אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה על מערכת Media Center וטלויזיה 32 אינץ. התקציב הוא בערך 2.5 א' ש"ח למערכת ו-2.5 לטלויזיה. אודה לכם אם תסבירו לי מה חשוב ומה לא. תודה הראל
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי את LEFT 4 DEAD, שבו שיתוף הפעולה בין השחקנים הוא קריטי להתקדמות. הגעתי למסקנה שאני צריך איזה מיקרופון כדי לדבר עם האנשים. עכשיו אני יודע שיש אוזניות + מיקרופון, אבל אני לא מעוניין באזניות, רק במיקרופון. למישהו יש המלצה? כמו כן יש לי דיבורית BLUETOOTH שכרגע אני לא יכול לחבר למחשב כי אין לDONGLE שלי דרייברים לVISTA. אבל זאת נראית לי כמו אחלה אופציה. מישהו משתמש בזה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה , רציתי לשמוע את הדעות של האנשים שיש בפורום על כמה דברים קודם כל אני עוסק בעריכה ויצירה בקיובייס אני מחפש רמקולים טובים בשביל סאונד מדוייק ואיכותי ומודגם בכל התדרים (לא חייב להיות חזק במיוחד) התחלתי לבדוק את האפשרויות בחלילית (חנות למוסיקה) , הדבר היחידי שמצאתי זה מוניטורים קטנים של M-AUDIO AV40 . הם נחמדים , אבל הבעיה שהם לא יורדים לתדרים שאני צריך (?! איך זה יכול להיות אם זה רמקולים מקצועים של אולפן) התחלתי לחפש הלאה , ומצאתי ביקורת על 5 הרמקולים הכי טובים לבית. ביניהם עצרתי על Z2300 או SOUNDSTICKS או הAV40 איזה לבחור אין לי מושג ... התקציב במקרה הוא עד 1000 ש"ח עכשיו הבאיה השניה היא מיקום הרמקולים , הנה תמונה של החדר סימנתי 2 אפשרויות ה…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את שני המוצרים האלה חוץ מפנדה? בPCHARDWARE נגמר להם והם אומרים שזה גם לא יגיע בזמן הקרוב, בפנדה אני לא קונה אחרי המון תקלות ובעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם? אני תמיד רואה מחשבים שמצליחים להקליט שידורים מהטלוויזיה אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון ולהקליט השאלה שלי היא כיצד אני עושה זאת?? איזה כרטיסים אני צריך לקנות? ןאיזה תוכנה אני צריך להתקין? אם אתם מכירים מדריכים טובים, אני אשמח לקישורים תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס לאחר שקניתי את המוצר הבא אני יכול להגיד בוודאות - זו אחת ההפתעות הטובות שהיו לי מבחינת יחס מחיר - ביצועים . הסאונד והעוצמה של המערכת הבאה, פשוט לא להאמין. מדהים. מדובר על הדגם הבא: SoniCGear EVO 8 קישור: http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&pcid=19&pid=208 המחיר של זה בארץ הוא בסביבות ה520 ש"ח. מה אתם אומרים ? אני ממליץ בחום. איכות הסאונד שלו מדהימה.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 של קריאטיב שהערסל (או ארסל) שלו מתחבר למחשב בחיבור פראללי והמחשב כבר לא תומך בזה. לנגן הזה יש מקום לכרטיסי הרחבה מסוג סמארט-מדיה בגלל שאני לא יכול להוריד אליו שירים דרך הערסל קניתי קורא כרטיסים כזה (עם 7 סוגים) עכשיו הכנסתי את הסמארט-מדיה הורדתי אליו שירים , הכול סבבה אבל כשאני מכניס את הכרטיס לנגן הוא מראה כאילו אין שירים על הכרטיס אם מישהו יוכל להגיד לי איך לתקן את זה או מה הבעיה אודה לו מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות האלה אבל אני לא בטוח שהם יתאימו לנגן MP3 שלי....Iriver H320. אני רוצה לדעת עם האיכות שאני ישמע בהם תהיה מספקת...ובעיקר העוצמה כי הבנתי שלאוזהיות גדולות יש בעיה עם נגנים?....וכמה הם שוות בארץ.....
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות (כמה שניתן בתקציב של כ- 300 ש"ח אפשר גם יותר) לאייפוד (אייפוד וידאו אם זה משנה). כרגע אני עם האוזניות האורגינליות של האייפוד (שנראות כאילו הן עברו מלחמה). מבחינת סוג האוזניות ,שיהיה אוזניות כפתור , חשבתי על הכיוון של ה-CX300 או ה-CX500 ויש גם את ה-MylarOne XBi . בנוסף , מבחינת התקציב , אין לי בעיה לקנות גם בחו"ל אם מישהו מכיר חנות אמינה ששולחת לארץ. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם זה הגיוני שיש לרמקולים חיבור USB ?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ההורים נוסעים בקרוב ואני רוצה לבקש מהם. דרישות- 1. באס כמה שיותר רציני. 2. נוחות שלא יעופו בזמן ריצה או הליכה וכו' וישבו טוב. 3. לא אכפת יותר מדי הגודל רק שלא יהיו עצומות, ויהיה אפשרי לקחת אותם ממקום למקום בתיק או משהו מבלי שהם יתפסו נפח של כדורגל. 4. עדיף אטומות אבל לא לגמרי קריטי. מיועד למוזיקה - שחורה, רוק ואלקטרוני.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לפעילות ספורט(בעיקר לאופניים). אני רוצה משהו בסגנון הזה: http://www.aliexpress.com/item/Sports-Stereo-Wireless-Bluetooth-3-0-Headset-Earphone-Headphone-for-iPhone-5-4-Galaxy-S4-S3/1501489940.html אבל שהיה איכותי יותר מזה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. איך הופכים MID ל-MP3? 2. יש לי דיסקמן שקורא MP3 , צרבתי דיסק כקבצי DATA של MP3 והדיסקמן לא קורא לי אותו הוא כותב לי : session02 , למה זה קורה? מה אני עושה עכשיו? אני משתמש בnero 5 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין האוזניות האלו? Etymotic Research ER-6i Noise Isolator Earphones לבין Etymotic Research ER-6 Isolator Earphones תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה המיקרופון הוא לא פועל .. ואני היכנסתי אותו כמו שצריך למקום הנכון ..וגם בדקתי בצלילים והתקני שמע .. והמיקרופון שלי עדיין לא פועל ..בדקתי אותו אצל חבר שלי והוא פעל !!!!!! מה יכולה להיות בעיה ??..
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המחשב אצלי מחובר גם לטלוויזיה וגם לרמקולים של המחשב יש לי את כרטיס הקול הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 כיצד אני מחבר את שניהם במקביל?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 + כרטיס קול לא מובנה של CREATIVE PRODIGY VALUE 2. במארז שלי בחלק העליון יש כניסה למיקרופון ואוזניות בתוך המארז החוטים של החיבורים האלה מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח אם. בכרטיס קול הלא מובנה יש חיבורים אבל שונים ולא מתאימים לחיבורים אלה. לכן, כשאני רוצה לחבר אוזניות אני צריך כל פעם ללכת מאחורי המחשב ולהתכופף וכל זה במקום לחבר אותם מקדימה. שמתי לב שאני יכול בהגדרות של הוינדוס כל פעם לקבוע מה יהיה הכרטיס שהוא ברירת המחדל, אך עדיין זה לא נוח, אני רוצה ששני הכרטיסים יוציאו קול בו זמנית. אם אני נכנס להגדרות הדרייבר ולוחץ על בדיקה אני כן שומע צלילים אחרים כאשר בו זמנית הכרטיס השני משמיע מוזיקה מ-WINAMP. ככה שמבחינה טכנית הם כן יכולים לעבוד בו…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות במחיר של כ-200 - 250 ש"ח, השימושים העיקריים שלי בהם הם: - מוזיקה אלקטרונית, היפ הופ ומזרחית - משחקים אני מצפה מהם כמובן שלא יהרסו לי את האוזניים, שיהיו נוחות ואם אפשר אז גם יפות ;] המליצו לי על הSteelSeries 3H וגם על גרסאת הUSB שלו, שיש לה סראונד 7.1 וירטואלי, במה זה תורם והאם הם טובות ממש? תודה רבה רבה לעוזרים! ;]
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים רכשתי טלוויזיה חדשה תלת מימד מסוג LGLM580Y 42 לצערי חפשתי מלא מדריכים שידריכו אותי איך ליראות בה תלת מימד האופציה בשלט עובדת, סרטים SBS אכן ניראים מטושטש כמו שאמור להיות בתלת מימד ניסיתי להקרין דרך המחשב סרטי תלת מימד, שמתי את אותם סרטים על USB וחיברתי לטלויזיה. ועדין לא רואים תלת מימד עם המשקפיים. צריך אולי נגן לטלויזיה או משהו אחר אין לי מושג כבר מה לעשות תודה רבה למי שמוכן לעזור
-
- 22 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז ככה, יש לי התלבטות לגבי רמקולים למחשב, בעיקרון זה נועד לצפייה בסרטים וטלווזיה, בעייה ראשונה שהחדר לא אקוסטי, זה ממד (בטון מזויין), זה גם חדר לא גדול מאד. בעייה שניה, אני לא מכיר רמקולים למחשב בכלל, יש לי HERCULES 7.1 עם יציאה אופטית, יש רמקולים עם כניסה כזו ? תקציב : עד 1000 ש"ח גג. תודה אנשים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמעו אני מוריד הרבה מהנט וזה בסיומת AVI אני צריך המלצה לDVD קורא DVIX +תרגום בעיברית בלי בלאגן פשוט צורב על דיסק וזה פועל ושיהיה לו אפשרות של עידכון קשוחה... THX
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
hey im currently traveling in bolivia and im wondering what the altitude in whichi should stop using my iaudio thank you
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שיכול להיות שהשאלה הזו כבר נשאלה אבל באמת שחיפשתי לא מעט זמן... אשמחי לדעת מה הייחס עליו עליי להסתכל כשאני בוחר מערכת שמע (בחלקים כמובן, מגבר ורמקולים בנפרד) . המגבר מוציא וואט מסוים, או rms , איך אני בוחר את הרמקולים לפי ההתנגדות וכו' ..... ובקיצור, איך לשמוע טוב וחזק בלי לשרוף את הרמקולים. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש ערכת אוזניות+מיקרופון, למטרות גיימינג בלבד, משחקי FPS/MMORPGS כאלו ואחרים, ושימוש במיקרופון בתוכנות VOIP כג'ון VENTRILO/TEAMSPEAK תוך כדי המשחק. חשוב שיהיה איכותי עם מיקרופון סביר+, וכמובן שיהיה בנוי טוב ונוח לשימוש. אין הגבלת תקציב כל עוד זה שווה את זה, לא לזרוק את ה- "הכי יקר" רק בכדי... משהו שיענה על הצרכים הנ"ל ותו לא. *שיהיה זמין לרכישה בארץ... תודה מראש על כל עזרה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-