עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Classify,

התקציב הוא עד 3K. לא צריך 3D, SMART TV וכו.. רק שתקרא סרטים מ-USB ותתמוך בקריאת כתוביות. המטרה היא בעיקר לראות סרטי HD ו-YES.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Domovoi,

מחפש טלויזיה קטנה (21) לחדר,60HZ+ אם זה אפשרי עד 1000 תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by or2077,

אני צריך לקנות כרטיס קול למחשב מסיבה שלא קשורה... רציתי לשאול אם כרטיסי קול לא מובנים באים עם כניסה למיקרופון? אם אתם צריכים לדעת איזה אז הנה הכרטיסי קול שחשבתי עליהם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=365&CatCode=206 http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=SOUNDPCI4&Cat2Cat1ID=5519&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=992 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=991 אם יש הצעות אחרות אז התקציב הוא עד 70 שקל... אבל זה חייב להיות מחנות שאפשר לבוא לשם ולקנות (תנאי של אבא שלי)... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני חדש כאן אז אני מתנצל מראש באם האשכול הזה כבר נפתח בעבר. חשבתי לשתף אתכם בטיפ קטן שנתקלתי בו לאחרונה, זה חזר על עצמו ב-2 ניידים שהיו לי וקראתי באנגלית מאמר שזו בעיה כללית. המדובר על כרטיסי קול של חברת Realtek מסדרת high definition audio אלו כרטיסי קול שנפוצים כיום במחשבים ניידים רבים. וינדוס 7/ויסטה יודע להתלבש אוטומטית על ההתקנה שלהם ובאופן עקרוני מפעיל אותם בסדר אבל כשבאים להקליט באמצעות המיקרופון של הנייד, או לחילופין, שרוצים להקליט ישירות את הסאונד שיוצא מכרטיס הקול ולאו דווקא מהמיקרופון - אז מתחילות הבעיות. מסתבר שוינדוס 7/ויסטה לא יודע איך להפעיל שם את פונקציית ההקלטה, לפחות זה מה שהיה לי ב-ACER ASPIRE ONE וב-ASUS F6V אגב, הורדת הדרייברים מאתרי היצרן של הנייד לא …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Mr. Z,

נמאס מאוזניות גרועות מחפש אוזניות טובות. לא סגור אם רוצה אוזניות מלאות (קשת) או אוזניות IN EAR אז השמח להמלצות משני הסוגים! מחפש אוזניות אטומות, לא אוהב לשמוע אחרים ושאחרים שומעים את מה שאני שומע אני שומע טראנסים,פופ ורוק (בערך 50%, 30% ו-20% בהתאמה) אוהב "להרגיש" את הבאסים אבל לא כאשר הבאס מורגש ומשתלט על שאר הצלילים איכות בנייה עמידה למה יש לי נטייה להרוס דברים כך שכדי שזה יהיה "עמיד" יחסית

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אוקיי החלטתי שהגיעה הזמן להלחיף את מערכת ה-2.1 העתיקה שלי. המערכת שייכת לחברת לוקסון, ואין לי מושג איזה דגם, הידע שלי באודיו לא שואף רחוק.. אז הנה תמונה: חח נסו לזהות את הדגם.. אני יוסיף את הפרטים שכתוב על המגבר אולי זה יעזור: luxeon EB 2.1 output power:15w+5w*2 P.M.P.O:1000w impedance:4ohm driveunit: subwoofer:4" speakers:3" frequnecy responce:50hz~20khz separation:>45DB S/N ratio:>65DB power supply:AC220V/50HZ LUXEON AV (SHENZHEN) INDUSTRIAL CO.LTD. עכשיו שאלה על ה-ATP3: מומלץ להחילף את המערכת הזו ב-ATP3? אם לא, איזו מערכת כן תבצע שיפור משמעותי בסאונד? [באופן כללי] תודה!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MDK,

הבנתי שיש היום פלאפונים עם כרטיס קול באיכות POLY 64, וזה כבר מספיק כדי לשמוע MP3 השאלה אם יש פלאפונים עם זיכרון בגודל סביר - 256 או 512 מגה?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by erjerjerj,

יש לי רמקולים 2.1 CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp הרמקולים מגיעים עם שלט. כאשר השלט נמצא על עוצמה נמוכה אז אחד הרמקולים לא פועל, בדקתי ומצאתי שהבעייה היא ביציאה של ה SUB ולא באחד הרמקולים הקטנים (הבדיקה נעשתה ע"י הצלבה בין חיבורי הרמקולים) פתחתי את ה SUB ולא ראיתי חיבורים מנותקים או קבלים נפוחים. למישהו יש רעיונות איך אפשר לתקן את ה SUB? אילו רכיבים צריך להחליף? הרמקולים כמובן לא באחריות. (אני חושב שמה שקרה הוא שהשלט שולט בזרם, ומוצא אחד של ה SUB הפסיק להגיב לזרם נמוך) בתודה לעוזרים, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום חברים ראיתי את הרמקולים של חברת MICROLAB מדגם M-200 באתר של וואלה שופס במחיר של 198שקל ובשאר המקומות בזאפ המחיר הוא 225 שקל. ואני ישתמש ברמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים. מה שרציתי לדעת מה דעתכם עם כדאי לקנות אותם במחיר הזה. קישור למוצר - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IWM200

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by RJ1,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם כרטיס קול מובנה. בחודש הראשון הכל עבד חלק ושמעו בסטיראו מהחודש השני שומעים רק באוזן שמאל. למה זה ומה אפשר לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קניתי כבל hdmi to hdmi ואין סאונד בטלויזיה. יש לי וינדוס xp וכרטיס מסך geforce 9500 gt והבנתי שצריך לשנות משו בהגדרות של הכרטיס קול , אבל אני לא יודע בדיוק מה. תודה

12. Started by Amit_Alcobi,

יש לי חיבור scart RGB בTV ואני רוצה לעשות אותו קומפוננט כדי שהapple TV שלי יתחבר לTV אז אני רוצה לדעת אם יש מתאם כזה והאך איכות החיבור. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by KingRaptor,

טלוויזיה Samsung LA37A550P (תמיכה 1080p) די-וי-די Pioneer DVD Player DV-410V 1080p USB 4-16Gb של Sandisk סרטי HD רצים ואחרי כמה שניות \ דקות קופאים והDVD נתקע לחלוטין (רק ניתוק מהשקע עוזר) לעומת זאת הטלוויזיה מתפקדת מעולה מול ה- Yes HD בסרטים ובערוצי ספורט. אני טוען את הסרטים מ-USB stick ומעברים ב-HDMI לטלוויזה דרך הDVD. שאלתי: 1. איפה ה-ChokePoint ומה תוקע? קראתי ש-DVD שאינו BLUERAY לא מסוגל להתמודד עם הפורמטים השונים של סאונד, צבעים, רזולוציות וכו' - האם הפתרון הוא קניית מכשיר Blueray 2. אולי קיימים מכשירי streamer עדיפים? כיוון שאני לא משכיר סרטי בלו-ריי ובעיקר מעביר מהמחשב (בעל רשת בייתית) 3. אולי הבעייה במקום אחר? הטלוויזיה? ה-USB איטי מדי לק…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by pssheba,

שלום, שיר מסוים, ברצוני להפריד בין קולו של הזמר לליווי. האם זה אפשרי? קיימת תוכנת מחשב העושה זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by שלום חנוך,

מעונין לקנות לחדר של אחותי LCD 32. השימוש העיקרי יהיה צפיה בטלויזיה ובסרטים ביס. פרט לכך אין דרישות מיוחדות, שיהיה איכותי ואמין. עדיף שיהיה עם פנאל מבריק - אני התרשמתי מצבעים מאוד יפים בדגמים האלו. אשמח להמלצות וכמו כן המלצות על מקומות לקנות באיזור הצפון תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SMAZ,

לא יוצא לי קול מהמחשב גם מהכרטיס קול און בורד וגם מכרטיס קול פתאום הרמקולים בסדר עובדים בדקתי אני לא רואה את האקוליזר{הסמקל של הרמקול}זז ואני עובד עצות :-\ איזה עוד פרטים צריך לרשום?כדאי שיעזור לכם להבין מה הפתרון של הבעיה שלי

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 8-Ball,

שלום, קניתי לפני יומיים את ה ATP3 חיברתי אותם והם עובדים בסדר והאיכות שלהם טובה. הבעיה היחיד שיש איתם היא שאני שומע רעשים סטטים ברמקולים שמושפעים מפעולות שאני עושה במחשב, נגיד אני מזיז את העכבר ולפי הקצב שבו אני עושה את זה, יש רעשים מהרמקולים, או נגיד כשאני טוען תוכנה או דברים כאלה. נוסף לזה יש גם רעש כשאני מכבה את מנורת השולחן שלי. ברמקולים הקודמים (סתם רמקולים) לא נתקלתי בזה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by shmulike,

קיבלתי טלויזיה Marantz דגם FX32LC II קיבלתי את הטלויזיה עם מעמד שמחברים אותו עם ברגים. העיניין הוא שאני לא מצליח לחבר את החרא הזה לטלויזיה. אין שם איפה לחבר את הברגים. אין לי איך לדבר עם הבעלים הקודמים לשאול איך הם חיברו. וחיפשתי ברחבי גוגל פתרון לבעיה - ולא מצאתי. אם יש למישהו מושג, או שיש איזה מקום שאפשר לבדוק איך עושים את זה, אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by SharP,

אני הייתי רוצה לקנות מערכת סוונד עם וופר ו5 רמקולים(5.1 או איך שזה) ואני ממש אבל ממש בור בעניין הזה אז מה אתם אומרים יותר טוב? איזה מערכת איכותית זולה ורעשנית(!!!) כמה שיותר אפשר תמצוא בארץ אם בכלל כרטיס קול איכותי + רמקולים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני משתמש עכשיו ב2 הרמקולים של המערכת סטריאו שלי שהם טובים לדעתי אבל הם לא משהו מדהים, חיברתי אותה למחשב. יש לי בינתיים כרטיס קול די ישן Creative Vibra 128 ויש לי כסף לשדרג אותו. יש לי בחירה בין: Hercules Fortissimo III 7.1- 300NIS Creative SoundBlaster Live 5.1DE- 217NIS שווה לי לקחת משהו מאלה ואיזה אתם ממליצים? אני יודע שההרקולס יותר טוב אבל האם זה מצדיק את ההבדל במחיר, יש לי 2 רמקולים די בסדר. אני ירגיש בהבדל בכלל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Omri643,

מה עדיף משלושת הטכנולוגיות? למה DLP לא נפוצות בישראל כמו LCD? האם הן יותר טובות? כי לפי מה שהבנתי הן יותר איכותיות, ויותר זולות איפה אפשר להשיג כאלה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by whitefang212,

אני רוצה לקנות רמקולים טובים עד 250 ש"ח שיהיו עם סאב וופר ושיהיה כניסה לאוזניות נוחה.. ראיתי את הרמקולים Logitech Z313 ב-230 ב-KSP האם הם טובים ואיכותיים? או שיש יותר טובים באותו מחיר אבל של חברה אחרת? והאם יש יותר טובים כאן? תודה מראש לעוזרים ולמגיבים!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, כדי שהשאלות שלי יהיו מובנות יותר אני אתאר תחילה את מצב המערכת קולנוע שלי: בסלון אחד יש LCD (עם רמקולים מובנים) שמחוברת ב-HDMI לרסיבר (וידאו + סאונד) בנוסף, בסלון אחר יש מקרן + מערכת 7.1 רמקולים שמחוברים לאותו רסיבר. כמו-כן, יש בבית עוד 2 אזורים עם רמקולים (מטבח וחצר) שמחוברים גם הם לרסיבר המרכזי. הרסיבר הזה תומך ב-3 zone-ים, כאשר ל-2 האזורים המשניים (מטבח וחצר) הוא מעביר את הסאונד באופן אנלוגי בלבד. המקורות ("ספקי התוכן") בכל הלאגן הזה הם: YesMaxHD ו- מחשב (HTPC) 1) אני מחפש פתרון להוציא סאונד מהמחשב ב-2 יציאות שונות בו-זמנית. כלומר, תוכנה שאני יוכל לנגן מוזיקה במחשב והיא תוציא את הסאונד גם ביציאה דיגיטלית וגם באנלוגית. ב-XP זה היה פשוט, המערכת הפעלה הנדרשת כאן היא…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, בימים אלה אני מתכנן לשדרג את מערכת הסטריאו בחדר שתפקידה העיקרי הוא שמיעת מוזיקה מהמחשב, אם כי בעתיד אני גם מתכנן לחבר אותה לטלוויזיה. המערכת בנוייה מהחלקים הבאים: כרטיס קול של חברת Hercules דגםFortissimo III 7.1 רסיבר של חברת Pioneer דגם VSX-405 וזוג רמקוליים מדפיים של חברת JBL דגם XE-2 תחילה שקלתי לקנות מערכת רמקולים 2.1 אך מכיוון שהתקציב מאפשר לי לכוון גבוה יותר, אני שוקל כעת ללכת על רמקולים מדפיים. האם שידרוג של הרמקולים בלבד יכול לעשות את העבודה או שעלי גם להחליף את שאר המרכיבים של המערכת? אשמח לקבל עצות והכוונות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Rebellion,

אוקיי, אז יש לי רמקולים יחסית חדשים ואיכותיים שעד היום עבדו מעולה [ 2 רמקולים + סאבוופר] אני לא מבין מה הבעיה - אין בעיה בהתאמת חומרה עם הווינדוס, הרמקולים דולקים, מחוברים למחשב, הווליום למעלה.. אבל עדיין לא שומעים! אני חושב שזה מאז שקירבתי את המחשב נייד היום (השתמשתי במצלמה שלו) ופתאום הרמקולים החלו לעשות רעש באס מתמשך. WTF עושים?

דיונים חדשים בפורומים