עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז תחילה אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויענה בצורה מקצועית על השאלה הבאה ברשותי מקרן מדגם BENQ W600+ עם חיבורי HDMI X2 ועוד יציאות מרובות פחות רלוונטי לשאלה בנוסף אני רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתי פשוטה למדיי משהו כמו מערכת של פיוניר או סמסונג בטווח מחירים של עד 1400 שקל 5.1 שאלתי היא לפי מה שראיתי למערכות שבדקתי בחנויות השונות לכולם היה חיבורים אחוריים לרמקולים עצמן וכמובן וחיבור HDMI אחד איך אני מחבר בדיוק את הממיר למערכת ואת המערכת למקרן או לחלופין עקרונית אני מחבר את המחשב והממיר ישירות למקרן כך שאני מחליף בין הערוצים בין HDMI1 ל HDMI 2 כגדי לצפות בתוכן בהתחשב בחיבורים והקיימים במערכת איך אני יכול לשמוע במערכת קולנוע שאקנה ולראות במקרן ? אשמח לתושבה מפורטת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Jcs,

יש לי כרגע 1100 שח אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאפשר לקנות עם הסכום הזה. שמעתי שה Z680 של LOGITECH מצויינים כמה הם עולים? אם למישהו יש הצעות אני אודה לו מאוד תודה מראש (אני קונה בחול)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by MDK,

הזמנתי אותם כבר מהחנות אבל אני אקבל אותם רק ביום שני-שלישי עם המחשב החדש... בקיצר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא מידות מדויקות ו\או תמונות כדי להעריך מה הגודל של המערכת. פשוט לא מצאתי באתר של logitech. מישהו גם יכול להסביר לי איך כדאי לי לשים אותם, איפה לשים כל חלק מהמערכת - מבחינה טכנית, מה עדיף, איזה גובה וכו'. תודה מראש, מ.ב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש אוזניות קשת אוטומות לשמיעת מוזיקה מנגנים GALAXSY S4 ו IPOD SUFFLE . הן יהיו גם לשימוש עם מחש לשעות ארוכות . אני שומע בעיקר רוק /פופ/ אלקטרו . יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אוקיי, כרגע יש לי קראייטיב אינספייר 4.1 4400 ואני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר! עכשיו יש לי 500+- כתקציב, כבר הייתי סגור על האלטק כי ידוע שהם איכותיים ביותר, אבל יש גם את הלוג'יטק כאופציה והם 5.1! אני רוצה לקנות רמקולים כדי להרגיש הבדל בשינוי לטובה מאלה שיש לי עכשיו. אני רוצה לדעת איזה סט ייתן לי הבדל מורגש, והאם ההבדל באיכות בין הלוג'יטק לאלטק הוא ממש גדול?? ועוד שאלה, הסט של הלוג'יטק יותר איכותי מקראייטיב אינספייר 4.1 מבחינת איכות? (יש לךי אותם כרגע כפי שציינתי). אגב, אני משתמש בכרטיס OB שעל הלוח שלי, אז לכן חשובה לי איכות הרמקולים שתהיה גבוה. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by NOVA,

מעוניין בחוות דעת על LUXEON EM-4.1. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קניתי 5.1 530X וכרטיס קול המובנה עושה בעיות ... לא יכול לחבר את ה 5.1 ...תמיד או שהסאב לא עובד או שאחד הרמקולים .... עזרה בבקשה שיטה או תוכנה אחרת או משהו אני לא כזה מבין בזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. למחשב יש יציאת S video ו יציאת VGA[15 pin] לטלויזיה יש כניסת RCI [צהוב שחור אדום] עכשיו איזה עליי לקנות s video -rci או VGA -RCI ? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lover323,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 משהו בסביבות 1000-2000 שח ואני לא יודע אם אני יכול להסתפק בFortissimo2 או שאני צריך לקנות gtxp שעולה 400 יותר וככה אני יוכל לקנות רמקולים טובים יותר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by uskatin,

אני מחפש אוזניות סגורות שסוגרות על כל האוזן איכותיות עם מיקרופון שיהיה אפשר לשחק איתם משחקים ולשמוע מוזיקה ולדבר בסקייפ. חשבתי על אילו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13215 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822129 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12113 מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם ! יש לי אוזניות מדגם SENNHEISER 595 +כרטיס קול XFI של CREATIVE אני מעוניין ליקנות להם מגבר יעודי במחיר עד 1200 שח עם חריגה של מקסימום 100 שח לא יותר. אין לי שום העדפות כי אני בכלל לא מכיר מגברים. ועוד שאלה - האם התוספת של המגבר לאוזניות תביא לשיפור ביצועים משמעותי ? אשמח לשמוע את המלצותיכם -תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם אני כבר שאלתי קודם על נגני MP3 ונתתי מספר אפשרויות שהציעו לי אולם אני עדיין יצאתי מבולבל לגמרי !! אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל זה מבחינתי תוספת יפה אך לא הכרחית !! אני מעוניין בו כדי שאוכל לשמוע ממנו שירים ברכב (דרך הרדיו דיסק) וגם לשמיעה ברכיבה על אופניים, ריצה וכ"ו !! אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ALÞHA,

מחוברות ל COWON D2. אשמח לשמוע את עצתכם, תודה[br]פורסם בתאריך: 4.11.2009 בשעה 12:38:07 זה בסדר, כבר אין צורך. ביקשתי מהן יפה והן נפתחו לבד... עיצה לרוכשים בעתיד - מלבד זה שהן יושבות מדהים בתוך האוזן, ובעלות טווח ביניים-גבוה מכובד, הן לוקות בנמוכים שזה פשוט מבחיל. מקווה שזה ישתפר עם הזמן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2655516 http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2590811 (no worries ill never buy from netaction)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ברשותי, לפטופ של דל e6400 עם יציאת displayport שאותה אני רוצה לחבר לLCD עם מתאם לHDMI . השאלה שלי היא איך אני מעביר את הסאונד (5.1)למערכת קולנוע ביתית שאין בה חיבור HDMI.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gaziter,

תודה רבה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לא יודע כמה הוא עולה בארץ.. אבל כאן בסינגפור מישהו מוכר אותו בשווי הזה. האם זו מציאה מטורפת שאסור לי לפספס?

19. Started by Guarding angel,

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.dzikie.net%2F%3Fart%3Dgenius_sw51_ht&sl=pl&tl=en יתרונות : + מבנה עץ איכותי. + עיצוב. + סאבוופר חזק המספק באס חזק וטוב. + כבלים ארוכים. + שלט. +"ורסיטלאיות" ניתן לחבר למקורות אודיו נוספים. (DVD,מגבר,מחשב) מינוסים : - אין רגלי גומי. - לפעמים צורמים בטונים גבוהים. (מאמין שדרוש כיוון נורמלי בכדי לסדר את הבעיה) סה"כ רמקולים נחמדים עפ"י הביקורת ושיעשו עבודה נאמנה. קרדיט לאתר www.dzikie.net על הביקורת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היום הנגן עבד,עשיתי כמה העברות בUSB OTG,כיביתי את הנגן. עכשיו הוא כבר לא נדלק,לא מגיע לכלום,ושמחברים אותו או לUSB הוא מתחיל לצפצף כמו משוגע,מישהו יודע מה קרה? ד"א הנגן הזה כבר די הרבה זמן פגוע קשות,אבל אף פעם הוא לא עשה בעיות,רק לפעמים נטען קצת לאט. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by natan805,

יצא לי לא מעט פעמים לשמוע על מגברים לנגני mp3 ,האומנם לא התעמקתי בזה הרבה,אבל לאחר הקנייה של האוזניות se215 שמשתלבות יפה עם הנגן c2 רציתי להשקיע עוד קצת ולדעת מה יתן לי ומה ישפר לי אם אני אקנה לו מגבר ומאיפה קונים. אז לגבי הסאונד האם אני ארגיש הבדל? האם הצלילים יהיו יותר נקיים?האם זה קטן ונייד שאפשר ללכת עם זה ברחוב?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה שאלות על האוזניות המפורסמות של KOSS; PortaPro ולשאלות: דבר ראשון, אני יודע שזאת שאלה מעוד כללית אבל, מה יש לכם (המשתמשים של PORTA PRO) לאמר על האוזניות האלה? דבר שני, עוד פעם מופנה אליכם, המשתמשים של האוזניות האלה, אני ראיתי שיש להן מן כזה ברזל שיוצא בדיוק במקום שבוא האוזן (ראו תמונה), זה מציק? זה בכל נוגע באוזן? תודה בהקדם!!! אני חושב על לקנות אבל אלו הזברים שבאמת עוצרים אותי... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות רמקולים שישמשו אותי למשחקים וסרטים בעיקר.כמו כן אין לי כרגע מזומנים נוספים(מעל 500 ש"ח) להוסיף כי אני קונה בקרוב LCD חדש..ובגלל זה אני גם קונה כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב ולא אודיג'י 2 בקיצור אני צריך שתעזרו לי מה לבחור כי אני לא מבין בכלל ברמקולים.מבחינת מחירים זה לא כזה משנה כי את שניהם ניתן למצוא בתווך המחירים של : ATP3 - 490 Z640 - 470 ככה שאין כל כך הבדל במחיר.. תודה לכל העוזרים !!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום. אני מעוניין שהנגן יהיה קטן, וקל. אני מעוניין שגם העוצמה המקסימלית יותר חזקה מהסביבה והאיכות תהיה גבוהה. אם האוזניות שבאות איתו טובות - סבבה, אם לא, לא נורא. חשוב מסך - ושיהיה זוהר. אני מעוניין בזמן סוללה ארוך ובזמן טעינה קצר כמה שיותר. עכשיו, הוא ישומש בעיקר לספורט (בעיקר ריצות, וגם מכשירים, בחדר כושר ולפעמים גם בחוץ), וגם לטיולים. מהנ''ל ניתן להפיק כמה שאלות: - האם שווה לי ללכת על נגן Flash במקום, וגם ככה להקטין את התקציב שלי? (מה היתרונות של זיכרון על הארדיסק?) - על איזה דגם, חברה כדאי לי ללכת? תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ExtraSi,

להלן המפרט, בארץ 409 ש"ח כולל משלוח ומע"מ, האם הזמנה מחו"ל הינה משמעותית זולה יותר? אם כן, מהיכן מומלץ לרכוש? חשוב מאוד שההזמנה מחו"ל תהיה עם זמן אספקה של כשבוע/שבועיים, ולא חודש/חודשיים, אחרת אני מעדיף לרכוש בארץ. [ATTACH=CONFIG]6252[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים