אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי המון סרטים וסדרות על המחשב (על הכונן הנייד יותר נכון) ואני מעוניין לראות אותם בכיף של הסלון מול המסך LCD שלי (שתומך HD כמובן). יש לי בסלון PS3 אבל כל התוכנות החינמיות לסטרימינג(כמו ה ps3 media server) ממש מעצבנות, סרטים על הזמן נתקעים וקשה להריץ קדימה ואחורה, כמו כן אין לי אפשרות לחבר את הכונן הנייד ל PS3 כי הוא לא מזוהה שם :-\ . הטלוויזיה גם רחוקה מהמחשב לכן אי אפשר לזרוק כבל HDMI ארוך או משהו כזה, זה גם נשמע לי קצת לא נוח. בקיצור מה הפתרון הנוח ביותר לדעתכם ? האם לקנות סטרימר או מחשב נייד או פתרון אחר ? אני ממש לא מעוניין להוציא הרבה כסף כרגע, לא יותר מ 800-1000 גג... אשמח לשמוע רעיון לפתרון תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על LUXEON EM-4.1. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני יודע שלא שואלים שאלה אחרי שקונים, אבל ביררתי דברים ואני יודע שהכרטיס טוב, רק מספר שאלות קטנות. האם הכרטיס תומך בEAX4.0 ? האם הוא מגיע עם דרייברים בסיסיים להגדרה? והאם מהאתר הזה אני יכול להוריד את כל התוכנות שאמורות להביא את כל הבאנדל הנחמד של תוכנות ואקלוייזרים למיניהם? http://us.creative.com/support/downloads/download.asp כלומר אם אני יוריד מפה זה יפעל טוב עם הכרטיס? האם הכרטיס נופל בהרבה מאחחיו הגדול הZS? (אגב, 480 שקל זה מחיר טוב לכרטיס הזה?) תודה רבה לכל העונים!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי זוג WHARFEDALE Laser Range 85W כרגע אני מגביר אותם עם Sony TA-343 אני מחפש מגבר כמו כל מגבי הPICO שאני רואה פה בפורום שיגבירו לי את שני הרמקולים האלו. אני לא מבין גדול בתחום, ואני אסתפק באיכות טובה לאוזן לא מקצועית, כניסת סטנדרתית (PL/RCA) מצאתי את זה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
500 פלוס מינוס כמובן. אני כבר כמה שבועות מחפש רמקולים חדשים אחרי שהתייאשתי מהסרבול של מערכת סטריאו ישנה על הרצפה, ואחרי שראיתי את הביקורת שפורסמה ננעלתי על המיקרולאב X13. לפני שאני קונה אותם, יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח מחירים, משהו שלא הוזכר בביקורת, או שהם נחשבים לרמקולים עם היחס עלות/ביצועים הכי טוב במחיר הזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה שאלות על האוזניות המפורסמות של KOSS; PortaPro ולשאלות: דבר ראשון, אני יודע שזאת שאלה מעוד כללית אבל, מה יש לכם (המשתמשים של PORTA PRO) לאמר על האוזניות האלה? דבר שני, עוד פעם מופנה אליכם, המשתמשים של האוזניות האלה, אני ראיתי שיש להן מן כזה ברזל שיוצא בדיוק במקום שבוא האוזן (ראו תמונה), זה מציק? זה בכל נוגע באוזן? תודה בהקדם!!! אני חושב על לקנות אבל אלו הזברים שבאמת עוצרים אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בתמימות מחפש את בובת הוולברין שלי במרחב המוגן בבית , מעיף מלא קופסאות מעופשות ומה אני מוצא ? רסיבר fisher 122 audio standart השערה שלי הוא בן 30 שנה לפחות , יש לו יציאות ימין ושמאל (בלי סאב) remot + main שלפי מה שאני מבין זה אחוריים וקדמיים... חיברתי אותו דרך כניסת AUX לכרטיס קול שבמחשב ואני ממש לא מבין באיכות (יש לי 4 רמקולים של 2 מערכות סטריאו שונות אחת AIWA שמתי כאחוריים ועוד 2 של פישר שהם יותר גדולים ועם באס אז שמתי קדמיים) , עכשיו לשאלות : המגבר הזה שווה כמו למגבר רגיל של היום ? זה שאני מחבר אותו לכרטיס קול של המחשב זה "בריא" או שהוא יכול לשרוף משו ? והשאלה הכי חשובה האם כשאני יחבר את האוזניות AKG K601 שהזמנתי ליציאת אוזניות שלו אני יהייה מסופק ? זה בגדול כמו מגב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניזכרתי ליפני כמה זמן שיש דבר כזה מיני דיסק LOL אני מריץ חיפוש וזה אני רואה שאפשר לעביר שירים דרך USB ווכו וזה מהיר ויד שנייה זה לא עולה הרבה וזה קטן השאלות שלי הם: זה יותר איכותי מדיסקמן MP3 ? באיזה קצב זה מעביר שירים? איך האיכות באופן כללי? כמה שירים בערך אני יכול להעביר למיני דיסק
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, סתם חשבתי לחלוק איתכם. הזוג האחרון של K340 שהכנתי לחבר מהולנד עבר ידיים והגיע למישהו אחר. אותו האחד רצה כבלים תואמים לכבל של האוזניות שיחברו בין הנגן למגבר, ובין המגבר לאוזניות (צריך שם מתאם). האוזניות נראות כך: הכבלים שהכנתי לו: הבנייה עצמה מאוד איכותית כמובן. כרגיל, חיווט טוב, סיכוך צפוף, הלחמות מצוינות עם Cardas, וגימור יפה כמו תמיד. מעבר לזה הלקוח הפעם לא הגביל את עצמו בתקציב, אז מדובר ברכיבים מצוינים. רק הקונקטור עם הזוית לדוגמא עולה משהו כמו 150 שקלים. Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השבוע יצא לי לשמוע באיזה סופר/מכולת רמקולים של מגנט, מעין רמקולים קטנים כאלה (לא קיובס), מזכירים קצת מוניטורים. התרשמתי בעיקר מהבאס הנחמד שהצליחו להוציא הרמקולחים הקטנים האלו (או שהיה חבוי שם גם סאב, למרות שלא נראה לי.) בכל אופן אם זה עוזר שמעתי אותי בסופר בת"א AM PM, אם מישהו במקרה מכיר...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אמא שלי שומעת מוזיקה ומדברת בסקייפ מאוזניות ב-20 שקל שלא יושבות עליה בנוח ומפיקות סאונד על הפנים, אז חשבתי לתת לה במתנה משהו סביר שלא יפול ממנה כל פעם שהיא תסובב את הראש. חשבתי על ה-PC150 של סיינהייזר, אבל מכיוון שיש לי בבית HD205 שגרועות בנוחות ולוחצות נורא על הגולגולת, אני נרתע מאוזניות בעיצוב כזה שיושבות על אוזן ומעדיף את הגדולות שיותר שמקיפות את כל האוזן. האם יש במסגרת המחיר משהו סביר שמקיף את האוזן ושכולל גם מיקרופון? או שה-PC150 יהיו נוחות? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gamingforce.com/forums/showthread.php?t=63028&highlight=Sound+Quality
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש כרטיס קול נורמאלי ואיכותי אני חושב ללכת על אחד מהכרטיסים של Asus אבל אני מתלבט בין שלושה שאני לא יודע מה ההבדלים תכלס בניהם המחירים שלהם הם סביב אותו סכום הכרטיסים שאני מתלבט עליהם הם 1. Xonar Essence STX Xonar D2X .2 Xonar D2/PM .3 עכשיו מה שהכי חשוב לי זה קודם כל מוזיקה אחר כך סרטים ובסוף משחקים אני מחבר אותם למערכת רמקולים של לוגיטק z5500 בחיבור אופטי בלבד אם יש לכם המצלות על כרטיסים אחרים אני רוצה לדעת מה הכי מתאים לי תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. התחדשתי לא מכבר בסט-אפ חדש לדירה חדשה גם כן... הסטאפ הינו 5.1 אבל אני שומע כרגע על סטריאו. המטרה הראשונית הייתה שיפיק את המיטב עבור איכות סטריאו אודיופילית בתוך גבולות התקציב הדי מוגבל ודורש-פתרונות-יד-שניה שלי. להלן הסט-אפ: רמקולים של Pure-Acoustics QF900 (רצפתיים גדולים מאוד, כל הסט) ורסיבר Denon AVR 1601 שקניתי יד שניה גם כן... אופן החיבור: הטלוויזיה הינה רכזת היציאות- ומחוברת בכבל אופטי איכותי יחסית (מסוכך ומוזהב) לרסיבר. הטלוויזיה הינה Samsung F6400 חדשה (סדרה טריה של 2013). הרמקולים הקדמיים מחוברים כרגע לרסיבר באמצעות כבל רמקולים עבה מהחיבור העליון שלהם (יש 2) לחיבורי ה-Power Front של המגבר (המקומות האחרים יחוברו לאחוריים). יש לציין שגם את הרמקולים וגם את ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למקרן קול סביב 2500-3000 ש"ח טלווזיה 65 אינצ', סלון 5x5 , מרחק 4 מטלוויזיה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר עשור של שימוש ב5.1 של CREATIVE עתיק וחביב, סופית נשבר לי מהשלט המעצבן והווליום הבלתי ניתן לכיוון. אני עובר לבית חדש וגם יש לי יומהולדת אז החלטתי להתחדש לי עם רמקולים חדשים... אני עוד קצת מתלבט אם אני אחבר אותם למחשב או לטלוויזיה. הסלון לא גדול מאוד, 5X3 בערך (יש הכנה לחוטים בקירות אם אני ארצה 5.1) ויש לי בו PHILIPS 5406 שמחובר ל - WD TV LIVE החדר הינו חדר עבודה סטנדרטי כאשר במחשב שלי יש X-fi XtremeMusic. בעקרון אין לי בעיה גם לעשות של 5.1 כי יש לי קיר צמוד למחשב שאני יכול להעביר עליו חוטים אם אצטרך בשביל 5.1. כמה שאלות : 1. מה מומלץ בתחום הזה של המחירים (שאני אישית מעדיף יותר לכיוון ה-700). ראיתי שרוב ההמלצות הם לכיוון ה-X16, האם זה נכון ? כמו כן, האם הסט יתאי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התלבטתי אם לפתוח כאן או בפורום "תוכנה" אז אני מתנצלת מראש אם זה לא במקום הנכון... יש לי את הממיר הדיגיטלי של ה-5 ערוצים (DVB-T) של APEX אפשר להקליט ממנו על גבי דיסק או קי .. ניסיתי לפתוח את ההקלטות במחשב בעזרת WMP וVLC שבדרך כלל פותחות כל קובץ והתקנתי את חבילת הקודקים המעודכנת ולא כל כך עזר לפני כמה ימים התקנתי את הנגן GOM player ולהפתעתי חלה התקדמות -הצלחתי לראות רק תמונה - ללא קול הסרטונים הם בפורמט TS בחוברת של הממיר כתוב שמפענח הוידאו הוא - MPEG-2/H.264 והאודיו- AAC/PCM מישהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי רמקולים שאני רוצה לקנות-jamo s 803 אך נהיה לי כאב ראש רציני מכל עניין המגבר. כל אחד אומר לי משהו אחר מישהו יכול להמליץ על מגבר שמתאים לרמקולים הנל? משהו זול באופן יחסי חשוב לי שיתמוך בלוטוס ואפשרות חיבור למחשב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.dzikie.net%2F%3Fart%3Dgenius_sw51_ht&sl=pl&tl=en יתרונות : + מבנה עץ איכותי. + עיצוב. + סאבוופר חזק המספק באס חזק וטוב. + כבלים ארוכים. + שלט. +"ורסיטלאיות" ניתן לחבר למקורות אודיו נוספים. (DVD,מגבר,מחשב) מינוסים : - אין רגלי גומי. - לפעמים צורמים בטונים גבוהים. (מאמין שדרוש כיוון נורמלי בכדי לסדר את הבעיה) סה"כ רמקולים נחמדים עפ"י הביקורת ושיעשו עבודה נאמנה. קרדיט לאתר www.dzikie.net על הביקורת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש הכנות מיוחדות שכדאי לעשות לפני שמקליטים מטייפ למחשב (דרך הLINE IN)? תוכנה מסויימת שעושה את זה טוב יותר מאחרות? קצב/איכות דגימה מומלצים לקבלת האיכות הטובה ביותר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש אוזניות ניידות סגורות בסגנון קשת. ראיתי בינתיים AKG K26P ב150. http://www.fontic.co.jp/mt/archives/RIMG0951_0609.jpg יש משהו יותר טוב ? כולל מחו"ל .... נא לצרף לינק אבל. בעיקר מוזיקה קלאסית, מטאל, רוק. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני קונה מיקסר תגיד'ו מה דעתם ואם יש למשהו ניסיון vivanco mx 360 ב 550 ש"ח מה דעתכם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האוזניות הוזמנו מאיביי והגיעו מאד מהר לארץ, אבל נתקעו במכס 4 ימים (גיליתי את זה רק בדיעבד). זאת הולכת להיות בעיקר התרשמות אישית, וגם טיפה השוואה לHD595 ששמעתי לפני כשבועיים בקילומבו. טוב, אז לאחר שחילצתי אותן מהמכס (במהירות מפתיעה, עלי לומר) היום ויצא לי להתרשם מהן בחיבור לאייפוד קלאסיק, לכרטיס קול במחשב, ולמגבר של הגיטרה החשמלית, לפניכם רשמים סובייקטיביים לחלוטין ולא מקצועיים בעליל (אין לי מושג בכל המושגים האלה של "במה"/"רזולוציה" וכו') אבל אני אנסה להעביר את תחושותיי בצורה הכי טובה שאני יכול. שיהיה ברור, אני לא אודיופיל, אבל אני מסוגל להבדיל בין אוזניות ב100 שקל (שזה, בלי קשר, יותר ממה שרוב האנשים בארץ מוכנים להוציא על אוזניות, וחבל) לבין אוזניות איכותיות קצת יותר. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915790 אני צריך אותם להאזנה למוזיקה ולצפייה בסרטים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצפון יש חנויות שמתמחות רק ברמקולים? אשמח לשמוע המלצה לבית קפה גדול
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-