אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שתי ערכות רמקולים שעונות לצרכים שלי וגם לתקציב.... :-\ שמעתי הרבה ערכות וגם קראתי הרבה ואני מתלבט בין שתי אלה, אני אודה לכם אם מאוד תעזרו לי להחליט, תודה: Logitech SoundMan SR-30 או ALTEC LANSING AVS500 אשמח לשמוע תגובות....... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון.. אבל בכל זאת.יש לי ברכב רדיו דיסק של חברת pioner מדגם:DEX-X1650UB לפניי מספר ימים מצב ה- AUX ( יציאה שמחברים אליה אייפון לדוגמה ) פשוט נעלמה.. אני כן מגיע למצב של רדיו או DVD אבל האופציה של ה- AUX פשוט נעלמה! בתחילה חשבתי שהבעיה בכבל אבל לצערי זה לא עזר. אני מעלה את ה-Manuel אני לא מצאתי שם משהו.. אני מצרף את הקובץ הזה אשמח אם מישהו יכול לבדוק כי אני לא מצאתי. deh-x1650ub operating manual (eng-por-esp).pdf
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבלים בבית והחלטתי לחבר אותם למחשב. אני רוצה להשתמש בכרטיס קול של המחשב לתורך הגברה בזמן אמת (לא לצורך הקלטה). חיברתי את הממיר, דרך יציאת Composite שלו לLine In של המחשב (במחשב כרטיס קול מובנה, משהו סטנדרטי של AC5) והרמקולים מחוברים לLune out ואני לא שומע את מה שהממיר מוציא באודיאו. השאלה שלי איך אני אשמע את מה שהממיר מוציא לכרטיס קול, האם אני צריך איזה תוכנה או שיש משהו בWindows שמאפשר שמיעה זמן אמת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחפשים מסך המשמש רוב הזמן לסרטים דרך האינטרנט/DVD ומעט לפעילות OFFICE רגילה (80/20%). מכיוון שהמחשב בסלון אנחנו רוצים מסך שיהיה מספיק גדול שיתאים לצפייה ממרחק של כ- 2.5 מטר. חשבנו לכיוון פלזמה כי אהבנו את איכות הצפייה. שאלות: 1. האם עבודה עם פלזמה טובה/מאפשרת עבודת מחשב סטנדרטית (נניח שצריך לכתוב מאמר ולשבת 3 שעות על וורד) 2. בהנחה שכן, מה המסך המומלץ בתקציב של 3K (אפשרות לחריגה לכיוון 3.5) מה דעתכם על פלזמה SAMSUNG דגם PS-42C450 3. בהנחה שלא, מהו אם כן המסך המומלץ מכל סוג שהוא (LCD,LED ושות') בתקציב הנ"ל יש לי יציאת HD מהמחשב. 4. בנוסף ציוד היקפי של רמקולים ושות' לצרכים הנ"ל לחדר בגודל 4 על 3.5 מטר בעלות של 1K עם חריגה של 250 ש"J תודה רבה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה העניין הוא כזה כמו שתמיד קורה(לפחות לי לאחר תקופה) אוזנייה אחת נדפקה לי מהאוזניות שמקבלים עם הגלקסי S3, אז מה שרציתי לשאול לגבי המלצות לאוזניות(לא בהכרח IN EAR) עם מיקרופון לשיחות ועם איכות השמע הכי טובה שניתן למוסיקה עד 200-250 שקלים. בתודה מראש על ההמלצות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש כרטיס קול נורמאלי ואיכותי אני חושב ללכת על אחד מהכרטיסים של Asus אבל אני מתלבט בין שלושה שאני לא יודע מה ההבדלים תכלס בניהם המחירים שלהם הם סביב אותו סכום הכרטיסים שאני מתלבט עליהם הם 1. Xonar Essence STX Xonar D2X .2 Xonar D2/PM .3 עכשיו מה שהכי חשוב לי זה קודם כל מוזיקה אחר כך סרטים ובסוף משחקים אני מחבר אותם למערכת רמקולים של לוגיטק z5500 בחיבור אופטי בלבד אם יש לכם המצלות על כרטיסים אחרים אני רוצה לדעת מה הכי מתאים לי תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו אתם חייבים לעזור לי יש לי נגן DVD שיכול לקרוא קבצי DIVX הבעיה היא כאשר אני מכניס גם תרגום הוא פשוט מציג לי גיבריש ואני לא יודע איך לתקן את זה :\\ הוא לא יודע לקרוא את התרגום בעברית ... אולי יש לכם איזה רעיון !הדגם של הDVD הוא DV8721PM
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווקמן והייתי רוצה לטעון אותו בmp3 איך אני עושה זאת?????
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה שאלות על האוזניות המפורסמות של KOSS; PortaPro ולשאלות: דבר ראשון, אני יודע שזאת שאלה מעוד כללית אבל, מה יש לכם (המשתמשים של PORTA PRO) לאמר על האוזניות האלה? דבר שני, עוד פעם מופנה אליכם, המשתמשים של האוזניות האלה, אני ראיתי שיש להן מן כזה ברזל שיוצא בדיוק במקום שבוא האוזן (ראו תמונה), זה מציק? זה בכל נוגע באוזן? תודה בהקדם!!! אני חושב על לקנות אבל אלו הזברים שבאמת עוצרים אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ברשותי זוג רמקולים Epos ES11 (מוגברים על ידי Musical Fidelity A1) הבנתי שרצוי להניח אותם על סטנדים. לא דאגתי לכך כשרכשתי את המערכת משום שבזמנו לא היה לי מקום בחדר לסטנדים. אז, רציתי לדעת: א. היכן ניתן לרכוש סטנדים חדשים? ב. מה אני אמור לחפש בסטנד, כלומר איך לדעת אם הוא יתאים ויספק את הסחורה? האם כל סטנד בגובה המתאים (הבנתי שזה אמור ליהיות כ-60 ס"מ) שיכול לשאת את הרמקולים (כ-8 קילוגרם כל אחד) יתאים או שצריך לבדוק עוד פרמטרים (למשל: רגליות בצורת ספייקים?)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס לשמוע כבר שירים בסטראו, אני מחפש שירים שמקודדים ב5.1 - DolbyDigital או משהו כזה. מישהו שמע על דבר כזה? להוריד מהאינטרנט? זה נראה לי יכול להיות נחמד מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית טלויזיה LCD. התכנים שאני עומד לראות- ערצים 1,2,10, וגם DVD מרחק הצפייה - 2.7 מטר. מה עדיף? "32 או "37 אינטש? האם FULL HD פחות טוב מ HD READY , או שזה כבר לא משנה? זקוק לעצה, כדי שאוכל לקנות בשקט. תודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב, חברה שלי היא סטודנטית בתקשורת אינטראקטיבית, והיא צריכה מפעם לפעם לערוך סרטונים, להוסיף ולערוך סאונד וכו'. אני זקוק לכרטיס קול שיהיה תואם ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L (לא יודע האם זה רלוונטי כלל), ובנוסף למערכת שמע באיכות שתספק את צרכיה הלימודיים. תפות המקום של המערכת צריכה להיות קטנה יחסית, ומתאימה לפינת מחשב טיפוסית (לא רמקולים ענקיים ודומיהם). התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אך גמיש. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב משהו כמו 2500 שני ערוצים יהיה מספיק אשמח שתמליצו לי על זוג טוב ולא יקר שאני באמת אשמע הבדל ואיכות כשאני שם FLAC
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הולה, ה Optoma HD66 שקיבלנו בירושה למרתף החליט שכבר לא בא לו עלינו. יש שם כבר טלויזיה 65", אבל הילדים מדי פעם רוצים אווירת קולנוע. אז משהו כמו פעם בחודש יושבים לראות סרט. יש לכם המלצה על מקרן סבבה למרתף חשוך, תלוי מהתקרה, מרחק הקרנה של ~4.5 מ'? נראה לי שהתקציב שיאושר לי יהיה כ 4K בלחץ. תודה לכם תודה לכם תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שירים מ-CD קנוי , או שרים שמורידים בפורמט של 192kbps האם הכרטיס קול הזה תומך בזה ? או רק Sound Blaster Audigy 2 שראיתי שהוא תומך ב-192kbps ו-24 BIT שאלה שניה האם בסרטים ב-DVD הסאונד הוא בפורמט של 192kbps ו-24 BIT תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס CREATIVE VIBRA 128 שיד עכשיו חוברו אליו רמקולים שולחניים פשוטים של CREATIVE. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר ורמקולים שיש לי בחדר אז לקחתי כבל שמצד אחד בננה סטריאו (למחשב) ומצד שני 2 RCA (למע') כשאני מחבר את הבננה ליציאת ה SPEAKERS בכרטיס קול זה עובד וכשאני מחבר ל LINEOUT זה לא עובד... עכשיו 2 שאלות: מה ההבדל בין SPEAKERS ל LINEOUT? למה ה LINEOUT לא עובד? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע ש ATP3 זה הכי טוב שיש. אבל... אני צריך לקצץ קצת במחיר המפרט. מה היא מערכת ה 2.1 הכי טובה שאני יכול לקנות באיזור ה 400-500 ש"ח? בעיקרון עד היום השתמשתי ב Creative PC WORKs Cambridge 2.1 הסאב קצת חלש לדעתי והוא מזייף קצת שמלחיצים אותו אני צריך משהו קצת יותר חזק... הרמקולים שאני קונה הם למחשב חדש - והנוכחים ישארו לשאר האנשים בבית. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Heya! יש כאן מישהו עם גישה לארכיונים (או עם זיכרון מעולה), שיכול לתת לי את תאריכי היציאה (לא חייבים להיות מדוייקים.. "אמצע 2000" יכול להספיק..) של: AudioCD נייד (יעני קומפקט-דיסק) MP3 Player, Flash Memory based CD-MP3 Player HD-MP3 Player כמו כן, של איזו חברה הוא אותו מוצר ההופיע לראשונה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי את המקלט הבא בשביל להשתמש בו במחשב HTPC שיש לי בסלון: http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-controller-antenna-57201 כשקיבלתי אותו, התקנתי את התוכנה לוינדוס בנייד שלי, והמקלט עבד מצוין. לאחר מכך חיברתי אותו למחשב שלי בסלון, שהיה מותקן עליו אובונטו 11.04 והתקנתי את הדרייבר ללינוקס. המקלט מצא תחנות, אבל השידור קירטע כאילו שאין קליטה טובה (באותה נקודה בדיוק הנייד שלי קלט מצוין עם המקלט הזה). ניסיתי בכמה נגנים שונים לאובונטו ובסוף הגעתי למסקנה שהבעיה היא בדרייבר ללינוקס. אז פירמטתי אותו והתקנתי עליו וינדוס 7. ואותו סיפור - השידור מקרטע, כל שניה נעצר ואז ממשיך... ייתכן שהחומרה של ה HTPC חלשה מידי? יש בו מעבד P4 2.66GHz זיכרון 1GB …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב:אין הגבלת מחיר, אני רוצה את הכי טובות שתואמות לדרישות שלי סגנונות מוזיקה: בעיקר פופ קצבי שמח, גם רוק קצבי סטייל הקצביים של imagine dragons, וגם מזרחית שמחה( בעיקר השירים שכוללים פופ שימושים: מ"צ חדש דנדש ועצוב לשנתיים ושמונה, נסיעות, הליכות, ריצות, ספורט, שימוש כללי בבית כולל שיחות. סרטונים ומשחקים בטלפון מראה האוזניות: אין משהו ספציפי- in ear אלחוטיות רגילות עם כבל בינהם , או עם קשת לטליה בצוואר או אלחוטיות לגמרי (עדיפות לאלחוטיות לגמרי) וחובה שיהיה את הבליטה הזאת שנועדה להחזיק את האוזניות יותר טוב באוזניים בשביל ספורט( כמו כל האוזניות כאן: https://www.bose.com/en_us/products/headphones/earphones.html ) סוג האוזניות: In ear אלחוטיות עם מסנן רעשים אקטיב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו מערכת (סגורה שלא נפתחה מעולם) מלפני 10 שנים Sony MHC -E80X האם ייתכן שהאיכות של הרמקולים תהיה יותר גבוהה משל מערכות של היום ? מה שאני בעצם מנסה לשאול היא עד כמה השתפרה האיכות ב 10 שנים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Guitar rig כמגבר לגיטרה, אני מחבר את הגיטרה בליין אין למחשב... הבעיה היא שיש לטנסי [דיליי] בסאונד.. המליצו לי להשתמש בדבר שנקרא ASIO.. שנתמך בחלק מהכרטיסי קול.. 1. תמליצו לי על כרטיס קול בטווח של 200 שקל שיש בו ASIO ויכול להתאים (שמעתי שבAUDIGY2 של קרייטיב יש) 2. איך אני אמור להשתמש בדבר הזה? שמעתי גם כמה דברים על תוכנה שהופכת כל כרטיס קול לASIO וזה לא עובד..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-