עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Guy King,

הנפח של הנגן רצוי שיהיה מינימום 4 ג'יגה, והמטרה העיקרית היא שאיכות הסאונד תהיה גבוהה ככל הניתן. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המחשב שלי מחובר למערכת סטאריו שמשמשת כרמקוליים של המחשב יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1031880981.htm ורציתי לשאול אם אני יקנה את הכרטיס קול הזה -( http://www.pch.co.il/docs/pd929388361.htm ( Creative Audigy 2 האם אני ישמע יותר איכות או שזה קשור למערכת ולא לכרטיס קול ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני לא אודיופייל גדול (אם בכלל) , רק רוצה רסיבר למערכות הביתיות השונות (DVD, קונסולות, טלוויזיה כמובן) שידע לנתב את ה-5.1 עם הקדימה והאחורה שלו. לא משנה לי דולבי, DTTS או כל פורמט אחר ספציפי, מעניין אותי שהרסיבר יעשה את העבודה הבסיסית. יש לי הצעה לקנות אחד כזה יד שניה מחבר. עדיין לא שמעתי אותו, עדיין לא ראיתי אבל ההתרשמות הראשונית היא שמדובר במותג מצויין. כיוון שבנושא הזה אני חסר ידע לחלוטין אני פונה לעזרתכם, האם המכשיר הזה עונה לי על הדרישות? שווה לקחת יד שניה? אם כן איזה מחיר נראה לכם שווה? כרגיל, תודה מראש לכל העונים נ.ב. איזה רמקולים קטנים לתליה בגובה מומלצים לקנות איתו? הבנתי שהרמקולים שיש לי (באו עם אחת מאותן חבילות מוזלות של DVD+מערכת רמקולים - קיבלתי מתנה)…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by גיימרית,

מערכת שמע לסלון - אז קראתי בכתבה באתר אחר שקודם קונים רמקולים ואחרי זה מתאימים להם מגבר, ולא להיפך. יש לי כמה שאלות בנוגע לרמקולים: ראיתי שיש רצפתיים, מדפיים וקטנים כאלו שתולים על הקיר (לא יודעת אם יש להם שם). איך מחליטים מה עדיף מבין השלושה? מבחינה אסתטית ומבחינת נוחות אני נוטה לקנות זוג רצפתיים שישבו משני צידי המזנון בסלון - אבל אין לי מושג איך בוחרים רמקולים. יש מדריך כלשהו? אילו חברות מובילות בתחום?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by segev22,

מי מהרמקולים הנל יביא איכות וביצועים טובים יותר ל: 1.משחקים 2.סרטים 3.מוזיקה הם פחות או יותר עולים אותו דבר מבחינת העוצמה הG500 עוצמתי כמעט פי 2 מה-G51....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by orninyo,

שלום קניתי רסיבר DVD marantz er1600 והכתוביות בעברית מופיעות הפוך איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shtrum,

יש לי DVD של LG. הדגם הוא: LLH-CX245W כאשר אני צופה בסרטי DIVX ומנסה לצפות בתרגומים מקבצי SRT אני מקבל ג'יבריש על המסך. הבנתי שאפשר להריד דרייוורים כדי לעדכן את ה-DVD. מאיפה אני יכול להשיג דרייוור לדגם שלי (חיפשתי גם באתר החברה ולא מצאתי) ואיך בדיוק מתבצע העידכון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by fire1ce,

מחר יותר פרטים ותמונות

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by naor222,

הסאב וופר הוא מדגם SCS75 של JBL והרסיבר הוא KENWOOD KRF-V5030D החיבורים של הסאב הם אדום-שחור (כבל חשוף) לימין ולשמאל, גם כניסה וגם יציאה. סה"כ 8 חיבורים... ולריסבר יש יציאית Sub Woofer Pre Out... חיפשתי באיטנרנט איך לחבר וראיתי רעיונות שצריך לעשות לסאב מגבר חיצוני כדי שהוא יעבוד עכשיו אני רוצה לעשות את זה אבל אני צריך עזרה אולי למשל לקחת ספק כוח של מחשב.. בקיצור אני צריך לדעת איזה דברים צריך בשביל לעשות את זה.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915790 אני צריך אותם להאזנה למוזיקה ולצפייה בסרטים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות מסך לחדר 32 אינטש .. מה מומלץ ?! והאם ה ips בטלוויזיות גם משחק תפקיד או שזה לא ממש משנה?! צריך המלצה לטלוויזיה 32 שתהיה פול אתש די.. עם כמה שיותר כניסות וצבעים חדים.. השקעה עד 2500 אפשרות לחריגה עוד 500 שקל מקסימום.. (3000) אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kalda01,

יש לי כרטיס קול חיצוני עם יציאות RCA אנלוגיות, ואני מעוניין לחבר זוג מוניטורים אקטיביים בעלי כניסת PL 1/4. האם יש כבל שצד אחד PL וצד שני RCA (שניהם זכר)? אם כן איפה ניתן לקנות? אם לא, מה עדיף, כבל PL עם מתאם לRCA או כבל RCA עם מתאם לPL? (אני צריך 2 כבלים מונו) השאיפה לחיבור הכי איכותי שלא יכניס לי רעשים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום כשאני מחבר HDMI אז הוא עובד ברסיבר רק אם עשיתי איפוס רסיבר (onkyo sr 606) בכל שימוש. עד לפני כמה ימים עבד דווקא תקין. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת שזה לא בעית הגדרות? איש מעבדה אמר לי שזה תיקון יקר אבל הוא לא ראה את המכשיר. אתם מכירים טכנאי מתאים? צריך גם כיוון עוצמות כי זרקתי את המיקרופון התקנה פעם. תודה

14. שלום, אשמח לדעת איזה טלפון נייד עם מערכת הפעלה אנדרואיד הכי מומלץ לשמיעת מוזיקה, ושיהיה ניתן לחבר אותו למערכות שמע. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן חברים..יש לי טלוויזיה חדשה שקניתי היום, MAG CR32LEU שהיא 32" הרמקולים שלה על הפנים והאיכות של הסאונד..בואו נגיד שאצלי בפלאפון האיכות יותר טובה אז חיברתי מגבר עם רמקול אחד מרכזי! מה שעשיתי הוא ככה: היס מחובר בחיבור RCA (לבן, אדום וצהוב) = יס מחובר עם כבל לבן ואדם למגבר, מהמגבר יוצא כבל אחד לרמקול אחד יס מחובר עם כבל אחד צהוב לטלוויזיה עצמה = הסאונד בא מהמגבר והתמונה באה מהממיר אל הטלוויזיה הבעיה שלי היא כזה בכל הסיפור הזה.. ניתן שהשלט של היס ישלוט גם על המגבר וגם על הטלוויזיה? אני לא יכול לשחק עם הסאונד בכלל, אני חייב לעשות את זה דרך המגבר ואין שלט למגבר או שהייתי אמור לחבר את הרמקולים אל הטלוויזיה עצמה? ואם כן אז איך? והשאלה השניה שלי האם אני אראה הבדל בין החיבור …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ytoledano,

שלום, אני מחפש אוזניות קטנות (Earphones בניגוד לHeadphones) באיזור 200-250 שקל אבל אם יש משהו מעניין מעל או מתחת הייתי רוצה לדעת. גם מקום להזמין ממנו יהיה נחמד. אם סוג המוזיקה חשוב, אז זה בעיקר לקלאסי וישראלי, 160 קב"ש MP3 או 1378 קב"ש WAV. רק משהו אחרון, אני אחזור לת'רד הזה רק מחר בבוקר או ביום חמישי עוד שבועיים (11-3, למי שמכיר), אבל להגיב בכל זאת...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Headspin,

טוב אז ככה. ידידותי לא מעניין אותי מצידי שייצטרך דרייברים. צריך אודיופילי רציני ווליום חזק שיכול להפיל קיר... (סתם הגזמתי אבל רצוי :-* ) 20 ג'גה ומעלה. האם CREATIVE ZEN EXTRA 30GB יעמוד בצרכים האלה? אני צריך גם שיינגן MP3 VBR וזהו.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

אני לא בטוח אם הלוח אם שלי יגיע עם כרטיס מובנה, וגם אם כן, שמעתי שהAC-97 לא משהו... אני צריך כרטיס נורמלי, במחיר נמוך, כי יש לי שני רמקולים רגילים. בעל עמידות גבוהה, ושיספיק לSHOOTERS. יהיה לי G4, אם זה חשוב...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by kupo,

טוב אני הגעתי לשלב שאני מעוניין לקנות נגן עכשיו אני לאחרונה די עסוק כך שאני לא יודע ממש מה יש :-[ אז חשבתי שאולי אתם תוכלו להמליץ לי 8) התכונות שחשובות לי זה: 1)רדיו FM 2)טייפ מנהלים 3)אפשרות לניגון רנדומלי 4)ו 500MB זיכרון ויותר וזהו אם אתם מכירים נגנים כאלה אני אשמח לשמוע המלצה ולגבי מחיר כמה שפחות אבל אני גמיש בהשקעה שלי.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Aviko,

האם אפשר לחבר RCA מהרמקולים האלה: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20and%20%20amplifier/H600.htm למחשב באזושהי דרך.? הכרטיס קול הוא M-AUDIO REV 5.1.... אם אפשר גם לדעת מה זה RCA אשמח... אני די בור בנושא.. Aviko

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה דגם: REALTEK ALC850 8 ערוצים. אני משתמש ברמקולים צנועים Creative SBS230 קיבלתי מחבר כרטיס קול AUDIGY2 Creative. האם כדי להתקין אותו במחשב במקום הכרטיס המובנה? האם אני ירגיש בהבדל עם הרמקולים הפשוטים שלי? השימושים שלי שמיעת מוסיקה ומשחקים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מחפש טלויזיה לחדר למטרה אחת בלבד: לראות סרטי HD 1080P. תמליצו לי משהו חמוד :> http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4091=1403303&db750770=750772&db1994265=1994267&db4140=170330&db56150=3680564&db4135=4136&db4004=4009&db4004=4828&db4004=4839&orderby=price בעיקרון אני רוצה 42 INCH אבל אולי זה גדול מדי לחדר? אני מתכוון לתלות אותו על קיר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by AvlK,

אני צריך לקנות רמקולים כי הישנים הלכו לעולמם (logitech x530 זקנים מאוד) , אני לא אודיופיל בכלל ודי נוב בכל מה שקשור לרמקולים. אבל זה לא אומר שאני רוצה לקנות רמקולים פשוטים ב 200 ש"ח אלא לטעום משהו איכותי יותר. מה שאני צריך זה זוג רמקולים (סטריאו 2.0) טובים באזור ה 700 ש"ח , אני רוצה לחבר למחשב ולטלוויזיה (שני מקורות שונים) והבנתי שיש אי וודאות עד כמה טוב זה יהיה עם ה solo 6c: http://hwzone.co.il/community/threads/540346-Microlab-SOLO-8-%D7%95-9-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%95-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7/page3?p=4855281&viewfull=1#post4855281 אז אשאל ככה יש זוג רמקולים אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה עם האפשרות לחבר שני מקורות? או מה לגבי הגרסה החדשה של ה solo 6c? אין לי במח…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תקציב:אין הגבלת מחיר, אני רוצה את הכי טובות שתואמות לדרישות שלי סגנונות מוזיקה: בעיקר פופ קצבי שמח, גם רוק קצבי סטייל הקצביים של imagine dragons, וגם מזרחית שמחה( בעיקר השירים שכוללים פופ שימושים: מ"צ חדש דנדש ועצוב לשנתיים ושמונה, נסיעות, הליכות, ריצות, ספורט, שימוש כללי בבית כולל שיחות. סרטונים ומשחקים בטלפון מראה האוזניות: אין משהו ספציפי- in ear אלחוטיות רגילות עם כבל בינהם , או עם קשת לטליה בצוואר או אלחוטיות לגמרי (עדיפות לאלחוטיות לגמרי) וחובה שיהיה את הבליטה הזאת שנועדה להחזיק את האוזניות יותר טוב באוזניים בשביל ספורט( כמו כל האוזניות כאן: https://www.bose.com/en_us/products/headphones/earphones.html ) סוג האוזניות: In ear אלחוטיות עם מסנן רעשים אקטיב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by 3pac,

היי אני מחפש אוזניות טובות במחיר של עד 500 ש"ח בערך. אני בעיקר שומע פרוג רוק/מאטל. אני מתלבט בין האוזניות האלה בינתיים - Shure SE102 Etymotic HF 2 ה-102 עולות 400 ש"ח בבאג ו-300 ש"ח ב-KSP. וה-HF2 עולות 500 ש"ח גם בבאג. על איזה אוזניות הייתם ממליצים לסיגנון מוזיקה שאני שומע ? ועוד שאלה - למה יש הבדל כזה במחירים בין באג ל-KSP? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים