עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Sparkle,

מה שקרה זה שהחוטים נמתחו לי למטה חזק מאוד והכבל כניראה בצד השמאלי התנתק מהאוזניה. ככה האוזניות נראות: http://img.muare.vn/close_your_eyes/akgk414p1.jpg אני אמור לפרק את האוזניה ואז להלחים כניראה, אבל השאלה איך מפרקים את האוזניה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by iakovl,

חשבתי לשדרג קצת את האודיו שלי מבלי להוציא יותר מדי המחשב מחובר רוב הזמן לטלויזיה שלי וחלק מהתוכן הוא 5.1 אז החלטתי למה לא... http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=361 המחיר סביר (600~), יש למישהו הכרות עם הסט הזה? או המלצה על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by גיימרית,

מערכת שמע לסלון - אז קראתי בכתבה באתר אחר שקודם קונים רמקולים ואחרי זה מתאימים להם מגבר, ולא להיפך. יש לי כמה שאלות בנוגע לרמקולים: ראיתי שיש רצפתיים, מדפיים וקטנים כאלו שתולים על הקיר (לא יודעת אם יש להם שם). איך מחליטים מה עדיף מבין השלושה? מבחינה אסתטית ומבחינת נוחות אני נוטה לקנות זוג רצפתיים שישבו משני צידי המזנון בסלון - אבל אין לי מושג איך בוחרים רמקולים. יש מדריך כלשהו? אילו חברות מובילות בתחום?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, אודה על המלצתכם לאוזניות לפי המפרט הבא: מבודדות מהסביבה. בכוונתי לשמוע בהן מוזיקה תוך כדי לימוד בכיתה רועשת, אינני מעוניין לשמוע את הרעש, וגם אינני מעוניין בזליגת קול מהאוזניות החוצה. איכות צליל טובה מאוד. קלות משקל ככל האפשר. עמידות לאורך שנים. תקציב: עדיף 300 ש"ח, אבל אם האיכות יוצאת מהכלל, גם 600 ש"ח ויותר בא בחשבון. היו לי כמה זוגות של אוזניות סנהייזר שעלו הון תועפות, נתנו איכות קול מעולה אבל התפרקו כמו נייר וזלגו קול כמו מסננת. לא בזה אני מעוניין. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by erjerjerj,

יש לי רמקולים 2.1 CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp הרמקולים מגיעים עם שלט. כאשר השלט נמצא על עוצמה נמוכה אז אחד הרמקולים לא פועל, בדקתי ומצאתי שהבעייה היא ביציאה של ה SUB ולא באחד הרמקולים הקטנים (הבדיקה נעשתה ע"י הצלבה בין חיבורי הרמקולים) פתחתי את ה SUB ולא ראיתי חיבורים מנותקים או קבלים נפוחים. למישהו יש רעיונות איך אפשר לתקן את ה SUB? אילו רכיבים צריך להחליף? הרמקולים כמובן לא באחריות. (אני חושב שמה שקרה הוא שהשלט שולט בזרם, ומוצא אחד של ה SUB הפסיק להגיב לזרם נמוך) בתודה לעוזרים, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום חברים ראיתי את הרמקולים של חברת MICROLAB מדגם M-200 באתר של וואלה שופס במחיר של 198שקל ובשאר המקומות בזאפ המחיר הוא 225 שקל. ואני ישתמש ברמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים. מה שרציתי לדעת מה דעתכם עם כדאי לקנות אותם במחיר הזה. קישור למוצר - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IWM200

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by KingRaptor,

טלוויזיה Samsung LA37A550P (תמיכה 1080p) די-וי-די Pioneer DVD Player DV-410V 1080p USB 4-16Gb של Sandisk סרטי HD רצים ואחרי כמה שניות \ דקות קופאים והDVD נתקע לחלוטין (רק ניתוק מהשקע עוזר) לעומת זאת הטלוויזיה מתפקדת מעולה מול ה- Yes HD בסרטים ובערוצי ספורט. אני טוען את הסרטים מ-USB stick ומעברים ב-HDMI לטלוויזה דרך הDVD. שאלתי: 1. איפה ה-ChokePoint ומה תוקע? קראתי ש-DVD שאינו BLUERAY לא מסוגל להתמודד עם הפורמטים השונים של סאונד, צבעים, רזולוציות וכו' - האם הפתרון הוא קניית מכשיר Blueray 2. אולי קיימים מכשירי streamer עדיפים? כיוון שאני לא משכיר סרטי בלו-ריי ובעיקר מעביר מהמחשב (בעל רשת בייתית) 3. אולי הבעייה במקום אחר? הטלוויזיה? ה-USB איטי מדי לק…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. למחשב יש יציאת S video ו יציאת VGA[15 pin] לטלויזיה יש כניסת RCI [צהוב שחור אדום] עכשיו איזה עליי לקנות s video -rci או VGA -RCI ? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DXT,

? אני מדבר על AC97 עם שני ערוצי סטריאו כמו שיש נגיד ב epox 8k3a לא +.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש שם משהו ששווה קניה? משהו שיעלה באיכותו על videologic ZXR-500? (רק מערכות 5.1 אמיתיות! )

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני משתמש עכשיו ב2 הרמקולים של המערכת סטריאו שלי שהם טובים לדעתי אבל הם לא משהו מדהים, חיברתי אותה למחשב. יש לי בינתיים כרטיס קול די ישן Creative Vibra 128 ויש לי כסף לשדרג אותו. יש לי בחירה בין: Hercules Fortissimo III 7.1- 300NIS Creative SoundBlaster Live 5.1DE- 217NIS שווה לי לקחת משהו מאלה ואיזה אתם ממליצים? אני יודע שההרקולס יותר טוב אבל האם זה מצדיק את ההבדל במחיר, יש לי 2 רמקולים די בסדר. אני ירגיש בהבדל בכלל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Omri643,

מה עדיף משלושת הטכנולוגיות? למה DLP לא נפוצות בישראל כמו LCD? האם הן יותר טובות? כי לפי מה שהבנתי הן יותר איכותיות, ויותר זולות איפה אפשר להשיג כאלה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Mr. Z,

נמאס מאוזניות גרועות מחפש אוזניות טובות. לא סגור אם רוצה אוזניות מלאות (קשת) או אוזניות IN EAR אז השמח להמלצות משני הסוגים! מחפש אוזניות אטומות, לא אוהב לשמוע אחרים ושאחרים שומעים את מה שאני שומע אני שומע טראנסים,פופ ורוק (בערך 50%, 30% ו-20% בהתאמה) אוהב "להרגיש" את הבאסים אבל לא כאשר הבאס מורגש ומשתלט על שאר הצלילים איכות בנייה עמידה למה יש לי נטייה להרוס דברים כך שכדי שזה יהיה "עמיד" יחסית

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7152 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103&nav=0

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מה אתם אומרים חברים יש טעם לקנות כרטיס קול בנפרד.? אני ישמע הבדלים? יש לי רמקולים 5.1.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות רמקולים שישמשו אותי למשחקים וסרטים בעיקר.כמו כן אין לי כרגע מזומנים נוספים(מעל 500 ש"ח) להוסיף כי אני קונה בקרוב LCD חדש..ובגלל זה אני גם קונה כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב ולא אודיג'י 2 בקיצור אני צריך שתעזרו לי מה לבחור כי אני לא מבין בכלל ברמקולים.מבחינת מחירים זה לא כזה משנה כי את שניהם ניתן למצוא בתווך המחירים של : ATP3 - 490 Z640 - 470 ככה שאין כל כך הבדל במחיר.. תודה לכל העוזרים !!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by שלום חנוך,

מעונין לקנות לחדר של אחותי LCD 32. השימוש העיקרי יהיה צפיה בטלויזיה ובסרטים ביס. פרט לכך אין דרישות מיוחדות, שיהיה איכותי ואמין. עדיף שיהיה עם פנאל מבריק - אני התרשמתי מצבעים מאוד יפים בדגמים האלו. אשמח להמלצות וכמו כן המלצות על מקומות לקנות באיזור הצפון תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Swed,

שלום לכולם.. אני צריך המלצה לרסיבר עד 1500 שקל שיהיה מספיק טוב וחזק.. לא משנה ערוצים אבל שיהיה מ5.1 מעלה !

19. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון המקורי לגבי הפרמטרים בבחירת מקרן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550406.0 אני מעוניין להתקין את המקרן על מדף שיותקן על הקיר שמול המסך בגובה של 2 מטרים בערך (המקרן צריך להיות נייד אז אני לא רוצה להתעסק עם התקנה עילית מלאה וקבועה). גובה התקרה הוא 2.6 מטר ממרחק של כמעט 4 מטרים בין המסך למקרן. רוחב ההקרנה האפשרי הוא קצת יותר מ-2.5 מטר. 1. האם חייבים בשביל התקנה כזו lens shift או שאפשר להסתדר איכשהו עם keystone? 2. על המדף - צריך לשים אותו "רגיל" כמו על שולחן קפה נמוך או "הפוך" כמו בהתקנה עילית? במקרה הראשון ההקרנה תהיה על התקרה לא? 3. יש עוד יכולות של המקרן שצריך לשים אליהן לב בהתקנה כזו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by whitefang212,

אני רוצה לקנות רמקולים טובים עד 250 ש"ח שיהיו עם סאב וופר ושיהיה כניסה לאוזניות נוחה.. ראיתי את הרמקולים Logitech Z313 ב-230 ב-KSP האם הם טובים ואיכותיים? או שיש יותר טובים באותו מחיר אבל של חברה אחרת? והאם יש יותר טובים כאן? תודה מראש לעוזרים ולמגיבים!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. התקציב לא ברזל אבל אין כוונה להוציא הרבה ואין דרישות איכות-אודיופילית במיוחד. סתם אוזניות לבתי כדי לחבר ל-XPERIA X10 MINI PRO שלה. דרישות: 1. עמידות כלל האפשר כי היא זורקת אותן בכל חור. 2. עדיף משהו לא מגושם - היא בת 11. 3. איכות אודיו לא זבל. 4. אם אפשר עיצוב צעיר ויחודי, צבעוני. לא מאוד קריטי אבל זה משחק בגילאים האלה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש מערכת רמקולים לחבר ל-HTPC חדש בסלון. משיקולי מקום, אין לי אפשרות לשים סאב על הרצפה מבלי שהוא ממש יבלוט ויפריע, ולכן האפשרות היחידה היא לשים אותו בתוך ארונית מתכת שעליה יושבת ה-TV. רציתי לשאול האם הדבר יפגע משמעותית באיכות הסאונד, או יגרום לרעידות מרעישות? אם כן, אני מניח שאני אסתכל על אפשרויות של 2 רמקולים בלי סאב. תודה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כרגע אלו הן המובילות: רמקול למחשב Logitech Z523 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745952 רמקול למחשב JBL CREATURE 3-2.1 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753953 רמקול למחשב MicroLab X13 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750585 רמקול למחשב Altec Lansing VS4621 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758879 ת'אמת אין לי שום נסיון עם אף אחד מהרמקולים האלה לכן רציתי לשמוע דיעה ממישהו שכן יש לו\היה לו אחד מאלה הדגמים האלה הם בסה"כ אוסף מהמלצות פה ושם וחיפוש זריז בזאפ לפי תקציב אז אם פספסתי משהו אני אשמח לשמוע.. עוד דבר שחשוב לציין אני מעדיף איכות מאשר עוצמה כרגע יש לי את הדגם VS2421 של altec lansing עוצמה יש הרבה אבל איכות לא ממש מה גם שכל פעם שאני מקבל שיחה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הנה שרטוט חובבני של החדר. איפה להציב את הרמקולים, עם איזו זווית, שינויים שיש לעשות וכו'. וכן, אילו בעיות אקוסטיות צפויות לי בחדר. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אוקיי זה הולך ככה יש לי כרטיס קול מובנה (AC97 (ABIT ISE-7 רילטק חיברתי אותו דרך היציאה האופטית לרסיבר . קודם בסרטים של AC3 העברתי ל SPDIF ושמעתי בסראונד (קצת חלש - זה בסדר ? ) א) האם יש אפשרות שגם בסרטים סטראופוניים/שירים MP3/משחקים אני אוכל לשמוע בכל הרמקולים ? ב) האם ישנה אפשרות להגדיר את הכרטיס כך שמתי שאני אעשה TEST לכל הרמקולים , אני באמת אשמע אותם ? (עכשיו אני שומע רק את הקידמיים) ג) הבנתי שדולבי פולוגיק 2 יכול לעשות סראונד ממקור סטראופוני האם זה נכון ? ואם כן איך אני יכול להשתמש בו בסרטים (DIVX XVID ) ? ד) יש איזה שהוא מדריך לחיבור רסיבר למחשב צעד אחרי צעד ? ה) תגידו לי שאני אוכל לשמוע את המוזיקת פתיחה של NFSU דרך הרסיבר בכל חמשת הרמקולים .. בבקשה.. תודה ! ו) אם…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים