עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. התקציב לא ברזל אבל אין כוונה להוציא הרבה ואין דרישות איכות-אודיופילית במיוחד. סתם אוזניות לבתי כדי לחבר ל-XPERIA X10 MINI PRO שלה. דרישות: 1. עמידות כלל האפשר כי היא זורקת אותן בכל חור. 2. עדיף משהו לא מגושם - היא בת 11. 3. איכות אודיו לא זבל. 4. אם אפשר עיצוב צעיר ויחודי, צבעוני. לא מאוד קריטי אבל זה משחק בגילאים האלה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by VGFreak,

סליחה על הנושא הפיוני, אבל אני מחפש כבר זמן רב כבל AUX (אוזניות 3.5 מ"מ זכר לזכר) אשר אחד הראשים שלו לפחות יהיה ב 90 מעלות (צורת 'ר'). איפה אני יכול להשיג אחד כזה כמה שיותר איכותי (הזולים שאני מצליח להשיג הם לא 90 מעלות והם נהרסים בממוצע אחת לחודש חודשיים). תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Stanly,

שלום חברים, אני שנים עם הATP3 שלי ואני מאד מרוצה עד היום, אני רוצה לקנות רמקולים למשרד בעבודה ואשמח לקבל המלצה לרמקולים מקבילים באיכותם ובמחיר של עד 400 שקל לא איכפת לי לרדת מעט ברמה להיות ללא סאב בגלל שזה לעבודה. עזרתכם בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Mor Zorela,

שלום לכולם יש לי רסיבר שקניתי denon avr x500 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה שלי יש לי טלוויזיה Sony brava kdl50w805 עכשיו חיברתי כבל HD לout של המסיבה ולin של הטלויזיה בהגדרות של הטלויזיה עשיתי שנשמע יהיה מהמערכת קולנוע ומשום מה לא הצלחתי לשמוע את הטלויזיה במערכת, ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אבל שום דבר לא הלך לי אני אשמח לקבל מכם הדרכה לגבי מה אני צריך לעשות בתודה מראש מור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. בקניה מ banggood הוא מבקש שאבחר Adaptor. יש לי אפשרות בחירה בין EU, UK, US – זה משנה מה אבחר? דוגמה: https://www.banggood.com/Tanix-TX8-MAX-Amlogic-S912-3GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1118613.html?rmmds=cart

6. אהלן חברה. עוד כ3 חודשים נאי טס לדרום אמריקה לכחצי שנה, ואמרו לי שכדאי לי מאוד לקנות נגן MP3 שעובד על בטריות, כך שאוכל להחליף אותן כשיגמרו (הרי שם יש נסיעות של 16 שעות בכיף..). מישהו מכיר נגנים כאלה טובים? אולי אפילו יש למישהו פה למכור לי? הנגנים היחידים מהסגנון הזה שאני מכיר הם כמו הישנים ישנים הראשונים עם מסך קטנצ'יק השבירים האלה עם איזה 4 גיגה זיכרון... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Delux,

משהו יכול להציע זוג רמקולים זולים ואיכותיים תודה רבה נ.ב אל תציעו לי רמקוליים עם סאבוופר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ben007,

אתמול הגיעו האוזניות הנחשקות מחול, וההתרשמות : לדעתי, אלו האוזניות עד 100 דולר הטובות ביותר ( קניתי ב- 92 ב- B&H) לאחרונה ראיתי מספר דיונים על האוזניות, אולי זה יעזור: איכות השמיעה- אותי מספקת מאוד. שמעתי אותן מול hd650,590, ושאר דגמים מהצמרת של סינהייזר, ואהבתי יותר את הצליל של ה- 280. אולי זה פסיכולוגי, או שפשוט האוזן שלי לא יודעת להבדיל , אבל הצליל של ה- 280 טוב מאוד גם בלי השוואה. (לכל המעוניין, אפשר לשמוע אותן באדר סוכניות רח' החשמונאים 105 ת"א) איכות בניה מצוינת ( ניתנות לקיפול ), כנ"ל על הנוחות. אוזניות גדולות, אולפניות, סגורות. מתאימות רק לבית, ומבודדות מאוד. החסרון שלהם, הוא שהן פחות מתאימות למוזיקה אגרסיבית ( רוק כבד,מטאל) , ויש כאלה שאומרים שהבס ש…

9. Started by gal1,

1) אני מעוניין לקנות מערכת 7.1 ורציתי לדעת אם כשאני ישחק משחקים יראה סרטים או ישמע מוזיקה אני יוכל לשמוע בכל 7 הרמקולים 2) רציתי לדעת איזה מערכת רמקולים עדיפה במחינת העוצמה והאיכות - קריאטיב T7700 http://www.starcom.co.il/product.asp?product=79 או - ימאהה TSS 1 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=108 3) האם בשביל לחבר מערכת 7.1 צריך כרטיס קול מיוחד או ניתן לחבר אותו לכרטיס שתומך ב 5.1? תודה לכל מי שעוזר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by t-mac,

שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 בנפח של ג'יגה במחיר של עד 700 שקל פלוס מינוס. מצאתי נגן של סאנדיסק בנפח של ג'יגה (בצבע כסוף), האם הוא נגן טוב וכדאיי לקנות אותו? איזה עוד נגנים טובים יש בטווח המחיר שהצעתי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by 1234qwer,

מישהו יכול לתת לי לינק למתלה של מסך LED? (הבנתי שזה מתלה שונה ממתלה של LCD) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Omri643,

מה עדיף משלושת הטכנולוגיות? למה DLP לא נפוצות בישראל כמו LCD? האם הן יותר טובות? כי לפי מה שהבנתי הן יותר איכותיות, ויותר זולות איפה אפשר להשיג כאלה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by AmL1,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 8800GT. הטלויזיה היא של PILOT הבעיה היא שכשמחובר גם הממיר בנוסף למחשב אין תצוגה של המחשב. כאילו חיברתי את המחשב דרך componnet נראה לי (ירוק כחול אדום) והממיר מחובר בRCA אם אני מנתק את הממיר זה עובד אם הוא מחובר אז רואים פס שרץ על התמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה. ניסיתי את החיבור על עוד טלויזיה -ichiban משהו כזה חח בדיוק אותה בעיה בלי עוד חיבורים רואים מעולה שמחברים עוד משהו פס רץ על תמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה... מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון? תודה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מחפש אזניות טובות למוסיקה בלבד שיהיו מנימליסטיות אבל לא IN EAR מכור לK240 AKG אבל אני רוצה משהו אוורירי יותר ושכרטיס הקול יוכל לדחוף ללא מגבר אם מישהו נתקל בדגם ששוה בדיקה סביב התקציב הנ"ל אשמח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מערכת סראונד. יש כל כך הרבה דגמים שאני רוצה המלצה על מערכת במחיר סביר 400-600 איכותית. אני רואה הרבה סרטים במחשב ולפעמים DVD שומע מוזיקה ומשחק משחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Fkl0ster,

מה דעתכם על ה 4.1setup הזה? אמור לעלות קצת מעל 900 ש"ח ביחד... רמקולים : http://www.americas.creative.com/products/product.asp?product=169&category=16&maincategory=3 כ. קול: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=41&b=0

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by יוסי כהן,

רק דגם 2010 ולפחות 200 וואט לא משנה עים זה 5 או 2 רמקולים תקציב עד 1500 ש'ח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לשמיעת מוזיקה (כל מיני) והרצאות מיוטיוב. חשוב: שיהיו נוחות באוזן ולא יציקו אחרי זמן ממושך, שיהיו אטומות כלפי חוץ, שלא כל העולם ישמע מה אני שומע. עדיף שיהיה מגבר על החוט למקרה של סרטוני יוטיוב עם הקלטה חלשה במיוחד. תקציב: עד 250 מKSP בלבד. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by parker8,

מאוד רצוי שינגן גם וידאו באיכות גבוהה.... והכי חשוב- הארד דיסק בפח כמה שיותר גבוהה (כל עוד לא פוגע באיכות המוצר) תודה לעוזרים מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bobby323,

גם ל Zalman יש אוזניות 5.1 האם הם יותר טובות מהם??? כי יש לי את ה Zalman ולא ממש ברור שם אם הקולות מגיעים מקדימה, האחורי מעט יותר טוב האם כאן מקבלים הבחנה ברורה מהיכן הקולות מגיעים, ממש כמו שיושבים במרכז חדר עם רמקולים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lover323,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 משהו בסביבות 1000-2000 שח ואני לא יודע אם אני יכול להסתפק בFortissimo2 או שאני צריך לקנות gtxp שעולה 400 יותר וככה אני יוכל לקנות רמקולים טובים יותר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה להחליף אוזניות.......אני מוכן להשקיע בסביבות 150 -200 גג (ניראה לי שהקצבתי יותר מידי אבל בגלל שהשקעתי כבר על ה GTXP אז יאללה על הדרך..) אני לא מבין בזה , אבל אני מקווה שבמחיר שהקצבתי אני יכול לקחת משהו ממש איכותי! תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SMAZ,

לא יוצא לי קול מהמחשב גם מהכרטיס קול און בורד וגם מכרטיס קול פתאום הרמקולים בסדר עובדים בדקתי אני לא רואה את האקוליזר{הסמקל של הרמקול}זז ואני עובד עצות :-\ איזה עוד פרטים צריך לרשום?כדאי שיעזור לכם להבין מה הפתרון של הבעיה שלי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מתחיל לחפש טלויזיה לסלון. (מתברר שאחרי שעוברים לבית משלך ה 32" שהיתה בחדר שינה כבר לא מספיקה ) אמא שלי רכשה דרך העבודה שלה את הפיליפס 8008 46" בהנחה משמעותית. הטלויזיה נראית מדהים והתמונה מדהימה, גם התאורה אחורית מוסיפה המון, אבל!!!! אפקט האופרת סבון ממש מפריע לי!!! גם כאשר יש תנועה מהירה, כנראה שהמעבד לא מצליח להתמודד איתה ומתחיל לקרטע, אותה האובייקט שנע מהר נהייה פתאום ממש בולט לעין. 1. השאלה האם אני הבעייתי? . אני יודע שאפשר לכבות את ה True motion 2. כיום יש טלויזיות עם כל השיכלולים האפשריים ומעבדים מפה ועד מחר, אבל אנחנו פשוט מבטלים אותם? אז מה הטעם להשקיע סכומים כאלה באופציות שבסוף מבטלים? 3. האם אותה התופעה כיימת בכל הטלויזיות החדשות? (Samsung F6400)? …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by gladiator1105,

חברתי את המסך הזה http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=112277 למחשב שלי דרך כבל HD ל DVI והוא 10 מתר ונכנסתי לדריברים של ATI הגדרתי את המסך ושמתי 1920 × 1080 המחשב בחדר והמסך בסלון רציתי לראות סרט אך זה היה במסך של המחשב והסמסונג נהיה רק שומר מסך. נסיתי לעשות שהסמסונך מסך ראשי אך אז אני לא יכול לראות מה אני עושה כי אני בחדר והוא בסלון גם ראיתי שהאיכות לא טובה ובמסך המחשב יותר איכותי ... גם היו בסים שחורים ליד המסך כאילו לא על כול המסך ... אני מכווה שהבנתם אותי ושתעזרו לי איך לראות סרטים בחיבור המחשב למסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים