עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ConRoe X Fire,

היי ה-CRT 34" התקלקלה ואני מעוניין לעבור ל-LCD לסלון. המרחק הוא קצת פחות מ-3 מטרים בין המסך לספה, האם הגודל 37" מתאים למרחק כזה? מטרות - שידורים רגילים, HD, חיבור מחשב, אייפוד/אייפד, מצלמה, כניסת USB יהיה נחמד. ראיתי בינתיים אופציה אחת שנראית טוב - LG 37LD460: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים עליה ואם יש עוד משהו ששכחתי לרשום אז תגידו. תודה רבה.

2. Started by The Ripper,

מחפש כרטיס טלוויזיה למסך מסך מחשב "22 (1680x1050), אפשרות ההקלטה ב-hauppauge היא בונוס נחמד אבל מה שיכריע זה איכות הצפייה. הכרטיס יחובר למסך (1680x1050) ולממיר YES SD. על הנייר ה-COMPRO תומך ברזולוציה הזאת ובפורמט מסך "22 אך מכיוון שכרגע המקור הוא SD, מי מהשניים ייתן תמונה טובה יותר בשידורי הטלוויזיה? האם יהיה הבדל? האם PVR-150 ידע להציג תמונה על מסך מלא? או שאולי שניהם יתנו תמונה מטושטשת מדי? http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html - PVR-150 http://www.comprousa.com/en/product/v300/v300-1.html - V300

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Nakion,

אני מחפש אוזניות לאייפון השאלה היא אם ללכת על BEATS או כי הבנתי שביחס למחיר הם לא שווים את הכסף. כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בקושי קולנוע ביתי, אבל נראה לי שזה המקום... יש לי רמקולים 2.1 במרפסת (מקורה) ואני רוצה לשים שם מכשיר שינגן בעיקר מוזיקה עם ממשק נוח וקל לתפעול ככל האפשר. רצוי משהו זול אבל שיעבוד ולא ישבוק אחרי יומיים. * כניסת USB חובה * כניסת SD מאוד רצויה * יציאת אוזניות/אודיו לרמקולים * תומך MP3 ו-DIVX (כתוביות בעברית זה בונוס). * ממשק נוח לתפעול - נראה לי שעדיף מסך בגודל סביר + שלט. * לא יקר (עד 300-400 ש"ח ועדיף פחות). חשבתי על איזה נגן DVD זול עם כניסת USB אבל ללא מסך של ממש (רק VFD) הממשק שלו מאוד מסורבל ולא נוח לניווט, במיוחד עם מאות שירים ב-DVD או DOK למשל. האפשרות השניה שעלתה לי היא DVD נייד עם מסך 7 או 8 אינטש (גם בונוס בנסיעות ונייד יותר) אבל הם יקרים יותר וההתרשמות…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://www.apple.com/ipod הם כאן, והם כאן כדי להישאר ! קבלו נא את הדגמים החדשים של הנגן הטוב בעולם - iPod. ובנוסף עדכון נוסף : iPod Software 1.3 (ל-Mac בלבד בינתיים) :ylsuper: :smilyDJ: :bigok: :dance:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by X-It,

שלום.. יש לי מצלמת HD Canon HF20 שרכשתי.. המצלמה שומרת את הקבצים שלה בפורמט AVCHD כשהסיומת של הקבצים הם mts הייתי רוצה להעביר לחבריי דיסקים של DVD עם הצילומים שלי.. אך אינני מצליח לעשות את זה.. ניסיתי לחפש בגוגל כל מיני תוכנות אבל כל מה שניסיתי לא הצליח.. קיבלתי תוכנה עם המצלמה אך תוכנה זאת לא יעילה וקורסת כל הזמן.. האם יש איזשהי דרך שאוכל לצרוב על DVD את קבצי הMTS..? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה דגם: REALTEK ALC850 8 ערוצים. אני משתמש ברמקולים צנועים Creative SBS230 קיבלתי מחבר כרטיס קול AUDIGY2 Creative. האם כדי להתקין אותו במחשב במקום הכרטיס המובנה? האם אני ירגיש בהבדל עם הרמקולים הפשוטים שלי? השימושים שלי שמיעת מוסיקה ומשחקים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by fp581,

יש לי בסביבות ה 2500 ש"ח ואני רוצה לקנות נגן MP4 יש לכם המלצות??? תודה לעוזרים!

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ilyadd,

לא משנה לי כל השיפורים של ה-X5 כמו וידאו וכל זה... איזה נגן יש לו את איכות השמע היותר טובה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם ! יש לי שאלה יש לי במחשב גם אוזניות וגם רמקולים ואני רוצה לחבר את שניהם ישירות למחשב מאחורה ... עכשיו יש לי 3 חורים 1 מיקרופון 2 הירוק 3 הכחול עכשיו לחור של המיקרופון מתחבר מיקרופון וזה סבבה ... עכשיו יש לי בעיה יש לי את הרמקולים והאוזניות והחור הכחול עובד בתור יציאת אודיו רק מתי שאני מגדיר שיש לי מערכת של 4 או 5.1 רמקולים ואז אם אני עושה את זה אני שומע את כל המוזיקה מאחורה זאת אומרת כאילו הרמקולים מאחורה וזה ממש ממש הורס ! עכשיו אני רוצה להגדיר שהרמקולים יהיה בידיוק כמו האוזניות שאת אומרת החור הירוק איך אני עושה את זה ?!@# יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם מדגם: Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI שהוא מובנה על הלוח…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jackass,

מערכת 4.1 של peerless... עובי כל רמקול 2 ס"מ הסאב הוא 20 ס"מ גובה ו13 ס"מ רוחב אני לא יודע אם המערכת טובה אם מישהו יודע שיגיד לי...תמונה של הרמקולים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by raltal,

שלום לכולם, אני צריך עזרה כדי לדעת איזה אוזניות הכי כדאי לקנות אני קונה נגן IRIVER H10 6G ואיתו מקבלים Sennheiser MX400 רציתי לשאול אם אוזניות אלו מספיק טובות כדי לשמוע באיכות הכי גבוה אם יש לכם הצעות לאוזניות אחרות אני מעדיף של KOSS כי יש לי חנות ממש זולה שלהם בכל מקרה תיזכרו שהאיכות הכי חשובה תקציב של 300 שקל בערך עדיף של KOSS תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. נמאס לשמוע כבר שירים בסטראו, אני מחפש שירים שמקודדים ב5.1 - DolbyDigital או משהו כזה. מישהו שמע על דבר כזה? להוריד מהאינטרנט? זה נראה לי יכול להיות נחמד מאוד.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לא יודע למה נזכרתי להתלונן אחרי איזה שנה ומשהו שיש לי את הMD הזה אבל בכל מקרה... 1. שומעים בו נורא חלש יחסית ! זה רק אצלי ? יש לי דיסק מן ובערך שאני מגביר לחצי מהמקסימום זה מגיע למקסימום של ה-MD 2. שלי זה לא גרסאת PC כי לא היה אז בארץ בכלל. מה ההבדל בעצם באיכות ההקלטה מהכרטיס קול או מחיבור USB ? 3. האיכות של ההקלטה והעוצמה תלוייה בכרטיס קול ? (כרטיס נוכחי קריאייטיב ויברה 128). 4. מבחינת איכות ושטויות.... איך הוא נחשב (טוב רע נחמד גרוע מגעיל ?...) בקרוב אני מתכנן לקנות או IPOD או MZN-1 ואת הנוכחי אני יעביר לאחי או משהו... תודה מראש לכולכם...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hichkock,

החלטתי שאני הולך על המכשיר - יש לי 3 חנויות שאני יכול לקנות מהן. חנות ראשונה - pdastore - מחיר נמוך בכ-500 שקל, מעט מוזר. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 חנות שנייה - באג, חנות אמינה מניסיון. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1109&scat=268&tcat=33 חנות שלישית - ארקדייה, המיקום שלהם מוזר ומלחיץ! ואני לא מת עליהם משום מה.. לא יודע למה... http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H340&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0 מאיפה כדאי ולמה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by gladiator1105,

חברתי את המסך הזה http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=112277 למחשב שלי דרך כבל HD ל DVI והוא 10 מתר ונכנסתי לדריברים של ATI הגדרתי את המסך ושמתי 1920 × 1080 המחשב בחדר והמסך בסלון רציתי לראות סרט אך זה היה במסך של המחשב והסמסונג נהיה רק שומר מסך. נסיתי לעשות שהסמסונך מסך ראשי אך אז אני לא יכול לראות מה אני עושה כי אני בחדר והוא בסלון גם ראיתי שהאיכות לא טובה ובמסך המחשב יותר איכותי ... גם היו בסים שחורים ליד המסך כאילו לא על כול המסך ... אני מכווה שהבנתם אותי ושתעזרו לי איך לראות סרטים בחיבור המחשב למסך

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kadanie5,

אני חושב כרגע על microlab m-200 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-200-sub-sat-remote-phones-aux-black-40w-rms-p-8245?language=he אבל אני מוכן לעלות עד 350 ש"ח עבור שיפור רציני. מה שחשוב לי זה איכות הסאונד, ואני קונה בארץ. תודה מראש לכל מי שעוזר!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. נושא הסאונד הוא נרחב מספיק בשביל להחזיק עוד עשרות פורומים מלבד זה, אבל אני אינני אודיופיל ואסתפק בפתרון פשוט וזול לבעייתי. לכל אלה שהמפרט הבא כבר יוצא להם מכל החורים - אני מצטער מראש על כמות ההודעות שאני שולח בנושא זה, אבל תשמחו ודאי לשמוע שהדדליין למחשב הוא שבוע הבא ועם קצת מזל כבר בשבוע שאחריו אוכל לשרשר הודעות סיכום על קנייתו והרכבתו ואף לענות לכם על כמה שאלות. להלן מפרט למחשב חדש - על הסיבות להעדרותו של כרטיס קול מהרשימה יש להמשיך ולקרוא... AMD 2600 מחיר 1840 (KSP) ASUS A7N8X Deluxe מחיר 924 (PANDAS) Corsair CMX512-2700LL - CAS 2 מחיר 1082.92 (xx) Gigabyte MAYA II 9700 PRO מחיר 1995 (PANDAS) Zalman CNPS6000Cu מחיר 175 (KSP) Chieftec Dragon DX-01PLD Purple מחיר 460 (…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=4279 נראה ממש זול. המטרה שלי היא לראות ערוץ 1,2,10 במחשב. כתוב שזה תומך HD. מישהו יודע משהו על זה? איך זה כזה זול? זה באמת עובד? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום יש לי מסך SAMSUNG T260HD שמחובר בכבל HDMI למחשב למסך יש רמקולים פנימיים אבל באיכות גרועה מאוד, אבל בשימוש עם כבל HDMI האודיו מושמע אוטומטית מהרמקולים של המסך אבל שום אודיו לא יוצא מהיציאה של המחשב עצמו, ככה שרמקולים חיצוניים שמחוברים למחשב עצמו לא עובדים לעומת זאת בחיבור המסך למחשב דרך כבל DVI או VGA הרמקולים החיצוניים עובדים מישהו יודע איך לתקן את התופעה? תודה מראש למגיבים אלעד

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. היי. השבוע קניתי טלויזית LCD 32 HD-Ready ויש לי במחשב כרטיס מסך HD4870 1gb של palit . גם לכרטיס וגם למסך יש כניסות של HDMI אז קניתי כבל HDMI - HDMI חיברתי ושום דבר לא קרה .. לא ראו כלום בטלויזיה וגם עושה רושם שהמחשב לא מודע לזה שהוא מחובר לטלויזיה ... אז אולי עשיתי משהו לא נכון .. ? אם מישהו יכול בבקשה לפרמט בדיוק מנ לעשות שלב אחרי שלב איך אני מגדיר את זה או משו בסגנון. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bobby323,

גם ל Zalman יש אוזניות 5.1 האם הם יותר טובות מהם??? כי יש לי את ה Zalman ולא ממש ברור שם אם הקולות מגיעים מקדימה, האחורי מעט יותר טוב האם כאן מקבלים הבחנה ברורה מהיכן הקולות מגיעים, ממש כמו שיושבים במרכז חדר עם רמקולים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gadykay,

שלום חבר'ה העניין הוא כזה כמו שתמיד קורה(לפחות לי לאחר תקופה) אוזנייה אחת נדפקה לי מהאוזניות שמקבלים עם הגלקסי S3, אז מה שרציתי לשאול לגבי המלצות לאוזניות(לא בהכרח IN EAR) עם מיקרופון לשיחות ועם איכות השמע הכי טובה שניתן למוסיקה עד 200-250 שקלים. בתודה מראש על ההמלצות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מחפש חנות מחשבים זולה ואמינה שיש בה מבחר גדול (וזמין במלאי) של רמקולים למחשב. בקניה ישירה (לא דרך האינטרנט או פקס - מזומן כסף עובר לסוחר). רציתי גם לדעת אם הרמקולים של Luxeon מדגם Logicfox 5.1 1500W או EM4.1 1000W טובים או אם יש לכם כל המלצה אחרת לרמקולים 4.1 ומעלה באיכות טובה עד 600 ש"ח (מה לעשות - לא לכולם יש כסף...) וגם - יש צורך בכרטיס קול תואם 4.1 או 5.1 ??? או שאפשר להסתפק בכרטיס הישן? בתודה! Morpheus8520

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ההמלצה היא בשביל חבר שלי, אין לו מושג בתחום ולמען האמת גם לי לא. אז תמליצו לי על דגם מסויים תפרטו עליו ועל התכונות שלו ועל המחיר שלו. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים