אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני צריך ipod נגן וידאו שאני אוכל לחבר את את האייפוד לטלויוזיה וישר אני יראה את הסרט. הנגן צריך להיות בנפח של מינמום 30 giga יותר לכיוון ה60, לא חייב אייפוד אפשר גם משהו אחר אבל שיתמוך בכל, שירים, וידאו, שאוכל לחבר את הנגן לטלויוזיה, אני מחפש משהו איכותי טוב התקציב בין 300-380$. אני מזמין את המוצר מחו"ל והחנות היחידה שאני יכול להזמין ממנה היא amzon לינק: http://www.amazon.com/gp/homepage.html/102-3890142-7558538 אנשים חשוב שתגיבו מהר כי קרובי משפחה שלי חוזרים עוד יומיים והמשלוח דרך האתר לוקח יום אז בבקשה תגיבו מהר. תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מגבר ONKYO TX-DS575X ? 2 רצפתיים -160 WATT כל אחד סנטר 90 שניים אחוריים 90 כל אחד ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל קניתי אחד מארה"ב לפני כמה שבועות והוא פשוט לא נדלק ולא קורה איתו כלום שאני מכניס למטען הנורה הירוקה נדלקת :\ אבל חוץ מזה כלום מה לעשות? איפה אפשר לתקן? זה אחריות בנ"ל? אפשר לתקן בכסף בארץ? לשלוח לתיקון לארה"ב? בבקשה עזרה ! תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני מתכונן מחר לקנות טלויזיה 34 לסלון במחיר של עד 5500 שקל 34 אינ'צ עדיף סוני או טושיבה (אני הולך רק על איכות ללא פשרות) אני רוצה את עזרתכם המקצועית! לבחירה ועזרה שמתי עין על דגם מסויים אבל מבדיקה קטנה באינטרנט אתרי מכירות ראיתי תגובות ממש לא טובות שבראשם המשפט שחזר על עצמו כמה פעמים : "טכנולוגיה ישנה" מזה אומר!!!??...טלויזיה חדשה ע ם "טכנולוגיה ישנה" ובכלל מה אתה חושבים על הדגם הזה או מה אתם ממליצים לי במקום ? (חובה יציאת S-VIDEO) תודה רבה לכם אני חייב תשובה בהקדם האפשרי לפני סוף שבוע תודה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?A...ryID=135&Page=1
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, דגם אחד הוא פיוניר 6970e והדגם השני הוא pyle PLRL693 מה יותר טוב ומה כדאי??? הנגן יהיה פיוניר 4650 , וכמובן בלי מגבר, איזה רמקולים כדאי לי לקחת למערכת הנ"ל ?? מי שמבין שיעזור לי... אם למישהו יש את אחד הרמקולים הנ"ל ויכול להמליץ זה יהיה הכי טוב
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
כן כן, אני מודע לכל הכרטיסים הטובים למיניהם (פורטיסימו III). אבל זה עניין שונה לגמרי. אני חייב שתמצאו לי את הכרטיס הכי זול שקיים. שיהיה ממש ממש ממש זול אין תקציב מדוייק. אתה הדבר הכי זול שתמצאו
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות אותו באוזניות שלי HD280). אז... כמה זמן להריץ? על איזה ווליום, ואיזה משני הקבצים שנוצרים? רק מי שמבין להגיב בבקשה. http://www.moshier.net/pink.html
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה העמוד של הכרטיס http://www.asus.com/products.aspx?l1=25&l2=150&l3=0&l4=0&model=2385&modelmenu=1 קראתי דעות פה על הגרסאות בסיס של הכרטיס הזה וברצוני לדעת האם הדגם הזה של אסוס מהווה כוכב נוסף בכרטיסי הקול מלבד ה 1212M. מבחינת מחיר\תועלת הוא ניראה מצויין אבל חברת אסוס לא מוכרת לי מתחום כרטיסי הקול. אני יודע שמבחינת פונקציות הוא משתווה ל1212M אבל אשמח אם יש ביקורות יותר אמינות מדעות שלי. תודה
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היום הייתי בחנות Goldtop מפיצה רשמית של Logitech ודיברתי עם בעל הבית הוא אמר ששבוע הבא האספקה חוזרת שוב והרבה בפורום התעניינו אז חשבתי לשתף אותכם
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
האם יש מי מכם שמשתמש באפיקציה כזו? מה דעתכם על האפשרות ו\או אופן השימוש מניסיונכם האישי? במאמר הבא מופיעה רשימה קצרה של אפליקציות מובילות, באיזו מהן אתם משתמשים (אם בכלל) ועל איזו הייתם ממליצים? http://surround-sound.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%A8/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני חושב עכשיו אם לקנות טלוויזיה חכמה של VIZIO, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליה את האפליקציה של סלקום tv? אני צריך לדעת אם זה אפשרי כדי לראות תכנים מהVOD שלהם על הטלוויזיה. בנוסף אם אני קונה את הטלוויזיה מארצות הברית, מה אני צריך לוודא על הטלוויזיה מבחינת חשמל ומתח?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המקרן optoma hd 33 מחובר בכבל 1.4 HDMI כרטיס מסך hd 6450 power DVD 12 arcsoft total medai thatre יצא לי לראות עשרות סרטי 3D ואני חושב שהאפקט pop put לא עובד אצלי טוב או לא עובד בכלל. הפעלתי SBS , bluray FSBS ..... קראתי לא מעט שאנשים אומרים שבאפקט הדמויות ממש יוצאות מהמסך לפעמים עד 2 מטר ויותר, מה שאני מקבל זה נראה שזה נוגע במסך ואולי טיפה יוצא יותר. יש לי הרגשה שאני מפספס משהו וזה המון, אוליי דרייבר של המקרן או של המשדר , או צריך לכוון את המשדר רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
http://img13.nnm.ru/imagez/gallery/8/7/f/c/4/87fc447e45c6a6714d68e786e4204c6c_full.jpg זה... כלי צבאי
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי סטרימר של POPCORN דגם A-200 שמחובר לנתב לנתב מחובר גם המחשב שלי עם כבל רשת וגם הנייד באלחוטי האם אני יכול לראות סרטים בצפייה ישירה דרך הסטרימר ואיך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע אחלה רסיבר עם אחלה סנטר + 2 אחוריים רק מה ה2 קידמיים שלי נורא נורא ישנים ומפיקים חרא של צליל בעיקרון אני כולה צופה בסרטים ולא איש עם אוזן רגישה חשוב לי שיהיו רמוקלים יפים מבחינת עיצוב ושיתנו צליל בסיסי טוב שבטח יהיה יותר טוב מזה של הטלויזיה התקציב שאני רוצה להשקיע לא גבוה, יש אופציה כזאת ?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ועם אפשר בבקשה גם תוכלו לומר לי מה ההבדלים בין ה 890 ל 880
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימוש עיקרי : צפייה בשידורי כבלים רגילים. כרגע אין איך לשדר HD , יש מחשבה אולי להביא את ממיר HD אבל לא כל כך מתלהב. HD READY יספיק לדעתי , גם ככה אין כרגע איך לשדר וגם כשיהיה , מעדיף איכות בשידור של הכבלים הרגילים על פני הרזולציה הגבוהה.. אין מקור אור מלפני או אחורי הטלוויזיה , כך שפלזמה תהווה אחלה פיתרון אם היא יותר טובה מ LCD באותו המחיר. מרחק מההמסך: 3 - 4 מטר גג תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של strom בעברית סערה חסר לי רק מגבר עם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב דגם חדש דגם נחמד אני ישמח תודה לעוזרים וגם סבופר טוב אני ישמח לדגם ואם אפשר שהחניות יהיו כמו שיותר קרובות לדרום לאזור באר שבע וכדומה וגם עם זה מהאינטרנט זה גם טוב שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום אני אשמח לקבל המלצה למקרן בעיקר בסכום הנ"ל. המליצו לי על PTAE900 של פנסוניק שלפי חוות דעת הוא אחלה מה אתם אומרים?? בנוסף מאיפה אפשר לקנות נורה כאשר שלי נשרפת?וכמה עולה (+-). תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת של KENWOOD והלך לי הרסיבר, יש לי את ה-CD הטייפ וה-DVD של KENWOOD שעדיין עובדים, אז אני צריך רק רסיבר. אני צריך שיהיה משהו עם אכות סאונד ממש טובה, ושיתאים ל-5.1 לפחות, ואם אפשר גם המלצה לרמקולים אז עדיף אבל זה פחות חשוב. אני לא כותב תקציב כי אני לא יודע כמה כדאי להשקיע, אז אני צריך עזרה גם בזה. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה כל אחד והשמיע שלו, ולכן אני צריך המלצות לכמה דגמים על מנת שאני ילך אחר כל לשמוע אותם, אני בעיקר שומע עם זה מוזיקה בינתיים שמעתי כמה שהתלהבתי מהם, מה אתם אומרים עליהם? רסיברים: Onkyo TX-SR 601 Pionner 811S ורמקולים: Accoustic Energy Evo 3 Infinity primus 3000 תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבוע טוב עשיתי סיבוב היום בחנויות חשמל ואלקטרוניקה על מנת לרכוש מסך LCD.רציתי סמסונג או LG אבל המוכר המליץ לי על 2 המסכים הנל בסכום שעד 3000 שח. אפשר לקבל חוות דעת? אני משתמש במסך בעיקר למחשב ושידורי טלוזיה(רק כדורגל). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 אם אפשר גם עם רדיו בתקציב של 450 ש"ח.....האם תוכלו להמליץ לי על כמה נגנים?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אף פעם לא שמתי לב לאיכות גבוהה כ"כ בדיסק מקורי... אולי כי לא השוויתי בינהם...
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-