עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש מארז לכונן קשיח שידע להפעיל ישירות סרטים שעליו(רצוי אפילו עם תמיכה בכתוביות)-כמה שיותר זול ומותג מדבקה מצידי. במידה ועידף מסיבה כלשהי אז מארז שמגיע ישירות עם הארדדיסק גם יהיה נחמד המלצות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אבא שלי משגע אותי לגביי מסך ולא מתחשק לי לראותו אותו עושה איזה קניה מטופשת. שוב........... אזי, אני פונה אליכם המומחים לגביי המלצה למסך טלויזיה לסלון. אין לי מה להוסיף פרט לעובדה שאני מקווה לראות יותר מתגובה אחת, אני לא יכול להסתמך על דעה של אדם אחד אולי תוהה, אז חברה להגיב לגבי דגם שאדם אחר המליץ עליו. תודה מראש לכל העונים g0vner_x3

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  3. אז למי שקרא ולמי שלא, היה דיון שעסק ב-DIY של ציוד אודיו. מאז עשינו קנייה קטנה (4 סטים) של רכיבים ל-DAC מסוג y1 של amb.org. עכשיו בזמן שהלחמתי חלק מהרכיבים ומחכה למשלוח של השאר משעמם לי וחשבתי לעצמי, למה לא להזמין עוד משהו? אז אומנם אין לי צורך בזה, אבל בא לי לבנות מגבר mini^3. את כל המידע עליו ניתן למצוא ב-amb.org. גם אני בעבר בניתי שניים כאלה, חפשו כאן בפורום ותמצאו דיון של יבנושא. סך הכל מגבר אוזניות חביב עם עוצמה לא רעה, מארז קטן, ולא פחות חשוב, נייד (סוללה 9וולט פנימית). האתר www.hohodiy.com מוכר קיטים של המגבר שכוללים גם פנלים חתוכים (מפלסטיק אבל לא נורא), והכל מלבד מטען וסוללה (שניתן לקנות שם בתוספת מחיר לא גבוהה), והמחיר הוא כ-60$ לפני משלוח. אחרי משלוח מדובר על 30…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, ראיתי בהום סנטר דיוידי של זורו. XORO 2200 מישהו מכיר? הוא טוב? לא ראיתי ביקורות בחול. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום... ברשותי מסך LCD של LG 32". קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI (אני לא בטוח שהמתאם הזה ספציפית מתאים) רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מדובר על סרטים ב-HD בקובץ ענק של למעלה מ-12GB בפורמט MKV. אם ה-TV שלי אינה מחוברת אל המחשב, איך ניתן לנגן אותו ? על DVD הוא לא נכנס (גם לא בשכבה כפולה) - וגם אם היה נכנס אין DVD שיודע לנגן קבצים מעל 4GB. האם הדרך היחידה היא לחבר את המחשב שלי אל הטלויזיה ? או לרכוש סטרימר שעלותה מעל 2000 ש"ח ? או שדווקא הדרך הפשוטה היא לרכוש נגן HD DVD או BLUE-RAY DVD ואז לצרוב את הסרט על דיסק ולנגן ממנו ? התחום הזה כל כך לא מוגדר... אני רק מתחיל להתעסק איתו ואני מגלה שלא ניתן היום לנגן סרטי HD אמיתיים בכלל. הכל כל כך מסורבל כיום... אודה לכם אם מישהו יוכל להאיר את עיניי בנושא.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by eliyho,

שלום כולם, אני מעוניין לרכוש טלויזיה LCD תוצרת LG דגם 37LG34R ( תקציב עד 4,000 ש"ח ) אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת עליה בשום מקום, מישהו יכול להמליץ או לא להמליץ לפני שאני קונה? תודה מראש. מפרט טכני : נתוני מסך גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 5 ms יחס ניגודיות: 50000 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² זוית צפיה: 178 מעלות שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול נתוני סאונד רמקולים מובנים: כלול הספק הרמקולים X2: 10 וואט דולבי סראונד וירטואלי: כלול מצבי קול מתוכנתים: כלול מערכת הדגשת צליל באס: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול היפרבנד מלא: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, חיפשתי פה קצת בפורום אבל מכיוון שהאילוצים שלי פה הם קצת שונים מהמקרים שמצאתי אני בכל זאת צריך עצות. קניתי טלויזיה חדשה של Marantz- LCD עכשיו, בתצורה הקודמת הממיר של HOT מחובר דרך הוידאו לטלויזיה (כבל אנטנה) מהממיר יצא כבל Composite (הצהוב אדום לבן) לכיוון ה DVD (הצהוב מיותר כמובן) מ- ה- DVD יצא כבל Composite (צהוב אדום לבן) לכיוון ה TV לצורך צפייה ב DVD כמובן. עכשיו, בטלויזיה החדשה שקניתי הקומבינה המסובכת הזאת לא עובדת טוב בכלל, ניסיתי בכל מיני וריאציות ורואים ממש רע. התצורה הכי טובה הייתה שחיברתי את ה Composite ישירות מהממיר לטלויזיה אבל אז אני כמובן מפסיד: א. אין לי עוד מקום לחבר את ה DVD ב. הוידאו יוצא לגמרי מהמשוואה כי אין לו שום תקשורת עם הממיר. אני רוצה את עצת…

• 8 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. Started by hichcock,

יש לי מחשב נייד מדגם toshiba satellite p300-133 יש לו יציאה של HDMI חיברתי לטלוויזיה (HD מן הסתם) רואים נפלא רק מה? לא שומעים ולפי מה שהבנתי זה אמור להעביר הכל.... מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך להגדיר? או שאולי אני טועה וזה לא מעביר סאונד? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  10. Started by דנדן,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות בנוגע לחיבור כבלים ולרזולוציות במסכי FULL HD. מעניין אותי לדעת, באיזה חיבורים אני יכול באמת לקבל FHD, חוץ מHDMI, ובאיזה אפשר לשנות רזולוציות. לדוגמא, S-VIDEO - חיבור בעל רזולוציה קבועה במסך הטלויזיה (למרות שאפשר לשנות את הרזולוציה בנייד) VGA - אפשר לשנות לרזולוציות מסויימות, אבל לא לFULL HD. מישהו יודע איך זה הולך בDVI, וחיבור קומפננט?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by dudidu08,

חברה קניתי לא מזמן אייפוד טאצ' וכדי להנות מהאיכות החלטתי לרכוש אוזניות חדשות ואיכותיות. במסגרת תקציבי הומלצו לי 2 האוזניות הללו ואני ממש בהתלבטות על איזה מהם ללכת... אם אתם יכולים להמליץ באמת ולתת לי סיבות למה לקנות את הדגם שאתם חושבים עליו ולא דווקא הדגם השני... תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Inter,

אז ככה יש לי בחדר מקום שניראה פשוט מיועד למסך כלשהו שאפילו יש מולו ספה נוחה ביותר... חשבתי להרכיב מקרן ולהקרין על אותו חלק של החדר כאשר אני מצרף אליו את המערכת שיש לי בחדר. אבל אבל אני לא בטוח שנושא הזה בגלל שאני לא מכיר כ"כ את המקרנים בארץ ואת המחירים שלהם, בדיפדוף קל בZAP ראיתי שיש מקרנים איכותיים לא יקרים לעומת מסכים הLCD 42" מה דעתכם ? מסך LCD או מקרן ?

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  13. חיברתי את המחשב למגבר בחיבור COAX. ולא יוצא שום סאונד למגבר. לא צלילי מערכת, לא סרטים ולא שירים. הלוח המדובר הוא GIGABYTE P965. הבנתי שאני צריך לבחור בהגדרות שה-WINDOWS XP יוציא את הסאונד דרך היציאה הדיגיטלית. אבל לא מופיעה לי שם האפשרות. יש למישהו מושג מה אני מפספס פה?

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by NightWing,

טוב, אז האוזניות יוזמנו השבוע, השאלה היא האם משתלם להשקיע בכרטיס קול נפרד או להסתפק בזה שבא עם כרטיס הקול? ‏Asus P5Q-E‎‎)‎‏)‏ בהתחשב בעובדה שאין לי ענין להשקיע כרגע יותר מדי כסף בכרטיס כרגע (300 ש"ח גג), אני תוהה עד כמה ההבדל יהיה מורגש והאם כדאי לי לוותר על זה בינתיים ולקנות בהמשך משהו יקר יותר. אה, ועוד משהו, ההבדל בין הכרטיסים יורגש יותר דרך מגבר אוזניות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by FastJack,

מה דעתכם על האוזניות הנ"ל? כדאי לקנות?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  16. קניתי את האוזניות האלה ויש בעיה שאני שומע כל תזוזה של החוט. נגיד אני שומע מוזיקה והוך, כל פעם שהכבל זה אני שומע את הדפיקות שלו על החזה. בעיה באוזניות וצריך לשלוח למעבדה?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by liav12,

היי, שמתי לב שיש לי מהמחשב הקודם כרטיס קול PCI של איזו חברה מוזרה SWEEX, עם 5.1.... רציתי לדעת האם כדאי להרכיב אותו במקום ה OB הרגיל שיש לי..אם זה עדיף..ולא יהיו רעשים מוזרים כמו שיש לפעמים מהאון בורד...?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  18. השאלה בכותרת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  19. אני יודע שהתקציב דיי דל, אבל הלכו לי האוזניות הישנות ואין לי הרבה לבזבז. עכשיו יש לי בעיה בצורה של האוזן שהיא לא מסוגלת לתפוס ממש טוב את הסוג אוזניות הסטנדרטי/סטייל אייפוד ( ) ואחריי כמה צעדים של ריצה זה נופל. אז מבחינתי אוזניות כפתור רגילות הם מחוץ לתחום. אז בשביל לרוץ אני צריך או In ear או סטייל כזה - , בקיצור משהו שיחזיק ולא יפול או יזוז במהלך הריצה. תקציב של 250 ש"ח. מתכוון להזמין היום/בימים הקרובים אז בבקשה תתנו תגובות כי אני לא רוצה להתקע בלי אוזניות. לאחר קצת חפירות אני חושב שכדאי לי ללכת על ה Sennheiser CX300, Sennheiser omx70/80 דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. בחודש הבא אני מתעתד לקנות מחשב חדש. הייתי רוצה אוזניות טובות (רצוי אלחוטיות, רצוי קטנות) אבל די ברור לי שהשימוש העיקרי של הרמקולים יהיה כשהאוזניות יחוברו אליהם. לכן עלה על דעתי שיתכן ואפשר להתפשר על איכות הרמקולים, אם אכן אין קשר בין איכות הקול באוזניה לאיכות הקול הרמקולים. ואולי בכלל אפשר לוותר על הרמקולים? האם אפשר לחבר ליציאה של הרמקולים מהמחשב איזה משדר אלחוטי (אולי שן כחולה?) שישדר לאוזניות ולוותר עליהם לגמרי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by liiight,

אם יהיה אפשר לקבל המלצה לדגם שנמכר בדיוטי פרי, מה טוב. אם לא, תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  22. ראיתי במפרט ללוח אם הזה http://skypc.co.il/pl_product~38470~83~0.htm שכתוב SPDIF In/Out connector תחת Internal I/O connectors. עכשיו אני יודע שחיבור SPDIF הוא חיבור אודיו דיגטלי שיכול לבוא בשתי תצורות- חיבור קוקסיאלי, או אופטי, אך זה אם הוא יהיה ב- rear panel I/O. אז מה זה בעצם אומר? שאני יכול לחבר כבל מסויים ללוח אם שבקצה השני שלו יהיה חיבור קוקסיאלי ולהוציא ולקבל אודיו בצורה כזו?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by gil_k,

במטרה לשפר את איכות המקור שלי (עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה) חשבתי על קניית כרטיס קול, וראיתי בhead-fi מגברים+DAC במכשיר אחד שאפשר לחבר אותם לusb של המחשב (למרות שיש כאלה ניידים) לדוגמא: Ibasso D1 אני חושב שיש עוד אבל אני לא ממש זוכר עכשיו. וחשבתי אולי לקנות אחד כזה ולחבר אותו למחשב במקום לקנות כרטיס קול, זה רעיון טוב? ועוד דבר שאני רוצה להיות בו בטוח, הAMP+DAC לוקח את האות\קול כשהו לא מוגבר ומשתמש במגבר שיש בתוכו? וככה אני יקבל איכות סאונד טובה למרות הכרטיס קול המובנה? והאוזניות שאני משתמש בהן הם ה MS1 של Alessandro.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי חברים אני מחפש לקנות אוזניות למחשב שלי עכשיו אני משתמש באוזניות כפתור של סוני [70 שח] ודיי נמאס לי מהם אני רוצה להשקיע באוזניות טובות יותר !!! בעיקרון אני לא רוצה אוזניות שאני אצתרך להוסיף מגבר וכל מיני דברים כאלה ... [במידה ואפשרי כמובן], אלה אני רוצה אוזניות לחיבור ישיר [אגב יש לי לוח אם DQ6 ]למחשב חוץ מזה אני מעדיף או אוזניות שנכנסות לתוך האוזן עם הוואקום , או הגדולות העוטפות את כללל האוזן וסוגרות אותו לחלוטין ! השאלה מה עדיףףף לי !!! תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by ndv,

נכון לעכשיו יש לי טלויזיית CRT עד שנקנה טלויזיה חדשה (בקרוב ), הבעייה היא שקשה לעבוד על הוינדוס עם רזולוציה כזאת נמונה (איזה רזו' זו ד"א ? ) אני בעיקר משחק ורואה סרטים אבל קשה לי לראות את הכתוב (שמות תיקיות וקבצים) איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים