אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום, מקווה להתשלב יפה! אני רוצה לקנות מקרן FHD+3D זה המידע שיש לי כרגע תתקנו אותי אם אני טועה -כל כרטיס מסך חדש יכול לשדר סרטי 3D -חובה כבל 1.4 חובה משקפיים בעלות 250 שח בערך לזוג משקפיים מה שקצת מרגיז כי צריך לפחות 4. - צריך לקנות בחול, רצוי אחריות בין לאומית -מחר אני ימדוד את החדר, זה בערך 3-2.5 מטר קיר הקרנה ו5 מטר אורך חדר שאלות: - לגבי משחקים מהמחשב או מקונסולה אני אמור לדאוג לסוגי תכנים או סוגי כרטיסי מסך? -אני חושב על מקרן HD 33 OPTOMA יש המצלות למשהו אחר? -אפשר המלצות לחנות בחול, ואיפה לקנות משקפיים ואיזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מכשירי שמע שמתחברים למחשב: אוזניות, רמקולים מוגברים למחשב ורסיבר קולנוע ביתי. אני מחפש משהו שדרכו אוכל לחבר באופן קבוע את 3שת המכשירים ולהעביר ביניהם בעזרת כפתור. יש סוויץ' שכזה? איפה אפשר למצוא אותו? Ebay? אני שואל כי פשוט לא הצלחתי למצוא דבר כזה, ולחבר בכל פעם כבל אחר ליציאת האודיאו של המחשב זה מטרד לא קטן. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד ישן יחסית, נתונים בינוניים... הייתי רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני (איכותי כמה שיותר) הבעיה היא שאין לי חיבור FIREWIRE במחשב, יש לעומת זאת חיבור HDMI וחיבורי USB מעאפנים... השאלה שלי היא: הבנתי שחיבור כרטיס קול דרך USB יוצר "לאגים" אבל האם ישנו כרטיס קול איכותי שמתחבר לחיבור HDMI שבמחשב? והאם הכרטיס הזה שווה משהו? תודה מראש יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר או לטעון את האיפוד לסוללות רגילות (אלקליין) בצורה כלשהי? ואם לא האם אפשר לקנות סוללה נוספת- וכמה היא עולה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 וכרטיס ONBOARD. הAUDIGY מחובר למערכת 5.1 במחשב ועכשיו חיברתי את כרטיס האונבורד לרסיבר עם כבל בננה שמתפצל ל-2 RCA. הבעייה היא ששומעים זמזום אנלוגי כזה, ולא שמעו אותו בהתחלה שחיברתי. בדקתי את כרטיס הקול עם אזניות, והוא לא מעביר זמזום. אני לא מאמין שהכבל בעייתי כי הוא כבל באיכות לא רעה, והוא די שמנמן. הקטע שהוא באורך 10 מטר. הרסיבר הוא DENON שאף פעם לא עשה משהו כזה. למישהו יש רעיון?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפס טלויזיה 37 אינט' FULL HD על מה אתם ממליצים??.... בבקשה תגיבו
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אחוזי הקרינה בטלוויזיה עם מקרן אחורי גבוהים? ז"א האם כמות הקרינה שטלוויזיה כזאת פולטת יכולה לפגוע או להזיק לדוגמא לילדים שרואים טלוויזיה ממרחק של חצי מטר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי על דיונים קודמים כאן וראיתי המלצה די חמה על הMicrolac b77, אבל ברוב הסקירות שקראתי מדובר בעיקר על מוזיקה, מה שפחות רלוונטי עבורי. מדובר על חדר קטן למדי שכיום מחוברת בו למחשב מע' סטריאו בת 20 של AIWA שרמקול אחד שלה כבר שבק חיים. האם הB77 יעניקו חוויה דומה והאם הן מתאימות לצפיה בסרטים/סדרות, או שעדיף לקחת מע' 2.1 עבור זה? עריכה: האם צריך מרחק גדול בין הרמקולים ובינם לביני? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מומלץ בכלל? ואיזה מומלץ מההבאים: -vertex -xoro -apex -ITT אנא תענו לי זאת שאלה דחופה מחר אני הולך לקנות את אחד מהם. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו/י מכיר/ה תוכנה להפעלת סרטי 2160p עם תמיכה בCUDA ואם אפשר x64 בתודה, ציון.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקשה תעזרו לי לפני כמה ימים קניתי ipod יש לי כמה שאלות לגבי זה ניסיתי לעזר בחוברות של אה ipod הכול אבל לא הבנתי כלום!! אז בקשה אני צריך עזרה ממכם!! 1) איך אני סם תמונוות אני מסנה לגרור אותם USB של אהipod אבל ב ipod זה לא מראה אותם!!! ??? 2)איך אני מכניס VIDEO?????? 3)איך אני מכניס שירים (למרות שאני יודע אבל לא ממש טוב !!!!!! ) ??? :-\ זהו אני מאוד מקווה שתעזרווו לי :-\
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שומע באוזניות החדשות שלי ...בהליכה ...הבעיה שכל המוזיקות שלי הם מדיסקים מקוריים ...ובמקרה של אוזניות כאלה מרגישים את האבדל ...של MP3 לכן אני ממיר את הדסקים שלי ל WAV ....החיסרון פה ש נגן מבוסס HD כגון IRIVER ...טוחן את ה HD ...והסוללה נגמרת מאוד מהר. יש נגן אחר שמאפשר לשמוע מוזיקה בצורה של LOSSLESS בנוסף ל IPOD ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים גג 600 שקל שיהיו עצמתיים ואיכותיים השימושים שלי זה הרוב משחקים מתלבט בין X540 ל Inspire T6100 מה יותר מומלץ-כדאי? (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה)
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בקרוב חבר שלי הולך לקבל איי פוד חדש 30 ג'יגה מהדור החדש.. עכשיו היה ביננו וויכוח איך עדיף לחבר את הדבר המדהים הזה- עם יו אס בי 2 או עם פייר וייר. לא משנה מה תהיה ההחלטה הוא יצטרך לקנות את ההתקן הנבחר- כסף לא ממש משנה כי ההפרשים לא כל כך גבוהים. אז מה ינצל את האיי פוד החדש באופן הכי טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, תהיתי היכן ניתן לרכוש בארץ אוזניות מדגם HD 201 של Sennheiser, כל ביקורת שקראתי עליהן פשוט מהללת אותן ורציתי לקנות אותן בתור מתנה לחבר, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שלט זה אמור לתפעל טלוויזית סוני (KV-29SE10)? שלטי YES ו- HOT מתפעלים את מכשיר הטלוויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב : 500 ש"ח. שימוש במחשב לסרטים , משחקים ומוסיקה. גודל החדר 20 מ"ר. עדיפות למערכת עם אפשרות תלייה { מובנת - בלי צורך לקנות רכיב נוסף ( חשוב מאוד) } ועם שלט רחוק.(אמינות המערכת חשובה). חשבתי על אלהחדשים) - Microlab FC365 , Microlab M-960 , MicroLab M-860 . או על קולנוע ביתי יעודייםמשומשים או אולי חדשים) - Panasonic דגם SC-PT85 , דגמים של LG או חברות אחרות ( המלצות). והאם אפשר לשמוע באופן סביר + במערכת רמקולים לווינים? אשמח לקבל המלצות על אופציות נוספות (אם אפשר עם אפשרות תלייה) (שמעתי על לוגיטק). נ.ב : אני יודע שהתקציב נמוך מאד למערכת 5.1 אבל אני רואה סרטים בעיקר ו2.1 לא יספיק לי (ואני סטודנט). והאם בדוגמאות שהבאתי יש אפשרות תלייה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני עומד בפני כמה קניות די גדולות (מזל שאני לא משלם על הכל לבד ) הכוללות מסך 37' LCD של LG , רסיבר ( יש לי כבר רמקולים+סאב , רק צריך למקם אותם ולחבר לרסיבר שאני אקנה ) ומחשב חדש. השאלה שלי היא כזו : בהנחה שאני אשקיע בלוח אם טוב ( או כרטיס קול סביר ) ויהיו לי את כל החיבורים הדרושים, מה הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לרסיבר ? וגם את הLCD לכרטיס מסך (שיהיה כנראה ה X1950 pro )? אני חשבתי בכיוון של spdif מבחינה של קול ו hdmi מהטלויזיה לdvi בכרטיס מסך .... אשמח לקבל המלצות/תיקונים/העדפות .... תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה נגן mp3 בתקציב שנתתי. אני רוצה שהאוזניות שבאות עם הנגן יהיו נוחות וטובות,אני מעדיף את הנגן בנפח של ג'יגה,רצוי שהנגן לא יהיה יותר מדי גדול ושהכפתורים יהיו נוחים. אני מעדיף שתהיה לו סוללה חזקה שלא תגמר מהר,וכמובן חיבור ההטענה דרך USB,ולא באמצעות סוללות. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-NR1000&class=Receiver&p=i http://www.engadget.com/entry/1234000860028381/ מה זה צריך להיות ?!?!? יש פה יותר חיבורים ממה ששכונה שלמה צריכה וממחיר ממש זול, 4000$
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3168&ProductName=GA-P55-US3L רשום שיש שם יציאת SPDIF וכשבאתי לחבר אותה לרסיבר שלי גיליתי שאין שום יציאה אופטית בלוח אם. אפילו בלוח אם הישן שלי מלפני 4 שנים היה. איך אני אמור לחבר את המחשב לרסיבר על מנת לשמוע סרטים עם DTS?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב של 100 שקל ומעלה 100-300 אבל לא 500-600 שקל. אוזניות במיוחד לCS ולגיימינג כללי. תקציב נמוך בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש שני טלוויזיות של Philips 40PFH4309 40PFH4109 מה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-