עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. מחפש טלויזיה LCD/LED לסלון בסביבות הסכום 2500 שקל. שהגודל שלה לא יהיה קטן יותר מ 32 אינץ', והכי איכותית שאפשר בתחום המחיר הזה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Yonatan-A,

אהלן, יש לי רמקולים של קריאייטיב למחשב 2.1 כבר בערך 9 שנים ואני מעוניין להחליף אותם. התקציב שלי עומד על איזור ה400-500 ש"ח. לפי מה שקראתי, המערכת שנחשבת הכי משתלמת בסכומים האלה היא הMicroLab X13. העניין הוא שיש לי אפשרות להשיג רמקולים של לוג'יטק במחירים זולים יותר. לכן, השאלה היא, אם יש רמקולים של לוג'יטק בטווחי המחירים האלה, שהם יותר טובים / ברמה של המיקרולאב. המון המון תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אין לי תקציב ממש גדול אני מחשב רמקולים 2.1 יעני ביחד עם סאב בבופר שיעלה בין 150 ל200 משהו כזה הרמקולים הקודמים שהיו לי זה SBS370 Creative 2.1 ואני ממש מרוצה מהם אבל זמנם עבר... והם התקלקלו . ועכשיו אני מחםפש משהו חדש לקנות חשבתי על SBS390 Creative 2.1 אבל אני לא יודע מה ההבדל ביניהם... והאם שווה בכלל לקנות אותם... דעתכם מאוד חשבוה לי... או שאם אתם יודעים אולי על מערכת 2.1 אחרת שעומדת בתקציב שלי אני מאוד ישמח...

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by zionovadia,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו/י מכיר/ה תוכנה להפעלת סרטי 2160p עם תמיכה בCUDA ואם אפשר x64 בתודה, ציון.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alex_2007,

בקשה תעזרו לי לפני כמה ימים קניתי ipod יש לי כמה שאלות לגבי זה ניסיתי לעזר בחוברות של אה ipod הכול אבל לא הבנתי כלום!! אז בקשה אני צריך עזרה ממכם!! 1) איך אני סם תמונוות אני מסנה לגרור אותם USB של אהipod אבל ב ipod זה לא מראה אותם!!! ??? 2)איך אני מכניס VIDEO?????? 3)איך אני מכניס שירים (למרות שאני יודע אבל לא ממש טוב !!!!!! ) ??? :-\ זהו אני מאוד מקווה שתעזרווו לי :-\

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Silver Dragon,

שלום.. מעוניין באוזניות איכותיות.. בעיקר למוסיקה ובנוסף למגבר של הגיטרה.. למחשב כרגע מחובר רסיבר של hramen/kardon ואליו אחבר את האוזניות לדעתי.. עדיף מאשר ישר למחשב לא? מה גם שהוא מחובר בחיבור אופטי, ואת האוזניות אני מתכוון לחבר עם PL גדול (בעזרת מתאם אם צריך), ובלי קשר, אקבל יותר איכות מהמגבר לדעתי לא? הגיטרה זה עניין יותר זניח מבחינת האוזניות, אבל אשמח אם יש אוזניות שמתאימות יותר לגיטרה מאשר למחשב ולהיפך, ואם כן, איך אני נפגש באמצע מה שנקרא? בעיקרון אוהב לשמוע FLAT, אבל שלא יהיה צליל "פתוח" מדי, שיהיה קצת "עגום" או לא יודע איך לקרוא לזה, פשוט לא פתוח מדי, אבל מצד שני שלא יפגע בטראבל, קשה לי קצת להסביר למה אני מתכוון, בעיקרון ציינתי את זה כי כרגע הרמקולים הרצפתיים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני זקוק למערכת 5.1 לשימוש כקולנוע ביתי (חיבור ל-DVD), עבור החדר של אחותי. התקציב הוא עד 600 שקל. מהמלצות שקראתי בפורום הגעתי לשתי אופציות שבלטו מעל השאר: Logitech X540 או Creative Inspire T60T60 האם המערכות האלה אפשריות לחיבור למכשיר DVD? ובמידה ואלה אכן שתי המערכות הכי טובות בתקציב, אבקש לדעת מי עדיפה מבחינת פי'צרים שהיא מציעה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מערכת סטריאו לשימוש עיקרי, שמיעת מוזיקה במחשב. לשימוש גם לצפיית סרטים בדיוידי ובטלויזיה. בסביבות ה600 שקל. אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח גם להסבר במילים פשוטות על דגמים מומלצים. שיהיה חיבור למחשב+דיוידי+טלויזיה. תתודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gal1,

1) אני מעוניין לקנות מערכת 7.1 ורציתי לדעת אם כשאני ישחק משחקים יראה סרטים או ישמע מוזיקה אני יוכל לשמוע בכל 7 הרמקולים 2) רציתי לדעת איזה מערכת רמקולים עדיפה במחינת העוצמה והאיכות - קריאטיב T7700 http://www.starcom.co.il/product.asp?product=79 או - ימאהה TSS 1 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=108 3) האם בשביל לחבר מערכת 7.1 צריך כרטיס קול מיוחד או ניתן לחבר אותו לכרטיס שתומך ב 5.1? תודה לכל מי שעוזר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Saliman,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות עד 450 ש"ח, היש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תקציב של 100 שקל ומעלה 100-300 אבל לא 500-600 שקל. אוזניות במיוחד לCS ולגיימינג כללי. תקציב נמוך בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני רוצה רמקולים ניידים על סוללות שאפשר לטעון בעוצמה של 5-10 וואט במחיר לא גבוה של עד 400 שח. יש בואללה שופס רמקולים ניידים נטענים של 5 וואט אבל זה נראה ג'נרי בהגזמה ולא יודע אם שווה ת150 שזה עולה. חשבתי בכיוון של מגבר נייד של גיטרה. מה יש לכם להציע? אפשר בכלל לחבר אם פי למגבר של גיטרה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. היי חברים פנו אלי בהתלבטות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה הם מחפשים משהו במחיר של 3000-4000 ₪ שימוש עיקרי לצפייה בטלוויזיה או בסרטי DVD וכו'. כרגע לא מחוברים לכבלים או לYES. לא ברור לגבי חיבור של מחשב לטלוויזיה – אבל אולי כן. מרחק ישיבה מהמסך כ4.2 מטר. צפייה גם ממול אבל גם מהצדדים חיבור של הטלוויזיה למערכת עם רמקולים. יש מרפסת עם חלון גדול קרוב לאזור המסך – כך שבשעות היום יש הרבה אור. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים – אבל אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע.. הדגם המוביל הוא Sharp LC40LX630E הציעו להם אותו ב3300 ₪ עם אחריות לשנה. אמרו להם גם שיש בה ממיר לשידורי "עידן" כבר בתוך המכשיר – יש כזה דבר בכלל? הדגם השני הוא Panasonic 42LED30 מה אתם אומרים? האם הSharp הוא אכן דגם טוב? מה חשוב לבד…

14. Started by Tov_Tov,

מעוניין לרכוש אוזניות IEM, הנסיון שלי עם אוזניות מסתכם באוזניות של אייפון ו Senn's PX100 שיש לי כבר כמה שנים טובות * אוהב לשמוע - בערך 70% אלקטרונית - טראנסים, דאבסטפ 30% מיינסטרים- בכל הסיגנונות pop, reggai rap וגם קצת ישראלית * המקורות שלי יהיו - אייפון, מחשב נייד, VSX 521 פיוניר * לגבי הסאונד - חשוב לי שתהיה הפרדה מרוגשת בין הצלילים ובאס מאוזן + שמתאים למוזיקה שאני שומע * אטימות גם נושא חשוב, ישמשו בעיקר ללימודים והתנתקות מהסביבה * וכמובן נוחות כי ישמשו לזמן שימוש ארוך (3 שעות ומעלה ) חשבתי על הדגמים הבאים: vSonic gr07 Bass Edition (מניח שהBE עדיף בשבילי) hifiman re-400 gr06 ​Yamaha EPH-100SL Shure se215 האם הgr06 יהוו בכלל שדרוג מPX100? או שעלי להתקדם הלאה ל7 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בכרטיס קול של creative דגם Audigy platinium pro ex וביום שני אני קונה את הרמקולים של לוגיטק דגם Z-5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2,CONTENTID=9486 קראתי בפורומים שאם מחברים כבל אופטי מהלוגיטק לכרטיס קול שלי הביצועים של הלוגיטק משתפרים עוד יותר... השאלה שלי היא על איזה כבל מדובר בדיוק והאם קיים אצלי בכרטיס קול של קרייטיב כניסה כזאתי? ואם כן איך הוא אמור להיקרא/להימצא תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. LB7+LC7 טלויזות LCD של LG ב6000 / 7000 ש"ח בהתאמה. משתלמים? אלטרנטביות? אהלן חבר'ה, זה דיי דחוף מכיוון שיש "מבצע" בערוץ הקניות. הייתי מעוניין לדעת האם הוא משתלם וזה מציאה או שיש אלטרנטיבות עדיפות: מדובר על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4303&cf=154 LG LC7 http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4306 LG LB7 אז מה אתם חושבים? המחיר שווה? איך הטלויזיה? יש אלטרנטיבות אחרות? כמו שכתבתי בכותרת, זנחתי את הLG הזו מסיבה אחת והיחידה - היבואן שקיבלתי עליו המלצות שליליות - " י. שלום". כמו שכתוב כותרת, מצאתי כמה דגמים (אולי יעזור לי ולכם להחליט?) Toshiba 42A3500 ¤ 6,279 Toshiba 42C3500 (במה סדרה C של טושיבה טובה מA?) ¤ 6,901 Toshiba 42W…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mena,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4073 דגם של ה-20 ג'יגה ב1100 שקל המריקאי. שווה לקנות את הנגן במחיר הזה?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי מחשב ומערכת קולנוע ביתית עכשיו מהכרטיס מסך מחיבור hdmi יוצא כבל למערכת סאונד ותמונהה מעוברים. עכשיו הבעיה שאם אני מכבה את הטלויזיה גם המסך מחשב מתנתק ומתכבה כלומר שנניהם תלויים אחד בשני.כמו כן המסך מחובר ב dvi לכרטיס מסך,וכאשר אני מנתק את הכבל מ ה hdmi אני עובד רק אם המחשב וזה המוזר כלומר שניהם תלויים אחד בשני כלומר כאשר הכבל מתנתק מהמחשב אני מקבל רזלוציה רגילה של 1440X2560 יש לי מסך של דל U2713.אז אשמח לעזרה אולי צריך לקנות מתאם משהו?מזכר לנקבה אתם תמליצו.אגב ניסיתי לחבר את הכבל מהכגרטיס מסך ה HDMI לחיבור נ וסף בטלויזיה LG 32 ורוראים רק תמונה בלי סאונד. תודה מראש לעוזרים היקרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי טלויזיה " ישנה " אבל רואים בה מצויין TV יותר טוב מכל מסך LCD פשוט שראיתי עד 3000 ש"ח . הקטע שניסיתי לראות אינטרנט דרך הטלויזיה ורואים לא ברור ממש מטושטש ורק אם אני שם את הרזולוציה 240*320 רואים טוב אבל ממש קטן רואים בקושי חצי אתרים ותוכן ... שאני שם את זה מעל 600*800 רואים פשוט מגעיל ולא ברור . אם אני שם סרט דרך האינטרנט רואים מצויין אבל מלל כיתוב רואים על הפנים שזה מעל לרזולוציה של 320 . איך אפשר לראות בטלויזיה 1024*768 ולראות גדול וברור ? ממרחק של 5 - 4 מטר מהמיטה חשבתי שזה אולי בגלל הכרטיס מסך שלי אבל זה נראה לי בולשיט יש לי GF 4 SE עם יציאה של SVIDEO אבל ב LCD 19 של המחשב רואים טוב איתו ... גם עם ה LCD 19 שאני רוצה לראות כיתוב / מלל מרחוק עם הרזולוציה הגבוהה בק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by g1000000009,

יש לי חבר שלאבא שלו יש יום הולדת והוא רוצה לקנות לו אוזניות BT בשביל שימוש עם טלויזיה (צריך גם מתאם לטלויזיה). רצינו לשאול איזה אוזניות תמליצו לקנות ואיזה מתאם ומאיפה לקנות? קניתי לא מזמן את ה-minix nt-2 לעצמי אבל יש בנתיים לפעמים תקלות של הפוגות בשידור המוזיקה מהנייד שלי. ועוד שאלה. אם המתאם נותן ווליום נמוך ואז צריך להגביר את הוולייום של הטלויזיה אז יש פיתרון למצב שבו הטלויזיה בפעם הבאה תשמיע פתאום ווליום גבוה? אז נשמח אם תעזרו לנו כאן. לילה נעים בנתיים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Rhx,

שלום,אני רוצה נגן mp3 בתקציב שנתתי. אני רוצה שהאוזניות שבאות עם הנגן יהיו נוחות וטובות,אני מעדיף את הנגן בנפח של ג'יגה,רצוי שהנגן לא יהיה יותר מדי גדול ושהכפתורים יהיו נוחים. אני מעדיף שתהיה לו סוללה חזקה שלא תגמר מהר,וכמובן חיבור ההטענה דרך USB,ולא באמצעות סוללות. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by lover323,

אני מתכוון לרכוש מערכת רמקולים למחשב ואני חושב על פיתרון הולם לגבי שמיעת רדיו דרך המערכת. קיים כרטיס רדיו למחשב? אם כן כמה הוא עולה ואיפה אפשר לרכוש אותו? אם יש לכם פיתרון אחר אני ישמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bobih85,

שלום יש לי בעיה קטנה כאשר אני צופה בסרט באיכות 1080P במחשב (לפטופ) אני רואה מצויין איכות פשוט מטורפת ! כאשר אני מעביר את זה לדיסקונקי ומחבר למסך הטלויזיה שלי ( Hisense ) אני יציין שזה מסך לד . 50 אינצ' רואים חשוך וכהה נורא ואפילו עם טיפה נקודות כאלה מוזרות מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה קורה שבמחשב (לפטופ) אני רואה ממש מצויין ובטלויזיה שהיא בהרבה יותר חדשה ומתקדמת לא רואים בהתאם ?? אשמח לתשובה ..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Amygedala,

שלום, אולי מפה תבוא הישועה. אני מחפש אוזניות למוזיקה קלאסית. מה הכוונה? אני מחפש אוזניות שמעוותות את הקלט כמה שפחות, ללא הגברות בס וכל מיני תוספות שכביכול משפרות את איכות השמע, מוציאות צליל נקי ככל הניתן ובעלות בידוד מעולה (הבידוד קריטי, אני עובד בסביבה רועשת מאד מאד). מחיר עד 300-500$ (ובכוונה בדולרים, אין לי שום כוונה לקנות בארץ). או אוזניות מלאות או IEM. תודה לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Elevation,

אוזניות, אוזן מלאה, אתה יודעים, מאלו שפאדיחות להסתובב איתן ברחוב, עד ארבע מאות שקלים, איזה דגם אתה ממליצים? ההזנה תיעשה מחו"ל, ככה שהמחירים של חו"ל. כמובן שהן לא חייבות להיות ענקיות בפרנציפט, אני פשוט מתכוון מאלו שבן אדם משתמש ליד המחשב, שנותנות איכות טובה, ונוחות מקסימלית. מה חשוב לי? צליל נקי!!! אין לי מושג על טרבל (ספרו לי אתם). באס טוב, לא קריטי. שלא ישמעו בהם נמוך, כי יש לי מקורות שמע שבמקור מאוד נמוכים, אז זה יהיה קשה נמוך על נמוך. עקרונית, המליצו לי, ואני אראה. מממש ממש ממש תודה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.