עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לנו מערכת (סגורה שלא נפתחה מעולם) מלפני 10 שנים Sony MHC -E80X האם ייתכן שהאיכות של הרמקולים תהיה יותר גבוהה משל מערכות של היום ? מה שאני בעצם מנסה לשאול היא עד כמה השתפרה האיכות ב 10 שנים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב אני טס לחול ללא פלאפון ומתכנן את כל השיחות עם הארץ לעשות דרך סקייפ. אני רוצה לקנות אוזניות + מיקרופון איכותיות מספיק כך שאני אשמע וישמעו אותי כמו בטלפון. עד 250 ש"ח בנוסף האם אפשר המלצה למיקרופון שולחני איכותי גם התקציב שלו עד 250 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי ברשותי זוג רמקולים Epos ES11 (מוגברים על ידי Musical Fidelity A1) הבנתי שרצוי להניח אותם על סטנדים. לא דאגתי לכך כשרכשתי את המערכת משום שבזמנו לא היה לי מקום בחדר לסטנדים. אז, רציתי לדעת: א. היכן ניתן לרכוש סטנדים חדשים? ב. מה אני אמור לחפש בסטנד, כלומר איך לדעת אם הוא יתאים ויספק את הסחורה? האם כל סטנד בגובה המתאים (הבנתי שזה אמור ליהיות כ-60 ס"מ) שיכול לשאת את הרמקולים (כ-8 קילוגרם כל אחד) יתאים או שצריך לבדוק עוד פרמטרים (למשל: רגליות בצורת ספייקים?)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by itaysk,

יש לי את הכרטיס CREATIVE VIBRA 128 שיד עכשיו חוברו אליו רמקולים שולחניים פשוטים של CREATIVE. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר ורמקולים שיש לי בחדר אז לקחתי כבל שמצד אחד בננה סטריאו (למחשב) ומצד שני 2 RCA (למע') כשאני מחבר את הבננה ליציאת ה SPEAKERS בכרטיס קול זה עובד וכשאני מחבר ל LINEOUT זה לא עובד... עכשיו 2 שאלות: מה ההבדל בין SPEAKERS ל LINEOUT? למה ה LINEOUT לא עובד? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915790 אני צריך אותם להאזנה למוזיקה ולצפייה בסרטים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. אני מעוניין באוזניות איכותיות ונוחות לשעות האזנה ארוכות של מוזיקה (בעיקר רוק קלאסי, ורוק על סוגיו אך שומע גם דברים נוספים) חשוב לי שלאוזניות יהיה ריפוד ספוגי וולבד כזה, ולא ריפוד עור שגורם להזעה. אני לא מחפש אוזניה אוטמת שתעשה כאבי אוזניים, אני רוצה OPEN BACK שירגיש אווירירי לשעות רבות של האזנה. יש לי 100$ גיפט קארד באמאזון ככה שאני יכול להוסיף גג עוד 100 דולר אם זה ממש שווה את זה. אין לי מגבר רציני (FIIO E5) ככה שאני רוצה אזוניות שלא דורשות מגבר, וחשוב לי שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה, שיהיה חד מדוייק. כיום יש לי INEAR של HIFIMAN RE0 ואני ממש ממש מרוצה מהן, למרות שהבאס טיפה חלש הן מאוד מדוייקות, אשמח למשהו איכותי, יש לי גם אוזניות BEATS BY DRE סטודיו והן פשוט זוועה (…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by afriat123,

אני מאוד רוצה לקנות את 7C אבל שמתי לב שיש שני צבעים שהם בעצם דגמים שונים האחד הישן יותר זה המהגוני ( העץ הסגול הזה ) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=281&bigclassid=15&smallclassid=72 ויש את ה 7c new שהוא בצבע כהה יותר או שזה רק נדמה מהתמונה http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=659 אשמח להבין מהם ההבדלים הקטנים בינהם ואיפה אני יכול לקנות אותם בארץ ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. טוב, אני מחפש אוזניות חדשות לIPOD נאנו לשמיעה בחוץ. קודם כל, עד היום שמעתי בAKG K412 או איך שלא קראו להן לפני זה (K24P או משהו). אחרי זה היה לי את הK414 שיש להן טווח טיפה שונה אבל הן סגורות, ולא כל כך נהנתי, אז לקחתי את הרפידות שלהן (רפידות עור בניגוד לספוג המגעיל של 414) ושמתי על 414 אחרות שקניתי. לאחר מכן, יצא לי לקנות את הK240 הפתוחות של AKG, שנשמעו מדהים מהמערכת, אבל לא במכשיר נייד, והיו דיי ענקיות. הבעיה היא כזאת, אני רוצה להשקיע עכשיו סכם שנע בין ה80 ל110 דולר (אפשר לחרוג, אל תקחו את זה כסכום מחייב) באוזניות פתוחות. אם יהיה צורך אני ארכוש מגבר נייד FIIO E5 או מגבר אחר,אבל אלה צריכות להיות אוזניות שהאייפוד שלי מסוגל להגביר כמו שצריך עם זה, לווליום גבוהה גם באיזורים …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by magimag,

שלום, יש לי כבלים בבית והחלטתי לחבר אותם למחשב. אני רוצה להשתמש בכרטיס קול של המחשב לתורך הגברה בזמן אמת (לא לצורך הקלטה). חיברתי את הממיר, דרך יציאת Composite שלו לLine In של המחשב (במחשב כרטיס קול מובנה, משהו סטנדרטי של AC5) והרמקולים מחוברים לLune out ואני לא שומע את מה שהממיר מוציא באודיאו. השאלה שלי איך אני אשמע את מה שהממיר מוציא לכרטיס קול, האם אני צריך איזה תוכנה או שיש משהו בWindows שמאפשר שמיעה זמן אמת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי חברים יש ברשותי רמקולים של מיקרו לב 9C ואני רוצה להשתמש בהם עכשיו אני צריך ככה בשבילהם: כבל RCA אדום שחור וחיבור כזה כמו של מעריך של אוזניות יש ברשותי כבל כזה,ויש ברשותי כרטיס קול של ASUS XSNDER 7.1 אני מחפש לקנות כבל שמתחבר בן בוקסה לבוקסה מוזהב כזה. לכן אשמח אם תוכלו להביא לי את שמו , ומאיפה ניתן לרכוש. תודה מראש לעוזרים

12. Started by 3pac,

היי אני מחפש אוזניות טובות במחיר של עד 500 ש"ח בערך. אני בעיקר שומע פרוג רוק/מאטל. אני מתלבט בין האוזניות האלה בינתיים - Shure SE102 Etymotic HF 2 ה-102 עולות 400 ש"ח בבאג ו-300 ש"ח ב-KSP. וה-HF2 עולות 500 ש"ח גם בבאג. על איזה אוזניות הייתם ממליצים לסיגנון מוזיקה שאני שומע ? ועוד שאלה - למה יש הבדל כזה במחירים בין באג ל-KSP? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SmurFin,

מחפש אוזניות לרסיבר בטווח של עד 1000 שקל הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by House M.D.,

היי, קניתי את המקלט הבא בשביל להשתמש בו במחשב HTPC שיש לי בסלון: http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-controller-antenna-57201 כשקיבלתי אותו, התקנתי את התוכנה לוינדוס בנייד שלי, והמקלט עבד מצוין. לאחר מכך חיברתי אותו למחשב שלי בסלון, שהיה מותקן עליו אובונטו 11.04 והתקנתי את הדרייבר ללינוקס. המקלט מצא תחנות, אבל השידור קירטע כאילו שאין קליטה טובה (באותה נקודה בדיוק הנייד שלי קלט מצוין עם המקלט הזה). ניסיתי בכמה נגנים שונים לאובונטו ובסוף הגעתי למסקנה שהבעיה היא בדרייבר ללינוקס. אז פירמטתי אותו והתקנתי עליו וינדוס 7. ואותו סיפור - השידור מקרטע, כל שניה נעצר ואז ממשיך... ייתכן שהחומרה של ה HTPC חלשה מידי? יש בו מעבד P4 2.66GHz זיכרון 1GB …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי ווקמן והייתי רוצה לטעון אותו בmp3 איך אני עושה זאת?????

16. Started by knaanbraz,

ככה קניתי רמקולים למחשב ATP-3 (הם 2.1), אגב רמקולים מעולים אני משתמש בהם במחשב אחר כבר שנה בערך ומאוד מאוד מרוצה... אז השאלה שלי האם זה חיוני להגדיר את הרמקולים של המחשב בהגדרות הצלילים כ2.1... אם זה כן חשוב אז יש לי עוד שאלה... יש שם את כל האפשריות 2.0,5.1,7.1 וכו' אבל לא 2.1.. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mazam,

שלום יש לי מרחק של 2-2.30 מטר מהטלוויזיה חיפשתי בנרות מסך 32 3D לחדר ומצאתי רק אחד נורמלי. היחיד שמצאתי זה LG 32LM340Y http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HC32LM340Y איך הוא? אם אני ילך על מסך 40 זה יהיה גדול מדי לחדר? תודה מאור

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תקציב משהו כמו 2500 שני ערוצים יהיה מספיק אשמח שתמליצו לי על זוג טוב ולא יקר שאני באמת אשמע הבדל ואיכות כשאני שם FLAC

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by 1nstall,

שלום לכולם, אתמול הגיע אלי מחשב חדש (מבוסס על h87-d3h) והעברתי אליו את הCreative XtremeMusic x-fi הישן שלי תחת ההנחה שהוא איכותי יותר מהonboard. אחרי נסיונות רבים, אני לא מצליח להוציא אות דיגיטלי לרסיבר דרך הSPDIF - וזה גם לי לחשוב שאולי אני צריך לזנוח את הכרטיס קול הישן, ולהתחיל להשתמש בon-board. השאלה העיקרית היא - האם בכלל שווה לעשות את המאמצים להפעיל את הCreative או שהALC892 כבר עדיף? ואם הCreative עדיין עדיף - אז נצטרך למצוא פתרון ליציאה הדיגיטלית שלו. תודה מראש ייטב.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Heya! יש כאן מישהו עם גישה לארכיונים (או עם זיכרון מעולה), שיכול לתת לי את תאריכי היציאה (לא חייבים להיות מדוייקים.. "אמצע 2000" יכול להספיק..) של: AudioCD נייד (יעני קומפקט-דיסק) MP3 Player, Flash Memory based CD-MP3 Player HD-MP3 Player כמו כן, של איזו חברה הוא אותו מוצר ההופיע לראשונה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני עומד בפני קניית טלויזיה LCD. התכנים שאני עומד לראות- ערצים 1,2,10, וגם DVD מרחק הצפייה - 2.7 מטר. מה עדיף? "32 או "37 אינטש? האם FULL HD פחות טוב מ HD READY , או שזה כבר לא משנה? זקוק לעצה, כדי שאוכל לקנות בשקט. תודה מראש עמית

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תקשיבו אתם חייבים לעזור לי יש לי נגן DVD שיכול לקרוא קבצי DIVX הבעיה היא כאשר אני מכניס גם תרגום הוא פשוט מציג לי גיבריש ואני לא יודע איך לתקן את זה :\\ הוא לא יודע לקרוא את התרגום בעברית ... אולי יש לכם איזה רעיון !הדגם של הDVD הוא DV8721PM

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ytyt02,

היי חברים, קיבלתי מערכת קולנוע ביתית,איך אני מחבר אותה לטלוויזיה ולממיר של עידן פלוס? הוספתי תמונה עם החיבורים שקיימים,למעלה זה הממיר של עידן פלוס ולמטה זאת המערכת קולנוע(התמונה הפוכה ככה שכרגע למעלה זאת המערכת קולנוע LG). לטלוויזיה יש את כל החיבורים. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. רציתי לדעת ככל שהאום יותר גדול כך זה יותר טוב או ההפך וגם מה זה משנה אם את האיכות את הרעש או את העוצמה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.