אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רב, המרחק צפייה שלי בחדר שינה הוא 2 וחצי מטר,.. אני לא מעוניין לחבר קונסולות לטלוויזיה אלא רק סרטים.. הסאונד ממש לא מעניין כי אני מחבר מערכת קולנוע ביתית.. עוד שימושים הם ממש קצת משחקים מהמחשב וכמה שידורי ספורט לפעמים... כמובן שיהיה חיבור ליואסבי ושזה ייקרא את כל הקבצים של הhd שמורידים באינטרנט.. ושלא יהיה בעיה לחבר אותה בעיקר למחשב רגיל ונייד.. הדגמים שמצאתי בנתיים הם: Fujicom fj37c6 Lg 37ld460 המלצותיכם......
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש פה מישהו שיש לו את הנגן או שהוא מבין בו??? אם כן אז הוא יכול ליצור איתי קשר בבקשה באיסייקיו 173029654 או במסנג'ר oz_hogeg_@walla.co.il כי יש לי כמה שאלות על הנגן
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
זבל או משתלם? * מצטער שכחתי http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629&refid=16
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להשמיע מוזיקה שמקודדת בDTS אני מקבל רעשים מוזרים במקום מה שאמור להיות... הורדתי AC3 וכיוונתי אותו DD5.1 אני שומע מעולה והרסיבר של ה5500 מזהה את זה גם את הDTS הוא מזהה אבל משמיע רעשים יכול להיות שיש איזה שהוא מקודד מיוחד לDTS ? אני יודע שבעיקרון ac3 זה DD אבל בהגדרות שם יש גם DTS וכיוונתי את הכל שם על SPDIF כדי שזה יעביר את הכל לרסיביר וזה עובד מעולה חוץ מה DTS כאמור מישהו מבין בזה קצת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, זוכרים שהיתה לי פעם בעיה עם הכרטיס קול AUDIGY? למי שלא זוכר קניתי כרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY GAMER. חיברתי אליו בדרך אנלוגית רמקולים 5.1 של ג'יניוס הבעיה היתה שלא שמעתי בכל הרמקולים, הסנטר למשל לא עבד... אמרו לי שכדי לשמוע בכל הרמקולים אני חייב לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטלית וגם צריך להשמיע משהו שתומך ב5.1 כמו סרט DVD לדוגמא וגם אמרו לי שצריך לחבר כבל נוסף מהDVD לכרטיס קול לכניסה הדיגיטלית SPDIF או משהו כזה לא היתה לי אפשרות לחבר אותם ליציאה הדיגיטלית כיוון שהרמקולים עצמם אנלוגיים. כרגע אני עובד עם הלוח ASUS P4T 533 עם כרטיס קול מובנה C-MEDIA 5.1 וחיברתי אליו (בדרך אנלוגית) את אותם רמקולים ו.... הפתעה כולם עובדים כולל הסנטר. אני שומע שיר (זה אפילו לא …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאייטיב דגם: CT5803, יש עליו GAME-PORT מישהו יכול להעריך כמה הוא שווה יד שניה? אני לא יודע אם זה SB 5.1
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של קרייטיב אני מתכנן לקנות לוח אם חדש בקרוב יחד עם מעבד והכל הלוח מכיל את הצ'יפ realtek 850 האם מבחינת איכות סאונד עדיף להשתמש בו מאשר מבסאונד בלסטר אפילו שהוא לוקח יותר משאבים?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ברסיבר הזה יש כניסה אופטית אחת אשר אותה חיברתי לממיר של yes, וכניסה דיגיטלית (קואקסלית) שאותה אני רוצה לחבר ל-dvd אבל משום מה כאשר אני מחבר את dvd לדיגיטלית אני לא שומע את את הdvd, יכול להיות הגדרות של dvd דרך אגב הdvd הוא של אפקס , אשמח לחוות דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני רכישה של מסך 75" למשחקיית נוער שאני מקים כך שבפועל עיקר השימוש בה יהיה חיבור לסוני וקצת צפייה ביוטיוב וכו (פעם ב.. איזה מצגת או משו אבל שיקוף מסך מהנוט שלי יש בכולם מצאתי את הדגמים האלה שהם בעלות של 3000 ש"ח ברור לי שזה לא הדגמים הכי חדשים ושיש היום טכנולוגיה יותר חדשות לדוגמת ה Q-LED ו QNLED וכו אבל הם כבר קופצים במחיר אז לעצם השאלה... איזה דגם עדיף או שבכלל אתם ממליצים על טלווזיה אחרת 75" בעלות זהה UE75AU7100 UE75TU7100 UE75RU7100 UE75RU7090 תודה רבה והמשך יום טוב לכולנו
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדיה פלייר גרסה 10 שיוצרת דיליי ממש גדול בין הקול לתמונה (זה מתחיל מסונכרן, אבל אז נוצר דיליי הולך וגדל.. בסרט של 25 שניות הדיליי מגיע עד 6 שניות...) זה קורה גם כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט וגם בסירטונים קצרים ששמורים לי במחשב (כך שזאת כנראה לא בעייה בחיבור לרשת). יש לציין כי סרטים שלא מבוססים על נגן של המדיה פלייר (כמו ביו-טיוב) עובדים כמו שצריך... יש לי מחשב די ישן (פנטיום 3, 500 מגהרץ, 512 ראם), אבל השאלה היא אם זה לא אמור להספיק בשביל לנגן סרטון קצר בלי בעיות... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס קול על הלוח, asus p4s8x, וראיתי בחוברת של הלוח שאפשר לחבר לו ל pci spdif. עכשיו ניסיתי להשיג דבר כזה בפלונטר, כי אני תופס מהם בכל מה שקשור בחלקים שאין במקום אחר, אבל לא היה להם דבר כזה. השאלה שלי היא: איפה אפשר להשיג דבר כזה? (האם אפשר דרך היבואן של asus)? האם חובה שהכרטיס יהי של asus ? אם לא איפה אפשר להשיג spdif בכלל? תודה לכל המשיבים.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום נגן iRiver iFP-795 בחנות נאמר לי כי הוא יכול לשמש כ-disk on key, וכי ההקלטה היא ישירות בפורמט mp3. עכשיו ניסיתי לחבר אותו - והופתעתי לרעה: דבר ראשון, מסתבר שצריך להתקין איזו תוכנה ואח"כ דרייברים. מוזר ודי גרוע לטעמי, במיוחד מכיוון שהנגנים הסיניים הזולים של ה-300 ש"ח לא דורשים את זה. דבר נוסף - הוא מקליט בפורמט מוזר וצריך לעשות המרה ל-mp3 (שוב די גרוע כי יש נגנים זולים ופשוטים שעושים את זה ישר בלי צורך בהמרה). בכל מקרה, המחשב לא מזהה את ה-iRiver בתור disk on key. הדרך היחידה שמצאתי "לדבר" איתו היא התקנת התוכנה והדרייברים, ואז שימוש בתוכנה כדי להעביר אליו / ממנו דברים. זה די אומר שאני לא יכול להשתמש בו כ-disk on key משום שיש מחשבים שאי אפשר להתקין עליהם תוכ…
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות על ערוצי אודיו: 1.איך אני יכול לוודא שהקבצים שברשותי(סרטים, סדרות) תומכים במספר ערוצי אודיו כdolby digital truehd או dts master audio?(פרט ללשמוע כמובן...) האם יש תוכנה כלשהי שיכולה לוודא זאת או שאפשר לעשות זאת דרך חיפוש בפרטי הקובץ? 2. איך אני יכול לוודא שהמחשב שלי יכול לפענח מספר ערוצים?(יש לי קודקים מסוג shark007, גרסא 2.3.8, uמערכת הפעלה מסוג window 7 ) 3.אם שומעים סרטים/סדרות באמצעות אוזניות, האם הערוצים מתחלקים לימין ושמאל(2.1 -ובעצם 1.1 בכל אוזן) או ששומעים בשני הצדדים אותו הדבר(1.1)? 4.כשחסרים רמקולים, לאין הולכים הערוצים שחסרים?(כשיש רק 2.1 אבל צריך 5.1 לדוגמא) האם לא שומעים אותם או שהם מושמעים דרך הרמקולים הקיימים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום כולם. ממש לא מזמן קניתי LG 42LH35FR : http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?PcatID=465&PID=42761&CID=1922 אין מערכת קולנוע ביתי או משהו כזה ..... אני רוצה אפשרות לראות סרט טוב ב FullHD. 1. האם HD-DVD שעולה 300 ש"ח יעשה את העבודה? 2. האם עדיף סרטימר- ואם כן אז למה? חשבתי בהתחלה על ה Mag הזה. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732991&came=177 מהר מאוד הבנתי שזה לא באמת מאג אלא רק תרגיל של היבואן. האם הוא מתאים או שהאם עדיף להשקיע עוד 200 ש"ח ולקבל משהו טיפה יותר איכותי? ואם כן אז איזה בדיוק כי אני לא מצאתי משהו.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
AKAI חברה טובה למגברי סטריו ורסיברים? גם חדשים ובעיקר ישנים, אני מעוניין לדעת משום שקיבלתי הצעה לבוא לשמוע ביום רביעי הזה מגבר סטריו AKAI טוטאלי סטריו בלי Tuner רק הגברה עם כיוונים שונים מגבר ישן מקצועי אני חושב 150x2 RMS, אני מעוניין לשמוע דעות על החברה וכמובן לא ישמע לי לאוזן לא קונה אבל מעוניין לדעת בכללי גם עם נשמע לי טוב העם חברה טובה ואמינה ועם המכשיר עצמו שווה את ה1500 שקל המוצעים עליו.
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372554 ??? אני מחפש נגן נורמלי, 512mb שאני אוכל לרוץ איתו, באיזור ה 300 שקל, יש משהו אחר שעדיף בתקציב הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג דגם ATP3 ואני רוצה המלצה לרמקולים 2.1 שהסאב שלהם יותר חזק מזה של אלטק לנסינג, מישהו מכיר מניסיון או מדגם שהוא שמע אצל מישהו?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס לכידת וידאו(רצוי בHW) בתקציב סביר (עד 300 שח) שישמש לדיגיטיזציה של סרטי וידאו אנלוגיים ישנים ולחיבור לממיר HOT . תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד.. במסך של המחשב הסרט עובד בלי תקיעות ובמסך של הטלויזה יש תקיעות כאלה בקצב פריימים משו מאוד מוזר!!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אחרי CEBIT שבה הושקו כל מיני נגנים חדשים של IRIVER אבל אף אחד מהם לא היה סטנדרטי כלומר אחד עם טלויזיה ואחד ממש קטן בקיצור לא היה נגן HD או מיני HD אבל עכשיו זה רשמי. הם הוציאו נגן חדש הE10 של IRIVER: http://www.engadget.com/2006/04/13/iriver-announces-e10/
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע AKG 414 אני לפעמים צריך אוזניות קצת יותר ניידות לכן החלטתי לרכוש אוזניות IN EAR, חשבתי על CX300 לפי מה שאני מבין הן הכי משתלמות בטווח של עד 200 שקל. איך הן מול הAKG 414? א. הן מתאימות לפעילות גופנית? ב. מה אתם אומרים על החנות הזאת :http://www.musicall.co.il/description.php?id=ES08-CX300 אם יש לכם המלצה אחרת לחנות בתל אביב אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכלום, אני הייתי רואה הופעות, סרטים וסדרות על המחשב עד עכשיו, אבל עכשיו אני מתעניין להעביר לראות הסרטים בטלויזיה, והייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי, איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שיש מכשיר שאפשר לקנות והוא משדר ישירות מהמחשב לטלויזיה, או משהו כזה, איך קוראים למכשיר כזה, איך הוא עובד והאם זה כדאי? ושמעתי גם על החיבורים דרך כבלים, מה שנראה לי מסובך מדי. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-