אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קנינו את המע' DHT390 של DENON - מע' קולנוע 5.1 עם שתי כניסות HDMI ויציאת HDMI אחת. חיברתי את המע' בתצורה הבאה: HDMI-HDMI מממיר HD של הוט לרסיבר. HDMI-HDMI מסטרימר XTREAMER לרסיבר (לא בדקתי אותו עדיין כרגע) HDMI-HDMI מהרסיבר לטלויזיה 42 של LG. הרמקולים תלויים כבר וכולם מחוברים. בבדיקת TEST של המע' כל הרמקולים עובדים ומפיקים צליל תקין (לדעתי). משום מה כשאנו מנסים להעביר למצב של הטלויזיה מחוברת לממיר הוט - יש תמונה אבל אין סאונד מהרסיבר. עברתי על כל הגדרות ה system וה config ולא מצאתי מה הבעיה. מוזר מאוד גם שבמעבר על ה video inputs מצאתי שם רק DVD, VCR ו IPOD (לא מבין לאן זה קשור). כאשר אנו מקבלים תמונה בטלויזיה זה נמצא על מצב VCR למרות שאפילו ניתקתי את הו…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של Gigabyte מסוג GT-P6000. לכרטיס מחובר ממיר של YES ב- RCA/Composite. אני עושה שימוש בכרטיס באחת התוכנות הבאות: NewSoft Presto! PVR או CyberLink PowerCinema. אין זה משנה באיזו תוכנה אני משתמש - עם שתיהן אני חווה את אותה הבעיה. הבעיה: ברגע הפעלת התוכנה - המצב תקין - התמונה והקול מסונכרנים. אולם עת עת, ככל שעובר זמן מרגע הפעלת התוכנה, הקול הולך ו- "מפגר" אחר התמונה. כעבור שעה מרגע הפעלת התוכנה, הפער בין התמונה לקול כבר נמדד בכשניה. לאחר שעה נוספת, הפער גדל וכו'. הפעלה מחדש של התוכנה מחזירה את הסנכרון. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אם כן, יש אי אלו הצעות לפתרון? אודה מאוד לתשובתכם, אנדריוס.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי Cowon D2 ואני מקשיב למטאל :angryfire: כמה שעות ביום. כבר כמה שנים שאני קונה אוזניות קשת של סוני MDR-W08L http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11028639#specifications הם מאוד נוחות ואני די מרוצה מהן. בנוסף יש לי גם AKG K324P אבל אחרי כמה זמן הן מכאיבות באוזן. חיפשתי עוד אוזניות שהן Vertical In Ear כמו הסוני ומצאתי את הדגם PMX80 של סנהייזר http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_sport-line-pmx-80 למישהו יש ניסיון איתם ? מישהו מכיר אוזניות מהסוג הזה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן חברה. הכרטיס קול הנוכחי שלי(אחד פשוט שבא עם המחשב) לא מתעדכן לי עם המערכת הפעלה פשוט כי אין עדכון לוינדוס 7 בכרטיס עדיין אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואם כבר אז ללכת על קצת מותרות אני מתעסק בסאונד במקצוע שלי ומאוד אוהב תתחום כחובב עכשיו החלטתי לשדרג קצת את הציוד שלי ולהתחיל מכרטיס קול ואוזניות מה שאני חשבתי עליו זה כרטיס M-Audio Revolution 5.1 יש לי 5.1 של לוג'יטק על המחשב ואוזניות AGK450 איך המוצרים? השאלה שלי זה עד כמה יורגש ההבדל בין כרטיס קול פשוט לכרטיס קול שהצעתי למעלה ואם מישהו כמוני ירגיש הבדל מהותי כי אני לא יוצר ולא סאונדמן מקצועי תודה רבה לעונים!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום במסגרת החיפוש שלי אחר אוזניות, הגעתי לאתר הזה http://best.shopy.co.il/products/170192 המחיר באמת מצוין, אבל האחריות שהם נותנים שם היא רק ל 3 חודשים, בעוד שבמקומות אחרים שמוכרים את האוזניות האלו, האחריות היא ל12 חודשים. שלחתי להם מייל בנושאף וזאת התשובה שקיבלתי: "אנו מספקים אחריות לשלושה חודשים אך אם אין זה מספק אותך תוכל לקבל אחריות לשישה חודשים האחריות שונה משאר האתרים מכיוון שאנו היבואנים ואנו מספקים את האחריות זו הסיבה גם למחיר הנמוך יותר" זה נראה לי קצת מוזר, כי כשחיפשתי בגוגול bose israel גיליתי שהיבואן הבלעדי של bose בישראל זו חברת elmor מקבוצת newpan http://www.elmor.co.il/Index.asp?CategoryID=122&ArticleID=83 אז מה אתם אומרים- לחשוד או לחשוד?
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות במחיר של כ-200 - 250 ש"ח, השימושים העיקריים שלי בהם הם: - מוזיקה אלקטרונית, היפ הופ ומזרחית - משחקים אני מצפה מהם כמובן שלא יהרסו לי את האוזניים, שיהיו נוחות ואם אפשר אז גם יפות ;] המליצו לי על הSteelSeries 3H וגם על גרסאת הUSB שלו, שיש לה סראונד 7.1 וירטואלי, במה זה תורם והאם הם טובות ממש? תודה רבה רבה לעוזרים! ;]
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול Creative XtremeGamer, ולוח אם Gigabyte 945P. מזה כמה זמן הסאונד אצלי לא נקי וישנם ציקצוקים סטטיים בדפדפן פיירפוקס שלי (כשאני ביוטיוב במסך מלא בHD למשל) ובמשחקים ברזולוציה גבוהה. הרמקולים שלי תקינים מאחר וחיברתי אותם למחשב אחר והפעלתי את אותם הדברים והציקצוקים נפסקו. האם הבעיה אופיינית ללוח אם או מעבד שלא מחזיק את עיבוד הסאונד, או שאולי הכרטיס דפוק ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התחדשתי ב טלויזיה 37 חדשה של סמסונג מדגם la37b530..... אחת המטרות של הטלויזיה היא שימוש כמסך מחשב בנוסף לעוד מסך מחשב lcd 22 עכשיו שמעתי שיש את הקטע של צריבת תמונה על המסך... עכשיו רציתי לדעת אם אני משאיר את הטלויזיה דולקת למשך זמן רב יחסית על השולחן עבודה עם רקעים משתנים כול 5 דקות האם זה יכול למנוע את הבעיה של צריבת תמונה.....אני יודע שפעם הייתה בעיה עם צריבה של לוגיים של ערוצים אז רציתי לדעת אם התמונה של השולחן עבודה מתחלפת עדיין יש סיכוי שיצרבו דברים כמו אייקונים או הסרגל כלים של ה windows..... ואם יש דרך לפתור את הבעיה אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לראות טלווזיה ולשחק בסוני 2 במחשב, ואני רוצה לדעת אם הכרטיס טלוויזיה הזה יעבוד ?? וגם אני לא בטוח - איך אני בדיוק מחבר את הממיר הקטן של הוט לכרטיס הזה??? כי אני צריך כניסה -אדום,לבן,צהוב- שיש בכרטיס אבל בכניסה הרביעית אני צריך לכבל לבן ארוך ובקצוות הוא כסוף ויש לו פין אחד גדול איפה שמחברים אותו באמצע (למי שיש הוט יודע על מה אני מדבר..) ואין כניסה שמתאימה לזה בכרטיס הזה או באף כרטיס טלוויזיה חיצוני אחר שראיתי... קישור לכרטיס - http://skypc.co.il/pl_product~C200Plus~12~0.htm תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב לסרטים משחקים ומוזיקה. עכשיו התקציב הוא 300 שקל גג אני לא רוצה לשלם יותר מזה. אני ראיתי אוזניות די זולות של Plantronics GameCom 777 USB שהם עם צליל הקיפי של 5.1 עם חיבור USB http://exp.shopy.co.il/products/152824 . המשחקים שאני משחק זה CSS וכל מיני משחקי פעולה חדשים. איזה אוזניות כדי לקנות בתקציב הזה למטרה הזאת 5.1 או סראונד? מישהו ניסה את האוזניות האלה? איך הם ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אנשים אני התחדשתי בכרטיס קול : Asus Xonar HDAV1.3 Slim שמחובר דרך HDMI לרסיבר : Denon 1610 והבעיה היא שאני לא מקבל שום קול דרך הHDMI אך אם אני מחבר דרך כבר קואקסיאלי אני כן מקבל קול.. האם ישנו הסבר הגיוני לבעיה הזאת? או שאיך אני גורם לכרטיס לשדר קול דרך הHDMI?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי סקייפי ומיקרופון דיי מעפן ב 10 שקל ויש לי תמיד רעשים מעצבנים ממנו , צריך המלצה למיקרופון + אוזניות אלחוטיים משהו איכותי מ SKP או SKPYPC
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בזמן האחרון חזרתי לשחק במשחקי רשת תחרותיים ומפריע לי רעשים סטטיים באוזניות האלחוטיות (RS 130, לא כזה גרוע הרעש אבל הם גם ישנות אז אמרתי יאללה נחליף בא לי איזה מתנה נחמדה) ובא לי אוזניות חוטיות קצת יוקרתיות. עכשיו ראיתי אחלה ביקורות על האוזניות של SteelSeries כגון: http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_v2_White-16087.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 אבל בתאכלס, אין דבר כזה אוזניות גיימינג, זה נשמע כמו איזה תווית ששמו על האוזניות כדי למכור יותר. מה אתם אומרים, כדאי לקנות אוזניות מחברה נורמלית לאוזניות או שהאוזניות האלה יכולות באמת להיות טובות? עריכה: עוד שאלה, שווה לקנות אוזניות עם כרטיס קול מובנה כמו אלה: http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_V2_USB_Black-…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן עם הרמקולים ב3 שקל שיש לי כבר 7 שנים החלטתי להחליף אותם, התקציב לרמקולים הוא 250 וגם לאוזניות בסביבות ה250, מיקרופון--כל קקה יעשה את העבודה[גם משו ב20 שקל] לא חושב ששווה שאני אציין אותו ממש, אני מתכנן להשתמש בהם גם לתכני HD אם זה משנה משהו, אם בא לכם לשנות את התקציב שיהיה נגיד 300 רמקולים 200 לאוזניות גם זה לא משנה, גם חריגה פעוטה לא תשנה העיקר שהם ייעשו את העבודה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב, יש לי תקציב של עד 3000 שקל מחפש משהו באזור ה-2000 יש לכם הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מחפש בנרות את הדריבר הזה ולא מצליח למצוא. אם מישהו מכיר מקום ממנו ניתן להוריד את הדריבר אשמח לקבל לינק. מערכת הפעלה XP. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המערכת קולנוע של LG ht303su וברצוני לחבר אותה לטלויזיה שלי(LG LD330) כרמקולים של הטלויזיה. הדרך היחידה שהצלחתי לחבר בינהם זה לחבר לצורך העניין את הממיר ישירות לDVD RECIEVER או נגיד מהלפטופ בכבל LINEIN ישירות לDVD RECIEVER. איך אני פשוט עושה שאני מחבר את המערכת לטלןיזיה ישירות שהיא תשמש כרמקולים לכל דבר שאני ארצה להציג שם ללא חיבור נפרד לכל מוצר אחר? לצורך העניין, אין לי באמת דרך לשמוע דרך המערכת את הסאונד מהאקסבוקס שלי..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
הלפ טופ שלי על השולחן בסלון הטלויזיה ממול 3 או 4 מטר הייתי רוצה לשים רמקולים לייד הטלויזיה ולשמוע את המוסיקה בלפ טופ ללא כבלים איך אני עושה את זה אלחוטיים? איזה דגמים איכותיים מתאימים והאם יש פתרון אחר תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי הטלוויזיה הזו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2526110 האם טלוויזיה זו כשהיא מחוברת למחשב מסוגלת להקרין סרטים מהמחשב באיכות טובה? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
???הההייי קניתי LCD של שארפ. ויש לה ממיר דיגיטלי מובנה לקליטת ערוצי לווין.יש בצד חריץ לכרטיס CI מה זה ואיפה קונים ??? קוביביג תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב אני לא מבין באוזניות ואני רואה שזה עולם ולמלואו אני דיי חובב סאונד ואני רוצה להחליף את האוזניות של האייפון באוזניות איכותיות שאני ארגיש שינוי רציני אני מדבר על אוזניות IN EAR אני רואה פה המלצות על הדגמים: AKG K324P CX300 CX400-II אני מחפש איכות כמה שיותר נקייה לא מחפש באסים רציניים שומע לרוב רוק. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-