עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אני בספק אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבל שווה לנסות.. ייש לי רמקולים ישנים מאד (בני בערך 20 שנה..) של BOSE דגם SERIES 301 .. לפני כעשר שנים הוחלפו להם גומיות הממברנה של הוופר לאחר שהמקוריות הפסידו במאבק שלהם נגד הטבע ונקרעו.. לפני מספר שנים גם הגומיות ה"חדשות" נקרעו .. מאחר ולא היה לי זמן או ידע מאיפה בכלל להשיג גומיות כאלו ויתרתי על ההחלפה ועברתי לחלופה חאפרית - הדבקה. כן זה נשמע רע, אבל למרבה הפתעתי הצליל לא היה כזה רע וככה אני איתם כבר מספר שנים.. בזמן האחרון חשבתי לשפץ אותם ולהתקין להם גומיות חדשות .. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלו ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מתלבט בין שתי ערכות רמקולים שעונות לצרכים שלי וגם לתקציב.... :-\ שמעתי הרבה ערכות וגם קראתי הרבה ואני מתלבט בין שתי אלה, אני אודה לכם אם מאוד תעזרו לי להחליט, תודה: Logitech SoundMan SR-30 או ALTEC LANSING AVS500 אשמח לשמוע תגובות....... תודה

3. שלום כשאני מחבר HDMI אז הוא עובד ברסיבר רק אם עשיתי איפוס רסיבר (onkyo sr 606) בכל שימוש. עד לפני כמה ימים עבד דווקא תקין. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת שזה לא בעית הגדרות? איש מעבדה אמר לי שזה תיקון יקר אבל הוא לא ראה את המכשיר. אתם מכירים טכנאי מתאים? צריך גם כיוון עוצמות כי זרקתי את המיקרופון התקנה פעם. תודה

4. Started by Ev,

הי, קניתי TV מדגם LD650, במקור באריזה לא היה שלט והוא נשלח בנפרד. הבעיה שחסר לי הכפתור של ה-NETCAST (מה שמדליק את הגישה למזג אויר וכו') אני פשוט לא יודע איך להדליק את זה... התחלתי לחשוד שהשלט שקיבלתי לא מתאים... הנה תמונה של ההשלט שיש לי: Uploaded with ImageShack.us בנוסף: אני לא מצליח לעשות שום דבר שקשור לרשת עם הטלויזיה הזאת...לא להכינס לאתרים ולא לשתף תוכן מהמחשב (כמובן שיש רשת מחוברת והיא גם עובדת - הטלויזיה מזהה את המחשב רק מסרבת לפתוח תוכן ממנו).

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים למחשב של Bose Bose Companion 50 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by maor5,

שלום! יש לי mp3 של san disk 512 מגה sdmx1 עכשיו המכשיר לא קורא לי שירים ב עברית הוא מסמן אותם ב גיבריש איך אני יכול לעשות שיראו עברית? ממש תודה רבה לכ מי שיעזור!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב, חברה שלי היא סטודנטית בתקשורת אינטראקטיבית, והיא צריכה מפעם לפעם לערוך סרטונים, להוסיף ולערוך סאונד וכו'. אני זקוק לכרטיס קול שיהיה תואם ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L (לא יודע האם זה רלוונטי כלל), ובנוסף למערכת שמע באיכות שתספק את צרכיה הלימודיים. תפות המקום של המערכת צריכה להיות קטנה יחסית, ומתאימה לפינת מחשב טיפוסית (לא רמקולים ענקיים ודומיהם). התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אך גמיש. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by htdaniel99,

24-29 אינץ full hd usb +hdmi עד 1000 שח תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לנו מערכת (סגורה שלא נפתחה מעולם) מלפני 10 שנים Sony MHC -E80X האם ייתכן שהאיכות של הרמקולים תהיה יותר גבוהה משל מערכות של היום ? מה שאני בעצם מנסה לשאול היא עד כמה השתפרה האיכות ב 10 שנים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כותרת תודה רבה...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yeya,

שלום רב אני מתלבט מאד בין שני הדגמים האלו של microlab solo6c solo7c מהנתונים הטכניים שלהם למדתי שהעוצמה של 7 מגיע ל110 במקום 100, אבל הוא שוקל פי שניים כמעט וגדול בהרבה. מה בעצם יש בו יותר מ 6? עם ההפרש במחיר אין לי בעיה אבל אני לפני שאני קונה את ה 7 אני חייב להסביר לעצמי את הפרש המשקל והגודל. תוכלו לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bhaim,

שלום לכולם,אני מחפש אוזניות קשת סגורות over the ear במחיר עד 350ש"ח (+-) למוסיקה בעיקר, ובשימוש ביתי (לשמיעה מהמחשב ). אני מעדיף את הרפידות עשויות בד ולא החומר החיקוי לעור/פלסטיק (אבל מוכן להתפשר אם אין ברירה) . בעבר היו לי את ה corsair hs1 ומאוד אהבתי את הצורה שהם הרגישו וישבו מסביב לאוזן ( דרייברים של 50מ"מ). אני מניח כמובן שלגודל הדרייבר אין בהכרח השפעה על איכות השמע אבל האם גם אוזניה עם דרייבר של 40 מ"מ תתישב יפה מסביב לאוזן? אני בכיוון הכללי של ATH-T500 / JVC HA-RX700 /Sennheiser HD419/ או משהו דומה. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ross,

הי אני מעונין ברמקולים סטריאו למחשב, בתקציב של 50 $ מאמאזון. אילו רמקולים יהיו הטובים ביותר למוזיקה? חשבתי על CREATIVE T20 מחודשים או T12 חדשים. creative GigaWorks T20 Series II 2.0 Speaker http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0030LGY38/sr=1-12/qid=1294167769/ref=olp_tab_refurbished?ie=UTF8&coliid=&me=&qid=1294167769&sr=1-12&seller=&colid=&condition=refurbished Creative Labs Inspire T12 2.0 http://www.amazon.com/Creative-Labs-Inspire-Multimedia-Technology/dp/B0028N6YH0 Creative Labs Inspire T10 2.0 http://www.amazon.com/gp/product/B00113PUJQ/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_3?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by 3pac,

היי אני מחפש אוזניות טובות במחיר של עד 500 ש"ח בערך. אני בעיקר שומע פרוג רוק/מאטל. אני מתלבט בין האוזניות האלה בינתיים - Shure SE102 Etymotic HF 2 ה-102 עולות 400 ש"ח בבאג ו-300 ש"ח ב-KSP. וה-HF2 עולות 500 ש"ח גם בבאג. על איזה אוזניות הייתם ממליצים לסיגנון מוזיקה שאני שומע ? ועוד שאלה - למה יש הבדל כזה במחירים בין באג ל-KSP? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by barrrrrrrrrr10,

שלום, ראיתי אשכול כאן מחודש יוני לגבי המערכת הזו אבל אף אחד לא נתן ביקורת מעשית או המלצה טובה/רעה,רציתי לשאול אם למישהו יצא לבחון את איכות המערכת כי אני מחבב את המערכות של החברה הזאת יש לי אחת שאני מאוד מרוצה ממנה a-6321 2.1 ואני מחפש לשדרג למערכת רצינית יוצר לסלון אבל עם דגש על המוזיקה. אשמח לשמוע אם יש אלטרנטיבה ראויה באותו סביבות מחיר, היום ראיתי תמערכת בGOLDTOP ב 2K בערך נ.ב המטרה למקם אותם בסלון בגודל של 5.5 מטר אורך 4 רוחב

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן חברה מה שלומכם החלטתי לבינתיים לזנוח את נושא האודיו הדו ערוצי(צריך להשקיע יותר מדי כסף כדי להגיע לאיכות שתספק אותי), ולהתמקד באוזניות. אני צריך יעוץ והכוונה בנוגע לרכישת אוזניות, התקציב כאמור נע סביב ה1000 ש"ח. יש לי מס' מועמדים כמו הAKG 601 (שהמחיר שלו נהיה נגיש יחסית לעבר), או SENN 595 (שנהיה פחות נגיש תקציבית) וגם AT 900 בקניה מחו"ל(בעייתי במקצת). אני מעדיף לא להתעסק אם מגברים נכון לרגע זה(אולי בעתיד). כמו כן השמח לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי או DAC חיצוני אם הגברה בילט אין(בתחום הזה אין לי יותר מדי מושג, כך שאני גם לא יכול לתת תקציב מוגדר). יד שניה גם אופציה. תודה. elias

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ytyt02,

היי חברים, קיבלתי מערכת קולנוע ביתית,איך אני מחבר אותה לטלוויזיה ולממיר של עידן פלוס? הוספתי תמונה עם החיבורים שקיימים,למעלה זה הממיר של עידן פלוס ולמטה זאת המערכת קולנוע(התמונה הפוכה ככה שכרגע למעלה זאת המערכת קולנוע LG). לטלוויזיה יש את כל החיבורים. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by g1zey,

חיברתי את המגבר למחשב . כרגע אני מחובר עם פיצול על החיבור של הכרטיס קול , על חיבור אחד האוזניות ועל חיבור שני המגבר . הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם (AC 97) עכשיו הכל בסדר שומעים מצוין ממש מרוצה , אבל תמיד רוצים עוד קצת יותר ולכן רציתי לשאול אם אני אקנה כרטיס קול לדוגמא Audigy , האם ירגישו הבדל משמעותי באיכות הסאונד ? ואם בכלל יש טעם לקנות את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, רכשתי מקרן Optoma HD20 (תומך ב-1080p 60Hz). מחובר למחשב שלי עם כרטיס HD4780 בכבל 15 מטר של HQ דרך יציאת DVI (בכרטיס מסך) וכניסת HDMI (במקרן). משום מה אני לא מצליח להוציא אות מהמקרן מעל 25Hz ברזולוצייה של 1080p. כבר חרשתי על כל מקור מידע אפשרי ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. כרגע אני על 1080p 25Hz וכאשר אני מעלה את זה ל-60Hz כל המסך מתמלא צבעים ורוטט. כבר חשבתי על הכל - אולי הכבל 15 מטר ארוך מדי, אולי הכרטיס מסך לא יכול שדר 60Hz אבל שללתי כל אופציה כזו. עזרה, מישהו ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by afriat123,

אני מאוד רוצה לקנות את 7C אבל שמתי לב שיש שני צבעים שהם בעצם דגמים שונים האחד הישן יותר זה המהגוני ( העץ הסגול הזה ) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=281&bigclassid=15&smallclassid=72 ויש את ה 7c new שהוא בצבע כהה יותר או שזה רק נדמה מהתמונה http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=659 אשמח להבין מהם ההבדלים הקטנים בינהם ואיפה אני יכול לקנות אותם בארץ ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by The UnKnown,

אני יודע שאודיוטראק הם מעולים ויש כאן כאלה שאפילו יגידו שהם טובים יותר מקראייטיב לצרוכי מוזיקה בסטריאו, אני רוצה לדעת אם הכרטיס הזה: '>http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 הוא משתם זה בטוח, הוא 24 ביט ו192 KHZ נתונים איכותיים למדי, אבל במשחקים כתוב שהוא משתמש בטכנולגיות EAX 1 ו-2 ו A3D הישנות יותר, מזה אומר לגבי האיכות שלובמשחקים ובכלל? והאם בגדול הוא משתלם? ניתן להשוואה לאוגי 2? תודה רבה לכל המגיבים מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מעוניין לקנות את הרמקולים מדגם SOLO6C של Microlab. המחיר הנמוך ביותר שמצאתי הוא 725 ש"ח בחנות בשם KingPC. מישהו במקרה שמע עליה או קנה ממנה ויכול לחוות דעה עליה? לחילופין, מישהו יכול לתת לי לינק לחנות טובה המוכרת אותם במחיר דומה יחסית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי ווקמן והייתי רוצה לטעון אותו בmp3 איך אני עושה זאת?????

דיונים חדשים בפורומים