עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לפני כמה ימים פתחתי נושא בקשר לאודיג'י 2, שמעתי כמה הוא יקר ואיזה כרטיסים בכאילו טובים יותר ועוד דברים מענינות מאוד - כן כן מענינות אז ככה : לא מכיר פה אף אחד ספציפי ואין לי דעה משוחדת בגרוש וכל מה ששמעתי זה רק השמצות וקישקושים הלכתי ועשיתי השוואה בין iHERCULES DIGIFIRE 7.1 ל AUDIGY 2 . מה אני אגיד לכם אנשים טובים שלי ??? ההרקולס טוב מאוד אפילו מעולה למי שלא רוצה יותר מידי והמחיר שלו אטרקטיבי ביותר.והוא תואם למשחקים ולסרטים ולמוזיקה ולבלה בלה .. . אבל ... וזה כזה אבל ... מי שלא שמע את האודיג'י במע' רמקולים טובה כמו LOGITECH Z680 או PROMEDIA 5.1 ומעלה ,ואל תבינו שצריך רמקולים כאלה בלבד כדי שהוא ישמע מדהים, מי שלא הקשיב למנוע האפקטים ולא שיחק משחקים ב ENVIRMENT HQ ומי ש…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רב מחפש המלצה למערכת 5.1 + מגבר ב1500 עד 2000 ש"ח. רצוי איכות על פני עוצמה (אבל שלא יהיה איכותי מדי אך חלש מאוד). מצאתי את זה מה דעתכם? המערכת מיועדת יותר לצפייה ופחות למוזיקה.. http://www.bestbuy.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750594 תודה, DXM

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gaziter,

תודה רבה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by omerpaz,

איך יבוא לידי ביטוי השוני באיכות הצליל של הספיקרים האלה: https://www.aliexpress.com/item/32816252198.html https://www.aliexpress.com/item/32700239550.html https://www.aliexpress.com/item/32594581890.html כמו כן האם ספיקר הלפטופ (השלישי) יוכל להתאים לחיבור לקונטרולר בורד עם תושבת PH 2.0 כמו שני האחרים ע"י קיצוץ וחיבור קורד הספיקר לקורד עם מחבר 2.0 PH ? בתודה מראש

5. Started by Dr.Drek,

אהליין... לאחרונה חל שיפור במצבי הפיזי, ואני עומד להתחיל בהליכות יומיות של חצי שעה...עד שעה...בתקווה להגיע לריצות גם כן... יש לי מכשיר RIO עם 32 מגה שמבחינתי הוא הפיתרון המוסיקלי הטוב ביותר...בחיים לא קופץ...בעוד שהצלחתי להקפיץ את כל שאר המכשירים (דיסקמן, מינידיסק - כבד, Ipod קופץ, Mp3-Discman קופץ)... אני קונה לו כרטיסי הרחבה של 32 מגה (זה הבאסה היחידה, שלא תומך ביותר)... וזה מספיק לי לעד שעה בכיף... גם צריך רק בטריה AA אחת... בכל מקרה, אני מבקש המלצות לאוזניות איכותיות לריצה/הליכה, (יש לי בבית גדולות ומפלצתיות שזה די משפיל ללכת איתם ברגל מחוץ לבית) אני שונא את אילו הקטנות שנכנסות לתוך האוזן - הם גורמות לי לגירוי...בעוד שאילו שיושבות כזה עם כריות - לרוב הן לא איכותיות וש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by liorper,

היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 8800 gt הטלזויה היא :lg 32 30r

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by naoriko,

שלום רב, היה ברשותי כרטיס קול מובנה בלוח האם עם 2 רמקולים + סאב רכשתי כרטיס קול מדגם - [h=1]Asus Xonar Essence STX PCIE[/h] נכון לעכשיו אני לא מצליח לכוון בהגדרות שיהיה מכוון על 2 רמקולים וסאב זה מכוון על 2 רמקולים , מה שגורם להדהוד בצליל. בבקשה אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולם!

8. Started by Moshe36,

החלטתי שאני רוצה אוזניות גדולות, אני שומע את כל סוגי המוזיקה,אני מאוד רוצה לשמוע את המוזיקה שלי באיכות גבוהה. אני לא רוצה לשמוע מה קורה בחוץ ולא רוצה שישמעו מה שאני שומע,רוצה ניתוק מהעולם בעיקרון אין לי תקציב מסוים,דברו איתי מה יהיה טוב...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אוקיי, כרגע יש לי קראייטיב אינספייר 4.1 4400 ואני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר! עכשיו יש לי 500+- כתקציב, כבר הייתי סגור על האלטק כי ידוע שהם איכותיים ביותר, אבל יש גם את הלוג'יטק כאופציה והם 5.1! אני רוצה לקנות רמקולים כדי להרגיש הבדל בשינוי לטובה מאלה שיש לי עכשיו. אני רוצה לדעת איזה סט ייתן לי הבדל מורגש, והאם ההבדל באיכות בין הלוג'יטק לאלטק הוא ממש גדול?? ועוד שאלה, הסט של הלוג'יטק יותר איכותי מקראייטיב אינספייר 4.1 מבחינת איכות? (יש לךי אותם כרגע כפי שציינתי). אגב, אני משתמש בכרטיס OB שעל הלוח שלי, אז לכן חשובה לי איכות הרמקולים שתהיה גבוה. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היום הנגן עבד,עשיתי כמה העברות בUSB OTG,כיביתי את הנגן. עכשיו הוא כבר לא נדלק,לא מגיע לכלום,ושמחברים אותו או לUSB הוא מתחיל לצפצף כמו משוגע,מישהו יודע מה קרה? ד"א הנגן הזה כבר די הרבה זמן פגוע קשות,אבל אף פעם הוא לא עשה בעיות,רק לפעמים נטען קצת לאט. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, בימים אלה אני מתכנן לשדרג את מערכת הסטריאו בחדר שתפקידה העיקרי הוא שמיעת מוזיקה מהמחשב, אם כי בעתיד אני גם מתכנן לחבר אותה לטלוויזיה. המערכת בנוייה מהחלקים הבאים: כרטיס קול של חברת Hercules דגםFortissimo III 7.1 רסיבר של חברת Pioneer דגם VSX-405 וזוג רמקוליים מדפיים של חברת JBL דגם XE-2 תחילה שקלתי לקנות מערכת רמקולים 2.1 אך מכיוון שהתקציב מאפשר לי לכוון גבוה יותר, אני שוקל כעת ללכת על רמקולים מדפיים. האם שידרוג של הרמקולים בלבד יכול לעשות את העבודה או שעלי גם להחליף את שאר המרכיבים של המערכת? אשמח לקבל עצות והכוונות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by thelegend,

ואם יש אחד נפרד למצב של משחקים(PS3) ואחד למצב של סרטים אז עוד יותר טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. עקב מעבר לדירה שכורה אני מחפש טלוויזיה לסלון. התקציב הוא כאמור עד 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש נחוץ. הדברים החשובים לי הם FULL HD, יציאת אוזניות, לפחות 100 הרץ וכמובן איכות תצוגה טובה ביחס למחיר מבחינת צבעים, שחורים עמוקים וכו'. אודה מאד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה. התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני. אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס). אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה. אם זה מהווה משקל כלשהוא אז הפלאפון הוא Htc nexus one

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by AtR,

אהלן חבר'ה, השאלה בכותרת, כל הבדל שיש מעניין אותי לדעת.. ואם כן מה עדיף מבין שתי הגרסאות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by orel13orel,

קיבלתי את הרמקולים ויש לי מספר שאלות: 1) יש לי חיבור חשמל אמריקאי ועל הסאב רשום 120V-240V , חיברתי את הסאב לשנאי עם יציאה של 110V זה בסדר?? אני שומע מהרמקולים כמו שצריך?? או שזה לא "בריא" ? אני צריך לקנות מתאם כמו זה : http://www.dealextreme.com/p/flat-to-round-power-plug-convertor-3529 ? 3) לגבי המיקום של הרמקולים, יש הצעות לשיפור??? קישור לפוסט קודם בנושא שבו עוד תמונות של החדר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512203.0 תודה מראש , אוראל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לשמיעת מוזיקה (כל מיני) והרצאות מיוטיוב. חשוב: שיהיו נוחות באוזן ולא יציקו אחרי זמן ממושך, שיהיו אטומות כלפי חוץ, שלא כל העולם ישמע מה אני שומע. עדיף שיהיה מגבר על החוט למקרה של סרטוני יוטיוב עם הקלטה חלשה במיוחד. תקציב: עד 250 מKSP בלבד. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, יש לי חבר שמקבל במתנה את אחת הטלויזיות האלו - מה כדאי לו לקחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ha,

בהחלפת מערכת ה HTPC שלי ניתקלתי במספר אפשרויות, המערכת תכלול לוח אם עם יציאת HDMI וכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS (ישן למדי) בעל יציאת DVI -האם וכיצד ניתן להתחבר לחיבור ה-HDMI ולהוציא את סיגנל האודיו בלבד. -האם ניתן להוצא את סיגנל הויודאו מיציאת ה DVI של כרטיס המסך ובאותו זמן להוציא את סיגנל האודיו מה-HDMI שעל לוח האם. -מהו הפורמט הדיגיטלי של סיגנל האודיו היוצא מ HDMI? האם הוא S/PDIF?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by madix,

עד לא מזמן חשבתי לקנות מגבר+רצפתיים, אבל שמעתי ביקורות מאד חיוביות על 2 המוצרים האלו, וחשבתי שאולי הם יספיקו אפילו לסלון: MicroLab SOLO7C http://tms.co.il/product/5887 LOGITECH Z-5500 http://tms.co.il/product/4181 הסלון בגודל 4x6 ופתוח למטבח. השימוש הוא 70% סדרות/סרטים, 30% מוסיקה. מה אתם אומרים, הם יתנו חוויה טובה לסלון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אני מעוניין לדעת בשביל חבר תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, התקלקלה לנו הטלוויזית CRT והחלטנו להתחדש סוף סוף בטלוויזיה חדשה. האם LCD היא האופציה הכי טובה היום בעבור הסכום הזה? חשבנו על גודל שמעל ל-30". בעיקרון אני אשמח לקבל המלצות על דגמים ספציפים, אבל כנראה נצא לקניון ונקנה משם , ושם אין תמיד את כל הדגמים, אז חשבתי שיהיה נחמד לדעת איזה פרטים במפרט הטכני של טלוויזיה אני צריך לחפש. רציתי לדעת איזו ניגודיות אני צריך לחפש, איזו בהירות,זמן תגובה(רלוונטי בימינו?), זווית צפיה. בנוסף גם רציתי לדעת באיזו רזולוציה Yes משדרים את ה- HD שלהם במידה ונרצה לשדרג, HDReady או FullHD? בכלל שמים לבלהבדל בין השניים בגודל מסך כזה? אשמח לתשובה מהירה כי כנראה נצא היום. תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ori24,

אני רוצה לקנות את המקרן קול הזה אבל מכל הסקירות שראיתי וקראתי, הבנתי שלא ממליצים עליו לשמיעת מוזיקה כי יש בו חוסר של צלילי MIDS. האם זה נכון? האם יש למישהו את המקרן הזה ויכול להגיד איך שומעים בו מוזיקה? תודה!

25. אורח Si-Nom

זה בסדר שלוקח לנגן שלי להעביר כול שיר בערך 20 שניות? כול השירים הם פלוס מינוס 8 מגה ביית.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים