עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן חברים, סתם חשבתי לחלוק איתכם. הזוג האחרון של K340 שהכנתי לחבר מהולנד עבר ידיים והגיע למישהו אחר. אותו האחד רצה כבלים תואמים לכבל של האוזניות שיחברו בין הנגן למגבר, ובין המגבר לאוזניות (צריך שם מתאם). האוזניות נראות כך: הכבלים שהכנתי לו: הבנייה עצמה מאוד איכותית כמובן. כרגיל, חיווט טוב, סיכוך צפוף, הלחמות מצוינות עם Cardas, וגימור יפה כמו תמיד. מעבר לזה הלקוח הפעם לא הגביל את עצמו בתקציב, אז מדובר ברכיבים מצוינים. רק הקונקטור עם הזוית לדוגמא עולה משהו כמו 150 שקלים. Anatoli.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by orninyo,

שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth לשיחות טלפון, בנסיעות, הליכות וכו. חשוב שיהיו איכותיות, שישבו מצויין על האוזן, בידוד רעשים וווליום גבוה. עדיפות לטעינה אלחוטית וסוללה ארוכה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by or2077,

אני צריך לקנות כרטיס קול למחשב מסיבה שלא קשורה... רציתי לשאול אם כרטיסי קול לא מובנים באים עם כניסה למיקרופון? אם אתם צריכים לדעת איזה אז הנה הכרטיסי קול שחשבתי עליהם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=365&CatCode=206 http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=SOUNDPCI4&Cat2Cat1ID=5519&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=992 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=991 אם יש הצעות אחרות אז התקציב הוא עד 70 שקל... אבל זה חייב להיות מחנות שאפשר לבוא לשם ולקנות (תנאי של אבא שלי)... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן, כדי שהשאלות שלי יהיו מובנות יותר אני אתאר תחילה את מצב המערכת קולנוע שלי: בסלון אחד יש LCD (עם רמקולים מובנים) שמחוברת ב-HDMI לרסיבר (וידאו + סאונד) בנוסף, בסלון אחר יש מקרן + מערכת 7.1 רמקולים שמחוברים לאותו רסיבר. כמו-כן, יש בבית עוד 2 אזורים עם רמקולים (מטבח וחצר) שמחוברים גם הם לרסיבר המרכזי. הרסיבר הזה תומך ב-3 zone-ים, כאשר ל-2 האזורים המשניים (מטבח וחצר) הוא מעביר את הסאונד באופן אנלוגי בלבד. המקורות ("ספקי התוכן") בכל הלאגן הזה הם: YesMaxHD ו- מחשב (HTPC) 1) אני מחפש פתרון להוציא סאונד מהמחשב ב-2 יציאות שונות בו-זמנית. כלומר, תוכנה שאני יוכל לנגן מוזיקה במחשב והיא תוציא את הסאונד גם ביציאה דיגיטלית וגם באנלוגית. ב-XP זה היה פשוט, המערכת הפעלה הנדרשת כאן היא…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי המון סרטים וסדרות על המחשב (על הכונן הנייד יותר נכון) ואני מעוניין לראות אותם בכיף של הסלון מול המסך LCD שלי (שתומך HD כמובן). יש לי בסלון PS3 אבל כל התוכנות החינמיות לסטרימינג(כמו ה ps3 media server) ממש מעצבנות, סרטים על הזמן נתקעים וקשה להריץ קדימה ואחורה, כמו כן אין לי אפשרות לחבר את הכונן הנייד ל PS3 כי הוא לא מזוהה שם :-\ . הטלוויזיה גם רחוקה מהמחשב לכן אי אפשר לזרוק כבל HDMI ארוך או משהו כזה, זה גם נשמע לי קצת לא נוח. בקיצור מה הפתרון הנוח ביותר לדעתכם ? האם לקנות סטרימר או מחשב נייד או פתרון אחר ? אני ממש לא מעוניין להוציא הרבה כסף כרגע, לא יותר מ 800-1000 גג... אשמח לשמוע רעיון לפתרון תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by TomB,

יש הכנות מיוחדות שכדאי לעשות לפני שמקליטים מטייפ למחשב (דרך הLINE IN)? תוכנה מסויימת שעושה את זה טוב יותר מאחרות? קצב/איכות דגימה מומלצים לקבלת האיכות הטובה ביותר?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז ככה אני מחפש נגן MP3 לא הרד 5-2 ג"ב מעוניין לקנות מאתרים ובזול !!! אני כבר מחיפושים תביאו הצעות וגם מאיזה אתר!!!!!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by d3vil,

שלום, עברתי פה בפורום על הדעות וראיתי שאתם ממליצים בתחום ה2.1 על הJBL encounter, לצערי הדגם כבר לא נמכר ואזל מרוב המלאים (וכנראה שגם לא יביאו עוד) ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו שבאמת יש לה אותו במלאי. יש המלצות אחרות מלבד atp3? )עד 600 שקל) תודה,

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Classify,

התקציב הוא עד 3K. לא צריך 3D, SMART TV וכו.. רק שתקרא סרטים מ-USB ותתמוך בקריאת כתוביות. המטרה היא בעיקר לראות סרטי HD ו-YES.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by NOVA,

מעוניין בחוות דעת על LUXEON EM-4.1. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הלכתי לבסוף עד הJVC 5042 רסיבר שעלה לי בדיוטי פרי 150 דולר + סט של 5 רמקולים של ELTAX UNIVERSE שעלה 99 דולר ..עלה הכל 249 דולר!!!...ותגידו דרך אגב ...אני יודע שאני לא צריך לצפות ליותר מידי מהרסיבר ועוד יותר לא מהקמקולים של ELTAX ..אבל מישהו שמע אותם האם הם שווים 99 דולר או שקניתי משהו מזעזע!!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש אוזניות קשת אוטומות לשמיעת מוזיקה מנגנים GALAXSY S4 ו IPOD SUFFLE . הן יהיו גם לשימוש עם מחש לשעות ארוכות . אני שומע בעיקר רוק /פופ/ אלקטרו . יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אוקיי החלטתי שהגיעה הזמן להלחיף את מערכת ה-2.1 העתיקה שלי. המערכת שייכת לחברת לוקסון, ואין לי מושג איזה דגם, הידע שלי באודיו לא שואף רחוק.. אז הנה תמונה: חח נסו לזהות את הדגם.. אני יוסיף את הפרטים שכתוב על המגבר אולי זה יעזור: luxeon EB 2.1 output power:15w+5w*2 P.M.P.O:1000w impedance:4ohm driveunit: subwoofer:4" speakers:3" frequnecy responce:50hz~20khz separation:>45DB S/N ratio:>65DB power supply:AC220V/50HZ LUXEON AV (SHENZHEN) INDUSTRIAL CO.LTD. עכשיו שאלה על ה-ATP3: מומלץ להחילף את המערכת הזו ב-ATP3? אם לא, איזו מערכת כן תבצע שיפור משמעותי בסאונד? [באופן כללי] תודה!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם:AA8-DURAMAX INTEL PENTIUM 4 SYSTEM BOARD SOCKET 775. אני בטוח שהכרטיס תומך בסראונד כי יש לו בנוסף ליציאות האופטיות, יציאות RCA לרמקולים אחוריים, סנטר, סאב וכו'. אתמול חיברתי את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (שלמיטב ידיעתי משדר 5.1 לרסיבר) ושומעים סטריאו אחלה אבל בלי קדמי ואחוריים. יש את את התוכנה REALTEK שמדמה סראונד. כשהכדור מקיף אותי הסטריאו מעולה אבל כשהכדור מתקרב קדימה ואחורה הסאונד נחלש במקום שהרמקול הקדמי והאחוריים ישמיעו צליל. האם מישהו יבוא לעזרתי??? :-) תודה...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Jcs,

יש לי כרגע 1100 שח אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאפשר לקנות עם הסכום הזה. שמעתי שה Z680 של LOGITECH מצויינים כמה הם עולים? אם למישהו יש הצעות אני אודה לו מאוד תודה מראש (אני קונה בחול)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by שלום חנוך,

מעונין לקנות לחדר של אחותי LCD 32. השימוש העיקרי יהיה צפיה בטלויזיה ובסרטים ביס. פרט לכך אין דרישות מיוחדות, שיהיה איכותי ואמין. עדיף שיהיה עם פנאל מבריק - אני התרשמתי מצבעים מאוד יפים בדגמים האלו. אשמח להמלצות וכמו כן המלצות על מקומות לקנות באיזור הצפון תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by OR007,

השבוע יצא לי לשמוע באיזה סופר/מכולת רמקולים של מגנט, מעין רמקולים קטנים כאלה (לא קיובס), מזכירים קצת מוניטורים. התרשמתי בעיקר מהבאס הנחמד שהצליחו להוציא הרמקולחים הקטנים האלו (או שהיה חבוי שם גם סאב, למרות שלא נראה לי.) בכל אופן אם זה עוזר שמעתי אותי בסופר בת"א AM PM, אם מישהו במקרה מכיר...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ShaharSi,

אני מחפש אוזניות in ear עדיפות לצבע שחור או כחול. ושידעו לתת גם באס שלא יהיה צליל שטוח. יש למישהו המלצה לתת על בסיס נסיון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Ben-Dor,

איזה חסרונות ואיזה יתרונות יש לרמקולים האלה קנו לי אותם בדיוטי פרי ב150 דולר. מה רע בהם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by whitefang212,

אני רוצה לקנות רמקולים טובים עד 250 ש"ח שיהיו עם סאב וופר ושיהיה כניסה לאוזניות נוחה.. ראיתי את הרמקולים Logitech Z313 ב-230 ב-KSP האם הם טובים ואיכותיים? או שיש יותר טובים באותו מחיר אבל של חברה אחרת? והאם יש יותר טובים כאן? תודה מראש לעוזרים ולמגיבים!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. השימוש העיקרי לרמקולים האלה הוא מוזיקה רציתי המון זמן לקנות את הCreative INSPIRE T6060 5.1 אבל הבנתי שדווקא למוזיקה הם פחות טובים ויותר למשחקים וסרטים ראיתי פה בפורום שאנשים ממליצים על הM960וMicroLab שזו חברה שאני לא מכיר, הרמקולים נראים ממש איכותים ביחס למחיר השאלה שלי אם הם טובים למוזיקה? ואם בכלל רמקולים 5.1 עדיף מ2.1 בנושא של מוזיקה? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי. התחדשתי לא מכבר בסט-אפ חדש לדירה חדשה גם כן... הסטאפ הינו 5.1 אבל אני שומע כרגע על סטריאו. המטרה הראשונית הייתה שיפיק את המיטב עבור איכות סטריאו אודיופילית בתוך גבולות התקציב הדי מוגבל ודורש-פתרונות-יד-שניה שלי. להלן הסט-אפ: רמקולים של Pure-Acoustics QF900 (רצפתיים גדולים מאוד, כל הסט) ורסיבר Denon AVR 1601 שקניתי יד שניה גם כן... אופן החיבור: הטלוויזיה הינה רכזת היציאות- ומחוברת בכבל אופטי איכותי יחסית (מסוכך ומוזהב) לרסיבר. הטלוויזיה הינה Samsung F6400 חדשה (סדרה טריה של 2013). הרמקולים הקדמיים מחוברים כרגע לרסיבר באמצעות כבל רמקולים עבה מהחיבור העליון שלהם (יש 2) לחיבורי ה-Power Front של המגבר (המקומות האחרים יחוברו לאחוריים). יש לציין שגם את הרמקולים וגם את ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Rebellion,

אוקיי, אז יש לי רמקולים יחסית חדשים ואיכותיים שעד היום עבדו מעולה [ 2 רמקולים + סאבוופר] אני לא מבין מה הבעיה - אין בעיה בהתאמת חומרה עם הווינדוס, הרמקולים דולקים, מחוברים למחשב, הווליום למעלה.. אבל עדיין לא שומעים! אני חושב שזה מאז שקירבתי את המחשב נייד היום (השתמשתי במצלמה שלו) ופתאום הרמקולים החלו לעשות רעש באס מתמשך. WTF עושים?

24. Started by YellowBellyBandito,

היי, האם אני יכול לחבר את המערכת שלי (צילום מצורף) למחשב? או לפחות את הרמקולים שלה בלבד? אם כן, אילו כבלים אני צריך לקנות? (אם בכלל אני אצליח לקנות עכשיו משהו...). תודה חברים ובריאות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. הדרישות לטלוויזיה של ה46 אינץ'-צריכה להיות סמארט, לא חובה בכלל תלת מימד (פיצ'ר מיותר) אבל אם זה בא עם הטלוויזיה בהשקעה קטנה נוספת, ניחא... הדרישות לטלוויזיה של ה32 אינץ'-הולכת להתחבר גם לממיר וגם למחשב שלי, כדי לראות סרטים סדרות וכ"ו. לכן אני רוצה אותה FHD. סמארט-לא חובה, אם זה בא בהשקעה קטנה-עדיף. משהו נוסף שאני מחפש והוא לא כ"כ קשור לפה: מסך מחשב-טלוויזיה 26-27 אינץ', צריך שיהיה פאנל IPS ודומיו (לא כדאי לקנות TN נכון?), ושיהיה גם חיבור HDMI וגם חיבור DVI/VGA (עדיף DVI אבל אם אין VGA יהיה בסדר). תקציב עד 1800. בכל התקציבים-עדיף לחסוך. את המסך אקנה בחנויות די גדולות (KSP/מחסני חשמל/אל"מ/RSM וכ"ו). אין סיכוי שאקנה באינטרנט (מסכי קוריאנים לא בחשבון). במסך 46 אינץ' ראיתי את …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.