עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן ברשותי המוצרים הכתובים בכותרת, וברצוני לחבר בין כולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים הבאתי תמונות של הרסיבר, של ה-DVD ושל הממיר הידיגטאלי ( כולם מאחורה) ניסיתי לשחק ולמצוא מידע אבל פשוט לא הצלחתי.. תמונה אני מצליח לראות בטולוויזיה דרך חיבור VCR וכנ"ל DVD דרך חיבור DVD רק שאין 5.1 ערוצים (בדקתי על DVD מקורי עם דולבי והכל). בבקשה האירו את עיני! בתודה מראש לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.01.2008 בשעה 20:46:43 הקפצה!מישהו ?:\ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by prince amir,

לפני כמה ימים קיבלתי את המערכת של הרקולס חדשה XP 6.1 ההתקנה היתה בסדר והמערכת תיפקדה בסדר אחרי יומים לא שמעתי כלום בכרטיס קול ומשום מה כל פעם קרס שניסיתי שוב לטעון את הדרייברים כאשר מחקתי את המערכת והתקנתי שוב את 2000 המערכת הותקנה עד לשלב של הדרייברים ב WDM כולל הדרייברים החדשים, כאשר הגיע להתקין , והגיע לסוף המערכת קורסת על קובץ CWCSPUD שקשור למערכת של ההרקולס כנ"ל גם במערכת XP ' כל ההתקנות התקנות חדשות דרוש עזרה דחוף בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Omri643,

מה עדיף משלושת הטכנולוגיות? למה DLP לא נפוצות בישראל כמו LCD? האם הן יותר טובות? כי לפי מה שהבנתי הן יותר איכותיות, ויותר זולות איפה אפשר להשיג כאלה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי את ה-Xtreamer Pro והוא עובד טוב רוב הזמן. הסרטים שאני מוריד הם באיכות HD (הסרטים ששוקלים 4-8 ג'יגה...) בפורמט MKV, כאשר לעיתים רחוקות יש סרטים שהוא לא מצליח לקרוא לי, הוא רק מנגן את האודיו של הסרט אבל אני רואה מסך שחור וכשאני לוחץ על INFO אני רואה שהרזולוציה של הסרט היא 0x0. אתם יודעים מה ניתן לעשות לגבי זה? אולי צריך עדכון גרסה? זה מוזר שחלק סרטים זה מפעיל וחלק לא וכולם באותו הפורמט. תודה מראש, גיא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MDK,

הבנתי שיש היום פלאפונים עם כרטיס קול באיכות POLY 64, וזה כבר מספיק כדי לשמוע MP3 השאלה אם יש פלאפונים עם זיכרון בגודל סביר - 256 או 512 מגה?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Rom Gart,

מה מומלץ ולמה ? LG 6700Y או סמסונג NU7400 תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מחפש רמקולים לשימוש לא כל כך סטנדרטי. הרמקולים האלה ישמשו למחקר כלשהו שקשור לאקוסטיקה. הם מיועדים לעבוד בשטח פתוח מחוץ למבנים ולשמש כמקור נקודתי פחות או יותר (כלומר לא רלוונטי כל מיני מערכות מרובות רמקולים למיניהן). בגלל שזה למחקר הם צריכים להיות עם כמה שפחות עיוותים בתחום רחב ככל האפשר בכל תחום השמע (נניח 20-20K הרץ). אני יודע שיש הרבה רמקולים מטורפים למיניהם אבל מגבלה נוספת היא שהם צריכים להיות קטנים (משהו כמו עד 30 ס"מ גובה נניח). ברור לי שכל הדרישות ביחד יוצרות הרבה מגבלות אבל אם אתם מכירים בכל זאת משהו קומפקטי ועדיין איכותי יחסית אשמח לשמוע. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by INFERNO,

אוקיי זה הולך ככה בעתיד הקרוב אני קונה פורטיסמו ובמחשב יש לי Creative vibra 128 O/B האם אני יכול להפעיל את שניהם בו זמנית או שאני אצטרך לבטל את הקריטטיב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן יש לי טלוויזיה פיליפס 8660 משהוא כזה (LED 40") הסטרימר לא מכיר קובץ MKV. יש לי קובץ MKV 1080P ובתוכנת המרה אפשר להמיר לAVI 720P. יש תוכנה כלשהיא שמסוגלת להמיר לAVI 1080P בלי לפגוע באיכות??? ואם מישהוא יודע, מתי יצא עברית לטלוויזיה. תודה לעונים (::

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. רציתי לקנות טלויזיה 37/40 למרחק 2.3 מטר זה עלול לפגוע בראייה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בצפון יש חנויות שמתמחות רק ברמקולים? אשמח לשמוע המלצה לבית קפה גדול

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by 1nstall,

שלום לכולם, אתמול הגיע אלי מחשב חדש (מבוסס על h87-d3h) והעברתי אליו את הCreative XtremeMusic x-fi הישן שלי תחת ההנחה שהוא איכותי יותר מהonboard. אחרי נסיונות רבים, אני לא מצליח להוציא אות דיגיטלי לרסיבר דרך הSPDIF - וזה גם לי לחשוב שאולי אני צריך לזנוח את הכרטיס קול הישן, ולהתחיל להשתמש בon-board. השאלה העיקרית היא - האם בכלל שווה לעשות את המאמצים להפעיל את הCreative או שהALC892 כבר עדיף? ואם הCreative עדיין עדיף - אז נצטרך למצוא פתרון ליציאה הדיגיטלית שלו. תודה מראש ייטב.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. המחיר (5000) דיי מחשיד , האם הטלוויזיה הנל מומלצת? היא נמכרת ב5000 באחת הרשתות הגדולות וגם במספר אתרי אינטרנט האם יש טלויזיה יותר מומלצת בעלות 5000 לכל היותר ו46 אינצ לכל הפחות? לפי בדיקה שלי בעיין לא מזויינת ההבדל בין LCD לLED מבחינת איכות תמונה הוא משמעותי, אני עוד לא ראיתי LCD שאיכות הצפיה בה לא מרוחה לכן כנראה שאתעקש על LED גם מהסיבה שצריכת החשמל נמוכה משמעותית מLCD וגם בגלל שאיכות הצפיה טובה יותר באופן משמעותי תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שיראו יפה גם. שמתי עין על הLS-21 של לוג'יטק ממה שקראתי פה יש גם שממליצים על הMicroLab M-310 2.1 (למה הוא יותר טוב?) חשוב שיהיה מקום לחבר אזניות + בקר ווליום + בקר עוצמת באס מתכנן לקנות בTMS או KSP. הצרכים הם בעיקר מוזיקה למחשב של אחותי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by יוסי כהן,

רק דגם 2010 ולפחות 200 וואט לא משנה עים זה 5 או 2 רמקולים תקציב עד 1500 ש'ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני לא עושה כלום על המחשב מבחינת הסאונד, יש רעש של קליקים כאלה מהרמקולים, אין לי מושג מה יכולה ליהיות הבעיה. הרעש לא חזק במיוחד אבל מעצבן כל הזמן יש קליקים כאילו כמו רדיו בקליטה לא טובה, וגם הוא לא כל הזמן בזמן שמיעת מוזיקה לא שומעים אותו, וגם ככה הוא לא מופיע בתדירות קבוע. למישהו יש מושג מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by VGFreak,

סליחה על הנושא הפיוני, אבל אני מחפש כבר זמן רב כבל AUX (אוזניות 3.5 מ"מ זכר לזכר) אשר אחד הראשים שלו לפחות יהיה ב 90 מעלות (צורת 'ר'). איפה אני יכול להשיג אחד כזה כמה שיותר איכותי (הזולים שאני מצליח להשיג הם לא 90 מעלות והם נהרסים בממוצע אחת לחודש חודשיים). תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Guy King,

הנפח של הנגן רצוי שיהיה מינימום 4 ג'יגה, והמטרה העיקרית היא שאיכות הסאונד תהיה גבוהה ככל הניתן. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eozeri,

הולה, ה Optoma HD66 שקיבלנו בירושה למרתף החליט שכבר לא בא לו עלינו. יש שם כבר טלויזיה 65", אבל הילדים מדי פעם רוצים אווירת קולנוע. אז משהו כמו פעם בחודש יושבים לראות סרט. יש לכם המלצה על מקרן סבבה למרתף חשוך, תלוי מהתקרה, מרחק הקרנה של ~4.5 מ'? נראה לי שהתקציב שיאושר לי יהיה כ 4K בלחץ. תודה לכם תודה לכם תודה לכם

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by iakovl,

חשבתי לשדרג קצת את האודיו שלי מבלי להוציא יותר מדי המחשב מחובר רוב הזמן לטלויזיה שלי וחלק מהתוכן הוא 5.1 אז החלטתי למה לא... http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=361 המחיר סביר (600~), יש למישהו הכרות עם הסט הזה? או המלצה על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. התקציב לא ברזל אבל אין כוונה להוציא הרבה ואין דרישות איכות-אודיופילית במיוחד. סתם אוזניות לבתי כדי לחבר ל-XPERIA X10 MINI PRO שלה. דרישות: 1. עמידות כלל האפשר כי היא זורקת אותן בכל חור. 2. עדיף משהו לא מגושם - היא בת 11. 3. איכות אודיו לא זבל. 4. אם אפשר עיצוב צעיר ויחודי, צבעוני. לא מאוד קריטי אבל זה משחק בגילאים האלה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, בימים אלה אני מתכנן לשדרג את מערכת הסטריאו בחדר שתפקידה העיקרי הוא שמיעת מוזיקה מהמחשב, אם כי בעתיד אני גם מתכנן לחבר אותה לטלוויזיה. המערכת בנוייה מהחלקים הבאים: כרטיס קול של חברת Hercules דגםFortissimo III 7.1 רסיבר של חברת Pioneer דגם VSX-405 וזוג רמקוליים מדפיים של חברת JBL דגם XE-2 תחילה שקלתי לקנות מערכת רמקולים 2.1 אך מכיוון שהתקציב מאפשר לי לכוון גבוה יותר, אני שוקל כעת ללכת על רמקולים מדפיים. האם שידרוג של הרמקולים בלבד יכול לעשות את העבודה או שעלי גם להחליף את שאר המרכיבים של המערכת? אשמח לקבל עצות והכוונות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אם אני קונה מתאם מחיבור AV לבננה של כרטיס קול ומחבר מהצד השני לטלויזיה בAV,הקול יעבור?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן חברים, אני מחפש המלצה לזוג רמקולים מדפיים או מערכת סטליטים המגבר הוא JVC RX-8012P התקציב הוא בערך 1K שקלים והיעוד.... מוזיקה... סרטים... סאונד של טלויזיה ושל הפלייסטיישן.... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים