עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שלי דרגך HDMI, אני עושה קליק ימני>רזלוציית מסך>הרחב צגים>החל>אישור. וכשאני מפעיל משחק או שאני מפעיל את התוכנה BOXEE ואני רוצה שהמשחק או התוכנה יהיו מוצגים בטלוויזיה במסך מלא אני לא יכול, לגבי סרט אני פשוט מקטין את המדיה פלייר ו"מושך" אותו לטלוויזיה ואז לוחץ להגדלה ורואים במסך מלא. אבל למשל כשאני בתוכנה boxxe אני נכנס להגדרות ומקטין את ההתוכנה ואני "מושך" אותה לטלוויזיה ומחזיר להגדרה של מסך מלא, הוא חוזר למסך של המחשב במסך מלא. או לדוגמא במשחק גם אותו סיפור. אני לוחץ אנטר + אלט, והמשחק ניהיה קטן אני "מושך" את המשחק לטלוויזיה ולוחץ שוב אנטר + אלט, אבל זה חוזר למסך של המחשב בסמך מלא ולא במסך של הטלוויזיה. אז בקיצור אני השתגעתי כבר, אי…

2. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש נגן mp3 עד 1200 שהיה לו לפחות גיגה זכרון ועדיף מבוסס דיסק קשיח ניתן למציאה ? חשבתי על Rio Nitrus Urban מה אתם חושבים עליו ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 שווה ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, מחפש רמקולים 2.1 לשמיעה של סרטים ומוזיקה אלקטרונית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by avi_adam,

כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680 חלק בעד אלו וחלק בעד אלו מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yoni321,

טוב אנשים אז ככה, אני לא מבין כל כך ברמקולים אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי לקנות רמקולים. המחשב שאליו יתחברו הרמקולים כנראה בלי כרטיס קול או אם יש אז ישן ביותר. אז אני צריך איכשהו שהרמקולים יחפו על החוסר בכרטיס קול,(תקציב רשום למעלה). תודה על העזרה יוני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Bakke,

היי, קראתי את הסיקור שיש בעמוד הראשי באתר ומה שהצלחתי להבין בגדול זה שעדיף לרכוש ATP3. השימוש העיקרי שלי לרמקולים: 1. מוסיקה אלקטרונית. (כלומר באס צריך להיות נקי). חשוב לציין שאני לא מתכוון להתפרע עם הווליום אבל שוב, צליל נקי,חד,באס איכותי חשובים לי. 2.משחקים,VOICECHAT וכדומה. המוסיקה יותר חשובה לי. קצת נמאס לי כל הזמן להיות מוגבל עם אוזניות ובנוסף כל כך הרבה שעות מידי יום עם אוזניות פוגעות לי בשיער. כרגע יש לי כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gryffin,

I was thinking about Sennheiser HD280Pro... I think it's the best buy in this budget. What do you guys say?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by INFERNO,

מי זאת לעזזזזזל C MEDIA כי אני רואה בכל הת'רדים שמדברים על הצ'יפ שלהם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by TectoR,

היי, עד היום שמעתי את המוזיקה שלי באוזניות של שהגיעו עם המכשיר שסוף סוף התקלקלו, אז אין ברירה אלא לשדרג. אני שומע הרבה מוזיקה, בעיקר רוק (לא כבד. אם זה משנה), ומחפש אוזניות In Ear (בלי קשת קטנה כזאת) שיבודדו לי רעשים מבחוץ שאוכל לשקוע במוזיקה, יהיו נוחות וכמובן איכותיות. מיועד בעיקר לשמיעה בנסיעות, הליכות וכו' בסמארטפון, פחות לחיבור למחשב. יש אפשרות לרכישה בארה"ב... אשמח גם להמלצות בתקציב שהוא עד 70 דולר לצורך העניין וגם עד 100 דולר. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yirmi_opp,

אני אודה מאוד אם תוכלו לתת לי מידע על הכרטיסי קול האלה, אני רוצה לדעת איזה מהם יש לו הכי פחות בעיה של דרייברים, האם כולם תומכים בחיבור 4 רמקולים וסאב, ושיהיו איכותיים. אין לי שום צורך ביציאה אופטית או משהו, אני רק רוצה לחבר מערכת 4.1 וזהו, חוץ מזה לא צריך שום דבר. על איזה מהם אתם ממליצים? הדגמים הם: creative live5.1 hercules fortissmio-2 terratec ter512i שלושתם בערך באותו מחיר, ונראה לי שאלה האופציות היחידות שיש היום. ועוד שאלה אחת, מה ההבדל בין הכרטיסים האלה שנמכרים בחנויות שונות? המדובר הוא בכרטיס של קריאטיב 5.1. http://www.simpletech.co.il/products.asp?pid=13&mid=29 https://ssl18.vds2000.com/zigzag2000/cgi-bin/pricelist.pl?department=SoundCard http://www.plonter.co…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בוקר טוב איך אני מגדיר במחשב לאחר התקנת כרטיס קול אופטי לעבור להגדרות של סאונד דיגיטלי או שזה מוגדר אוטומטית?שזה אולי קצת תמים לחשוב את זה אשמח לקבל נדריך להגדרת המחשב?

12. Started by lucky,

בחדר... איזה גובה מהרצפה, איפה הסאב? לאיזה כיוון הרמקולים.. וכו... יש כזה אתר מקצועי ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by udicol,

האם למישהוא יש ניסיון (אם כי המוצר דיי חדש) עם כרטיס הקול שנמצא על לוח האם הזה? האם באמת הוא מכיל אקולייזר פנימי (דרך חומרה שנשלט בתוכנה עם דרייברים מיוחדים של הלוח) ? הבנתי שאפשר לחבר אליו רמקולים 5.1 , או 6.1 , האם זה נכון?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. זה רסיבר די ישן, אני צריך רמקולים בשבילו, הרמקולים צריכים ליהיות קטנים יחסית (בערך בגודל של הsolo 6C) השימושים זה בעיקר מוסיקה, סרטים, טלוויזיה וגם קצת רדיו (יש בו אחד מובנה) ומשחקים. אני גם צריך לנקות אותו קצת יש המלצות איך לנקות אותו מבלי לפגוע בו? תמונות: מלפנים: מאחור: הדגש ברמקולים זה שהם יהיו נטריילים ולא יעוותו את המוסיקה (בלי להגביר/להחליש את הבאסים וכו'). הרסיבר ישן יש איזה דרישה מסויימת מרמקולים כדי שיתאימו לו? (מבחינת סאונד ומבחינת התאמה למכשיר עצמו). אין לי עדיין תקציב ברור, אני רוצה לבדוק את השטח לפני שאני מחליט על תקציב. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by neogod,

איפה אפשר למצוא מידע על הרסיבר pioneer RONDO-2000/p? ומה דעתכם עליו? אני רוצה לקבל חוות דעת ! האם הוא איכותי? ושווה לקנות אותו מיד שניה? וכמה בערך הוא שווה??? או כל נתון אחר שאני צריך לדעת עליו!! תודה מראש קישור למגבר כשה שנמכר ב EBAY http://cgi.ebay.com.au/Pioneer-Rondo-Vintage-receiver-2000-p_W0QQitemZ5840275714QQcategoryZ3279QQcmdZViewItem

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by fp581,

בן דוד שלי חשב על ה-UE-10 או על הgrado gs-1000 מה יותר טוב??? או שיש משהוא אחר בכלל שהוא הרבה יותר טוב?? סוג המוזיקה הוא רוק פופ ואלטרנטיב!!! וה UE-10 הכי טוב בפופ (לפי מה שאמרו לי)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מחפש לרכוש מתנה לאדם שאוהב סאונד טוב, אך אין לי תקציב מעל 1,500 ש"ח הדרישה: DVD עם רסיבר מובנה (כן, אני יודע שזה איכות מעפנה, לרוב, אבל הכל במסגרות התקציב והאוזן הבלתי רגישה של המקבל) רמקולים 5.1 אלחוטיים (לא APEX F-19A) וכמובן שהמכשיר יקרא צרובים, לרבות DIVX (אם יש צורך לרכוש בנפרד את הנגן ואת הרמקולים, אין בעיה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by AdiD,

אני צריך המלצה לאוזניות IN EAR, מחיר 100-200~ , חשובה לי איכות הבנייה בעיקר ולאחר מכן הצליל, שיחזיקו מעמד- שהכבל לא יתחיל להקרע, יהיה בעיה בחיבורים, לא ישמעו טוב בצד אחד ובעיות שונות.. שיחזיקו לאורך זמן ושלא אחרי חצי שנה הכל הולך לפח. המטרה היא שמיעת מוזיקה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. היי, לא כ"כ ידעתי לנסח כותרת לזה אז פשוט אפרט פה - התחדשתי לאחרונה בsolo 7c (עד כמה שאפשר להגיד את זה על יד שניה ). חיברתי את הרמקולים למחשב (אדום לאדום ולבן ללבן בצד של הRCA ולכניסה הירוקה של הסאונד בלוח האם בצד של ה3.5mm) ושומעים אחלה ובהחלט שדרוג למה שהיה לי קודם. ואז ביצעתי בדיקה לleft\right דרך האתר הזה: http://www.audiocheck.net/audiotests_stereo.php וקיבלתי את השמע השמאלי ברמקול הימני ולהפך. חיברתי את החיבור האדום לכניסה הלבנה ולהפך וזה הפך כמובן את הערוצים לצורה הנכונה אבל למה זה כך? ככל הידוע לי הצבעים בחיבורים אמורים להיות תואמים... אח"כ ביצעתי גם את הבדיקה השניה שהוא מציע שם - relative polarity: http://www.audiocheck.net/audiotests_polaritycheck.php בבדי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים לכרטיס Creative AudioPCI(es1371,es1373)(WDM( עבור WIN98 באינטרנט, אם מישהו יוע כתובת מתאימה או שיש לו דרייבר מתאים , אשמח להשתמע. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yortem,

יש לי כרטיס מסך hd readon 7970 וטלוויזיה של סאמסונג עם חיבור HDMI אני מחבר בין שניהם באמצעות כבל HDMI ואין סאונד זה מה שמציג לי הפאנל של AMD עריכה: פתרתי את הבעיה והנה הפיתרון שעזר לי - נכנסתי למנהל ההתקנים ומחקתי את ההתקנה של high defenition audio והפעלתי את המחשב מחדש. בגלל שיש לי ווינדוס 7 בהפעלה זה התקין לי את זה מחדש והבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by deluxe,

אני מתלבט בין שתי האוזניות הנ"ל שנמצאות כרגע במבצעים די משתלמים באמזון וב-KSP. ההתלבטות שלי היא כרגע בנושא הסאונד בלבד. מי משתי האוזניות מספקת סאונד איכותי יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by asilbob,

אני חושב לקנות תרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 אני יודע שאלו רמקולים איכותים ביותר ברמה מאוד גבוה! איך הרמקולים בסדר נכון ? עכשיו בגלל שהם כולכך טובים לפי מה שהבנתי אני חייב לקנות כרטיס קול איכותי כיכ מה לעשות בשביל רמקולים כאלו טובים צריך גם כרטיס קול איכותי מאוד יש לי עכשיו שאני יודע שזה כרטיס קול טוב (מובנה בלוח ) פעם שקניתי תלוח אז המליצו על הלוח ואמרו שהכרטיס קול שיש בלוח מאוד איכותי! Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) REALTEK ALC650 ?NAVDIA MCP2 AUDIO CODEC INTERFACE אז כקיצר תיעצו לי מה לעשות בנושא? לקנות כרטיס קול לא לקנות ...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הנה לינק באתר של CREATIVE: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814&nav=0 תמונה: יש סיכוי שהם יגיעו בקרוב לארץ? (הם נראים לי תותחים ) יש להם 310 WATT RMS מישהו יודע אם יש סיכוי שהם יגיעו לבקור בארצנו? תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן הלכה הטלוויזיה, בשעה טובה. עכשיו אנחנו מחפשים אחת חדשה, משהו בסגנון 46-50. התקציב הוא נאמר באיזור ה 5+ (אני לא ממש בעיניינים). בעקרון אנחנו צריכים טלוויזיה שתהיה טובה כבר לשנים הבאות. את הישנה יש לנו כבר 15 שנה (שמנה). חשבתי שהכי כדאי זה LED, המחירים נראים סבירים והבנתי שזו האיכות הכי טובה. מצד שני, יש את ה 3D שלא נראה ממש בתקציב אבל בעוד 5 שנים יכול להיות שזה יהיה רלוונטי. ולפתע ראיתי בטלויזיה את הפרסומת הזאת לסמסונג: http://www.samsung.com/il/smarttv/ טלויזית 3D במחיר טוב אבל- פלזמה וHD READY. הבנתי שה LED חוסך יותר חשמל, האם האיכות שידור טובה יותר? עד כמה זה באמת משנה שה HD לא FULL והיא פלזמה ולא LCD או LED? מה כדאי לעשות? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים