אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון.. אבל בכל זאת.יש לי ברכב רדיו דיסק של חברת pioner מדגם:DEX-X1650UB לפניי מספר ימים מצב ה- AUX ( יציאה שמחברים אליה אייפון לדוגמה ) פשוט נעלמה.. אני כן מגיע למצב של רדיו או DVD אבל האופציה של ה- AUX פשוט נעלמה! בתחילה חשבתי שהבעיה בכבל אבל לצערי זה לא עזר. אני מעלה את ה-Manuel אני לא מצאתי שם משהו.. אני מצרף את הקובץ הזה אשמח אם מישהו יכול לבדוק כי אני לא מצאתי. deh-x1650ub operating manual (eng-por-esp).pdf
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר שקניתי denon avr x500 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה שלי יש לי טלוויזיה Sony brava kdl50w805 עכשיו חיברתי כבל HD לout של המסיבה ולin של הטלויזיה בהגדרות של הטלויזיה עשיתי שנשמע יהיה מהמערכת קולנוע ומשום מה לא הצלחתי לשמוע את הטלויזיה במערכת, ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אבל שום דבר לא הלך לי אני אשמח לקבל מכם הדרכה לגבי מה אני צריך לעשות בתודה מראש מור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שאודיוטראק הם מעולים ויש כאן כאלה שאפילו יגידו שהם טובים יותר מקראייטיב לצרוכי מוזיקה בסטריאו, אני רוצה לדעת אם הכרטיס הזה: '>http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 הוא משתם זה בטוח, הוא 24 ביט ו192 KHZ נתונים איכותיים למדי, אבל במשחקים כתוב שהוא משתמש בטכנולגיות EAX 1 ו-2 ו A3D הישנות יותר, מזה אומר לגבי האיכות שלובמשחקים ובכלל? והאם בגדול הוא משתלם? ניתן להשוואה לאוגי 2? תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתחיל לחפש טלויזיה לסלון. (מתברר שאחרי שעוברים לבית משלך ה 32" שהיתה בחדר שינה כבר לא מספיקה ) אמא שלי רכשה דרך העבודה שלה את הפיליפס 8008 46" בהנחה משמעותית. הטלויזיה נראית מדהים והתמונה מדהימה, גם התאורה אחורית מוסיפה המון, אבל!!!! אפקט האופרת סבון ממש מפריע לי!!! גם כאשר יש תנועה מהירה, כנראה שהמעבד לא מצליח להתמודד איתה ומתחיל לקרטע, אותה האובייקט שנע מהר נהייה פתאום ממש בולט לעין. 1. השאלה האם אני הבעייתי? . אני יודע שאפשר לכבות את ה True motion 2. כיום יש טלויזיות עם כל השיכלולים האפשריים ומעבדים מפה ועד מחר, אבל אנחנו פשוט מבטלים אותם? אז מה הטעם להשקיע סכומים כאלה באופציות שבסוף מבטלים? 3. האם אותה התופעה כיימת בכל הטלויזיות החדשות? (Samsung F6400)? …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון המקורי לגבי הפרמטרים בבחירת מקרן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550406.0 אני מעוניין להתקין את המקרן על מדף שיותקן על הקיר שמול המסך בגובה של 2 מטרים בערך (המקרן צריך להיות נייד אז אני לא רוצה להתעסק עם התקנה עילית מלאה וקבועה). גובה התקרה הוא 2.6 מטר ממרחק של כמעט 4 מטרים בין המסך למקרן. רוחב ההקרנה האפשרי הוא קצת יותר מ-2.5 מטר. 1. האם חייבים בשביל התקנה כזו lens shift או שאפשר להסתדר איכשהו עם keystone? 2. על המדף - צריך לשים אותו "רגיל" כמו על שולחן קפה נמוך או "הפוך" כמו בהתקנה עילית? במקרה הראשון ההקרנה תהיה על התקרה לא? 3. יש עוד יכולות של המקרן שצריך לשים אליהן לב בהתקנה כזו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם התצוגה במסך היא כמו שרואים בסרט (מה שלא נראה לי ;D) אז זה צריך ליהיות מדהים.....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר HDMI אז הוא עובד ברסיבר רק אם עשיתי איפוס רסיבר (onkyo sr 606) בכל שימוש. עד לפני כמה ימים עבד דווקא תקין. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת שזה לא בעית הגדרות? איש מעבדה אמר לי שזה תיקון יקר אבל הוא לא ראה את המכשיר. אתם מכירים טכנאי מתאים? צריך גם כיוון עוצמות כי זרקתי את המיקרופון התקנה פעם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נושא הסאונד הוא נרחב מספיק בשביל להחזיק עוד עשרות פורומים מלבד זה, אבל אני אינני אודיופיל ואסתפק בפתרון פשוט וזול לבעייתי. לכל אלה שהמפרט הבא כבר יוצא להם מכל החורים - אני מצטער מראש על כמות ההודעות שאני שולח בנושא זה, אבל תשמחו ודאי לשמוע שהדדליין למחשב הוא שבוע הבא ועם קצת מזל כבר בשבוע שאחריו אוכל לשרשר הודעות סיכום על קנייתו והרכבתו ואף לענות לכם על כמה שאלות. להלן מפרט למחשב חדש - על הסיבות להעדרותו של כרטיס קול מהרשימה יש להמשיך ולקרוא... AMD 2600 מחיר 1840 (KSP) ASUS A7N8X Deluxe מחיר 924 (PANDAS) Corsair CMX512-2700LL - CAS 2 מחיר 1082.92 (xx) Gigabyte MAYA II 9700 PRO מחיר 1995 (PANDAS) Zalman CNPS6000Cu מחיר 175 (KSP) Chieftec Dragon DX-01PLD Purple מחיר 460 (…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק דגם 2010 ולפחות 200 וואט לא משנה עים זה 5 או 2 רמקולים תקציב עד 1500 ש'ח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את המערכת רמקולים שלי (2.1) לסאונדסטורם על הABIT NF7-S שלי ומשום מה שום צליל לא יצא ! בדקתי פעמיים שהרמקולים עובדים והדרייברים של הלוח אם מעודכנים. יש לי גם FORTISSIMO 7.1 של הרקולס ועליו הרמקולים עבדו נהדר.. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שרק כשקניתי את הלוח-אם הכרטיס קול עבד.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה על טלוויזיה 32-37" שלא עולה יותר ב-3000. תודה. =][br]פורסם בתאריך: 3.03.2011 בשעה 17:18:08 הקפצה....
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון הרמקולים הישנים שלי התחילו לזייף והגיע הזמן לרמקולים חדשים. יש לי התלבטות אם לקחת סט 2.1 או 5.1. בנוסף, ממש אין לי מושג איך למקם את הרמקולים בחדר כך שהסאונד יצא בצורה הטובה ביותר. מידלתי בכלליות איך החדר שלי נראה, הכל עפ"י מידות אמיתיות. אשמח לקבל חוות דעת על שני הדברים. שרון. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחיר (5000) דיי מחשיד , האם הטלוויזיה הנל מומלצת? היא נמכרת ב5000 באחת הרשתות הגדולות וגם במספר אתרי אינטרנט האם יש טלויזיה יותר מומלצת בעלות 5000 לכל היותר ו46 אינצ לכל הפחות? לפי בדיקה שלי בעיין לא מזויינת ההבדל בין LCD לLED מבחינת איכות תמונה הוא משמעותי, אני עוד לא ראיתי LCD שאיכות הצפיה בה לא מרוחה לכן כנראה שאתעקש על LED גם מהסיבה שצריכת החשמל נמוכה משמעותית מLCD וגם בגלל שאיכות הצפיה טובה יותר באופן משמעותי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרתכם עם המלצות לאוזניות on ear לשימוש יום יומי ולהליכות עם איכות שמע גבוהה. תקציב הוא כמה מאות שקלים, גמיש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לאייפון השאלה היא אם ללכת על BEATS או כי הבנתי שביחס למחיר הם לא שווים את הכסף. כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את ה-HTPC הישן שלי לטלוויזיה החדשה. הטלוויזיה הישנה הייתה CRT, והמחשב התחבר ב-S-VHS. החדשה היא LCD, אז זה לא אופציה. כרגע יש לי שתי אופציות: Component - אדום-ירוק-כחול מהיציאת TVOUT VGA בהנחה שאני רוצה לראות תכני FULL-HD - היציאות האלו יאפשרו את זה? מי מהן יותר איכותית? אני יכול לשקול לשדרג את הכרטיס לכרטיס פשוט שיש לו HDMI - אבל חוץ מהוספת הסאונד - מה עוד זה יתן?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע למה נזכרתי להתלונן אחרי איזה שנה ומשהו שיש לי את הMD הזה אבל בכל מקרה... 1. שומעים בו נורא חלש יחסית ! זה רק אצלי ? יש לי דיסק מן ובערך שאני מגביר לחצי מהמקסימום זה מגיע למקסימום של ה-MD 2. שלי זה לא גרסאת PC כי לא היה אז בארץ בכלל. מה ההבדל בעצם באיכות ההקלטה מהכרטיס קול או מחיבור USB ? 3. האיכות של ההקלטה והעוצמה תלוייה בכרטיס קול ? (כרטיס נוכחי קריאייטיב ויברה 128). 4. מבחינת איכות ושטויות.... איך הוא נחשב (טוב רע נחמד גרוע מגעיל ?...) בקרוב אני מתכנן לקנות או IPOD או MZN-1 ואת הנוכחי אני יעביר לאחי או משהו... תודה מראש לכולכם...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
תודה לכם,קניתי כבל ועכשיו יש לי בעיה אחרת אחרי שחיברתי אני רואה בטלווזיה רק את התמונה של השולחן עבודה שלי (רק התמונה ללא שום דבר אחר) אם אני משחק עם ההגדרות של הDISPLAY אני מגיע למצב שבו רואים חלק במחשב וחלק בטלווזיה (שולחן עבודה ואייקונים במחשב וכל תוכנית פתוחה בטלווזיה וכו') וגם כן לא הצלחתי לראות סרט בטלווזיה איך אני מסדר את זה והאם יש תוכנה מומלצת לצפיית סרטי HD?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 200ש"ח חשוב שיהיו יחסית עוצמתיים, בעל צליל טוב.(הכל יחסי כמובן) אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים ואני מרוצה מהסאונד אבל בתלייה על הקיר הבחנתי בבעיה שכולם נוטים לאותו הצד ואי אפשר לכוון את הסאונד למרכז החדר.מישהו מכיר את התופעה המוזרה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות מהסוג של הגדולות, לא הקטנות ששמים באוזן. כרגע יש לי SENNHEISER HD205 והן נשמעות אחלה אבל הם לא נוחות להחריד, פשוט מועכות את האוזניים.. פחות חשוב לי האיכות סאונד, רק שיהיו נוחות ויישבו טוב בלי ללחוץ. אם למישהו יש המלצות אני אשמח, עד משהו כמו 300 שקל (למרות שאם יש משהו טוב באמת אז אני יכול להזמין מebay) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ה-CRT 34" התקלקלה ואני מעוניין לעבור ל-LCD לסלון. המרחק הוא קצת פחות מ-3 מטרים בין המסך לספה, האם הגודל 37" מתאים למרחק כזה? מטרות - שידורים רגילים, HD, חיבור מחשב, אייפוד/אייפד, מצלמה, כניסת USB יהיה נחמד. ראיתי בינתיים אופציה אחת שנראית טוב - LG 37LD460: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים עליה ואם יש עוד משהו ששכחתי לרשום אז תגידו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-