עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום ! הכרטיס קול הזה מובנה לי בלוח אם (Asus P5WDH Deluxe). אני משתמש 99% מהזמן עם אוזניות במחשב. עד לפני שבוע וחצי בערך הייתי עם Windows XP והסאונד היה תענוג, חזק כמו שצריך, מאז המעבר ל-Windows 7 הסאונד ממש אבל ממש חלש, אני מרגיש כאילו 50% פחות עוצמה. בהגדרות של הצלילים שבלוח הבקרה הגברתי הכל.. יש שם משהו להקטין עוצמה ל-80% או 50% לחצתי לא לעשות דבר.. התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש לכרטיס קול, גירסא 2.51 ועדיין העוצמה אותו דבר, נמוכה ומעצבנת. מה אני יכול לעשות ? התקשרתי היום למיקרוסופט ישראל לתמיכה והעזרה היחידה שנאמרה לי שאכן יש בעיות עם הסאונד אבל זה קשור לדרייברים ופשוט להוריד מהיצרן של הכרטיס קול את הגירסא החדשה והתואמת ל-Windows 7 וזה מה שעשיתי - אך ללא הצלחה. אשמח ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. כרגע אני נוטה ל http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5862 השימוש למשחקים, מוסיקה וסרטים. האם יש אחרים טובים/מחברה אחרת/ביקורות באותו תקציב? עריכה: נזכרתי שברשותי רסיבר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469744.0

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by funner,

שלום לכולם קניתי LCD חדשה 42 אינץ של טושיבה. חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA ב2 היציאות. אני מקבל תמונה בטלוויזיה אבל רק על חצי מסך. מבחינת הגדרות המחשב בסדר, כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה אחרת 32 רואים על כל המסך והכל בסדר. רציתי לדעת מה לעשות? מבחינת המחשב - כרטיס מסך זה geforce 5 fx. תודה חבר'ס שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by smoke_man,

שלום המליצו לי על כמה דגמים בגודל 37 מה הכי מומלץ מבין אלה סמסונג c530 סמסונג b530 lg ld450 תודה והמשך ערב מהנה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by galr52,

שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD 32 חדשה אשר תחובר לPS3 (בחיבור HDMI כמובן) עכשיו לפני שאני מתחיל לחפש חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין הטלויזיות השונות כי לפי מה שאני רואה הכי זול עולה 1130 ומשם זה רק עולה אשמח אם תעזרו לי כמו כן אשמח אם תתנו לי טלויזיה טובה במחיר זול ומשתלם, בברכה, גל

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  6. כרטיס קול: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 ולוח האם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 אני ישמע טוב? יהיה לי סאונד טוב? ואם לא אפשר להמליץ לי על כרטיס קול טוב ולא יקר מידי? :'( :'( :'( :'( :'( :'( אגב .. אם אני יקנה את גרסאת ה USB היא באה עם כרטיס קול בטוח האוזניות לא? משהוא כזה....

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. Started by emperor,

שלום, לאחר חיפושים רבים והמלצות שקיבלתי מחברים רכשתי לפני כשבוע את האוזניות cx300 לאחר שהישנות הפסיקו לעבוד אם לומר את האמת אז אני ממש לא מרוצה, כי כבלי האוזניות מאוד רגישים לכל תזוזה שגורמת לרעש חזק. אני כבר לא מדבר בכלל שלא ניתן לצאת איתן לריצה, אבל זה פשוט מטריף שכל נגיעה אפילו הקלה ביותר (אפילו מזגן של האוטובוס) גורמת לרעשים מאוד חזקים ופוגמת באיכות ההאזנה. אציין שעם האוזניות הגנריות שקיבלתי כשקניתי את הנגן (s9) אף פעם לא היו לי בעיות אלו רציתי לשאול האם זה נורמלי שהכבלים כל כך רגישים או שישנה בעיה כלשהי עם האוזניות? תודה.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  8. יש לי כרגע בחדר סוני3. lcd 32 אינצ' FHD ומחשב שולחני. אני רוצה לקנות מערכת (5.1) ולחבר את הכל לרמקולים של המערכת. מה המכשירים שאני זקוק להם כדי לחבר הכל לרמקולים ואיך אני עושה את זה ? התקציב הוא 1000 ש"ח. תודה.!.!

9. Started by ToyMan,

בדקתי את הדגם של הכרטיס קול בתוכנה EVEREST וזה נותן לי 2 דגמים!!: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 והדגם השני הוא: ATI HD2xxx HDMI @ ATI RV670 תודה רבה לעוזרים! והאם הכרטיס קול נחשב יחסית טוב? הוא יוכל להפעיל 5.1 באיכות טובה? מה הכרטיס קול האמיתי?! דרך אגב דגם לוח האם שלי: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 הוא תומך 5.1?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. Started by bar212,

לפני כמה ימים מחקתי בטעות את כרטיס הקול מהמחשב שלי. מאיפה אני יכולה להוריד דרייבר לכרטיס הקול והתקני השמע במחשב יחזרו לפעול? דגם לוח אם-I865G מערת הפעלה- windows xp דגם כרטיס הקול- intel 82801eb ich5 צריכה עזרה דחוווווווווווווף !

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. קראתי את חוקי הפורום ואומרים שאסור לפרסם הודעות קנייה אבל האתר TRADE ZONE זה הודעת מחירה וקניה בינתיים אני לא קונה אני רק מחפש אוזניות גיימינג טובות בתקציב של 400 ש"ח יש המלצות? אפשר להשיג בתקציב הזה אוזניות 5.1? והכרטיס קול שלי מספיק טוב בכדי לשמוע בצורה טובה? בדקתי את הדגם של הכרטיס קול בתוכנה EVEREST וזה נותן לי 2 דגמים!!: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 והדגם השני הוא: ATI HD2xxx HDMI @ ATI RV670 תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by lolerxd,

מישהו יכול לתת לי קישורים לביקורות על הרמקולים? אני מחפש רמקולים בעיקר למוזיקה - אבל!!!! אני לא יכול רמקולים מדפיים וגדולים כמו הSOLO7 כי אין לי מקום אני צריך רמקולים קטנים שניתנים לתלייה האמת ששמעתי אצל חבר בX-540 מוזיקה (אינפטקט) והם נשמעו לא רע בכלל (מבחינת זה שהם 5.1) לפי מה שהבנתי הX23 יותר איכותיים מהX540 . דעות הצעות וכו' יתקבלו בברכה ותקציב סביב ה800 שקל

• 101 תגובות
    • 12.2k צפיות
  13. איזה מסך מומלץ לקנות עד 3500 שח?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  14. היי אנשים.. יש לי את כרטיס הקול המובנה של Realtek משום מה שאני נכנס להגדרות שלו, אין לי אופציה להגדיר רמקולים... מספר של רמקולים וכו' כמו בתמונה בלינק : http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/9114d1230900158-realtek-digital-out-rca-only-2-channel-sound-rca-digital-into-reciever-realtekhdaudiocontrol.jpg כל מה שיש לי זה Digital input / Digital output בחלק העליון של הדף, ובכרטיסיות למטה יש לי Soundeffects ו Default format מישהו יודע למה זה ככה? המחשב מחובר בכבל אופטי למגבר.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by adis50,

אני זקוק להמצלה על כרטיס טלויזיה שתומכן באופן מלאה בHD (יש לי ממיר HD) אני זקוק לכרטיס שמקליט תוכן (גם HD) ויוכל להקליט יותר מ2 תכנים יחד בנוסף אני זקוק לכרטיס שמאפשר לי לכוון את ההקלטה (גם לעוד מס' ימים) ושתיהיה לו תאפשרות להדליק את המחשב במידת הצורך (ואם יש גם לכבות מה טוב) אני לא יודע איך זה עובד אבל יש לי ממיר HD של הוט אני רוצה שתיהיה לי תאפשרות לראות טלויזיה גם תוך כדי ההקלטה ועל גבי הטלויזה ולא על מסך המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  16. אני חושב לקנות את המחשב Fujitsu Lifebook AH530-4 ואת המערכת Z 5500 של Logitech לחדר שלי. אחרי כמה בדיקות וחיפושים ראיתי שצריך כרטיס קול מתאים בשביל לנצל מערכת קולנוע ביתית כזאת. תיהיה לי בעיה לחבר את המערכת הזאת למחשב הזה? עד כמה שהבנתי צריך להשתמש במפצל שממיר את את שלושת החיבורים שיוצאים מהמערכת לחיבור 3.5 מ"מ יחיד כדי שאני יוכל לחבר אותו למחשב. שימוש במפצל כזה יכול לפגוע באיכות השמע או לסבך את ההתקנה שלה? עוד שאלת אחת: ראיתי אנשים שאמרו שעדיף לחבר אותה בחיבורים אופטיים. מישהו יכול בבקשה לפרט מזה אומר ולאן אני מחבר את הכבלים האופטיים? תודה רבה לכם על העזרה!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. מה עניינים חבר'ה? התחדשתי השבוע ב3 פריטים חדשים טלוויזית LED 37 של LG מדגם LE5500 מקרן קול ימאהה YSP-600 ואקסטרימר מדגם Sidewinder כמו כן ברשותי סאבוופר של חברת ג'אמו שאצלי כבר 14 שנים. רציתי לדעת כיצד לחבר את כל הפריטים יחדיו ע"מ להנות מחוויה מאקסימלית,אין חשיבות כרגע למחיר החיבור(HDMI/אופטי),המטרה שלי היא להנות כמה שיותר ולחבר את המוצרים להפקה מקסימלית. איך לחבר אותם? איזה מכשיר למשהנו ובאיזה חיבור? הבנתי שאת הסאבוופר אני צריך לחבר למקרן קול,את המקרן קול עם הסאב לטלוויזיה ואת האקסטרימר לטלוויזיה,השאלה באיזה חיבורים(HDMI/OPTIC) תודה לעונים

18. שלום! יש לי ממיר של חברת הוט עם יציאת RCA (שלישייה). יש לי מסך מחשב LCD 24" FullDH עם חיבורים של VGA, DVI, HDMI. אני רוצה לראות טלויזיה במחשב, ואני מתלבט בין לקנות כרטיס טלויזיה לבין חיבור ישיר (לא דרך המחשב) של הממיר למסך. אני יודע שעם כרטיס זה יהיה נחמד שאפשר להקליט (ולהשהות שידור) אבל חשובה לי בעיקר האיכות. האם שימוש בכרטיס יביא לתצוגה איכותית? האם יש משהו מיוחד שכדאי לשים לב אליו? חשבתי על Gigabyte GT-P6000 ויש גם את Gigabyte GT-P8000 ששניהם עולים בסביבות ה- 200 שקל. ההבדל היחיד ביניהם הוא שעל השני נכתב גם: Watch Digital TV (DVB-T) מה זה אומר? הם זה משנה משהו לגבי איכות הצפייה? האם שימוש בממיר אנלוגי-דיגיטלי (למשל זה מסולן) יביא לתצוגה איכותית יותר? (יותר יקר ופחות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. התחדשתי לפני כמה ימים ב YES MAX HD + VOD TOTAL בנוסף יש לי מערכת חמודה של NEON 5.1 ערוצים שעלת לי ממש זול ונרה לי שיכולה להטחרות בהרבה מהמערכות של הרמקולים בסטייליסטים שמוכרים היום למערכת יש רק כניסות בננות כמו כול מערכת באזור המחירים שלה הממיר של YES יכול להעביר 5.1 ערוצים רק דרך HDMI אבל יש לו רק חיבור אחד כזה והוא מחובר לטלוויזיה אז זה משעשיתי לקחתי את שני יציאות סאונד (2.0 לבן ואדום חיבור פשוט ) וחיברתי אותו למחשב בתור קו נכנס ואת המערכת חיברתי למחשב עכשיו יש לי שליטה על הסאונד של הממיר דרך המחשב אבר רק 2 ערוצים :-\ יש איזה תוכנה שיודעת לעשות את ההמרה והפיצול לכול רמקול ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Ron707,

קודם כל אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שהכי חשוב לי שיהיו נוחות, זה בעדיפות ראשונה אצלי בקניית אוזניות.. אני משתמש באוזניות לזמן ממושך, לפעמים אני גם נח במיטה ומדבר (המחשב קרוב לי למיטה).. כמובן חשוב לי שיהיו איכותיות למשחקים ומוזיקה (אבל נוחות עדיין חשובה לי יותר, ואני מדבר על נוחות לאורך זמן ולא רק בהתחלה, שאחרי מספר שעות מרגישים לחץ כזה באוזניים), כמובן שלא ישברו לי, אני נח במיטה ומדבר, לעיתים אני גם יכול להירדם כשאני ממש עייף.. וחשוב לי אוזניות USB, כי באונזיות מסוימות מאוד קשה לי עם החיבורים מקדימה של המחשב, לפעמים אני צריך לשחק עם זה עד שזה יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 150 שקל.. וההתלבטות היא בעצם בין 2 אוזניות של אותה החברה מסוגים שונים.. Microsoft LifeChat LX-300…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by yolh4f,

יש לי תכרטיס קול ריבלושן 5.1 של MADIUO אחרי שאני כבר מחפש תקופה ארוכה דריבר לווינדוס 7 ואני לא מוצא בלי ברירה אני קונה כרטיס קול חדש . אני צריךך כרטיס קול בשביל MX5021 שינצל תרמקולים כמה שיותר .. אבל תנסו שיעלה כמה שפחות כסף אבל כרטיס קול איכותי!! תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול לאוזניות שלי - steelseries 5h v2 חובה - שהכרטיס קול שאקנה יתמוך בטכנולוגית הEAX במשחקים

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. אני רוצה לקנות תמדבר ולחבר אותו לרמקולים הללו האם אני ישמע טוב והאם זה בכלל מתאים לרמקולים ואני ישמע את זה במלו עוצמתה של המערכת וינצל כביכול תיכולת המקסמלית שלה יש לציין שהחדר שלי לא עולה על 12 מטר \ה חדר בנוני -קטן ועכשיו אני עם רמקולים 2.1 ב400 שקל של מקרלוב אז זה היה שיפור עצום את המערכת אני יחבר לטלווזיה LCD LED ולמחשב טוב תודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by DAVIDKI19,

הינה הרמקולים http://www.amazon.co.uk/Sony-SRSD511-CEK-5-1-Speaker-System/dp/B0007YQNM8 אני מזמין אותם ממקום אחר במבצע ב 40 דולר איך הם שווים את הכסף או שלהוסיף עוד 40 דולר ולקחת את הX-540 של לוג'יטק http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productID=1605

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

מחפש אוזניות אלחוטויות לאמא על מנת שהיא תוכל לשמוע מה אומרים בטלוויזיה מבלי ששאר הבית ישמע את זה ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות, הבנתי שכל מה שעובד על רדיו לא משהו ועדיף אינפרא אדום, זה נכון? אשמח להמלצה עד 200 שקל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים