אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש חנות מחשבים זולה ואמינה שיש בה מבחר גדול (וזמין במלאי) של רמקולים למחשב. בקניה ישירה (לא דרך האינטרנט או פקס - מזומן כסף עובר לסוחר). רציתי גם לדעת אם הרמקולים של Luxeon מדגם Logicfox 5.1 1500W או EM4.1 1000W טובים או אם יש לכם כל המלצה אחרת לרמקולים 4.1 ומעלה באיכות טובה עד 600 ש"ח (מה לעשות - לא לכולם יש כסף...) וגם - יש צורך בכרטיס קול תואם 4.1 או 5.1 ??? או שאפשר להסתפק בכרטיס הישן? בתודה! Morpheus8520
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עושה הרבה צלילות בבריכה\ים והייתי רוצה מערכת MP3/FM שאני יכול לקחת איתי לתוך המים ושישארו בחיים. יש המלצות? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חיבור צריך? אגב, הוליום במכשיר עצמו דפוק (הכפתור) אז אפשר יהיה להגביר / להנמיך דרך השלט?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי ערכות רמקולים שעונות לצרכים שלי וגם לתקציב.... :-\ שמעתי הרבה ערכות וגם קראתי הרבה ואני מתלבט בין שתי אלה, אני אודה לכם אם מאוד תעזרו לי להחליט, תודה: Logitech SoundMan SR-30 או ALTEC LANSING AVS500 אשמח לשמוע תגובות....... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, לפי מה זכור לי יש פה כמה אנשים שהאוזניות האלו היו\נמצאות בבעלותן, ורציתי לשאול עד כמה הן מאבדות מהסאונד אם לחבר אותן לכרטיס קול מובנה של מחשב ולא DAC כמו FIIO E10 (או כל דבר אחר בתקציב)? ומחיפוש ברשת הבנתי ש MKII נשאר בערך אותו דבר רק יותר קל להנעה, עד כמה זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק למתלה של מסך LED? (הבנתי שזה מתלה שונה ממתלה של LCD) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חומרים אתם ממליצים חשבתי על כמה תגידו לי מה יביא לי איכות הכי טובה 1.ציפוי צמר סלעים בקיר ועל זה קירות גבס ובריצפה פרקט 2.שטיחים מקיר לקיר כולל הריצפה ותיקרה אקוסטית 3.תיקרה צמר סלעים קירות שטיח קיר לקיר וריצפה פרקט אם יש לכם עוד הצעות או חומרים תתנו אשמח לקבל דעות תודה לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים ואני מרוצה מהסאונד אבל בתלייה על הקיר הבחנתי בבעיה שכולם נוטים לאותו הצד ואי אפשר לכוון את הסאונד למרכז החדר.מישהו מכיר את התופעה המוזרה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 עם מקום של 512 מגה...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=4279 נראה ממש זול. המטרה שלי היא לראות ערוץ 1,2,10 במחשב. כתוב שזה תומך HD. מישהו יודע משהו על זה? איך זה כזה זול? זה באמת עובד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם ל Zalman יש אוזניות 5.1 האם הם יותר טובות מהם??? כי יש לי את ה Zalman ולא ממש ברור שם אם הקולות מגיעים מקדימה, האחורי מעט יותר טוב האם כאן מקבלים הבחנה ברורה מהיכן הקולות מגיעים, ממש כמו שיושבים במרכז חדר עם רמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי את המקלט הבא בשביל להשתמש בו במחשב HTPC שיש לי בסלון: http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-controller-antenna-57201 כשקיבלתי אותו, התקנתי את התוכנה לוינדוס בנייד שלי, והמקלט עבד מצוין. לאחר מכך חיברתי אותו למחשב שלי בסלון, שהיה מותקן עליו אובונטו 11.04 והתקנתי את הדרייבר ללינוקס. המקלט מצא תחנות, אבל השידור קירטע כאילו שאין קליטה טובה (באותה נקודה בדיוק הנייד שלי קלט מצוין עם המקלט הזה). ניסיתי בכמה נגנים שונים לאובונטו ובסוף הגעתי למסקנה שהבעיה היא בדרייבר ללינוקס. אז פירמטתי אותו והתקנתי עליו וינדוס 7. ואותו סיפור - השידור מקרטע, כל שניה נעצר ואז ממשיך... ייתכן שהחומרה של ה HTPC חלשה מידי? יש בו מעבד P4 2.66GHz זיכרון 1GB …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גאה להציג את התמונות שצילתי (חובב אודיו וקולנוע בייתי מקצועי חחח) בתערוכת HOME THEATER שהתקיימה במלון כפר המכביה בתאריכים 17-18 באפריל 2008. בשתי מילים: היה מדהים !!! לא הכל אני יודע בדיוק מה צילמתי (אבל לרוב כן אז מה שאני יודע אני יכתוב, תהנו: ישר כשנכנסתי, מסך הורכס בעצם מ-9 מסכים, ביחד 126 אינץ', מחובר ל-XBOX 360 פרובולושן 2008 איזה מגניבבב כדי שדברים יובהרו, אין מסך אחד שמה שלא שידר משהו בהיידיפינישן. קבלים מחורעים דגי שאנשים יבינו מה הם קונים (סתם חחח ) סוני 3 בהתגלמותו: מערכת מפחידה של 7.1 רמקולים, הספק אדיר (לא יודע כמה אבל זה הרבה מאוד) מערכת blou-ray של פייוניר, ורמקולים של חברה אחרת גם ידועה אבל ברח לי השם. ועכשיו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם הסטרימר הזה יעבור את הבדיקה של משרד התקשורת https://redirect.viglink.com/?format=go&jsonp=vglnk_151300546486013&key=68c69265673626680dcbe1764f0e33d2&libId=jb2cdhfa01012tl2000MAf6u0ujqu&loc=https%3A%2F%2Fwww.fxp.co.il%2Fshowthread.php%3Ft%3D18585729&v=1&type=U&out=https%3A%2F%2Fwww.geekbuying.com%2Fitem%2FXIAOMI-Mi-Box-3-Pro-MT8693-Dual-Core-64bit--Android-5-1-4K-TV-BOX-Power-VR-GX6250-2G-LPDDR3-8G-Flash--802-11AC-WIFI-Bluetooth4-1-363666.html&ref=https%3A%2F%2Fwww.fxp.co.il%2Fforumdisplay.php%3Ff%3D2716%26page%3D2&title=קניה סטרימר - FXP&txt=https%3A%2F%2Fwww.geekbuying.com%2Fitem%2FXIAOMI-Mi-Box-3-Pro-MT86…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , עד אתמול היה לי רמקולים של 185 וואט לרמקול + רסיבר של KODA בעל 5 ערוצים(יש לציין שהמערכת כולה ישנה מאוד) עכשיו קניתי רמקולים חדשים מסוג Solid 8 Pure Acoustics מפרט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766315 (120 וואט לרמקול) , עכשיו השאלה היא אם אני אחבר את הרמקולים לרסיבר שיש לי של KODA הישן , הוא לא יכול לשרוף את הרמקולים ? מכיוון שהוא היה רסיבר של רמקולים גדולים של 185 וואט לרמקול, ואם יש סיכון אחר כלשהו האם תוכלו להגיד לי אני לא ממש מתמצא בזה \ תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים. היום אני סוף סוף הולך להגיש הצעת מחיר ושמתי לב שבחנות בה אני קונה, יש הבדל מזערי ביותר של 100 ש"ח בין ה-Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series (אותו תכננתי לקנות) לבין ה-ASUS HDAV1.3 Deluxe. רציתי לשאול, מי מהם יתפקד טוב יותר בשמיעת מוסיקה וגיימינג עם אוזניות ה-Razer Barracuda ורמקולי ה-Z-2300? האם ההבדל שווה את תוספת ה-100 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש אזניות טובות למוסיקה בלבד שיהיו מנימליסטיות אבל לא IN EAR מכור לK240 AKG אבל אני רוצה משהו אוורירי יותר ושכרטיס הקול יוכל לדחוף ללא מגבר אם מישהו נתקל בדגם ששוה בדיקה סביב התקציב הנ"ל אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן פה בפורום, אבל התקציב שלי די מוגבל ואני מניח שיצאו דגמים חדשים לאחרונה. אני מחפש אוזניות לריצה שלא יפלו מהאוזן במהלך הריצה. אני מעדיף אוזניות "קלילות" ולא אוזניות כמו ה-KOSS porta pro וכד'. די התלהבתי מהSennheiser PMX70, אבל שמעתי שכבר יצא דגם חדש יותר PMX80 אולם הוא מאוד יקר וההבדלים ביניהם לא נראים לי משמעותיים. אז לפני שאני קונה רציתי להתייעץ איתכם, ללכת על הPMX70 או שיש אוזניות אחרות שמומלצות בתקציב? תודה מראש עריכה: עכשיו ראיתי שגם הOMX70 והMX85 של sennheiser נכנסים בתקציב. מה לקחת? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2009 בשעה 10:54:03 עזרה? ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההמלצה היא בשביל חבר שלי, אין לו מושג בתחום ולמען האמת גם לי לא. אז תמליצו לי על דגם מסויים תפרטו עליו ועל התכונות שלו ועל המחיר שלו. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקושי קולנוע ביתי, אבל נראה לי שזה המקום... יש לי רמקולים 2.1 במרפסת (מקורה) ואני רוצה לשים שם מכשיר שינגן בעיקר מוזיקה עם ממשק נוח וקל לתפעול ככל האפשר. רצוי משהו זול אבל שיעבוד ולא ישבוק אחרי יומיים. * כניסת USB חובה * כניסת SD מאוד רצויה * יציאת אוזניות/אודיו לרמקולים * תומך MP3 ו-DIVX (כתוביות בעברית זה בונוס). * ממשק נוח לתפעול - נראה לי שעדיף מסך בגודל סביר + שלט. * לא יקר (עד 300-400 ש"ח ועדיף פחות). חשבתי על איזה נגן DVD זול עם כניסת USB אבל ללא מסך של ממש (רק VFD) הממשק שלו מאוד מסורבל ולא נוח לניווט, במיוחד עם מאות שירים ב-DVD או DOK למשל. האפשרות השניה שעלתה לי היא DVD נייד עם מסך 7 או 8 אינטש (גם בונוס בנסיעות ונייד יותר) אבל הם יקרים יותר וההתרשמות…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z560 4.1 ו GTXP 6.1 חבר שלי טוען שאפשר לחבר אותם לרסיבר ולשמוע בעזרתו DTS, DOLBY... השאלה היא איך, ואם אפשר, איזה רסיבר כדאי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה כדי לדעת איזה אוזניות הכי כדאי לקנות אני קונה נגן IRIVER H10 6G ואיתו מקבלים Sennheiser MX400 רציתי לשאול אם אוזניות אלו מספיק טובות כדי לשמוע באיכות הכי גבוה אם יש לכם הצעות לאוזניות אחרות אני מעדיף של KOSS כי יש לי חנות ממש זולה שלהם בכל מקרה תיזכרו שהאיכות הכי חשובה תקציב של 300 שקל בערך עדיף של KOSS תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה למקם את הסאב באזור הקידמי, ויכול רק למקם אותו מאחורה לייד הרמקולים האחוריים על הרצפה, יכול להיות שאאבד איכות כך? - רמקולים של MEGAWORKS 550 - עם כרטיס קול AUDIGY 2
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום.. יש לי מצלמת HD Canon HF20 שרכשתי.. המצלמה שומרת את הקבצים שלה בפורמט AVCHD כשהסיומת של הקבצים הם mts הייתי רוצה להעביר לחבריי דיסקים של DVD עם הצילומים שלי.. אך אינני מצליח לעשות את זה.. ניסיתי לחפש בגוגל כל מיני תוכנות אבל כל מה שניסיתי לא הצליח.. קיבלתי תוכנה עם המצלמה אך תוכנה זאת לא יעילה וקורסת כל הזמן.. האם יש איזשהי דרך שאוכל לצרוב על DVD את קבצי הMTS..? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-