אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום . במסכי מחשב יש סוגי פאנלים TN PVA IPS הTN נחשב לזול ביותר והנחות. ה PVA טוב יותר וה IPS נחשב לטוב ביותר בעל המון צבעים. איך עובד כל עניין הפאנלים בטלוויזיות LCD? יש גם שם סוגי פאנלים ? יש שם פאנלים מובילים שלפיהם אפשר לבחון ולבחור את המסך הרצוי ? בקיצור , איך בדיוק זה עובד? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר להכין שלט רחוק שישלוט על עוצמת הווליום ברמקולים creative megaworks 550 ? יש לו שלט חוטי, אך ישנה דרך להוסיף באיזשהו אופן, לא חוטי ? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני הגעתי לשלב שאני מעוניין לקנות נגן עכשיו אני לאחרונה די עסוק כך שאני לא יודע ממש מה יש :-[ אז חשבתי שאולי אתם תוכלו להמליץ לי 8) התכונות שחשובות לי זה: 1)רדיו FM 2)טייפ מנהלים 3)אפשרות לניגון רנדומלי 4)ו 500MB זיכרון ויותר וזהו אם אתם מכירים נגנים כאלה אני אשמח לשמוע המלצה ולגבי מחיר כמה שפחות אבל אני גמיש בהשקעה שלי.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את VIVENCO SR66 ורציתי לשמוע ביקורות בינתיים הן רצות מצוין בידוד מדהים ואין לי תלונות אבל אשמח לשמוע דעה הן עלו לי 69 ש"J שוות את המחיר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצפון יש חנויות שמתמחות רק ברמקולים? אשמח לשמוע המלצה לבית קפה גדול
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש שם משהו ששווה קניה? משהו שיעלה באיכותו על videologic ZXR-500? (רק מערכות 5.1 אמיתיות! )
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לקנות מערכת סוונד עם וופר ו5 רמקולים(5.1 או איך שזה) ואני ממש אבל ממש בור בעניין הזה אז מה אתם אומרים יותר טוב? איזה מערכת איכותית זולה ורעשנית(!!!) כמה שיותר אפשר תמצוא בארץ אם בכלל כרטיס קול איכותי + רמקולים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו ב2 הרמקולים של המערכת סטריאו שלי שהם טובים לדעתי אבל הם לא משהו מדהים, חיברתי אותה למחשב. יש לי בינתיים כרטיס קול די ישן Creative Vibra 128 ויש לי כסף לשדרג אותו. יש לי בחירה בין: Hercules Fortissimo III 7.1- 300NIS Creative SoundBlaster Live 5.1DE- 217NIS שווה לי לקחת משהו מאלה ואיזה אתם ממליצים? אני יודע שההרקולס יותר טוב אבל האם זה מצדיק את ההבדל במחיר, יש לי 2 רמקולים די בסדר. אני ירגיש בהבדל בכלל? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את ה-Xtreamer Pro והוא עובד טוב רוב הזמן. הסרטים שאני מוריד הם באיכות HD (הסרטים ששוקלים 4-8 ג'יגה...) בפורמט MKV, כאשר לעיתים רחוקות יש סרטים שהוא לא מצליח לקרוא לי, הוא רק מנגן את האודיו של הסרט אבל אני רואה מסך שחור וכשאני לוחץ על INFO אני רואה שהרזולוציה של הסרט היא 0x0. אתם יודעים מה ניתן לעשות לגבי זה? אולי צריך עדכון גרסה? זה מוזר שחלק סרטים זה מפעיל וחלק לא וכולם באותו הפורמט. תודה מראש, גיא
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף אוזניות.......אני מוכן להשקיע בסביבות 150 -200 גג (ניראה לי שהקצבתי יותר מידי אבל בגלל שהשקעתי כבר על ה GTXP אז יאללה על הדרך..) אני לא מבין בזה , אבל אני מקווה שבמחיר שהקצבתי אני יכול לקחת משהו ממש איכותי! תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה כן כן אני צריך רק אוזניות בתקציב של עד 50K אבל שלא יחרוג! למה אבא שלי אמר לי שאני מקבל מה שאני רוצה ליומולדת ואני רוצה אוזניות אבל הוא הקציב לי 50K עכשיו יש לי כמה בקשות מיוחדות 1)שלאוזניות יהיו 2 רמקולים אחד לכל אוזן 2) שיהיה חיבור בין 2 הרמקולים 3) שתהיהי יציאה למחשב 4)שהחיבור למחשב יהיה בצבע ירוק ואחרון חביב שהחוט לא יהיה יותר ארוך מ362 ס"מ כי זה מקשה.. בתודה נבוזר!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחוברות ל COWON D2. אשמח לשמוע את עצתכם, תודה[br]פורסם בתאריך: 4.11.2009 בשעה 12:38:07 זה בסדר, כבר אין צורך. ביקשתי מהן יפה והן נפתחו לבד... עיצה לרוכשים בעתיד - מלבד זה שהן יושבות מדהים בתוך האוזן, ובעלות טווח ביניים-גבוה מכובד, הן לוקות בנמוכים שזה פשוט מבחיל. מקווה שזה ישתפר עם הזמן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה (כל מיני) והרצאות מיוטיוב. חשוב: שיהיו נוחות באוזן ולא יציקו אחרי זמן ממושך, שיהיו אטומות כלפי חוץ, שלא כל העולם ישמע מה אני שומע. עדיף שיהיה מגבר על החוט למקרה של סרטוני יוטיוב עם הקלטה חלשה במיוחד. תקציב: עד 250 מKSP בלבד. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אודה על המלצתכם לאוזניות לפי המפרט הבא: מבודדות מהסביבה. בכוונתי לשמוע בהן מוזיקה תוך כדי לימוד בכיתה רועשת, אינני מעוניין לשמוע את הרעש, וגם אינני מעוניין בזליגת קול מהאוזניות החוצה. איכות צליל טובה מאוד. קלות משקל ככל האפשר. עמידות לאורך שנים. תקציב: עדיף 300 ש"ח, אבל אם האיכות יוצאת מהכלל, גם 600 ש"ח ויותר בא בחשבון. היו לי כמה זוגות של אוזניות סנהייזר שעלו הון תועפות, נתנו איכות קול מעולה אבל התפרקו כמו נייר וזלגו קול כמו מסננת. לא בזה אני מעוניין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את האוזניות הנ"ל לפני שבועיים, אחרי בדיקות וקריאות וכו, והיום הם הגיעו! קבלו אנבוקס וסיקור קצר. אני אנסה לדייק כמה שיותר ולהיות כמה שיותר נייטרלי. זהו הסיקור הראשון שלי. *האוזניות עדיין לא עברו BURN IN, אשתדל לעדכן בהמשך. מפרט: Transducers/Drivers: Dynamic, 10.7mm Rated Impedance: 32ohms Closed Dynamic Sensitivity: 110dB at 1mW Frequency range: 20 ~ 20000Hz Distortion: <= 0.3% @ 94dB Channel balance: =< 3dB (at 1000Hz) Rated input power: 10mW Maximum input power: 40mW Plug: 3.5 mm 45-degree gold plated Cable length: 1.3 meters Y co…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי את הרמקולים של חברת MICROLAB מדגם M-200 באתר של וואלה שופס במחיר של 198שקל ובשאר המקומות בזאפ המחיר הוא 225 שקל. ואני ישתמש ברמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים. מה שרציתי לדעת מה דעתכם עם כדאי לקנות אותם במחיר הזה. קישור למוצר - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IWM200
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עקב חיפוש אוזניות חדשות למשחקים החלטתי לנסות להחיות את הכרטיס המת שלי. אני אתחיל מהתחלה: יום בהיר אחד הכרטיס לא זוהה במערכת (אני לא סגור אם זה היה וויסטה או 7) ניסיתי לשנות מיקום בלוח אם, דרייברים שונים אבל שום דבר לא עזר והוא רשם לי UNKNOWN DEVICE לבסוף התייאשתי מהכרטיס שעלה לי 600 ש''ח וחזרתי לכרטיס החצי מובנה שלי (הכרטיס קול בעיקרון מובנה אבל הוא בא בניפרד עם הלוח אם) היום ניסיתי להתקין אותו שוב, כיביתי את המחשב חיברתי את הכרטיס והדלקתי.... המחשב עלה כתב לי שהוא זיהה חומרה חדשה ולבסוף שהוא לא הצליח להתקין אותו (יש לציין שאני עם 7 עכשיו וביוס מעודכן להכי חדש של ASUS) עד כאן הכול טוב ויפה, בגלל שהוא לא הצליח להתקין את הכרטיס הוא ישר מפנה אותי לקבל עזרה באינטרנט או לחפש …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה, וברצוני לרכוש טלויזיה חדשה (42 אינץ בערך, FULL HD). אני מתלבט בין טלויזיה חכמה לבין רגילה עם אופציה לחיבור מחשב או סטרימר. אשמח לעצתכם על בסיס המידע הבא: מעבר לערוצים הבסיסיים שיש בעידן פלוס, שיגיעו עם הממיר בטלויזיה, אין לי כבלים או לויין. אני רואה מדי פעם סרטים וסדרות, ומעדיף ערוצי טלויזיה מחו"ל, בעיקר מבריטניה, כאלה שאין בחבילות הכבלים בארץ. לדוגמא, SKY SPORTS, BT SPORTS, BBC ONE וכו'. אני מתלבט האם יש ערך מוסף לטלויזיה חכמה (האם שווה לשלם עוד בשביל YOU TUBE...) ? האם נוח יהיה לחבר מחשב ? בכל פעם שארצה לראות אצטרך להעביר את הטלויזיה ל HDMI הרלוונטי, להדליק את המחשב, לחכות שיעלה הווינדוז, להיכנס לאפליקציה שדרכה אראה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך לראות סרט מ דיסק און קי באיכות קולנוע איך לחבר את המערכת ל tv
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פה 2 טוויטרים שכתוב שהם 80W (לא אומר לי הרבה,אשמח לקבל הסבר גם על זה...) מאחורה יש הוראות וכתוב: SYSTEMS UP TO 80W/CHANNEL - יש כזה ציור שאומר שחיברו טוויטר במקביל בין שני החוטים של הדרייבר SYSTEMS UP TO 120W/CHANNEL - יש אותו ציור רק עם נגד של 150OHM 20W מחובר בין ה + של הטוויטר ל +של הדרייבר SYSTEMS UP TO 160W/CHANNEL - יש ציור שאומרים לחבר 2 טוויטרים במקביל לדרייבר אחד איך אני יודע מה מתאים לי? (אם אתם שואלים על הרמקולים שלי אז אין לי מושג לא רשום עליהם כלום ולא אני קניתי אותם הם בערך חצי מטר ). רסיבר של AKAI קצת ישן... AA-8030 ...קצת הרבה... אליו מחוברים המחשב והטלויזיה ושני הרמקולים מתחברים אליו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב לא ברזל אבל אין כוונה להוציא הרבה ואין דרישות איכות-אודיופילית במיוחד. סתם אוזניות לבתי כדי לחבר ל-XPERIA X10 MINI PRO שלה. דרישות: 1. עמידות כלל האפשר כי היא זורקת אותן בכל חור. 2. עדיף משהו לא מגושם - היא בת 11. 3. איכות אודיו לא זבל. 4. אם אפשר עיצוב צעיר ויחודי, צבעוני. לא מאוד קריטי אבל זה משחק בגילאים האלה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיראו יפה גם. שמתי עין על הLS-21 של לוג'יטק ממה שקראתי פה יש גם שממליצים על הMicroLab M-310 2.1 (למה הוא יותר טוב?) חשוב שיהיה מקום לחבר אזניות + בקר ווליום + בקר עוצמת באס מתכנן לקנות בTMS או KSP. הצרכים הם בעיקר מוזיקה למחשב של אחותי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני מחפש אוזניות אשר אני אוכל להשתמש בהן בזמן הרכיבה על האופניים. עד עכשיו השתמשתי בJBL REFRENCE 220 אך מסתבר שהן מזויפות והכבל נקרא מבפנים באזור הפלאג ולכן שומעים רק באוזן אחת... לכן אני רוצה לקנות חדשות, הפעם בארץ ולא בEBAY כדי לא ליפול שוב על זיופים, התקציב שלי הוא 200 ש"ח. מה מומלץ? עד עכשיו הסתכלתי על שני דגמים עיקריים, Sennheiser CX400 2, הן עולות 200 ש"ח ונראות טוב מאוד, מה דעתכם? אוזניות נוספות שהסתכלתי עליהן הן: AKG K324P אשר עולות 140 ש"ח וגם כן נראות טוב מאוד אבל שמעתי שהן מעט עדינות,הן באמת עדינות? איך הן? בקיצור מה לדעתכם עדיף מבין שני הדגמים? אפשר גם להוסיף דגמים נוספים להשוואה אם כדי לראותם! תודה, ניצן נ.ב. אני אשמח …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה. ידידותי לא מעניין אותי מצידי שייצטרך דרייברים. צריך אודיופילי רציני ווליום חזק שיכול להפיל קיר... (סתם הגזמתי אבל רצוי :-* ) 20 ג'גה ומעלה. האם CREATIVE ZEN EXTRA 30GB יעמוד בצרכים האלה? אני צריך גם שיינגן MP3 VBR וזהו.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למקרן קול סביב 2500-3000 ש"ח טלווזיה 65 אינצ', סלון 5x5 , מרחק 4 מטלוויזיה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-