עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Moshe36,

החלטתי שאני רוצה אוזניות גדולות, אני שומע את כל סוגי המוזיקה,אני מאוד רוצה לשמוע את המוזיקה שלי באיכות גבוהה. אני לא רוצה לשמוע מה קורה בחוץ ולא רוצה שישמעו מה שאני שומע,רוצה ניתוק מהעולם בעיקרון אין לי תקציב מסוים,דברו איתי מה יהיה טוב...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gadykay,

שלום אנשים נתחיל מזה שאני קצת בור בתחום האוזניות ואני מחפש אוזניות למוזיקה (סגנונות מגוונים) עד 300 ש"ח או המקביל באיביי (אפשר לסטות עד 350). מה שחשוב לי באוזניות שיהיו over the ear ושלא יפריעו לסובבים אותי (לא סובל את אלה ששומעים בפול ווליום באוזניות פתוחות וכולם שומעים יחד איתם ובגלל זה אני גם לא יעשה את זה לאחרים, נראה לי שזה נקרא "בידוד" שוב מתנצל על הבורות) ואם אפשרי שיהיה מיקרופון בגלל שרוב הזמן האוזניות יהיו מחוברות לפלאפון אבל לא קריטי. בתודה מראש אשמח לכמה שיותר המלצות כדי שאדע מה לבדוק בחנויות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום רב מחפש המלצה למערכת 5.1 + מגבר ב1500 עד 2000 ש"ח. רצוי איכות על פני עוצמה (אבל שלא יהיה איכותי מדי אך חלש מאוד). מצאתי את זה מה דעתכם? המערכת מיועדת יותר לצפייה ופחות למוזיקה.. http://www.bestbuy.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750594 תודה, DXM

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מערכת טובה אבל כמה שיותר זולה (לא יותר מ 1300 שקל) יש כאלה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ben-Dor,

איזה חסרונות ואיזה יתרונות יש לרמקולים האלה קנו לי אותם בדיוטי פרי ב150 דולר. מה רע בהם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by CobraBoy,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות הישנות שלי אומנם לא כאלה טובות אבל עשו את העבודה בצורה טוב CREATIVE EP-630 , החלטתי להתקדם האלה ולרכוש אוזניות מתקדמות יותר ואיכותיות בהרבה ממה שהייה לי , הדרישות שלי מהאוזניות צריכות להיות הבאות : 1 . IN EAR 2 . בידוד רעש מקסימלי שאני לא ישמע כמה שפחות את הסובב אותי 3 . איכות שמע ( באס , MID וגבוהיים ) בדגש על ההגבוהים ההתלבטויות שלי הן : 1 . KLIPSCH S4 שזה האוזניות הכי מעודפות עליי כרגע אחרי שראיתי סיקורים שלהם 2 . Sony MDR-XB20EX Ultimate Ears MetroFi 170vi . 3 Grado iGi כמה מהאוזנוית האלו אולי לא נמצאות בישראל אני מזמין אותם מחו"ל , זהו אולי יש לכם משהו טוב יותר להציע לי במחיר הזה אני ישמח להצעות ממכם שאלה נוספת כדי שאני לא יפתח סתם עוד ט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by arad gonen,

היי אני מבקש מדריך לחיבור פלייסטישן 2 למחשב ואין לי כרטיס טלויזיה יש לי את הAMD GAME ULTRA הזה עם ה4 ליבות וכרטיס ATI 3870 של GIGABYTE אנא עזרו לי תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ShaharSi,

אני מחפש אוזניות in ear עדיפות לצבע שחור או כחול. ושידעו לתת גם באס שלא יהיה צליל שטוח. יש למישהו המלצה לתת על בסיס נסיון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dans41,

למחשב אני משתמש בJVC והרבה פעמים יוצא שאני משתמש בהם גם מחוץ לבית עם הטלפון, המטרה זה אוזניות in ear שהשימוש יהיה מהטלפון בעיקר לריצה אבל עדיף שחוץ ממוסיקה הם יתאימו גם לסרטים/סדרות. בזמנו המליצו לי על הvsonic gr04 אבל בערך אותה תקופה קיבלתי אוזניות אחרות שהספיקו לי, עכשיו הן נהרסו ואני מחפש אחרות. שמעתי דברים טובים גם על xiaomi mi Piston והמחיר שלהן מאוד נמוך (הבנתי שיש להן יחס עלות תועלת גבוה מאוד) וגם יש להן שלט, מיקרופון ועיצוב יפה. בעיקרון אני מתלבט איזה מהן לקנות, הvsonic בטוח יותר טובות בהכל אבל ההפרש שווה את זה? ואם כן מה ההבדל בין ה04 ל06. הטלפון זה oneplus one

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by GhostCow,

שלום קניתי X5L מחו"ל וישר מהקופסא השתמשתי בו הבטריה הייתה מלאה... האורך חיים של הסוללה אבל אמור להיות 35 שעות ואחרי שטענתי אותו פעם אחת הוא רק הגיע לאיזה 16 שעות.... דפקתי את הבטריה איכשהו בכך שלא הכנסתי אותו לטעינה ישר שקיבלתי אותו?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, יש לי חבר שמקבל במתנה את אחת הטלויזיות האלו - מה כדאי לו לקחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Fkl0ster,

מה דעתכם על ה 4.1setup הזה? אמור לעלות קצת מעל 900 ש"ח ביחד... רמקולים : http://www.americas.creative.com/products/product.asp?product=169&category=16&maincategory=3 כ. קול: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=41&b=0

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן חברים, סתם חשבתי לחלוק איתכם. הזוג האחרון של K340 שהכנתי לחבר מהולנד עבר ידיים והגיע למישהו אחר. אותו האחד רצה כבלים תואמים לכבל של האוזניות שיחברו בין הנגן למגבר, ובין המגבר לאוזניות (צריך שם מתאם). האוזניות נראות כך: הכבלים שהכנתי לו: הבנייה עצמה מאוד איכותית כמובן. כרגיל, חיווט טוב, סיכוך צפוף, הלחמות מצוינות עם Cardas, וגימור יפה כמו תמיד. מעבר לזה הלקוח הפעם לא הגביל את עצמו בתקציב, אז מדובר ברכיבים מצוינים. רק הקונקטור עם הזוית לדוגמא עולה משהו כמו 150 שקלים. Anatoli.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BROWN,

ברשותי מערכת סטריאו עם רמקולים נהדרים שאני מעוניין לחבר למחשב מאחר והרסיבר תקול. מהרמקולים יוצא כבל שבסופו נחושת (6 OHMS), מה אני צריך לעשות בשביל להתאים אותו לחיבור מחשב רגיל (אוזניות)? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב מאוד למוזיקה וסרטים. משחקים לא. הומלץ לי לקחת את CREATIVE XTREME GAMER שהוא הכי מתאים לצרכיי. לאחר בדיקה החלטתי לקחת את הכרטיס אבל נאמר לי שאין אותו בארץ. בדקתי ב-2 חנויות. SKYPC ופומפה. בשתיהן נאמר לי שאין אותו בארץ. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב למוזיקה וסרטים ללא משחקים עד 1000 ש"ח. כרטיס קול הכי טוב שיש למטרה זו. אני מאוד רגיש למוזיקה שאני שומע ולכן חשובה לי מאוד איכות הצליל. אם יש מישהו שמבין מאוד בנושא אשמח מאוד לקבל עזרה ממנו. תודה מראש. שמעתי על 2 הכרטיסים הנל: Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Asus Xonar D2 איך הם? איזה מהם יותר טוב?\עדיף? הבנתי לראשון יש בעיות דרייברים? יש חנות בארץ שמוכרת אותם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yashal,

איזה דיון מושלם... אני גם חדש בפורום וגם קיבלתי את הH10 החמוד שלי D: אני מאושר עד הגג!!!!!!!!! ... בקרוב שאראה את המכשיר יותר לעומק אני אביא ביקורת עליו שאני אכין... (אם אתם רוצים)... המכשיר עצמו קטן (קטן זו לא מילה, פיצפון ) והמסך 1.5 אינץ', פשוט מדהים מומלץ ב-ח-ו-ם לכל מי שמתלבט, ואני אחד שהתלבטתי חודשיים (!) בין האייפוד מיני (שאגב בחנות אמרו לי שהוא לא טוב לעומת האייריבר הזה) לH10. עשיתי את הבחירה הנכונה לדעתי אם מישהו רוצה ביקורת שיגיד, ומי שרוצה המלצה לגביו שיגיד. אמממ.... מה אגיד לסיום? אני מקווה להנות בפורום פה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Eli92,

שלום, יש ברשותי אוזניות ATH-M50 אני מעוניין לשפר קצת את איכות הסאונד כי אני מרגיש שיש להם עוד פוטנציאל. האוזניות מחוברות ישירות למחשב לחיבור שיש מקדימה על המארז.וכל המוזיקה שלי היא ב FLAC. הבנתי שיש מכשיר שמחברים לUSB סוג של מגבר(נראה לי קוראים לזה DAC) ועליו מחברים את האוזניות. אני לא מבין בזה בכלל ואשמח להמלצות ממכם מה אני צריך בעצם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by AmL1,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 8800GT. הטלויזיה היא של PILOT הבעיה היא שכשמחובר גם הממיר בנוסף למחשב אין תצוגה של המחשב. כאילו חיברתי את המחשב דרך componnet נראה לי (ירוק כחול אדום) והממיר מחובר בRCA אם אני מנתק את הממיר זה עובד אם הוא מחובר אז רואים פס שרץ על התמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה. ניסיתי את החיבור על עוד טלויזיה -ichiban משהו כזה חח בדיוק אותה בעיה בלי עוד חיבורים רואים מעולה שמחברים עוד משהו פס רץ על תמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה... מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון? תודה....

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איכותי הכוונה גם איכות שמע, גימור, מסך וכדומה וכן גם בלהתיחס בגודל [כמה שיותר קטן יותר טוב], באורך שימוש בסוללה וכן הלאה. אני שואל משום שאני חושב אולי לקנות נגן אמפי3 חדש טוב יותר .. אני מרוצה ממה שיש לי אבל יש לי קומבינות שאני יכול להחזיר את ה IFP995 [עלה לי אלף חמש מאות - הגרסה האירופאית] ולקחת משהו אחר עם תשלום של הבדלי המחירים. עוד משהו - סתם אני מתעניין לדעת לכמה מכם יש את הנגן IFP-99X של איריבר בגרסה האירופאית ולכמה מכם בגרסה האמריקאית. כמה עלה לכם ומאיפה קניתם? עריכה : למי ששואל - נראה לי שהאוזניות שמקבלים עם הגרסה האירופאית היא MX300 כי ה 400 זה עם בקרת ווליום. עוד שאלה קטנה, קניתי לא מזמן מהדיוטיפרי אזניות של סוני בשם q66 ב50 דולר לאחר שנאמר לי שהן הכי טובות ומומ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by icebreak,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14107 נשמע מעניין, גם מסך צבע איכותי עם אפשרות של תמונות, גם אותו גודל, גם 8GB... אמור לצאת בשבועות הקרובים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שירים מ-CD קנוי , או שרים שמורידים בפורמט של 192kbps האם הכרטיס קול הזה תומך בזה ? או רק Sound Blaster Audigy 2 שראיתי שהוא תומך ב-192kbps ו-24 BIT שאלה שניה האם בסרטים ב-DVD הסאונד הוא בפורמט של 192kbps ו-24 BIT תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום התלבטתי אם לפתוח כאן או בפורום "תוכנה" אז אני מתנצלת מראש אם זה לא במקום הנכון... יש לי את הממיר הדיגיטלי של ה-5 ערוצים (DVB-T) של APEX אפשר להקליט ממנו על גבי דיסק או קי .. ניסיתי לפתוח את ההקלטות במחשב בעזרת WMP וVLC שבדרך כלל פותחות כל קובץ והתקנתי את חבילת הקודקים המעודכנת ולא כל כך עזר לפני כמה ימים התקנתי את הנגן GOM player ולהפתעתי חלה התקדמות -הצלחתי לראות רק תמונה - ללא קול הסרטונים הם בפורמט TS בחוברת של הממיר כתוב שמפענח הוידאו הוא - MPEG-2/H.264 והאודיו- AAC/PCM מישהו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לחבר את הרסיבר שלי למחשב עם כבל SPDIF , ובנוסף לחבר את ה LCD למחשב עם כבל DVI-HDMI. הבעיה שהמרחק מהמחשב למכשירים הנ"ל הוא כמעט 10 מ' , ולכן יש לי מס' שאלות: 1)האם המרחק מבטיח שגם עם כבלים טובים תהיה ירידה באיכות?(לגבי ה SPDIF וכבל ה DVI-HDMI 2)האם כבל ה SPDIF הזה איכותי http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7152 והאם כבל ה DVI-HDMI הזה איכותי http://www.techmod.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=151 במידה והם אינם איכותיים מספיק האם אפשר לקבל קישור לכבלים שהם כן איכותיים? 3)הבנתי שעדיף אולי להשתמש בכבל קואקסיאלי במקום ה SPDIF הבעיה שאין לי יציאה כזאת במחשב וחיפשתי ב ZAP איזשהו מחבר\ממיר מSPDIF לקואקסיאלי ולא מצאתי , ורציתי לדעת הא…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ori24,

אני רוצה לקנות את המקרן קול הזה אבל מכל הסקירות שראיתי וקראתי, הבנתי שלא ממליצים עליו לשמיעת מוזיקה כי יש בו חוסר של צלילי MIDS. האם זה נכון? האם יש למישהו את המקרן הזה ויכול להגיד איך שומעים בו מוזיקה? תודה!

דיונים חדשים בפורומים