עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם אני קונה מתאם מחיבור AV לבננה של כרטיס קול ומחבר מהצד השני לטלויזיה בAV,הקול יעבור?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אני גאה להציג את התמונות שצילתי (חובב אודיו וקולנוע בייתי מקצועי חחח) בתערוכת HOME THEATER שהתקיימה במלון כפר המכביה בתאריכים 17-18 באפריל 2008. בשתי מילים: היה מדהים !!! לא הכל אני יודע בדיוק מה צילמתי (אבל לרוב כן אז מה שאני יודע אני יכתוב, תהנו: ישר כשנכנסתי, מסך הורכס בעצם מ-9 מסכים, ביחד 126 אינץ', מחובר ל-XBOX 360 פרובולושן 2008 איזה מגניבבב כדי שדברים יובהרו, אין מסך אחד שמה שלא שידר משהו בהיידיפינישן. קבלים מחורעים דגי שאנשים יבינו מה הם קונים (סתם חחח ) סוני 3 בהתגלמותו: מערכת מפחידה של 7.1 רמקולים, הספק אדיר (לא יודע כמה אבל זה הרבה מאוד) מערכת blou-ray של פייוניר, ורמקולים של חברה אחרת גם ידועה אבל ברח לי השם. ועכשיו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by vourt,

שלום, יש לי בעיה למקם את הסאב באזור הקידמי, ויכול רק למקם אותו מאחורה לייד הרמקולים האחוריים על הרצפה, יכול להיות שאאבד איכות כך? - רמקולים של MEGAWORKS 550 - עם כרטיס קול AUDIGY 2

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איכותי הכוונה גם איכות שמע, גימור, מסך וכדומה וכן גם בלהתיחס בגודל [כמה שיותר קטן יותר טוב], באורך שימוש בסוללה וכן הלאה. אני שואל משום שאני חושב אולי לקנות נגן אמפי3 חדש טוב יותר .. אני מרוצה ממה שיש לי אבל יש לי קומבינות שאני יכול להחזיר את ה IFP995 [עלה לי אלף חמש מאות - הגרסה האירופאית] ולקחת משהו אחר עם תשלום של הבדלי המחירים. עוד משהו - סתם אני מתעניין לדעת לכמה מכם יש את הנגן IFP-99X של איריבר בגרסה האירופאית ולכמה מכם בגרסה האמריקאית. כמה עלה לכם ומאיפה קניתם? עריכה : למי ששואל - נראה לי שהאוזניות שמקבלים עם הגרסה האירופאית היא MX300 כי ה 400 זה עם בקרת ווליום. עוד שאלה קטנה, קניתי לא מזמן מהדיוטיפרי אזניות של סוני בשם q66 ב50 דולר לאחר שנאמר לי שהן הכי טובות ומומ…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מחפש המלצה למסך סלון עבור משחקי מירוצים וסרטים בתקציב של עד 3k בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Sharon_B,

שלום לכולם. בזמן האחרון הרמקולים הישנים שלי התחילו לזייף והגיע הזמן לרמקולים חדשים. יש לי התלבטות אם לקחת סט 2.1 או 5.1. בנוסף, ממש אין לי מושג איך למקם את הרמקולים בחדר כך שהסאונד יצא בצורה הטובה ביותר. מידלתי בכלליות איך החדר שלי נראה, הכל עפ"י מידות אמיתיות. אשמח לקבל חוות דעת על שני הדברים. שרון. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המחיר (5000) דיי מחשיד , האם הטלוויזיה הנל מומלצת? היא נמכרת ב5000 באחת הרשתות הגדולות וגם במספר אתרי אינטרנט האם יש טלויזיה יותר מומלצת בעלות 5000 לכל היותר ו46 אינצ לכל הפחות? לפי בדיקה שלי בעיין לא מזויינת ההבדל בין LCD לLED מבחינת איכות תמונה הוא משמעותי, אני עוד לא ראיתי LCD שאיכות הצפיה בה לא מרוחה לכן כנראה שאתעקש על LED גם מהסיבה שצריכת החשמל נמוכה משמעותית מLCD וגם בגלל שאיכות הצפיה טובה יותר באופן משמעותי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, ברשותי מערכת ATP3, שהיא מערכת 2.1 ערוצים (אני בטוח שאתם יודעים את זה ). יש בירשותי גם רמקולים של קריאטיב שהם לא בשימוש, ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם שהם ייפעלו בתור רמקולים אחוררים ותיווצר לי מערכת 4.1 ערוצים? אם כן, מה צריך לעשות? אם לא, אז...באסה ;D

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
    • 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Rom Gart,

מה מומלץ ולמה ? LG 6700Y או סמסונג NU7400 תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by what the fuck,

טוב אני חושב על לקנות את הנגן שבכותרת הוא די יפה, קיבולת גדולה (לי היא מספיקה ביותר), ויתרון גדול במיוחד: סוללה שמחזיקה 24 שעות (לפי מה שהיצרן אומר) אני לא בטוח אם לקנות ואני לא ממש אכנס בזה (רק אזכיר שאחרי הטיול שעוד שבוע וחצי אני לא אשתמש בו יותר מדי, והוא יקר) אז כמה מילים עליו לא יזיקו, תודה (:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by alexta-z,

שלום לכולם ניסיתי לחבר את המערכת רמקולים שלי (2.1) לסאונדסטורם על הABIT NF7-S שלי ומשום מה שום צליל לא יצא ! בדקתי פעמיים שהרמקולים עובדים והדרייברים של הלוח אם מעודכנים. יש לי גם FORTISSIMO 7.1 של הרקולס ועליו הרמקולים עבדו נהדר.. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שרק כשקניתי את הלוח-אם הכרטיס קול עבד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שירים מ-CD קנוי , או שרים שמורידים בפורמט של 192kbps האם הכרטיס קול הזה תומך בזה ? או רק Sound Blaster Audigy 2 שראיתי שהוא תומך ב-192kbps ו-24 BIT שאלה שניה האם בסרטים ב-DVD הסאונד הוא בפורמט של 192kbps ו-24 BIT תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק להמלצה על טלוויזיה 32-37" שלא עולה יותר ב-3000. תודה. =][br]פורסם בתאריך: 3.03.2011 בשעה 17:18:08 הקפצה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. מחפש אזניות טובות למוסיקה בלבד שיהיו מנימליסטיות אבל לא IN EAR מכור לK240 AKG אבל אני רוצה משהו אוורירי יותר ושכרטיס הקול יוכל לדחוף ללא מגבר אם מישהו נתקל בדגם ששוה בדיקה סביב התקציב הנ"ל אשמח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה לחבר את ה-HTPC הישן שלי לטלוויזיה החדשה. הטלוויזיה הישנה הייתה CRT, והמחשב התחבר ב-S-VHS. החדשה היא LCD, אז זה לא אופציה. כרגע יש לי שתי אופציות: Component - אדום-ירוק-כחול מהיציאת TVOUT VGA בהנחה שאני רוצה לראות תכני FULL-HD - היציאות האלו יאפשרו את זה? מי מהן יותר איכותית? אני יכול לשקול לשדרג את הכרטיס לכרטיס פשוט שיש לו HDMI - אבל חוץ מהוספת הסאונד - מה עוד זה יתן?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by MATTAN,

חבר שלי מתלבט בין mp3 ל-minidisk התקציב שלו הוא 250 דולר והוא צריך המלצות למכשירים

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MDK,

הבנתי שיש היום פלאפונים עם כרטיס קול באיכות POLY 64, וזה כבר מספיק כדי לשמוע MP3 השאלה אם יש פלאפונים עם זיכרון בגודל סביר - 256 או 512 מגה?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Tzion,

לפני כמה חודשים אני זוכר שהפורטיסימו 3 יצא, הפסיקו ליבוא לארץ את הפורטיסימו2 והתחילו ליבוא את ה3 ולמכור אותו במחיר של כ230-250 ש"ח... ועכשיו פתאום המחיר שלו קפץ ל300+ אחרי כמה חודשים שבהם הוא אמור לרדת ל-200-... מה קורה פה? למה המחיר עלה? האם היצור שלו ממשיך כהלכה?? או שזה בגלל בעיות בהרקולס?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by idooo,

תודה לכם,קניתי כבל ועכשיו יש לי בעיה אחרת אחרי שחיברתי אני רואה בטלווזיה רק את התמונה של השולחן עבודה שלי (רק התמונה ללא שום דבר אחר) אם אני משחק עם ההגדרות של הDISPLAY אני מגיע למצב שבו רואים חלק במחשב וחלק בטלווזיה (שולחן עבודה ואייקונים במחשב וכל תוכנית פתוחה בטלווזיה וכו') וגם כן לא הצלחתי לראות סרט בטלווזיה איך אני מסדר את זה והאם יש תוכנה מומלצת לצפיית סרטי HD?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש רמקולים לשימוש לא כל כך סטנדרטי. הרמקולים האלה ישמשו למחקר כלשהו שקשור לאקוסטיקה. הם מיועדים לעבוד בשטח פתוח מחוץ למבנים ולשמש כמקור נקודתי פחות או יותר (כלומר לא רלוונטי כל מיני מערכות מרובות רמקולים למיניהן). בגלל שזה למחקר הם צריכים להיות עם כמה שפחות עיוותים בתחום רחב ככל האפשר בכל תחום השמע (נניח 20-20K הרץ). אני יודע שיש הרבה רמקולים מטורפים למיניהם אבל מגבלה נוספת היא שהם צריכים להיות קטנים (משהו כמו עד 30 ס"מ גובה נניח). ברור לי שכל הדרישות ביחד יוצרות הרבה מגבלות אבל אם אתם מכירים בכל זאת משהו קומפקטי ועדיין איכותי יחסית אשמח לשמוע. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום.. אני מקבל A450 של סאמסונג, אין לה כניסה לסקארט ואני בסה"כ רוצה לחבר את הממיר, אבל באיכות כמה שיותר טובה.. יש לי כבל סקארט שיוצא מהממיר, ומוציא לי 3 יציאות RCA לטלויזיה, אבל לפי מה שהבנתי ה RCA מאבד איכות... האם S VIDEO יותר איכותי מ RCA? מה לגבי המרת הסקארט לחבור דיגטלי? (HDMI, DVI, VGA) ראיתי רק במחירים כמו 300, אין פחות? ואם אני נגיד קונה כזה חיבור, SCART TO HDMI, זה באמת ישפר איכות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. סליחה שאני פותח כל יום ת'רד במשך היומיים האחרונים {אני לא כזה}, אבל אני צריך לדעת משהו דחוף, R0cKF0rD מהפורומים אמר לי באחד הפורומים שלא מומלץ לקחת את ה-Logitech Z540, רציתי לדעת למה הוא אמר את זה, יש איתם בעיה מסוימת? תודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ariel-ro,

שלום, אשמח להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 200ש"ח חשוב שיהיו יחסית עוצמתיים, בעל צליל טוב.(הכל יחסי כמובן) אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מחפש אוזניות מהסוג של הגדולות, לא הקטנות ששמים באוזן. כרגע יש לי SENNHEISER HD205 והן נשמעות אחלה אבל הם לא נוחות להחריד, פשוט מועכות את האוזניים.. פחות חשוב לי האיכות סאונד, רק שיהיו נוחות ויישבו טוב בלי ללחוץ. אם למישהו יש המלצות אני אשמח, עד משהו כמו 300 שקל (למרות שאם יש משהו טוב באמת אז אני יכול להזמין מebay) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.