אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קניתי לפני כמה זמן דונגל compro videomate C200plus שמתחבר למחשב דרך USB ומאפשר חיבור מקור חיצוני (ואנלוגי) של וידאו. אותו מקור במקרה שלי זה ממיר של הוט. הדונגל עצמו עובד סבבה אבל התוכנה שבאה איתו מיועדת באופן בלעדי ללכידה ועריכה של וידאו, ככה שאין אפילו אפשרות צפייה במסך מלא. לא מעניינת אותי לכידת וידאו אלא רק צפיה. מצאתי תוכנה בשם dscaler שמאפשרת צפייה כמו שרציתי אבל היא עושה המון בעיות. בכל עלייה שלה יש הודעות שגיאה שמסתירות את הוידאו עצמו ולא נעלמות עד שבוחרים באיזשהו אופציה בתוכנה (אני למשל תמיד משנה aspect ratio ומחזיר, רק בשביל להעלים את השגיאות :-\ ). כשאני סוגר אותה היא לא באמת נסגרת ועדיין רצה ברקע ואם אני רוצה לסגור אותה סופית אני צריך לגשת למנהל המשימו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה שאני פותח כל יום ת'רד במשך היומיים האחרונים {אני לא כזה}, אבל אני צריך לדעת משהו דחוף, R0cKF0rD מהפורומים אמר לי באחד הפורומים שלא מומלץ לקחת את ה-Logitech Z540, רציתי לדעת למה הוא אמר את זה, יש איתם בעיה מסוימת? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם הסטרימר הזה יעבור את הבדיקה של משרד התקשורת https://redirect.viglink.com/?format=go&jsonp=vglnk_151300546486013&key=68c69265673626680dcbe1764f0e33d2&libId=jb2cdhfa01012tl2000MAf6u0ujqu&loc=https%3A%2F%2Fwww.fxp.co.il%2Fshowthread.php%3Ft%3D18585729&v=1&type=U&out=https%3A%2F%2Fwww.geekbuying.com%2Fitem%2FXIAOMI-Mi-Box-3-Pro-MT8693-Dual-Core-64bit--Android-5-1-4K-TV-BOX-Power-VR-GX6250-2G-LPDDR3-8G-Flash--802-11AC-WIFI-Bluetooth4-1-363666.html&ref=https%3A%2F%2Fwww.fxp.co.il%2Fforumdisplay.php%3Ff%3D2716%26page%3D2&title=קניה סטרימר - FXP&txt=https%3A%2F%2Fwww.geekbuying.com%2Fitem%2FXIAOMI-Mi-Box-3-Pro-MT86…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון.. אבל בכל זאת.יש לי ברכב רדיו דיסק של חברת pioner מדגם:DEX-X1650UB לפניי מספר ימים מצב ה- AUX ( יציאה שמחברים אליה אייפון לדוגמה ) פשוט נעלמה.. אני כן מגיע למצב של רדיו או DVD אבל האופציה של ה- AUX פשוט נעלמה! בתחילה חשבתי שהבעיה בכבל אבל לצערי זה לא עזר. אני מעלה את ה-Manuel אני לא מצאתי שם משהו.. אני מצרף את הקובץ הזה אשמח אם מישהו יכול לבדוק כי אני לא מצאתי. deh-x1650ub operating manual (eng-por-esp).pdf
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הגיע זמני להיפטר מהטלויזיה של ה21 אינץ שליוותה אותי מגיל 10 בחדר. מתעניין ברכישת טלויזיה LED 32 אינץ'. מה שחשוב לי שיהיה בטלויזיה זה שכמובן יהיה FULL HD, שיהיה אפשר לחבר USB שהבנתי שיצא לאחרונה אפשרות שיקרא קובצי MKV (שזה בהחלט אחד הגורמים שלי לבחירת הטלויזיה) חיבורים לא צריך יותר מדי, רק שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה ו PS3\אקס בוקס התקציב שלי זה 1700 שקל בלי חריגה בכלל.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מחפש אוזניות כדלעיל בטווח מחירים של 350-400 שקל, עיקר מטרתם היא לשמוע שיעורים, עם דגש על אפשרות לשמיעה באזורים רועשים(חדר אוכל ציבורי, או נסיעות באוטובוס משנות הקמת המדינה) מוכן לוותר על איכות שמיעה על סינון רעשים או אטימה טובה יותר, אני פחות שומע שירים יותר מדיי(מדי פעם יוטיוב) אלא רק לשמיעת שיעורים. יש אפשרות לקנות מהאינטרנט(אם יש הבדל משמעותי) אשמח לעזרה מהחברה בפורום ! ערב טוב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת 4.1 של peerless... עובי כל רמקול 2 ס"מ הסאב הוא 20 ס"מ גובה ו13 ס"מ רוחב אני לא יודע אם המערכת טובה אם מישהו יודע שיגיד לי...תמונה של הרמקולים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הגיעו האוזניות הנחשקות מחול, וההתרשמות : לדעתי, אלו האוזניות עד 100 דולר הטובות ביותר ( קניתי ב- 92 ב- B&H) לאחרונה ראיתי מספר דיונים על האוזניות, אולי זה יעזור: איכות השמיעה- אותי מספקת מאוד. שמעתי אותן מול hd650,590, ושאר דגמים מהצמרת של סינהייזר, ואהבתי יותר את הצליל של ה- 280. אולי זה פסיכולוגי, או שפשוט האוזן שלי לא יודעת להבדיל , אבל הצליל של ה- 280 טוב מאוד גם בלי השוואה. (לכל המעוניין, אפשר לשמוע אותן באדר סוכניות רח' החשמונאים 105 ת"א) איכות בניה מצוינת ( ניתנות לקיפול ), כנ"ל על הנוחות. אוזניות גדולות, אולפניות, סגורות. מתאימות רק לבית, ומבודדות מאוד. החסרון שלהם, הוא שהן פחות מתאימות למוזיקה אגרסיבית ( רוק כבד,מטאל) , ויש כאלה שאומרים שהבס ש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש LCD 32" במחיר כמה שיותצר נמוך בגבול הטעם הטוב מה שנקרא, כמובן שרצוי FHD ולא 1366x768. אשמח להמצלות!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה דגם: REALTEK ALC850 8 ערוצים. אני משתמש ברמקולים צנועים Creative SBS230 קיבלתי מחבר כרטיס קול AUDIGY2 Creative. האם כדי להתקין אותו במחשב במקום הכרטיס המובנה? האם אני ירגיש בהבדל עם הרמקולים הפשוטים שלי? השימושים שלי שמיעת מוסיקה ומשחקים. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב:אין הגבלת מחיר, אני רוצה את הכי טובות שתואמות לדרישות שלי סגנונות מוזיקה: בעיקר פופ קצבי שמח, גם רוק קצבי סטייל הקצביים של imagine dragons, וגם מזרחית שמחה( בעיקר השירים שכוללים פופ שימושים: מ"צ חדש דנדש ועצוב לשנתיים ושמונה, נסיעות, הליכות, ריצות, ספורט, שימוש כללי בבית כולל שיחות. סרטונים ומשחקים בטלפון מראה האוזניות: אין משהו ספציפי- in ear אלחוטיות רגילות עם כבל בינהם , או עם קשת לטליה בצוואר או אלחוטיות לגמרי (עדיפות לאלחוטיות לגמרי) וחובה שיהיה את הבליטה הזאת שנועדה להחזיק את האוזניות יותר טוב באוזניים בשביל ספורט( כמו כל האוזניות כאן: https://www.bose.com/en_us/products/headphones/earphones.html ) סוג האוזניות: In ear אלחוטיות עם מסנן רעשים אקטיב…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
עקב חיפוש אוזניות חדשות למשחקים החלטתי לנסות להחיות את הכרטיס המת שלי. אני אתחיל מהתחלה: יום בהיר אחד הכרטיס לא זוהה במערכת (אני לא סגור אם זה היה וויסטה או 7) ניסיתי לשנות מיקום בלוח אם, דרייברים שונים אבל שום דבר לא עזר והוא רשם לי UNKNOWN DEVICE לבסוף התייאשתי מהכרטיס שעלה לי 600 ש''ח וחזרתי לכרטיס החצי מובנה שלי (הכרטיס קול בעיקרון מובנה אבל הוא בא בניפרד עם הלוח אם) היום ניסיתי להתקין אותו שוב, כיביתי את המחשב חיברתי את הכרטיס והדלקתי.... המחשב עלה כתב לי שהוא זיהה חומרה חדשה ולבסוף שהוא לא הצליח להתקין אותו (יש לציין שאני עם 7 עכשיו וביוס מעודכן להכי חדש של ASUS) עד כאן הכול טוב ויפה, בגלל שהוא לא הצליח להתקין את הכרטיס הוא ישר מפנה אותי לקבל עזרה באינטרנט או לחפש …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות טלויזיה 37/40 למרחק 2.3 מטר זה עלול לפגוע בראייה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל המלצות לטלוויזית LCD 32 לחדר השינה שלי. מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטרים השימושים הם כך - 60% צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT), המתחבר דרך SCRAT 30% צפייה ב-DVD בעל חיבורי RCA (בננות). שאר הזמן צפייה דרך מחשב נייד עם חיבור S-VIDEO ו-DSUB. כנראה שאחרי שאני אחליף טלוויזיה, יוחלף הדיוידי לטובת הצפייה דרך הלפטופ. התכנים מהמחשב הם בד"כ סרטיי Divx ומעט תכני 720P.... התקציב נע בין 4000- 6000 ש"ח. אשמח להמלצות לטלוויזיות שמציגות את שידורי הכבלים בצורה טובה מאוד (חשוב ביותר). שתוכל להתמודד עם תכני HD ותהיה טובה עם תכני Divx (חשוב גם כן). נ.ב - האיכות מאוד מאוד חשובה לי, לכן לא מפריע לי להוציא עוד כמה שקלים ולקבל טלוויזיה מעולה. תודה רבה לכולכם על העזרה, דוד…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Pocket Amp 2v2 או behringer MICROAMP HA400? אלו ממגברי אוזניות אלו כדאי יותר לקניה? מיועד לשימוש עם אוזניות SEN HD485
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.apple.com/ipod הם כאן, והם כאן כדי להישאר ! קבלו נא את הדגמים החדשים של הנגן הטוב בעולם - iPod. ובנוסף עדכון נוסף : iPod Software 1.3 (ל-Mac בלבד בינתיים) :ylsuper: :smilyDJ: :bigok: :dance:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך סלון עבור משחקי מירוצים וסרטים בתקציב של עד 3k בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרתכם עם המלצות לאוזניות on ear לשימוש יום יומי ולהליכות עם איכות שמע גבוהה. תקציב הוא כמה מאות שקלים, גמיש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות טובות במחיר של עד 500 ש"ח בערך. אני בעיקר שומע פרוג רוק/מאטל. אני מתלבט בין האוזניות האלה בינתיים - Shure SE102 Etymotic HF 2 ה-102 עולות 400 ש"ח בבאג ו-300 ש"ח ב-KSP. וה-HF2 עולות 500 ש"ח גם בבאג. על איזה אוזניות הייתם ממליצים לסיגנון מוזיקה שאני שומע ? ועוד שאלה - למה יש הבדל כזה במחירים בין באג ל-KSP? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את ה-HTPC הישן שלי לטלוויזיה החדשה. הטלוויזיה הישנה הייתה CRT, והמחשב התחבר ב-S-VHS. החדשה היא LCD, אז זה לא אופציה. כרגע יש לי שתי אופציות: Component - אדום-ירוק-כחול מהיציאת TVOUT VGA בהנחה שאני רוצה לראות תכני FULL-HD - היציאות האלו יאפשרו את זה? מי מהן יותר איכותית? אני יכול לשקול לשדרג את הכרטיס לכרטיס פשוט שיש לו HDMI - אבל חוץ מהוספת הסאונד - מה עוד זה יתן?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני קניתי H340 בקניה המוקדמת בארקדיה יעני לפני שלושה חודשיים בערך.... ביום חמישי הבאתי לחבר שלי אותו כדי שהוא יעביר לי משחק אז קיצר... מתי שהוא הגיע הביתה הוא חיבר את הH340 למחשב שלו העביר משהו ועוד איזה שני שירים כדי לראות איזה איכות סאונד יש לאיריבר ואז הוא ניתק אותו הפעיל אותו וזה הציג לו את השירים שיש ואז ישר לבד עשה מסך CONNECTED יעני הוא מחובר למחשב בזמן שהוא לא מחובר ולא משנה מה זה נשאר ככה הוא כיבה אותו הדליק נשאר על CONNECTED.... גם קיסט לא עזר אז הוא הטעין אותו ומתי שזה סיים זה הראה COMPLETE יעני סיים להטעין אז הוא ניתק אותו מחהשמל הדליק וזה הראה LOW בטריה ואז עשה CONNECTED היום בבוקר הוא הביא לי אותו ועכשיו זה בכלל לא נדלק... ריסט לא עוזר כלום גם …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הSonicGear Evo7 הפסיקו לעבוד לאחר שש וחצי שנים פתחתי אותם מאחורה והכל היה מחובר לא שומעים ברמקולים וגם לא בסאב ורק הצג פועל השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה אבל גם סרטים בא בחשבון האמת שיש לי עוד מערכת בחדר 5.1 של LG אבל מחוברת בAUX למחשב כי אין כניסת SPDIF במערכת התקציב בין 700 ל800
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-