אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים לכרטיס Creative AudioPCI(es1371,es1373)(WDM( עבור WIN98 באינטרנט, אם מישהו יוע כתובת מתאימה או שיש לו דרייבר מתאים , אשמח להשתמע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברשותי רסיבר מדגם kenwood vrs5100 וסט רמקולים 6.1 jbl scs-146 שמחוברים לכרטיס קול ישן של CREATIVE LIVE 24-bit 7.1 BULK ברשותי לוח אם עם כרטיס מובנה של INTEL DP35DPM - DRAGONTAIL PEAK השאלה שלי אם יש הבדל ביניהם ואם יהיה הבדל ברכישת כרטיס קול חדש תודה מראש והמשך ערב נעים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש I7 ולאחר שאיבדתי את האוזניות שלי (cx300 :'( ) החלטתי שזאת הזדמנות להצטייד באוזניות חדשות עכשיו שלא כמו הcx300 אני מעוניין באוזניות שנתלות על האוזן ככה שיהיו נוחות בזמן הריצה אז השאלות הם ככה, האם יש דגמים טובים יותר או פחות בטווח המחירים הזה (עם עדיפות לטווח הנמוך, סטודנט דל אמצעים ) והאם יש חנות בו אוכל לבדוק כמה מאותם אוזניות מומלצות, אם הן נוחות על האוזן וכאלה אין לי מושג לגבי העדפות של בס או דברים כאלה, אני פשוט רוצה שישמעו בהן טוב תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3168&ProductName=GA-P55-US3L רשום שיש שם יציאת SPDIF וכשבאתי לחבר אותה לרסיבר שלי גיליתי שאין שום יציאה אופטית בלוח אם. אפילו בלוח אם הישן שלי מלפני 4 שנים היה. איך אני אמור לחבר את המחשב לרסיבר על מנת לשמוע סרטים עם DTS?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב:3500 גודל:46-50 אינץ שימוש:קולנוע ביתי +מחוברת למחשב אבל לצפיית סרטים שתהיה LED תלת מימד לא חובה אם מקפיץ את המחיר שתהיה כניסה של USB לחבר דיסק או קי לראות סרטים SMART TV לא ממש מבין את זה אם מישהו יכול לתת הסבר נחמד וכמובן תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה הגיע הזמן לסדר את עליית הגג ומצאתי שם מערכת שמע כלשהי שהייתה קבורה שם. מישהו מזהה את המערכת הזאת ויודע אם שווה לשמור\לשחזר אותה או שמדובר בגרוטאה ? תודה. תמונות: https://imgur.com/a/1GtAX#0
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות מיקום לסאב ולהרחיק אותו מאזור הרסיבר (חייב להשאר עם אותו סאב, לא מעוניין בקניה של אחד חדש). בשביל השינוי הזה אני צריך לוותר על חיבור האודיו החוטי בינהם (מן הסתם הסאב עדיין יהיה מחובר לחשמל). חיפשתי קצת בגוגל וראיתי פתרונות מזמנים עתיקים יותר או כאלה שדורשים הוצאה של מאות דולרים. מישהו מכיר פתרון זול שגם יהי איכותי עד כמה שאפשר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר הבסיסי, בלי תוספות של אלחוטי, עולה הכי זול בארץ 1500. אם אני אזמין מהאתר של החברה זה יעלה 1000 שקל. ההבדל הוא שבארץ אני אקבל אחריות לשנה מהחנות בה אני אקנה את המכשיר, ואם אני אזמין מחול האחריות שלי תהיה רק בארהב, כלומר צריך לשלוח את זה לשם במקרה של בעיה. זה הבדל עצום במחיר, ולמען האמת מה הסיכוי שתהיה תקלה בשנה הראשונה? רציתי גם לשאול עוד שאלה, אני רוצה לקנות גם כונן בלו-ריי ואני מתלבט אם לחבר אותו לC200 או למחשב. בעצם אם אני אחבר למחשב אני אוכל להשתמש בו בסטרימר בכל זאת, אבל אם אני אחבר לסטרימר אני לא חושב שאני אוכל להשתמש בו במחשב בלי לנתק אותו ולחבר ממש למחשב. אז לאיפה עדיף לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים של קריאייטיב למחשב 2.1 כבר בערך 9 שנים ואני מעוניין להחליף אותם. התקציב שלי עומד על איזור ה400-500 ש"ח. לפי מה שקראתי, המערכת שנחשבת הכי משתלמת בסכומים האלה היא הMicroLab X13. העניין הוא שיש לי אפשרות להשיג רמקולים של לוג'יטק במחירים זולים יותר. לכן, השאלה היא, אם יש רמקולים של לוג'יטק בטווחי המחירים האלה, שהם יותר טובים / ברמה של המיקרולאב. המון המון תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נתחיל מזה - אני אוהב לשיר, וגם להקליט דרך המחשב. כרגע יש לי מיקרופון זול של לוגיטק, שהוא לא בדיוק פאר היצירה, במלים עדינות ;D אני רוצה לקנות מיקרופון איכותי, לא חייב להיות מותאם למחשב, כל עוד אפשר למצוא מתאם. אני מתכוון להשקיע בעניין עד 300 ש"ח, עם עדיפות משמעותית לכך שהעניין יהיה יותר לכיוון ה200 ש"ח. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי וחנות בה אוכל לקנות, שיכול לשמש אותי לשימוש ביתי, לא מעבר לזה אני מאוד אודה לו. אני מתכוון לחבר אותו למחשב ככה שאני צריך מיקרופון שיכול להתחבר דרך jack 3.5 mm, או Coaxial, או לקנות מתאם נוסף שיעשה את העבודה. תודה מראש, eyalb70
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להצליח לדלג בין הרמקולים לשני זוגות אוזניות דרך המחשב (כרטיס מסך מובנה). כיום אני צריך לזחול למחשב מאחורה בכדי לעשות זאת. האם יש דרך נוחה לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd readon 7970 וטלוויזיה של סאמסונג עם חיבור HDMI אני מחבר בין שניהם באמצעות כבל HDMI ואין סאונד זה מה שמציג לי הפאנל של AMD עריכה: פתרתי את הבעיה והנה הפיתרון שעזר לי - נכנסתי למנהל ההתקנים ומחקתי את ההתקנה של high defenition audio והפעלתי את המחשב מחדש. בגלל שיש לי ווינדוס 7 בהפעלה זה התקין לי את זה מחדש והבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש שני טלוויזיות של Philips 40PFH4309 40PFH4109 מה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה. אני עם TV samsung MU7000 ורסיבר YAMAHA V681, הם מחוברים עם HDMI ARC. אני משתמש ברסיבר כHUB שאליו מחוברת הטלוויזיה (על שלל אפליקציותיה) ובחיבור אחר, מחשב סלוני. הכל עובד יופי. אני שומע את הסאונד של נטפליקס מהטלוויזיה דרך הרסיבר, וכשעובר עם הSMART HUB של הTV למחשב, אז גם הוא נשמע דרך הרסיבר. אבל... ב99% מהפעמים, אחרי שאני מכבה ומדליק את הטלוויזיה, היא עוברת למצב "רמקול טלוויזיה" במקום "מקלט HDMI" ואני צריך שוב להכנס להגדרות הקול ולבחור ברסיבר. הרסיבר עובד תמיד, לא מכבה אותו, כך שזה לא נראה שהטלוויזיה לא מוצאת את הרסיבר. ישבלתי לחבר גם את המחשב לטלוויזיה במקום לרסיבר, ולהשתמש בTV כHUB, אבל לא נראה לי שזה ישנה משהו. מה עושי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את הרסיבר שלי למחשב עם כבל SPDIF , ובנוסף לחבר את ה LCD למחשב עם כבל DVI-HDMI. הבעיה שהמרחק מהמחשב למכשירים הנ"ל הוא כמעט 10 מ' , ולכן יש לי מס' שאלות: 1)האם המרחק מבטיח שגם עם כבלים טובים תהיה ירידה באיכות?(לגבי ה SPDIF וכבל ה DVI-HDMI 2)האם כבל ה SPDIF הזה איכותי http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7152 והאם כבל ה DVI-HDMI הזה איכותי http://www.techmod.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=151 במידה והם אינם איכותיים מספיק האם אפשר לקבל קישור לכבלים שהם כן איכותיים? 3)הבנתי שעדיף אולי להשתמש בכבל קואקסיאלי במקום ה SPDIF הבעיה שאין לי יציאה כזאת במחשב וחיפשתי ב ZAP איזשהו מחבר\ממיר מSPDIF לקואקסיאלי ולא מצאתי , ורציתי לדעת הא…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LB7+LC7 טלויזות LCD של LG ב6000 / 7000 ש"ח בהתאמה. משתלמים? אלטרנטביות? אהלן חבר'ה, זה דיי דחוף מכיוון שיש "מבצע" בערוץ הקניות. הייתי מעוניין לדעת האם הוא משתלם וזה מציאה או שיש אלטרנטיבות עדיפות: מדובר על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4303&cf=154 LG LC7 http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4306 LG LB7 אז מה אתם חושבים? המחיר שווה? איך הטלויזיה? יש אלטרנטיבות אחרות? כמו שכתבתי בכותרת, זנחתי את הLG הזו מסיבה אחת והיחידה - היבואן שקיבלתי עליו המלצות שליליות - " י. שלום". כמו שכתוב כותרת, מצאתי כמה דגמים (אולי יעזור לי ולכם להחליט?) Toshiba 42A3500 ¤ 6,279 Toshiba 42C3500 (במה סדרה C של טושיבה טובה מA?) ¤ 6,901 Toshiba 42W…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? עד עכשיו היו לי את הK414P, האם הK512 טובות יותר מה414?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לא כוללת DVD. בטווח מחרים של 300 - 400 ש"ח (רצוי 300). מחפש משהו קטן אך טוב. בתודה : shai265
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם הראשון עולה 210 ש"ח, השני 330 ש"ח. יש הבדל משמעותי באיכות? עוד אפשרות: Philips A2.310 בשלוש מאות ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים מחפש רמקולים למחשב, השימושים הם מוזיקה, משחקים, סרטים וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משדר ב16:9 בערך 73 אינטש, האם זה בסדר שהמסך הקרנה יהיה ביחס אחר 4:3 האם זה מפריע \לא משנה ? ואם אני יקח מסך הקרנה שהוא יותר גדול ב 10-20 אינטש (אוליי בעתיד גודל הקרנה יגדל) זה משנה\ לא מומלץ\ לא מורגש?? אשמח לדעת מנסיונכם האישי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברמקולים לשמיעת מוסיקה בתקציב עד - 700 ש"ח בדגש על איכות הרמקולים ימוקמו על שולחן העבודה בחדר 3X3 תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי אוזניות Sennheiser HD201. מבחינתי הן מעולות, בעיה יחידה שהן ממש אטומות ואני לא שומע שום דבר כגון בכי תינוק או מלמולים של האשה... תמליצו לי בבקשה על אוזניות דומות אבל לא אטומות שאפשר לשמוע מה הולך בעולם האמיתי.. ואם אפשר אז גם שהכבל יהיה 2+ מטר. תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-