אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
תודה לכם,קניתי כבל ועכשיו יש לי בעיה אחרת אחרי שחיברתי אני רואה בטלווזיה רק את התמונה של השולחן עבודה שלי (רק התמונה ללא שום דבר אחר) אם אני משחק עם ההגדרות של הDISPLAY אני מגיע למצב שבו רואים חלק במחשב וחלק בטלווזיה (שולחן עבודה ואייקונים במחשב וכל תוכנית פתוחה בטלווזיה וכו') וגם כן לא הצלחתי לראות סרט בטלווזיה איך אני מסדר את זה והאם יש תוכנה מומלצת לצפיית סרטי HD?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=4279 נראה ממש זול. המטרה שלי היא לראות ערוץ 1,2,10 במחשב. כתוב שזה תומך HD. מישהו יודע משהו על זה? איך זה כזה זול? זה באמת עובד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחפשים מסך המשמש רוב הזמן לסרטים דרך האינטרנט/DVD ומעט לפעילות OFFICE רגילה (80/20%). מכיוון שהמחשב בסלון אנחנו רוצים מסך שיהיה מספיק גדול שיתאים לצפייה ממרחק של כ- 2.5 מטר. חשבנו לכיוון פלזמה כי אהבנו את איכות הצפייה. שאלות: 1. האם עבודה עם פלזמה טובה/מאפשרת עבודת מחשב סטנדרטית (נניח שצריך לכתוב מאמר ולשבת 3 שעות על וורד) 2. בהנחה שכן, מה המסך המומלץ בתקציב של 3K (אפשרות לחריגה לכיוון 3.5) מה דעתכם על פלזמה SAMSUNG דגם PS-42C450 3. בהנחה שלא, מהו אם כן המסך המומלץ מכל סוג שהוא (LCD,LED ושות') בתקציב הנ"ל יש לי יציאת HD מהמחשב. 4. בנוסף ציוד היקפי של רמקולים ושות' לצרכים הנ"ל לחדר בגודל 4 על 3.5 מטר בעלות של 1K עם חריגה של 250 ש"J תודה רבה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה על טלוויזיה 32-37" שלא עולה יותר ב-3000. תודה. =][br]פורסם בתאריך: 3.03.2011 בשעה 17:18:08 הקפצה....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני רומה לייצר מערכת סראונד בסלון (5.1) וגם למקם מחשב שם שממנו אני אפעיל את כל הסרטים, המוזיקה וכו. בנוסף אין לי דרישה לעוצמות צליל חזקות. אני מתלבת בין 2 אופציות: 1. לקנות רמקולים איכותיים למחשב וכרטיס קול שתומך ב-5.1 2. לקנות רסיבר ורמקולים תואמים מה אתם ממליצים? ממה שהבנתי אופציה 2 תפיק צליל איכותי יותר, אך אני מתקשה להעריך בכמה (אם ההבדל זניח אז זה לא שווה את ההפרש במחיר). ולכל שאלות התקציב: אני מוכן להשקיע כמה אלפים (גג 5). אם יש דגמים מומלצים אז גם אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל קניית מסך לסלון שיהיה מחובר ל-HTPC גודל 32-37 לצפייה בסרטים בלבד, ללא טלוויזיה. כיום אין לי מקלט טלוויזיה בבית ואני לא משלם אגרה, אני גם לא מעוניין לשלם בעתיד ולא רוצה להכניס לבית מקלט טלוויזיה מכל סוג שהוא. האם קיימים מסכים ללא מקלט מובנה או האם יש אפשרות להסיר את המקלט הקיים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת 4.1 של peerless... עובי כל רמקול 2 ס"מ הסאב הוא 20 ס"מ גובה ו13 ס"מ רוחב אני לא יודע אם המערכת טובה אם מישהו יודע שיגיד לי...תמונה של הרמקולים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא הסאונד הוא נרחב מספיק בשביל להחזיק עוד עשרות פורומים מלבד זה, אבל אני אינני אודיופיל ואסתפק בפתרון פשוט וזול לבעייתי. לכל אלה שהמפרט הבא כבר יוצא להם מכל החורים - אני מצטער מראש על כמות ההודעות שאני שולח בנושא זה, אבל תשמחו ודאי לשמוע שהדדליין למחשב הוא שבוע הבא ועם קצת מזל כבר בשבוע שאחריו אוכל לשרשר הודעות סיכום על קנייתו והרכבתו ואף לענות לכם על כמה שאלות. להלן מפרט למחשב חדש - על הסיבות להעדרותו של כרטיס קול מהרשימה יש להמשיך ולקרוא... AMD 2600 מחיר 1840 (KSP) ASUS A7N8X Deluxe מחיר 924 (PANDAS) Corsair CMX512-2700LL - CAS 2 מחיר 1082.92 (xx) Gigabyte MAYA II 9700 PRO מחיר 1995 (PANDAS) Zalman CNPS6000Cu מחיר 175 (KSP) Chieftec Dragon DX-01PLD Purple מחיר 460 (…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamingforce.com/forums/showthread.php?t=63028&highlight=Sound+Quality
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עושה הרבה צלילות בבריכה\ים והייתי רוצה מערכת MP3/FM שאני יכול לקחת איתי לתוך המים ושישארו בחיים. יש המלצות? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! פעם הביאו לי במתנה סט רמקולים 2.1 זולים(80 ש"ח)... קיצר היום בזמן שלא שמתי לב התוכי שלי לעס את הקבל שם שמחבר בין הסאב לשני הרמקולים האחרים... אין אפשרות להלחים... אני גם לא רוצה כי זה רמקולים דראעק אז את הרמקולים אני אצטרך כנראה לזרוק.. או אולי אני אקח את המגנטים ואז אזרוק זה הסאב: מאחורה יש יציאה לin ולout ויציאה לאוזניות. עכשיו חשבתי, יש אפשרות לקנות זוג רמקולים יחסית איכותיים ולחבר אותם לסאב במקום לקנות גם סאב חדש? הסאב דיי מספק אותי למרות שאם אני עובד את ה60% בווליום אז הכל(והקול ) נשמע בעעעעעעע... מה אתם אומרים? לשמור את הסאב או לקנות הכל חדש? מה שחשוב לי זה שתהיה אפשרות לשים סרט או מוסיקה ממש ממש חזק בלי שתהיינה הפרעות כלשהן.(על פול ווליום) תקציב: …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני חושב על לקנות את הנגן שבכותרת הוא די יפה, קיבולת גדולה (לי היא מספיקה ביותר), ויתרון גדול במיוחד: סוללה שמחזיקה 24 שעות (לפי מה שהיצרן אומר) אני לא בטוח אם לקנות ואני לא ממש אכנס בזה (רק אזכיר שאחרי הטיול שעוד שבוע וחצי אני לא אשתמש בו יותר מדי, והוא יקר) אז כמה מילים עליו לא יזיקו, תודה (:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקרן Optoma HD20 (תומך ב-1080p 60Hz). מחובר למחשב שלי עם כרטיס HD4780 בכבל 15 מטר של HQ דרך יציאת DVI (בכרטיס מסך) וכניסת HDMI (במקרן). משום מה אני לא מצליח להוציא אות מהמקרן מעל 25Hz ברזולוצייה של 1080p. כבר חרשתי על כל מקור מידע אפשרי ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. כרגע אני על 1080p 25Hz וכאשר אני מעלה את זה ל-60Hz כל המסך מתמלא צבעים ורוטט. כבר חשבתי על הכל - אולי הכבל 15 מטר ארוך מדי, אולי הכרטיס מסך לא יכול שדר 60Hz אבל שללתי כל אופציה כזו. עזרה, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן המפרט, בארץ 409 ש"ח כולל משלוח ומע"מ, האם הזמנה מחו"ל הינה משמעותית זולה יותר? אם כן, מהיכן מומלץ לרכוש? חשוב מאוד שההזמנה מחו"ל תהיה עם זמן אספקה של כשבוע/שבועיים, ולא חודש/חודשיים, אחרת אני מעדיף לרכוש בארץ. [ATTACH=CONFIG]6252[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה לנגן MP4 איכותי עד 200 ש"ח לבן דוד חרדי. יש לו כרטיס זכרון SD חיצוני ככה שלא חשוב כמה יהיה במכשיר. הוא רק רוצה לראות סרטי אנימציה כשרים במכשיר שיהיה לו לטיולים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש העיקרי לרמקולים האלה הוא מוזיקה רציתי המון זמן לקנות את הCreative INSPIRE T6060 5.1 אבל הבנתי שדווקא למוזיקה הם פחות טובים ויותר למשחקים וסרטים ראיתי פה בפורום שאנשים ממליצים על הM960וMicroLab שזו חברה שאני לא מכיר, הרמקולים נראים ממש איכותים ביחס למחיר השאלה שלי אם הם טובים למוזיקה? ואם בכלל רמקולים 5.1 עדיף מ2.1 בנושא של מוזיקה? תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה קניתי רמקולים למחשב ATP-3 (הם 2.1), אגב רמקולים מעולים אני משתמש בהם במחשב אחר כבר שנה בערך ומאוד מאוד מרוצה... אז השאלה שלי האם זה חיוני להגדיר את הרמקולים של המחשב בהגדרות הצלילים כ2.1... אם זה כן חשוב אז יש לי עוד שאלה... יש שם את כל האפשריות 2.0,5.1,7.1 וכו' אבל לא 2.1.. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתקופה הקרובה חברת RIO תפסיק להתקיים, ולא תייצר יותר נגני מוזיקה חדשים.. זאת לפי החלטת חברת האם שלה לפרק אותה, מחוסר רווחיות RIO היתה אחת מיצרניות הנגנים (FLASH) הראשונה, ולאורך השנים חידשה ע"י המצאות כמו ה RIO KARMA (אחד מהמגנים הכי משוכללים עד היום), וה RIO CARBON (אחד מהנגני MP3 הקטנים הראשונים בשוק, ועד היום נגן טוב), וגם היה לה ליין די איכותי של נגני FLASH ספורטיבים...... חברת האם תמשיך לתמוך בבעיות שיש עם המכשירים הקיימים, ומכרה את כל הטכנלוגיה של הנגנים לחברת SIGMATEL שמייצרת את מרבית ה DSP שיש בנגני ה MP3 כיום... כולם ציפו להמשך של ה RIO KRAMA שאמור לשלב את היתרונות שלו עם הממשק של ה RIO CARBON, אך כנראה שזה לא יצא לפועל כבר... http://news.com.com/The+day+Rio…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש המלצה לזוג רמקולים מדפיים או מערכת סטליטים המגבר הוא JVC RX-8012P התקציב הוא בערך 1K שקלים והיעוד.... מוזיקה... סרטים... סאונד של טלויזיה ושל הפלייסטיישן.... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, לפי מה זכור לי יש פה כמה אנשים שהאוזניות האלו היו\נמצאות בבעלותן, ורציתי לשאול עד כמה הן מאבדות מהסאונד אם לחבר אותן לכרטיס קול מובנה של מחשב ולא DAC כמו FIIO E10 (או כל דבר אחר בתקציב)? ומחיפוש ברשת הבנתי ש MKII נשאר בערך אותו דבר רק יותר קל להנעה, עד כמה זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הרמקולים מדגם SOLO6C של Microlab. המחיר הנמוך ביותר שמצאתי הוא 725 ש"ח בחנות בשם KingPC. מישהו במקרה שמע עליה או קנה ממנה ויכול לחוות דעה עליה? לחילופין, מישהו יכול לתת לי לינק לחנות טובה המוכרת אותם במחיר דומה יחסית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית טלויזיה LCD. התכנים שאני עומד לראות- ערצים 1,2,10, וגם DVD מרחק הצפייה - 2.7 מטר. מה עדיף? "32 או "37 אינטש? האם FULL HD פחות טוב מ HD READY , או שזה כבר לא משנה? זקוק לעצה, כדי שאוכל לקנות בשקט. תודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר Denon AVR-X1200W שנרכש לפני כמעט 3 שנים. להבנתי האחריות היא לשנתיים בלבד https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71ucOQscgOS.pdf נראה כי נשרפו לי חלק מהכניסות האחריות של ה-HDMI (לא מציגות כאשר כניסות אחרות כן מציגות) קונקרטית, מה שעובד: Aux Cbl Blueray Game מה שלא עובד: Dvd/bluray Media player מה ניתן לעשות בעניין? האם יש מעבדות במרכז שיתקנו במחיר סביר? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ה-CRT 34" התקלקלה ואני מעוניין לעבור ל-LCD לסלון. המרחק הוא קצת פחות מ-3 מטרים בין המסך לספה, האם הגודל 37" מתאים למרחק כזה? מטרות - שידורים רגילים, HD, חיבור מחשב, אייפוד/אייפד, מצלמה, כניסת USB יהיה נחמד. ראיתי בינתיים אופציה אחת שנראית טוב - LG 37LD460: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים עליה ואם יש עוד משהו ששכחתי לרשום אז תגידו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, ברצוני לרכוש מסך lcd בגודל של 26 אינצ'. התקציב שלי הוא כ:1700. מסיקור קטן שערכתי באינטרנט וברשת מצאתי טלוויזיות במחיר הנ"ל של חברות לא מוכרות (לי לפחות, לא מבין גדול): Akai , Hisens , Skyworth וכדומה. מצאתי טלוויזיה של היסנס 26 hdready במחיר של 1340. לשיפוטכם...אשמח לקבל הארות בנושא. בררכה, issac.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-