עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השאלה בכותרת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  2. המפרט של המחשב שלי: מעבד - Athlon 64 3000+ גיגה זכרון כרטיס מסך - geforce 4 Ti4200 אני מנסה לנגן סרטים באיכות 720P והמחשב שלי מקרטע. רואים תמונה אבל היא זזה בקפיצות כל כמה פריימים והסאונד הוא גם כן מקוטע. בדקתי ותוך כדי ניגון הסרט ניצול המעבד מגיע ל100%! האמת המחשב שלי לא חזק מספיק לנגן סרטים באיכות כזאת? או שהכרטיס מסך שלי יוצר את הבעייה? אני אשמח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה ולנגן סרטים באיכות של 720P

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by avizov2,

אוקיי ככה יש לי כרטיס קול o.B שושה לי פצפוצים בשמע.. לפעמים יש תיקים כאלה.. בכל מקרה מה שהיה הספיק לי.. אני רוצה לקנות כ. קול פשוט וטוב.. עדיף של חברה מוכרת כמו creative ושיהיה כמה יותר זול.. פחות מ200 ועדיף אפילו בסביבות ה100- תודה

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by gary224,

יש ברשותי תקציב של עד 2500 שקל לקניית רמקולים לסלון לאחר שבדקתי מחירים ראיתי שבתקציב כמו שלי רק כ- 1500 שקל צריכים ללכת על המגבר מה שמשאיר אותי עם כ 1000 שקל בשביל הרמקולים עצמם לעומת זאת ראיתי ברמקולים למחשב את Z5500 Logitech שניתן לחבר למערכת קולנוע ביתי וכאן באה השאלה שלי האם הרמקולים האלה של Logitech יהיו פתרון טוב לבעיה שלי או שהם טובים רק בשביל חיבור למחשב ומה כדאי לי לעשות ללכת על הרמקולים זולים +מגבר או לקחת את הרמקולים האלה של לוג'טק ממה שהבנתי שהם מצוינים למחשב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by omr,

אני רוצה לקנות mp3 פשוט של 2 GB ומעלה במקסימום 100 שקל... מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by ofir,

קראתי ביקורות, וראיתי הרבה דיבורים והשוואות פה באתר אבל לא מצאתי תרד אחד שמשווה בין הזוג הזה האם מישהו יכול לעזור? מה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by MONRO,

שלום לעוזרים רכשתי מקרן של HARMAN KARDON Enchant 800 אני רוצה לחבר ישירות לטלויזיה מדגם Sharp LC-42SB55E (בת 12), החיבור המומלץ ע"י היצרן HDMI ARC שלדעתי לא קיים בטלויזיה, החיבור בבלותוס יוצר DELAY בסאונד כשמשדרים תכנים דרך סטרימר המחובר בWIFI................ אשמח לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר את המקרן לטלויזיה\ לסטרימר- מצרפת מפת חיבורים של הטלויזיה תודה מראש ע.pdf

8. יש לי T2900 של CREATIVE סאב 17 RMS רמקולים 6 RMS כמה וואט הם? ומה זה בכלל RMS? תודה.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by levin,

היי לפני לא מזמן נהרס לי הרמקולים של המחשב אז החלטתי לחבר את המערכת DVD שלי בבית שמסתבר שאפשר לחבר את הרמקולים שלה למחשב אחרי שמצאתי את הכבל שאני צריך חיברתי אותו למחשב, שמתי את הDVD בAUX MODE והרמקולים עבדו סבבה חוץ מהעבודה שרק 2 רמקולים והסאב עבדו וכל השאר לא.. בדקתי דרך הDVD אם כל הרמקולים עובדים כמו שצריך (יש שם אופציה כזאת "TEST" שבודק רמקול רמקול) והכל טוב ויפה אז אני מתאר לעצמי שהבעיה היא איפשהו במחשב שלי.. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה, אני כבר רב עם זה יומים... המחשב שלי עובד על WIN 7 והלוח אם שלי הוא P7N SLI Platinum והDVD שמחובר למחשב הוא LG LH-D6236 תודה לעוזרים! נ.ב אגב, הגדרתי כבר ב5.1 בהגדרות של SOUND בCONTROL PANAL אבל הוא עדין לא שומעים גם כשאני עושה את הT…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. כותרת

11. Started by nadaw,

שלום! אז זאת הבעיה: מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! אחרי כמה זמן של העברה הוא מציג לי את ההודעה הזאת: נו..? אז מה לעשות? תודהה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by saturn,

שלום רב, אני מחפש נגן mp3 זיכרון 512מגה היתי רוצה לישמוע מה אתם ממליצים - אני חשב לקנות את זה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=67068319&Saletype=2&sog=C-MP3Player אם יש אותו למישהו רציתי לדעת איך הוא (או בסיגנון שלו empire וכו') ואם יש עליו שליטה בסיפריות מה דעתכם על: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=446&cID=100 (ביחד עם יו אס בי סטיק) או אולי: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=481&cID=100 ?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by crazy man,

שלום לכולם.. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול להראות את הלייקריס של שיר מסוים בנגן של Ergotech. כבר הכנסתי את הקובץ lrc ומופיע לי בנגן מן T כזאת.. איך אני יכול להציג את המילים? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אהלן יש לי אוזניות מדגם mdr-x300 תוצרת sony יש לי בעיה עם ה כבל שלהם ואני רוצה להחליף אותו (במידת האפשר לכבל כמו המקורי של סוני שהוא מצופה בד או משהו בסגנון) רציתי לשאול כמה דברים יש למישהו מושג איך פותחים את האוזניות האלה?! איפה לקנות כבל ופלאג ברשת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Winterlord,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים לגיימינג ומוזיקה, חשוב לי שתהיה במה רחבה שאוכל למקם את הקולות במרחב ולכן אני מעדיף מאוד אוזניות פתוחות. הסנהייזר נשמעו לא רע בכלל אבל הצליל היה קצת אפל ומרוחק, לעומת זאת שמעתי שלאודיו טכניקה יש במת צליל מאוד רחבה וטובה ותדרים גבוהים מאוד מפורטים ומדויקים. הבעיה שאין איפה לשמוע אותן בארץ ואני מעדיף שלא להשקיע כזה סכום באוזניות שלא שמעתי עדיין. השאלה אם יש מקום בארץ שמשמיע אודיו טכניקה או שיש עוד דגם מומלץ לשימושים האלו? חשוב לי לציין שאני שומע בעיקר מטאל ואני אוהב טרבל מפורט וטוב, מיד חם ובס הדוק ולא מרוח, אבל שיהיה לו מספיק כח. האוזניות יחוברו לכרטיס קול שמופיע במפרט בצד. ואני יודע שאני קשה, אז סליחה ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by shlomi8,

חסכתי וחסכתי וחסכתי.... ואני צריך המלצה לרמקולים 5.1 עד 500 ש''ח עדיף מ-creative ניראה לי חח

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת אם אני אקנה בארצות הברית את הרמקולים של Harman-Kardon SoundSticks 2.1 http://www.amazon.com/gp/product/B0001DBEM4/ref=dp_cp_ob_title_0/104-1261741-9607933#moreAboutThisProduct יש להם ספק כוח שמתאים גם לארץ כלומר מתאים גם ל 220V וגם ל 110V או שאני אצטרך לקנות שנאי שימיר את המתח תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני יודע שיש הבדלי מחירים ענקי בין שניהם אבל אני מחפש רמקולים שייתנו לי סאב נעים וחזק ומדוייק גם בווליום גבוה גם במוזיקה ראפ וטראנס. רציתי לשאול אם ההבדל יהיה גדול בינהם.?,או שעדיף לי לקנות ישר Z2300 כי כיום יש לי creative inspire2500 ואני רוצה משהו שייתן לי הבדל מורגש מאוד.! אז השאלה האם כדאי לקנות ATP3 או את ה Z2300 ובהתחשב למה שיש לי כיום. תודה

19. כי מתג הכיסוי מאחורה? כל פעם מכבים משם?או שזה בסדר גמור להשאירם דולקים תמידית?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לחבר שלי יש אולפן הקלטות ביתי קטן כזה [לא לשימוש מסחרי] והוא צריך כרטיס קול טוב, עכשיו, עוד אין לו תקציב כי הוא לא יודע איזה טווח מחירים יש.. יש אפשרות להמלצות לכרטיס קול טוב? ואם אפשר קצת הסבר על טווח המחירים, כמה עולה פשוט כמה טוב וכמה מקצועי?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Norm4nde,

אני מחפש רמקולים נורמאלים לא חייב עיצוב יפה אבל לא צריך ברמה של 10000 ש"ח ב 400 ש"ח גג ככה משהו טוב רק כדי לשמוע ברכב

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by ooooooo123asd,

מה אומר המושג "THX certified"? ראיתי שממוצרי לוג'טיק רק הZ2300 והZ5500 נושאים את שמו. האם זה מושג שמסמל רמקולים איכותיים שעברו תו תקן X?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by fx-57,

יש לי נגן MP4 מסריח גנרי. ואני רוצה לקנות משהו טוב. אז חשבתי לקנות איזשהו סאנדיסק סנסה E140 עם 1GB מובנה+נרתיק סיליקון ו512MB SD כלול במחיר: 350 ש"ח באופיס דיפו. אני רוצה ללכת לקנות מחר,משהו עד 500 ש"ח ככה,אפשר לחרוג באיזה 100 שקל אם זה באמת ממש שווה. אני מעדיף שיהיה לו אפשרות לצפיה בסרטונים. חובה: חברה נורמלית כמו סאן דיסק. שיהיה לו אפשרות הרחבה בזיכרון לפחות לעוד 2GB. ונראה לכם שאם אני בא לאופיס דיפו ואומר להם על הזיכרון הזה:תביאו לי 1GB אני מוסיף כסף,הם יסכימו? ואני גם רוצה רמקולים ניידים שאפשר גם לחבר אותם לחשמל וגם לתת להם חשמל מסוללות. ראיתי באופיס דיפו רמקולים של סמסונג אם אני לא טועה,ב100 ש"ח והם באים עם סאב וופר,השאלה מה איכותם,אולי אחלה איכות אולי סתם…

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  24. היי, אני יודע שבניגוד לארץ בחו"ל מפרסמים את ה EPG בפורמט של xml tv באופן חופשי לכולם. שמעתי שגם בארץ ניתן לחבר את המחשב ללוח השידורים, אבל לא מצאתי שום דרך. מישהו יודע איך עושים זאת?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  25. יש ברשותי שני רמקוליים קידמיים וסנטר וחשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל כדי שישמשו כרמקוליים אחורים , השאלה האם הם מספיק טובים ליצירת סראונד

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.