אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת אומרת, אין הרבה מה להוסיף.. המטרה היא שימוש ביתי- משחקים והאזנה למוסיקה. העדפה לאוזניות כי יותר פשוט להביא אותן לארץ נדב
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה למקם את הסאב באזור הקידמי, ויכול רק למקם אותו מאחורה לייד הרמקולים האחוריים על הרצפה, יכול להיות שאאבד איכות כך? - רמקולים של MEGAWORKS 550 - עם כרטיס קול AUDIGY 2
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר שקניתי denon avr x500 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה שלי יש לי טלוויזיה Sony brava kdl50w805 עכשיו חיברתי כבל HD לout של המסיבה ולin של הטלויזיה בהגדרות של הטלויזיה עשיתי שנשמע יהיה מהמערכת קולנוע ומשום מה לא הצלחתי לשמוע את הטלויזיה במערכת, ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אבל שום דבר לא הלך לי אני אשמח לקבל מכם הדרכה לגבי מה אני צריך לעשות בתודה מראש מור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. השבוע קניתי טלויזית LCD 32 HD-Ready ויש לי במחשב כרטיס מסך HD4870 1gb של palit . גם לכרטיס וגם למסך יש כניסות של HDMI אז קניתי כבל HDMI - HDMI חיברתי ושום דבר לא קרה .. לא ראו כלום בטלויזיה וגם עושה רושם שהמחשב לא מודע לזה שהוא מחובר לטלויזיה ... אז אולי עשיתי משהו לא נכון .. ? אם מישהו יכול בבקשה לפרמט בדיוק מנ לעשות שלב אחרי שלב איך אני מגדיר את זה או משו בסגנון. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני קונה מתאם מחיבור AV לבננה של כרטיס קול ומחבר מהצד השני לטלויזיה בAV,הקול יעבור?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה יש לי במחשב גם אוזניות וגם רמקולים ואני רוצה לחבר את שניהם ישירות למחשב מאחורה ... עכשיו יש לי 3 חורים 1 מיקרופון 2 הירוק 3 הכחול עכשיו לחור של המיקרופון מתחבר מיקרופון וזה סבבה ... עכשיו יש לי בעיה יש לי את הרמקולים והאוזניות והחור הכחול עובד בתור יציאת אודיו רק מתי שאני מגדיר שיש לי מערכת של 4 או 5.1 רמקולים ואז אם אני עושה את זה אני שומע את כל המוזיקה מאחורה זאת אומרת כאילו הרמקולים מאחורה וזה ממש ממש הורס ! עכשיו אני רוצה להגדיר שהרמקולים יהיה בידיוק כמו האוזניות שאת אומרת החור הירוק איך אני עושה את זה ?!@# יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם מדגם: Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI שהוא מובנה על הלוח…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סט רמקולים TSS1 ויש באפשרותי להביא כרטיס Fortissimo II במחיר לא רע השאלה אם הוא תומך ב5.1 ואם אני יוכל לשמוע סרטים בDTS וגם לשמוע מוסיקה בלי לשנות הגדרות ובאיכות טוב והכל בכבל האופטי!! תודה לכל העונים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני חושב על לקנות את הנגן שבכותרת הוא די יפה, קיבולת גדולה (לי היא מספיקה ביותר), ויתרון גדול במיוחד: סוללה שמחזיקה 24 שעות (לפי מה שהיצרן אומר) אני לא בטוח אם לקנות ואני לא ממש אכנס בזה (רק אזכיר שאחרי הטיול שעוד שבוע וחצי אני לא אשתמש בו יותר מדי, והוא יקר) אז כמה מילים עליו לא יזיקו, תודה (:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה לכם,קניתי כבל ועכשיו יש לי בעיה אחרת אחרי שחיברתי אני רואה בטלווזיה רק את התמונה של השולחן עבודה שלי (רק התמונה ללא שום דבר אחר) אם אני משחק עם ההגדרות של הDISPLAY אני מגיע למצב שבו רואים חלק במחשב וחלק בטלווזיה (שולחן עבודה ואייקונים במחשב וכל תוכנית פתוחה בטלווזיה וכו') וגם כן לא הצלחתי לראות סרט בטלווזיה איך אני מסדר את זה והאם יש תוכנה מומלצת לצפיית סרטי HD?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את המערכת רמקולים שלי (2.1) לסאונדסטורם על הABIT NF7-S שלי ומשום מה שום צליל לא יצא ! בדקתי פעמיים שהרמקולים עובדים והדרייברים של הלוח אם מעודכנים. יש לי גם FORTISSIMO 7.1 של הרקולס ועליו הרמקולים עבדו נהדר.. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שרק כשקניתי את הלוח-אם הכרטיס קול עבד.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לאייפון השאלה היא אם ללכת על BEATS או כי הבנתי שביחס למחיר הם לא שווים את הכסף. כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את ה-HTPC הישן שלי לטלוויזיה החדשה. הטלוויזיה הישנה הייתה CRT, והמחשב התחבר ב-S-VHS. החדשה היא LCD, אז זה לא אופציה. כרגע יש לי שתי אופציות: Component - אדום-ירוק-כחול מהיציאת TVOUT VGA בהנחה שאני רוצה לראות תכני FULL-HD - היציאות האלו יאפשרו את זה? מי מהן יותר איכותית? אני יכול לשקול לשדרג את הכרטיס לכרטיס פשוט שיש לו HDMI - אבל חוץ מהוספת הסאונד - מה עוד זה יתן?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את כל הרמקולים למגבר Yamaha RX-A6 חיברתי את הטלוויזיה לחיבור שרשום עליו hdmi out 1 eARC/ARC את המחשב חיברתי לhdmi 1 אם אני צופה דרך המחשב שם על הערוץ של hdmi 1 והכל עובד מעולה אם אני רוצה לצפות דרך הטלוויזיה לא משנה מה אני עושה זה לא עובד אין לי מושג לאיזה ערוץ להעביר בישביל שהוא יקבל סאונד מהטלוויזיה ניסיתי לחבר אותה גם לhdmi 2 אבל אז הטלוויזיה לא קראה את המגבר מה הדרך הנכונה לחבר את הכל שאני אוכל לקבל סאונד גם דרך המחשב וגם דבר הטלוויזיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
בקושי קולנוע ביתי, אבל נראה לי שזה המקום... יש לי רמקולים 2.1 במרפסת (מקורה) ואני רוצה לשים שם מכשיר שינגן בעיקר מוזיקה עם ממשק נוח וקל לתפעול ככל האפשר. רצוי משהו זול אבל שיעבוד ולא ישבוק אחרי יומיים. * כניסת USB חובה * כניסת SD מאוד רצויה * יציאת אוזניות/אודיו לרמקולים * תומך MP3 ו-DIVX (כתוביות בעברית זה בונוס). * ממשק נוח לתפעול - נראה לי שעדיף מסך בגודל סביר + שלט. * לא יקר (עד 300-400 ש"ח ועדיף פחות). חשבתי על איזה נגן DVD זול עם כניסת USB אבל ללא מסך של ממש (רק VFD) הממשק שלו מאוד מסורבל ולא נוח לניווט, במיוחד עם מאות שירים ב-DVD או DOK למשל. האפשרות השניה שעלתה לי היא DVD נייד עם מסך 7 או 8 אינטש (גם בונוס בנסיעות ונייד יותר) אבל הם יקרים יותר וההתרשמות…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה מומלץ ולמה ? LG 6700Y או סמסונג NU7400 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק למתלה של מסך LED? (הבנתי שזה מתלה שונה ממתלה של LCD) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן פה בפורום, אבל התקציב שלי די מוגבל ואני מניח שיצאו דגמים חדשים לאחרונה. אני מחפש אוזניות לריצה שלא יפלו מהאוזן במהלך הריצה. אני מעדיף אוזניות "קלילות" ולא אוזניות כמו ה-KOSS porta pro וכד'. די התלהבתי מהSennheiser PMX70, אבל שמעתי שכבר יצא דגם חדש יותר PMX80 אולם הוא מאוד יקר וההבדלים ביניהם לא נראים לי משמעותיים. אז לפני שאני קונה רציתי להתייעץ איתכם, ללכת על הPMX70 או שיש אוזניות אחרות שמומלצות בתקציב? תודה מראש עריכה: עכשיו ראיתי שגם הOMX70 והMX85 של sennheiser נכנסים בתקציב. מה לקחת? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2009 בשעה 10:54:03 עזרה? ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. RIO KARMA 2. Iriver h-140 3.Iriver H-320 מי מבין השלושה הכי כדאי? גם מבחינת מחיר,נוחוץ וכו' מה ההבדל בין H140 ל320 פרט למסך ושטח האיכסון?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מחזיר אותו לגירסא הקודמת? אני מחבר למחשב וכלום לא קורה...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, לפי מה זכור לי יש פה כמה אנשים שהאוזניות האלו היו\נמצאות בבעלותן, ורציתי לשאול עד כמה הן מאבדות מהסאונד אם לחבר אותן לכרטיס קול מובנה של מחשב ולא DAC כמו FIIO E10 (או כל דבר אחר בתקציב)? ומחיפוש ברשת הבנתי ש MKII נשאר בערך אותו דבר רק יותר קל להנעה, עד כמה זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המערכת של הרקולס חדשה XP 6.1 ההתקנה היתה בסדר והמערכת תיפקדה בסדר אחרי יומים לא שמעתי כלום בכרטיס קול ומשום מה כל פעם קרס שניסיתי שוב לטעון את הדרייברים כאשר מחקתי את המערכת והתקנתי שוב את 2000 המערכת הותקנה עד לשלב של הדרייברים ב WDM כולל הדרייברים החדשים, כאשר הגיע להתקין , והגיע לסוף המערכת קורסת על קובץ CWCSPUD שקשור למערכת של ההרקולס כנ"ל גם במערכת XP ' כל ההתקנות התקנות חדשות דרוש עזרה דחוף בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי ה-CRT 34" התקלקלה ואני מעוניין לעבור ל-LCD לסלון. המרחק הוא קצת פחות מ-3 מטרים בין המסך לספה, האם הגודל 37" מתאים למרחק כזה? מטרות - שידורים רגילים, HD, חיבור מחשב, אייפוד/אייפד, מצלמה, כניסת USB יהיה נחמד. ראיתי בינתיים אופציה אחת שנראית טוב - LG 37LD460: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים עליה ואם יש עוד משהו ששכחתי לרשום אז תגידו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחיל לחפש טלויזיה לסלון. (מתברר שאחרי שעוברים לבית משלך ה 32" שהיתה בחדר שינה כבר לא מספיקה ) אמא שלי רכשה דרך העבודה שלה את הפיליפס 8008 46" בהנחה משמעותית. הטלויזיה נראית מדהים והתמונה מדהימה, גם התאורה אחורית מוסיפה המון, אבל!!!! אפקט האופרת סבון ממש מפריע לי!!! גם כאשר יש תנועה מהירה, כנראה שהמעבד לא מצליח להתמודד איתה ומתחיל לקרטע, אותה האובייקט שנע מהר נהייה פתאום ממש בולט לעין. 1. השאלה האם אני הבעייתי? . אני יודע שאפשר לכבות את ה True motion 2. כיום יש טלויזיות עם כל השיכלולים האפשריים ומעבדים מפה ועד מחר, אבל אנחנו פשוט מבטלים אותם? אז מה הטעם להשקיע סכומים כאלה באופציות שבסוף מבטלים? 3. האם אותה התופעה כיימת בכל הטלויזיות החדשות? (Samsung F6400)? …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-