עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Fkl0ster,

היה זה יום סתיו נעים...הרוח הקרירה ליטפה את פני בעוד אני וחברי צ' צעדנו לנו לחנות אודיו במרומי הכרמל. מצוידים בדיסק Depeche Mode - Singles 81-85 (מקורי, למי שתהה) היו מוכנים לבחון מערכות סטריאו! נכנסנו פנימה והמוכר הנחמד הציע לנו לשבת. עם כניסתי לחדר, לא יכולתי שלא להתרשם ממה שיש שם: קופסאות מלבניות כסופות, בנויות לתלפיות, מסודרות בשורה באמצע הקיר הקידמי ומסביבן זוגות רמקולים שנראה כי עברו בקרת איכות נוקשה... המראה היה מהמם! אז מה היה לנו שם? Audio Analogue Puccini: מגבר איטלקי מדהים ביופיו, כסוף ובעל slick design. המראה שלו הרשים אותי במיוחד. המגבר פשוט "צעק" איכות: אפילו ממרחק מספר מטרים הוא נראה בנוי כמו טנק, והפאנל הקידמי שלו היה עשוי אלומיניום מוברש עבה במיוחד. שני …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שמעו זה ממש דחוף אני מתכוון להזמין את הרמקולים כבר ביום ראשון בבקשה עזרה וכמה שיותר מהר!! אני רוצה להזמין את הרמקולים הנ"ל,(Z-5500) השאלות שלי: הם טובים או שיש יותר טובים במחיר?. שמעתי שהם לא יכולים להיות פתוחים יותר מרבע שעה כי הם ניסגרים עקב חום,זה נכון?. אני קונה אותם מהאתר newegg.com ודודה שלי מארצות הברית מביאה לי אותם ארצה,רציתי לדעת האם אני אצטרך לשלם מכס?,או שרק בהזמנה לארץ אני צריך?. -ואם כן צריך לשלם זה קל "להבריח" אותם(?) מישהו עשה את זה? אם למישהו יש אותם הוא יכול להגיד איך הם? תודה מראש לכל העונים זה ממש דחוף אני ממש חייב תגובות ושיענו לי על השאלות אסור לי שדודה שלי תחזור בלי הרמקולים אסור לי לפספס את ההיזדמנות! ושוב תודה מראש לכל העונים זה ממש …

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by d_v,

שלום, במחשב הנייד יש לי יציאות VGA ו- HDMI (מחשב של compaq, מערכת הפעלה W7- אם זה משנה במשהו) הטלוויזיה היא טושיבה ישנה (מהשמנות... או המלאות אם להיות פוליטיקלי קורקט). מצ"ב צילום של פאנל החיבורים הקיימים בה. איך ניתן לחבר בין השניים? כולל העברת אודיו ולא רק וידאו. המטרה היא לצפייה בסדרות או סרטים, לא עבודה כמסך מחשב. ראיתי שיש חיבור קומפוננט (הומלץ כפיתרון בפורום זה) רק שאין לי מושג אם זה מתאים לטלוויזיה שלי. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by TomerPerez,

רציתי לדעת איך האוזניות האלו לשמיעת מוזיקת רוק בעיקר ואולי גם למשחקים בצורה קלה מאוד(למרות שישי לי אוזניות למשחקים). תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by THE FOX,

ברשותי אוזניות Equation RP-21, השידרוג הראשון שנעשה בהן הוא החלפת החיווט הפנימי ע"י אנטולי. מה עוד ניתן לעשות שישפרו את האוזניות מבחינת סאונד ונוחות? יצא לי לראות שהיה אדם שהחליף את הפאדים, והוסיף שבמהלך זה השתפרה הנוחות והצליל. אז מהיכן ניתן לקנות פאדים אחרים לאוזניה, משהו שיהיה יותר נוח , כמו ב AKG K701

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by babu,

תקציב עד 3K המסך בעיקר לסרטים ומשחקים לא חשוב לי זוויות צפיה מהצד או מ5676 מעלות העיקר שיראו טוב כשיושבים ממול מה המקסימום שאפשר להוציא מהסכום הזה כמובן FULL HD אני לא יודע איזה גודל אני רוצה כי אני מעדיף איכות על גודל כרגע אבל 35 זה המטרה ב3K עוד שאלה מעבר לכרטיס מסך שתומך HDMI יש צורך בחומרה נוספת שמעתי את המושג כרטיס טלווזיה משום מה זה נשמע לי קשור

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. תנו לי בבקשה לינק דרייבר של Creative Sound Blaster live 5.1 model:sb0220 חופשתי ולא מצאתי... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  8. שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לנגן שלי D2+ אני רוצה אוזניות IN EAR טובות ואיכותיות אני מבלה דיי הרבה זמן בנסיעות בגלל הצבא התקציב הוא עד 50$ (בגלל המכס) מחו"ל תמליצו לי על אוזניות והכי חשוב שיהיו מקוריות אם יש לכם איזה מוכר שאתם מכירים באיביי או חנות אמינה אחרת יהיה מצוין... תודה מראש לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by moshmushon,

אהלן. מחפש 32'' לסלון. מרחק הצפיה הוא בין 2 ל-2.5 מטר. רואה בעיקר טלוויזיה בכבלים (בדר"כ לא HD) וגם לפעמים סרטים מהמחשב. בעתיד רוצה לחבר גם media center. מקריאת ההודעות בפורום ראיתי שיש תמימות דעים על ה-32A450. אני צודק? תגידו, ומה עם פלזמה? אני לא מבין בזה כלום. תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by ekroni,

הזמנתי מאייבי את האוזניות steelseries siberia v2 והם לא בקופסא המקורית הם מגיעות בשקית של siberia וזה זול יותר מכיוון שאין את הכרטיס קול וכבל מאריך ועכשיו אני שם לב שהתיאור של המוצר לא תואם לתיאור המקורי זה מאייבי Sensitivity: 94dB±3dB Frequency response range : 18-19,000Hz Maximum input power: 40mw Impedance: 40ohm±15% microphone sensitivity:32±3dB microphone the Frequency response range:10-23,000Hz Quality: about 100g working voltage:4.5V ובאתר המקורי יש נתונים אחרים אבל לפי השם באיביי זה מקורי והבנתי שאסור למכור באייבי זיופים עם שם של מקורי אז איך אני אדע אם המוצר מזויף או מקורי ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי בקרוב אני קונה מחשב חדש ואין לי מה לעשות עם המחשב הנוכחי,חשבתי על זה שאולי יהיה אפשר לחבר את המחשב הזה לטלוויזיה 29" של טושיבה 100hz ולצלחת לווין פרטית שמחוברת גם לאנטרנט לצורך הורדת קודים לערוצים... האם יש משו נוסף שצריך לשפר במחשב הנ"ל?

12. Started by hal,

הי, משתמש עם סנהייזר hd600 האם הvincent khv 111 יתאים להם? איך הוא עובד בתחום התדרים הנמוכים ? והאם יש לו הגדרה ודינמיות בצליל? קראתי ביקורות טובות עליו באתר אודיו וקולנוע ביתי. תודה.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  13. היי לאחר שבדקתי באתר של COWON, חיפשתי בחנויות שאמורות למכור את הנגנים שלהם, ומסתבר שבמחסני חשמל בכלל לא מכירים אותם ובשקם אלקטריק רשום במחשב שיש אבל אין להם במלאי.. בZAP עצמו מצאתי רק שתי חנויות שמוכרות את הG3 והם TOP100.co.il ו karish.co.il אני מחפש חנות שהיא לא רק אינטרנט וזו בעיה.. אח שלי חוזר מלונדון אבל טוען שמצא רק במחירים של 120 פאונד ומעלה, שזה אומר כבר אותו מחיר כמו בארץ או יותר. אשמח לקבל עזרה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by EvenSteven,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח, התקציב לא אסטרונומי... ~1500 ש"ח. הדגמים עליהם חשבתי הינם : Iriver H340 Iaudio X5L יש לי בעייה להחליט על אחד מהם ...הבעיות העיקריות: ה-Iriver מאוד גדול ומסורבל, ואילו ה-Iaudio נוח יותר אבל הבנתי שתמיכת הוידאו שלו פחות טובה . השאלה לבעלי המכשירים : לגבי ה-Iriver : באיזו איכות ניתן לראות סרטי AVI ? (מבחינת fps) לגבי הIaudio : איך איכות השמע שלו בהשוואה ל-Iriver ? לגבי שני המכשירים : האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כדי להוריד אליו שירים ? האם ניתן להשתמש בו כדיסק רגיל ולנייד איתו קבצי סרטים בגודל "רגיל" (700MB) ? תודה

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by bneli,

מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Aviv C,

הורדתי מהאינטרנט סרט וכתוביות מתאימות. כשאני צופה בסרט יחד עם הכתוביות אני רואה בהתחלה את הכתוביות לא בזמן המתאים ולאחר מכן את אותן הכתוביות בזמן המתאים. איך אני יכול לטפל בבעיה?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by Yosi123,

ככה יש לי רסיבר של דנון שיש לו יציאת אופטית ו HDMI 5.1 אני מחפש כרטיס למחשב (פנימי) שיעביר לי אודיו ב 5.1 בחיבור אופטי תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  18. לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו. מישהו יודע איך פותרים את זה? מה ואיפה לשנות בהגדרות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by kobipk,

מה אתה אומרים על הדגם הזה העם שווה לרכוש אותו http://www.getit.co.il/Group/43970/12

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Slash87,

אתם מכירים את החברה הזאת של רמקולים?? היא טובה?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  21. כן אז נדפקה המערכת הקיימת, ואני צריך רדיו-דיסק לאוטו, בלי רמקולים וכל אלה..אלא רק את המכשיר עצמו תקציב: 300-400 בערך.. אתם יודעים אני לא צריך מערכת אודיופילית לאוטו, כי אני עם רמקולים מובנים OB רק משו שלא ידפק, שיהיה עם בולם בקפיצות ושלא יקרטע לי כל פעם שאני עולה על סלע פצפון.. ואני לא יודע איך זה עובד - אבל הם יודעים לקרוא תיקיות? וID3TAG.. אז..תודה רבה, ואם זה לא מתאים לפורום הזה תגידו לי פשוט לא מצאתי שום פורום שיותר מתקשר 8)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by aracer,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למחשב שלא יעלו הרבה יותר מ400 שקל אפשר לעבור בקצת.. אני מחפש רמקולים כמה שיותר איכותיים ועדיף שלא יהיה יותר מ2.1 כי אין לי הרבה מקום. תודה מראש אלון.

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by alon83438,

שלום! יש לי נגן MP3 מסוג CREATIVE MUVO^2 4GB . אני מעוניין לקנות אוזניות לנגן זה... בהם אשתמש בעיקר בנסיעות. אני מתלבט בין: סוני mdr-ex71 קוס PortaPro קוס Spark Plug סנהייזר Px 100 סנהייזר CX300 או אם למישהו יש הצעה אחרת בטווח מחירים זה. תודה רבה! אלון.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by Bakke,

היי, קראתי את הסיקור שיש בעמוד הראשי באתר ומה שהצלחתי להבין בגדול זה שעדיף לרכוש ATP3. השימוש העיקרי שלי לרמקולים: 1. מוסיקה אלקטרונית. (כלומר באס צריך להיות נקי). חשוב לציין שאני לא מתכוון להתפרע עם הווליום אבל שוב, צליל נקי,חד,באס איכותי חשובים לי. 2.משחקים,VOICECHAT וכדומה. המוסיקה יותר חשובה לי. קצת נמאס לי כל הזמן להיות מוגבל עם אוזניות ובנוסף כל כך הרבה שעות מידי יום עם אוזניות פוגעות לי בשיער. כרגע יש לי כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Moo,

היום קיבלתי את האולימפוס (המחודש) ויש לי כמה שאלות: ראיתי שהזכירו כאן שקיימת קושחה (FIRMWARE) לא רשמית של אולימפוס שנותנת יותר ווליום, אפשר לינק? ועוד שאלה - אתם יודעים איפה ניתן לקנות נרתיק לנגן? תודה

• 8 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.