אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא מעט יותר מורכבת מהנושא: יש לי מגבר של PIONEER שיש לו יכולת לפענח DTS ו DOLBY. כאשר אני מפעיל סרט עם DTS או DOLBY במכשיר ה DVD אז יש סימון במגבר שיש סיגנל של אחד מהם. הבעיה היא כאשר אני מחבר את אותו סרט DVD בדיוק למחשב, כאשר המחשב מחובר למגבר באמצעות כרטיס קול: Digital Music LX של קריאטיב, אשר מחובר עם כבל אופטי למגבר, אני אכן מקבל סימון של דיגיטלי, אבל אין שום סימון ל DTS או DOLBY . איך אפשר לפתור את זה?
-
- 24 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אוקיי, יש לי שתי מערכות רמקולים אחת ATP3 שמתפקדים כרמקולים קדמיים, ואינספייר 4.1 שחיברתי אותם רק 2.1 כרגע והם משמשים כאחוריים, הכרטיס קול הוא אודיג'י 2 ZS, ראיתי לפני כמה ימים ת'רד שאפשר לראות עם 4.1 סראונד בסרטים, רציתי לדעת איך אני עושה את זה, ראיתי שצריך משהו שנקרא AC3 FILTER ואם אני לא טועה כבר התקנתי את זה , כי שמתי את חבילת הCODECים של LH ושם גם יש AC3 FILLTER בכל אופן, מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשמוע בסראונד? המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לא מזמן נהרסו לי האוזניות אחרי כמעט שנה של שימוש (האוזניות שמקבלים עם ה IRIVER) עכשיו קניתי אוזניות לא משהו של SONY וגם הם מתחילות לתת סימנים לא טובים. השאלה פשוטה איך אני אמור לשמור על אוזניות (IN EAR) לאורך זמן? (בהנחה שאין לי נרתיק מיוחד)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על משהו שצריך קידוד או משהו... מישהו יכול להסביר לי איך לשים סרטים ב- Iriver H320 ? ניסיתי מהמחשב להעביר לנגן, משום מה הוא לא מקבל... אם אני צריך המרה או משהו, אשמח אם תגידו לי איך לעשות זאת... וגם כתוביות לשים אם מישהו יודע ובבקשה , למי שאין משהו ענייני להגיד שלא יגיב . אביאל.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות תגובות של אנשים שאומרים שבלו טאק משפר את איכות הסאונד באוזניות סגורות החלטתי שאני רוצה גם ורציתי לשאול אם האם יהיה שיפור באוזניות שלי? סנהייזר HD-205 ואיפה בדיוק אמורים להשים את הבלו טאק? אני יודע שבתוך האוזניה אבל אני לא יודע בדיוק איפה (מסביב, מאחורי הדריבר/ממברנה של האוזניה...) וכמה להשים? תודה, גיל 8)
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לדעתי השלט LCD של ה M3 היה הדבר הגאוני ביותר במכשיר... מי צריך להוציא את המכשיר מהכיס רק בשביל ה U/I. פשוט גאוני... חסרונו ב X5 צורם - צורם מאוד. מישהו יודע איך/כיצד ניתן להשיג את השלט בלבד? בלי האמצעי הזה אני די נוטה לכיוון ה M3 למרות שכסף הוא כמעט ולא פונקציה (בשביל המכשיר + שלט אני מוכן לזרוק 2500 ש"ח) ואני מעדיף לקנות מכשיר שלא אוטו-טו מפסיק היצור שלו.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. זמן רב אני תוהה מדוע קיימים הבדלים כל כך משמעותיים בפורמט ה H.D. חלק מהסרטים ממלאים באיכותם מסך מלא. וחלק מכילים פסים שחורים בעוביים שונים. הייית שמח לדעת כמה דברים בנוגע לכך 1: למה אין אחידות בפורמט? הרי פורמט מעצם הייתו פורמט אמור להיות אחיד 2: מה קובע אם הסרט יהיה על מסך מלא או עם פסים שחורים למעלה ולמטה? 3: איך ייתכן שסרט HD מופיע באיכויות שונות למרות שהנפח שלהם כמעט זהה אשמח להסבר מקצועי תודה רבה נדב
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב , עברתי על כמה עמודים של הפורום והגעתי לכמה אפשרויות לקניית נגן MP3 מבוסס HD . 1. IRIVER H320 , השאלה שלי לגביו האם במציאות הוא באמת כל כך עבה (אפשר לתת לי אותו ביחס לIPOD שאותו ראיתי אצל חבר) ומתי יוצא השלט שלו + מתי יוצא עדכון FRIMEWARE עם עברית + איזה איכות סרטים אפשר לראות בנגן ? והאם אפשר לראות טבלה עם כל האפשרויות שלו. 2. Gmini - טוב אותו ראיתי אצל חבר נגנן מאוד נחמד אבל יקר ב50 דולר מהIRIVER השאלה האם הוידאו בIRIVER ממש על הפנים . 3. ראיתי את הIRIVER H10 האם הוא יותר טוב מהH320 ? או שהוא מיועד להיות כמו הMINI IPOD כדי להיות גרסה קטנה של ה3XXH תודה לעונים .
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה איכות הנגנים שלהם? כלומר האם כדאי להשקיע1300 שקל בנגן 5 גיגה של קריאטיב (לא ציבעוני - רק MP3) או 1400 שקל בנגן MPIO עם מסך ציבעוני שמנגן סרטים, מראה תמונות ואם 8 גיגה (!!)
-
- 15 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחפשים אוזניות איכותיות עם עיצוב ייחודי? יש שחקן חדש בשוק ושמו Master & Dynamic לכתבה: http://hwzone.co.il/איכות-בלי-רעש-וצלצולים-האוזניות-היפיפ/
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל ברצוני להגיד שאני שמח שהצטרפתי לפורום זה ושאני מקוה שאני אוכל להעזר בו ולשדרג את הידע שלי. עכשיו לענין. הצטרפתי לפורום משום שאני מעונין לרכוש נגן MP3. גלשתי מעט ברשת באתרי מכירות כדי לחפש את הנגן המתאים לי. במהלך שיטוטתי נתקלתי בחברה שלא שמעתי עליה בעבר אך שלא כמו שאר החברות הלא ידועות נראה שיש לה ליין של מוצרים איכותיים וטובים (וזולים יחסית לשאר החברות). שמה של החברה הינה CLUBIN. מכיוון שלא ידעתי דבר לגבי החברה נכנסתי הנה כדי לנסות לדלות מידע לגביה ולראות אם אכן שוה לקנות אותה. ערכתי כאן חיפוש על החברה ולא הצלחתי בדיוק להבין את טיב החברה. מצד אחד ישנם את אלה שפשוט נכנסים וצועקים ג'נרים על כל מוצר שאינו IRIVER ויש את אלה שדוקא אומרים שהמוצר איכותי יחסי…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח SoundStorm, ומערכת סטריאו של ימאהה רגילה. השאלה שלי היא איפה ההגברה יותר איכותית? האם כדאי לשים במחשב ווליום נמוך ולעלות את הווליום במערכת או ההפך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם יש הבדל מורגש בין 192 קילובייט לשנייה לבין 256 קילובייט לשנייה? האם ההבדלים בגודל [מגהבייטים] מצדיקים זאת? אני פשוט קצת מבואס מהאמפי3 שלי שיש לו רק 512 מגה. אני רוצה לשים שירים ששוקלים 10 מגהבייט בשביל לקבל איכות גבוהה יותר אך אז לא אוכל לשים הרבה שירים.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלוויזית LCD סמסונג 40 אינטש. עד עכשיו החיבור בין הממיר לטלויזיה היה דרך כבל רגיל עם 2 פינים (אני יודע שצריך שלושה). עברתי היום לממיר HD של יס והתחברתי עם כבל HDMI שהם סיפקו לי. אמנם ערוצי הHD משובחים ונראים מעולה אך להפתעתי, חלה ירידה גדולה באיכות הצפיה בערוצים הרגילים. צירפתי את הכבל הרגיל עם 2 הפינים ואיתו רואים את הערוצים הרגילים מעולה הרבה יותר. מה עשויה להיות הבעיה? האם מדובר בכבל HDMI לא איכותי? מה ממליצים לעשות?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בקריאטיב Vיברה 128. רציתי לדעת אם אני יחליף לפורטיסימו 3 יהיה שיפור ניכר באיכות/עוצמה ? לי זה נראה ברור מאליו שיהיה שיפור, השאלה עד כמה? (בהנחה שאני יחבר את המיני עם היציאה האופטית של הפורטיסימו ?). אני מתכנן לקנות את הכרטיס כי אני גם מתכוון לחבר אליו רסיבר עם רמקולים, אם איכות ההקלטה תשתפר זה רק ייתן לי עוד סיבה לקנות אותו. דעות למיניהם ?...
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כ- יומיים שלוש. פתאום אני שומע צליל לא נקי כמו שצריך לא כמו שהיה לפני בכל אופן, אני לא יודע למה זה קורה גם במוזיקה וגם במשחקים כגון פיפ"א.... מה זה יכול להיות? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי כרגע איזה רמקולים מעפניים 400W של בוס ורציתי לדעת העם האיכות שמיעה שאני ישמע בינהם לבין מערכת רמקולים 5.1 או נגיד 7.1 יהיו גדוליים כל כך או שחבל על הכסף?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות נגן חדש, ה-Creative Zen Vision:M 30G או Apple iPod Video/5th Generation 30GB. קראתי כמה ביקורות לא כל כך נלהבות לגבי איכות השמע של ה-Creative. אשמח לשמוע את דעותיכם לגבי איכות הסאונד של שני הנגנים, ובכלל, כל הערה והארה על הנגנים. עד כה, יש כמה דברים שגורמים לי להתלבטות: א. ל-iPod יש תמיכה בעברית ע"י שדרוג Firmware מאתר Yeda. ב. את ה-iPod שמעתי ואיכות הקול שלו מעולה, ואת ה-Creative עוד לא שמעתי. ג. ה-iPod פשוט יפהפה. מצד שני ד. ל-iPod יש מטען רק ל-USB, למרות שאפשר לקנות מטען AV. *ה. ל-iPod יש פחות שעות נגינת וידאו. *ו. ל-iPod איכות הוידאו טובה פחות(65 אלף צבעים מול 250K). *לא קשור לנושא הדיון, אבל עדיין התלבטות. **חשוב לציין, שאני אשתמש ב-Grado SR-80 ולא…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, אם איזה כרטיס קול איכות השמע תהיה טובה יותר? עם הלוח הזה:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3165 או עם הכרטיס קול הזה:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14064 או זה:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=17813&listby=usage תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.05.2010 בשעה 14:30:47 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656 זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3 או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9 מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע בא…
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה שאני לא מבין אשמח לעזרה. כשאר שאני מחבר דיסקונקי לטלויזיה ורואה סרט ב איכות HD האם האיכות נפגעת בגלל החיבור של היו אס בי ?! והאם יש הבדל בין זה לסטרימר כי הוא מחובר לטלויזיה בכבל HDMI ? או בכלל ארדיסק כי הוא מחובר עם כבל בינו לבין הטלויזיה ?? אשמח להסבר על החיבורים ומה הכי שומר על איכות ומומלץ לצפייה ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הטלווזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# אבל יש מין דבר כזה קו שעולה במסך והאיכות לא משהו, לא רואים מובן כ"כ והקו הזה הוא יחסית גדול וזה נראה מהפלורסנטים מאחור. זה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות XTREAMER אשר יהיה מחובר למחשב ע"י כבל רשת, רציתי לדעת האם בניגון תכנים דרך הרשת תהיה איזשהי פגיעה באיכות התמונה ו/או הסאונד? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, והכרטיס קול שמובנה בלוח אם(MSI NEO-F, ALC888) עושה לי הרבה כאב ראש.. במשחקים הסאונד דיי חלש[אבל איכותי, יחסית] (משחקים כמו GTA\NFS) ההגדרות בסאונד עד הסוף.. ועוד יותר משגע שאני שומע מוזיקה (אני שומע בעיקר טראנסים וכאלה) באוזניות(SENN HD201), הבאסים שזה מעביר לי פשוט רעש אחד גדול, כזה בום בום עם הרבה רעשים כאלה ועל הפנים... גם האיכות לא משו.. במחשב הישן היה לי כרטיס קול 5.1 של CREATIVE (נראה לי SOUND BLASTER 5.1..) שקניתי לפני שנתיים וחצי אחרי שהלך לי הסאונד בלוח אם, וזה פשוט עולם אחר.. הסאונד יותר חזק, פי 2 איכות... אז השאלות שלי בקיצור: 1. זה בעיה בסאונד של הלוח אם או בעיה עם הדרייברים? (התקנתי מהדיסק, היה על הפנים, הורדתי מהאתר של REALTEK, השתפר …
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהלן , בשביל לשפר את איכות הסאונד מהמחשב האם כרטיס קול בטווח מחירים 500-1000 יספיק? לדוגמא audiohpile 192 או esi juli (יחוברו אליו 2 מוניטורים ברהינגר b2030a)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-