עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ההתלבטות היא בעיקר בין PC150 של סנהייזר לH4 של STEELSOUND. המחיר של שניהם דומה (300+-). אני צריך אותן בעיקר למשחקי מחשב, מה שגורם לי לנטות לכיוון הH4, כי STEEL היא חברה שמתעסקת רק בגיימינג, אבל מצד שני יש לי כבר אוזניות של סנהייזר ואני בוטח בהם כחברה... אני יודע שהH4 הרבה יותר נוחות, שהמיקרופון של הPC150 טיפה יותר טוב, ושהH4 מתמקדות יותר בטרבל (צעדים של האויב וכו') והPC150 מתמקדות בבאס (אפקטים של פיצוצים וכו')... מישהו כאן יכול לייעץ? הזוג השלישי שאני מתלבט לגביו הוא הPC135, שאמנם הוא פחות טוב משני הזוגות האחרים, בלא מעט, אך מצאתי אותו במחיר מדהים של 170 שקל, במקום ה300 שהוא אמור לעלות (מה שמקפיץ את המחיר זה שמדובר בחיבור USB ולא אנלוגי. המחיר האמיתי שלהן אמור להיות 300 ש…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום למומחים, רכשתי לאחרונה כרטיס טלויזיה לידטק, אך לדאבוני כרטיס זה מחייב חיבור One 4-pin audio-in connector in sound card or motherboard. לצערי אין לי חיבור כזה בלוח האם או כרטיס קול חיצוני. (אין צורך בחיבור הזה לפי אתר אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-014753.htm) פניתי לטכנאי מחשבים מהחנות שרכשתי את הכרטיס, והוא אמר שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בעל החיבור הדרוש. חיפשתי בפורמים השונים חומר על בעיה זו, אך חיפושי העלה חרס. האם יש פיתרון אחר חוץ מרכישת כרטיס קול חיצוני? האם כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR 150 דורש חיבור כזה? תודה רבה, ליאור

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. עשיתי טעות. מודה. קניתי לוח אם בלי יציאת SPDIF. לא ידעתי עד כמה זה חשוב, לא ידעתי שהמחשב יחובר לרסיבר. מה לעשות... השגתי כרטיס קול חיצוני, מהדגם הזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Read.asp?idx=211 וכנראה שהוא לא תומך ב-WIN7. מה עכשיו? לקנות כרטיס קול תומך ווינדוס 7 כנראה עולה כמה מאות שקלים, לקנות לוח אם בשביל יציאת SPDIF? נראה לי מוגזם. איך לעזאזל אני אוציא יציאת קול דיגיטלית מהמחשב ובמחיר שפוי?

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by artifakt,

שלום אני מחפש רמקולים חדשים ואיכותיים אז חשבתי ללכת על הדגם הזה.לאחי יש את הדגם L3500 והם מעולים!!! אז חיפשתי אם עדיין מוכרים אותם ומסתבר שלא , נתקלתי בדגם החדש והמשופר http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14097 מה אתם אומרים?מתי הוא יגיע?כמה הוא יעלה?איך האיכות שלו?הוא למחשב רגיל? תודה מראש לעוזרים artifakt

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני מתכוון לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאלות בתקווה שלמישהו פה יש ניסיון בנושא. אם זה לא הפורום הרלוונטי אנא העבירו את השאלה שלי. אז כמו שאמרתי אני רוצה לבנות HTPC שישמש להקלטה מהטלויזיה, ניגון סרטים ודיסקים וכן למשחקים פה ושם. עלו לי מספר שאלות: 1. האם עדיף לקנות כרטיס ALL IN WONDER או לקנות שני כרטיסים נפרדים אחד לתצוגה ואחד ללכידה ? 2. אם אני קונה כרטיס עם טיונר, האם אפשר לוותר על הממיר של הכבלים/לווין ? אם אני כן משתמש בממיר, האם אפשר לוותר על טיונר ולקנות רק כרטיס לכידה ? 3. האם כרטיס ALL IN WONDER ידע לקלוט שידור ולהוציא אותו לטלויזיה באותו זמן ? (שבעצם שכבל מהממיר יתחבר לכרטיס ומהכרטיס לטלויזיה) ? 4. אם אני קונה כרטיס קול טוב, האם האיכות שלו תהיה כמו של מגבר נורמאל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה וניגון דיוידי, פחות משחקים. עריכה של קול מדי פעם אבל מש לא הרבה... האם הכרטיס קול הזה שווה? http://www.digit-life.com/articles2/esi-julia/ ועוד לינק : http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=1&id=58 עכשיו אני מחבר את הכרטיס דרך היציאה האופטית לרסיבר האם זה היציאה הכי איכותית? ובתמונות של הכרטיס רואים מתכת שמכסה את היציאה האם זה מגן או שזה אומר שהיציאה לא קיימת? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by HFDO5,

למישהו יש רעיון איפה אפשר להוריד טראקים של סאונ שעושים טסטים לסראונד?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  8. לפי מה שאני רואה ניתן לחבר אליו 4 רמקולים בלבד, כלומר הוא סטיראו. התכנון היה לחבר לטלויזיה 2 רמקולים של וורפידל מדגם ואלדס 200 ועוד 2 מדגם 100. האם המגבר הזה יוכל להזיז אותם וישמעו טוב? פעם היו מחוברים אליו ריצפתיים של אלטקס והוא עבד איתם מצויין אז אני לא חושב שתהיה בעיה. האם כדי גם לחבר את המגבר למחשב עם הרמקולים שציינתי כתחליף ל-ATP3? השילוב יתן תוצאה יותר טובה? תודה מראש.. תמונות של המגבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=j2tjmydxotjo.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=ufzidiwv0ztz.jpg

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by Genom_g,

שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס כול מובנה DQ6-P35 (של ג'גאביט), עכשיו אני רוצה לשדר ברדיו באינטרנט אבל אני לא יכול. האפשרויות להנמיך ולהגביר את הווליום של המיקרופון או להגביר ולהנמיח את המוזיקה לא פועלות הנה תמונה http://www.siz.co.il/up/mrwmmiilgy0j.jpg אני צריך עזרה איך לפתוח או אם למישהו יש תוכנה שאני אוכל לשדר דרכה לרדיו באינטרנט ושאני אוכל גם לשים מוזיקה ברקע וגם לדבר. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dsane,

האם יש עדכון התומך בעברית? אילו עדכונים כדאי להוסיף מעבר לגרסא הבסיסית?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by rafi2391,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל חיפשתי בכל הפורומים וזה נראה לי הפורום הכי קרוב לנושא אז ככה קניתי מסך T240 של סמסונג חיברתי את האקסבוקס אליו הכל טוב ויפה רואים מצויין עכשיו אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני(שהכניסה שלו היא כניסה של שידור דיגטלי) שזה יהיה אדום צהוב לבן או כניסה שלSCART אם מישהו יכול להמליץ על כאלו זה יהיה מצויי

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  12. לפני כ3 שנים רכשתי את האוזניות הנ"ל והייתי הכי מרוצה מהן בעולם. הסאונד היה טוב והנוחות מדהימה. לאחר כשנה נהרס לי הכבל והחלפתי אותן בזנהייזר CX300. דיי התבאסתי מהן. למזלי, שלשום הן אבדו לי ועכשיו אני מחפש תחליף. אני לא בטוח שאני רוצה in-ear, בגלל שאחריי 3 שנים הבנתי שמיציתי את זה וזה גם הפסיק להיות לי נוח בשלב מסויים. פעם היו לי sony mdr-v150, וממש אהבתי אותן. עכשיו אני גם רוצה אוזניות שיכסו את כל האוזן ויתנו סאונד טוב אבל שלא יהיו גדולות מידי, כמו הSONY. התקציב הוא עד 500 שקלים אבל לא חייב למלא אותו ואם ימצא משהו שיחס המחיר/תועלת שלו גבוהה יותר בסכום כמוך יותר אשמח לדעת. תודות!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. נכנסתי לאתר של iRiver http://www.iriveramerica.com/support/hd/h300.aspx וכפי שאתם יכולים לראות כתוב שם אבל ראיתי שבאתר הזה בחלק של ההורדות יש כבר עדכון בעברית של גרסה 1.27v המבוססת על הגירסה 1.27v הרשמית. רציתי לדעת מאיפה מגיעות הגירסאות הרשמיות אם באתר של iRiver עדיין אין שום עדכון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של קריאיטיב אינספר 2500 ורמקולים של לוגיטק x-220 ואני לא משתמש בלוגיטק אז שמתי מפצל אוזיות בכרטיס קול במחשב וחיברתי את שתי הרמקולים וזה נשמע סבבה השאלה שלי אם זה יכול להורוס את הרמקולים אם אם היו אצלי ככה חודש אד שלא יהיה לי עוד מחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by ArZi17,

שלום לכם, נתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. היבואן הרשמי של ה monster beats לארץ הוא באג. ניקח למשל את הbeats solo. מחיר בבאג: 1109 ש"ח. מחיר ב-KSP: 870 ש"ח בלבד. כמעט 30% פחות. ועכשיו אני שואל, הכיצד?! 5% זה עוד סביר, 10% זה על הקצה, אבל 30%? הם מציינים שזה שנתיים אחריות, אבל כמובן שהם לא רושמים באג. האם KSP מייבאים אוזניות מזוייפות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי את המערכת הנ''ל ויש לה שני רמקולים אשר מחוברים לסאב, והסאב מחובר לדיוידי עצמו( על ידי חיבור I-LINK?) רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יביא עוד 3 רמקולים (1 סנטר ו2 אחוריים) ויחבר אותם לדיוידי על מנת לקבל סראונד? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום רב, אני מחפש רסיבר ורמקולים 5.1 שבסה"כ יעלו 4000 שח'. המטרה היא צפיית סרטים באיכות HD/BLURAY בסלון של הבית. אני מעוניין שהרסיבר יתמוך ביכולות הסאונד של פורמטים מסוג הנ"ל (והבנתי מבדיקה שיש המון כאלו). אני מחפש לחברו לסטרימר מסוג XTREAMER PRO. אודה לעזרתכם, ואם צריך להוסיף לתקציב אז עד עוד 500 שח' בלבד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  18. יש לי רמקולים לקולנוע ביתי ואין לי עוד רסיבר רציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים למגבר ושהכרטיס קול שלי במחשב הוא זה שבעצם יקודד את הצלילים, יעשה את העבודה של הרסיבר והמגבר ישמש לי כספק כוח לרמקולים האם אפשר לעשות דבר כזה ?? או שאני צריך לקנות רסיבר ואת הרסיבר לחבר לכרטיס קול ?? ויש לי עוד שאלה אחרונה, האם אני יכול בכלל לחבר רסיבר\מגבר למחשב , החיבורים מתאימים ?? יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה תודה אבל באמת תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  19. שלום לכולם. אני קצת טמבל בדברים האלה, אבל אני זוכר שפעם זה הצליח לי ולכן התסכול הגדול שלי.... מה קרה? 1. שמתי מחשב בסלון (פנטיום 4, לוח של MSI, ישן אבל בסדר (MS-7005), יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE. 2. חיברתי לטלויזיה שלי (רגילה, 29 אינטש. מה לעשות?!) באמצעות כבל S-Video, שיוצא מכ' המסך. אל הטלויזיה חיברתי ישירות לשקע כניסת S-Video שיש לה בגב. עכשיו הבעיה: אני לא מצליח לראות חלק. התמונה כל הזמן קופצת, בשחור לבן, או חתוכה / קרועה ומרוטשת לגמרי. * יש לציין שבכרטיס המסך, יציאת ה-SVideo היא בעלת 9 פינים והיא מתחברת לטלויזיה עם שקע S-Video רגיל + RCA צהוב. * כשחיברתי גם מסך וגם טלויזיה הצלחתי לאזן את התמונה על הטלויזיה, אבל מהרגע שהטלויזיה מחוברת לבד וביצעתי אתחול למחשב ה…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by gombn,

יש לי לוח M של ABIT IC7 ואני מעוניין לקנות רמקולים של ALTEC ATP3 2.1 חשוב לציין שכרטיס הקול שלי מובנה האם בסדר מבחינת איכות הקול כמו כן מישהו יכול להגיד איפה המבצע המדובר ש ADA880 תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by cool_man,

אז עברתי לפני כמה ימים לדירה חדשה תליתי את הטלויזיה על הקיר בסלון והכל טוב ויפה, אבל עכשיו מה עם הסאונד? חח מבין גדול ברמקולים, מגברים, רסיברים וכל מה שבינתים אני לא. יש לי על השולחן מחשב רמקולים Microlab 6C שעובדים נהדר! אני שוקל מה לעשות עם הטלויזיה. אופציה אחת היא לחבר את ה 6C לטלויזיה ולקנות איזה זוג רמקולים קטן יותר למחשב (אני לא צריך סאונד כל כך חזק כמו שהרמקולים האלה יכולים לספק, בכל זאת הם קרובים למסך + אני משתמש לא מעט באוזניות אופציה שנייה היא לקנות רמקולים נוספים. אני מעדיף לא מערכת 5.1 בגלל שהסלון לא גדול מידי וזה יהיה מסורבל + אני מאמין שרמקולים ליד הטלויזיה יספקו. אז הייתי מעדיף 2 או 2.1. השאלה האם בכלל כדאי ללכת לכיוון הזה ולהסתכל ע…

• 22 תגובות
    • 10k צפיות
  22. Started by proevo4ever,

42 - 46 אינץ' FULL HD חובה שימושים עיקריים - עידן + חיבור למחשב והקרנת סרטי HD אחראיות מינימום 3 שנים עדיפות ל 5 תקציב עד 3000 שקל אני מעדיף חברה מוכרת ודגמים שידועים שמחזיקים הרבה זמן ... יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הזמנתי ביום שישי, הגיע ביום שני. הגיע עם באנדל שכולל הכל: איפלו מיקרופון חיצוני שלא ידעתי שבא בבאנדל אני לא יפציץ בתמונות כי גם ככה כבר היו הרבה שקנו לפניי. אז יש טיפים ראשוניים? אני יתקין את הגרסא 1.28 עם העברית ויתחיל למלא תמכשיר מה מצב הבטריה שהוא חדש בקופסא? כמה זמן להטעין? איפה יש תתוכנת פילפלופ הזאת להפוך את השמות של השירים בעברית? (תתחשבו עם השאלות נשאלו כבר אני בדר"כ עושה חיפוש אבל שקונים חדש כל אחד רוצה טרד משלו )

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :עד 250. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב…

25. Started by shukiller,

היי, קניתי LCD 40 אינצ' של סמסונג מיבוא מקביל. דגם - le40c530f1w הבעיה - הדגם הזה לא מופיע כלל באתר של סמסונג... זה אומר שלא אוכל להוריד עדכוני גירסה? איך זה יכול להיות??? סמסונג מתעלמת מדגמים שהיא יצרה ולא משווקים ע"י משווקים מורשים? אז איך בכל זאת זה משווק?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.