אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול הגיע אלי מחשב חדש (מבוסס על h87-d3h) והעברתי אליו את הCreative XtremeMusic x-fi הישן שלי תחת ההנחה שהוא איכותי יותר מהonboard. אחרי נסיונות רבים, אני לא מצליח להוציא אות דיגיטלי לרסיבר דרך הSPDIF - וזה גם לי לחשוב שאולי אני צריך לזנוח את הכרטיס קול הישן, ולהתחיל להשתמש בon-board. השאלה העיקרית היא - האם בכלל שווה לעשות את המאמצים להפעיל את הCreative או שהALC892 כבר עדיף? ואם הCreative עדיין עדיף - אז נצטרך למצוא פתרון ליציאה הדיגיטלית שלו. תודה מראש ייטב.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את האוזניות הנ"ל לפני שבועיים, אחרי בדיקות וקריאות וכו, והיום הם הגיעו! קבלו אנבוקס וסיקור קצר. אני אנסה לדייק כמה שיותר ולהיות כמה שיותר נייטרלי. זהו הסיקור הראשון שלי. *האוזניות עדיין לא עברו BURN IN, אשתדל לעדכן בהמשך. מפרט: Transducers/Drivers: Dynamic, 10.7mm Rated Impedance: 32ohms Closed Dynamic Sensitivity: 110dB at 1mW Frequency range: 20 ~ 20000Hz Distortion: <= 0.3% @ 94dB Channel balance: =< 3dB (at 1000Hz) Rated input power: 10mW Maximum input power: 40mW Plug: 3.5 mm 45-degree gold plated Cable length: 1.3 meters Y co…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי שאני הולך על המכשיר - יש לי 3 חנויות שאני יכול לקנות מהן. חנות ראשונה - pdastore - מחיר נמוך בכ-500 שקל, מעט מוזר. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 חנות שנייה - באג, חנות אמינה מניסיון. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1109&scat=268&tcat=33 חנות שלישית - ארקדייה, המיקום שלהם מוזר ומלחיץ! ואני לא מת עליהם משום מה.. לא יודע למה... http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H340&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0 מאיפה כדאי ולמה? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן לחבר את היציאות הקידמיות של האוזניות במארז שלי לAUDIGY 2 ZS? ניסיתי מספר שיטות שמצאתי ברשת ולא הצלחתי. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי פה בפורום על הדעות וראיתי שאתם ממליצים בתחום ה2.1 על הJBL encounter, לצערי הדגם כבר לא נמכר ואזל מרוב המלאים (וכנראה שגם לא יביאו עוד) ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו שבאמת יש לה אותו במלאי. יש המלצות אחרות מלבד atp3? )עד 600 שקל) תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה, וברצוני לרכוש טלויזיה חדשה (42 אינץ בערך, FULL HD). אני מתלבט בין טלויזיה חכמה לבין רגילה עם אופציה לחיבור מחשב או סטרימר. אשמח לעצתכם על בסיס המידע הבא: מעבר לערוצים הבסיסיים שיש בעידן פלוס, שיגיעו עם הממיר בטלויזיה, אין לי כבלים או לויין. אני רואה מדי פעם סרטים וסדרות, ומעדיף ערוצי טלויזיה מחו"ל, בעיקר מבריטניה, כאלה שאין בחבילות הכבלים בארץ. לדוגמא, SKY SPORTS, BT SPORTS, BBC ONE וכו'. אני מתלבט האם יש ערך מוסף לטלויזיה חכמה (האם שווה לשלם עוד בשביל YOU TUBE...) ? האם נוח יהיה לחבר מחשב ? בכל פעם שארצה לראות אצטרך להעביר את הטלויזיה ל HDMI הרלוונטי, להדליק את המחשב, לחכות שיעלה הווינדוז, להיכנס לאפליקציה שדרכה אראה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי רסיבר DVD marantz er1600 והכתוביות בעברית מופיעות הפוך איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימושים: מוזיקה וסרטים לפעמים חברה מועדפת: לא משנה תקציב: 750 ש"ח חריגה: 0 הערות: חשוב לי האיכות! העוצמה שאני שם לא עוברת את ה50W.. ראיתי רמקולים של LG http://www.souq.com/LG-HT805-ST-Home...er/6865512-EN/ שווה את המערכת הזאת ב720 ש"ח במקום רמקולים של HARMAN KARDON ב620 ש"ח? (למחשב בחדר 4X4) כניראה מחר אני צריך להחליט
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני יומיים קניתי רמקול מוגבר חדש מחנות "ענק המוזיקה" הרמקול כולל - USB, מיקסר מובנה 360 WAT רמקול מוגבר MIXTECH, 15" כולל נגן 360W LK-655-2 USB - 3 קניתי אותו כי אני רוצה לעשות מין אולפן קריוקי בחדר שלי, בנוסף רכשתי גם מיקרופון של SHURE SM58 לקחתי רמקול חזק במיוחד לא בישביל להשתולל עם הווליום אלא בישביל שכשהווליום על חצי הוא נותן איכות יותר טובה מאשר הווליום על עוצמה מלאה. הנה הרמקול - http://www.turtle.co.il/product_info.php?products_id=628 כמה שאלות: 1. כשאני מנסה להשתמש במחשב לצורך נגן מדיה (אז כשאני מגביר קצת אני שומע רעידות קשות ומציק לאוזן) השאלה היא האם זה קשור לכרטיס קול של המחשב ? כי לא נראה לי.. הרי המחשב סך הכל הוא כלי הניגון לדוגמא (מתווך) כי כשא…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס משמש רק לחיבור כלי נגינה חיצוניים? אפשר לחבר עליו רמקולים של מחשב?? (בשביל לשמוע באיכות יותר טובה)?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה למסך מסך מחשב "22 (1680x1050), אפשרות ההקלטה ב-hauppauge היא בונוס נחמד אבל מה שיכריע זה איכות הצפייה. הכרטיס יחובר למסך (1680x1050) ולממיר YES SD. על הנייר ה-COMPRO תומך ברזולוציה הזאת ובפורמט מסך "22 אך מכיוון שכרגע המקור הוא SD, מי מהשניים ייתן תמונה טובה יותר בשידורי הטלוויזיה? האם יהיה הבדל? האם PVR-150 ידע להציג תמונה על מסך מלא? או שאולי שניהם יתנו תמונה מטושטשת מדי? http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html - PVR-150 http://www.comprousa.com/en/product/v300/v300-1.html - V300
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש כרטיס קול נורמאלי ואיכותי אני חושב ללכת על אחד מהכרטיסים של Asus אבל אני מתלבט בין שלושה שאני לא יודע מה ההבדלים תכלס בניהם המחירים שלהם הם סביב אותו סכום הכרטיסים שאני מתלבט עליהם הם 1. Xonar Essence STX Xonar D2X .2 Xonar D2/PM .3 עכשיו מה שהכי חשוב לי זה קודם כל מוזיקה אחר כך סרטים ובסוף משחקים אני מחבר אותם למערכת רמקולים של לוגיטק z5500 בחיבור אופטי בלבד אם יש לכם המצלות על כרטיסים אחרים אני רוצה לדעת מה הכי מתאים לי תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פה 2 טוויטרים שכתוב שהם 80W (לא אומר לי הרבה,אשמח לקבל הסבר גם על זה...) מאחורה יש הוראות וכתוב: SYSTEMS UP TO 80W/CHANNEL - יש כזה ציור שאומר שחיברו טוויטר במקביל בין שני החוטים של הדרייבר SYSTEMS UP TO 120W/CHANNEL - יש אותו ציור רק עם נגד של 150OHM 20W מחובר בין ה + של הטוויטר ל +של הדרייבר SYSTEMS UP TO 160W/CHANNEL - יש ציור שאומרים לחבר 2 טוויטרים במקביל לדרייבר אחד איך אני יודע מה מתאים לי? (אם אתם שואלים על הרמקולים שלי אז אין לי מושג לא רשום עליהם כלום ולא אני קניתי אותם הם בערך חצי מטר ). רסיבר של AKAI קצת ישן... AA-8030 ...קצת הרבה... אליו מחוברים המחשב והטלויזיה ושני הרמקולים מתחברים אליו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב לא ברזל אבל אין כוונה להוציא הרבה ואין דרישות איכות-אודיופילית במיוחד. סתם אוזניות לבתי כדי לחבר ל-XPERIA X10 MINI PRO שלה. דרישות: 1. עמידות כלל האפשר כי היא זורקת אותן בכל חור. 2. עדיף משהו לא מגושם - היא בת 11. 3. איכות אודיו לא זבל. 4. אם אפשר עיצוב צעיר ויחודי, צבעוני. לא מאוד קריטי אבל זה משחק בגילאים האלה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגן HD חדש מבית TOSHIBA - 20 גיגה שמשתמש כמובן בדיסק ה1.8 אינטש בו משתמש האייפוד וגם האייריבר החדש שלמעשה דיסק זה מיוצר ע"י טושיבה עצמה. השיא שקשור לקומפקטיות מגיע כאן בצורת העובי - 12.7 מ"מ בלבד - זה כבר באמת דק ומשקל נמוך ביותר של 138 גרם שבקושי מורגש , כמובן כל זה בא על חשבון הרוחב שמגיע ל 7 ומשהו ס"מ - קצת יותר מהאייפוד אבל לפחות האורך קצת יותר קטן , מה שמדהים אצלו זה הדקות והמשקל (ואני עוד התלהבתי מהדקות כשהישתמשתי באייפוד החדש). המסך שלו נראה קצת קטן אבל אין המון פרטים כרגע כמובן בא עם תושבת USB2 ותמיכה בהרבה פורמטים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מחזיר אותו לגירסא הקודמת? אני מחבר למחשב וכלום לא קורה...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לשימוש לא כל כך סטנדרטי. הרמקולים האלה ישמשו למחקר כלשהו שקשור לאקוסטיקה. הם מיועדים לעבוד בשטח פתוח מחוץ למבנים ולשמש כמקור נקודתי פחות או יותר (כלומר לא רלוונטי כל מיני מערכות מרובות רמקולים למיניהן). בגלל שזה למחקר הם צריכים להיות עם כמה שפחות עיוותים בתחום רחב ככל האפשר בכל תחום השמע (נניח 20-20K הרץ). אני יודע שיש הרבה רמקולים מטורפים למיניהם אבל מגבלה נוספת היא שהם צריכים להיות קטנים (משהו כמו עד 30 ס"מ גובה נניח). ברור לי שכל הדרישות ביחד יוצרות הרבה מגבלות אבל אם אתם מכירים בכל זאת משהו קומפקטי ועדיין איכותי יחסית אשמח לשמוע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הולה, ה Optoma HD66 שקיבלנו בירושה למרתף החליט שכבר לא בא לו עלינו. יש שם כבר טלויזיה 65", אבל הילדים מדי פעם רוצים אווירת קולנוע. אז משהו כמו פעם בחודש יושבים לראות סרט. יש לכם המלצה על מקרן סבבה למרתף חשוך, תלוי מהתקרה, מרחק הקרנה של ~4.5 מ'? נראה לי שהתקציב שיאושר לי יהיה כ 4K בלחץ. תודה לכם תודה לכם תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Pocket Amp 2v2 או behringer MICROAMP HA400? אלו ממגברי אוזניות אלו כדאי יותר לקניה? מיועד לשימוש עם אוזניות SEN HD485
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה 2500 ש"ח ואני רוצה לקנות נגן MP4 יש לכם המלצות??? תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול sb live 5.1 ואני זקוק לחוות דעת. חבר שלי אמר לי שה-LIVE כבר לא מי יודע מה בכרטיסי קול ולא כ"כ שווה לקנות אותו. מה אתם אומרים כדאי לקנות? הנה לינק http://www.americas.creative.com/products/product.asp?product=143&category=244&maincategory=
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג קצת את האודיו שלי מבלי להוציא יותר מדי המחשב מחובר רוב הזמן לטלויזיה שלי וחלק מהתוכן הוא 5.1 אז החלטתי למה לא... http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=361 המחיר סביר (600~), יש למישהו הכרות עם הסט הזה? או המלצה על משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני יוצא לטיול של כמעט שנה למרכז ודרום אמריקה וקניתי לטיול cowon I7 16GB לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי אותו במלאי של איזה חנות, קניתי אותו בעיקר בגלל איכות הסוללה שזה ממש חשוב לי כי יש לי ניסעות באוטובס של ימים. אני מקווה מאוד שלא עשיתי טעות, בנתיים אני מרוצה. עכשיו מה שנשאר זה רק אוזניות שאני ממש רוצה להחליף, יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי בארץ או בדיוטי פרי בטורונטו (אין לי אפשרות לצאת לעיר) לפני שאני נוחות במקסיקו. אז מה כדי לקנות איזה דגם? ואיפה? התקציב: 50$ ואני גמיש סוג: עדיפות לכפתור
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לשמוע כבר שירים בסטראו, אני מחפש שירים שמקודדים ב5.1 - DolbyDigital או משהו כזה. מישהו שמע על דבר כזה? להוריד מהאינטרנט? זה נראה לי יכול להיות נחמד מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-