אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצות למערכת מיני(בשביל חבר), התקציב שלו הוא 1000 ש"ח. והוא צריך את זה בעיקר למוזיקה וגם לסרטים. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הכרטיס קול מיועד למוזיקה ולמשחקים ואני מפש את הכרטיס שיש לו את השילוב האולטימטיבי כי מצד אחד אני שומע טונות של מוזיקה איכותית ומצד שני אני משחק פול במשחקים שיש להם איכות סאונד גבוהה..דרך אגב אני צריך שיהיה 7.1 ערוצים ואני יחבר לו את הקריאטיב אינפייר הדגם של ה7.1 ערוצים אני יודע שיש המון הודעות בפורום ואני יכול לעשות חיפוש עשיתי ואני מתבלבל בטירוף כי אני מתחיל בנושאים האלה.. בנושא התקציב אין לי תקציב מגובש אני סה"כ כרטיס קול טוב במחיר טוב לא חריג! שיעשה את התמורה המלאה לכסף.. מקווה שתעזרו לי.. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שיהיו עם סראונד ויסננו רעש הם יחוברו לכרטיס קול שלי AUDIGY 2 VALUE או לטלוויזיה בינתיים אין תקציב קודם תביאו לי את הדגם והמחיר ואז אני אשקול אם זה יקר תודה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות בשביל משחקים ומוזיקה... תמליצו לי על משהו טוב .... תודה מראש.....
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה מוזיקה וסרטים, אני מתכוון להוסיף אותם למחשב, יחד עם הרמקולים הקטנים הרגילים. כרטיס קול מובנה של Realtek בדרך כלל אני אוהב לשים שירים ולהגביר (סליחה שכנים שלי) אז אני רוצה רמקולים שיוכלו להתמודד עם זה ולא יתחילו להיחנק או משהו כשאני אגביר מדי פעם. רוב השירים שלי הם בקידוד 192kbps ומעלה. מיקום הרמקולים יהיה על הרצפה. בקשר למגבר לא יודע ממש, משהו טוב שיעבוד בחברותא עם הרמקולים התקציב הוא בסביבות 3K... אין לי ממש מושג אז תציעו ונראה לאן אוכל לחרוג
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי ATP3 אחרי שנים של פשרה על רמקולים של WINNER (מדבקה אני מאמין) ויש קטעים מסיבים במוסיקה שאני שומע שגורמים לרמקולים להשמיע עקצוצים כאלה (בטובן שוברט מנדלסון בקיצר קלאסית תקופה רומנטית בעיקר) יש לי כרטיס מובנה A97 realtek הלוח אם לא חדש כ"ך וגם בדקתי בsound blaster live 5.1 (קיבלתי לא קניתי) ועדיין יש אין העקצוצים באלה אבל... כאשר אני מחבר הרמקולים לנגן MP3 iaudio G3 אין בכלל רעשים וזה נשמע נפלא וגם חיברתי את האוזניות של האם פי CX300 אם אני לא טועה לתוך הכרטיס זה עושה אותם רעשים אם אני מניח שזה בכרטיס הסיבה לרעשים שעמתי כאן המלצה פעם על זה http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=4&id=8 אבל אולי זה overkill לרמקולים כאלה אז אם יש כרטיס ק…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך מיני-דיסק נייק קטן עם LP4 ושלט ובעל חיי סוללה ארכים ואיכות צליל טובה וחיבור למחשב להורדת השירים והכי חשוב לא יקר מדי המיני-דיסק ילך לאמא שלי ועד עכשיו היה לה ווקמן ונמאס מהבחר הקטן לכן היא שולית את אבא שלי הטיסה הבאה שלו(תאריך לא ידוע מיקום לא ידוע) לקנות לה בדיוטי פרי מיני-דיסק אז אם אפשר המלצה לאחד שעונה על רוב/כל הקרטריונים. תודה מראש ;D
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לטלוויזיה לפחות 25 אינץ', שטוחה עם איכות תמונה טובה במחיר של 3500 שקל - 4000 שקל - שיהיה אפשר לחבר עליה רמקולים של מחשב. ואיזה שהוא DVD כזה פשוט רק להריץ סרטים, עדיף שיקרא את כל הפורמטים עד 400-500 שקל תודה רבה מצטער אם הנושא לא מתאים לפורום
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש נגן בטווח מחיר שבין 800-1200 ש"ח. הבנתי שנגנים מבוססים דיסק קשיח לא ממש כדאים לריצות אז נראה לי שאני אלך על נגן מבוסס זיכרון פנימי... לפי האתר אני בנתיים נוטה לצד הנגן הזה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=131678 אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע אותן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
השימוש שלהם נועד למוסיקה סרטים ומשחקים ואת כולם אני שומע ורואה תמיד אין משהו שאני מעדיף יותר אני רק רוצה רמקולים שייתנו לי עוצמה ואיכות של קול.. התקציב שלי הוא עד 600 שקל בלחץ ממש 700 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי LCD מחוברת למחשב ואני רואה סרטים ב-HD. רמקולים יש לי אני צריך מגבר שיעשה את העבודה. החדר שלי הוא בערך 4 מטר על 4 מטר. איזה מגבר אני צריך שיעשה את העבודה ? מכיוון שאני לא מבין גדול ברסיברים אז אני יודע לפחות שרסיבר נורמלי מתחיל מ-1500 שקלים. אז אין לי ממש תקציב, אבל שמעתי שהמגברים של ימאהה מצויינים. תודה לעונים וערב טוב נ.ב ועוד שאלה שעניינה אותי אם אנחנו בענייני רסיברים שמתחברים למחשב: איך יותר טוב לחבר את הרסיבר ? עם כבל דיגיטלי אחד מהמחשב לרסיבר ושהרסיבר יפענח AC3\DTS ? או עם שלוש כבלים 1 לקדמיים 1 לאחוריים ועוד 1 לסנטר שיוצאים מהמחשב לרסיבר ?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת סראונד. יש כל כך הרבה דגמים שאני רוצה המלצה על מערכת במחיר סביר 400-600 איכותית. אני רואה הרבה סרטים במחשב ולפעמים DVD שומע מוזיקה ומשחק משחקים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 אלחוטיים למחשב. מיועד לשירים סרטים ומשחקים.... תקציב:2000-3000 כמה שיותר זול. בתודה מראש אלעד
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכם, ואם אפשר לינקים... עוד יותר טוב ותודה רבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני מנגן בגיטרה חשמלית דרך מכשיר אפקטים שנקרא POD XT. אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו לי בשביל שאני יחבר אותם לכניסת האוזניות במכשיר האפקטים. חשבתי על הסנהייזר 202,201,457 מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות נוספות לאוזניות בתחום המחירים שלהם? עריכה: שכחתי לציין שהן ישמשו אותי כמובן גם לשמיעת מוסיקה, בעיקר מטאל.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני שמח להצעות למכשיר דיוידי שקורא אקסויד וכתוביות ויכול להקליט... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אפשר המלצות לטלביזת LCD/פלזמה/מה שזה לא יהיה בגודל 32 אינץ נגיד עד 12000 אני לא בטח שזה הפורום הנכון אז אם זה לא אני מתנצל מראש
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני חושב שזה מתאים לפה (טלויזה מתקשרת לקולנוע ביתי) אז ככה... אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר ושתיהיה זולה אני לא ממש מבין מה ההבדל בין טלוויזיות זולות ליותר יקרות אני מתכונן לחבר את הטלוויזיה למחשב ולראות סרטים עליה מקווה שתוכלו לעזור לי ולהמליץ על דגמים טובים וזולים (ואם אפשר אז גם מאיפה לקנות את הדגם - זה מאוד יעזור)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה המצב? וגמר חתימה טובה שתהיה לכולם. רציתי להתייעץ בכם לקראת קניית מסך LCD שמיועד לסרטי HD בפורמט BD ומשחקי HD על גבי PLAYSTATION 3 אני רוצה לקנות מסך בגדול של 32-37 אינץ' שיהיה לו חיבורי HDMI ויתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. המסך מיועד למשחקים ככה שבבקשה אם תוכלו לקחת את זה בחשבון למפרטים שאתם בוחרים. תקציב: אין לי כל כך עד 20K. לגבי גודל המסך אני אוכל להסתפק ב 32 אינץ' לגודל אין כל כך פקטור אצלי מעוניין במסך עם מפרט ונתונים טובים אפילו טובים מאוד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והבנתי שירדו כמה עזרים, אבל לא הבנתי בדיוק. מה עוד שאם אפשר להסביר מה זה הUSB2GO, אני אודה מאד. ועוד שאלה על הדרך - ניתן לראות סרטים במכשיר? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת אם יש אוזניות קשת טובות שלא עולות הרבה שאני יכול לקנות כדי לשחק בלילה כי אם אני יפעיל את הרמקולים סראונד אז השכנים וההורים ישתגעו עלי אני מעוניין באוזניות קשת סטריאו שאם אפשר שיהיו גדולות כאלה כמו לדוגמה: http://bavasmusic.com.au/store/images/images_big/Headphone_HPS3000Crop.jpg הלינק לתמונה זה רק הדגמה לצורה שאני מחפש אני לא מה האוזניות האלה בכלל מצאתי את התמונה בגוגל בעיקרון אוזניות סטריאו לא יקרות שמכסות את כל האוזן עם ריפוד כזה שיהיה נוח ושהצליל יהיה סביר כדי לשחק בשעות מאוחרות, וכמה שיותר זול ומישהו אולי יודע אם ksp מוכרים אוזניות? לא מצאתי באתר שלהם
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום , אפשר לקבל חוות דעת על אוזניות דגם Lexus DH100 UHF תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-