עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by b3ta0,

הבנתי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה אני מעוניין בו וארצה לדעת איפה ניתן להשיג אותו, או בקופסא או כ BULK (בסך הכל ללא התוכנה) אני מחפש חנויות באיזור נתניה, או לא רחוק משם תודה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by Chymes,

וכמה הן עולות? ואיך בכלל מגיעים לחנות?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by powersoul,

אהלן, אני מחפש אוזניות אטומות שאפשר להסתובב אותן ברחוב מבלי שיחשבו שנפלתי מהחלל... ראיתי את ה px-200 אבל שמעתי מהרבה אנשים שאין להן כמעט באס. לכן ראיתי את ה K26P, והן ניראות לי אוזניות מעולות. יש למשהוא מושג אם פשר להשיג אותן בארץ?, אם לא בארץ אז בחו"ל עם מחיר סביר למשלוח ולא פי שתיים מהמחיר של האוזניות?. תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by peralon,

אני מחפש חנויות באיזור המרכז\ירושלים שאני יכול לבדוק את הPX200 של סנהייזר יש חנויות כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by eran256,

שלום, נדפק לי הכבל של האוזניות (הקונקטור) אז שומעים רק מצד ימין, איפה ניתן לקנות כבל כזה חדש? או איזה מוד ניתן לעשות שלא תיפגע לי איכות השמע תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לחבר שני מקורות עם חיבור אופטי למערכת אחת. נתקלתי בדבר הזה: http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/APRILO1.html מישהו יודע איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. השאלה בכותרת *אם אפשר אזור צפון

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by Coca Cola,

הנגן הזה תפס את עיני ואני מעוניין לקנות אחד כזה, היכן אני יכול להשיג אותו בארץ? מה המחיר שלו בערך? ובקשר לאוזיניות שמגיעות איתו... ה-MX500 נראות אוזניות כל כך גרועות כאילו הן עולות 10-20 ש"ח והנה היפות - אז מה דעתכם על האוזניות? הן נראות טוב?שומעים בהן טוב? כי הן לא נראות כך =\ עכשיו לפי היופי אני יכול להבין שהתמונה השניה אלה האוזניות המקוריות נכון? ורשום שם שאין הבדל בין המקוריות לאלה שלא... באמת שאין הבדל אהה =\ זסה ממש אבל ממש שונה אני לא רואה מה דומה בהן בכלל

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by D-Bang,

אני רוצה לקנות אוזניות למיני דיסק שלי לפי מה שקראתי בפורום האוזניות המומלצות הן סוני EX 71 / MDR888 או MX500/400 א. יש עוד משהו שלא לקחתי בחשבון? ב. איזה עדיפות בינהן (גם מבחינת עלות) ג. יש בארץ מקום בו ניתן לקנות אותם???? ומה ההבל בין סוני 51 ל 71?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by parker,

בעקרון אני מחפש מקומות בשפלה, סביבת אשדוד וכו' אבל גם ת"א והמרכז יהיו בסדר

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי אוזניות jbl 220 ואבדו לי המתאמים לאוזניים (בינוניים וקטנים). מישהו יודע איפה ניתן לקנות אותם? חבל לי עליהם עלו 240 שקל. תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מעוניין ב: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Accessories (VC20 - שורה ראשונה, ראשון משמאל) וב: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones (THE PLUG - שורה ראשונה, שני מימין) או שאם יש לכם המלעה למוצר(ים) עדיפ(ים) בתקציב של עד 200 ש"ח (+/-) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  13. היי לאחר שבדקתי באתר של COWON, חיפשתי בחנויות שאמורות למכור את הנגנים שלהם, ומסתבר שבמחסני חשמל בכלל לא מכירים אותם ובשקם אלקטריק רשום במחשב שיש אבל אין להם במלאי.. בZAP עצמו מצאתי רק שתי חנויות שמוכרות את הG3 והם TOP100.co.il ו karish.co.il אני מחפש חנות שהיא לא רק אינטרנט וזו בעיה.. אח שלי חוזר מלונדון אבל טוען שמצא רק במחירים של 120 פאונד ומעלה, שזה אומר כבר אותו מחיר כמו בארץ או יותר. אשמח לקבל עזרה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by full_clip,

היי אני רוצה לחבר את ה LCD לכרטיס מסך אני מחפש איפה יש באיזור חולון ככה שאני אוכל לקנות מחר בבוקר כבל איכותי באורך של מטר וחצי עד 2 מטר אם אפשר לינק אני אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Chymes,

אני צריך שם של חנות, מיקום ומחיר. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. שלום לכולם! אני שוקל לקנות כעת טלוויזיה חדשה לסלון (מרחק 2-2.5 מטר, לשידורי SD ו-HD). הבנתי שהטלוויזיה הזו (42LD650) מומלצת, ואני רוצה כמובן לראות איך היא. מישהו יודע איפה אפשר לראות אותה בתצוגה באיזור הרצליה/תל אביב? תודה!

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by DXT,

אני מתכוון למשהו כזה: איפה? וכמה עולים בערך? תודה.

18. שלום, נעלמו לי הרגליות שמתברגות אל הרמקול והפכתי את כל האינטרנט איביי וכו' ואני לא מוצא כאלו איך זה נקרא באנגלית ואיפה אני יכול לרכוש?

19. Started by Choice,

בארץ, עדיף במרכז

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by iib,

עם עדיפות לצפון ולמרכז (תל אביב). במחירי סביר (נגיד עד איזור ה 350 ש"ח). חשבתי על לחקות עד שיהיה לי גישה לחו"ל לקנות אותם ב 50$ אבל אני מוכן לשלם עוד 100 ש"ח בשביל לא לחקות 3 חודשים ובעיקר בשביל אחריות בארץ... מי שיודע איפה אפשר לקנות אני אשמח, ואם יש לו מספר טלפון של החנות אפילו יותר טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  21. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ או לחילופין להזמין מחו"ל את האוזניות הנ"ל. האם למישהו יש הצעה לאוזניות יותר טובות במחיר הנ"ל (50-85 דולר), בדגש אם יש אוזניות סגורות (חסומות לרעש חיצוני) שאתם ממליצים עליהם...

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מתכנן ללכת כנראה יום שני לתערוכה XCITE ואם אני כבר בתל אביב אז אני אאסוף את הH340 שלי שאמור לחזור מתיקון ואם אני כבר שם אז אני אקנה PX100 אז איפה קונים PX100?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by LinkTree,

שלום שלום קניתי (כמו רבים) את ה ADA880 במבצע (המפוקפק כבר ) יש לי 8RGA+ עם הכ.ק. משובח שבא עם ה NFORCE2 אני מחפש כל היום כבל בננה (PL נראה לי קוראים לו) על מנת לחבר ליציאה מהמחשב (הדיגי) ולחבר אותו ל ADA שיש לה SPDIF (קוראים לזה RCA - שוב נראה לי) חיפשתי במלא חנויות באזורי (נס ציונה) אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג - או באזור או בתל אביב והסביבה - לא אכפת לי לנסוע אני ממש ממש אודה ... יום טוב ותודה מראש לכל מי שיעזור !!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי יש לי SMART TV של סמסונג ועכשיו אני מחפש 2 כבלים: 1. בטלויזיה יש ממיר מובנה וחיברתי אליה אנטנה יאגי פנימית עם כבל של 3 מטר ואני מחפש כבל מאריך, איפה אפשר להשיג כבל מאריך לאנטנה כזאת ? האם יש כל מיני סוגים ? האם יש חשיבות לסוג שזה לא יהרוס את הטלויזיה ? 2. מחפש כבל HDMI שטחו באורך 10 מטר שיהיה אפשר לשים מתחת לשטיח איפה אפשר להשיג כבל כזה בארץ ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Track,

אז הבנתי שהכרטיס "Prelude" שלהם הוא "ה"כרטיס לקנות, אבל איפה אני יכול למצוא אותו בארץ? אני כבר הזמנתי את ה X-Fi XtremeGamer, אז אני זקוק לתשובה מהר אם אני רוצה לבטל את ההזמנה. תודה!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.