עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by vourt,

שלום, יש לי בעיה למקם את הסאב באזור הקידמי, ויכול רק למקם אותו מאחורה לייד הרמקולים האחוריים על הרצפה, יכול להיות שאאבד איכות כך? - רמקולים של MEGAWORKS 550 - עם כרטיס קול AUDIGY 2

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש שם משהו ששווה קניה? משהו שיעלה באיכותו על videologic ZXR-500? (רק מערכות 5.1 אמיתיות! )

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Swed,

שלום לכולם.. אני צריך המלצה לרסיבר עד 1500 שקל שיהיה מספיק טוב וחזק.. לא משנה ערוצים אבל שיהיה מ5.1 מעלה !

5. למחשב יש יציאת S video ו יציאת VGA[15 pin] לטלויזיה יש כניסת RCI [צהוב שחור אדום] עכשיו איזה עליי לקנות s video -rci או VGA -RCI ? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by raltal,

שלום לכולם, אני צריך עזרה כדי לדעת איזה אוזניות הכי כדאי לקנות אני קונה נגן IRIVER H10 6G ואיתו מקבלים Sennheiser MX400 רציתי לשאול אם אוזניות אלו מספיק טובות כדי לשמוע באיכות הכי גבוה אם יש לכם הצעות לאוזניות אחרות אני מעדיף של KOSS כי יש לי חנות ממש זולה שלהם בכל מקרה תיזכרו שהאיכות הכי חשובה תקציב של 300 שקל בערך עדיף של KOSS תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by THE FOX,

Pocket Amp 2v2 או behringer MICROAMP HA400? אלו ממגברי אוזניות אלו כדאי יותר לקניה? מיועד לשימוש עם אוזניות SEN HD485

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by guliver,

קניתי היום את ה-iAudio X5L ורקמולים. הוא עכשיו בטעינה, והדבר הראשון שאני רוצה לדעת זה מה קורה אם אני טוען אותו פחות ממה שצריך? מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי היום חזרתי מארה"ב אחרי טיול של שבועיים במשך כל השבוע שהייתי בניו יורק חיפשתי את הX5 ולא מצאתי בשומקום... מצאתי בעיקר אייפודים... השיווק שם מאד אגרסיבי חח בכולופן, קרוב משפחה שלי הזמין את הנגן מאמזון וקיבלתי אותו ב300 דולר והכל בסדר... הבעיה היא שזו גרסא אמריקאית אז לא קיבלתי את כל הOptionals... השלט לא ממש חשוב לי, אף פעם לא אהבתי שלטים... העריסה זה דבר נחמד אבל אני מוכן לוותר הבעיה העיקרית היא נרתיק... אני מפחד לשים את הנגן בכיס עם דברים אחרים או בתיק, שהמסך לא ישרט... אני ממש חייב את הנרתיק הזה יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות אותו בארץ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מה חשוב שיהיה בנגן: איכות שמע מעולה!!!!! שיהיה כמה שיותר קטן!!! 20GB לפחות. העברת מידע מהירה USB2 או FIREWIRE. נוח לשימוש שיהיה אפשר לסדר על פי תיקיות ,שיהיה אפשרות של ניגון באקראי. קורא פורמטים:MP3 ,WAV ,WMA ואפשרות של איחסון דברים. אמממ הבנתי עכשיו שהנגנים ציבעונים ויש אפשרויות תמונה ודברים כאלה ,זה לא ממש חשוב לי יותר חשוב לי איכות השמע ומה שאמרתי לפני ,אבל אם יש אפשרות שזה יהיה ובלי הרבה יותר כסף אז למה לא. וכמובן שיהיה אמין כי לא תהיה לי אחריות אחרי הכל זה מארה"ב:\ אז אם אפשר בבקשה הצעות ,המלצות על נגנים. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Saliman,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות עד 450 ש"ח, היש דבר כזה?

12. היי. השבוע קניתי טלויזית LCD 32 HD-Ready ויש לי במחשב כרטיס מסך HD4870 1gb של palit . גם לכרטיס וגם למסך יש כניסות של HDMI אז קניתי כבל HDMI - HDMI חיברתי ושום דבר לא קרה .. לא ראו כלום בטלויזיה וגם עושה רושם שהמחשב לא מודע לזה שהוא מחובר לטלויזיה ... אז אולי עשיתי משהו לא נכון .. ? אם מישהו יכול בבקשה לפרמט בדיוק מנ לעשות שלב אחרי שלב איך אני מגדיר את זה או משו בסגנון. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תודה! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by asilbob,

אני חושב לקנות תרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 אני יודע שאלו רמקולים איכותים ביותר ברמה מאוד גבוה! איך הרמקולים בסדר נכון ? עכשיו בגלל שהם כולכך טובים לפי מה שהבנתי אני חייב לקנות כרטיס קול איכותי כיכ מה לעשות בשביל רמקולים כאלו טובים צריך גם כרטיס קול איכותי מאוד יש לי עכשיו שאני יודע שזה כרטיס קול טוב (מובנה בלוח ) פעם שקניתי תלוח אז המליצו על הלוח ואמרו שהכרטיס קול שיש בלוח מאוד איכותי! Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) REALTEK ALC650 ?NAVDIA MCP2 AUDIO CODEC INTERFACE אז כקיצר תיעצו לי מה לעשות בנושא? לקנות כרטיס קול לא לקנות ...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איזה חומרים אתם ממליצים חשבתי על כמה תגידו לי מה יביא לי איכות הכי טובה 1.ציפוי צמר סלעים בקיר ועל זה קירות גבס ובריצפה פרקט 2.שטיחים מקיר לקיר כולל הריצפה ותיקרה אקוסטית 3.תיקרה צמר סלעים קירות שטיח קיר לקיר וריצפה פרקט אם יש לכם עוד הצעות או חומרים תתנו אשמח לקבל דעות תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. סליחה שאני פותח כל יום ת'רד במשך היומיים האחרונים {אני לא כזה}, אבל אני צריך לדעת משהו דחוף, R0cKF0rD מהפורומים אמר לי באחד הפורומים שלא מומלץ לקחת את ה-Logitech Z540, רציתי לדעת למה הוא אמר את זה, יש איתם בעיה מסוימת? תודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אנשים, כפי שכתוב בכותרת,אני מעוניין בהמלצות שלכם למגבר בשביל הAKG K601 שאני עומד לקנות. התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח אבל אם יש משהו זול ואיכותי שיסחוב את האוזניות כמו שצריך אני כמובן אעדיף את הזול. חו"ל לא בא בחשבון כי אני רוצה לשמוע את המגבר לפני הקניה. יד שניה אפשרי. תודה מראש, עמית

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DAVIDD,

יש חיה כזאת?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המחיר (5000) דיי מחשיד , האם הטלוויזיה הנל מומלצת? היא נמכרת ב5000 באחת הרשתות הגדולות וגם במספר אתרי אינטרנט האם יש טלויזיה יותר מומלצת בעלות 5000 לכל היותר ו46 אינצ לכל הפחות? לפי בדיקה שלי בעיין לא מזויינת ההבדל בין LCD לLED מבחינת איכות תמונה הוא משמעותי, אני עוד לא ראיתי LCD שאיכות הצפיה בה לא מרוחה לכן כנראה שאתעקש על LED גם מהסיבה שצריכת החשמל נמוכה משמעותית מLCD וגם בגלל שאיכות הצפיה טובה יותר באופן משמעותי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by HairyAss,

הזמנתי את האוזניות הנ"ל לפני שבועיים, אחרי בדיקות וקריאות וכו, והיום הם הגיעו! קבלו אנבוקס וסיקור קצר. אני אנסה לדייק כמה שיותר ולהיות כמה שיותר נייטרלי. זהו הסיקור הראשון שלי. *האוזניות עדיין לא עברו BURN IN, אשתדל לעדכן בהמשך. מפרט: Transducers/Drivers: Dynamic, 10.7mm Rated Impedance: 32ohms Closed Dynamic Sensitivity: 110dB at 1mW Frequency range: 20 ~ 20000Hz Distortion: <= 0.3% @ 94dB Channel balance: =< 3dB (at 1000Hz) Rated input power: 10mW Maximum input power: 40mW Plug: 3.5 mm 45-degree gold plated Cable length: 1.3 meters Y co…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Sharon_B,

שלום לכולם. בזמן האחרון הרמקולים הישנים שלי התחילו לזייף והגיע הזמן לרמקולים חדשים. יש לי התלבטות אם לקחת סט 2.1 או 5.1. בנוסף, ממש אין לי מושג איך למקם את הרמקולים בחדר כך שהסאונד יצא בצורה הטובה ביותר. מידלתי בכלליות איך החדר שלי נראה, הכל עפ"י מידות אמיתיות. אשמח לקבל חוות דעת על שני הדברים. שרון. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום, אשמח להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 200ש"ח חשוב שיהיו יחסית עוצמתיים, בעל צליל טוב.(הכל יחסי כמובן) אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by itaysk,

יש לי פה 2 טוויטרים שכתוב שהם 80W (לא אומר לי הרבה,אשמח לקבל הסבר גם על זה...) מאחורה יש הוראות וכתוב: SYSTEMS UP TO 80W/CHANNEL - יש כזה ציור שאומר שחיברו טוויטר במקביל בין שני החוטים של הדרייבר SYSTEMS UP TO 120W/CHANNEL - יש אותו ציור רק עם נגד של 150OHM 20W מחובר בין ה + של הטוויטר ל +של הדרייבר SYSTEMS UP TO 160W/CHANNEL - יש ציור שאומרים לחבר 2 טוויטרים במקביל לדרייבר אחד איך אני יודע מה מתאים לי? (אם אתם שואלים על הרמקולים שלי אז אין לי מושג לא רשום עליהם כלום ולא אני קניתי אותם הם בערך חצי מטר ). רסיבר של AKAI קצת ישן... AA-8030 ...קצת הרבה... אליו מחוברים המחשב והטלויזיה ושני הרמקולים מתחברים אליו. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש נגן mp3 עד 1200 שהיה לו לפחות גיגה זכרון ועדיף מבוסס דיסק קשיח ניתן למציאה ? חשבתי על Rio Nitrus Urban מה אתם חושבים עליו ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 שווה ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני לא עושה כלום על המחשב מבחינת הסאונד, יש רעש של קליקים כאלה מהרמקולים, אין לי מושג מה יכולה ליהיות הבעיה. הרעש לא חזק במיוחד אבל מעצבן כל הזמן יש קליקים כאילו כמו רדיו בקליטה לא טובה, וגם הוא לא כל הזמן בזמן שמיעת מוזיקה לא שומעים אותו, וגם ככה הוא לא מופיע בתדירות קבוע. למישהו יש מושג מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים