אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לא יודע למה נזכרתי להתלונן אחרי איזה שנה ומשהו שיש לי את הMD הזה אבל בכל מקרה... 1. שומעים בו נורא חלש יחסית ! זה רק אצלי ? יש לי דיסק מן ובערך שאני מגביר לחצי מהמקסימום זה מגיע למקסימום של ה-MD 2. שלי זה לא גרסאת PC כי לא היה אז בארץ בכלל. מה ההבדל בעצם באיכות ההקלטה מהכרטיס קול או מחיבור USB ? 3. האיכות של ההקלטה והעוצמה תלוייה בכרטיס קול ? (כרטיס נוכחי קריאייטיב ויברה 128). 4. מבחינת איכות ושטויות.... איך הוא נחשב (טוב רע נחמד גרוע מגעיל ?...) בקרוב אני מתכנן לקנות או IPOD או MZN-1 ואת הנוכחי אני יעביר לאחי או משהו... תודה מראש לכולכם...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה דיון מושלם... אני גם חדש בפורום וגם קיבלתי את הH10 החמוד שלי D: אני מאושר עד הגג!!!!!!!!! ... בקרוב שאראה את המכשיר יותר לעומק אני אביא ביקורת עליו שאני אכין... (אם אתם רוצים)... המכשיר עצמו קטן (קטן זו לא מילה, פיצפון ) והמסך 1.5 אינץ', פשוט מדהים מומלץ ב-ח-ו-ם לכל מי שמתלבט, ואני אחד שהתלבטתי חודשיים (!) בין האייפוד מיני (שאגב בחנות אמרו לי שהוא לא טוב לעומת האייריבר הזה) לH10. עשיתי את הבחירה הנכונה לדעתי אם מישהו רוצה ביקורת שיגיד, ומי שרוצה המלצה לגביו שיגיד. אמממ.... מה אגיד לסיום? אני מקווה להנות בפורום פה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני יודע שלא שואלים שאלה אחרי שקונים, אבל ביררתי דברים ואני יודע שהכרטיס טוב, רק מספר שאלות קטנות. האם הכרטיס תומך בEAX4.0 ? האם הוא מגיע עם דרייברים בסיסיים להגדרה? והאם מהאתר הזה אני יכול להוריד את כל התוכנות שאמורות להביא את כל הבאנדל הנחמד של תוכנות ואקלוייזרים למיניהם? http://us.creative.com/support/downloads/download.asp כלומר אם אני יוריד מפה זה יפעל טוב עם הכרטיס? האם הכרטיס נופל בהרבה מאחחיו הגדול הZS? (אגב, 480 שקל זה מחיר טוב לכרטיס הזה?) תודה רבה לכל העונים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון.. אבל בכל זאת.יש לי ברכב רדיו דיסק של חברת pioner מדגם:DEX-X1650UB לפניי מספר ימים מצב ה- AUX ( יציאה שמחברים אליה אייפון לדוגמה ) פשוט נעלמה.. אני כן מגיע למצב של רדיו או DVD אבל האופציה של ה- AUX פשוט נעלמה! בתחילה חשבתי שהבעיה בכבל אבל לצערי זה לא עזר. אני מעלה את ה-Manuel אני לא מצאתי שם משהו.. אני מצרף את הקובץ הזה אשמח אם מישהו יכול לבדוק כי אני לא מצאתי. deh-x1650ub operating manual (eng-por-esp).pdf
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מעונין ברמקולים סטריאו למחשב, בתקציב של 50 $ מאמאזון. אילו רמקולים יהיו הטובים ביותר למוזיקה? חשבתי על CREATIVE T20 מחודשים או T12 חדשים. creative GigaWorks T20 Series II 2.0 Speaker http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0030LGY38/sr=1-12/qid=1294167769/ref=olp_tab_refurbished?ie=UTF8&coliid=&me=&qid=1294167769&sr=1-12&seller=&colid=&condition=refurbished Creative Labs Inspire T12 2.0 http://www.amazon.com/Creative-Labs-Inspire-Multimedia-Technology/dp/B0028N6YH0 Creative Labs Inspire T10 2.0 http://www.amazon.com/gp/product/B00113PUJQ/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_3?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.dzikie.net%2F%3Fart%3Dgenius_sw51_ht&sl=pl&tl=en יתרונות : + מבנה עץ איכותי. + עיצוב. + סאבוופר חזק המספק באס חזק וטוב. + כבלים ארוכים. + שלט. +"ורסיטלאיות" ניתן לחבר למקורות אודיו נוספים. (DVD,מגבר,מחשב) מינוסים : - אין רגלי גומי. - לפעמים צורמים בטונים גבוהים. (מאמין שדרוש כיוון נורמלי בכדי לסדר את הבעיה) סה"כ רמקולים נחמדים עפ"י הביקורת ושיעשו עבודה נאמנה. קרדיט לאתר www.dzikie.net על הביקורת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה העניין הוא כזה כמו שתמיד קורה(לפחות לי לאחר תקופה) אוזנייה אחת נדפקה לי מהאוזניות שמקבלים עם הגלקסי S3, אז מה שרציתי לשאול לגבי המלצות לאוזניות(לא בהכרח IN EAR) עם מיקרופון לשיחות ועם איכות השמע הכי טובה שניתן למוסיקה עד 200-250 שקלים. בתודה מראש על ההמלצות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי אשכול כאן מחודש יוני לגבי המערכת הזו אבל אף אחד לא נתן ביקורת מעשית או המלצה טובה/רעה,רציתי לשאול אם למישהו יצא לבחון את איכות המערכת כי אני מחבב את המערכות של החברה הזאת יש לי אחת שאני מאוד מרוצה ממנה a-6321 2.1 ואני מחפש לשדרג למערכת רצינית יוצר לסלון אבל עם דגש על המוזיקה. אשמח לשמוע אם יש אלטרנטיבה ראויה באותו סביבות מחיר, היום ראיתי תמערכת בGOLDTOP ב 2K בערך נ.ב המטרה למקם אותם בסלון בגודל של 5.5 מטר אורך 4 רוחב
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, קניתי TV מדגם LD650, במקור באריזה לא היה שלט והוא נשלח בנפרד. הבעיה שחסר לי הכפתור של ה-NETCAST (מה שמדליק את הגישה למזג אויר וכו') אני פשוט לא יודע איך להדליק את זה... התחלתי לחשוד שהשלט שקיבלתי לא מתאים... הנה תמונה של ההשלט שיש לי: Uploaded with ImageShack.us בנוסף: אני לא מצליח לעשות שום דבר שקשור לרשת עם הטלויזיה הזאת...לא להכינס לאתרים ולא לשתף תוכן מהמחשב (כמובן שיש רשת מחוברת והיא גם עובדת - הטלויזיה מזהה את המחשב רק מסרבת לפתוח תוכן ממנו).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקרן Optoma HD20 (תומך ב-1080p 60Hz). מחובר למחשב שלי עם כרטיס HD4780 בכבל 15 מטר של HQ דרך יציאת DVI (בכרטיס מסך) וכניסת HDMI (במקרן). משום מה אני לא מצליח להוציא אות מהמקרן מעל 25Hz ברזולוצייה של 1080p. כבר חרשתי על כל מקור מידע אפשרי ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. כרגע אני על 1080p 25Hz וכאשר אני מעלה את זה ל-60Hz כל המסך מתמלא צבעים ורוטט. כבר חשבתי על הכל - אולי הכבל 15 מטר ארוך מדי, אולי הכרטיס מסך לא יכול שדר 60Hz אבל שללתי כל אופציה כזו. עזרה, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, חברה שלי היא סטודנטית בתקשורת אינטראקטיבית, והיא צריכה מפעם לפעם לערוך סרטונים, להוסיף ולערוך סאונד וכו'. אני זקוק לכרטיס קול שיהיה תואם ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L (לא יודע האם זה רלוונטי כלל), ובנוסף למערכת שמע באיכות שתספק את צרכיה הלימודיים. תפות המקום של המערכת צריכה להיות קטנה יחסית, ומתאימה לפינת מחשב טיפוסית (לא רמקולים ענקיים ודומיהם). התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אך גמיש. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הולה, ה Optoma HD66 שקיבלנו בירושה למרתף החליט שכבר לא בא לו עלינו. יש שם כבר טלויזיה 65", אבל הילדים מדי פעם רוצים אווירת קולנוע. אז משהו כמו פעם בחודש יושבים לראות סרט. יש לכם המלצה על מקרן סבבה למרתף חשוך, תלוי מהתקרה, מרחק הקרנה של ~4.5 מ'? נראה לי שהתקציב שיאושר לי יהיה כ 4K בלחץ. תודה לכם תודה לכם תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראיתי שהום סנטר מוכרים את המוכר הנ"ל ב 1000 ש"ח, האם כדאי לקנות אותה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה למסך מסך מחשב "22 (1680x1050), אפשרות ההקלטה ב-hauppauge היא בונוס נחמד אבל מה שיכריע זה איכות הצפייה. הכרטיס יחובר למסך (1680x1050) ולממיר YES SD. על הנייר ה-COMPRO תומך ברזולוציה הזאת ובפורמט מסך "22 אך מכיוון שכרגע המקור הוא SD, מי מהשניים ייתן תמונה טובה יותר בשידורי הטלוויזיה? האם יהיה הבדל? האם PVR-150 ידע להציג תמונה על מסך מלא? או שאולי שניהם יתנו תמונה מטושטשת מדי? http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html - PVR-150 http://www.comprousa.com/en/product/v300/v300-1.html - V300
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הרמקולים מדגם SOLO6C של Microlab. המחיר הנמוך ביותר שמצאתי הוא 725 ש"ח בחנות בשם KingPC. מישהו במקרה שמע עליה או קנה ממנה ויכול לחוות דעה עליה? לחילופין, מישהו יכול לתת לי לינק לחנות טובה המוכרת אותם במחיר דומה יחסית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! היה לי אוזניות של סאן דיסק קיבלתי אותם עם הנגן עכשיו האוזניות הללו התקלקלו החלפתי אותם וממש ירד האיכות (קניתי כמה), המגעים שם לא היו טובים ,אם אני מזיז קצת את החוט אז לא שומעים טוב עכשיו שהיה לי תאוזניות של הסאן דיסק זה היה בסדר גמור אז מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג אוזניות של סאן דיסק בארץ?! או אם בכלל משהו יותר טוב? אני מתכוון לאוזניות רגילות לא משהו מיוחד עד 50-60 שקל תודה!!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, ברצוני לרכוש מסך lcd בגודל של 26 אינצ'. התקציב שלי הוא כ:1700. מסיקור קטן שערכתי באינטרנט וברשת מצאתי טלוויזיות במחיר הנ"ל של חברות לא מוכרות (לי לפחות, לא מבין גדול): Akai , Hisens , Skyworth וכדומה. מצאתי טלוויזיה של היסנס 26 hdready במחיר של 1340. לשיפוטכם...אשמח לקבל הארות בנושא. בררכה, issac.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול sb live 5.1 ואני זקוק לחוות דעת. חבר שלי אמר לי שה-LIVE כבר לא מי יודע מה בכרטיסי קול ולא כ"כ שווה לקנות אותו. מה אתם אומרים כדאי לקנות? הנה לינק http://www.americas.creative.com/products/product.asp?product=143&category=244&maincategory=
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , יש לי SB Live Value ! ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו מערכת 5.1 . אני צריך בשביל המערכת הזו כניסה לשני רמקולים קדמיים ,שניים אחוריים ,וכניסה לSub ולCenter . האם ב Value יש כניסה כזו לסאב ולסנטר? ואם לא ,לאיזה כרטיסים יש?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אמא של חבר שלי רוצה מערכת שמיעה לסלון צריך רמקולים (2.0 מעץ הגבוהים), רסיבר, קומפקט דיסק.... תחלקו אתם את המחיר רק שזה יצא טוב... יעני לא להביא רמקולים הכי טובים בעולם ורסיבר שלא יתן איכות ווליום.... וגם לא להיפך... אני משער שאם תביאו משהו ממש ממש פצצתי יהיה אפשר להגיע ל 8K-9K גגגגג
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחפשים מסך המשמש רוב הזמן לסרטים דרך האינטרנט/DVD ומעט לפעילות OFFICE רגילה (80/20%). מכיוון שהמחשב בסלון אנחנו רוצים מסך שיהיה מספיק גדול שיתאים לצפייה ממרחק של כ- 2.5 מטר. חשבנו לכיוון פלזמה כי אהבנו את איכות הצפייה. שאלות: 1. האם עבודה עם פלזמה טובה/מאפשרת עבודת מחשב סטנדרטית (נניח שצריך לכתוב מאמר ולשבת 3 שעות על וורד) 2. בהנחה שכן, מה המסך המומלץ בתקציב של 3K (אפשרות לחריגה לכיוון 3.5) מה דעתכם על פלזמה SAMSUNG דגם PS-42C450 3. בהנחה שלא, מהו אם כן המסך המומלץ מכל סוג שהוא (LCD,LED ושות') בתקציב הנ"ל יש לי יציאת HD מהמחשב. 4. בנוסף ציוד היקפי של רמקולים ושות' לצרכים הנ"ל לחדר בגודל 4 על 3.5 מטר בעלות של 1K עם חריגה של 250 ש"J תודה רבה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס לשמוע כבר שירים בסטראו, אני מחפש שירים שמקודדים ב5.1 - DolbyDigital או משהו כזה. מישהו שמע על דבר כזה? להוריד מהאינטרנט? זה נראה לי יכול להיות נחמד מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי ערכות רמקולים שעונות לצרכים שלי וגם לתקציב.... :-\ שמעתי הרבה ערכות וגם קראתי הרבה ואני מתלבט בין שתי אלה, אני אודה לכם אם מאוד תעזרו לי להחליט, תודה: Logitech SoundMan SR-30 או ALTEC LANSING AVS500 אשמח לשמוע תגובות....... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר HDMI אז הוא עובד ברסיבר רק אם עשיתי איפוס רסיבר (onkyo sr 606) בכל שימוש. עד לפני כמה ימים עבד דווקא תקין. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת שזה לא בעית הגדרות? איש מעבדה אמר לי שזה תיקון יקר אבל הוא לא ראה את המכשיר. אתם מכירים טכנאי מתאים? צריך גם כיוון עוצמות כי זרקתי את המיקרופון התקנה פעם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-