עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Michael^_^,

שלום, חבר שלי נוסע לחו"ל ואני רוצה לדעת עם יש את ה-71 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים בדיוטי פרי ועם מישהו יודע כמה הן עולות, תודה ב65 דולר הם לא שוות? עדיף את הסנהייזר MX400 ב100 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by קובי בן אטר,

שלום , עוד כמה ימים אני מתכנן קנייה של רסיבר וזוג רמקולים pioneer vsx 1021k polk audio rti a9 עכשיו השאלה היא כזאת יהיה אפשר לחבר את הרמקולים לרסיבר בלי לפחד שיקרה נזק או משהו ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש סטרימר (boxee או xtreamer sidewinder3) בנוסף למגבר חדש. אודה להמלצות על חנות טובה ומתמחה אשר מכילה את הכל על מנת שלא אצטרך להתרוצץ בין חנויות וגם על מנת שיהיה לי כח קניה גדול יותר. כמו כן אשמח לקבל המלצות על סטרימר עדיף מבין ה-2 שציינתי וגם המלצות על מגבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by mena,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4073 דגם של ה-20 ג'יגה ב1100 שקל המריקאי. שווה לקנות את הנגן במחיר הזה?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by what the fuck,

החלטתי לקנות את ה Sennheiser HD280Pro מאיפה אתם חושבים שכדאי לי לקנות אותם ? (חנות אמינה שעושה משלוחים לארץ) כי אני ממש לא מכיר חנויות מחו"ל (זתומרת אני מכיר שמות, אבל לא יודע אילו חנויות טובות) וזו פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by CRT,

שלום חברה רציתי להתעייץ מה לבחור. אני רוצה רמקולים למחשב בעיקר לשמוע מוזיקה ומידי פעם משחקים. סגנונות המוזיקה הם בעיקר בלוז, קלסיק... אחרי בירורים די הגעתי למסקנה שאני רוצה 2.0 ומה שנסגרתי לבנתיים זה הSOLO7 וה GIGAWORKS T40 II. הרמקולים יחוברו לכ.קול מובנה על לוח אם gigabyte p55-ud3l. Realtek ALC892 codec

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני עומד בפני כמה קניות די גדולות (מזל שאני לא משלם על הכל לבד ) הכוללות מסך 37' LCD של LG , רסיבר ( יש לי כבר רמקולים+סאב , רק צריך למקם אותם ולחבר לרסיבר שאני אקנה ) ומחשב חדש. השאלה שלי היא כזו : בהנחה שאני אשקיע בלוח אם טוב ( או כרטיס קול סביר ) ויהיו לי את כל החיבורים הדרושים, מה הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לרסיבר ? וגם את הLCD לכרטיס מסך (שיהיה כנראה ה X1950 pro )? אני חשבתי בכיוון של spdif מבחינה של קול ו hdmi מהטלויזיה לdvi בכרטיס מסך .... אשמח לקבל המלצות/תיקונים/העדפות .... תודה !

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by g1000000009,

יש לי חבר שלאבא שלו יש יום הולדת והוא רוצה לקנות לו אוזניות BT בשביל שימוש עם טלויזיה (צריך גם מתאם לטלויזיה). רצינו לשאול איזה אוזניות תמליצו לקנות ואיזה מתאם ומאיפה לקנות? קניתי לא מזמן את ה-minix nt-2 לעצמי אבל יש בנתיים לפעמים תקלות של הפוגות בשידור המוזיקה מהנייד שלי. ועוד שאלה. אם המתאם נותן ווליום נמוך ואז צריך להגביר את הוולייום של הטלויזיה אז יש פיתרון למצב שבו הטלויזיה בפעם הבאה תשמיע פתאום ווליום גבוה? אז נשמח אם תעזרו לנו כאן. לילה נעים בנתיים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by zachbachar,

אני מעוניין לקנות LCD 32" מרחק צפיה 3.2 מטר+-... המטרה העיקרית של הטלוויזה היא צפייה בשידורי YES-60% ו-40% חיבור למחשב לסרטים(HD) ומשחקים... אני מתלבט אם לקנות FHD או HDR...מה כדאי? הבנתי שבגודל הזה קשה להבדיל בין FHD לHDR..זה נכון?וגם שבשידורים רגילים של YES יראו יותר טוב בHDR...? אשמח גם להמלצות על טלווזיות מסוימות,בנתיים אני מתלבט בין: SAMSUNG A450--HDR ו- SAMSUNG A550--FHD התקציב הוא 4K+- תודה לעונים!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, אני מחפש אוזניות אלחוטיות שהן נוחות וטובות בעיקר לצפייה בסרטונים בדרכים ולפעמים שהוכל לחבר אותן לנינטנדו סוויץ׳.כרגע משתמש ב-Jabra Move אבל יש בעיה משמעותית איתן והיא שהמיקרופון הוא פשוט זבל מוחלט אבל בסה״כ הן טובות מאוד, נשמעות טוב, קטנות וניידות. בינתיים מה שהסתכלתי זהSkullcandy Grind Wireless JBL E40 BlueTooth JBL E45BT JBL T450BTיש לכם עוד הצעות התקציב שלי הוא עד 500 אולי עם חריגה לא גדולה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מערכת קלנוע ביתית (כרגע דרוש רק רסיבר ורצפתיים), איזה חנויות יש בירושלים שאני יכול ללכת אלהם ולשמוע מערכות ? ועוד משהו, איך הATLANTIC של וורפידל ? והמגברים של ימאהה ? יש איזה משהו שאתם ממליצים לי לשמוע? אני לא רוצה משהו יקר אבל גם לא משהו זול. למגבר אני מקציב עד 1500 ש"ח ולרמקולים איזה 2000 ש"ח בערך.... אני לא אודיופיל אבל רוב הזמן שומע מוזיקה ובלילות אני רואה סרטים. עריכה: אולי גם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290236.0 ....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לא מזמן קניתי את הדגם הנ"ל , Hyundai HU-9000 מקליט וקורא DIVX ותומך בכתוביות עברית .... קצת היה קשה לי להוציא עליו מידע באינטרנט ואני לא מכיר את הסוג אז אני פונה אליכם ... האם ה DVD הנ"ל יכול לעדכן גרסאות ואם כן איך ? הדי וי די קורא רק כתוביות מסוג SRT וגם צריך להפוך את המילים בשביל שיקרא אותם האם יש דרך לסדר את זה ? ואם מישהו ניסה את רוב הפונקציות שיכתוב חוות דעת בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי חברים פנו אלי בהתלבטות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה הם מחפשים משהו במחיר של 3000-4000 ₪ שימוש עיקרי לצפייה בטלוויזיה או בסרטי DVD וכו'. כרגע לא מחוברים לכבלים או לYES. לא ברור לגבי חיבור של מחשב לטלוויזיה – אבל אולי כן. מרחק ישיבה מהמסך כ4.2 מטר. צפייה גם ממול אבל גם מהצדדים חיבור של הטלוויזיה למערכת עם רמקולים. יש מרפסת עם חלון גדול קרוב לאזור המסך – כך שבשעות היום יש הרבה אור. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים – אבל אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע.. הדגם המוביל הוא Sharp LC40LX630E הציעו להם אותו ב3300 ₪ עם אחריות לשנה. אמרו להם גם שיש בה ממיר לשידורי "עידן" כבר בתוך המכשיר – יש כזה דבר בכלל? הדגם השני הוא Panasonic 42LED30 מה אתם אומרים? האם הSharp הוא אכן דגם טוב? מה חשוב לבד…

14. יש לי את ה TV מדגם הנ"ל ... ומשהו לא מסתדר לי. המפרט של ה TV: http://www.proview.com/Product/Product_Page.aspx?sn=439π=121&ii=3451 לפי מה שרשום שם, היא תומכת HD 480p/720p/1080i עכשיו אני יודע שהרזולוצית מקסימום שלה היא 1360X768 אבל משום מה אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה הזאת במחשב (יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GTS עם דרייבר הכי מעודכן) אצלי אפשר 720X1280 אבל זה רושם Not Supported. בנתיים אני עובד על 1024X768 שזה גם טוב. 2 שאלות: 1. איך אפשר להגיע למצב שאני אוכל להגדיר את הרזולוציה במחשב על 1360X768? 2. אם אני ממשיך להשתמש ב 1024X768 , זה יכול להציג תכני HD כמו שצריך? תודה! 8)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gabi_y,

היי רציתי לדעת מה הצורה בה אני אמור לחבר את הרמקוליים והמגבר למחשב, מגבר Yamaha RX-V520 זוג קדמי mission m74 זוג אחורי ALPAH TECHNOLOGY AL 620 זה הפאנל האחורי של המגבר http://www.avland.co.uk/yamaha/rxv520/rearlrg.jpg אני מחבר את כל הארבע למגבר בחיבור של הרמקוליים, ואני מוציא למחשב חוט שהוא מתחבר למגבר על או שני יציאות ולמחשב הוא יציאה אחת, אני מחבר אותו ל מגבר באזר של ערוצים, עדיף לי לחבר אחרת?לקנות כבל אחר? עכשיו הבעיה שבכרטיס קול שלי אני אומר לו לשיעשה בדיקה בארבע רמקוליים,אז הוא משמיע צליל רק בקדמיים, שאני שומע מוזיקה אז אין בעה שומעים בהכל, למישהו יש מושג למה? זה כרטיס קול מובנה,לוח אם DQ6 של גיג'ה בית.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. צהריים טובים לכולם! קניתי טלויזיה LCD 32 אינץ לחדר הטלויזיה היא של חברת METZ דגם LC32TL לטלויזיה יש USB וכבר ראיתי סרטים וסדרות ורואים מעולה העניין שרציתי לשים תרגום בעברית,אז מן הסתם עשיתי תיקייה ובתוך התיקייה התרגום בעברית והסרט עצמו הוא מנגן את הסרט אך לא מראה את התרגום באותה שיטה אני עושה בDVD וזה מחבר את הסרט עם התרגום והכל סבבה בהוראות של הטלויזיה לא רשום איך עושים,אך רשום שהוא קורא תרגומים בעברית אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה ויום טוב, ליאור

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nomad27,

שלום יש לי 3 מכשירי שמע שמתחברים למחשב: אוזניות, רמקולים מוגברים למחשב ורסיבר קולנוע ביתי. אני מחפש משהו שדרכו אוכל לחבר באופן קבוע את 3שת המכשירים ולהעביר ביניהם בעזרת כפתור. יש סוויץ' שכזה? איפה אפשר למצוא אותו? Ebay? אני שואל כי פשוט לא הצלחתי למצוא דבר כזה, ולחבר בכל פעם כבל אחר ליציאת האודיאו של המחשב זה מטרד לא קטן. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הטלויזיה שלי היא TOSHIBA 29VH27F,עכשיו יש לה מקדימה כניסות RCA,S-VIDEO,אוזניות ומאחורה ש לה 3 כניסות של סקרט,אנטנה וגם כניסת S-VIDEO (שמאחוריה משום מה קוראים לה S-VHS) וכניסה אופטית ועוד כמה... עכשיו כניסת הS-VHS שמאחורי הטלויזיה חסומה בפלסטיק כזה וגם הכניסה האופטית ועוד כמה ונראה לי שאין מאחוריהן אין בכלל את הקונקטורים,בכרטיס מסך שלי יש יציאת S-VIDEO,אז חיברתי כבל שבשתי הצדדים שלו יש חיבור S-VIDEO אחד לS-VIDEO של הטלויזיה (הקדמי כי האחורי חסום כמו שאמרתי) ואחד לחיבור של הכרטיס מסך,ומהחשב לא קולט את הטלויזיה!!,ניסיתי לקרוא בחוברת הוראות שלה אבל ברור שהם יכתבו בחפיף..מה שרק כתוב שבשביל לחבר מכשיר שיש לו יציאת סופר-וידאו,שצריך לחבר אותו לכניסת הS-VHS האחורית בטלויזיה,עכשיו …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי. יש לי הזדמנות לקנות מקרן קול LAS454 ב500 שקל. האם זה שווה את המחיר והאם זה מתאים לטלוויזיה UA55H6400AR? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by icebreak,

http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-NR1000&class=Receiver&p=i http://www.engadget.com/entry/1234000860028381/ מה זה צריך להיות ?!?!? יש פה יותר חיבורים ממה ששכונה שלמה צריכה וממחיר ממש זול, 4000$

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by xxxlr1,

היי אני מחפש לקנות אוזנוית של סנהייזר עכשיו הבעיה ראיתי שיש מלא דגמים וסוגים שלהם אז אני אשמח אם תעזרו לי לבחור. תקציב 200 עם חריגה של עד 100.. אני צריך שיהיה חיבור לפלאפון ושיהיו טובות לנסיעות ארוכות מוזיקה אלקטרונית בעיקר תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי כרטיס קול חיצוני שמתחבר בחיבור Usb והוא נמצא בסביבות ה3 3.5 מטר מהסוני 3 רציתי לדעת איך עדיף לחבר את הסוני אליו לקנות usb ארוך ולהעביר את הכרטיס קול ליד הסוני או לקנות כבל אופטי ארוך? אני רוצה שתהיה ירודה כמה שיותר קטנה באיכות יואב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא נגן Mp3 שיתאים לתקציבי וצרכיי ע"פי הקריטריונים שיצוינו בהמשך, תודה! - מאוד חשוב לי שאני לא אצטרך לקנות בטריה כל יומיים, אני רוצה מכשיר עם בטריה נטענת (עם מטען) או אפילו יותר טוב - הטענה מ-USB/firewire. (יש לי יו אס בי2 ופיירווייר). - נפח הזיכרון לא צריך לעלות על ג'יגהבייט כאשר 512 הוא נפח אידאלי מבחינתי. - אין לי צורך בתפריטים צבעוניים וכל מיני קשקושים שהם לא נחוצים, האינטרס שלי מבחינת ממשק הוא שיהיה נוח להשתמש בתפריטים ומאוד נחמד אם יהיה שלט. -איני מעוניין בנגן CD, אלא מבוסס זיכרון או כונן קשיח (למרות ש-HDD הרבה יותר יקר). - תקציב: מקסימום הכי גבוה שאני יכול [ולא בא לי לבזבז כסף]: 1100. - רדיו הוא יתרון נחמד אבל ממ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. LB7+LC7 טלויזות LCD של LG ב6000 / 7000 ש"ח בהתאמה. משתלמים? אלטרנטביות? אהלן חבר'ה, זה דיי דחוף מכיוון שיש "מבצע" בערוץ הקניות. הייתי מעוניין לדעת האם הוא משתלם וזה מציאה או שיש אלטרנטיבות עדיפות: מדובר על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4303&cf=154 LG LC7 http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4306 LG LB7 אז מה אתם חושבים? המחיר שווה? איך הטלויזיה? יש אלטרנטיבות אחרות? כמו שכתבתי בכותרת, זנחתי את הLG הזו מסיבה אחת והיחידה - היבואן שקיבלתי עליו המלצות שליליות - " י. שלום". כמו שכתוב כותרת, מצאתי כמה דגמים (אולי יעזור לי ולכם להחליט?) Toshiba 42A3500 ¤ 6,279 Toshiba 42C3500 (במה סדרה C של טושיבה טובה מA?) ¤ 6,901 Toshiba 42W…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים