אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת מה יותר עדיף ?שניהם 5.1... התקציב שלי הוא 700..והרמקולים לחדר 3X4 אם יש לכם עוד הצעות בכיף פשוט המחירים של microlab טובים וגם הרמקולים טובים.. קישור ל Microlab 5.1 A6662 100W RMS http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/A6662.htm קישור ל Microlab 5.1 X23 99W RMS http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/728.htm מבחינת יופי אני חושב שה-A6662 יותר יפים וכמובן שזה גם חשוב.. אבל זניח כי שניהם נראים בסדר..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי קדם מגבר + מגבר של דנון. בני 20 שנה אבל מצויינים וחזקים. אני רוצה להתחבר עם מחשב נייד כדי לראות (לשמוע) סרטים, אבל הכניסות הן אנלוגיות בלבד. מחשב של העבודה כך שאני לא יכול לעשות בו שינויים ויש לו יציאות VGA, display port ויציאה לאזניות. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול באודיו, אבל מעוניין ברמקול סנטר שישחזר יפה קול של אנשים בעיקר. היום יש לי רמקול ישן POLK - CS100 שנשמע סבבה, אבל אשמח לשדרג. אין לי למה להשוות אותו חוץ מרמקול מעפן של KODA ששמעתי במערכת משומשת ושמתי לב שיש הבדל משמעותי לטובת ה-POLK.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב איך אני מגדיר במחשב לאחר התקנת כרטיס קול אופטי לעבור להגדרות של סאונד דיגיטלי או שזה מוגדר אוטומטית?שזה אולי קצת תמים לחשוב את זה אשמח לקבל נדריך להגדרת המחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש אוזניות ניידות סגורות בסגנון קשת. ראיתי בינתיים AKG K26P ב150. http://www.fontic.co.jp/mt/archives/RIMG0951_0609.jpg יש משהו יותר טוב ? כולל מחו"ל .... נא לצרף לינק אבל. בעיקר מוזיקה קלאסית, מטאל, רוק. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אמרו לי שהמגבר הזה: https://www.massdrop.com/buy/aune-x1s-32bit-384-dsd128-mini-dac הכי מומלץ לאוזניות, מה דעתכם? שווה את המחיר שלו? יש משהו יותר טוב במחיר הזה אולי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד לא מזמן חשבתי לקנות מגבר+רצפתיים, אבל שמעתי ביקורות מאד חיוביות על 2 המוצרים האלו, וחשבתי שאולי הם יספיקו אפילו לסלון: MicroLab SOLO7C http://tms.co.il/product/5887 LOGITECH Z-5500 http://tms.co.il/product/4181 הסלון בגודל 4x6 ופתוח למטבח. השימוש הוא 70% סדרות/סרטים, 30% מוסיקה. מה אתם אומרים, הם יתנו חוויה טובה לסלון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אח שלי רוצה לקנות נגן חדש, ולאחר ששכנעתי אותו לכיוון נגן HD (בגלל הנפח) הוא מתלבט בין שני דגמים (למרות שעדיין פתוח להצעות): ה-Zen Micro Photo וה-H10. אני חושב שהוא יוכל למלא (לפי חישוב לפני סינון של שירים הגעתי ל6.5 ג'יגה) את שניהם, ולכן אולי הH10 יורד מהפרק. הוא אמר שנראה לו נחמד שאפשר להראות תמונות על המכשיר, אבל אפשר גם להסתדר בלי זה. בכל מקרה, מבחינת איכות, על מה הייתם ממליצים? (גם נגנים אחרים מתקבלים כמובן) איך הקנייה בBigBox דרך אגב? אפשר לסמוך עליהם עם אחריות וכו'?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
600 שקל שווה או שלא במצב כמעט חדש עוד מעט אני אבדוק אותו הוא "מוחרם" שווה?!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי אוזניות מדגם SENNHEISER 595 +כרטיס קול XFI של CREATIVE אני מעוניין ליקנות להם מגבר יעודי במחיר עד 1200 שח עם חריגה של מקסימום 100 שח לא יותר. אין לי שום העדפות כי אני בכלל לא מכיר מגברים. ועוד שאלה - האם התוספת של המגבר לאוזניות תביא לשיפור ביצועים משמעותי ? אשמח לשמוע את המלצותיכם -תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי פלאגין *חוקי של קומפליט 10 שנקנה לפני שנתיים. משום מה חלק מהפלאגינין מותקנים על 32 ביט וחלק על 64. אני עובד על WINDOWS 10 64 BIT וכך גם הDAW שלי (אבלטון) שלא יודע לעשות שימוש בכל הפלאגינים שמותקנים על 32 ביט. איך אני מתקין את הפלאגינים מחדש כ64 ביט? ולאלו שלא יודעים - איפה אוכל לשאול את אותה שאלה כך שידעו לענות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! פעם הביאו לי במתנה סט רמקולים 2.1 זולים(80 ש"ח)... קיצר היום בזמן שלא שמתי לב התוכי שלי לעס את הקבל שם שמחבר בין הסאב לשני הרמקולים האחרים... אין אפשרות להלחים... אני גם לא רוצה כי זה רמקולים דראעק אז את הרמקולים אני אצטרך כנראה לזרוק.. או אולי אני אקח את המגנטים ואז אזרוק זה הסאב: מאחורה יש יציאה לin ולout ויציאה לאוזניות. עכשיו חשבתי, יש אפשרות לקנות זוג רמקולים יחסית איכותיים ולחבר אותם לסאב במקום לקנות גם סאב חדש? הסאב דיי מספק אותי למרות שאם אני עובד את ה60% בווליום אז הכל(והקול ) נשמע בעעעעעעע... מה אתם אומרים? לשמור את הסאב או לקנות הכל חדש? מה שחשוב לי זה שתהיה אפשרות לשים סרט או מוסיקה ממש ממש חזק בלי שתהיינה הפרעות כלשהן.(על פול ווליום) תקציב: …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pvmp3.info/reviews.php?id=0006
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים Z-340 של לוג'יטק מלפני איזה 6 שנים (2.1) שלאחרונה התחילו לעשות קצת בעיות אז חשבתי להשתדרג השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר רוק) ומדי פעם סרטים לכן חשבתי אולי ללכת הפעם ללכת על 2.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על רמקולים בסביבות ה 1000 ש"ח קראתי קצת וראיתי שממליצים פה לא מעט על microlab solo6 ו- solo 7 אבל יש לי מספר הסתייגויות מהם: 1. אין יציאה לאוזניות - מה עושים במידה ורוצים להשתמש באוזניות? 2. לפי מה שראיתי נותנים עליהם רק שנה אחריות שזה די מעט - האם יש איתם בעיות? אז הייתי רוצה לראות תגובות של אנשים מהפורום שמשתמשים בהם אם הם אכן שווים את הכסף תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לי מגבר כניסה באזור ה200 שקל כבר זמן מה ונתקלתי אתמול בדגם הזה, הוא נראה כמו מגבר וינטג' וממה ששמעתי הSANYO הישנים היו טובים. רמקולים אני מתכנן לקנות בהמשך. אשמח לשמוע דעות\רעיונות\הצעות מכל סוג שיש. אין לי בעיה עם ציוד יד שניה אבל המגבלה היחידה שלי זה שזה חייב להיות בחיפה. תודה. ארז.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט לפני קנייה בין כמה דגמים MICROLAB X13 או FC330 מה עדיף לשימוש של מוזיקה ? והאם הם הרבה יותר טובים מהSOLO או שם קצת מעליו מבחינת ביצועים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר עשור של שימוש ב5.1 של CREATIVE עתיק וחביב, סופית נשבר לי מהשלט המעצבן והווליום הבלתי ניתן לכיוון. אני עובר לבית חדש וגם יש לי יומהולדת אז החלטתי להתחדש לי עם רמקולים חדשים... אני עוד קצת מתלבט אם אני אחבר אותם למחשב או לטלוויזיה. הסלון לא גדול מאוד, 5X3 בערך (יש הכנה לחוטים בקירות אם אני ארצה 5.1) ויש לי בו PHILIPS 5406 שמחובר ל - WD TV LIVE החדר הינו חדר עבודה סטנדרטי כאשר במחשב שלי יש X-fi XtremeMusic. בעקרון אין לי בעיה גם לעשות של 5.1 כי יש לי קיר צמוד למחשב שאני יכול להעביר עליו חוטים אם אצטרך בשביל 5.1. כמה שאלות : 1. מה מומלץ בתחום הזה של המחירים (שאני אישית מעדיף יותר לכיוון ה-700). ראיתי שרוב ההמלצות הם לכיוון ה-X16, האם זה נכון ? כמו כן, האם הסט יתאי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי אותם כבר מהחנות אבל אני אקבל אותם רק ביום שני-שלישי עם המחשב החדש... בקיצר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא מידות מדויקות ו\או תמונות כדי להעריך מה הגודל של המערכת. פשוט לא מצאתי באתר של logitech. מישהו גם יכול להסביר לי איך כדאי לי לשים אותם, איפה לשים כל חלק מהמערכת - מבחינה טכנית, מה עדיף, איזה גובה וכו'. תודה מראש, מ.ב.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אמא שלי שומעת מוזיקה ומדברת בסקייפ מאוזניות ב-20 שקל שלא יושבות עליה בנוח ומפיקות סאונד על הפנים, אז חשבתי לתת לה במתנה משהו סביר שלא יפול ממנה כל פעם שהיא תסובב את הראש. חשבתי על ה-PC150 של סיינהייזר, אבל מכיוון שיש לי בבית HD205 שגרועות בנוחות ולוחצות נורא על הגולגולת, אני נרתע מאוזניות בעיצוב כזה שיושבות על אוזן ומעדיף את הגדולות שיותר שמקיפות את כל האוזן. האם יש במסגרת המחיר משהו סביר שמקיף את האוזן ושכולל גם מיקרופון? או שה-PC150 יהיו נוחות? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לקנות תרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 אני יודע שאלו רמקולים איכותים ביותר ברמה מאוד גבוה! איך הרמקולים בסדר נכון ? עכשיו בגלל שהם כולכך טובים לפי מה שהבנתי אני חייב לקנות כרטיס קול איכותי כיכ מה לעשות בשביל רמקולים כאלו טובים צריך גם כרטיס קול איכותי מאוד יש לי עכשיו שאני יודע שזה כרטיס קול טוב (מובנה בלוח ) פעם שקניתי תלוח אז המליצו על הלוח ואמרו שהכרטיס קול שיש בלוח מאוד איכותי! Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) REALTEK ALC650 ?NAVDIA MCP2 AUDIO CODEC INTERFACE אז כקיצר תיעצו לי מה לעשות בנושא? לקנות כרטיס קול לא לקנות ...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני רומה לייצר מערכת סראונד בסלון (5.1) וגם למקם מחשב שם שממנו אני אפעיל את כל הסרטים, המוזיקה וכו. בנוסף אין לי דרישה לעוצמות צליל חזקות. אני מתלבת בין 2 אופציות: 1. לקנות רמקולים איכותיים למחשב וכרטיס קול שתומך ב-5.1 2. לקנות רסיבר ורמקולים תואמים מה אתם ממליצים? ממה שהבנתי אופציה 2 תפיק צליל איכותי יותר, אך אני מתקשה להעריך בכמה (אם ההבדל זניח אז זה לא שווה את ההפרש במחיר). ולכל שאלות התקציב: אני מוכן להשקיע כמה אלפים (גג 5). אם יש דגמים מומלצים אז גם אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
500 פלוס מינוס כמובן. אני כבר כמה שבועות מחפש רמקולים חדשים אחרי שהתייאשתי מהסרבול של מערכת סטריאו ישנה על הרצפה, ואחרי שראיתי את הביקורת שפורסמה ננעלתי על המיקרולאב X13. לפני שאני קונה אותם, יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח מחירים, משהו שלא הוזכר בביקורת, או שהם נחשבים לרמקולים עם היחס עלות/ביצועים הכי טוב במחיר הזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה ל-LCD תקציב 5000 ש"ח מרחק צפייה 2 מטר. *. גודל מסך נראה לי 32 או 37 בגלל המרחק המוגבל שיש לי מהמסך. *. אני אראה בעיקר דברים שהורדתי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-