עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Guarding angel,

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.dzikie.net%2F%3Fart%3Dgenius_sw51_ht&sl=pl&tl=en יתרונות : + מבנה עץ איכותי. + עיצוב. + סאבוופר חזק המספק באס חזק וטוב. + כבלים ארוכים. + שלט. +"ורסיטלאיות" ניתן לחבר למקורות אודיו נוספים. (DVD,מגבר,מחשב) מינוסים : - אין רגלי גומי. - לפעמים צורמים בטונים גבוהים. (מאמין שדרוש כיוון נורמלי בכדי לסדר את הבעיה) סה"כ רמקולים נחמדים עפ"י הביקורת ושיעשו עבודה נאמנה. קרדיט לאתר www.dzikie.net על הביקורת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Elad87,

טוב אז ככה אני יוצא לטיול של כמעט שנה למרכז ודרום אמריקה וקניתי לטיול cowon I7 16GB לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי אותו במלאי של איזה חנות, קניתי אותו בעיקר בגלל איכות הסוללה שזה ממש חשוב לי כי יש לי ניסעות באוטובס של ימים. אני מקווה מאוד שלא עשיתי טעות, בנתיים אני מרוצה. עכשיו מה שנשאר זה רק אוזניות שאני ממש רוצה להחליף, יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי בארץ או בדיוטי פרי בטורונטו (אין לי אפשרות לצאת לעיר) לפני שאני נוחות במקסיקו. אז מה כדי לקנות איזה דגם? ואיפה? התקציב: 50$ ואני גמיש סוג: עדיפות לכפתור

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כרגע אלו הן המובילות: רמקול למחשב Logitech Z523 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745952 רמקול למחשב JBL CREATURE 3-2.1 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753953 רמקול למחשב MicroLab X13 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750585 רמקול למחשב Altec Lansing VS4621 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758879 ת'אמת אין לי שום נסיון עם אף אחד מהרמקולים האלה לכן רציתי לשמוע דיעה ממישהו שכן יש לו\היה לו אחד מאלה הדגמים האלה הם בסה"כ אוסף מהמלצות פה ושם וחיפוש זריז בזאפ לפי תקציב אז אם פספסתי משהו אני אשמח לשמוע.. עוד דבר שחשוב לציין אני מעדיף איכות מאשר עוצמה כרגע יש לי את הדגם VS2421 של altec lansing עוצמה יש הרבה אבל איכות לא ממש מה גם שכל פעם שאני מקבל שיחה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה שאלות על האוזניות המפורסמות של KOSS; PortaPro ולשאלות: דבר ראשון, אני יודע שזאת שאלה מעוד כללית אבל, מה יש לכם (המשתמשים של PORTA PRO) לאמר על האוזניות האלה? דבר שני, עוד פעם מופנה אליכם, המשתמשים של האוזניות האלה, אני ראיתי שיש להן מן כזה ברזל שיוצא בדיוק במקום שבוא האוזן (ראו תמונה), זה מציק? זה בכל נוגע באוזן? תודה בהקדם!!! אני חושב על לקנות אבל אלו הזברים שבאמת עוצרים אותי... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אוקיי זה הולך ככה יש לי כרטיס קול מובנה (AC97 (ABIT ISE-7 רילטק חיברתי אותו דרך היציאה האופטית לרסיבר . קודם בסרטים של AC3 העברתי ל SPDIF ושמעתי בסראונד (קצת חלש - זה בסדר ? ) א) האם יש אפשרות שגם בסרטים סטראופוניים/שירים MP3/משחקים אני אוכל לשמוע בכל הרמקולים ? ב) האם ישנה אפשרות להגדיר את הכרטיס כך שמתי שאני אעשה TEST לכל הרמקולים , אני באמת אשמע אותם ? (עכשיו אני שומע רק את הקידמיים) ג) הבנתי שדולבי פולוגיק 2 יכול לעשות סראונד ממקור סטראופוני האם זה נכון ? ואם כן איך אני יכול להשתמש בו בסרטים (DIVX XVID ) ? ד) יש איזה שהוא מדריך לחיבור רסיבר למחשב צעד אחרי צעד ? ה) תגידו לי שאני אוכל לשמוע את המוזיקת פתיחה של NFSU דרך הרסיבר בכל חמשת הרמקולים .. בבקשה.. תודה ! ו) אם…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם:AA8-DURAMAX INTEL PENTIUM 4 SYSTEM BOARD SOCKET 775. אני בטוח שהכרטיס תומך בסראונד כי יש לו בנוסף ליציאות האופטיות, יציאות RCA לרמקולים אחוריים, סנטר, סאב וכו'. אתמול חיברתי את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (שלמיטב ידיעתי משדר 5.1 לרסיבר) ושומעים סטריאו אחלה אבל בלי קדמי ואחוריים. יש את את התוכנה REALTEK שמדמה סראונד. כשהכדור מקיף אותי הסטריאו מעולה אבל כשהכדור מתקרב קדימה ואחורה הסאונד נחלש במקום שהרמקול הקדמי והאחוריים ישמיעו צליל. האם מישהו יבוא לעזרתי??? :-) תודה...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yashal,

איזה דיון מושלם... אני גם חדש בפורום וגם קיבלתי את הH10 החמוד שלי D: אני מאושר עד הגג!!!!!!!!! ... בקרוב שאראה את המכשיר יותר לעומק אני אביא ביקורת עליו שאני אכין... (אם אתם רוצים)... המכשיר עצמו קטן (קטן זו לא מילה, פיצפון ) והמסך 1.5 אינץ', פשוט מדהים מומלץ ב-ח-ו-ם לכל מי שמתלבט, ואני אחד שהתלבטתי חודשיים (!) בין האייפוד מיני (שאגב בחנות אמרו לי שהוא לא טוב לעומת האייריבר הזה) לH10. עשיתי את הבחירה הנכונה לדעתי אם מישהו רוצה ביקורת שיגיד, ומי שרוצה המלצה לגביו שיגיד. אמממ.... מה אגיד לסיום? אני מקווה להנות בפורום פה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by almogila,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Lior4543,

אהלן, יש ברשותי שני רמקולים גדולים "בוקסות" מעץ שקיבלתי משכן שלי, אני רוצה לחבר אותם איך שהוא לרמקולים שיש לי במחשב ואני לא יודע איך, אני פיצלתי את החוטים של הבוקסות וראיתי שיש ככה: חוט אדום חוט לבן וחוטים דקים בין שני החוטים (אדום ולבן) איך אני יכול לחבר אותם למחשב? או למערכת רמקולים עם סאבוופר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SharP,

אני הייתי רוצה לקנות מערכת סוונד עם וופר ו5 רמקולים(5.1 או איך שזה) ואני ממש אבל ממש בור בעניין הזה אז מה אתם אומרים יותר טוב? איזה מערכת איכותית זולה ורעשנית(!!!) כמה שיותר אפשר תמצוא בארץ אם בכלל כרטיס קול איכותי + רמקולים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by orninyo,

שלום קניתי רסיבר DVD marantz er1600 והכתוביות בעברית מופיעות הפוך איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by TheRoda4,

מצאתי רמקולים שאני רוצה לקנות-jamo s 803 אך נהיה לי כאב ראש רציני מכל עניין המגבר. כל אחד אומר לי משהו אחר מישהו יכול להמליץ על מגבר שמתאים לרמקולים הנל? משהו זול באופן יחסי חשוב לי שיתמוך בלוטוס ואפשרות חיבור למחשב

13. Started by SMAZ,

לא יוצא לי קול מהמחשב גם מהכרטיס קול און בורד וגם מכרטיס קול פתאום הרמקולים בסדר עובדים בדקתי אני לא רואה את האקוליזר{הסמקל של הרמקול}זז ואני עובד עצות :-\ איזה עוד פרטים צריך לרשום?כדאי שיעזור לכם להבין מה הפתרון של הבעיה שלי

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ALÞHA,

מחוברות ל COWON D2. אשמח לשמוע את עצתכם, תודה[br]פורסם בתאריך: 4.11.2009 בשעה 12:38:07 זה בסדר, כבר אין צורך. ביקשתי מהן יפה והן נפתחו לבד... עיצה לרוכשים בעתיד - מלבד זה שהן יושבות מדהים בתוך האוזן, ובעלות טווח ביניים-גבוה מכובד, הן לוקות בנמוכים שזה פשוט מבחיל. מקווה שזה ישתפר עם הזמן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הנה שרטוט חובבני של החדר. איפה להציב את הרמקולים, עם איזו זווית, שינויים שיש לעשות וכו'. וכן, אילו בעיות אקוסטיות צפויות לי בחדר. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום חברים ראיתי את הרמקולים של חברת MICROLAB מדגם M-200 באתר של וואלה שופס במחיר של 198שקל ובשאר המקומות בזאפ המחיר הוא 225 שקל. ואני ישתמש ברמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים. מה שרציתי לדעת מה דעתכם עם כדאי לקנות אותם במחיר הזה. קישור למוצר - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IWM200

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שירים מ-CD קנוי , או שרים שמורידים בפורמט של 192kbps האם הכרטיס קול הזה תומך בזה ? או רק Sound Blaster Audigy 2 שראיתי שהוא תומך ב-192kbps ו-24 BIT שאלה שניה האם בסרטים ב-DVD הסאונד הוא בפורמט של 192kbps ו-24 BIT תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by jonnyed,

שלום חברים, לפני יומיים קניתי רמקול מוגבר חדש מחנות "ענק המוזיקה" הרמקול כולל - USB, מיקסר מובנה 360 WAT רמקול מוגבר MIXTECH, 15" כולל נגן 360W LK-655-2 USB - 3 קניתי אותו כי אני רוצה לעשות מין אולפן קריוקי בחדר שלי, בנוסף רכשתי גם מיקרופון של SHURE SM58 לקחתי רמקול חזק במיוחד לא בישביל להשתולל עם הווליום אלא בישביל שכשהווליום על חצי הוא נותן איכות יותר טובה מאשר הווליום על עוצמה מלאה. הנה הרמקול - http://www.turtle.co.il/product_info.php?products_id=628 כמה שאלות: 1. כשאני מנסה להשתמש במחשב לצורך נגן מדיה (אז כשאני מגביר קצת אני שומע רעידות קשות ומציק לאוזן) השאלה היא האם זה קשור לכרטיס קול של המחשב ? כי לא נראה לי.. הרי המחשב סך הכל הוא כלי הניגון לדוגמא (מתווך) כי כשא…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הכרטיס משמש רק לחיבור כלי נגינה חיצוניים? אפשר לחבר עליו רמקולים של מחשב?? (בשביל לשמוע באיכות יותר טובה)?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי כבל hdmi to hdmi ואין סאונד בטלויזיה. יש לי וינדוס xp וכרטיס מסך geforce 9500 gt והבנתי שצריך לשנות משו בהגדרות של הכרטיס קול , אבל אני לא יודע בדיוק מה. תודה

21. Started by HairyAss,

הזמנתי את האוזניות הנ"ל לפני שבועיים, אחרי בדיקות וקריאות וכו, והיום הם הגיעו! קבלו אנבוקס וסיקור קצר. אני אנסה לדייק כמה שיותר ולהיות כמה שיותר נייטרלי. זהו הסיקור הראשון שלי. *האוזניות עדיין לא עברו BURN IN, אשתדל לעדכן בהמשך. מפרט: Transducers/Drivers: Dynamic, 10.7mm Rated Impedance: 32ohms Closed Dynamic Sensitivity: 110dB at 1mW Frequency range: 20 ~ 20000Hz Distortion: <= 0.3% @ 94dB Channel balance: =< 3dB (at 1000Hz) Rated input power: 10mW Maximum input power: 40mW Plug: 3.5 mm 45-degree gold plated Cable length: 1.3 meters Y co…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by winner100,

שלום לכולם, יש ברשותי כבר מספר שנים רסיבר מעולה (לדעתי..) של חברת DENON דגם 1905. כיום הוא מחובר בצורה אנלוגית למחשב באמצעות כבל RCA, שתיי יציאות מהרסיבר עד למחשב יציאה אחת. היום נתקתי בטעות את היציאה בזמן שהרסיבר היה מוגבר יחסית מאוד גבוה וקבלתי סוג של "צעקה" לדוגמא כמו שמקריבים מקרופון לרמקול פועל. אבל יחסית מאוד חזק בגלל שהייתי על עוצמה יחסית גדולה. הכל בסדר, לא עושה רושם שמשהו קרה אבל יש לי הרגשה שהיצאה פחות חזקה. (היצאה במחשב) נתתי לעוד כמה מחברי הבית לבדוק ולדעתם זה בסדר אבל אני חושב שצריך להגביר יותר בשביל לשמוע חזק (במחשב!) בכל אופן לשאלה: אני רוצה "לעזוב" את היציאה אנלוגית (RCA..) שאיתה אני עובד כמה שנים ופשוט לעבור ליציאה דיגטלית או אופטית, אני לא מבין גדול בחתו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. עקב חיפוש אוזניות חדשות למשחקים החלטתי לנסות להחיות את הכרטיס המת שלי. אני אתחיל מהתחלה: יום בהיר אחד הכרטיס לא זוהה במערכת (אני לא סגור אם זה היה וויסטה או 7) ניסיתי לשנות מיקום בלוח אם, דרייברים שונים אבל שום דבר לא עזר והוא רשם לי UNKNOWN DEVICE לבסוף התייאשתי מהכרטיס שעלה לי 600 ש''ח וחזרתי לכרטיס החצי מובנה שלי (הכרטיס קול בעיקרון מובנה אבל הוא בא בניפרד עם הלוח אם) היום ניסיתי להתקין אותו שוב, כיביתי את המחשב חיברתי את הכרטיס והדלקתי.... המחשב עלה כתב לי שהוא זיהה חומרה חדשה ולבסוף שהוא לא הצליח להתקין אותו (יש לציין שאני עם 7 עכשיו וביוס מעודכן להכי חדש של ASUS) עד כאן הכול טוב ויפה, בגלל שהוא לא הצליח להתקין את הכרטיס הוא ישר מפנה אותי לקבל עזרה באינטרנט או לחפש …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by lover323,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 משהו בסביבות 1000-2000 שח ואני לא יודע אם אני יכול להסתפק בFortissimo2 או שאני צריך לקנות gtxp שעולה 400 יותר וככה אני יוכל לקנות רמקולים טובים יותר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DXT,

? אני מדבר על AC97 עם שני ערוצי סטריאו כמו שיש נגיד ב epox 8k3a לא +.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים