עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי טלויזית LCD 42 של PHILIPS FULL HD דגם 5603d אני מנסה לחבר לטלויזיה מחשב עם קבל HDMI-DVI אבל מה שקורה שהתמונה כל כמה שניות נעלמת כרטיס מסך 8800GT sonic 512 mb בהתחלה חיברתי עם מתאם DVI HDMI וקבל HDMI וגם אז היה אותה בעיה הקבל הוא 3 מטר כשאני מחבר לכרטיס מסך דרך RGB אני מקבל תמונה קבוע בעיה שאז הרזולוזיה היא 1080i ולא 1080p תמונה פחות ברורה יש למשהוא מושג מה סיבה שיכולה להיות לבעיה של HDMI?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Eli Ben Oved,

אשמח להמלצה למקרן קול סביב 2500-3000 ש"ח טלווזיה 65 אינצ', סלון 5x5 , מרחק 4 מטלוויזיה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ido135,

הSonicGear Evo7 הפסיקו לעבוד לאחר שש וחצי שנים פתחתי אותם מאחורה והכל היה מחובר לא שומעים ברמקולים וגם לא בסאב ורק הצג פועל השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה אבל גם סרטים בא בחשבון האמת שיש לי עוד מערכת בחדר 5.1 של LG אבל מחוברת בAUX למחשב כי אין כניסת SPDIF במערכת התקציב בין 700 ל800

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Ev,

הי, קניתי TV מדגם LD650, במקור באריזה לא היה שלט והוא נשלח בנפרד. הבעיה שחסר לי הכפתור של ה-NETCAST (מה שמדליק את הגישה למזג אויר וכו') אני פשוט לא יודע איך להדליק את זה... התחלתי לחשוד שהשלט שקיבלתי לא מתאים... הנה תמונה של ההשלט שיש לי: Uploaded with ImageShack.us בנוסף: אני לא מצליח לעשות שום דבר שקשור לרשת עם הטלויזיה הזאת...לא להכינס לאתרים ולא לשתף תוכן מהמחשב (כמובן שיש רשת מחוברת והיא גם עובדת - הטלויזיה מזהה את המחשב רק מסרבת לפתוח תוכן ממנו).

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by fp581,

למה אף אחד לא מגיב פה ועוזר לאנשים? חצי מההודעות פה ריקות בלי אף מענה יילה להיתעורר אין שום סיבה להגיב פה!!! זה לא משו שיש להגיב עליו זה עובדה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. תקשיבו אתם חייבים לעזור לי יש לי נגן DVD שיכול לקרוא קבצי DIVX הבעיה היא כאשר אני מכניס גם תרגום הוא פשוט מציג לי גיבריש ואני לא יודע איך לתקן את זה :\\ הוא לא יודע לקרוא את התרגום בעברית ... אולי יש לכם איזה רעיון !הדגם של הDVD הוא DV8721PM

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SharP,

אני הייתי רוצה לקנות מערכת סוונד עם וופר ו5 רמקולים(5.1 או איך שזה) ואני ממש אבל ממש בור בעניין הזה אז מה אתם אומרים יותר טוב? איזה מערכת איכותית זולה ורעשנית(!!!) כמה שיותר אפשר תמצוא בארץ אם בכלל כרטיס קול איכותי + רמקולים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לא יודע למה נזכרתי להתלונן אחרי איזה שנה ומשהו שיש לי את הMD הזה אבל בכל מקרה... 1. שומעים בו נורא חלש יחסית ! זה רק אצלי ? יש לי דיסק מן ובערך שאני מגביר לחצי מהמקסימום זה מגיע למקסימום של ה-MD 2. שלי זה לא גרסאת PC כי לא היה אז בארץ בכלל. מה ההבדל בעצם באיכות ההקלטה מהכרטיס קול או מחיבור USB ? 3. האיכות של ההקלטה והעוצמה תלוייה בכרטיס קול ? (כרטיס נוכחי קריאייטיב ויברה 128). 4. מבחינת איכות ושטויות.... איך הוא נחשב (טוב רע נחמד גרוע מגעיל ?...) בקרוב אני מתכנן לקנות או IPOD או MZN-1 ואת הנוכחי אני יעביר לאחי או משהו... תודה מראש לכולכם...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yotamoo,

שלום אני חייל שלצערו הרב סוגר יותר מדי זמן בצבא, ולכן החלטתי שאני רוצה נגן אם פי, אבל הבעיה שאין לי מושג בזה, אין לי זמן לברר ואפילו לא לחפש בפורום (מצטער).. אז ככה, הוא צריך לענות על הנקודות האלה: 1) סביבות 5 ג'יגה... 2)קטן, למרות שאני חושב שכולם מספיק קטנים אז זה לא משנה 3)אם יש משהו שמנגן divx ומתחבר לטלוויזיה אז זה ממש טוב אבל לא חובה, ואני ממש לא צריך הצגת תמונות וכאלה, זה פשוט לא נחוץ לי 4)שלא יהיה עדין 5)איכות שמע טובה+, לא חייב משהו מדהים. התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל בקטנה ממש... תודה מראש לכל מי שיענה, אני מקווה שבערב כשאני אחזור יהיו הרבה תגובות כי אני יודע שעש פה מספיק אנשים שמבינים ועוזרים.. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TermiNal,

בזמן האחרון האוזניות של הפוד שלי מתחילות לקרטע,אני מאמין שחובב מוזיקה כמוני צריך להשקיע מקסימום 400 ש'ח באוזניות חדשות. אני מעדיף לשמור על המחיר אף נמוך יותר אבל אתם תמליצו,בינתיים חשבתי על Sennhieser HD 497 . אה והכי חשוב,אני קונה מחו'ל אז תנו לי דגמים/חנויות/מחירים משם. המפ,אם יש לכם עוד הצעות דברו תודה לכם

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. נמאס לשמוע כבר שירים בסטראו, אני מחפש שירים שמקודדים ב5.1 - DolbyDigital או משהו כזה. מישהו שמע על דבר כזה? להוריד מהאינטרנט? זה נראה לי יכול להיות נחמד מאוד.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בדקתי את הפרמטרים הנחוצים: בהירות, יחס ניגודיות, זמן תגובה, רזולוציה והחלקת תנועה. לדאבוני, בבדיקת הפרמטר האחרון (החלקת תנועה) בזאפ נתקלתי בביטוי "תדר תנועה". שאלתי, האם החלקת תנועה שווה משקללהחלקת תנועה, האם היינו הך? פרט לכך מה דעתכם על הטלוויזיה הבאה? טלויזיה Philips 37PFL5405 LCD ‏37 ‏אינטש פיליפס טכנולוגיה: LCD , High Definition: Full HD , יחס גובה לרוחב: 16x9 , גודל מסך: 37 אינטש , טווח מחירים: 3000 - 4000 ש"ח , רזולוציה: 1920X1080 , יצרן: Philips , מסך שטוח: שטוח לחלוטין , תדר תצוגה: 100 Hz. תודה

13. ניסיתי לחבר אחד של 320GB אבל זה לא הלך.. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ytyt02,

היי חברים, קיבלתי מערכת קולנוע ביתית,איך אני מחבר אותה לטלוויזיה ולממיר של עידן פלוס? הוספתי תמונה עם החיבורים שקיימים,למעלה זה הממיר של עידן פלוס ולמטה זאת המערכת קולנוע(התמונה הפוכה ככה שכרגע למעלה זאת המערכת קולנוע LG). לטלוויזיה יש את כל החיבורים. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני די חדש בתחום האודיו, ולמרות שעד כה אין לי רמקולים באיכות גבוהה אני רואה את עצמי כאודיופיל (פשוט שלא הגשים את עצמו...) אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה - מחפש איכות צליל ובאסים. לאחר בירורים שונים וקריאה של ביקורת על הסטודיו החדש והאזנה באוזניות האלה נראה לי שאני מרוצה מהכיוון (אם כי המחיר לא זול במיוחד). דברים נוספים שאהבתי זה הבידוד האיכותי וההשקטה האקטיבית (אולי גם שיש אלחוטי?!) מספר שאלות - האם אכן המחיר מצדיק את האיכות? האם יש משהו באותה איכות אך במחיר הגיוני יותר או לחלופין באותו המחיר אבל באיכות יותר טובה? שמעתי על אוזניות 5.1 או 7.1, אני יכול לראות את עצמי מתפשר על איכות במוזיקה לטובת חווית אודיו גיימרית, האם יש המלצה למישהו בנושא? בכל החיפושים ב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם הרמקולים שלי ז"ל altec הלכו לעולם. שימשו אותי כמעט 5 שנים אני מחפש רמקולים איכותיים בעיקר לשמיעת מוזיקה (ROCK) זה הז'אנר אם זה עקרוני :-) שייתנו בערך את אותה התמורה שה ALTEC נתנה .. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gaziter,

תודה רבה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by BigT,

שלום רב, לאחרונה רכשתי מערכת רמקולים של MICROLAB X23 עם כרטיס קול של X-Fi Xtreme Audio בגדול אחלה רמקולים עם איכות טובה. שמתי לב, כי ישנו רעש סטטי מהרמקולים (בעיקר מה CENTER) כאשר אין מוסיקה או סרט, ניסיתי לכבות מחשב - לא עוזר, ניסיתי להשתיק את כל האופציות בכרטיס קול עצמו - גם לא עוזר, גם כאשר אני מנמיך את העוצמה (גם במחשב וגם על הרמקולים עצמם) עד הסוף - הרעש נשאר - ולא משתנה. אם אני לא טועה - זה כנראה בעיה ברמקולים עצמם ולא במחשב/כרטיס קול. יכול להיות בעיה בהארקה שלהם - אבל הכבל המקורי הוא ללא הארקה (לא ניתן להחליף באחר ללא פתיחת המגבר)... אם מישהו נתקל בתופעה דומה או יודע איך לפתור - אנא עיזרו... תודה מראש, תמיר ש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איך אני מחזיר אותו לגירסא הקודמת? אני מחבר למחשב וכלום לא קורה...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. בימים אלה אני מעצב מחדש את החדר שלי ומחפש מערכת קולנוע ביתי. אני לא מבין בכלל בתחום זה והחלטתי להתייעץ אתכם, ריפרפתי על הדביקים ועל דיונים שונים בנושא ועדיין אני זקוק לעזרה. אז ככה: החדר הוא חדר קטן, בערך 10 מ"ר, אני מחפש מערכת בתצורה של 5.1 עם מגבר, לצפייה בסרטים בעיקר, עם אפשרות לחיבור למחשב ולדיוידי. המערכת לא צריכה להיות HighEnd אלא מערכת סבירה, אני לא מתכוון לשמוע בה בפול ווליום ולא נראה לי שאני אתקרב אפילו לחצי. יש לי כ-2000 ש"ח להשקיע במערכת כזאת עם מגבר. אין לי העדפה מסויימת לחברה, רק שהצליל יהיה נקי ויפה. נ.ב: הרמקולים הולכים להיות צמודים לקיר, והסאב מתחת לטלוויזיה, באוויר (קונסטרוקציה מיוחדת), אם יש לכם הארות או המלצות מסויימות בקשר למערכת אני אשמח. תודה מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אבל ללא מפצל.. אני רוצה (ויש סיבה כי זה הפיתרון היחיד אחרת הייתי משתמש במפצל הכי פשוט..) לעשות שמערכת שמע אחת תיהיה על הכרטיס קול המובנה, והשניה על הכרטיס קול PCI.. ששני ההתקנים האלו יפעילו במקביל במקום לבחור אפשרות אחת בכל פעם: תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by htdaniel99,

24-29 אינץ full hd usb +hdmi עד 1000 שח תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by naoriko,

שלום רב, היה ברשותי כרטיס קול מובנה בלוח האם עם 2 רמקולים + סאב רכשתי כרטיס קול מדגם - [h=1]Asus Xonar Essence STX PCIE[/h] נכון לעכשיו אני לא מצליח לכוון בהגדרות שיהיה מכוון על 2 רמקולים וסאב זה מכוון על 2 רמקולים , מה שגורם להדהוד בצליל. בבקשה אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולם!

24. אנחנו בקרוב עומדים לקבל פלזמה מסדרת B450 של סאמסונג, דגמי אמצע 2009 כאלו. בפעם האחרונה שבדקתי (בערך 2007.....) צריבת תמונה (וגם צבירת תמונה, image retention) הייתה בעיה די מציקה פלזמה, למרות שלא קריטית בטירוף. ראיתי שכדי להימנע מזה יש דברים כמו ה break in של 100/150 שעות, ולכל חברה יש את הפטנטים שלה למנוע את התופעה (בעיקר pixel shift וכאלו) מישהו יכול להגיד לי מה המצב של הפלזמות כרגע בשוק מהבחינה הזו, ואם זה משהו שאני צריך ממש -ממש- לדאוג בגללו? הדעות שראיתי ברשת חלוקות, חלק נוקטים בצעדי זהירות כאילו מדובר בריקוד סמבה בשדה מוקשים, וחלק אומרים שהכל שטויות וגם אחרי כמה שעות של תמונה סטטית לא נשארה צריבה או צבירה. יהיה מצוין אם מישהו יוכל לתת פה את דעתו, ורצוי מבעלי ניסיון. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by danvish,

שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים