אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חברים, לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול את השאלה שלי ואני אשמח לעזרתכם: יש לי מסך מחשב FHD של Dell (רזולוציה 1920x1080), נגן בלו-ריי של סמסונג ואני משתמש בתוכנת PowerDVD 10. כשאני מנגן סרטי בלו-ריי (מקוריים, כמובן) יש לי פסים שחורים מעל ומתחת וממש לא ברור לי למה. הרי המסך שלי בפורמט 16:9 וכך גם התמונה מהבלו-ריי, אז למה זה ככה? האם יש מה לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לרכוש מזרימדיה [סטרימר] לביתי. הדרישות הבסיסיות שלי היו מזרימדיה שמסוגל להזרים תכנים ברשת הWIFI בצורה טובה, להזרים קבצי וידאו באיכות גבוה באמצעות התקני פלאש\ כונן נייד בUSB, תמיכה מלאה ב1080P ו-5 ערוצי אודיו. אחרי בדיקה קצרה, וייעוד תקציב של בערך כ200$, הגעתי להתלבטות סופית בין שני מכשירים, בעלי תכונות דומות. ואשמח לעצתכם איזה מכשיר עדיף: הראשון - Popcorn Hour A200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750465 השני - Xtreamer Pro http://www.hometheater.co.il/article02021.%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-Xtreamer-Pro למי שיש את אחד המכשירים - אשמח להמלצות, חוו"ד וכו'. מי שמכיר ויודע - אשמח שייתן לי גם העדפה על אחד מבין השנ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוציא סכום של כ-4-5K ש"ח על תצוגה עבור סרטי HD. במחיר של טלויזיית "42 אני יכול לקנות מקרן ולהינות ממסך של יותר מ-"150. מדוע רכישת מקרנים אינה פופולרית ? מדוע כאן בפורום כמעט ולא מדברים על מקרנים ?
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה. הדרישות שלי מהאוזניות הם: 1: שישמעו טוב. 2: אני מעדיף אוזניות שיכסו את האוזן לשמיעה ממושכת. 3: חשוב מאוד שהאוזניות יסננו את הרעש כלפי חוץ. אני יושב במשרד ואינני מעוניין להפריע ליושבים סביבי, פרט זה הינו חשוב מאוד. בקשר לסינון רעשים מבחוץ קצת פחות חשוב. אפילו הייתי מעדיף לשמוע אם מדברים אלי. 4: צריך להתאים לחיבור אוזניות של המחשב וגם של איפון (אני מבין לשחולארות יש איזה חיבור מיוחד משהו ). התקציב עומד על 500 שקל. למראת שהייתי שמח לא להוציא כל כך הרבה על אוזניות. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בבית מערכת שחיברתי אליה 4 רמקולים למערכת ומהמערכת למחשב. שניים מהם תלויים, אמרו לי שיש מין צ'יפ כזה שאפשר לעשות את הרמקולים מחוטיים לאלחוטיים, מישהו שמע על דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב, ואני מתחיל להתעניין בפרטים הקטנים. המחשב משמש לצפייה בסרטים, ולכן פרט מאוד חשוב עבורי הוא הצ'יפ לסאונד (לא מספיק בשביל לקנות כרטיס מיוחד..) למחשב מחובר רסיבר של דנון avr-1909 שתומך בתקנים החדשים, ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להשתמש בהם. בהתחלה הייתה לי הכוונה לקנות כרטיס מסך של ATI ולהתחבר איתו לרסיבר עם HDMI וככה לקבל את הסאונד. אבל עכשיו ראיתי שיצא alc 892, ולא הצלחתי להבין אם יש לו תמיכה בתקנים, וככה לחסוך את המעבר לכרטיס מיותר מבחינתי, רק בשביל תמיכה כזו או אחרת. האתר של רילטק בזיוני ממש בכל הקשור בפרטים על המוצרים שלהם. מה גם שלא מצאתי איזכור לקודק החדש. עוד דבר שעניין אותי. אני זוכר שלפני כמה זמן סיפרו לי שהדרך היחידה להעביר את התקנים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לברר ברכב טיוטה קורולה 2010 המערכת קוראת יציאת USB וגם קבצי MP3. כשאני מחבר DOK ליציאה רשום לי NO SUPPORT. נסיתי לפרמט את הDOK לשיטות הקבצים: FAT\FAT32\NTFS ועדין אותה הודעה NO SUPPORT. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל\מכיר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למגבר שלי - ימהאה RX-V550, יש מספר כניסות אופטיות, ביניהן אחת לDVD, וכניסה קואקסיאלית אחת, ל-CD. לDVD שלי -פיוניר DV-410V יש יציאת אודיו אנאלוגית, יציאת אודיו קואקסיאלי ויציאת HDMI (וגם וידאו קומפוננט אבל זה לא שייך לשאלה הזאת). מכאן, שהדרך הדיגיטאלית היחידה לחבר את האודיו של הDVD למגבר היא בקואקס. אבל מאחר וזו כניסת CD של המגבר, זה סטריאו רגיל ולא 6.1 שהמגבר תומך בכניסות האופטיות. פתרון אחד שמצאתי הוא ממיר SPDIF / TOSLINK, ויש כאלה בחו"ל, בעלות נמוכה יחסית. האם פתרון כזה הוא סביר מבחינת איכות הצליל? האם שימוש ביציאת HDMI והמרתו לאופטי זו גם אופציה? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב בשביל מוזיקה יש לי כרטיס קול די גרוע שבא עם הלוח אם שגורם לרחש ממש מעצבן ברמקולים וגם האיכות עצמה לא מטורפת יש לי harman kardon sounsticks 2 אני רוצה כרטיס שיוצא לי את המקסימום מהרמקולים עבור מחיר סביר תודה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי לשימוש של מוסיקה וסרטים. אני שומע סגנונות מוסיקה שדורשים פירוט והבחנה טובה בין כלי נגינה: ג'אז, רוק ומוסיקה קלאסית אני רגיש לסאונד איכותי ואני בעיקר עומד לשמוע דרך המחשב, אבל גם דרך נגן מוסיקה ולכן אני מחפש אוזניות in ear. אני ממש לא מבין באוזניות ובסאונד באופן כללי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1) מה סביבות המחיר של אוזניות טובות? האם אוזניות ב300 ש"ח יהיו מספיק טובות או שנגיד ב-700 ש"ח או יותר? פשוט לא גיבשתי לי תקציב כי אני לא יודע איזה תקציב מתאים לדרישות שלי. 2) בשביל לשמוע מוסיקה דרך אוזניות איכותיות דרך המחשב בחיבור 3.5mm צריך לרכוש כרטיס קול איכותי או שמספיק זה של הלוח אם? 3) יש לי אפשרות לקנות בארצות הברית ואני יודע שהרבה יותר זול שם …
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לא אוזניות in ear. חשוב שיהיו נוחות כי אני יושב עם האוזניות שעות. אוזניות מתאימות לסרטים, משחקים ומוזיקה בסדר חשיבות יורד. (כלומר הכי חשוב סרטים ומשחקים) שלא יהיו גדולות. חשבתי על PX100, אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
hdmi 1.2 מתאים ל1.4hdmi ? זתומרת עם יש לי כניסה hdmi 1.2 ברסיבר למשל ובכרטיס מסך hdmi 1.4 זה מתאים? או שצריך אותו תקן 1.2 ל1.2?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קולט WIFI שיהיה אפשר לשלוח תמונה למסך שיש לי דרך מחשב הנייד מישהו יכול קצת להכווין אותי כי אין לי מושג בזה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל כרטיס קול, אני צריך גם יציאה optical וגם coaxial. תקציב 1000-1500 שח' Windows 7 אני לא ידוע אם זה משנה אבל היום הכרטיס מסך שלי gtx260 מעביר לי גם סאוונד בHDMI, אני צריך שזה ימשיך לעבוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני וחשבתי על הX-Fi Surround 5.1 רציתי לשאול אם הכרטיס קול הזה מוציא צליל טוב ויודע לפענח סרטים משחקים וגם מוזיקה ל5.1 ערוצים? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מסכי LCD בגודל 37-42 fullHD, עדין לא סגור על דגם, אני מחפגש עוד אנשים לקניה משותפת במחיר נוח יותר, מישהו בענין?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הרסיבר: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR308&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני רוצה לצרף אליו מערכת 5.1 , רמקולים קטנים הניתנים לתלייה על הקיר ובמצב ה"גרוע" שניים קדמיים עומדים. מחפש רמקולים איכותיים שינצלו את ההספק של הרסיבר בצורה הטובה ביותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש רסיבר ורמקולים 5.1 שבסה"כ יעלו 4000 שח'. המטרה היא צפיית סרטים באיכות HD/BLURAY בסלון של הבית. אני מעוניין שהרסיבר יתמוך ביכולות הסאונד של פורמטים מסוג הנ"ל (והבנתי מבדיקה שיש המון כאלו). אני מחפש לחברו לסטרימר מסוג XTREAMER PRO. אודה לעזרתכם, ואם צריך להוסיף לתקציב אז עד עוד 500 שח' בלבד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הייה לי תכרטיס קול MADIUO ריבלושן שלא תומך בווינדוס 7 עשיתי הכול בשביל שהכרטיס קול היסתדר קניתי עכשיו תASUS D1 עכשיו הכול פועל בסדר גמור רק הבעיה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול לא שומעים כלום! חיברתי לקול החיבורים של הכרטיס קול ולא הצלחתי עכשיו בכול חיבור רשום איזה משהו אבל ממש ממש קטן היא אפשר לראות מה רשום מרוב שזה קטן בלתי אפשרי אז אני מחבר לכולם אז יש 2 אפשרויות 1 הכרטיס קול לא תמוך אבל שמעתי שכן ... עם לא אז עשיתי טעות שקניתי תכרטיס קול הזה .. ואפשרות שנייה זה ההגדרות שבמחשב אמרו לי תמחשב אפשרות של LINI IN עכשיו לא מוצא שום אפשרות כזאות חשפתי בדריבר ראיתי שזה מסומן על אדום כזה זה נמצא שם נMIXER עכשיו זה מסומן על אדום והיא אפשר לסמן שלא יהיה על אדום אפשר לעביר את …
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את מצלמת הוידאו הבאה : http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/h ... tions.html אני מחפשלרכוש נגן שבאמצעותו אוכל לראות את הסרטונים שצילמתי. האם חייב לקנות נגן בלו ריי או שניתן גם לירכוש DVD שתומך ב-MPEG4 עם יציאת HDMI? ואם אפשר אשמח לקבל גם המלצה למכשירים ספציפיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה ימים חושב על פתרון שיתן לי אפשרות לשדר משני מחשבים שונים לרמקולים של מחשב מבלי להוציא ולהכניס הכבל בין המחשבים זאת נראת משימה בלתי אפשרית - הכבל קלט (קצה הכבל) של הרמקולים הוא 3.5 זכר . והמחשבים זאת כניסת נקבה 3.5 לכל אחד. אודה למציאת פתרון בנושא שמגובה עם אפשר הכוונה לחנויות כי לא מצאתי בימים האחרונים פתרון תודה וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חדש, וזו הבחירה שלי (השגות בנושא?). לכרטיס יש שתי גרסאות (מלבד ה-low profile), לאחת מצורף התואר MCE KIT ולשניה לא. ה-KIT אמורה לכלול שלט ועינית לשליטה בממיר דרך המחשב. רציתי להבין האם למעט הקלטה יש איזשהו שימוש לשליטה הזו, והאם קיימים איזשהם הבדלים נוספים בין הגרסאות.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש אפשרות להחליף את הכבל? אם לעשות את זה לבד כמה זה אמור לצאת בערך? או שאולי עדיף כבר לקנות זוג חדש?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-