אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יחובר למקרן במטרה להציג סרטי MKV באיכות 1080P המפרט של המחשב אליו יתחבר כרטיס המסך: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 4200+ 2200MHz 2GB DDR2 אין לי מושג אם התקציב שנתתי נמוך מדי או גבוה מדי אשמח אם תפרטו לי מדוע כדי לי להשקיע יותר או פחות תודה..!
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום חברים. הגעתי לפה דרך המלצה מפורום שכן . אני מחפש כונן גיבוי של 1T לפחות לצורך איכסון סרטים וסדרות. חשבתי לשלב אותו בתוך סטרימר (מזרימדיה?). שאלה זריזה מקדימה: האם סטרימר בעל כונן פנימי יכול לשמש ככונן גיבוי בעודו מחובר לרשת? ולשמש להצגת סרטים רק כפונקציה משנית? מעבר זריז העלה אופציות בין Popcorn Hour C-200 לXtreamer ועוד הרבה. אז בבקשה המלצה ממבינים בדבר למשתמש חדש. דרישות: בעל כונן פנימי של לפחות 1T - או אפשרות לחיבור פנימי של כונן בקניה נפרדת. אני מעוניין ביחידה בודדת הכוללת כונן. ולא משהו שיכול להתחבר לכונן חיצוני. כמובן בעל יכולת להתחבר לכונן נוסף חיצוני וקורא כרטיסים אבל הבנתי שזה די סטנדרט בכולם. פיענוח של עברית: לפחות בכתוביות ויישור שורות נורמאלי ו…
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי את הרמקולים האלה עכשיו כשחיברתי אותם אל הרסיבר שלי YAMAHA RXV361 ברמקול השמאלי הטוויטר לא עובד. ניסיתי להחליף כניסות, כבל וכו' אבל הטוויטר של הרמקול סירב לעבוד אבא שלי לקח את זה לחנות ושם הפלא ופלא שמעו בשניהם כמו שצריך. כאילו הטוויטר קם לתחייה ניסיתי לעשות מה שהנציג אמר לי בטלפון - לחבר את הרמקול בלי הגשרים - ואז לשמוע רק את הטוויטר במצב כזה שמעתי את הטוויטר לבד אבל ממש חלש, אבל לעומת הטוויטר של השני שעבד כמו שצריך לא שמעו כלום!!! בשביל לתת לכם מושג עד כמה הייתי צריך להגגביר - להגיע ל +5DB שהמקס זה +16 DB ברסיבר בשני על -30 כבר שמעו כמו שצריך למישהו יש רעיון מה אני אמור לעשות? מה הבעיה ? מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני עכשיו במירוץ לקנות את מערכת סולו7 וכמובן שאני לא מוצא (אם מישהו יודע איפה יש אותה אני אשמח) משום מה כל החנויות מוכרות את הסולו 7 עם השלט (מי שבדק יבין שרק ל7C יש שלט) לפי מה שנאמר כאן בפורום יש הבדל של 40W RMS יותר לסולו 7 לפי האתר של מיקרולאב אין שום הבדל כלל חוץ מזה של7C הוסיפו שלט. מישהו יכול לעזור לי ולומר לי באיזה נתונים לבטוח? או איפה אפשר לקנות את הסולו7 ללא השלט?? בנוסף ישנה סוגייה אחרת, הבנתי שאת השינויים בסאונד וכיוון האיקולייזר נעשה בשלט (אני די בטוח שאני טועה בפרטים הקטנים אשמח לתיקון והרחבה בנושא). כאמור בסולו 7 אין שלט, מה עושים אז? האם זה קריטי? אני אשמח לשמוע יותר פרטים.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב מייצר צפצוף קבוע בגובה מסוים, שיכול להימשך לשעות, ולא הצלחתי להעלים בשום אופן פרט לניתוק הרמקול מהמחשב / כיבוי הרמקול. מדי פעם הצפצוף פשוט נעלם, בלי סיבה ניכרת לעין. (ואז מופיע שוב לאחר זמן מה, שוב בלי סיבה ברורה) אתם מכירים גורמים נפוצים לבעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האתר הזה מכיל הסבר בפלאש מאוד מאוד מדוייק וספציפי על כל נושא של מסכי LCD וגם LED, טכנולוגיות והסברים ממשיים על מה הפיתרונות של כל אחד מהם בתצורות שונות ומרכיבים שונים שהוסיפו ומה החסרונות. http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Vikuiti1/BrandProducts/secondary/optics101/
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש זוג אוזניות שלא יושבות בתוך האוזניים למשחקים ומוזיקה בטווח מחיר של 250-350 ש"ח אני מחפש איכות שמע ולא פונקציות נוספות חובה מיקרופון מובנה. איזה דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון יש לי בעיה במשחק באטלפילד, וכדי לתקן אותה אני צריך כ.קול אחר, לא של reltek. אני רוצה משהו בסיסי, רק כדי לשמוע יריות ופיצוצים. למישהו יש המלצה לכרטיס חיצוני? נ.ב אני צריך גם שהוא יתמוך ב 5.1.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, אני ממש בכיוון של לקנות את ה Z5500 של LOGITECH לאחר התיעצויות במספר פורומים. היות וזו מערכת שנשמעת אידיאלית לצרכים שלי (חדר קטן, ובעיקר סראונד לסרטים ומשחקים) וגם לתקציב שעומד על סדר גודל של 2000 ככה שהבנתי שהיא ממש יושבת עלי טוב. אני רוצה לעבור לפרטים הקצת יותר טכניים עכשיו. קודם כל היציאת אודיו מהמחשב שלי היא יציאת S/PDIF . ובPS3 שלי יש יציאה שנראת דומה ואצלה כתוב DIGITAL OUT ומתחת כתוב OPTICAL. ככה שאני דיי מבולבל. היציאה נראת משהו כמו : בצורה של המסגרת של הכבל הזה, למרות שלא ראיתי מקום לכניסת הפין הבולט. אז אני לא ממש יודע אם זה OPTICAL או DIGITAL. הייתי שמח אם תסבירו לי קצת מה ההבדלים, איך כל אחד נראה, ואיזה כבל אני צריך לקנות בשביל זה. בכל מקרה…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לפי הכותרת אני במצב לא טוב. איך אני מחבר בינהם ומקבל סטריאו? חשבתי לקנות כבל RCA וממיר כזה: http://electronics.shop.ebay.com/Audio-Cables-Connectors-/14964/i.html?rt=nc&LH_ItemCondition=1&_nkw=analog%20to%20digital&_catref=1&_fln=1&_ipg=&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282 יש דרך יותר פשוטה? *דרך אגב קניתי אתמול מיד 2 רמקולים קדמיים Infinity Primus 250 ב- 600 ש"ח. מחיר טוב?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול (שירכש כיד שניה), עבור פרוייקט של מחשב ברכב. מה שחשוב לי הוא אפיק PCI ככל הנראה (וכאן נכנס ה2ZS לתמונה), ובמידת האפשר - שליטה והוצאת סאונד דרך כל הערוצים האנלוגיים - בסטריאו. תעזרו לי להחליט מה יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר עם דגש על מוזיקה (סרטים פחות קריטי) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום חברים, לסבתא שלי יש יומולדת עוד יומיים וחשבתי לקנות לה רמקולים לטלוויזיה (היא לא שומעת טוב, והרמקולים בטלוויזיה לא מספיק חזקים) כעקרון אני מחפש משהו פשוט, לא יקר, שלא תופס הרבה מקום ועם עוצמה חזקה. התקציב הוא מקסימום 250 ש"ח וגם זה הרבה בהתחשב שהטלוויזיה(22") עלתה גרושים בדיוטי.. יש המלצות? נ.ב סבתא שלי היא לא אודיופילית
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים .. לאחרונה רכשתי טלויזיה FHD 37 אינץ ועכשיו אני רוצה לקנות גם נגן סרטים טוב שיאפשר לי לראות ריפים 1080P בצורה חלקה ובלי בעיות... לפי מה שראיתי בזאפ רק 3 דגמים מתאימים לתקציב שלי .. POPCORN A200 XTREAMER ונגן של WD ... לפי מה שקראתי באינטרנט חשבתי לקנות את ה POPCORN ... מה דעתכם בנושא?? מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה לגבי 3 אוזניות בזיל הזול אבל אני עדיין מטלבט איזה לקחת. האוזניות הן: 1. MICROLAB K520 LOGITECH ClearChat Premium PC Headset .2 ZALMAN Headphone Theatre HS-ZMRS6F + Microphone .3 ממה שהבנתי הזלמן הן הכי טובות מבין אלה למרות שהם יקרות ב 60 שקל, האם זה נכון? האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לחבר אותם למחשב? הנה תמונות: כל הדברים של הרמקולים: הנה רק רמקול אחד אך יש עוד אחד כזה: רסיברים: הלוחית עם שם הדגם: חיבורים מאחורה:
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
צהריים טובים.. הרגע קיבלתי את ה X13 מTMS http://hwzone.co.il/reviews-files/s2vsx13/IMG_0266.jpg לחיבור RCA העליון של הAUX חיברתי את הכבל שקיבלתי עם הרמקולים ואת הצד השני(הירוק הדק יותר) חיברתי למחשב... שומעים הכל טוב ויפה.. אבל סתם מסקרנות.. לא הייתי אמור לחבר את זה איכשהו לחיבור מעל(הירוק הקטן) הRCA זה שכתוב PC? עכשיו זה מוציא פלט ממחשב אבל כתוב יעני שזה מהAUX... מה לא עשיתי נכון? וגם עדיף לי למקם את הרמקולים גבוהה יחסית כזה לכל החדר או פשוט על הספריה של המחשב? זה בסדר אם אני יתלה מדף על הקיר נגיד מטר-1 וחצי מהריצפה וישים עליו את הסאב? תודה מראש וסליחה על החפירה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
השימוש שלי איתן יהיה למוזיקה ומשחקים בעקרון, ועם מחיר כזה זול (390) למאפיינים של האוזניות האלה (שמשתווה ל beats by dr dre) אני מתפתה לרכוש אותן. http://exp.shopy.co.il/products/150971 אז מה אתם חושבים? נ.ב אם אתם רוצים להמליץ לי על אוזניות אחרות אז: תקציב 300, 350 גג. למשחקים וסרטים. שיהיו נוחות מאוד לשימוש ממושך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
רסיבר דנון דגם AVR1509 סכום 1250 רסיבר פיוניר דגם VSX520K סכום 1670 רסיבר אונקיו דגם SR308 סכום 1790 מה עדיף מ 3? אבקש חוות דעת ממביני עניין ברסיברים..! תודה מראש [= נ.ב מבחינה פונקצויות שמע איכות וכו'! אם עם רסיבר עדיף מהשלושה עד 2000 שח גג!! אשמח לשמוע .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון אני רוצה לחבר את הממיר RCA שלי למסך מחשב, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? אוליי אופצייה להקלטה אני לא מבין בכרטיסי טלויזיה בכלל , תנו לי כייון מאיפה להתחיל
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים של קריאייטיב למחשב 2.1 כבר בערך 9 שנים ואני מעוניין להחליף אותם. התקציב שלי עומד על איזור ה400-500 ש"ח. לפי מה שקראתי, המערכת שנחשבת הכי משתלמת בסכומים האלה היא הMicroLab X13. העניין הוא שיש לי אפשרות להשיג רמקולים של לוג'יטק במחירים זולים יותר. לכן, השאלה היא, אם יש רמקולים של לוג'יטק בטווחי המחירים האלה, שהם יותר טובים / ברמה של המיקרולאב. המון המון תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 ישנה עם רמקולים טובים זאת מערכת ישנה מהגרסאות היותר יקרות והם ממש טובים מבחינתי הקופסא הראשית השתבשה ו 2 רמקולים הפסיקו לתפקד ואני משתמש עכשיו ב 2 פלוס הסאב הרמקולים עצמם עובדים פיקס אני מחבר אותם במקום הקדמיים והם עובדים כרגיל רק משהו בקופסא הראשית התפקשש קיצר נשארתי עם 2 רמקולים טובים ועכשיו בדיוק קניתי טלויזיה חדשה סמסונג 37 אינץ שהיא טובה אבל האיכות רמקולים זה צעצוע אני לא מסוגל לשמוע אותם ורציתי לחבר בול את ה 2 רמקולים המיותרים שיש לי ולשים אותם מצידי הטלויזיה רק שמאחורי הטלויזיה אין יציאה לאודיו שמתאימה לרמקולים יש רק יציאה דיגיטאלית עכשיו יש לכם איזה רעיון מה אני צריך לקנות שאני אוכל לחבר את הרמקולים שכבר יש לי? אולי איזה כבל פשוט וקופסא (…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס XP HOME ללא מדיה סנטר ואני רוצה ליראות טלוויזה במחשב יש לי ממיר של YES שאני יכול לחבר לכרטיס חיפשתי די הרבה ולא מצאתי משהו לXP בכולם יש צורך במדיה סנטר. אני רוצה גם להקליט סרטים במידת הצורך ושאיכות הצפיה תהיה טובה וחלקה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם כרטיס קול ALC888 שיש לו יצאיה אופטית לרסיבר RXV361 של ימהה שום סאונד לא נשמע אני גם לא חושב שהדרייבר של הכרטיס קול זיהה משהו חדש מה אני אמור לעשות? עריכה: לא משנה - הסתדר
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 250 gts(עם חיבור hd) וחיברתי ל lcd את המחשב בעזרת כבל hd תמונה אני רואה הבעיה היא שאין שמע...מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה סוף סוף התחלתי לעבוד לקראת סיום הלימודים ובשעה טובה אני ואישתי יכולים לקנות לדירת חדר שלנו בקיבוץ טלווזית LCD חדשה השימושים: צפיה בחברים, לונדון וקשרנבאום, והרבה תוכן HD שאני מיבא מהמחשב (כולל משחקים) לכן הרזולוזציה חשובה לי מאוד ו ה LCD יותר קורץ לי (אין עדיין באמת טלווזיות פלזמה במחיר שפועים ב רזולוציות גבוהות נכון?) התקציב דל יחסית שנע בין 4K-3K עם עדיפות לנמוך בין השניים אני ראיתי את הדמגים הבאים LA40C530 סמוסונג PN42C430 Toshiba 42CV600 Panasonic THL42S10 LCD אם יש לכם הצעות יותר טובות כמובן שאשמח לשמוע תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-