עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות אוזניות שהן אטומות לרעש ואיכותיות אם אפשר לקבל המלצה אני אשמח אני חשבתי ללכת על Sennheiser CX300 או Sennheiser CX300II איך הן בהשוואה לאוזניות אחרות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום. התחייבות לYES נגמרה. מעוניין לקנות ממיר שיאפשר לקלוט את השידורים הקרקעיים באיכות טובה או דונגל שיתחבר למחשב הסלוני ויאפשר זאת. אפשרות לקנייה בארץ או בארה"ב. אשמח גם להמלצה על אנטנה. נדב

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  3. Started by zezz,

אני עובר דירה והסלון לא כל כך גדול, אני לא מחפש מערכת מקצועית אבל כן מערכת שאני ארגיש אותה, בעקרון המערכת תחובר למסך ה LCD בסלון אבל אני ארצה מדי פעם לחבר אליה גם את המחשב. אני צריך גם מכשיר DVD אז רצוי שהמערכת תכלול אותו אבל אם מומלץ לקנות בנפרד אז אין בעיה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אני לא מעוניין במשהו מקצועי יותר מדי). אז איזה מערכות מומלצות ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by HiTRuN,

היי! , לפני שעה בערך הזמנתי את ה TV הבאה http://www.21.tv/p-88849/lcd_42_full_hd כתוב שיש אפשרות לחבר את המחשב ל LCD , עכשיו יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 כרטיס מסך של ATI סדרה 2000 HD תומך כניסה של DVI / VGI אני יכל לחבר את המחשב ל - LCD? צריך להגדיר שם משהו ? כמובן שאני רוצה שזה יהיה גם מחשב וגם TV . ה - LCD עדין לא הגיעה אבל אני רוצה להיות מוכן

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום היקרים (: לפני כחודש רכשתי אוזניות למוזיקה, האוזניות הם מדגם: LX-3000. והם מבית Microsoft. האוזניות עבדו נהדר, סאונד נפלא, נוחות ואיכות שלא הכרתי, אך שבוע וחצי לאחר הרכישה, נדהמתי לגלות כי האוזניות תקולות(נדמה לי) באיזור כלשהו... אז הבעיה היא: אני מחבר את האוזניות, הכל בסדר גמור, כשאני מפעיל מוזיקה, אני מגביר את העוצמה למקסימום והסאונד חלש ברמות, בקושי שומעים משהו. אני עדיין לא מבין מה קורה פה מפני שאני יכול להפעיל את המחשב, והם יעבדו רגיל, ואני יכול להפעיל אותו מחדש(בלי לגעת באוזניות, זה אומר שאין בעיה במגעים) והאוזניות שוב לא יעבדו... נ.ב: אני מחבר את האוזניות למחשב אחר(שגם הוא עובד עם ווינדוס 7) והבעיה נמצאת גם שם... זה קרה למישהו? מישהו יכו…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  6. יש ברשותי מערכת קריאייטיב T7900 7.1 אני משתמש בה על כרטיס קול פנימי אני מעוניין בחוויה יותר מעצמיה של סאונד מחפש כרטיס קול ל 7.1 שיהיה במחיר סביר ניגש לעניין גג עד 600 שקל שיוכל לעבוד טוב אם הרמקולים האלה ולהעצים תחוויה אם יהיו המלצות שחורגות טיפה מעל המחיר שנתתי גם בסדר אבל עדיף שלא יודה אם תסדרו לי תראש אם אתן מבינים בנושא למה מכל מה שקראתי ביקורות יצאתי מדעתי (:

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  7. מחפש כרטיס עם יציאת לייזר יש לי מערכת 5.1‏ ‏ הייתי רוצה כרטיס שיהיה רמה אחת מעל לפחות מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם שיתן לי צליל נקי איכותי ועוצמה חזקה תודה... אך הכרטיס Creative X-Fi Surround 5.1‏ ?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by koboc9,

רציתי לדעת האם ישנה דרך לשפר את איכות הסרטים שאני מוריד מהאינרנט? יש לי מספר קטעי ווידאו שצולמו מזמן במצלמה ביתית והאיכות לא טובה, האם ניתן לשפר את האיכות? תודה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום לכולם, השגתי לאחרונה מגבר סמסונג שיש לו 5 רמקולים וסאב. ברצוני לחבר אותו למחשב שלי, ולממש את הסראונד... למגבר יש את הכניסות הבאות: * תחת DVD VCR יש לו רק כניסות סטריאו * optical input ac-3 pcm האם מישהו מכיר דרך לנצל את כל הכניסות ? תודה מראש g0vner

10. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לסטריאו. יש לי MX5021 שמחוברים לכרטיס המובנה. איזה כרטיס מומלץ? אני מעוניין גם לקנות טלוויזית LCD 37 שתשמש אותי בעיקר בתור מסך מחשב,סרטים וקצת טלוויזיה. היא צריכה להיות FHD ולתמוך בNR עם ציפוי מט, וסטנד מסתובב. עד סביבות 3500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by vipersh,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול 5.1 עם יציאה אופטית, אין לי מסגרת תקציב כל כך, אבל הייתי רוצה למצא את הכרטיס הזול ביותר שיתן לי תוצאות טובות תודה לעונים, שלומי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by davidz85,

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 ברמה טובה לחדר שלי. אני מתכנן לחבר אותה למחשב עם כבל HDMI ומשם לLCD 37 עם HDMI כמובן. העניין הוא שאני לא יודע איזו אפשרות יותר טובה, לחבר דרך SPDIF מהלוח אם למגבר ולהסתפק בזה, או לקנות רסיבר עם כניסת HDMI, ואז לחבר את הכרטיס מסך למגבר דרך כבל HDMI, ואז להוציא כבל HDMI מהרסיבר לטלביזיה. מה עדיף מבחינת איכות? התקציב שלי הוא בסה"כ 1500 ש"ח, אני יודע שיהיה קשה לארגן משהו איכותי וטוב במחיר הזה, אבל כרגע זה מה שאני יכול להשקיע בזה. אני אשתמש בזה בעיקר לסרטים, אני לא צריך לזעזע את הבניין עם ווליומים, העיקר לקבל סאונד סביר ביותר כדי להנות מסרט כמו שצריך, לא להשתולל יותר מידי. אודה לכם אם תעזרו לי, דודי!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. -------------------------------------------------------------------------------- שלום רב אני עומד לרכוש רמקולים ותקציבי עומד על 2000-2500 אי יודע שהתקציב בעיתי מאוד אבל אין באפשרותי לעלות אותו המערכת קולנוע תחובר לטלווזיה שהיה טלווזיה LCD LED 42 אני רוצה להרגיש הבדל מהרמקולים של הטלווזיה אני בעיקר שומע מוזקיה היפ הופ מזרחי טרנסים שירים ישראלים משחק במשחקי פעולה ואקשן רואה סרטי הרפתקות כמו שוודדי הקרבים סרטי פעולה כמו חטיפה ברכת תחתית 123 סרטים מדע בדיוני כמו מלחמת הכוכבים אני יחבר גם תמערכת לאקס בוקס 360 ולWII עכשיו אלו המערכות שאני מתלבט בניהם: מערכת 5.1 עם דוודי מגבר ביחדה אחת Panasonic SCPT560 מחיר 2000 שקל עוחמד ממש בתקציב LG HT964PZ מחיר 2400-2800 זה ממש הגבול שלי …

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלםו לכולם, אבא של אישתי החליט שנמאס לו לצרוב סרטים כל היום כדי לראות ב-DVD בסלון. התלבטות היא האם הוא באמת צריך סטרימר או אפשר להסתפק בחיבור המחשב לטלוויזיה בסלון. להלן ההתלבטויות והשאלות: אם מחברים את המחשב לטלוויזיה 1. המחשב נמצא בחדר אחר. יש חורים בקירות כדי להעביר כבלים אבל עדין, השליטה לא תהיה מאד נוחה, אלא אם נחבר מקלדת אלחוטית חזקה. 2. אני מניח שיש צורך בכרטיס מסך עם יציאת HDMI. אני יודע שיש היום כבלי HDMI שמעבירים גם אודיו, השאלה איך זה עובד בדיוק מבחינת כרטיס המסך? האם כל טלוויזיה תומכת בזה (יש לו TOSHIBA-REGZA 42RV635)? יש לכם המלצות על כרטיס מסך לא יקר שתומך בזה? אם קונים סטרימר 1. איזה סטרימר מומלץ? ??? אני צריך משהו לא יקר ובעיקר הכי ידידותי למשתמש, נוח לתפע…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by laviko1,

כמו בכותרת מה ההבדל בין HDMI 1.3 ל 1.4 ?? תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אהלן, עד לאחרונה השתמשתי במערכת 4.1 ג'נרית שתפקדה במשך כמה שנים מצוין. את האמת, אע"פ היותה של חב' WINNER, האיכות שלה התעלתה על הרבה מערכות יקרות וטובות בהרבה ולכן גם זמן רב לא החלפתי. הבעיה היא שלאחרונה המערכת כבר מקרטעת [היא בת 10 שנים...] והגיע הזמן להחליף. עיקר השימוש שלי הוא למוזיקה, משחקים וסרטים. לכן גם אני מחפש מערכת שעומדת בעוצמות גבוהות עם סאונד טוב ובאס חזק שמסוגל להרעיד לי את החיים. אני מחפש מערכת 2.1 או 4.1, העיקר שתהיה מאוד איכותית ומסוגלת לעמוד בעוצמות מאוד גבוהות מבלי לאבד איכות. התקציב שלי הוא באזור ה-900 ש"ח. תודה לעוזרים \ ממליצים! אבקש גם קישור לדגמים שאתם ממליצים עליהם [לא בהכרח מאתר קנייה, אלא קישור למוצר עצמו שאני אראה בעיניים על מה מדובר]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מתכוון לשדרך את המגבר לזוג רמקולים של מורל, דגם D.M.606, אום 4-8, 120 וואט. המקור נכון לעכשיו הוא המחשב ואת זה אני אשדרג בעתיד. לא כזה משנה אם חדש או יד שנייה אבל רצוי שיהיה עם שלט, ושהחנות/מוכר יהיו מאזור חיפה. מישהו הציע לי לקנות פיוניר SX-777 ב500 שקל, אמרתי לו שאני אחשוב על זה ומשיטוט באינטרנט ראיתי שהוא רק 65וואט לערוץ אז אני מפחד שהוא לא יניע את הרמקולים כמו שצריך. רעיונות? דעות? הצעות? כולם יתקבלו בברכה, תודה. ארז.

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי. אני כרגע עם הכרטיס שקיבלתי עם הלוח אם Supream FX X-Fi והוא עובד לא רע. המערכת שמחוברת לי למחשב היא Logitech x5500. יש לי יציאה אופטית ואני רוצה להמשיך להשתמש בה. בגדול אני אשתמש בכרטיס לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אין צורך ביכולות עריכה. המלצות? יש טעם בשדרוג, האם אשמע הבדל? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by amits1995,

אם אפשר אז שיהיה להם גם מיקרופון, התקציב הוא עד 500 שקל שלא יכאבו באוזן ושלא יתחממו אני שונא שהאוזניים כואבות אחרי שעה של משחק אז שיהיו נוחות מאוד לאוזן

20. שלום, השאלה בכותרת. האם קיימים כאלה שהם 2.1 או 2.0? אני יודע שללוג'יטק Z10 יש קיצורי מדיה אך אין לו שלט, ול-X13 של מיקרולאב יש שלט אך אין לו קיצורי מדיה. האם יש כאלה בטווח של עד 1000 ש"ח? עריכה: ראיתי משהו של לוג'יטק, אך זה לנייד וזה בהספק של 4W. אז לא אלו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב, צריך המלצה לרמקולים מקלדת ועכבר אלחוטיים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by itsik1231995,

בעיקרון יש לי מערכת קטנה עכשיו לא רצינית שעלת לי 200 שח ;D התקציב הוא באזור ה 4500 חריגה עד 500 שח הוא יחבור למחשב ו YES MAX בחיבורי HDMI המערכת צריכה לכלול 4 רמקולים רמקול סנטר לגבי סהב יש לי סהב איכותי מבית BOSE בהספק של 440W אבל הוא של אוטו ויש לו התנגדות של 4 אום (שמעתי אותו באוטו ונהנתי מכול רגע)20HZ-1000HZ וואפר סהב כזה חדש לא של אוטו יעלה הרבה ובגלל זה חשבתי אם אפשר לרכוש רסיבר שמסוגל להפעיל אותו או לקנות מגבר נוסף בשביל להפעיל אותו (לפי המחירים של הסבים שראיתי זה אפילו יצה יותר זול ...) אם אין אפשרות כזו אז צריך לקנות אחד חדש .... אבל אני מעדיף שלא כול הרמקולים צריכים להיות לטליה ככה שאם אין איזה הכנה לטליה אז צריך לכלול במחיר מטלים (גם הרמקולים הקדמיים) ג…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by er0101,

הי, דרישות: מחיר: איזור ה400 ש"ח, אפשר להגיע ל500-550 ואולי גם 580 אם הוא ממש טוב. אם יש מכשיר שעונה לכל הדרישות אפשר לעלות עוד מהמקס'. גודל: די קטן, בערך 2", אפשר פחות אבל שיהיה נוח לתפעול. משקל: כמה שיותר קל, איזור ה60 גרם בערך. לא צריך להתפס על זה בדיוק. איכות סאונד: הכי טובה שאפשר בתקציב. תמיכה בפורמטים: אני מאוד מעדיף תמיכה בFlac. יצרנים מועדפים: Cowon iAudio, Iriver, MPIO, Archos, Sony. חובה: העברת שירים לנגן ללא תוכנה כמו לדיסק און קי (USB Mass storage). ממתין להמלצות, תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לא משהו מתוחכם מידי קצת מוזיקה קצת אינטרנט

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dmcinc,

משהוא יודע איפה מוכרים כרטיס קול של חברת auzentech אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים