עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gladiator1105,

יש לי מחשב טוב מאוד עם כרטיס מסך HD4870 יש בו מתאם DVI ל HD ויש לי מסך סמסונג 40 אינש שתימך FULL HD ורציתי לחבר אותו למחשב דרך כבל HD ל HD הבעיה שמרחק המחשב מהמסך הוא כ 7 מתרים ואני לא יכול לקרב אותו .. אמרו לי שקבל 10 מתר HD לא מפעיל רוזלוציות כבדות .. מה אני יכול לעשות ?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  2. אהלן חברה! אני מחפש אוזניות בגודל מלא (שמכסות את כל האוזן) בעיקרון אני משתמש היום באוזניות האלה לנסיעות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594776-REG/Sony_MDREX500LP_MDR_EX500LP_Premium_In_Ear_Stereo.html שהם לטעמי אחלה אוזניות אבל יש לדעתי מקום לעוד איכות, אבל בבית אני משתמש באוזניות פשוטות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/97718-REG/Audio_Technica_ATH_M40.html ואני מחפש משהו באיכות של הסוני ויותר לשימושי מוזיקה גיימינג וכו'. תודה רבה, דובי. נ.ב. יש לי paypal אז אם ההבדל משמעותי אני יכול להזמין מחו"ל אבל חשוב לי שיהיה אחריות בארץ.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי. אז נפלה ההחלטה על רכישת מערכת חדשה הכל כולל הכל. אם תוכלו לסייע לי בהרכבה, אודה לכם מאוד :-) המערכת צריכה לכלול: 1. טלוויזיה 42 אינטש עד 50 אינטש תומך Full HD (אין צורך ברמקולים כלל). 2. רמקולים סט 5.1 עדיפות לעיצוב מתכתי אפור\שחור (עדיף לא עץ... אבל לא מחייב) - זוג קדמיים רצפתיים גדולים גבוהים, זוג אחוריים קטנים תלויים על הקיר, מרכזי אחד קדמי סטייל דיוידי, סאב וופר. 3. מקלדת ועכבר. חשבתי על זה: http://www.vertigo.co.il/showSingleProduct.asp?p_id=71 4. מחשב מדיה סנטר (וכאן הבעייתיות). המחשב צריך לכלול: חובה: דיוידי מובנה קורא הכל (רצוי מאוד גם בלוריי, רצוי שיהיה אפשר גם להקליט איתו על גבי דיסקים [לצרוב כאילו]). תומך Full HD שלט חובה משמש כרסיבר לכל הרמקולים 5.1 (כלומ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני בעקרון צריך רמקולים טובים ולא אלה שבנויים במחשב נייד לשמיעת מוזיקה תוך כדי עבודה, גלישה באינטרנט וכו' שתנגן ברקע לא בקול רם ושאוכל להתרקז. כן לפעמים אני שם מוזיקה בווליום גבוה אבל לרוב אני לא. אני מעוניין בדגמים אלה: BXR1220 BXR1221 Octane 7 VS4621 אין הרבה מקום לסבוופר על השולחן עבודה שלי. האם לBXR עם סבוופר שווה לשלם פי שתיים יותר? לא יודע איפה אני אשים אותו דווקה, וגם אין לי שקע פנוייה לעוד כבל חשמל... OCTANE 7 הרבה יותר טוב משניים קודמים אבל סבוופר שלו יותר גדול ובטוח שלא יהיה לי מקום בשבילו על השולחן. תודה.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Shlaker,

שלום יש לי כבר 3 שנים את האוזניות של סהנאייזר cx300. הייתי ממש מרוצה מהם ונהנתי מהם אבל הם כבר בלויות, ונראה לי שגם האיכות ירדה, ולא נשארו לי גומיות. בקיצור בא לי להתחדש וראיתי שהמחירים ממש ירדו, אז עלו לי 200 היום זה 70, אז הcx500 עלו 500 היום 150.. בקיצור מה שווה לקנות היום בסביבות ה200 שקל? או איזה סהנאייזר טובות אני יודע.. חבר שלי קנה באיביי אוזניות של ד"ר דריי beats לא זוכר את הדגם במחיר הזה גם איך האוזניות שלהם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Trilandian,

היי, אני מחפש לקנות לעצמי זוג אוזניות ואני מתלבט בין שני דגמים: Sennheiser HD205 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=377038) Skullcandy G.I. (http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=916840070&sog=e-headphone) האוזניות הן בעיקר לשמיעת רוק כבד וטראנס בתחבורה ציבורית ,הליכות וכו'. אשמח לשמוע עצות בנושא. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by DAVIDKI19,

יש לי את הרמקולים האלה... היה להם מגבר עכשיו אין.... אפשר לחבר אותם למחשב רק דרך מגבר או שיש עוד דרכים? אם צריך מגבר מה המינימום שאני צריך בשביל הרמקולים? 2*40W

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

היי, יש לי מחשב מדיה עם Windows 7 עליו, וממנו אני מריץ Windows Media Center. אני זוכר שבהשקה בארץ מיקרוסופט השיקו גם "אתרים" מותאמים לטלוויזיה, עם גרסאות לרזולוציה נמוכה ולצפיה ממרחק. הנה, זה מה שמצאתי: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx מממ, איך אני נכנס לאתרים האלו מהמדיה סנטר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש ב-Winamp כבר המון המון זמן (קצת מעל 15 שנים) ואני מאוד אוהב את הפשטות שלה והאקוולייזר ואת זה שבתחילת כל שיר קיימת אפשרות לשמוע את השיר בעמעום (Fade In) אבל אני חושב שזמנה כבר הגיע ואני מחפש תוכנה שתחליף אותה. אני מחפש תוכנה לא כבדה כל כך עם אותם אפשרויות אקוולייזר ועמעום בתחילת כל שיר כמו שיש ב-Winamp אבל שתציג את השירים כמו iTunes (לפי אמן/דיסק וכ'ו). קיימת חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by yfital,

היי, לאחר עשור של שימוש ב5.1 של CREATIVE עתיק וחביב, סופית נשבר לי מהשלט המעצבן והווליום הבלתי ניתן לכיוון. אני עובר לבית חדש וגם יש לי יומהולדת אז החלטתי להתחדש לי עם רמקולים חדשים... אני עוד קצת מתלבט אם אני אחבר אותם למחשב או לטלוויזיה. הסלון לא גדול מאוד, 5X3 בערך (יש הכנה לחוטים בקירות אם אני ארצה 5.1) ויש לי בו PHILIPS 5406 שמחובר ל - WD TV LIVE החדר הינו חדר עבודה סטנדרטי כאשר במחשב שלי יש X-fi XtremeMusic. בעקרון אין לי בעיה גם לעשות של 5.1 כי יש לי קיר צמוד למחשב שאני יכול להעביר עליו חוטים אם אצטרך בשביל 5.1. כמה שאלות : 1. מה מומלץ בתחום הזה של המחירים (שאני אישית מעדיף יותר לכיוון ה-700). ראיתי שרוב ההמלצות הם לכיוון ה-X16, האם זה נכון ? כמו כן, האם הסט יתאי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ENKM,

שלום לכולם, כל מה שכתוב מטה זה נטו סיכום חווית לקוח של חברת מיקרולאב. אני לא עובד אצל החברה, אני לק מקבל שום דבר בתמורה למה שאני כותב כאן. כאשר מדובר "בחברה" מדובר על מיקרולאב עצמם, לא סידי-לוג ולא בעל החנות שמכר לי את הרמקולים האלו. כל הכתוב כאן נועד לשם שך שאנשים יבינו וידעו מזה מקירולאב, לא בחנות בתצוגה ולא אצל היבואן בקרטון. הסיפור מתחיל בכך שחיפשתי רמקולים סטראו לקנות עבור שמיעת מוסיקה. כל זה התרחש כ שלוש שנים לפני רק כאשר דגמי ה SOLO 4,5,6 ו 7 יצאו. באתי לחנות בבת-ים שמתעסקת עם מחשבים והזמנתי את הרמקולים הנל. הם הגיעו תוך שלושה ימים וישר הגעתי לאסוף אותם מהחנות. התקנתי אותם ואחרי כמה שעות האזנה האיתי מבסוט. עשיתי קנייה טובה חשבתי לעצמי. נשמעים טוב, נראים טוב, עולים…

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  12. היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by FatalClaw,

אני חדש בנושא ואני לא ממש מבין בו. אני מתלבט בין:Sennheiser HD 600 Audio-Technica ATH-M50 Monster Beats by Dr. Dre Studio מישהו מכיר\ממליץ\ממליץ על אחד יותר טוב\יש לו אחד כזה? אוזניות ב300$ פלוס מינוס עם איכות סאונד הכי טובה בתקציב.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by bneli,

מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. אהלן חברים.. ברצוני להתייעץ קצת לגבי רמקולים אני חובב מוזיקה די מושבע מבחינת אוזניות אני עם סנהייזר מאז ומתמיד ומאוד מבסוט עכשיו אני רוצה גם קצת איכות בחדר הפתוח אז החדר שלי די גדול.. יש לי כרגע 5.1 של לוג'יטק אני רוצה 2.1 אין לי צורך בסראונד אני חשבתי על אלו תגידו לי מה אתם אומרים יהיה הכי וליו פור מאני altec lansing MX6021 היתרון בהם זה א שהם 2.1 ולא כ 2 והם מאוד מאוד חזקים מבחינת הספק מה שמאוד חשוב לי כי אני אוהב ווליום האופציה השניה זה ללכת לכיוון המיקרו לאב MicroLab SOLO7C או אחד אחר מהסדרה מה אתם ממליצים מבין שני החברות האלו?? או בכלל יש לכם משהו אחר לגמרי בראש... תודה רבה לעוזרים ושיהיה סוף שבוע רגוע!

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by Student111,

מסוג קשת בחיבור חוטי לשמיעת מוזיקה, אין צורך בעוצמה גבוהה או במשהו מקצועי, אלא באיכות טובה לשימוש רגיל. עדיף שיהיה עם שלט שנמצא על החוט לשליטה בווליום, ואם יש - גם Pause/Play. תקציב - עד 200 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by slater,

אהלן חברים, יש לי מגבר של luxman בן 20 לערך, בכל מקרה, אני רוצה לחבר אותו למחשב לכרטיס קול של audiophile maudio 192. אני פשוט לא מבין את הדינמיקה בין חיבורים דיגיטליים ותקשורת אנלוגית וכו. אודה מאוד על עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tmpusr,

מוכרים בטריידזון: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/21772/cat/all שווה משהו? למה מיועד בעיקר?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכם חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, אני חדש בפורום ויש לי מספר שאלות דחופות (להיום-מחר) לשאול לגבי מערכת רמקולים של 2.1, כרטיס קול. תקציב : 1000 ש"ח שאלות : 1) האם מערכת Altec Lansing MX6021 טובה ביחס לתקציב הנ"ל ? כמו כן חשבתי גם על SOLO C6 (מערכת 2.0), הבעיה היא שאין לי כל כך מקום למקמם דווקא לעומת ה ALTEC. 2) האם כרטיס קול מובנה אך טוב וחדש יחסית יתמודד איתם כראוי או שאצטרך להחליפו (במסגרת התקציב), ולהוריד את רמת הרמקולים ? דגם הלוח אם הוא GA-890GPA-UD3H בתודה מראש SSDZONE

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  20. שלום, האם יהיה לי נוח להשתמש בטלוויזיה (הגודל עוד לא הוחלט וכך גם התקציב, מרחק צפייה 3.5 מטר) בתור מסך מחשב? אני רואה סרטים בFHD וגולש באינטרנט.. אם כן, איזה גודל עליי לבחור ואיזה דגם? המסך יתחבר לממיר HD של הוט ולמחשב. בתודה מראש, בן

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by yosiba,

שלום, רסיבר לעיל, השלט הפסיק להגיב. החלפתי סוללות ולא עוזר. קניתי שלט אוניברסלי כזה, וגם לא מגיב. איך אני יודע אם הבעיה ברסיבר או בשלטים? זה רסיבר לא חדש. בן כ 10 שנים. אבל חוץ מעניין השלט עובד בסדר. תודה. יוסי.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היום אני רמקולים מסוג סולו 6C שאני מעוניין למכור בתקווה לקבל 300-400 ש"ח עליהם. לאור חוסר מקום בשולחן ותשומת לב לעובדה שבפועל בשנה האחרונה כמעט ולא שמעתי בהם אלא ברמקולים המעפנים של המחשב נייד שלי - חשבתי לקנות אוזניות לפעמים שבהן כן ארצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך וכו'. חשבתי על התקציב הנ"ל לא מתוך ידע, אלא מתוך מחשבה שזה די מכובד לאוזניות טובות מאדם שהוא לא אאודיופיל. אציין כי במקרה שמעתי אתמול את האוזניות של 50 סנט - ה-SMS כמדומני בקרביץ (היו מוצגות כדי שישמעו) והם היו מעולות, המון באסים אבל לא ממש מפריע לי - נאמר לי שהן עולות כעת כ-700 ש"ח. היתי שמח לדעת איך הביטס שכולם מדברים עליהם, האם יש אוזניות אחרות? עדיפות כמובן "לבסט ווליו פור מאני" - אם יש משהו באזור 400 ש"ח שיכול…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום חברים אילו אוזניות In-Ear הכי טובות בטווח מחירים של עד 100 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצות לזרועות לתלייה על הקיר לרמקולים הנ"ל. חשוב לי שלא יהיו מקובעות כלומר שתהיה לי אפשרות לשחק עם הזווית (למטה - למעלה ולצדדים) כדי שאוכל ליצור את המיקום והזווית שיפיקו את איכות השמע המקסימלית. כמו כן, בגלל שהרקולים יתלו נמוך (קצת מעל 1.5 מטר) חשוב לי שלא יהיו מגושמות יותר מידי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים