אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים חברים יש טעם לקנות כרטיס קול בנפרד.? אני ישמע הבדלים? יש לי רמקולים 5.1.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב חיפוש אוזניות חדשות למשחקים החלטתי לנסות להחיות את הכרטיס המת שלי. אני אתחיל מהתחלה: יום בהיר אחד הכרטיס לא זוהה במערכת (אני לא סגור אם זה היה וויסטה או 7) ניסיתי לשנות מיקום בלוח אם, דרייברים שונים אבל שום דבר לא עזר והוא רשם לי UNKNOWN DEVICE לבסוף התייאשתי מהכרטיס שעלה לי 600 ש''ח וחזרתי לכרטיס החצי מובנה שלי (הכרטיס קול בעיקרון מובנה אבל הוא בא בניפרד עם הלוח אם) היום ניסיתי להתקין אותו שוב, כיביתי את המחשב חיברתי את הכרטיס והדלקתי.... המחשב עלה כתב לי שהוא זיהה חומרה חדשה ולבסוף שהוא לא הצליח להתקין אותו (יש לציין שאני עם 7 עכשיו וביוס מעודכן להכי חדש של ASUS) עד כאן הכול טוב ויפה, בגלל שהוא לא הצליח להתקין את הכרטיס הוא ישר מפנה אותי לקבל עזרה באינטרנט או לחפש …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו ב2 הרמקולים של המערכת סטריאו שלי שהם טובים לדעתי אבל הם לא משהו מדהים, חיברתי אותה למחשב. יש לי בינתיים כרטיס קול די ישן Creative Vibra 128 ויש לי כסף לשדרג אותו. יש לי בחירה בין: Hercules Fortissimo III 7.1- 300NIS Creative SoundBlaster Live 5.1DE- 217NIS שווה לי לקחת משהו מאלה ואיזה אתם ממליצים? אני יודע שההרקולס יותר טוב אבל האם זה מצדיק את ההבדל במחיר, יש לי 2 רמקולים די בסדר. אני ירגיש בהבדל בכלל? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני יומיים קניתי רמקול מוגבר חדש מחנות "ענק המוזיקה" הרמקול כולל - USB, מיקסר מובנה 360 WAT רמקול מוגבר MIXTECH, 15" כולל נגן 360W LK-655-2 USB - 3 קניתי אותו כי אני רוצה לעשות מין אולפן קריוקי בחדר שלי, בנוסף רכשתי גם מיקרופון של SHURE SM58 לקחתי רמקול חזק במיוחד לא בישביל להשתולל עם הווליום אלא בישביל שכשהווליום על חצי הוא נותן איכות יותר טובה מאשר הווליום על עוצמה מלאה. הנה הרמקול - http://www.turtle.co.il/product_info.php?products_id=628 כמה שאלות: 1. כשאני מנסה להשתמש במחשב לצורך נגן מדיה (אז כשאני מגביר קצת אני שומע רעידות קשות ומציק לאוזן) השאלה היא האם זה קשור לכרטיס קול של המחשב ? כי לא נראה לי.. הרי המחשב סך הכל הוא כלי הניגון לדוגמא (מתווך) כי כשא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לשים את המארז על השולחן ליד הרמקולים שלי (ATP3) אבל אני מפחד שהם ממגנטים ושהם יזיקו למחשב, מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה בסדר שלוקח לנגן שלי להעביר כול שיר בערך 20 שניות? כול השירים הם פלוס מינוס 8 מגה ביית.
-
אני הולך להזמין Z-640 הם במחיר שפוי והאיכות ממש טובה לדעתי לגבי כרטיס קול אני חושב על משהו איכותי אבל לא הכי יקר מצאתי כמה דגמים מענינים אני אשמח מאוד אם תיתנו דעות והצעות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=3362 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4603 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_258&products_id=833 יש ב KSP אאודיג'י 2 6.1 ב 420 הוא שווה משהו? אני רוצה כרטיס קול שיתמוך בכל הטכנולוגיות שיהפכו למינסטרים וישלטו בסאונד במישחקים בשנה הקרובה אני לא צריך יציאות מיוחדות רמקולים מיקרופון וזהו לדעתי אני מוגבל לתקציב של 500-550 גג! בבקשה תעזרו נ.ב. לסקורפיון אני מיצטער אם עי…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות טלויזיה 37/40 למרחק 2.3 מטר זה עלול לפגוע בראייה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש שם משהו ששווה קניה? משהו שיעלה באיכותו על videologic ZXR-500? (רק מערכות 5.1 אמיתיות! )
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה לרסיבר עד 1500 שקל שיהיה מספיק טוב וחזק.. לא משנה ערוצים אבל שיהיה מ5.1 מעלה !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamingforce.com/forums/showthread.php?t=63028&highlight=Sound+Quality
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה לנגן MP4 איכותי עד 200 ש"ח לבן דוד חרדי. יש לו כרטיס זכרון SD חיצוני ככה שלא חשוב כמה יהיה במכשיר. הוא רק רוצה לראות סרטי אנימציה כשרים במכשיר שיהיה לו לטיולים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את ה-Xtreamer Pro והוא עובד טוב רוב הזמן. הסרטים שאני מוריד הם באיכות HD (הסרטים ששוקלים 4-8 ג'יגה...) בפורמט MKV, כאשר לעיתים רחוקות יש סרטים שהוא לא מצליח לקרוא לי, הוא רק מנגן את האודיו של הסרט אבל אני רואה מסך שחור וכשאני לוחץ על INFO אני רואה שהרזולוציה של הסרט היא 0x0. אתם יודעים מה ניתן לעשות לגבי זה? אולי צריך עדכון גרסה? זה מוזר שחלק סרטים זה מפעיל וחלק לא וכולם באותו הפורמט. תודה מראש, גיא
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף אוזניות.......אני מוכן להשקיע בסביבות 150 -200 גג (ניראה לי שהקצבתי יותר מידי אבל בגלל שהשקעתי כבר על ה GTXP אז יאללה על הדרך..) אני לא מבין בזה , אבל אני מקווה שבמחיר שהקצבתי אני יכול לקחת משהו ממש איכותי! תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיראו יפה גם. שמתי עין על הLS-21 של לוג'יטק ממה שקראתי פה יש גם שממליצים על הMicroLab M-310 2.1 (למה הוא יותר טוב?) חשוב שיהיה מקום לחבר אזניות + בקר ווליום + בקר עוצמת באס מתכנן לקנות בTMS או KSP. הצרכים הם בעיקר מוזיקה למחשב של אחותי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את האוזניות הנ"ל לפני שבועיים, אחרי בדיקות וקריאות וכו, והיום הם הגיעו! קבלו אנבוקס וסיקור קצר. אני אנסה לדייק כמה שיותר ולהיות כמה שיותר נייטרלי. זהו הסיקור הראשון שלי. *האוזניות עדיין לא עברו BURN IN, אשתדל לעדכן בהמשך. מפרט: Transducers/Drivers: Dynamic, 10.7mm Rated Impedance: 32ohms Closed Dynamic Sensitivity: 110dB at 1mW Frequency range: 20 ~ 20000Hz Distortion: <= 0.3% @ 94dB Channel balance: =< 3dB (at 1000Hz) Rated input power: 10mW Maximum input power: 40mW Plug: 3.5 mm 45-degree gold plated Cable length: 1.3 meters Y co…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי את הרמקולים של חברת MICROLAB מדגם M-200 באתר של וואלה שופס במחיר של 198שקל ובשאר המקומות בזאפ המחיר הוא 225 שקל. ואני ישתמש ברמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים. מה שרציתי לדעת מה דעתכם עם כדאי לקנות אותם במחיר הזה. קישור למוצר - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IWM200
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קצת בהתלבטות לגבי הרמקולים למחשב שאני קונה (למרות שכבר הזמנתי את הלוג'יטק עם המחשב אבל אני עדיין יכול לשנות). אני בעיקר שומע מוסיקה, משחק גם משחק אבל לא גיימר וגם רואה סרטים לפעמים... עכשיו יש את הAltec Lancing ATP3 שצריכים להיות מעוליםםם: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 או הLogitech X-530 שגם נחשבים טובים אבל השאלה אם אני צריך את את ה5.1 והאם זה לא יפגע לי בחווית השמיעה של מוסיקה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2661
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי טלוויזיה פיליפס 8660 משהוא כזה (LED 40") הסטרימר לא מכיר קובץ MKV. יש לי קובץ MKV 1080P ובתוכנת המרה אפשר להמיר לAVI 720P. יש תוכנה כלשהיא שמסוגלת להמיר לAVI 1080P בלי לפגוע באיכות??? ואם מישהוא יודע, מתי יצא עברית לטלוויזיה. תודה לעונים (::
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה, וברצוני לרכוש טלויזיה חדשה (42 אינץ בערך, FULL HD). אני מתלבט בין טלויזיה חכמה לבין רגילה עם אופציה לחיבור מחשב או סטרימר. אשמח לעצתכם על בסיס המידע הבא: מעבר לערוצים הבסיסיים שיש בעידן פלוס, שיגיעו עם הממיר בטלויזיה, אין לי כבלים או לויין. אני רואה מדי פעם סרטים וסדרות, ומעדיף ערוצי טלויזיה מחו"ל, בעיקר מבריטניה, כאלה שאין בחבילות הכבלים בארץ. לדוגמא, SKY SPORTS, BT SPORTS, BBC ONE וכו'. אני מתלבט האם יש ערך מוסף לטלויזיה חכמה (האם שווה לשלם עוד בשביל YOU TUBE...) ? האם נוח יהיה לחבר מחשב ? בכל פעם שארצה לראות אצטרך להעביר את הטלויזיה ל HDMI הרלוונטי, להדליק את המחשב, לחכות שיעלה הווינדוז, להיכנס לאפליקציה שדרכה אראה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
? אני מדבר על AC97 עם שני ערוצי סטריאו כמו שיש נגיד ב epox 8k3a לא +.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בצפון יש חנויות שמתמחות רק ברמקולים? אשמח לשמוע המלצה לבית קפה גדול
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פה 2 טוויטרים שכתוב שהם 80W (לא אומר לי הרבה,אשמח לקבל הסבר גם על זה...) מאחורה יש הוראות וכתוב: SYSTEMS UP TO 80W/CHANNEL - יש כזה ציור שאומר שחיברו טוויטר במקביל בין שני החוטים של הדרייבר SYSTEMS UP TO 120W/CHANNEL - יש אותו ציור רק עם נגד של 150OHM 20W מחובר בין ה + של הטוויטר ל +של הדרייבר SYSTEMS UP TO 160W/CHANNEL - יש ציור שאומרים לחבר 2 טוויטרים במקביל לדרייבר אחד איך אני יודע מה מתאים לי? (אם אתם שואלים על הרמקולים שלי אז אין לי מושג לא רשום עליהם כלום ולא אני קניתי אותם הם בערך חצי מטר ). רסיבר של AKAI קצת ישן... AA-8030 ...קצת הרבה... אליו מחוברים המחשב והטלויזיה ושני הרמקולים מתחברים אליו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני מחפש אוזניות אשר אני אוכל להשתמש בהן בזמן הרכיבה על האופניים. עד עכשיו השתמשתי בJBL REFRENCE 220 אך מסתבר שהן מזויפות והכבל נקרא מבפנים באזור הפלאג ולכן שומעים רק באוזן אחת... לכן אני רוצה לקנות חדשות, הפעם בארץ ולא בEBAY כדי לא ליפול שוב על זיופים, התקציב שלי הוא 200 ש"ח. מה מומלץ? עד עכשיו הסתכלתי על שני דגמים עיקריים, Sennheiser CX400 2, הן עולות 200 ש"ח ונראות טוב מאוד, מה דעתכם? אוזניות נוספות שהסתכלתי עליהן הן: AKG K324P אשר עולות 140 ש"ח וגם כן נראות טוב מאוד אבל שמעתי שהן מעט עדינות,הן באמת עדינות? איך הן? בקיצור מה לדעתכם עדיף מבין שני הדגמים? אפשר גם להוסיף דגמים נוספים להשוואה אם כדי לראותם! תודה, ניצן נ.ב. אני אשמח …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה (כל מיני) והרצאות מיוטיוב. חשוב: שיהיו נוחות באוזן ולא יציקו אחרי זמן ממושך, שיהיו אטומות כלפי חוץ, שלא כל העולם ישמע מה אני שומע. עדיף שיהיה מגבר על החוט למקרה של סרטוני יוטיוב עם הקלטה חלשה במיוחד. תקציב: עד 250 מKSP בלבד. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-