אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי התלבטות לגבי 2 כרטיסים,אין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב אני לא כזה מבין גדול בכרטיסי קול. הכרטיס הראשון : http://www.techspot.com/reviews/hardware/audigy2zs/ והכרטיס השני : http://www.audiotrak.net/products/prodigy71hifi/ שניהם עולים אותו סכום בערך,או שאולי יש לכם משהו יותר טוב להיע לי..? אני מחפש לעבוד אקטיבי עם הכרטיס ונטו לשמעית שירים,לא עושה מוזיקה לא מקליט וכו'..תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! ברשותי סט אוזניות Sennheiser HD595 שקניתי בארה"ב. השאלה שלי היא, איזה מגבר כדי לי לקנות(אם בכלל) בשביל האוזניות האלו?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, לצערי מכרתי את הסט 5.1 שלי מפאת חוסר מקום בדירה. איפה אני יכול למצוא היום את ה ATP3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע ברשותי רמקולים לוג'יטק 530 עקב שינויים בחדר אין באפשרותי להשתמש ברמקולים האחוריים כך שלמעשה מחוברים כרגע רק פרונט סנטר וסאב ! מעוניין למכור אותם ולקנות רמקולים חדשים 2.1 או 2.0 או על פי הקריטריונים הבאים : שימושים : 80% מוסיקה - מקור מחשב פורמט MP3 ו- PLAC כרטיס קול gigabyte p35 ds3 ON BORD 15% סרטים 5% משחקים החדר הוא 15 מ"ר המרחק בקו ישר ביני למרכז {המסך} 2 מטר ברשותי כרטיס קול של חברת m-audio revolutions 5.1 לא הצלחתי להפעיל אותו עקב חוסר דרייברים לווינדוס 7 על כן קיימת אפרות לקניה של כרטיס קול במידה והכרחי והשיפור יהיה משמעותי ! אני חושב בעיקרון על SOLO 6 או 7 אני חושב יותר על SOLO 6 .... בתודה מראש LIMER
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב, אח שלי גנב לי את הרמקולים ואני לא יכול לשמוע. אני שם את האוזן על המחשב ועל המסך ולא יוצא שום קול. זה מעצבן כי כשאני מקליד אני שומע את הקול של המקלדת מקלידה, אז זה אומר שגם המחשב אמור להשמיע קול. נראלי אני אטבע את אייבורי הרמאים האלו שמכרו לי את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתיקון הבעיה בסאונד בתודה, חיים בליזובסקי
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני בתהליך קנייה של Denon AH-D7000 ומחפש מגבר מנורות (לא חייב) בשביל האוזניות, אז חיפשתי כמה דגמים. מצאתי את זה וזה נראה די טוב: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120619516042&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 מישהו מכיר?, יש המלצות אחרות בכיוון תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום הנ"ל. מה שאני צריך זה לקנות מתנה סטרימר,שיחובר לטלויזיה p2770hd. חשוב הוא המחיר לא לעבור את ה800-700 שקל אם אפשר פחות אז עדיפות גבוהה למחיר. שהתפעול שלו לא יהיה כרוך בכל מיני פעולות מסובכות כגון המרת פורמטים כתוביות בעברית וכו' אלא שיתמוך בכל מה שצריך(fullhd כמובן). השימוש בו הולך להיות רק דרך usb אז חשוב שהחיבור usb שלו יעביר סרטים כמו שצריך. אם אפשר עם כונן מובנה מה טוב ככה יחסוך את הקניה של הארדיסק חיצוני.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי היום טלוויזיה LCD 32 אינץ' חיברתי אותה קבל HDMI ל DVI עובד סבבה רואים פצצה אבל יש לי בעיה קשה! אחרי איזה 10 דקות אם סרט או שיר זה עושה לי כזה זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ברעש חזק מה זה יכול להיות עזרה בבקשה כרטיס מסך Navidia 9800 GSO
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תקציב בעקרון לא מוגבל אבל בלי להיסחף.. כמובן שיהיה כמה שיותר משתלם ביחס למחיר.. 5 רמקולים ששקועים בקיר, לא גדולים מדי (20 על 40 כזה). צריך המלצה.. ועוד משהו.. המוכר המליץ על החברות Pure acoustic, Speaker craft.. חוות דעת?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של ימאהה לפני כ- 14 שנה. מחוברת לכרטיס קול - ASUS DX1. לאחרונה, הרמקולים התחילו לצרום בווליום לא גבוה במיוחד. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסטרימר הנ"ל. [http://www.bug.co.il/xtreamer/spec.html] האם אמורה להיות בעיה כלשהי לחבר אותו למסך מחשב - Dell2209WA? את הוידאו חשבתי לחבר עם כבל HDMI2DVI ואת הסאונד אני אחבר לרמקולים כלשהם. ד"א אין לו כניסה של רמקולים סטנדרטים של מחשב, נכון?
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש בכרטיס קול פונקציה של סטראיאו מיקס-מערבל סטריאו,אבל היא לא קייממת בכל כרטיס. ישנם כמה ניידים שאני בוחן לרכוש אותם: dell inspiron n4030.toshiba satellite c650-17w. Toshiba Satellite L505-13Z . Satellite C650-15L-TOSHIBA.האם הם מכילים את הפוקציה הנ"ל? בעיקרון האם כרטיס קול Intel High Definition Audio ,מכיל את הפונקציה של סטריאו מיקס?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ערב טוב, אז לאחר שנים של עבודה הימהה שלי שבקו חיים, אני חייב לציין שנהניתי מהרמקולים האלה בצורה שאי אפשר לתאר, בהחלט אחת העסקאות הטובות שעשיתי בחיים. אוקיי עכשיו ההתלבטות שלי היא, האם להמשיך ב2.1 או לחלופין 5.1 שווים את ההשקעה של הכסף.. הרמקולים ישמשו לסרטים מוסיקה ומשחקים. לאחר שקראתי פה את הביקורות וכן עשיתי חיפוש של כמה שעות בפורום ראיתי שהX13 היא המערכת רמקולים המדוברת ביותר, המחיר אטרקטיבי הם ניראים טוב והם דיי זמינים במלאי. מצד שני ראיתי את הדגם המשופר יותר הX15 שמשדרג אותי ל5.1. השאלה שלי היא, כמה אני מאבד מחוויות המוסיקה כשאני קונה מערכת רמקולים 5.1 וכמה אני מאבד מחווית הסרטים והמשחקים כיש לי 2.1 והאם בכלל הבדלי הכסף שווים את זה? אשמח לשמוע המלצות ותגובות, א…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חברים איפה אפשר לקנות כבלים טובים? קצה אחד אני צריך RCA ואת הקצה השני צריך חוטים חשופים. ועוד שאלה... את GROUND אפשר להעביר באותו הכבל ביחד עם הסאונד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי זוג הרמקולים המעולים ( ! ) harmon kardon soundsticks 2 , אך כרטיס קול מובנה של המערכת . קראתי כמה ביקורות באינטרנט על רמקולים וכדו' והבנתי שכשיש רמקולים כאלה , כרטיס קול חובה לקנות . אז ככה : עד300 ש''ח , אפשר חריגה קטנה . חנות עדיפה : KSP רמת גן שימושים : משחקים וסרטים, מוסיקה בעיקר . תודה : )
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט וטוב. יש לי כרגע משהו שנקרא TVChamp (לא משהו, יודע). כשהתקנתי חלונות 7, הוא איבד את הקול. החלטתי לשרדג מעט, חפשתי וקראתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: * Compro VideoMate E900F - אחרי שקראתי, גיליתי שהוא עולה קרוב ל-700 שקל. * Leadtek WinFast PVR2000 - שעולה מעל 400 שקל (לפי זאפ, ולא לפי ההמלצה למחשב HTPC בסיסי, עד 2500 שקל, שפרסמתם). * Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition -שעולה 430 שקל עם שלט (קיט) ולא 360 שקל. שני דגמים שמצאתי לפני קריאה ארוכה באתר (מצא-חן בעניי בעקר המחיר...): * Leadtek WinFast DTV1800H - שעולה 290 שקל. * Leadtek WINFAST TV2100 - ב-160 שקל. אז 400 שקל זה יותר מדי בשבילי. מה-ג…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לאוזניות in-ear לאייפוד. בתקציב שלי הוא בערך 60-70$ בקנייה ב ebay. מה שחשוב לי זה שיהיו אטומות עם סיליקון, ושיהיו עד כמה שיותר איכותיות מבחינת חומרים, אני מעדיף אוזניות שיעבדו הרבה זמן. פלאג ישר ולא בצורת "ר" - יתרון אבל לא חובה, מכיוון שכשהאייפוד בכיס פלאג "ר" גורם להתעקמות הכבל.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מכיוון שלא היה לי משהו יותר טוב לעשות קניתי היום את הT20 בגרושים באמאזון אבל שחכתי לגבי עניין המתח, אני מקווה שהשנאי אוניברסלי אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לדייק שאני אדע בזמן אם לבטל את ההזמנה שלי.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
נפלה לי הספוגית של אוזניה שמאל של האוזניות Sennheiser px100. מאיזה חנות ניתן לקנות ספוגית לאוזניות px100? אם יש רשת/חנות באיזור הדרום, מומלץ .
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה לכולם...! אז ככה,יש לי ALTEC LANSING ATP 3,אחלה רמקולים תמורת המחיר הזול.יש לי אותם בערך שנה כבר...תיפקדו מצויין עד לפני חודש בערך.קיצר אני לא הרבה בבית אני חייל קרבי ובאחת הפעמים שחזרתי לפני כמה שבועות שמעתי מוזיקה והיו חירחורים בסאונד מין הפסקות קטנות שנשמעות מכניות כאלה קשה להסביר.לאחר מכן עם הזמן זה המשיך להפסקות של ממש לכמה שניות וחזרה.במיוחד כאשר הסאונד חזק,למשל שיחקתי במשחק יריות ובקטע עמוס של סאונד ופיצוצים הסאונד פשוט הפסיק וקרס או שהחירורים היו כאלה חזקים שפשוט לא היה אפשר לשמוע כלום.לא מזמן הרמקולים פשוט שווקו חיים ולא היה צליל במשך כמה שעות..חזרתי לצבא ל21 ושחזרתי הביתה תיכננתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי שהרמקולים גמרו תקריירה,אבל הופתעתי לגלות…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, הנה הכרטיסי קול, אנא כתבו מהו כרטיס הקול העדיף מהשלושה: Creative X-Fi Titanium Fatality Pro או Creative X-Fi Titanium 7.1 או Creative X-FI Xtreme Gamer FATALITY תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס מסך http://img521.imageshack.us/img521/1156/48266639.jpg זה הכרטיס מסך שלי, מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס מסך הזה? תודה מראש=]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס טלוויזיה APEX T328B וזה נראה כמו משהו שיכול להיות ממש שימושי בשבילי (במיוחד כי זה חיצוני) השאלה שלי היא אם אני אחבר את החיבור של הכבלים שמתחבר לטלוויזיה אל הכרטיס טלוויזיה אני אוכל לראות את כל הערוצים שיש לי בטלוויזיה כעת?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם הרמקולים הג'נריים שלי נמאסו עליי ובא לי להתחדש באיזה סט נחמד. אני מעוניין לקנות רמקולים שולחניים למחשב, או סטריאו או 2.1 אני לא נוהג לשמוע חזק והדגש הוא יותר על איכות מאשר על עוצמה. הרמקולים ישמשו אותי לסרטים, מוזיקה ומשחקים. תודה עריכה: חשבתי על הדגם הזה עם חריגה קלה http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=547
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלם לכולם.. אני מחפשת מערכת סטריאו קטנה וקומפקטית שיש לה שתי יציאות אודיו אליה אוכל לחבר את המחשב ואת האייפון (בעזרת ה-dock של אפל). אני לא מחפשת משהו עם חיבור מובנה לאייפון אלא מערכת שאני אוכל לחבר אליה אותו. התקציב נמוך - עד 1000 ש"ח (יותר בסביבות עד 600). מה שחשוב לי שיהיו רמקולים קטנים, רדיו, כניסה לדיסקים ושתי יציאות אודיו. ראיתי את המערכת הזאת שכבר אפשר לחבר אליה את האייפון אבל הביקורת עליה לא טובה ואני לא יודעת אם אפשר לחבר אותה למחשב : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726750 אני לא מחפשת משהו רציני ומקצועי, בסה"כ משהו קטן לחדר שלי. תודה לעוזרים, ואני מצטערת אם משהו לא ברור אני לא מבינה בזה כל כך.. (:
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-