עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אחרי כשנתיים עם ה-Shure SE115 קצת נמאס לי מאוזניות In-Ear(לא נוח) והגעתי למסקנה שאני גם ככה תמיד עם תיק אז זה לא באמת משנה עניין הניידות מחפש המלצה לאוזניות קשת בתקציב של סביבות ה-400 שקלים עם אפשרות לחרוג טיפה אם זה באמת שווה את זה 95% מהשימוש יהיה מוזיקה, ג'אנר בעיקר רוק ומטאל 95% מהשימוש יהיו מחוברות לאייפון אני מכיר טיפה את הנושא של סגורות / פתוחות..קשה לי להגיד מה אני מעדיף, פתוח להצעות ואם אוכל לשמוע את הדגמים שתמליצו לפני קנייה אני יעשה את זה ניידות/מתקפלות/מגיעות עם קייס שאפשר לזרוק בתיק בראש שקט - יתרון אבל לא חובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  2. שלום רב ! דרושות אוזניות, עד 100$. אפשרות לרכוש מארצות הברית. שמיעת מוזיקה (בעיקר רוק) עריכת סאונד (בעיקר לסרטים לא צריך אבל להסחף) גיימינג ( ממש קצת! לא צריך משהו יעודי) והכי חשוב מכל!!!!! אוזניות חייבות להיות מקסימום נוחות ! חובה חובה חובה, מרופדות ולא כואבות באוזן, יש לי אוזניות של סוני, עם נויז קנסליישן, וזה פשוט חרא של אוזניות כלכך כואבות. לא הייתי רוצה משהו כזה, חשוב אוזניות מרופדות ונוחות. בגדול אני רוצה אוזניות ALL AROUND טובות, שארגיש שאני נהנה מהסאונד. חשוב לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, אז, אם צריך איזה אביזר נלווה כדי להנות אשמח להמלצה חשבתי ללכת על סנהייזר HD555 מה דעתכם על האוזניות האלו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Posford,

טוב אז ככה המצב שלי הוא כזה.. קניתי מערכת DVD של LG מובנת עם רסיבר+דיוידי+וידאו לפני שנתיים לערך בדיוטי-פרי, ולפני כחודש היא נהרסה לי.. הבנתי שעל הטעות הנ"ל לא אחזור ואקנה מערכת מובנת. כרגע המצב שלי הוא כרגע, שיש ברשותי 5 רמקולים + סאב. רציתי לדעת אם אפשר לקנות DVD בנפרד + רסיבר בנפרד שאליו אחבר את הרמקולים והסאב? ובנוסף אוכל לחבר את המערכת הנ"ל למחשב נכון? אוקי אם עד כאן הכל אפשרי לעבודה אז אני רוצה המלצות התקציב שלי ממש קטן וגם שזה לחדר קטן, ככה שאני לא צריך מערכת בשמיים. אני מעוניין לקנות DVD קורא DIVX עם רסיבר נחמד שיצא ביחד בסביבות ה-800 ש"ח לא לחרוג מעבר. מה דעתכם אפשרי? תודה על העזרה וההקשבה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. יש לי ‏Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE. כשאני מחבר את הקולט של השלט ל-USB המחשב רוצה דרייברים; לא הצלחתי לשכנע את XP למצוא על ה-CD. אודה לעזרה...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. חיברתי למחשב מבוסס כרטיס NVIDIA שני מסכים מסך מחשב רגיל בחיבור DVI טלויזית LCD בגודל 40 בחיבור HDMI שניהם מוגדרים ועובדים בתוכנה של NVIDIA אני מעוניין לדעת איך להחליף את התצוגות בין המסכים בצורה הטובה ביותר כך שרק מסך אחד נבחר יראה תצוגה ולא שניהם ביחד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by AMIT_MEG,

אחי הביא לי את המערכת שלו HARMAN kardon 7500 ושאני מחבר את האוזניות הוא רושם לי אוזניות חוברו אבל מוציא לי את השמע דרך הרמקולים אני מאמין שזה איזה הגדרה מישהו יודע איך אני מסדר את זה???

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. היי, אני מחפש לשדרג למסך חדש בסלון שלי, סלון של דירה קטנה. מרחק הישיבה יהיה 3 מטר מהמסך, ובחדר יש חלון אחד לא גדול בצד, וגם הוא רוב הזמן לא מאיר בעוצמה חזקה. כרגע יהיה מחובר למסך ממיר הוט רגיל (יתכן שדרוג ל-HD בעתיד), מחשב לסרטים ואני מניח שגם DVD או כל התקן USB. התקציב מוגדר כבין 3000-4000 שקלים, אבל אם באמת יש סיבה למתוך אותו - אני אשמח להשתכנע (אבל זה דורש באמת הסבר ). בנוסף, החודש יש את יריד חבר, ויש לי אפשרות לקנות שם. לא יודע אם זה מעניין או לא - אבל שיהיה. אז... איך בוחרים?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אז תיראו. יש לי כרגע מכשיר RioRiot שנשבר לי ממנו! דיי גדול... אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. חשבתי ללכת על ה-iPod, לא החדש (אחד קודם), של 20 ג'יגה (או 40... אבל זה רק במידה אם אפשר להשתמש במכשיר הזה כדיסק קשיח לכל דבר). אני קונה את המכשיר בחו"ל, ככה שאין לי בעיה להשקיע כמה כסף שרק צריך (יש לי גם כמה דברים נוספית שאני רוצה לקנות... כמו שלט אלחוטי, הרמקולים האלה ובטרייה נוספת). שמעתי הרבה על כמה שלא כדאי לקנות את המכשיר הזה וגם אני יודע שאין לו רדיו. אתם מוכנים להמליץ לי על מכשיר טוב של מינימום 20 ג'יגה? רצוי שיהיה בו רדיו. אם אפשר, אפשרות של הרצת סירטונים (מה שאומר שצריך מכשיר עם מסך ציבעוני) גם יהיה נחמד. המכשיר חייב להיות קל וקטן!!! כמה שיותר קטן יותר טוב. חייב אותו בתוך הכ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מסך מחברת CHIMEI מדגם cmv 221 d. 22 אינצ' איך אני יכול לחבר אותו לממיר של הוט או משהו כזה? חוץ מכרטיס טלויזיה כמובן, כדי שישמש אותי גם כצג טלויזיה וגם צג למחשב במקביל.? מה צריך לקנות..אני לא רוצה להסתבך ולקנות כרטיס טלויזיה תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by DrLEON,

שלום חברים.. אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס קול שיחוברו אליו הרמקולים AL FX6021. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. תקציב 300-500 עם העדפה ל400+- ועדיפות לKSP כי אין לי ממש כוח לנסוע מחנות לחנות או להזמין ברשת.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by שמואל גאון,

שלום חברים מבקש עזרה בהעברת מוזיקה מקלטות למחשב מבקש לדעת מה צריך בישביל זה תודה שמואל

12. שלום רציתי לדעת אם אפשר למצוא בארץ אוזניות בלוטות' למוזיקה במחיר סביר ובאיכות טובה, יש דבר כזה? והאם זה משתלם יש לי H340 ופלאפון 770 של סאמסונג (למרות שאני לא בטוח שזה יעבוד שם עם כל הסירוס שהוא עבר) תודה

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  13. הייתי בטוח שהפס קול זה משהו אחיד שלא מופרד מהדיבוב(זה לא דיבוב זה פשוט הקולות של האנשים שמדברים)..ומשום מה זה מופרד אצלי..ההגדרה שלי ב WINDOWS זה על DESKTOP SPEAKERS ואני הפעלתי דרך ה WAVETERMINAL...(פעם ראשונה שזה קורה אחרי הרבה שנים מאז שקניתי אותו)

14. Started by shdrthki1,

אני צריך רמקולים למחשב , למוזיקה משחקים וסרטים . מאוד חשוב שיהיה למערכת באס טוב תעזרו לי לבחור רמקול מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848 ראיתי שיש מערכת 5.1 ב250 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3250&products_id=29515 אבל אני לא יודע עד כמה היא איכותית אם אין מערכות סראונד טובות בתקציב הזה אני יסתפק ב2.1 תודה

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by gbox,

שלום, אני מעוניין לקחת את המחשב פנטיום 3 שיש לי, לקנות ממיר DVB-T ולחבר אותו לטלווזיה. יש לי טלווזיה ישנה עם חיבור SCRAT וקומפוננט (3 הצבעים), איזה חומרה אני צריך מלבד המחשב עצמו והממיר, כרטיס טלווזיה? (וגם כרטיס מסך?) בברכה,

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by adir221,

אהלן וחג שמח אני מעונין לקנות אוזניות גימינג עד בערך 400 מה אתם ממליצים לי אני רוצה שישמעו צעדים חזק ושהאיכות תהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by fuichtva,

מה המשמעות של ההתקן הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. שאני אבין-אני פשוט מחבר את ה-DOK ל-DVD וזהו? לא צריך להמיר לסוג מסויים? אם כן-במה משתמשים בDVD? בקיצור מה צריך לדעת? יש כאן טריק?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  19. אוקיי אז ככה, יש לי שתי סטים של רמקולים: Creative Inspire 4.1 Altec Lansing ATP3 2.1 האלטק מתפקדים כ2.1 קדמיים. הקראייטיב משמשים כשתיים אחוריים (גם הסאב ממוקם מאחורה). עכשיו נותרו לי עוד שתי סטליטים של קראייטיב שאני מתכוון לחבר בתור סנטר, נותרו שתי יציאות באחורי הסאב של הקראייטיב (הוספתי תמונה כדי להראות טוב יותר איזה יציאות נשארו פנויות ואיך אני מתכוון לחבר, שימו לב הם מסומנות באדום), אז אני מחבר את הרמקולים שכביכול אמורים להיות קדמיים בקראייטיב ליציאה של הסנטר ואז אנימקבל "סנטר" עכשיו הבעיה שאני מחבר שתיים אבל שומעים רק מרמקול אחד, השאלה שלי היא האם לחבר שתיים או רק אחד והאם זה לא ידפוק את הרמקולים או הסאב או הכרטיס קול. *שתי הסטים מחוברים לAudigy 2 ZS. תודה רבה …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי טלוויזית LCD בבית שיש לה חיבור HDMI ולפי מה שהבנתי יש היום גירסה חדשה לחיבור HDMI 1.3 בטלוויזיה שיש לי אני מאמין שזה חיבור ישן... אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 עם כבל HDMI אבל אני לא בטוח אם זה יעבוד כמו שצריך. קישור http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1 וזה הכבל שאני רוצה לקנות http://cgi.ebay.com/HDMI-V-1-3-GOLD-PLATED-CABLE-1080P-PS3-XBOX-360-HDTV_W0QQitemZ280130135465QQihZ018QQcategoryZ21187QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אם אני יחבר אליה כבל HDMI 1.3 זה יעבוד כמו שצריך ולא יצור תקלות ??? תודה!

21. Started by guypld,

משגע אותי שבאתר MAKO של קשת כל הסדרות מוצגות כריבוע במסך הרחב, ז"א שהמדיה פלייר לא יודע לשחק עם ההגדרות ולהתאים את התצוגה לרחבה. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? חייבת להיות דרך מסויימת להציג את הסרטונים במסך רחב. הנה קישור לדוגמה של הפרק האחרון של רמזור...אם תמצאו נגן לחנלונות שיצליח להרחיב את המסך אבל להשאיר אותו איכשהו פרופורציונלי אני אשמח. http://switch248-01.castup.net/cunet/gmp2.asp?plid=-1&BMGroupID=33226&ClipMediaID=4422340&eref=1

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לדעת האם יהיה הבדל ביצועים אם אני יעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול?? ואם כן אפשר לינק להדרייברים הכי מעודכנים של\ sound blaster live! 5.1 עכשיו יש כמה גירסאות לכרטיס הזה ובדקקתי על הכרטיס עצמו ..רשום עליו soundblaster live! 5.1 digital תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. מקווה שהבנתם... יש לי DVD משולב עם מגבר נחמד, הצלחתי ''לעשות'' ממנו מגבר אבל זה עובד רק כשאני מכניס דיסק לDVD ומפעיל אותו ואז לוחץ על STOP. משהו מוזר ומשונה מאוד חחחח אשמח אם תעזרו לי להפוך/להסביר לי איך לעשות את זה, את הDVD למגבר נטו, חשבתי לנתק את הכונן לגמרי, לחבר את הכבלים של הווליום ישירות לפלטה שאליה אני מחבר את הרמקולים. חשמל אני מבין, ככה שאשמח אם תסבירו לי בכל צורה. תודה!

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by VolTAge,

תיכננתי לקנות מערכת סראונד חדשה, התקציב הוא בערך 200-250 דולר מקסימום. צימצמתי את האפשרויות ל 3 מערכות רמקולים. Creative Inspire 5300 - 5.1 Altec lansing ATP 4 - 4.1 Altec lansing ADA880 - 4.1 עכשיו, אני צריך לבחור איזו מערכת מבין ה 2 של האלטק יותר טובה, ואז לבדוק אם היא יותר טובה מהקריאטיב. היתרון היחידי של הקריאטיב הוא שזאת מערכת 5.1 לעומת ה 4.1 של האלטק, האם זו סיבה מצדקת כדי לקנות אותה ולהתפשר על איכות הקול או שהאיכות של האלטק מפצה על החיסרון של רמקול סנטר ? או בקיצור, איזו מערכת לקנות ? :smoke: ;D

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Dumbass,

מה המערכת הכי טובה שאני אוכל למצוא במחיר כזה? תודה (:

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.