אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
חבר'ה אני צריך אוזניות מאתר הזה : http://www2.newegg.com/index.asp אני צריך אותם רק למשחקים תקציב 40$. תודה
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מה הבדל בין רזלוציה וידיו 1600x1200 Pixel לבין באיכות HD 720p 1280x720 ומי יותר איכותי נחשב?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (: שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים? אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו? ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהם היתרונות של חיבור הכבלים של הרמקולים במערכות סטריאו וקולנוע בייתי באמצעות חוטים חשופים במקום בננות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מכשיר במחיר של 150-300$ בארה"ב עם אוזניות טובות(האוזניות לא צריכות להיות כלולות במחיר), כאשר הדבר הכמעט יחיד שחשוב הוא איכות הצליל. כל האפשרויות האחרות לא חשובות. 8-16 GB זה מספיק. כלומר מהו המכשיר שמספק את איכות הצליל הגבוהה ביותר בטווח המחירים הזה. בעיקר לשמיעת רוק/מטאל
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל חשוב לי לציין שהכרטיס מיועד בעיקר למוזיקה וסרטים. כרגע אני משתמש בכרטיס on board בלוח ep45-ds3l עם מערכת Z5500. בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש כרטיס שייתן שיפור משמעותי בביצועים או שחבל על הכסף? אגב, התקציב גמיש..אם יש משהו שייתן שיפור משמעותי בקצת יותר מ200$ אפשר לחרוג קצת פה ושם.. תודה
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמצלה בנגן באזור ה500 שח (אפשרות קצת יותר, עדיף שלא) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רק דגם 2010 ולפחות 200 וואט לא משנה עים זה 5 או 2 רמקולים תקציב עד 1500 ש'ח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות iriver h10 20gb. יש לי מספר שאלות: א)האם ניתן לראות באיזה שהוא מקום את הiriver h10 20gb בארץ? ב)מה הן התכונות שלו? ג)האם יש נגן אחר שאתם ממליצים לי לקנות(בנפח של 20gb)? תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP4 עם יציאה לטלויזיה אני מחפש את הכי זול שאפשר (אם יש דבר כזה) חיפשתי קצת בזאפ ולפי מה שראיתי מדובר רק ביציאות לאוזניות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עשיתי את הEQלזיה שנראה לי הכי ממצעת בין מה שאני שומע: שחור פסיכודלי רוק- מאוד מסויים(DISTURBED, PANTARA, P.O.D.) בכל אופן מסביבות ה24 (מתוך 40) בנגן שלי - X5 מתחילים לאבד מהאיכשלא קוראים לזה... רק בROCK קצת פרטים: אוזניות: AKG K24P EQ ומה שמסביב: 60H: 4 250H: 1 1K: 0 4K: 3 12K: 6 ----- BBE: 3 Mach3Bass: 5 MP Enhance: ON 3d Surround: 2 Pan: 0 בכל אופן יש איפה לשפר או שעם האוזניות האלה זה המירב שאני יכול להוציא?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התמזל מזלי והגיע אלי סכום כסף נכבד, והחלטתי לנצל אותו כדי לקנות מערכת רמקולים חדשה (מאחר ושלי כבר גוססת כמה שנים). אני מחפש רמקולים שיראו טוב על השולחן, אך גם רמקולים שישמעו טוב מהם. בעיקרון, השימוש העיקרי הוא משחקים, מוזיקה וסרטים. היום יש לי מערכת 2.1 ששל Creative, ולכן יש עדיפות למערכת חדשה של 2.1. לעומת זאת, במחיר הנקוב למעלה (ולמטה), אם אפשר למצוא מערכת 5.1 טובה ואיכותית, אז אפשר גם לקנות אותה. התקציב הנוכחי הוא בסביבות ה500 שקל, מקסימום 700 שקל. יש עדיפות לרמקולים של Logitech ו Creative. אז, המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מישהו יכול להסביר מהם ההבדלים בין הכרטיסים הזולים יותר של הרקולס , אני מתכוון לדגמים Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD , Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 , ו - Hercules DigiFire 7.1 . 2. יש לי כרטיס אונבורד (REALTEK AC 7 ערוצים לפי מיטב ידיעתי) . אני מתכנן לקנות את הפורטיסימו 7.1 . איזה שיפור בערך יהיה באיכות הסאונד ? 3. האם שווה להוסיף עוד כשבעים שקל בשביל דגם ה-Hercules DigiFire 7.1 ? 4. ממה שהבנתי הפורטיסימו 7.1 הוא הכרטיס המומלץ ביותר בתחום ה-300 שקל . אתם מוזמנים לחלוק על מה שהבנתי ולהמליץ על כרטיסים אחרים בתחום הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש היום במחשב במערכת 5.1 ישנה של קריאייטיב (דגם inspire 5200) שסחבה איתי יפה כבר כמעט עשור. לאחרונה הזמן כנראה עשה את שלו והרמקול הימני-קדמי הפסיק לפעול. מבדיקות שעשיתי גיליתי שהיציאה של הרמקול דרך הסאב היא הלא תקינה. השימושים שלי ברמקולים הם מוזיקה\סרטים\משחקים ואני ניצב בצומת דרכים עכשיו, מצד אחד אני יכול לרכוש מערכת 5.1 ולהמשיך לקבל תמיכה בסראונד (על חשבון האיכות) ומצד שני הביקורות שקראתי על ה solo6 מעוררות תאבון לסאונד צלול ואיכותי. השאלה היא כזאת, האם יש אפשרות כלשהי לעשות שילוב מערכות ולהנות מ2 העולמות? (הרעיון הוא לרכוש צמד רמקולים בשביל הפרונט ולהשתמש בנותרים הישנים בשביל להשלים לסראונד). או שאולי מדובר ברעיון מופרך. מה אתם הייתם עושים?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איזה רמקולים מומלץ לקנות בתקציב של 800-900 שקל?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את האוזניות, או רמקולים חיצוניים ואני לא מצליח לשמוע קול, האייקון של הקול לא נמצא על 0 , הוא נמצא על הכי גבוה וגם לא על "השתק" ניסיתי למחוק מ"מנהל ההתקנים" את הכרטיס קול כדי שהוא יתקין אותו מחדש , הוא זיהה חומרה חדשה ואז זה התקין אותו אבל עדיין אין לי קול . מה יכולה להיות הבעיה . *הקול עבד לי פעם עם אותו כרטיס קול. *נמחק לי הקובץ explorer איכשהו והחזרתי אותו למקום שהוא היה צריך להיות ומאז אין לי קול (חוסר של הקובץ הזה לא העלה לי את הוינדווס, רק שולחן עבודה בלי אייקונים ובלי כלום, רק הרקע, עכשיו הכל עולה חוץ מהקול שלא עובד)
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לאחרונה קנינו טלוויזיה פלזמה אך מן הסתם לא ממש מרוצים מהסאונד שלה. בחדר אחר בבית מחוברים למחשב רמקולים ATP3 ואנו מאוד מרוצים מהאיכות שלהם. השאלה אם אפשר לחבר את אותם רמקולים או רמקולים דומים לפלזמה בדרך כלשהי? פשוט ה-ATP3 זולים ואין לנו תקציב להוציא 10,000 ש"ח על מערכת קולנוע ביתי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בקשותי לוח אם מסוג ABIT N7SA שיש בו כרטיס קול מובנה, והמחשב עצמו מחובר ביציאה אופטית למגבר מסוג HARMAN KARDON 1500 השאלה שלי היא מה נותן לי הכרטיס קול AUDIGY 2 האם אני ישמע יותר טוב סרטים וכו,? תודה רבה על העזרה!!
-
- 8 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
מוכרים אותו ב ksp ב250 שקל יש עוד פרטים עליו כי לא ממש מסבירים שם עליו.??
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מישהו מכיר DVD שמסוגל לקרוא קבצי MKV ובמחיר סביר? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה של JVC ששומעים בה טוב מאוד אז החלטתי לחבר אותו לטלויזיה בנוסף לרמקולים המובנים בטלויזיה השאלה איפה למקם. הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif ואם אני צריך בערך 10 מטר כבלים אז איזה עובי לקחת??
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כן שאלה קצת מוזרה אבל אין לי מוסג מה להגיד לו אזזז... "אני רוצה לחבר את האוזניות שלי וגם את הרמקולים ולא בא לי ממש להחליף ביניהם כל פעם. אז אני צריך לקנות מפצל (לפי מה שהבנתי זו הדרך היחידה אם יש דרך אחרת משו עם הכרטיס כל אשמח לשמוע). אז יש לי מספר שאלות בקשר לזה: 1.האם האיכות נהרסת? 2.איזה מפצל אני צריך לקנות בדיוק? 3. כמה דבר כזה צריך לעלות ? (מעדיף כמה שיותר איכותי) 4. האם יש דרך אחרת לעושת את זה כמו מה שאמרתי מקודם? נ.ב. יש לי כרטיס קול 6 ערוצים"
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ברשותי הרמקולים microlab solo 7c. מחוברים כמה שנים לכ.קול מובנה עם רכיב Realtek ALC892 - שוקל לשדרג לכרטיס חיצוני מתוך צפייה לקבל סאונד טוב יותר. השימושים הם מוזיקה. לפני הכל שואל אם אכן יהיה שיפור שניתן להבחין בו בכלל ? חשבתי על Sound Blaster PLAY! 3 מאמזון שיוצא 85 כולל הכל: https://www.amazon.com/Creative-Labs-70SB173000000-Sound-Blaster/dp/B06XBZ38ZJ?pd_rd_wg=0a4UZ&pd_rd_r=e46fe96b-5b67-43b3-bcb8-e2d6b27ab80f&pd_rd_w=R88Jp&ref_=pd_gw_simh&pf_rd_r=JPPQ1XJX8TCX99SPN13W&pf_rd_p=b841581f-e864-5164-afa6-4c18a8348879 אשמח לחוות דעת.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-