עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by icebreak,

http://dapreview.net/comment.php?comment.news.2158 http://www.anythingbutipod.com/archives/2005/09/how-much-does-an-mp3-player-cost-to-make.php מסתבר למשל שלייצר IRIVER H320 עולה 133$ רכיבים + 2$ שעות אדם, ככה שבארה"ב שהוא נמכר ב329$, יש רווח של 195$ פר יחידה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by thelegend,

ואם יש אחד נפרד למצב של משחקים(PS3) ואחד למצב של סרטים אז עוד יותר טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. עקב מעבר לדירה שכורה אני מחפש טלוויזיה לסלון. התקציב הוא כאמור עד 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש נחוץ. הדברים החשובים לי הם FULL HD, יציאת אוזניות, לפחות 100 הרץ וכמובן איכות תצוגה טובה ביחס למחיר מבחינת צבעים, שחורים עמוקים וכו'. אודה מאד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קראתי מלא מאמרים על המון מערכות קול והסתכלתי בהרבה פורומים אבל כל אחד יש לא דעה שונה (חלקן לא אוביקטיביות) ולכן כל פעם שחשבתי על רמקולים מסוימים שאני הולך לקנות משהו פרסם משהו שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי אז ככה: אני יקנה את הרמקולים או בניו-יורק או בלוס אנג'לס. התקציב שלי הוא בין 200-250 דולר. אני צריך את המערכת בעיקר לצפייה בסרטי dvd ומוסיקה. אני רוצה שלמערכת תיהיה אופציה לחיבור לא רק למחשב (אולי בעתיד אשתמש בה לסלון או משהו כזה). אנא, פרסמו תגובות עניניות ומגובות בהסברים לדעתכם. חשוב לי לשמוע למה המערכת X טובה ולמה Y לא טובה. אם משהו יודע על חנות זולה ואמינה בארה"ב שאפשר לקנות שם אשמח לשמוע. תודה לכולם :saint:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לפני כמה ימים פתחתי נושא בקשר לאודיג'י 2, שמעתי כמה הוא יקר ואיזה כרטיסים בכאילו טובים יותר ועוד דברים מענינות מאוד - כן כן מענינות אז ככה : לא מכיר פה אף אחד ספציפי ואין לי דעה משוחדת בגרוש וכל מה ששמעתי זה רק השמצות וקישקושים הלכתי ועשיתי השוואה בין iHERCULES DIGIFIRE 7.1 ל AUDIGY 2 . מה אני אגיד לכם אנשים טובים שלי ??? ההרקולס טוב מאוד אפילו מעולה למי שלא רוצה יותר מידי והמחיר שלו אטרקטיבי ביותר.והוא תואם למשחקים ולסרטים ולמוזיקה ולבלה בלה .. . אבל ... וזה כזה אבל ... מי שלא שמע את האודיג'י במע' רמקולים טובה כמו LOGITECH Z680 או PROMEDIA 5.1 ומעלה ,ואל תבינו שצריך רמקולים כאלה בלבד כדי שהוא ישמע מדהים, מי שלא הקשיב למנוע האפקטים ולא שיחק משחקים ב ENVIRMENT HQ ומי ש…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by WhiteLen,

יש לי מחשב ללא כרטיס גראפי כלומר רק עם יציאות HDMI DVI וחיבור מסך רגיל על לוח האם. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה ישנה בעלת חיבורים של SCART יש לי מתאם SCART <->RCA אבל אני לא חושב שאפשר לחבר HDMI ל RCA מה דעתך יש פיתרון או שאני צריך יציאה של S.video?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כותרת..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by orel13orel,

קיבלתי את הרמקולים ויש לי מספר שאלות: 1) יש לי חיבור חשמל אמריקאי ועל הסאב רשום 120V-240V , חיברתי את הסאב לשנאי עם יציאה של 110V זה בסדר?? אני שומע מהרמקולים כמו שצריך?? או שזה לא "בריא" ? אני צריך לקנות מתאם כמו זה : http://www.dealextreme.com/p/flat-to-round-power-plug-convertor-3529 ? 3) לגבי המיקום של הרמקולים, יש הצעות לשיפור??? קישור לפוסט קודם בנושא שבו עוד תמונות של החדר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512203.0 תודה מראש , אוראל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shlosi,

שלום לכולם, אז אחרי שהתחדשתי בטלוויזיה 50 אינץ', הגיע הזמן גם למערכת סאונד שתעשה לי כיף. עם רמקולים נראה לי שאני אסתדר, יד2 מלא בדברים שנראים לא רע בכלל. אבל ברסיברים אין לי מושג איפה מתחילים, לא מבין בזה כלום אין לי בעייה לקנות חדש או יד שנייה, ולא רוצה להשקיע יותר מידי. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום רב יש במחשב שלי HDMI (בכרטיס מסך) והוא מחובר ל רסיבר ב כבל HD ומשם יוצא ל LCD האיכות תמונה שלי מעולה! אני מוריד סרטים ב HD אבל הבעיה שלי מתחילה ב אודיו... רציתי לדעת ולקבל המלצות לגבי רכישת כרטיס קול עם יציאה אופטית דיגיטלית (בכדי לחבר אותו לרסיבר ולהנות מ דולבי דיגיטל לפחות) בטווח מחירים עד 300 שקלים הזמנתי את הכרטיס הזה בינתיים ואשמח לשמוע מה דעתכם למרות שהוא לא ממותג http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT כשהוא יגיע האם אני אמור להרכיב אותו על המחשב שלי במקום הכרטיס שיש לי או בנוסף? ההרכבה היא פשוטה? תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Demagh,

היי, חבר הביא לי את הכרטיס קול הישן שלו - Essense ST - ואני קצת מבולבל. הוא השתמש בו בשביל יציאת האוזניות המוגברת שלו, אבל אני רוצה להשתמש בו בשביל רמקולים - Microlab C9. עכשיו, אם אני מחבר רמקולים ליציאת ה-SPDIF האופטית, זה אומר שהסאונד עובד כמו שהוא לרמקולים, ולא מתבצע שום עיבוד בכרטיס? לפי מה שקראתי בגוגל, היציאה הזו היא pass through בלבד, וזה עוקף את כל ה-DACים שבכרטיס. אז, עדיף לחבר את הרמקולים ל-RCA - או ליציאת האוזניות? מה עדיף לסרטים ומה עדיף למוסיקה? יש הגדרות מסויימות שצריך להגדיר...? (יש המון אופציות בתוכנה של כרטיס הקול.. בינתיים הכל על דיפולט ) תודה!

13. אני יודע בעזרת איזה כבל... (MINI-PL 2 MINI-PL) אבל איך מגדירים את זה במחשב ומערכת? תודה מראש לעוזרים נ"ב האם אני יכול לעשות את אותו הדבר בעזרת כבל RCA 2 MINI-PL (פשוט יש לי כבר אחד כזה.. אני שומע את המחשב במערכת)?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בקניה מ banggood הוא מבקש שאבחר Adaptor. יש לי אפשרות בחירה בין EU, UK, US – זה משנה מה אבחר? דוגמה: https://www.banggood.com/Tanix-TX8-MAX-Amlogic-S912-3GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1118613.html?rmmds=cart

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by CobraBoy,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות הישנות שלי אומנם לא כאלה טובות אבל עשו את העבודה בצורה טוב CREATIVE EP-630 , החלטתי להתקדם האלה ולרכוש אוזניות מתקדמות יותר ואיכותיות בהרבה ממה שהייה לי , הדרישות שלי מהאוזניות צריכות להיות הבאות : 1 . IN EAR 2 . בידוד רעש מקסימלי שאני לא ישמע כמה שפחות את הסובב אותי 3 . איכות שמע ( באס , MID וגבוהיים ) בדגש על ההגבוהים ההתלבטויות שלי הן : 1 . KLIPSCH S4 שזה האוזניות הכי מעודפות עליי כרגע אחרי שראיתי סיקורים שלהם 2 . Sony MDR-XB20EX Ultimate Ears MetroFi 170vi . 3 Grado iGi כמה מהאוזנוית האלו אולי לא נמצאות בישראל אני מזמין אותם מחו"ל , זהו אולי יש לכם משהו טוב יותר להציע לי במחיר הזה אני ישמח להצעות ממכם שאלה נוספת כדי שאני לא יפתח סתם עוד ט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Moshe36,

החלטתי שאני רוצה אוזניות גדולות, אני שומע את כל סוגי המוזיקה,אני מאוד רוצה לשמוע את המוזיקה שלי באיכות גבוהה. אני לא רוצה לשמוע מה קורה בחוץ ולא רוצה שישמעו מה שאני שומע,רוצה ניתוק מהעולם בעיקרון אין לי תקציב מסוים,דברו איתי מה יהיה טוב...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן, אני מחפש חנות אמינה עם מחירים טובים לאוזניות של חברת ביטס. מי שמכיר שישתף בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Evil,

שלום , ברצוני לקנות מסך LED במחיר 1.5K +- גודל מסך 40-43 אינץ' , רצוי עם SMART TV מאוד חשוב ל י שיתמוך גם בפורמטים רבים דרך הUSB לרבות SRT , AVI , MP4 וכו' מצאתי את שני המסכים האלה: Panasonic TH40CS500L http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=916155 Samsung UA40J5200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932765 מהו המסך הטוב יותר לדעתכם והאם יש מסך יותר טוב משני אלו במחיר הנ"ל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, יש לי חבר שמקבל במתנה את אחת הטלויזיות האלו - מה כדאי לו לקחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני לא מבין גדול באודיו, אבל מעוניין ברמקול סנטר שישחזר יפה קול של אנשים בעיקר. היום יש לי רמקול ישן POLK - CS100 שנשמע סבבה, אבל אשמח לשדרג. אין לי למה להשוות אותו חוץ מרמקול מעפן של KODA ששמעתי במערכת משומשת ושמתי לב שיש הבדל משמעותי לטובת ה-POLK.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ha,

בהחלפת מערכת ה HTPC שלי ניתקלתי במספר אפשרויות, המערכת תכלול לוח אם עם יציאת HDMI וכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS (ישן למדי) בעל יציאת DVI -האם וכיצד ניתן להתחבר לחיבור ה-HDMI ולהוציא את סיגנל האודיו בלבד. -האם ניתן להוצא את סיגנל הויודאו מיציאת ה DVI של כרטיס המסך ובאותו זמן להוציא את סיגנל האודיו מה-HDMI שעל לוח האם. -מהו הפורמט הדיגיטלי של סיגנל האודיו היוצא מ HDMI? האם הוא S/PDIF?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בתקופה הקרובה חברת RIO תפסיק להתקיים, ולא תייצר יותר נגני מוזיקה חדשים.. זאת לפי החלטת חברת האם שלה לפרק אותה, מחוסר רווחיות RIO היתה אחת מיצרניות הנגנים (FLASH) הראשונה, ולאורך השנים חידשה ע"י המצאות כמו ה RIO KARMA (אחד מהמגנים הכי משוכללים עד היום), וה RIO CARBON (אחד מהנגני MP3 הקטנים הראשונים בשוק, ועד היום נגן טוב), וגם היה לה ליין די איכותי של נגני FLASH ספורטיבים...... חברת האם תמשיך לתמוך בבעיות שיש עם המכשירים הקיימים, ומכרה את כל הטכנלוגיה של הנגנים לחברת SIGMATEL שמייצרת את מרבית ה DSP שיש בנגני ה MP3 כיום... כולם ציפו להמשך של ה RIO KRAMA שאמור לשלב את היתרונות שלו עם הממשק של ה RIO CARBON, אך כנראה שזה לא יצא לפועל כבר... http://news.com.com/The+day+Rio…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by BigBrownBalls,

אני מחפש ספקים\חנויות בארץ שברשותן עודפי יצור של חלקי רמקולים- אני צריך קרוסאוברים של JBL מגבר של ATPU ודרייברים אני עוד לא החלטתי עליהם בנתיים... אני רוצה לבנות לי מערכת סראונד של חמישה רמקולים- בקדמיים אני מתכנן להתקין שתי וופרים בגודל 8.5 אינץ' ככה שלא יהיה לי צורך בסאב.... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום! נהרס לנו הDVD שהיה לנו בסלון אז אני מבקש המלצה לנגן חדש בעלות של בערך 500 ש"ח. אין דרישות מאוד ספציפיות אלא שפשוט יהיה נגן בעל איכות תמונה טובה וכמה שיותר קומפקטי (עובי, רוחב וכו'). אם יש עוד תכונות נלוות כתוספת - מה טוב. הDVD יחובר לפלזמה 42 אינץ' של טושיבה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מחפש לי מגבר כניסה באזור ה200 שקל כבר זמן מה ונתקלתי אתמול בדגם הזה, הוא נראה כמו מגבר וינטג' וממה ששמעתי הSANYO הישנים היו טובים. רמקולים אני מתכנן לקנות בהמשך. אשמח לשמוע דעות\רעיונות\הצעות מכל סוג שיש. אין לי בעיה עם ציוד יד שניה אבל המגבלה היחידה שלי זה שזה חייב להיות בחיפה. תודה. ארז.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים