עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תודה רבה אנשים זה חשוב http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7059361&product=1&type=1&= למקרה שהלינק לא יעבוד הנה המפרט הרסיבר כולל את כל המפענחים העדכניים: Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Prologic I/II, DTS, DTS Neo:6, DTS-ES 6.1 matrix, DTS-ES 6.1discrete עוצמת שמע מקסימלית: 95W X 6 (כולל הגברה לסנטר אחורי). יחס Damping Factor גבוה במיוחד 100, וממיר דיגיטלי 96 KHz / 24 Bit המאפשרים השמעה איכותית במיוחד של מוסיקה ללא עיוותים. מעבד סראונד 32bit חדש (YSS 938). 24 מצבי סראונד הכוללים השמעת סטריאו ב-6 ערוצים ומגוון מצבי Cinema DSP להשמעה ב- 6.1 ערוצים ומתן תחושת קולנוע אמיתית. מצב Silent Cinema לשמיעה באוזניות עם עיבוד DSP מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אוקיי אז ככה, יש לי שתי סטים של רמקולים: Creative Inspire 4.1 Altec Lansing ATP3 2.1 האלטק מתפקדים כ2.1 קדמיים. הקראייטיב משמשים כשתיים אחוריים (גם הסאב ממוקם מאחורה). עכשיו נותרו לי עוד שתי סטליטים של קראייטיב שאני מתכוון לחבר בתור סנטר, נותרו שתי יציאות באחורי הסאב של הקראייטיב (הוספתי תמונה כדי להראות טוב יותר איזה יציאות נשארו פנויות ואיך אני מתכוון לחבר, שימו לב הם מסומנות באדום), אז אני מחבר את הרמקולים שכביכול אמורים להיות קדמיים בקראייטיב ליציאה של הסנטר ואז אנימקבל "סנטר" עכשיו הבעיה שאני מחבר שתיים אבל שומעים רק מרמקול אחד, השאלה שלי היא האם לחבר שתיים או רק אחד והאם זה לא ידפוק את הרמקולים או הסאב או הכרטיס קול. *שתי הסטים מחוברים לAudigy 2 ZS. תודה רבה …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by BINI,

אני קצת בהתלבטות לגבי הרמקולים למחשב שאני קונה (למרות שכבר הזמנתי את הלוג'יטק עם המחשב אבל אני עדיין יכול לשנות). אני בעיקר שומע מוסיקה, משחק גם משחק אבל לא גיימר וגם רואה סרטים לפעמים... עכשיו יש את הAltec Lancing ATP3 שצריכים להיות מעוליםםם: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 או הLogitech X-530 שגם נחשבים טובים אבל השאלה אם אני צריך את את ה5.1 והאם זה לא יפגע לי בחווית השמיעה של מוסיקה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2661

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. נגן HD חדש מבית TOSHIBA - 20 גיגה שמשתמש כמובן בדיסק ה1.8 אינטש בו משתמש האייפוד וגם האייריבר החדש שלמעשה דיסק זה מיוצר ע"י טושיבה עצמה. השיא שקשור לקומפקטיות מגיע כאן בצורת העובי - 12.7 מ"מ בלבד - זה כבר באמת דק ומשקל נמוך ביותר של 138 גרם שבקושי מורגש , כמובן כל זה בא על חשבון הרוחב שמגיע ל 7 ומשהו ס"מ - קצת יותר מהאייפוד אבל לפחות האורך קצת יותר קטן , מה שמדהים אצלו זה הדקות והמשקל (ואני עוד התלהבתי מהדקות כשהישתמשתי באייפוד החדש). המסך שלו נראה קצת קטן אבל אין המון פרטים כרגע כמובן בא עם תושבת USB2 ותמיכה בהרבה פורמטים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lader,

ראיתי שהום סנטר מוכרים את המוכר הנ"ל ב 1000 ש"ח, האם כדאי לקנות אותה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SmurFin,

מחפש אוזניות לרסיבר בטווח של עד 1000 שקל הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by approx,

אני רוצה לשדרג את הריצפתים שיש לי התקצים הוא 6K אם זה חשוב אז יש לי מגבר של KENWOOD לא זוכר את הדגם אני יבדוק אם צריך

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכם.. העפתי את המחשב שלי מהחדר בגלל כל החום שהוא היה פולט וכי הוא תפס מלא מקום.. במקומו השארתי את הנייד שלי.. יש לי בעיה קטנה כי בחדר יש לי מערכת 4.1 רמקולים של רמקולים שתלויים בפינות החדר.. בנייד שלי יש כניסה למיקרופון ויציאה לאוזניות\SPDIF .. מאחר ואני לא יודע איך לחבר את הרמקולים למחשב ככה שישמעו מכל ה4 אז החלטתי לקנות כרטיס קול חיצוני. בינתיים מצאתי : PCMCIA Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook Audio Card CREATIVE USB SOUND BLASTER LIVE! 24BIT EXTERNAL Zalman ZM-RSSC Creative Audigy 2 NX Creative Digital Music מה אתם חושבים עליהם ? יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים ? אני לא נעול על קריאטיב.. ואני גם לא רוצה את הדבר הכי יקר\מה שממלה את התקציב שלי .. גם משהו …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני רוצה לחבר את ה-HTPC הישן שלי לטלוויזיה החדשה. הטלוויזיה הישנה הייתה CRT, והמחשב התחבר ב-S-VHS. החדשה היא LCD, אז זה לא אופציה. כרגע יש לי שתי אופציות: Component - אדום-ירוק-כחול מהיציאת TVOUT VGA בהנחה שאני רוצה לראות תכני FULL-HD - היציאות האלו יאפשרו את זה? מי מהן יותר איכותית? אני יכול לשקול לשדרג את הכרטיס לכרטיס פשוט שיש לו HDMI - אבל חוץ מהוספת הסאונד - מה עוד זה יתן?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gadykay,

שלום אנשים נתחיל מזה שאני קצת בור בתחום האוזניות ואני מחפש אוזניות למוזיקה (סגנונות מגוונים) עד 300 ש"ח או המקביל באיביי (אפשר לסטות עד 350). מה שחשוב לי באוזניות שיהיו over the ear ושלא יפריעו לסובבים אותי (לא סובל את אלה ששומעים בפול ווליום באוזניות פתוחות וכולם שומעים יחד איתם ובגלל זה אני גם לא יעשה את זה לאחרים, נראה לי שזה נקרא "בידוד" שוב מתנצל על הבורות) ואם אפשרי שיהיה מיקרופון בגלל שרוב הזמן האוזניות יהיו מחוברות לפלאפון אבל לא קריטי. בתודה מראש אשמח לכמה שיותר המלצות כדי שאדע מה לבדוק בחנויות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://www.apple.com/ipod הם כאן, והם כאן כדי להישאר ! קבלו נא את הדגמים החדשים של הנגן הטוב בעולם - iPod. ובנוסף עדכון נוסף : iPod Software 1.3 (ל-Mac בלבד בינתיים) :ylsuper: :smilyDJ: :bigok: :dance:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by hell,

אני הולך להזמין Z-640 הם במחיר שפוי והאיכות ממש טובה לדעתי לגבי כרטיס קול אני חושב על משהו איכותי אבל לא הכי יקר מצאתי כמה דגמים מענינים אני אשמח מאוד אם תיתנו דעות והצעות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=3362 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4603 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_258&products_id=833 יש ב KSP אאודיג'י 2 6.1 ב 420 הוא שווה משהו? אני רוצה כרטיס קול שיתמוך בכל הטכנולוגיות שיהפכו למינסטרים וישלטו בסאונד במישחקים בשנה הקרובה אני לא צריך יציאות מיוחדות רמקולים מיקרופון וזהו לדעתי אני מוגבל לתקציב של 500-550 גג! בבקשה תעזרו נ.ב. לסקורפיון אני מיצטער אם עי…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ההמלצה היא בשביל חבר שלי, אין לו מושג בתחום ולמען האמת גם לי לא. אז תמליצו לי על דגם מסויים תפרטו עליו ועל התכונות שלו ועל המחיר שלו. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by alexta-z,

שלום לכולם ניסיתי לחבר את המערכת רמקולים שלי (2.1) לסאונדסטורם על הABIT NF7-S שלי ומשום מה שום צליל לא יצא ! בדקתי פעמיים שהרמקולים עובדים והדרייברים של הלוח אם מעודכנים. יש לי גם FORTISSIMO 7.1 של הרקולס ועליו הרמקולים עבדו נהדר.. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שרק כשקניתי את הלוח-אם הכרטיס קול עבד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. esi juli@192 2. m-audio audiophile 2496 3. audiotrack prodigy 4. e-mu 04040 או כרטיס קול אחר עד 900 ש"ח ואנטולי אם אתה שומע אותי. לפי מה שהבנתי יש לך נסיון עם הכרטיסים האלה איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה ויש לו דרייברים הכי נוחים ? אשמח אם תענו לי תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. טוב, אני מחפש אוזניות חדשות לIPOD נאנו לשמיעה בחוץ. קודם כל, עד היום שמעתי בAKG K412 או איך שלא קראו להן לפני זה (K24P או משהו). אחרי זה היה לי את הK414 שיש להן טווח טיפה שונה אבל הן סגורות, ולא כל כך נהנתי, אז לקחתי את הרפידות שלהן (רפידות עור בניגוד לספוג המגעיל של 414) ושמתי על 414 אחרות שקניתי. לאחר מכן, יצא לי לקנות את הK240 הפתוחות של AKG, שנשמעו מדהים מהמערכת, אבל לא במכשיר נייד, והיו דיי ענקיות. הבעיה היא כזאת, אני רוצה להשקיע עכשיו סכם שנע בין ה80 ל110 דולר (אפשר לחרוג, אל תקחו את זה כסכום מחייב) באוזניות פתוחות. אם יהיה צורך אני ארכוש מגבר נייד FIIO E5 או מגבר אחר,אבל אלה צריכות להיות אוזניות שהאייפוד שלי מסוגל להגביר כמו שצריך עם זה, לווליום גבוהה גם באיזורים …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by netanel11234,

שלום מישהו יודע באיזה אתר ניתן לקנות WAV למוזיקה? את beatport אני מכיר junodownload.com מכיר 7digital.com - לא נותן לקנות qobuz.com - לא נותן לקנות תודה

18. שלום רב אני טס לחול ללא פלאפון ומתכנן את כל השיחות עם הארץ לעשות דרך סקייפ. אני רוצה לקנות אוזניות + מיקרופון איכותיות מספיק כך שאני אשמע וישמעו אותי כמו בטלפון. עד 250 ש"ח בנוסף האם אפשר המלצה למיקרופון שולחני איכותי גם התקציב שלו עד 250 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. היי ברשותי זוג רמקולים Epos ES11 (מוגברים על ידי Musical Fidelity A1) הבנתי שרצוי להניח אותם על סטנדים. לא דאגתי לכך כשרכשתי את המערכת משום שבזמנו לא היה לי מקום בחדר לסטנדים. אז, רציתי לדעת: א. היכן ניתן לרכוש סטנדים חדשים? ב. מה אני אמור לחפש בסטנד, כלומר איך לדעת אם הוא יתאים ויספק את הסחורה? האם כל סטנד בגובה המתאים (הבנתי שזה אמור ליהיות כ-60 ס"מ) שיכול לשאת את הרמקולים (כ-8 קילוגרם כל אחד) יתאים או שצריך לבדוק עוד פרמטרים (למשל: רגליות בצורת ספייקים?)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום חברים ראיתי את הרמקולים של חברת MICROLAB מדגם M-200 באתר של וואלה שופס במחיר של 198שקל ובשאר המקומות בזאפ המחיר הוא 225 שקל. ואני ישתמש ברמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים. מה שרציתי לדעת מה דעתכם עם כדאי לקנות אותם במחיר הזה. קישור למוצר - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IWM200

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. בקושי קולנוע ביתי, אבל נראה לי שזה המקום... יש לי רמקולים 2.1 במרפסת (מקורה) ואני רוצה לשים שם מכשיר שינגן בעיקר מוזיקה עם ממשק נוח וקל לתפעול ככל האפשר. רצוי משהו זול אבל שיעבוד ולא ישבוק אחרי יומיים. * כניסת USB חובה * כניסת SD מאוד רצויה * יציאת אוזניות/אודיו לרמקולים * תומך MP3 ו-DIVX (כתוביות בעברית זה בונוס). * ממשק נוח לתפעול - נראה לי שעדיף מסך בגודל סביר + שלט. * לא יקר (עד 300-400 ש"ח ועדיף פחות). חשבתי על איזה נגן DVD זול עם כניסת USB אבל ללא מסך של ממש (רק VFD) הממשק שלו מאוד מסורבל ולא נוח לניווט, במיוחד עם מאות שירים ב-DVD או DOK למשל. האפשרות השניה שעלתה לי היא DVD נייד עם מסך 7 או 8 אינטש (גם בונוס בנסיעות ונייד יותר) אבל הם יקרים יותר וההתרשמות…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הלכתי לבסוף עד הJVC 5042 רסיבר שעלה לי בדיוטי פרי 150 דולר + סט של 5 רמקולים של ELTAX UNIVERSE שעלה 99 דולר ..עלה הכל 249 דולר!!!...ותגידו דרך אגב ...אני יודע שאני לא צריך לצפות ליותר מידי מהרסיבר ועוד יותר לא מהקמקולים של ELTAX ..אבל מישהו שמע אותם האם הם שווים 99 דולר או שקניתי משהו מזעזע!!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב, חברה שלי היא סטודנטית בתקשורת אינטראקטיבית, והיא צריכה מפעם לפעם לערוך סרטונים, להוסיף ולערוך סאונד וכו'. אני זקוק לכרטיס קול שיהיה תואם ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L (לא יודע האם זה רלוונטי כלל), ובנוסף למערכת שמע באיכות שתספק את צרכיה הלימודיים. תפות המקום של המערכת צריכה להיות קטנה יחסית, ומתאימה לפינת מחשב טיפוסית (לא רמקולים ענקיים ודומיהם). התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אך גמיש. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום.. אני מקבל A450 של סאמסונג, אין לה כניסה לסקארט ואני בסה"כ רוצה לחבר את הממיר, אבל באיכות כמה שיותר טובה.. יש לי כבל סקארט שיוצא מהממיר, ומוציא לי 3 יציאות RCA לטלויזיה, אבל לפי מה שהבנתי ה RCA מאבד איכות... האם S VIDEO יותר איכותי מ RCA? מה לגבי המרת הסקארט לחבור דיגטלי? (HDMI, DVI, VGA) ראיתי רק במחירים כמו 300, אין פחות? ואם אני נגיד קונה כזה חיבור, SCART TO HDMI, זה באמת ישפר איכות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי את ה TV מדגם הנ"ל ... ומשהו לא מסתדר לי. המפרט של ה TV: http://www.proview.com/Product/Product_Page.aspx?sn=439π=121&ii=3451 לפי מה שרשום שם, היא תומכת HD 480p/720p/1080i עכשיו אני יודע שהרזולוצית מקסימום שלה היא 1360X768 אבל משום מה אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה הזאת במחשב (יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GTS עם דרייבר הכי מעודכן) אצלי אפשר 720X1280 אבל זה רושם Not Supported. בנתיים אני עובד על 1024X768 שזה גם טוב. 2 שאלות: 1. איך אפשר להגיע למצב שאני אוכל להגדיר את הרזולוציה במחשב על 1360X768? 2. אם אני ממשיך להשתמש ב 1024X768 , זה יכול להציג תכני HD כמו שצריך? תודה! 8)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים