עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RJ1,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם כרטיס קול מובנה. בחודש הראשון הכל עבד חלק ושמעו בסטיראו מהחודש השני שומעים רק באוזן שמאל. למה זה ומה אפשר לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום. אני מעוניין באוזניות איכותיות ונוחות לשעות האזנה ארוכות של מוזיקה (בעיקר רוק קלאסי, ורוק על סוגיו אך שומע גם דברים נוספים) חשוב לי שלאוזניות יהיה ריפוד ספוגי וולבד כזה, ולא ריפוד עור שגורם להזעה. אני לא מחפש אוזניה אוטמת שתעשה כאבי אוזניים, אני רוצה OPEN BACK שירגיש אווירירי לשעות רבות של האזנה. יש לי 100$ גיפט קארד באמאזון ככה שאני יכול להוסיף גג עוד 100 דולר אם זה ממש שווה את זה. אין לי מגבר רציני (FIIO E5) ככה שאני רוצה אזוניות שלא דורשות מגבר, וחשוב לי שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה, שיהיה חד מדוייק. כיום יש לי INEAR של HIFIMAN RE0 ואני ממש ממש מרוצה מהן, למרות שהבאס טיפה חלש הן מאוד מדוייקות, אשמח למשהו איכותי, יש לי גם אוזניות BEATS BY DRE סטודיו והן פשוט זוועה (…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ההיגיון שלי אומר כן, כי מדובר בסה"כ בחיבור BT ואני מניח שזה שציינו Apple זה רק כי אולי יש תכונות מסוימות ספציפיות שעובדות רק עם פלאפון של אפל, אבל אשמח לדעת בוודאות כי יש לי אפשרות לבטל את ההזמנה עדיין...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shay1098,

שלום . יש לי בקשה קצת חריגה, אני מחפש אוזניות In-Ear אלחוטיות או פתרון יצירתי אחר שיעלים לי את הכבלים. אני כבר לא יכול לסבול את הכבלים הקצרים שבעקבותם אני קונה מאריך שתוך חודש החיבור שלו נהרס. נמאס לי להיות כבול ובכל תזוזה להסתכן בתלישת האוזניים. נמאס להסתבך עם הכבלים ולהיתקע בפינות. מישהו מכיר דבר כזה? אני לא צריך איכות מטורפת, ואין דרישות אחרות, מצידי שיהיה וורוד פוקסיה עם הלו קיטי. בואו נשאיר את התקציב פתוח לעת עתה, אני רק רוצה פתרון :'(. HELP תודה מראש, שי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום , אני עושה שיפוץ בסלון ומתכוון לקנות מערכת קולנוע ביתית (עד עכשיו היה לי טלוויזיה וממיר בלבד). צירפתי תמונה של התכנון. אני רוצה לוודא שבאמת עשיתי מקום לכל מה שצריך. אני לא מכיר מספיק טוב את כל הצורות/דרכים לעשות קולנוע ביתי. מה שאני יודע זה שיש רמקולים (בדרך כלל 5.1 - ואני מתכוון ללכת על קטנים יחסית)+מגבר. אולי גם מחשב. הייתי שמח לכמה טיפים בנושא (בדגש על מיקום פיסי)... שאלות יותר ספיצפיות: אם אני מחליט לקנות מחשב לסלון , זה בנוסף למגבר או במקום מגבר? (חשוב לתכנון המקום בארון) יש בעייה לשים סאב וופר על הארון (מבחינת איכות)? אגב יש שידורים ב HOT/YES שתומכים בצליל היקפי או שהכל זה סטריאו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yakirsh4,

שלום,יש לי הרבה סרטים על המחשב הנייח בחדר ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה בסלון ולצערי בגלל המרחק העברת כבל לא אפשריתהסרטים הם סרטי HD עם כתוביות בצד כל הסרטים נמצאים גם על HDD חיצוני אז גם דרך לראות דרך הHDD זו דרך שבאה בחשבון אבל יש שתי בעיות1.הכתוביות בצד ככה שצריך מכשיר שתומך בזה 2.זה לא יכול להיות מכשיר גדול מידי כמו DVD אלא משהו כמה שיותר קטן (אם זה אפשרי משהו בגודל של DOK יהיה מעולה)חשבתי על הchromecast אבל הבנתי שזה לא ממש מראה את מה שרואים במחשב אלא רק מאפשר לראות סרטוני YOUTUBE וכאלא(?)התקציב עומד על 500-700 (כמובן שעדיף כמה שיותר זול)תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by itaysk,

יש לי את הכרטיס CREATIVE VIBRA 128 שיד עכשיו חוברו אליו רמקולים שולחניים פשוטים של CREATIVE. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר ורמקולים שיש לי בחדר אז לקחתי כבל שמצד אחד בננה סטריאו (למחשב) ומצד שני 2 RCA (למע') כשאני מחבר את הבננה ליציאת ה SPEAKERS בכרטיס קול זה עובד וכשאני מחבר ל LINEOUT זה לא עובד... עכשיו 2 שאלות: מה ההבדל בין SPEAKERS ל LINEOUT? למה ה LINEOUT לא עובד? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן היום הייתי בתל אביב ורציתי לקנות את הPX100 אבל לא היה במלאי וממש התבאסתי אז נכנסתי לכלי זמר לראות אם להם יש את הPX100 ולא היה... אבל היו שם אוזניות שדי משכו לי את העין אז המוכר שאל אם אני רוצה לשמוע והן היו ממש איכותיות וגם עלו רק 180 (הPX100 עולה 350~) http://www.akg.com/products//powerslave,id,825,pid,825,mynodeid,214,_language,EN.html אז מה דעתכם על הAKG K24P ועל המחיר (180)? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי ווקמן והייתי רוצה לטעון אותו בmp3 איך אני עושה זאת?????

10. Started by Mafteah,

יש לי סט רמקולים TSS1 ויש באפשרותי להביא כרטיס Fortissimo II במחיר לא רע השאלה אם הוא תומך ב5.1 ואם אני יוכל לשמוע סרטים בDTS וגם לשמוע מוסיקה בלי לשנות הגדרות ובאיכות טוב והכל בכבל האופטי!! תודה לכל העונים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SinMaker,

יש אוזניות אלחוטיות אחרות שמתאימות לספורט שהן עדיפות באותו טווח מחיר (עד 210 ש"ח)? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, אודה על המלצתכם לאוזניות לפי המפרט הבא: מבודדות מהסביבה. בכוונתי לשמוע בהן מוזיקה תוך כדי לימוד בכיתה רועשת, אינני מעוניין לשמוע את הרעש, וגם אינני מעוניין בזליגת קול מהאוזניות החוצה. איכות צליל טובה מאוד. קלות משקל ככל האפשר. עמידות לאורך שנים. תקציב: עדיף 300 ש"ח, אבל אם האיכות יוצאת מהכלל, גם 600 ש"ח ויותר בא בחשבון. היו לי כמה זוגות של אוזניות סנהייזר שעלו הון תועפות, נתנו איכות קול מעולה אבל התפרקו כמו נייר וזלגו קול כמו מסננת. לא בזה אני מעוניין. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חברים שלום, אני כבר יומיים מנסה להחליט מה יותר טוב, אם יש לכם ניסיון עם אחד הדגמים אז תגידו מה אתם חושבים. השימוש הוא לגימינג ומוזיקה. אם יש הצעות חלופיות עד ה-350 שקל אני אשמח לשמוע! תודב לכול העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. משהו יודע איפה אפשר לתקן רמקולים של Logitech G51 ? ה"יבואנים" לא מתעסקים עם דגם זה. יש איזה חנויות שמציעות תיקון לרמקולים של Logitech שאפשר לנסות לדבר איתם? הרמקולים לא הרוסים פשוט יש להם בעיות לפעמים וזה נראה שאני על מד זמן קצוב אבל אני עדין משתמש בהם. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mazam,

שלום יש לי מרחק של 2-2.30 מטר מהטלוויזיה חיפשתי בנרות מסך 32 3D לחדר ומצאתי רק אחד נורמלי. היחיד שמצאתי זה LG 32LM340Y http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HC32LM340Y איך הוא? אם אני ילך על מסך 40 זה יהיה גדול מדי לחדר? תודה מאור

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

מחוברות ל COWON D2. אשמח לשמוע את עצתכם, תודה[br]פורסם בתאריך: 4.11.2009 בשעה 12:38:07 זה בסדר, כבר אין צורך. ביקשתי מהן יפה והן נפתחו לבד... עיצה לרוכשים בעתיד - מלבד זה שהן יושבות מדהים בתוך האוזן, ובעלות טווח ביניים-גבוה מכובד, הן לוקות בנמוכים שזה פשוט מבחיל. מקווה שזה ישתפר עם הזמן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by AvtipuS,

בפברואר 2006 [לפני שנה וחצי] קניתי בבאג אוזניות Shure E2c. עד עכשיו האוזניות עבדו ללא תקלות ובאיכות מעולה, בימים האחרונים האוזנייה השמאלית התחילה לעשות בעיות,לפעמים משמיעה, לפעמים לא ולפעמים משמיעה אבל לא באופן חלק. אין בעיה של קרע בכבל או משהו כזה [עשיתי פה חיפוש וראיתי שזה קרה לכמה אנשים] יש לי את הקבלה וגם את האריזה המקורית של האוזניות. [כולל התעודת אחריות של היצרן] האחריות של Shure היא לשנתיים,אבל באתר של באג [היום,לא יודע מה היה מתי ששקניתי] כתוב שיש אחריות לשנה של באג. השאלה אם אני צריך לפנות לבאג או ישר לחברה? ד"א עשיתי חיפוש ולא מצאתי יבואן רשמי של Shure בארץ,כלומר שאם באג לא יעזרו כנראה שאצטרך לשלוח את האוזניות אל היצרן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yoni321,

טוב אנשים אז ככה, אני לא מבין כל כך ברמקולים אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי לקנות רמקולים. המחשב שאליו יתחברו הרמקולים כנראה בלי כרטיס קול או אם יש אז ישן ביותר. אז אני צריך איכשהו שהרמקולים יחפו על החוסר בכרטיס קול,(תקציב רשום למעלה). תודה על העזרה יוני

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש אזניות שיתאימו עד כמה שאפשר גם למשחקים, גם לסרטים/סדרות וגם למוסיקה. יהיה נחמד אם אפשר גם להוציא אותם מהבית ולחבר לנגן. תקציב: 450 -550 כמובן שמעדיף לשלם שקל תשעים ;D בגלישה סתמית ולא קשורה, מצאתי את הדבר הזה: http://www.astrogaming.co.uk/product-listing.asp?action=search&category=17 שנראה מתאים וגם המיקרופון הנשלף ימצא אצלי שימוש אבל מצד שני אני חושב שזה יותר גימיק ולא בטוח שהם איכותיות אשמח לדעתכם על הנ"ל ולהמלצות נוספות. תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. התקנתי את הטלווזיה שלי גבוה מדי, ואני לא רוצה שיהיו על הקיר סימני חורים מיותרים... האם יש מכשיר שאפשר לתלות אותו על מכשיר תליה, ומאפשר לתלות את הטלוויזיה עליו, ככה שאוכל לשלוט בגובה שבו היא תלויה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by spitzi,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות Boxee Box בנתב"ג, 200$. קראתי מפרטים וצפיתי בביקורות, נראה לי שהוא יותר מעונה על הנחוץ לי: תמיכה בפורמטים, פלט HD, אלחוטי, מבחר ערוצים, אפשרות להפוך ל-NAS בחיבור דיסק USB, דפדפן אינטרנט. אשמח לשמוע ממי שכבר יש לו מה דעתו ואילו ערוצי סטרימינג מובנים עובדים לו בישראל, כמו גם כמה טוב הדפדפן. בנוסף שאלה: יש לי כרגע מול המיטה טלביזיה מיושנת שאני אוהב עם כניסות אדום-לבן-צהוב ו-Scart. האם בוקסי בוקס תומך בזה ? אם לא, האם בהשקעה של 50 ש"ח אני אוכל לקנות כבל המרה מ-HDMI לאחת הכניסות האלה, שייתן איכות תמונה טובה מספיק בשביל 25 אינץ' PAL ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Guy King,

הנפח של הנגן רצוי שיהיה מינימום 4 ג'יגה, והמטרה העיקרית היא שאיכות הסאונד תהיה גבוהה ככל הניתן. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. המחשב שלי מחובר למערכת סטאריו שמשמשת כרמקוליים של המחשב יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1031880981.htm ורציתי לשאול אם אני יקנה את הכרטיס קול הזה -( http://www.pch.co.il/docs/pd929388361.htm ( Creative Audigy 2 האם אני ישמע יותר איכות או שזה קשור למערכת ולא לכרטיס קול ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אנשים תשמעו חבר שלי רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתית אבל הוא לא מבין בזה כלום אז הוא ביקש ממני להרכיב לו מערכת אז הרכבתי לו את המערכת הבאה : רסיבר ONKYO דגם TX-SR500E נגן DVD דגם DV-S555 גם של ONKYO רמקול סנטר JAMO דגם A3-CEN 4 רממקולים JAMO דגם A-330 סאב וופר דגם A3 Sub.3 גם של JAMO כל זה בבערך 10000 ש"ח מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים