אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת מה ההבדל בין HDMI 1.3 ל 1.4 ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רסיבר DENON avr1610... עכשיו אני צריך לקנות רמקולים שיתיאמו לו... אני מחפש משהו בתחום המחירים הסביר...משהו באזור ה700 שקל... אני מעדיף שיהיו כמה שיותר קטנים... ראיתי רמקולים של pure acustic ht770...השאלה היא אם אני יכול לקנות 5 כאלה ולהשתמש ב2 בתור אחוריים 2 קדמיים ואחד סנטר? תודה..
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אהלן. נכון להרגע ציוד האודיו שלי הוא הנייד שלי עם כרטיס המובנה שלו (נייד E6400 של דל, כרטיס IDT 92XXX), הנייח עם הכרטיס המובנה בלוח (הלוח הוא P5Q PRO TURBO הכרטיס הוא VIA VT1708S), נגן נייד SANSA CLIP, אוזניות ניידות KSC75 תוצרת KOSS, אוזניות "נייחות" HD280 PRO תוצרת SENNHEISER, מגבר אוזניות CMOY (נבנה ע"י BSG) ו FIIO E5. אני רוצה שדרוג עבור מוזיקה (כמובן שאני משחק וקואה סרטים וכאלה, אבל האודיו הרבה יותר חשוב לי במוזיקה) כאשר רוב הזמן אני מנגן מוזיקה ע"י הנייד. היות והאוזניות ה"רציניות" יותר (HD280) הן לא רעות עד כמה שידוע לי ולא ממש מנוצלות ע"י הציוד שיש לי... חשבתי אולי להתחיל את השדרוג ע"י קניית מגבר אוזניות נחמד שידחוף את ה 280? הקוס רוב הזמן מחוברות לסאנסה ונשמעות…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה לרמקולים מקלדת ועכבר אלחוטיים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
משהוא יודע איפה מוכרים כרטיס קול של חברת auzentech אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
צריך המלצה לטלויזיה, מרחק צפייה 2-3 מטר אני חייב לציין שהתקציב דיי מוגבל, מחפש משהו זול אבל לא משהו גרוע תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
-
שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו ***** התעשקתי קצת הccc וב dtv יכולתי לשנות את המסגרת השחורה אבל גילתי שיש לי עוד בעיה... המסך לא ממורכז האמצע של התמונה היא לא האמצע של המסך אז כאשר אני מגדיל את התמונה בdtv חלק מה תמונה יוצא לי החוצה ... תודה לעוזרים בבקשה לא להתעלם
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מקווה שלא ערתי פה על החוקים אם כן תערכו את האשכול תקציב 1000-1500 שקל לפחות 32" אין לי מושג מה ההבדל בין hd ready ל hd full מקווה שהמחירים טובים אחרי שיצא ה led המסך מיועד לטלוויזיה אבל חשוב ביותר שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באיזה יציאה טובה
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן..חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה מדגם סוני בראביה EX402 עכשיו גם המערכת שלי מחוברת למחשב..אני רוצה לשמוע סאונד דרך הטלויזיה ולא דרך המערכת כשאני רואה סרטים מהמחשב...ניסיתי מלא דרכים וזה לא עובד. דרך אגב..המחשב מחובר ב-HDMI לטלויזיה ככה שהוא אמור להעביר גם סאונד. תודה לעוזרים. נ.ב אני עושה את זה כי אני שולח את המערכת לתיקון...
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות streamer כדי שאוכל לראות סרטי HD מהמחשב על הטלוויזיה. 1. קיימים גם מכשירי DVD עם תמיכה ב-USB, אולי עדיף לקנות זיכרון מהיר ופשוט לחבר ל-DVD? 2. רציתי לדעת אם מכשירי ה-streamer שיש בשוק מספקים את מה שהם מבטיחים המפרט http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx או http://www.xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx השאלה אם הוא תומך ב-1080p ברשת: Video Aspect Ratio..: 16/9 (1920x1080) Audio Codec.........: DTS Audio BitRate.......: 1536 kbit/sec Audio Channels......: 5.1 channels Subtitles...........: English Source..............: Blu-Ray File Size...........: 17.15 GB DXVA compliant......: Yes
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל פרטים על הDVD הזה, היות ואוכל להשיגו במחיר זול, הוא תומך בHDMI וקורא הן מUSB והן מכרטיסי זיכרון. לא מצאתי סקירות שלא ברשת, בכלל אם רושמים את השם והדגם מקבלים רק אתרים ישראלים. מישהו התנסה בו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש כרטיס קול עם חיבור אופטי עבור מחשב נייד אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כ3 שנים רכשתי את האוזניות הנ"ל והייתי הכי מרוצה מהן בעולם. הסאונד היה טוב והנוחות מדהימה. לאחר כשנה נהרס לי הכבל והחלפתי אותן בזנהייזר CX300. דיי התבאסתי מהן. למזלי, שלשום הן אבדו לי ועכשיו אני מחפש תחליף. אני לא בטוח שאני רוצה in-ear, בגלל שאחריי 3 שנים הבנתי שמיציתי את זה וזה גם הפסיק להיות לי נוח בשלב מסויים. פעם היו לי sony mdr-v150, וממש אהבתי אותן. עכשיו אני גם רוצה אוזניות שיכסו את כל האוזן ויתנו סאונד טוב אבל שלא יהיו גדולות מידי, כמו הSONY. התקציב הוא עד 500 שקלים אבל לא חייב למלא אותו ואם ימצא משהו שיחס המחיר/תועלת שלו גבוהה יותר בסכום כמוך יותר אשמח לדעת. תודות!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות streamer כדי שאוכל לראות סרטי HD מהמחשב על הטלוויזיה. 1. קיימים גם מכשירי DVD עם תמיכה ב-USB, אולי עדיף לקנות זיכרון מהיר ופשוט לחבר ל-DVD? 2. רציתי לדעת אם מכשירי ה-streamer שיש בשוק מספקים את מה שהם מבטיחים המפרט http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx או http://www.xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx השאלה אם הוא תומך ב-1080p ברשת: Video Aspect Ratio..: 16/9 (1920x1080) Audio Codec.........: DTS Audio BitRate.......: 1536 kbit/sec Audio Channels......: 5.1 channels Subtitles...........: English Source..............: Blu-Ray File Size...........: 17.15 GB DXVA compliant......: Yes
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לחדר בעיקר לסרטים וגם להאזנה למוסיקה לא סגנונות מאתגרים בטירוף. בבקשה תתעלמו מהמחיר ותמורה למחיר אני פשוט יכול לקנות SOUNSTICKS יד שנייה ב700 שקל שזה מאוד קרוב למיקרולב מה עדיף.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה על אוזניות עד 1,000 ש"ח. יש שני מועמדים פוטנציאלים עד כה: Bose on-Ear - שמעתי בחנות של איפון בחיפה, מה אני יגיד לכם? פשוט תענוג. אוזניות של חברת Sennheiser שחבר שמבין המליץ לי עליהם (רק לא ציין את הדגם המומלץ) כמובן הכל בא בחשבון ואשמח לקבל המלצות. הייעוד: מוזיקה. (טראנסים שקטים/ טיאסטו/ מוזיקה אלקטרונית/ דאנס/ איביזיה) אני ישתמש בזה דרך הnokia N95 או המחשב שלי. בתודה, שלום. עריכה: האם יש אוזניות במומלץ במיוחד לקנות בחו"ל?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למוזיקה בעיקר, התקציב הוא עד 170 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם השלט מדיה סנטר של הXBOX 360 יכול לעבוד במחשב עם עינית http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6153 http://cgi.ebay.com/MCE-IR-Wireless-Receiver-Windows-7-IR-Emitter-Wire-/120596374957?pt=LH_DefaultDomain_0 ואם אחת מהעיניות בקישורים יתאימו?[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 00:07:54 הקישור הראשון לא עובדhttp://www.st-lab.com/products.asp
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הממיר של יס (שעדיין לא החלטתי איזה סוג הוא יהיה: רגיל Max או HD) דרך כרטיס טלוויזיה חיצוני למסך מחשב המליצו לי לקנות כרטיס מסך חיצוני של חברת Creative שיעלה בערך כ-350 ש"ח אני רוצה לשמוע המלצות נוספות של כרטיסי מסך חיצוניים ואיזה ממיר יהיה כדאי לי לקנות תודה רבה מראש לעוזרים דור
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בעבר השתמשתי בנגן COWON עם אוזניות Sennheiser CX500 (הכולל בקר עוצמת קול). השימוש הוא להליכה וריצה על חוף הים. לאחר שימוש כשנה בהגיע הקיץ, האוזניות החלו לזייף, מעת לעת הסאונד נשמע רק באוזניה אחת ובקר עוצמת הקול החל להרעיש תוך כדי שימוש בו ולא תפקד טוב. לפני כמה חודשים זכיתי בהגרלת מנויי מפעל הפיס ב Ipod Touch 8GB. לאחר שבועיים קניתי את האוזניות המשופרות של Apple עבור Ipod Touch הכוללות בקר עוצמת קול (Volume Control) ומגעים לקידום שירים קדימה ואחורה. לאחר שימוש כחודש האוזניות הפסיקו לתפקד באופן תקין. ניגון השירים הופסק לאחר פעילות של 40 דקות כאילו לחצתי על ה PAUSE באוזניות. לחיצה חוזרת על ה PAUSE או שלא עשתה דבר או שקידמה את השירים קדימה אחורה כאילו שלחצתי על ה PAUSE לחיצה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע עם לפתוח פה או בציוד הקפי, קיצר פתחתי פה. אז לאחר 4 שנים עם הfatal1ty שנפטר בחודש האחרון ועשה בעיות החלטתי לקנות אוזניות ברמה! תזמון מושלם כי אני טס עוד יומיים לברלין! קיצר האוזניות הם יותר לגיימינג מאשר מוזיקה אבל שלא יהיה על הפנים במוזיקה. מצאתי באתר אחד כמה דברים (של גיימינג עם אוזניות): SteelSeries - 7H Frequency Response: 18-28.000 hz Impedance: 32 Ohm SPL@ 1kHz 1Vrms: 112dB Sennheiser - PC 360 Frequency Response: 15-28.000 hz Impedance 50 Ohm SPL 112dB Sennheiser - PC 350 Frequency Response: 10-26.000 hz Impedance 150 Ohm SPL 108dB Sharkoon X-Tatic Digital Surround Sound Headset Qpad QH-1339 Frequency Response: 5-30.000hz Impedance: 32 Ohm per system Norm…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
SONY SRS-D511 זה הדגם... הבעיה היא שכשאני מסתכל סרט אז הקול שמדברים נשמע מאחור ה3 רמקולים לא עובדים הקידמיים והסנטר כשנפעלת מוזיקת רקע זה עובד..... על השלט יש כפתור DUAL STEREO כשהוא בOFF בסרטים יש רק את המוזיקה כשאני שם אותו על OC אז הקול של השחקנים מאחור מקדימה הם עובדים רק כשנפעלת המוזיקה במוזיקה במצב שOFF האחוריים לא עובדים וחסר משהו ... כשאני שם ON הכל עובד בסדר... הרמקולים מוגדרים כ 5.1 מערכת הפעלה וינדוס 7 לוח אם <<< מה לעשות תעזרו לי בבקשה....
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי את הסט הבא: Creative SBS 370 ופתאום שמתי לב שבקושי שומעים מאחד הרמקולים. הבעיה לא ברמקולים כי כשהחלפתי את החיבורים של המגבר לא שמעו טוב מהרמקול השני. פתחתי את המגבר אבל הוא עשוי כך שאי אפשר להוציא את הלוח עם כל החיבורים אז קצת בעייתי לראות מה קורה שם אבל ממבט חטוף הכל נראה מולחם.. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני שוקל עכשיו לקנות את האוזניות האלו Brainwavz M1, יש למישהו אותם או שיש לו חוות דעת עליהם? בנוסף שוקל קניה של FiiO E5 בשבילהם (לא בשביל הD2, בשביל נגן אחר)
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-