אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז יש לי רמקולים יחסית חדשים ואיכותיים שעד היום עבדו מעולה [ 2 רמקולים + סאבוופר] אני לא מבין מה הבעיה - אין בעיה בהתאמת חומרה עם הווינדוס, הרמקולים דולקים, מחוברים למחשב, הווליום למעלה.. אבל עדיין לא שומעים! אני חושב שזה מאז שקירבתי את המחשב נייד היום (השתמשתי במצלמה שלו) ופתאום הרמקולים החלו לעשות רעש באס מתמשך. WTF עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני הגעתי לשלב שאני מעוניין לקנות נגן עכשיו אני לאחרונה די עסוק כך שאני לא יודע ממש מה יש :-[ אז חשבתי שאולי אתם תוכלו להמליץ לי 8) התכונות שחשובות לי זה: 1)רדיו FM 2)טייפ מנהלים 3)אפשרות לניגון רנדומלי 4)ו 500MB זיכרון ויותר וזהו אם אתם מכירים נגנים כאלה אני אשמח לשמוע המלצה ולגבי מחיר כמה שפחות אבל אני גמיש בהשקעה שלי.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי היא בהפעלת סרטים בסראונד כרטיס הקול שלי הוא של Sweex 7.1 עם יציאת SPDIF קואקסיאלית. זה של C-Media דגם CMI8768. כרטיס הקול מחובר בכבל COAX לרסיבר. לפני שבוע פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7 (32 ביט) ומאז זה לא עובד לי כמו שצריך. (הורדתי והתקנתי כבר דרייבר חדש לווינדוס 7) מבחינת קודקים אני משתמש ב-K-lite ככה שהקודק לאודיו זה של ffdshow הבעיה היא שכשאני מגדיר ב-pass through את ה-AC3 ו-DTS אז אני שומע רעש סטטי ברמקולים: אז ככה שביטלתי את האפשרות הזאתי ואז לפי הדרייבר במחשב כשאני מפעיל את ה-SPDIF הוא מגדיר לי רק כ-2 רמקולים ככה שהסאונד יוצא סטריאו ואם אני רוצה סראונד אז זה רק וירטואלי (דולבי פרו לוג'יק), תוכלו לראות את זה פה: מה אפשר לעשות…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר שאלתי קודם על נגני MP3 ונתתי מספר אפשרויות שהציעו לי אולם אני עדיין יצאתי מבולבל לגמרי !! אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל זה מבחינתי תוספת יפה אך לא הכרחית !! אני מעוניין בו כדי שאוכל לשמוע ממנו שירים ברכב (דרך הרדיו דיסק) וגם לשמיעה ברכיבה על אופניים, ריצה וכ"ו !! אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטאריו שמשמשת כרמקוליים של המחשב יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1031880981.htm ורציתי לשאול אם אני יקנה את הכרטיס קול הזה -( http://www.pch.co.il/docs/pd929388361.htm ( Creative Audigy 2 האם אני ישמע יותר איכות או שזה קשור למערכת ולא לכרטיס קול ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי החלטתי שהגיעה הזמן להלחיף את מערכת ה-2.1 העתיקה שלי. המערכת שייכת לחברת לוקסון, ואין לי מושג איזה דגם, הידע שלי באודיו לא שואף רחוק.. אז הנה תמונה: חח נסו לזהות את הדגם.. אני יוסיף את הפרטים שכתוב על המגבר אולי זה יעזור: luxeon EB 2.1 output power:15w+5w*2 P.M.P.O:1000w impedance:4ohm driveunit: subwoofer:4" speakers:3" frequnecy responce:50hz~20khz separation:>45DB S/N ratio:>65DB power supply:AC220V/50HZ LUXEON AV (SHENZHEN) INDUSTRIAL CO.LTD. עכשיו שאלה על ה-ATP3: מומלץ להחילף את המערכת הזו ב-ATP3? אם לא, איזו מערכת כן תבצע שיפור משמעותי בסאונד? [באופן כללי] תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://mp3.iaudio.com/product/product_T2_feature.php
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מתלבט בין mp3 ל-minidisk התקציב שלו הוא 250 דולר והוא צריך המלצות למכשירים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע 1100 שח אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאפשר לקנות עם הסכום הזה. שמעתי שה Z680 של LOGITECH מצויינים כמה הם עולים? אם למישהו יש הצעות אני אודה לו מאוד תודה מראש (אני קונה בחול)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915790 אני צריך אותם להאזנה למוזיקה ולצפייה בסרטים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השבוע יצא לי לשמוע באיזה סופר/מכולת רמקולים של מגנט, מעין רמקולים קטנים כאלה (לא קיובס), מזכירים קצת מוניטורים. התרשמתי בעיקר מהבאס הנחמד שהצליחו להוציא הרמקולחים הקטנים האלו (או שהיה חבוי שם גם סאב, למרות שלא נראה לי.) בכל אופן אם זה עוזר שמעתי אותי בסופר בת"א AM PM, אם מישהו במקרה מכיר...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי טלויזיה Marantz דגם FX32LC II קיבלתי את הטלויזיה עם מעמד שמחברים אותו עם ברגים. העיניין הוא שאני לא מצליח לחבר את החרא הזה לטלויזיה. אין שם איפה לחבר את הברגים. אין לי איך לדבר עם הבעלים הקודמים לשאול איך הם חיברו. וחיפשתי ברחבי גוגל פתרון לבעיה - ולא מצאתי. אם יש למישהו מושג, או שיש איזה מקום שאפשר לבדוק איך עושים את זה, אשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי פה בפורום על הדעות וראיתי שאתם ממליצים בתחום ה2.1 על הJBL encounter, לצערי הדגם כבר לא נמכר ואזל מרוב המלאים (וכנראה שגם לא יביאו עוד) ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו שבאמת יש לה אותו במלאי. יש המלצות אחרות מלבד atp3? )עד 600 שקל) תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב יש יציאת S video ו יציאת VGA[15 pin] לטלויזיה יש כניסת RCI [צהוב שחור אדום] עכשיו איזה עליי לקנות s video -rci או VGA -RCI ? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איכותי הכוונה גם איכות שמע, גימור, מסך וכדומה וכן גם בלהתיחס בגודל [כמה שיותר קטן יותר טוב], באורך שימוש בסוללה וכן הלאה. אני שואל משום שאני חושב אולי לקנות נגן אמפי3 חדש טוב יותר .. אני מרוצה ממה שיש לי אבל יש לי קומבינות שאני יכול להחזיר את ה IFP995 [עלה לי אלף חמש מאות - הגרסה האירופאית] ולקחת משהו אחר עם תשלום של הבדלי המחירים. עוד משהו - סתם אני מתעניין לדעת לכמה מכם יש את הנגן IFP-99X של איריבר בגרסה האירופאית ולכמה מכם בגרסה האמריקאית. כמה עלה לכם ומאיפה קניתם? עריכה : למי ששואל - נראה לי שהאוזניות שמקבלים עם הגרסה האירופאית היא MX300 כי ה 400 זה עם בקרת ווליום. עוד שאלה קטנה, קניתי לא מזמן מהדיוטיפרי אזניות של סוני בשם q66 ב50 דולר לאחר שנאמר לי שהן הכי טובות ומומ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימושים: מוזיקה וסרטים לפעמים חברה מועדפת: לא משנה תקציב: 750 ש"ח חריגה: 0 הערות: חשוב לי האיכות! העוצמה שאני שם לא עוברת את ה50W.. ראיתי רמקולים של LG http://www.souq.com/LG-HT805-ST-Home...er/6865512-EN/ שווה את המערכת הזאת ב720 ש"ח במקום רמקולים של HARMAN KARDON ב620 ש"ח? (למחשב בחדר 4X4) כניראה מחר אני צריך להחליט
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה לרסיבר עד 1500 שקל שיהיה מספיק טוב וחזק.. לא משנה ערוצים אבל שיהיה מ5.1 מעלה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים טובים עד 250 ש"ח שיהיו עם סאב וופר ושיהיה כניסה לאוזניות נוחה.. ראיתי את הרמקולים Logitech Z313 ב-230 ב-KSP האם הם טובים ואיכותיים? או שיש יותר טובים באותו מחיר אבל של חברה אחרת? והאם יש יותר טובים כאן? תודה מראש לעוזרים ולמגיבים!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצא לי לא מעט פעמים לשמוע על מגברים לנגני mp3 ,האומנם לא התעמקתי בזה הרבה,אבל לאחר הקנייה של האוזניות se215 שמשתלבות יפה עם הנגן c2 רציתי להשקיע עוד קצת ולדעת מה יתן לי ומה ישפר לי אם אני אקנה לו מגבר ומאיפה קונים. אז לגבי הסאונד האם אני ארגיש הבדל? האם הצלילים יהיו יותר נקיים?האם זה קטן ונייד שאפשר ללכת עם זה ברחוב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה לחבר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן המפרט, בארץ 409 ש"ח כולל משלוח ומע"מ, האם הזמנה מחו"ל הינה משמעותית זולה יותר? אם כן, מהיכן מומלץ לרכוש? חשוב מאוד שההזמנה מחו"ל תהיה עם זמן אספקה של כשבוע/שבועיים, ולא חודש/חודשיים, אחרת אני מעדיף לרכוש בארץ. [ATTACH=CONFIG]6252[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי רמקולים פשוטים של Creative SBS 2.1 גירסת תחילות ה 2000. בקיצור עשה את שלו ואני רוצה המלצה לרמקולים חדשים. המחשב נמצא בסלון, הרמקולים ישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה. האיכות של מה שהיה לי לא משהו אז כנראה שכל מה שתציעו יהיה יותר טוב 1) אני לא יודע מה מתאים לי 2.0, 2.1 או 5.1 ...אז תציעו מה שאתם חושבים ליותר מתאים לצרכים שלי. 2) יש לי מקום מתחת למחשב ומאחורי המסך למשהו בגובה של איזה 30 ס"ם... איפה המיקום המומלץ לרמקולים? 3) אני אסבך ואגיד שאשתי רוצה שיראו טוב כי הם בסלון!!! יש משהו כזה? תודה רבה לממליצים, אין לי ממש ידע בתחום האודיו אז אשמח לתשובות מפורטות להעשרתי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי כשנה עם ה-EP635 של Creative החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. כרגע אני דיי סגור על ה-E2C של Shure, אבל ניסיון העבר (שריפת 700 ש"ח על רמקולים דפוקים וכרטיס קול בינוני) לימד אותי שעדיף להתייעץ לא רק עם עצמי אלא גם עם אנשים בעלי ניסיון כלשהו בתחום. הקרטריונים הם: * תקציב: עד 550 ש"ח ללא חריגות. * יעד: מוסיקה בלבד - בעיקר מטאל (כבד, לא מצעדי הגאווה להם קוראים משום מה 'רוק'). * עיצוב: ללא חשיבות, העיקר שיהיו נוחות. * נגן: הדור הראשון של ה-iPod Nano. * עריכה: חסימה לרעשים כמובן. מה שמעניין אותי בעיקר זה האם האוזניות יהוו קפיצה מכובדת (Noticeable, כפי שמקובל לציין) באיכות הסאונד. אני יוצא מנקודת הנחה, במקרה הזה, שמחיר כפול משמעו איכות כפולה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in ear עדיפות לצבע שחור או כחול. ושידעו לתת גם באס שלא יהיה צליל שטוח. יש למישהו המלצה לתת על בסיס נסיון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-