאית לארופאית? מה להגיד להם בחנות? 3. תמונות נגיד של 3 מ"פ.. איך הן נראות על המסך? מעוותות? רזולוציה שונה? תודה!! (אולי תהינה עוד שאלות..) ****עדכון**** בתגובה אחרונה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה 2500 ש"ח ואני רוצה לקנות נגן MP4 יש לכם המלצות??? תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, כרגע יש לי קראייטיב אינספייר 4.1 4400 ואני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר! עכשיו יש לי 500+- כתקציב, כבר הייתי סגור על האלטק כי ידוע שהם איכותיים ביותר, אבל יש גם את הלוג'יטק כאופציה והם 5.1! אני רוצה לקנות רמקולים כדי להרגיש הבדל בשינוי לטובה מאלה שיש לי עכשיו. אני רוצה לדעת איזה סט ייתן לי הבדל מורגש, והאם ההבדל באיכות בין הלוג'יטק לאלטק הוא ממש גדול?? ועוד שאלה, הסט של הלוג'יטק יותר איכותי מקראייטיב אינספייר 4.1 מבחינת איכות? (יש לךי אותם כרגע כפי שציינתי). אגב, אני משתמש בכרטיס OB שעל הלוח שלי, אז לכן חשובה לי איכות הרמקולים שתהיה גבוה. תודה רבה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה מה שלומכם החלטתי לבינתיים לזנוח את נושא האודיו הדו ערוצי(צריך להשקיע יותר מדי כסף כדי להגיע לאיכות שתספק אותי), ולהתמקד באוזניות. אני צריך יעוץ והכוונה בנוגע לרכישת אוזניות, התקציב כאמור נע סביב ה1000 ש"ח. יש לי מס' מועמדים כמו הAKG 601 (שהמחיר שלו נהיה נגיש יחסית לעבר), או SENN 595 (שנהיה פחות נגיש תקציבית) וגם AT 900 בקניה מחו"ל(בעייתי במקצת). אני מעדיף לא להתעסק אם מגברים נכון לרגע זה(אולי בעתיד). כמו כן השמח לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי או DAC חיצוני אם הגברה בילט אין(בתחום הזה אין לי יותר מדי מושג, כך שאני גם לא יכול לתת תקציב מוגדר). יד שניה גם אופציה. תודה. elias
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייעוד הוא מערכת 2.1 טובה למשחקים ההתלבטות היא בין שני הדגמים הללו : Altec Lansing Atp3 ל JBL Creature 2 ההפרש הוא 50 ש"ח. השאלה האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הנ"ל ואם לא איזה מהמערכות שהזכרתי יותר טובה...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מחפש אוזניות כדלעיל בטווח מחירים של 350-400 שקל, עיקר מטרתם היא לשמוע שיעורים, עם דגש על אפשרות לשמיעה באזורים רועשים(חדר אוכל ציבורי, או נסיעות באוטובוס משנות הקמת המדינה) מוכן לוותר על איכות שמיעה על סינון רעשים או אטימה טובה יותר, אני פחות שומע שירים יותר מדיי(מדי פעם יוטיוב) אלא רק לשמיעת שיעורים. יש אפשרות לקנות מהאינטרנט(אם יש הבדל משמעותי) אשמח לעזרה מהחברה בפורום ! ערב טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עריכה: נו, ראיתי עכשיו שיש 6C ב 600 ש"ח. אם מישהו יכול להרגיע את חששותי בקשר לשלט אני חושב שאני אלך עליהם. כבר כמה זמן אני מתכוון לקנות רמקולים לצרכי מוזיקה(80%) ולסרטים(20%) שיוחברו לנגן\סטרימר בהתאם, בסלון. מטבע הדברים אני שוקל את הדגמים השונים של מיקרולאב. כרגע לאור המבצעים ב KSP אני מתלבט בין ה SOLO 15 ל- 5C שקרובים מספיק(?) ל 6C אבל זולים מהם לא במעט יחסית. הייתי הולך על ה 5C שפרט לעיצוב נראה שהוא זהה במפרט(?) ל-15 וזול ממנו אילולא עניין השלט, שבפורומים שונים כבר ראיתי שהרבה מהם עושים בעיות או לחילופין נאבדים ומשאירים אותך עם מערכת שלא עובדת. ראיתי שרשורים שונים שדנים באפשרות לתכנת שלט אוניברסלי פשוט ע"מ לשלוט על הרמקולים אבל לא נאמר שם האם זה מצליח והאם אפשר לשלוט ע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי השבוע LCD 37 של Haier , הדגם הבא: http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=3950 קודם כל אני רוצה לציין שאני ממליץ עליה מאוד!!! החברה חדשה ולא מוכרת אבל המוצרים שלה באיכות וגימור מעולים! ראיתי אותה ליד הדגמים החדשים של LG , TOSHIBA , SAMSUNG ועוד כמה מותגים יקרים והיא הייתה האיכותית ביותר והיפה ביותר! השאלה שלי היא עם איזה כבל הכי איכותי לחבר ממיר של YES לטלוויזיה הזו? כרגע היא מחוברת בRCA רגיל... בחנות אמרו לי שהכי איכותי זה SCART TO SCART , זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרסיבר ישמש בעיקר למוזיקה ובהמשך גם קצת לקולנוע ביתי. ה-KRF-V6060D של קנווד עולה בוואלה-שופס 2000 ש"ח. שווה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל המלצות לטלוויזית LCD 32 לחדר השינה שלי. מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטרים השימושים הם כך - 60% צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT), המתחבר דרך SCRAT 30% צפייה ב-DVD בעל חיבורי RCA (בננות). שאר הזמן צפייה דרך מחשב נייד עם חיבור S-VIDEO ו-DSUB. כנראה שאחרי שאני אחליף טלוויזיה, יוחלף הדיוידי לטובת הצפייה דרך הלפטופ. התכנים מהמחשב הם בד"כ סרטיי Divx ומעט תכני 720P.... התקציב נע בין 4000- 6000 ש"ח. אשמח להמלצות לטלוויזיות שמציגות את שידורי הכבלים בצורה טובה מאוד (חשוב ביותר). שתוכל להתמודד עם תכני HD ותהיה טובה עם תכני Divx (חשוב גם כן). נ.ב - האיכות מאוד מאוד חשובה לי, לכן לא מפריע לי להוציא עוד כמה שקלים ולקבל טלוויזיה מעולה. תודה רבה לכולכם על העזרה, דוד…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע כמה הוא עולה בארץ.. אבל כאן בסינגפור מישהו מוכר אותו בשווי הזה. האם זו מציאה מטורפת שאסור לי לפספס?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים תשמעו חבר שלי רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתית אבל הוא לא מבין בזה כלום אז הוא ביקש ממני להרכיב לו מערכת אז הרכבתי לו את המערכת הבאה : רסיבר ONKYO דגם TX-SR500E נגן DVD דגם DV-S555 גם של ONKYO רמקול סנטר JAMO דגם A3-CEN 4 רממקולים JAMO דגם A-330 סאב וופר דגם A3 Sub.3 גם של JAMO כל זה בבערך 10000 ש"ח מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר אחד של 320GB אבל זה לא הלך.. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אוזניות אלחוטיות אחרות שמתאימות לספורט שהן עדיפות באותו טווח מחיר (עד 210 ש"ח)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן היום הייתי בתל אביב ורציתי לקנות את הPX100 אבל לא היה במלאי וממש התבאסתי אז נכנסתי לכלי זמר לראות אם להם יש את הPX100 ולא היה... אבל היו שם אוזניות שדי משכו לי את העין אז המוכר שאל אם אני רוצה לשמוע והן היו ממש איכותיות וגם עלו רק 180 (הPX100 עולה 350~) http://www.akg.com/products//powerslave,id,825,pid,825,mynodeid,214,_language,EN.html אז מה דעתכם על הAKG K24P ועל המחיר (180)? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המחירים של המערכות רמקולים למחשב ירדו? אם בכלל, ועד כמה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בימים אלה אני מעצב מחדש את החדר שלי ומחפש מערכת קולנוע ביתי. אני לא מבין בכלל בתחום זה והחלטתי להתייעץ אתכם, ריפרפתי על הדביקים ועל דיונים שונים בנושא ועדיין אני זקוק לעזרה. אז ככה: החדר הוא חדר קטן, בערך 10 מ"ר, אני מחפש מערכת בתצורה של 5.1 עם מגבר, לצפייה בסרטים בעיקר, עם אפשרות לחיבור למחשב ולדיוידי. המערכת לא צריכה להיות HighEnd אלא מערכת סבירה, אני לא מתכוון לשמוע בה בפול ווליום ולא נראה לי שאני אתקרב אפילו לחצי. יש לי כ-2000 ש"ח להשקיע במערכת כזאת עם מגבר. אין לי העדפה מסויימת לחברה, רק שהצליל יהיה נקי ויפה. נ.ב: הרמקולים הולכים להיות צמודים לקיר, והסאב מתחת לטלוויזיה, באוויר (קונסטרוקציה מיוחדת), אם יש לכם הארות או המלצות מסויימות בקשר למערכת אני אשמח. תודה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להודות שמעולם לא קניתי סט של רמקולים למחשב.. כבר מהמחשב הראשון שלי אני שומע אך ורק במערכת, וכיום ברוך השם הציוד משביע רצון.. חברה שלי קונה מחשב, ורציתי לדעת מה יהיה לה הכי טוב לסרטים ומוסיקה הכל יהיה יותר טוב ממה שיש לה עכשיו - יש לה רדיו ??? שמעתי שמהללים את הATP3 וזה בדיוק מתאים בתקציב - השאלה אם כדאי אותם או משהו אחר? תודה רבה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני שם על הנגן שירים בפורמט MP3. הבנתי שיש פורמט שהשירים שוקלים חצי מזה. WMA וכמה שאלות לי: האם ארגיש בהבדל איכות משמעותי ביניהם ? אייך ממירים קובץ לפורמט הזה מפורמט MP3 ל WMA ? (לא בתוכנת הצורב. תוכנה חיצונית) יש אפשרות "להוריד" ישירות שירים בפורמט זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-