אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לשאול את דעתכם לגבי מערכת קולנוע זו. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RW0E95D73E אני יודע שזו מערכת מעפנה D: אבל אני מחפש משהו במחיר הזה, שכולל גם מגבר וגם רמקולים, שיתן לי את הסאונד הכי טוב במחיר הזה. המחיר שלי הוא 1000 ש"ח +- 50 ש"ח ושיהיה מוואלה, כי שם יש 24 תשלומים ללא ריבית, אני ילד ואין לי משכורת רצינית, אז רציתי לא להכביד על עצמי אם מישהו מכיר מערכת אחרת שעולה 1000 ש"ח ואפשר לקנות אותה ב24 תשלומים ללא ריבית, שיראה לי בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב.. קניתי לפני כמה ימים את המערכת 5.1 של לוג'יטק - X530... הרמקולים בשימוש בקושי 5 ימים, הרמקול הסנטרלי התחיל לזייף! קודם כל בודדתי אותו (כביתי את כל הרמקולים האחרים חוץ ממנו) והוא עובד נורא חלש ובמשחקים/מוזיקה הוא מזייף לגמרי! זה הגיוני, 5 ימים של שימוש ונדפק?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להעביר את הרמקולים שיש לי במערכת שיפעלו במחשב, עכשיו אין לי מקום להביא את המערכת מהחדר השני לחדר שלי ולחבר לו יציאה האם אפשר לקחת רק את הרמקולים עם החיבורים של הכבלי נחשות האלה ליציאות אדום ושחור לחבר אותם לחיבור של הכרטיס קול שנמצא על הלוח אם ? האם יש כזה מתאם ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שירים מ-CD קנוי , או שרים שמורידים בפורמט של 192kbps האם הכרטיס קול הזה תומך בזה ? או רק Sound Blaster Audigy 2 שראיתי שהוא תומך ב-192kbps ו-24 BIT שאלה שניה האם בסרטים ב-DVD הסאונד הוא בפורמט של 192kbps ו-24 BIT תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה שאלות על האוזניות המפורסמות של KOSS; PortaPro ולשאלות: דבר ראשון, אני יודע שזאת שאלה מעוד כללית אבל, מה יש לכם (המשתמשים של PORTA PRO) לאמר על האוזניות האלה? דבר שני, עוד פעם מופנה אליכם, המשתמשים של האוזניות האלה, אני ראיתי שיש להן מן כזה ברזל שיוצא בדיוק במקום שבוא האוזן (ראו תמונה), זה מציק? זה בכל נוגע באוזן? תודה בהקדם!!! אני חושב על לקנות אבל אלו הזברים שבאמת עוצרים אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2655516 http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2590811 (no worries ill never buy from netaction)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אני צריך להוריד בשביל לראות קבצי וידאו TS לא עובד לי בנגנים הרגילים -POWER DVD , BS-PLAY , MEDIA PLAYER הודה לכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.dzikie.net%2F%3Fart%3Dgenius_sw51_ht&sl=pl&tl=en יתרונות : + מבנה עץ איכותי. + עיצוב. + סאבוופר חזק המספק באס חזק וטוב. + כבלים ארוכים. + שלט. +"ורסיטלאיות" ניתן לחבר למקורות אודיו נוספים. (DVD,מגבר,מחשב) מינוסים : - אין רגלי גומי. - לפעמים צורמים בטונים גבוהים. (מאמין שדרוש כיוון נורמלי בכדי לסדר את הבעיה) סה"כ רמקולים נחמדים עפ"י הביקורת ושיעשו עבודה נאמנה. קרדיט לאתר www.dzikie.net על הביקורת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי היום ב-LG 32LD460 TA.AMFILH לפי מה שקראתי בפורום ובחיפוש מעמיק בגוגל הבנתי שכנראה קיבלתי פאנל IPS ALPHA לפי האות "I", נכון? בכל מקרה חיפשתי מידע כדי לדעת את הנקודות החזקות והחלשות של הפאנל הזה ע"מ לנסות ולכייל אותו באופן המיטבי. אשמח למידע נוסף תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב מאוד למוזיקה וסרטים. משחקים לא. הומלץ לי לקחת את CREATIVE XTREME GAMER שהוא הכי מתאים לצרכיי. לאחר בדיקה החלטתי לקחת את הכרטיס אבל נאמר לי שאין אותו בארץ. בדקתי ב-2 חנויות. SKYPC ופומפה. בשתיהן נאמר לי שאין אותו בארץ. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב למוזיקה וסרטים ללא משחקים עד 1000 ש"ח. כרטיס קול הכי טוב שיש למטרה זו. אני מאוד רגיש למוזיקה שאני שומע ולכן חשובה לי מאוד איכות הצליל. אם יש מישהו שמבין מאוד בנושא אשמח מאוד לקבל עזרה ממנו. תודה מראש. שמעתי על 2 הכרטיסים הנל: Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Asus Xonar D2 איך הם? איזה מהם יותר טוב?\עדיף? הבנתי לראשון יש בעיות דרייברים? יש חנות בארץ שמוכרת אותם?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של ימאהה 2 רמקולים וסאב וופאר אחד העם כדיי לי לקנות את הפרוטריסימו 3 של הרקולס? ועים זה ישפר את איכות הסאונד שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי תקציב עד 2500 שקל לרמקולים איכותיים לרסיבר יאממה זה די דחוף כי מחר קבעתי עם המוכר תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: נו, ראיתי עכשיו שיש 6C ב 600 ש"ח. אם מישהו יכול להרגיע את חששותי בקשר לשלט אני חושב שאני אלך עליהם. כבר כמה זמן אני מתכוון לקנות רמקולים לצרכי מוזיקה(80%) ולסרטים(20%) שיוחברו לנגן\סטרימר בהתאם, בסלון. מטבע הדברים אני שוקל את הדגמים השונים של מיקרולאב. כרגע לאור המבצעים ב KSP אני מתלבט בין ה SOLO 15 ל- 5C שקרובים מספיק(?) ל 6C אבל זולים מהם לא במעט יחסית. הייתי הולך על ה 5C שפרט לעיצוב נראה שהוא זהה במפרט(?) ל-15 וזול ממנו אילולא עניין השלט, שבפורומים שונים כבר ראיתי שהרבה מהם עושים בעיות או לחילופין נאבדים ומשאירים אותך עם מערכת שלא עובדת. ראיתי שרשורים שונים שדנים באפשרות לתכנת שלט אוניברסלי פשוט ע"מ לשלוט על הרמקולים אבל לא נאמר שם האם זה מצליח והאם אפשר לשלוט ע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה בעוד כמה שנים נתחיל לראות מסכי ליזר כן כן שמעתם נכון, אומרים שהם חצי מהעובי של הפלסמה והLCD, חצי מעלות הייצור, כלומר חצי מחיר (בתקווה), 75% פחות צריכת חשמל ופי 3 יותר צבע!! בעוד שבטלוויזיות שקימות כיום יש כ-30% מכמות הצבעים שהעין האנושית יכולה לקלוט לליזר יהיו כ-90% מהצבעים!! לקישור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4489
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לאייפון השאלה היא אם ללכת על BEATS או כי הבנתי שביחס למחיר הם לא שווים את הכסף. כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אוזניות in-ear למוסיקה. אני אוהב באס, השתמשתי בradius atomic bass או משהו בסגנון והן נחמדות אבל אני מחפש משהו יותר רציני. תקציב: 200 שקל ~ 50$ (אני אקנה בחו"ל)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני צריך מערכת קולנוע ביתית לסלון, התקציב שלי הוא 3000 שקל +-. הצרכים שלי הם סדרות, סרטים וקצת מוסיקה, נראה לי שאני אסתפק במערכת 2.1 טובה. בהתחלה חשבתי לקנות סאונד בר אבל מכל מיני תגובות הבנתי שעדיף לקנות רסיבר ורמקולים, בעיקר בגלל שהסלון שלי הוא פתוח. עכשיו אני מתלבט אם ומה לקנות בתקציב הזה - כמובן שאפשר ומומלץ להזמין באמאזון. יש את האפשרות של קניית מגבר סטריאו ורמקולים ואז "להתחתן" עם ההחלטה של 2.1, או לקנות רסיבר ורמקולים ובהמשך אם אני ארצה להוסיף עוד חלקים כמו סנטר וכו'. אני לא מבין בזה כלום, יש אפשרות לקבל המלצה על רסיבר\מגבר סטריאו וזוג רמקולים קדמיים בתקציב שלי? בסלון יש לי מחשב שמח…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש 3 אופציות COAX חיבורי MINI PL שעם מתאם אני מחבר אותם ב RCA למערכת קולנוע ו S/PIDF מה ההבדל באיכות הסאונד בינהם ? המערכת קולנוע היא רסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 וסט רמקולים (לא סטייליטים ) של JAMO ועוד סהב וואפר של פיוניר מה עדיף COAX או שלושה כבלים של MINI PL ל שני RCA (ברסיבר מוגדר כ 6CH DIRECT) במצב COAX כמו במצב HDMI והחיבור S/PIDF יש כול מיני אופציות ... לוגיק 7 (וכמה תתי מצבים) דולבאי סאראונד ( וכמה תתי מצבים כמו פרו וכאלה ) ו DTS NEO 6 (וכמה תתי מצבים) מה הכי טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אמא של חבר שלי רוצה מערכת שמיעה לסלון צריך רמקולים (2.0 מעץ הגבוהים), רסיבר, קומפקט דיסק.... תחלקו אתם את המחיר רק שזה יצא טוב... יעני לא להביא רמקולים הכי טובים בעולם ורסיבר שלא יתן איכות ווליום.... וגם לא להיפך... אני משער שאם תביאו משהו ממש ממש פצצתי יהיה אפשר להגיע ל 8K-9K גגגגג
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול sb live 5.1 ואני זקוק לחוות דעת. חבר שלי אמר לי שה-LIVE כבר לא מי יודע מה בכרטיסי קול ולא כ"כ שווה לקנות אותו. מה אתם אומרים כדאי לקנות? הנה לינק http://www.americas.creative.com/products/product.asp?product=143&category=244&maincategory=
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איכותי הכוונה גם איכות שמע, גימור, מסך וכדומה וכן גם בלהתיחס בגודל [כמה שיותר קטן יותר טוב], באורך שימוש בסוללה וכן הלאה. אני שואל משום שאני חושב אולי לקנות נגן אמפי3 חדש טוב יותר .. אני מרוצה ממה שיש לי אבל יש לי קומבינות שאני יכול להחזיר את ה IFP995 [עלה לי אלף חמש מאות - הגרסה האירופאית] ולקחת משהו אחר עם תשלום של הבדלי המחירים. עוד משהו - סתם אני מתעניין לדעת לכמה מכם יש את הנגן IFP-99X של איריבר בגרסה האירופאית ולכמה מכם בגרסה האמריקאית. כמה עלה לכם ומאיפה קניתם? עריכה : למי ששואל - נראה לי שהאוזניות שמקבלים עם הגרסה האירופאית היא MX300 כי ה 400 זה עם בקרת ווליום. עוד שאלה קטנה, קניתי לא מזמן מהדיוטיפרי אזניות של סוני בשם q66 ב50 דולר לאחר שנאמר לי שהן הכי טובות ומומ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממש בקצרה, כי נכנסתי לפורום כדי לקרוא על הבשורות הטובות וללמוד עליהם ולא לשבת שעה ולהבין איך אני מקמפל את הקוד שלהם לגירסה ברת עידכון... אפשר להתקין רוקבוקס ולנגן שירים!!! יייששישיישש!! זה אומר שאפשר: לקרוא עברית כמו בני אדם לעשות פלייליסטים על המכשיר למחוק קבצים, לשנות שמות קבצים, אולי גם ID3 (לא בדקתי עד היום ועכשיו כבר שווה לבדוק) ואולי אחד מהכי מגניבים: אפשר לשחק משחקי גיים בוי על האיריבר!!!!!@#$!@# אההההה... אני באקסטזה. עכשיו רק חבל שיש לי עוד יומיים עד שאני אגיע למחשב בבית :-\ עריכה: כמובן שאני מדבר קצת בעיניים עצומות עדיין לא התעמקתי בכל מה שאין ולא מיושם.. עוד יכול להיות שאגלה שאפשר לנגן MP3 שיש בהם רק ליין תופים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד כזה בתקציב של 250 שקל... ההרקולס ירד מהפרק כי קשה להשיג אותו ואיפה שיש אותו הוא יקר האם ה terratec 512i הוא פתרון טוב? (יש בו יציאה אופטית נכון?) והוא עולה 230 שקל אם לא אנו תנו לי הצעות אחרות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל DG965SS דגם ישן (http://downloadmirror.intel.com/15054/eng/DG965SS_ProductGuide03_English.pdf) יש חיבור בשם HD AUDIO LINK , למה החיבור הזה משמש? האם אוכל להשתמש בקונקטור זה כ INPUT שמע ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-