עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amit27,

יש את ה nad דגם C320BEE שוא עולה 2500 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=192&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=16 ויש את ה onkyo דגם tx-8522 שעולה 2800 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=201&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=17 אני רוצה בבקשה לדעת איזה מהם יותר טוב ויותר איכותי בשמיעה אגב יש לי רמקולים זוג רצפתי E60 JBL

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  2. אני חשבתי על זה http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm יש משהו אחר שאתם מציעים ? ואיך הרמקולים האלה? הרמקולים ל משחקים מוזיקה סרטים הכול !!! ויש לי כרטיס קול של הלוח ABIT AN7 זה מספיק נכון ? או שאני צריך כרטיס קול חדש ! זה 6 ערוצים

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  3. אני חיכית כבר חצי שנה והיום יש לי די כסף אבל יש לי VIBRA 128 אז רציתי לישאול אתכם המומחים הגדולים מי מהם יותר טוב ? לי הכי חשוב האיכות זה לא למסיבות והאים אפשר לישמוע דולבי דיגיטל ב4.1 ? ובמה תלוי הדולבי דיגיטל ? אני אשמח לכל תגובה בתודה THE GYVER

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. Started by רן.ט,

מישהו מכיר אולי מקום שאתה יכול לעשות בו טרייד אין על האייפוד יענו לתת את הישן להוסיף כסף ולקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. יש לי עכשיוSOUNDMAX ואני רוצה להחליף אותה לתוכנה עם יותר אופציות אפשרי?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. אני לא ממש מבין איזה איכות אני רוצה להקליט ב XDIV יש אפשרות לתת 400KBS אפשר יותר מה מתאים ואיזה רזולוציה של קופטור ממקור של PAL איכות שקיבלתי לא משהו משהו יש אתר \מוסג שמסכם את הדברים האלה ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by Vladgi,

אהמ וכמובן שאני מנסה להקליט עם sound recorder הבעיה שזה תופס ממש המון מקום בערך מגה וחצי ל-7 שניות יש המלצות אולי לתוכנה אחרת?דווקא ראיתי אנשים אחרים שלהם עם אותה היישום זה לוקח פחות מ-100קב ל-7 שניות העלובות האלו

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. יש לי 2 מערכות סאונד שאליהם מיתחברים 2 רמקולים ואחת אני זורק ונישאר לי עוד 2 רמקולים ואני רוצה לחבר אותם ביחד האם יש דרך לעשות את זה למרות שיש מקום רק ל-2 אאם למשל אני ידחוף 2 חוטים לכל חור שמה...{טוב אנסה את זה בכל זאת..} אם יש איזו עצה אחרת.. עריכה:טוב חבר'ה זה עבד...!! וואו

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. אני יודע שבשביל לחבר את הסוני למחשב אני צריך כניסה אופטית , אפשר למצוא כרטיס קול , 5.1 עם כניסה כזו שלא יעלה יותר מה 200 שח .?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  10. למה הם מתכונים בחיבור הזה לאופטי(מה שמוקף בעיגול)? ואיזה רמקולים יש 2 יציאות בננות? בקיצור איך אני מוציא סאונד מהמסך כל הרמקולים יש חיבור של אוזניות עזרה מפורטת בבקשה אני לא הכי מבין את כל המושגים (כבלים וכוו...). תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by yassky,

??? ??? אין לי מושג מי יותר טוב. לדעתכם מי יותר טוב Creative live 5.1 או Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1

12. אני רוצה לקנות SMART TV, יש סיבה לקנות את זה בישראל? או שזה בנתיים טוב רק בארה"ב?!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה לקנות אוזניות, מה אתאומרים על אלה? http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=116405&is=REG או אלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=376842&is=REG מי שיודע לעשות השוואה מהירה אז שיגיד לי מה לוקח. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by doker,

שלום אני צריך המלצה על אוזניות בטווח של עד 200 שקל לשמיעת מוזיקה תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. טוב אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות אבל אני לא יודע אם הכרטיס שלי הוא 5.1 אז איך בודקים לכרטיס יש 5 כניסות אחד זה mic השני זה line in השלישי זה spk1 והרביעי זה spk2 תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הלך לי הכרטיס קול שלי OnBoard .. ואני בתור די.ג'י החלטתי לקנות כרטיס קול טוב - ולא ממש יקר רציתי לדעת אם הכרטיס שבחרתי Hercules Game Theater xp 6.1 הוא כרטיס טוב ? אם כן למה .. ומה האופציות הכלולות בו .. ראיתי בפנדה (שמשם אני הולך לקנות אותו) שיש לו חלק שנמצא מאחורה וחלק שנמצא בחזית .. האם זה טוב ? והאם הכרטיס הזה מתחבר כמו קול כרטיס .. ל PCI .. אני מזמין אותו מפנדה במחיר של 580 ש"ח - האם כדאי להזמין משם ? אני מזמין אותו משם כי זאת הפעם הראשונה שאני מזמין מהאנטרנט - אל תצחקו ! ואמא שלי פוחדת לתת את הכרטיס אשראי שלה שם ... אז נשלם לשליח שיגיע תודה על כל העזרה חבר'ה

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. אני יודע שחלק ממכם יאמרו שחבל על הכסף אבל אני שומע הרבה מוזיקה וגם משחק במשחקים חדשים ואני פה ושם עורך מוזיקה ושמתי לב שהתוכנות שלי מזייפות קצת וזה בגלל הכרטיס קול כי עכשיו אני עובד עם כרטיס בנוי על הלוח בכל מקרה תקציב יש ברוך השם ויש לי כרגע מערכת רמקולים 2.1 אבל אני אוטוטו מחליף ל7.1 אז אני רוצה לדעת מה טוב בו מה לא טוב בו ואם אפשר דעות שלכם ודרך אגב יש לי מחשב חזק אז הוא יעבוד אצלי אם יש לו קשר לסוג החומרה במחשב תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום!! מישהו מכיר חנות בבוסטון או רשת חנויות שיש לה סניף בבוסטון בה ניתן לקנות את המובו2? זה דיי דחוף.. אני נוסע עוד שבוע... תודה..

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  19. אני רוצה לקנות את הרמקולים Z5500 Logitech הם טובים גם למחשב וגם לקולנוע ביתי?

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. היי אני רוצה לקנות מכשיר DIVX\XVID אני ממש לא מכיר את החברות שמיצרות כאילה כיום ושמעתי שהמכשירים האילה כיום גרועים (קפיצות וכו'). בכל זאת רציתי לשאול, האם יש מכשירים טובים כאילה? שלא עושים בעיות? אם כן אז תיעצו לי של איזה חברה ומאיזה סוג ואיפה אפשר לרכוש.. תודה רבה מראש!

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  22. אני רוצה לקנות רסיבר פלוס סנטר+רמקולים אחורים+קדמים בקיצור הכל אז אני אשמח לשמוע ממכם הצעות והמחיר בנתיים לא מוגבל אז תמצאו לי את ההכי טוב תודה

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. יש לי כרטיס קול משולב שתומך עד 6 ערוצים (AC-97) ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים במחיר טוב.. ( משהו כמו 350 ש"ח) הסתכלתי וראיתי מערכת של Creative ועוד כל מיני.. עכשיו אני זקוק לעזרתכם..תציעו לי משהו טוב וזול תודה!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.