עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ברשותי אוזניות HD555. האוזניות מחוברות ל-Asus Essence STX. אני משתמש באוזניות לכל השימושים סרטים, מוזיקה ומשחקים. סדר עדיפות משחקים < סרטים < מוזיקה. אני רוצה לשדרג. אני רוצה אוזניות מספר רמות מעלה שיתנו לי אפקט WOW. אני רוצה אוזניות שיפילו אותי מהכיסא וימרחו חיוך דבילי על הפנים. אני מאמין שכרטיס הקול מספיק איכותי (הבנתי שיש ערכת "שדרוג" לכרטיס אם יהיה בכך צורך) ותקציב מספק. חשוב לי שאוזניות יהיו נוחות מאוד ובנויות היטב כי השימוש יהיה אינטנסיבי. אשמח לשמוע המלצות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by OmerNeu,

שלום. עכשיו מחוברים אצלי זוג רמקולים wharfedale diamond 9.1 למגבר rotel rx-830. (וינטאג') והמערכת הזו מחוברת מ2RCA ל3.5PL לכרטיס קול מובנה realtek alc1200. עכשיו אני צריך כרטיס קול אכותי, ואני מתלבט בין: asus D1 asus Xonar Essence STX אני יודע שSTX יותר טוב אבל ההתלבטות נובעת בגלל שאני לא יודע עד כדאי לקנות את הSTX על פני D1. או שתמורה של הSTX לא מתאימה או משתלמת על פני הD1. השימושים הם כלליים (מוסיקה, משחקים, סרטים). תודה רבה. עומר.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בדקתי את הפרמטרים הנחוצים: בהירות, יחס ניגודיות, זמן תגובה, רזולוציה והחלקת תנועה. לדאבוני, בבדיקת הפרמטר האחרון (החלקת תנועה) בזאפ נתקלתי בביטוי "תדר תנועה". שאלתי, האם החלקת תנועה שווה משקללהחלקת תנועה, האם היינו הך? פרט לכך מה דעתכם על הטלוויזיה הבאה? טלויזיה Philips 37PFL5405 LCD ‏37 ‏אינטש פיליפס טכנולוגיה: LCD , High Definition: Full HD , יחס גובה לרוחב: 16x9 , גודל מסך: 37 אינטש , טווח מחירים: 3000 - 4000 ש"ח , רזולוציה: 1920X1080 , יצרן: Philips , מסך שטוח: שטוח לחלוטין , תדר תצוגה: 100 Hz. תודה

4. שלום כולם ! בתור חובב מוזיקה אך לא פריק של מוזיקה, אני מעוניין לקנות נגן שישמש אותי ביום יום, אני לא צריך נגן בעל נפח מפלצתי כמו של הIPOD אני מחפש משהו בסביבות 128-256 מגה עדיף עם חריץ הרחבה(למקרה שנרצה עוד מקום) שיהיה משהו איכותי עדיף קטן וזול משהו בסביבות 700 שקל +\- יש חיה כזאת ? בתודה מראש לירן!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הרמקולים צריכים להיות מחברה אמינה (שלא יתקלקל מהר) ואיכותיים ככל האפשר במחיר. אני מעוניין במערכת של 5.1. צריך להיות למערכת שלט, או אלחוטי או חוטי לשליטה לפחות על הווליום, עדיף גם יותר. השימוש הוא בעיקר לסרטים, קצת למוזיקה וכמובן יישומי מחשב רגילים. הכבלים צריכים להיות כ- 2 מטר (לשני הרמקולים הרחוקים). ממש תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מה חשוב שיהיה בנגן: איכות שמע מעולה!!!!! שיהיה כמה שיותר קטן!!! 20GB לפחות. העברת מידע מהירה USB2 או FIREWIRE. נוח לשימוש שיהיה אפשר לסדר על פי תיקיות ,שיהיה אפשרות של ניגון באקראי. קורא פורמטים:MP3 ,WAV ,WMA ואפשרות של איחסון דברים. אמממ הבנתי עכשיו שהנגנים ציבעונים ויש אפשרויות תמונה ודברים כאלה ,זה לא ממש חשוב לי יותר חשוב לי איכות השמע ומה שאמרתי לפני ,אבל אם יש אפשרות שזה יהיה ובלי הרבה יותר כסף אז למה לא. וכמובן שיהיה אמין כי לא תהיה לי אחריות אחרי הכל זה מארה"ב:\ אז אם אפשר בבקשה הצעות ,המלצות על נגנים. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by udicol,

האם למישהוא יש ניסיון (אם כי המוצר דיי חדש) עם כרטיס הקול שנמצא על לוח האם הזה? האם באמת הוא מכיל אקולייזר פנימי (דרך חומרה שנשלט בתוכנה עם דרייברים מיוחדים של הלוח) ? הבנתי שאפשר לחבר אליו רמקולים 5.1 , או 6.1 , האם זה נכון?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ben007,

יצאה קושחה חדשה לנגן, התיקונים מופיעים מטה. תהנו http://www.misticriver.net/showthread.php?t=43872 לינק להורדה: http://www.iriverplus.com/update/firmware/h10/kor/H10.mi4 Version 2.53 (2006-07-03) ENHANCEMENTS: 1. Reduction of (re)boot time from a deep sleep. This firmware boots in about half time with 1,000 songs. 2. Improved behavior of fast-scrolling when the Touch Pad is kept pressed. A player stops fast-scrolling at the first/last item. 3. Improved access to playlist files. The previous implementation enumerated playlist files every time a user accessed to the playlist menu. Although this firmware limits the maximum number of playlist files to 100, users…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. היי, אני מחפש כרטיס קול לא הכי מטורף שיש אבל משהו אחלה. דרישות: - שניתן יהיה בוודאות לחבר גם אוזניות וגם רמקולים ביחד ובמידהו אני רוצה להשתיק אחד מהם שתהיה גם האופציה הזאת. - שתהיה אפשרות של Stereo Mix / What U Hear - חיבור PCI-E - מתאים לגיימרים כרגע יש לי creative sound blaster x-fi xtreme audio ואני די מאוכזב ממנו. לא מצליח לחבר אוזניות ורמקולים ביחד. אין אפשרות של STEREO MIX בווינדוס 7. כרטיס קול מאוד דל באפשרויות שלו. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yoni321,

טוב אנשים אז ככה, אני לא מבין כל כך ברמקולים אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי לקנות רמקולים. המחשב שאליו יתחברו הרמקולים כנראה בלי כרטיס קול או אם יש אז ישן ביותר. אז אני צריך איכשהו שהרמקולים יחפו על החוסר בכרטיס קול,(תקציב רשום למעלה). תודה על העזרה יוני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Sargon,

קניתי מחשב די חיה למשחקים, והוספתי בכוונה גם כרטיס קול של קריאטיב. אבל בעצה של מישהו, לא זוכר אם זה היה באתר הזה או מהמוכר בחנות בTMS, ייעצו לי ללכת על הכרטיס קול האונבורד, מכיוון שהוא בכל מקרה תומך ב5.1 רמקולים. מה מסתבר? שלOpenAL (ספרייה שמאפשרת להשתמש בכרטיסי קול) יש בעיה עם כרטיסי קול שעל הלוח, ושכתוצאה מכך יש בעיות במשחקים שהם נתקעים או מגמגמים. מה שגם שמתי לב שאני רואה סרטים ביו טיוב או סתם משמיע מוזיקה במחשב, לפעמים הסאנוד מתחיל לגמגם. נראה לי שזה קורה בעיקר כשאני עושה גם דברים אחרים במחשב. בקיצור נדפקתי. השאלה שלי, מה הן האפשרויות שלי בשביל לשים כרטיס קול נורמלי במחשב? איזה מההאפשרויות הן במסגרת האחריות ואיזה לא? ואיזה כרטיס קול את ממליצים לי בשביל משחקים ו5.1 רמק…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. צהריים טובים לכולם! קניתי טלויזיה LCD 32 אינץ לחדר הטלויזיה היא של חברת METZ דגם LC32TL לטלויזיה יש USB וכבר ראיתי סרטים וסדרות ורואים מעולה העניין שרציתי לשים תרגום בעברית,אז מן הסתם עשיתי תיקייה ובתוך התיקייה התרגום בעברית והסרט עצמו הוא מנגן את הסרט אך לא מראה את התרגום באותה שיטה אני עושה בDVD וזה מחבר את הסרט עם התרגום והכל סבבה בהוראות של הטלויזיה לא רשום איך עושים,אך רשום שהוא קורא תרגומים בעברית אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה ויום טוב, ליאור

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by LOL,

שלום, אני עומד לרכוש I7 ולאחר שאיבדתי את האוזניות שלי (cx300 :'( ) החלטתי שזאת הזדמנות להצטייד באוזניות חדשות עכשיו שלא כמו הcx300 אני מעוניין באוזניות שנתלות על האוזן ככה שיהיו נוחות בזמן הריצה אז השאלות הם ככה, האם יש דגמים טובים יותר או פחות בטווח המחירים הזה (עם עדיפות לטווח הנמוך, סטודנט דל אמצעים ) והאם יש חנות בו אוכל לבדוק כמה מאותם אוזניות מומלצות, אם הן נוחות על האוזן וכאלה אין לי מושג לגבי העדפות של בס או דברים כאלה, אני פשוט רוצה שישמעו בהן טוב תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by noambaum,

כמו שכתבתי יש לי כרטיס קול אונ בורד ורציתי לדעת אם זה יפריע לי או יוריד מאיכות שאני אשמע אם הרמקולים הנ"ל או שכדאי לקנות איזה אודיגי 2 משהו לא ייקר????

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. באמת שניסיתי הכל באמתת שאני לא יודע מה לעשות יותר יש לי 2 בעיות 1. דיליי בשמיעה בהעברת הסאונד למחשב אני יסביר למטה.. 2. המחשב לא קולט שהרמקולים 5.1 .. נתחיל בבעיה מספר 1 יש לי מערכת LG HB906SB ממש ממש טובה חדשה קניתי לפני פחות מחודש.. עכשיו אמרו לי שבשביל לחבר אותה למחשב ושישמעו טוב אני צריך כבל אופטי קניתי את הכבל הכי איכותי שיש ציפוי זהב ב100 שקל עם אינפרא אדום חיברתי צד אחד למערכת צד שני לכרטיס קול (דרך אגב קניתי שלשום כרטיס קול ב400 שקל חיצוני של CREATIVE משהו ממש טוב..) ויש לי דיליי בשמיעה איך אני יסביר נגיד אני מפעיל שיר במדיה פלייר זה נפתח מתחיל לנגן ורק אחריי כמה שניות שומעים או שאני משחק עכשיו במשחק ואני יורה עם הנשק רק אחריי איזה שנייה או שתיים ישמעו את ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המכשיר הבסיסי, בלי תוספות של אלחוטי, עולה הכי זול בארץ 1500. אם אני אזמין מהאתר של החברה זה יעלה 1000 שקל. ההבדל הוא שבארץ אני אקבל אחריות לשנה מהחנות בה אני אקנה את המכשיר, ואם אני אזמין מחול האחריות שלי תהיה רק בארהב, כלומר צריך לשלוח את זה לשם במקרה של בעיה. זה הבדל עצום במחיר, ולמען האמת מה הסיכוי שתהיה תקלה בשנה הראשונה? רציתי גם לשאול עוד שאלה, אני רוצה לקנות גם כונן בלו-ריי ואני מתלבט אם לחבר אותו לC200 או למחשב. בעצם אם אני אחבר למחשב אני אוכל להשתמש בו בסטרימר בכל זאת, אבל אם אני אחבר לסטרימר אני לא חושב שאני אוכל להשתמש בו במחשב בלי לנתק אותו ולחבר ממש למחשב. אז לאיפה עדיף לחבר אותו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by neogod,

איפה אפשר למצוא מידע על הרסיבר pioneer RONDO-2000/p? ומה דעתכם עליו? אני רוצה לקבל חוות דעת ! האם הוא איכותי? ושווה לקנות אותו מיד שניה? וכמה בערך הוא שווה??? או כל נתון אחר שאני צריך לדעת עליו!! תודה מראש קישור למגבר כשה שנמכר ב EBAY http://cgi.ebay.com.au/Pioneer-Rondo-Vintage-receiver-2000-p_W0QQitemZ5840275714QQcategoryZ3279QQcmdZViewItem

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן הלכה הטלוויזיה, בשעה טובה. עכשיו אנחנו מחפשים אחת חדשה, משהו בסגנון 46-50. התקציב הוא נאמר באיזור ה 5+ (אני לא ממש בעיניינים). בעקרון אנחנו צריכים טלוויזיה שתהיה טובה כבר לשנים הבאות. את הישנה יש לנו כבר 15 שנה (שמנה). חשבתי שהכי כדאי זה LED, המחירים נראים סבירים והבנתי שזו האיכות הכי טובה. מצד שני, יש את ה 3D שלא נראה ממש בתקציב אבל בעוד 5 שנים יכול להיות שזה יהיה רלוונטי. ולפתע ראיתי בטלויזיה את הפרסומת הזאת לסמסונג: http://www.samsung.com/il/smarttv/ טלויזית 3D במחיר טוב אבל- פלזמה וHD READY. הבנתי שה LED חוסך יותר חשמל, האם האיכות שידור טובה יותר? עד כמה זה באמת משנה שה HD לא FULL והיא פלזמה ולא LCD או LED? מה כדאי לעשות? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין ברמקולים לשמיעת מוסיקה בתקציב עד - 700 ש"ח בדגש על איכות הרמקולים ימוקמו על שולחן העבודה בחדר 3X3 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני משדר ב16:9 בערך 73 אינטש, האם זה בסדר שהמסך הקרנה יהיה ביחס אחר 4:3 האם זה מפריע \לא משנה ? ואם אני יקח מסך הקרנה שהוא יותר גדול ב 10-20 אינטש (אוליי בעתיד גודל הקרנה יגדל) זה משנה\ לא מומלץ\ לא מורגש?? אשמח לדעת מנסיונכם האישי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by m0shman,

היי חברים! צהריים טובים. יש לי כבר כ-שנה את הסוני W828 המצויינת ואני מאושר עד הגג... עשיתי לה קליברציה מאיזה אתר למצב לילה... הבעיה היא כזאת. אחרי הרבה זמן הגעתי למסקנה שאני פשוט לא נהנה לראות סרטים בחושך (אלא אם זה תלת מימד אז אין ברירה) ועל מנת שהעין לא תסבול אני חייב להדליק אור, הבעיה היא השיקוף של האור שמפריע לי...ולכן הייתי משמח לקבל עזרה. האם למישהו יש את ה W828? או אחת מהסדרה של W8? האם אפשר לקבל בבקשה הגדרות למצב עם מנורה (יום אפשר להגיד) ומצב לילה? (פחות חשוב אבל מעניין לראות אם מי שהגדרתי זהה או לא) אני מודה לכם מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. קודם כל הדגם הוא 47LA660Y יש לי סרט תלת מימד במחשב שהוא בקובץ ISO, והתרגום גם באותה תיקיה של הסרט. שאלה ראשונה איך אני בכלל משתף את הסרט דרך SMARTSHARE ואיך אני מצמיד תרגום לסרט. שלא תבינו לא נכון כבר אני יודע איך לשתף הקטע שאני משתף את הקובץ ISO הוא לא מופיע בטלוויזיה , תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by INFERNO,

מי זאת לעזזזזזל C MEDIA כי אני רואה בכל הת'רדים שמדברים על הצ'יפ שלהם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא נגן Mp3 שיתאים לתקציבי וצרכיי ע"פי הקריטריונים שיצוינו בהמשך, תודה! - מאוד חשוב לי שאני לא אצטרך לקנות בטריה כל יומיים, אני רוצה מכשיר עם בטריה נטענת (עם מטען) או אפילו יותר טוב - הטענה מ-USB/firewire. (יש לי יו אס בי2 ופיירווייר). - נפח הזיכרון לא צריך לעלות על ג'יגהבייט כאשר 512 הוא נפח אידאלי מבחינתי. - אין לי צורך בתפריטים צבעוניים וכל מיני קשקושים שהם לא נחוצים, האינטרס שלי מבחינת ממשק הוא שיהיה נוח להשתמש בתפריטים ומאוד נחמד אם יהיה שלט. -איני מעוניין בנגן CD, אלא מבוסס זיכרון או כונן קשיח (למרות ש-HDD הרבה יותר יקר). - תקציב: מקסימום הכי גבוה שאני יכול [ולא בא לי לבזבז כסף]: 1100. - רדיו הוא יתרון נחמד אבל ממ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.