אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לפי הבנתי, הכרטיס קול במחשב מעביר את האותות הדיגיטליים - as is לרסיבר, והרסיבר אמור לעשות את הפיענוח. אם כך, בעצם, אין משמעות לכרטיס קול איכותי, כל עוד משתמשים ביציאה הדיגיטלית. אז מה הסיבה לקנות כרטיס קול איכותי יותר? חיצוני? החיבור שלי הוא מהמחשב לרסיבר באמצעות כבל אופטי. בעקרון לרסיבר יש כניסת HDMI, שבשביל להשתמש בה, עליי לשדרג או את כרטיס המסך, או לקנות את ה Xonar. אך אם באמת אין הבדל.. מה הטעם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך LCD בגודל 42" כמובן שיהיה FHD עם HDMI, לא ממש משנה כל הקוראי USB וכל הצעצועים למיניהם שמוסיפים היום לטלביזיות רק שיראו בה טוב, התקציב הוגדר לפחות מ6K (ש"ח) אבל ממה שאני מכיר את המחירים זה אמור להיות אזור ה4K לא? בכל מיקרה המסך יקנה רק לאחר צפייה בו בעין ואישורו ע"י הגורמים הממנים תודה על ההמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו ניסה להאריך את הכבל של הסאב שמתחבר לרמקול הימני-קדמי? זה מעין חיבור VGA ... ע"פ הוראות היצרן אסור להאריך אותו כי הוא עלול לגרום לנזק....
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לפני שאני מאבד את שפיותי אני זקוק לעזרתכם..... היה לי מחשב...למחשב הזה חיברתי אוזניות לרמקולים של לוגיטק ושמעתי נהדר... כעת יש לי מחשב חדש.....למחשב הזה אני מחבר את אותן האוזניות לאותם רמקולים של לוגיטק....ואני שמעתי ווליום נמוך בכ-50% מהווליום המקסימלי במחשב הקודם. כשהאוזניות לא מחוברות הסאונד חזק וטוב....אבל זה לא יעיל כל עוד אני לא גר לבד..... הורדתי דרייברים. הייתי בלוח הבקרה. הכל על ווליום של 100% קניתי אוזניות זולות של סילבר-ליין כדי לבחון האם הכרטיס קול שלי שונא ספציפית את האוזניות הנוכחיות...וגם בהן אני שומע חלש... מה אני אמור לעשות? מה? לקנות אוזניות יקרות..? שבגלל שזה מוצר סטרילי אני לא יכול להחזיר אותן אם הן לא טובות? אני אפילו לא יודע מה הבעייה ומדיבור עם…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי מסך SAMSUNG T260HD שמחובר בכבל HDMI למחשב למסך יש רמקולים פנימיים אבל באיכות גרועה מאוד, אבל בשימוש עם כבל HDMI האודיו מושמע אוטומטית מהרמקולים של המסך אבל שום אודיו לא יוצא מהיציאה של המחשב עצמו, ככה שרמקולים חיצוניים שמחוברים למחשב עצמו לא עובדים לעומת זאת בחיבור המסך למחשב דרך כבל DVI או VGA הרמקולים החיצוניים עובדים מישהו יודע איך לתקן את התופעה? תודה מראש למגיבים אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה לפני שבוע טלוויזיה 32 של סמסונג. לא זוכר איזה דגם עכשיו השמע בטלוויזיה נמוך או יותר נכון להגיד, חלש. כיצד אפשר להגביר אותו? אולי בעזרת ציוד נלווה כלשהו? מחפש פתרון זול-עד מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במחשב כמחשב רגיל אך הוא גם מחובר לטלויזיה באמצעות HDMI אני עם win7 ובהגדרות שמע יש לי אפשרות להחליף בין הרמקולים לבין ה spdif וכך אני שומע מהטלויזיה עד כאן הכל ברור עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשמוע בשניהם יחד אותו דבר? אני יודע שאפשר במקביל לשמוע שני דברים שונים אך אני לא מוצא דרך ששניהם ישמיעו אותו הדבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות HD555 של סנהייזר. שומעים איתן טוב מאוד, ועוד אני צריך לעשות את המוד שיהפוך אותן לHD595. אבל עדיין אני יודע שאפשר לשמוע עוד יותר טוב, כרגע יש לי כרטיס קול מובנה, לוח אם Asus P5QL-E, סתם לשם השווה, אני לא מצליח להבדיל בין קבצי MP3 לFLAC כאשר זה אותו השיר בדיוק איך איכויות שונות למבינים שבנינו. בקיצור, יש לי חבר שיש לו את אותן האוזניות רק עם כרטיס קול Asus Xonar ההוא שעולה בין 500-600 שקל, והוא אומר ששומעים איתן מעולה, ממש מתלהב מזה, והוא שומע הבדל ממשי ין MP3 לFLAC. השאלה שלי האם באמת הכרטיס קול הוא זה שיעשה את ההבדל, ואם כן האם צריך באמת כרטיס קול במחיר הזה או שיספיק כרטיס קול יותר זול. אם אתם חושבים שהXONAR שווה את המחיר אני אלך עליו …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא יודע מזה מנגנון 100 הרץ ממה שהבנתי זה גורם להחלקה וגורם לתמונה להיות יותר ראליסטית
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב מנגנון 100 הרץ גורם לאפקט HD בתכני SD נגיד' בערוצים 1.2.3.4 בYES כי באיזה פורום מישהוא אמר לי שמנגנון מאה הרץ גורם לאפקט FULL HD האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד ישן של HP 6910P. יש לו כרטיס קול שאמור להיות עם דרייבר של SOUND MAX על מנת להגדיר אותו. הכרטיס כרגע עובד, הבעיה היחידה היא שאני לא יכול לשלוט בהגדרות הדרייבר (יציאות וכד''). כבר למעלה משעה אני מחפש באינטרנט דרייבר שיתאים לWIN7 וכמה שזה נשמע חובבני אני לא מצליח! מהאתר של HP אין גרסא ל7. SOUNDMAX (שאמור להיות ) מותאם לWIN 7 מותקן אבל לא נפתח חלון אפליקציה של הגדרות.. גם ניסיתי להתקין דרייבר של רילטק (פתרון שנתנו ברשת) ולא עובד...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי לצורכי מוזיקה. מחפש המלצה לאוזניות וכרטיס קול בתקציב של כ-1200 שקל (גמיש) לשניהם יחד, מכיוון שאין לי מושג מהו החילוק היעיל ביותר של התקציב בין שני הדברים. אני מעוניין באוזניות סגורות עם ביצועי באס טובים, ללא טרבלס מודגשים. כאלה שמפיקות צליל "עגול", כמו שאומרים. וכמובן כרטיס קול שלא יעשה "טסססססס" כמו המובנה שיש לי עכשיו. תודה רבה! עריכה: חיפשתי קצת ברשת, וראיתי שה-Asus Xonar D1 Dolby 7.1 מאוד מומלץ (ועולה 375 שקל ב-KSP) מה אתם אומרים עליו? בהנחה שאני צריך את הכרטיס לסטיראו בלבד. נשארו כ-800-900 שקל לאוזניות, מחכה להמלצות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אנחנו בונים כרגע בית פרטי והגענו לשלב של החדר קולנוע והייתי מעוניין בעזרתכם בבחירת מפרט למערכת קולנוע. אני אפרט קודם את הדרישות שיש לי או דברים שאני מעוניין שיהיו ואם תוכלו לתת לי לפי דרישות אלו מפרטים למכירים של 30,000 - 40,000 - 50,000 - 60,000 מי שיוכל לתת מפרטים לכל הארבע רמות אני אשמח , מי שיוכל לתת רק לאחד אני גם אשמח , ומי שסתם מעוניין לתת הערות מוזמן , תודה לכל המסייעים. (אם מישהו שנותן מפרט יכול לספק את הסחורה ולבצע התקנה שיכתוב וישאיר פרטים ליצירת קשר ובמידה ואקבל את ההצעה אצור איתו קשר). אז ככה קודם כל לחדר קולנוע יש הכנה מובנית לרמקולים מקרן מסך יורד חלונות עם אפשרות להחשכה וכו' ככה שכל מה שאני צריך זה המערכת קולנוע ומעבר לזה מסך יורד , ז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלויזיה של WinFast שהתחבר למחשב בחיבור PCI, אבל עכשיו כשעברתי ללפטופ אני נאלץ לקנות כרטיס חיצוני. הדרישות שלי הן מינימליות - חיבור ממיר hot לצפייה במחשב באיכות טובה. התקציב הוא 200 ש"ח +-. שתי כרטיסים שמצאתי במחיר די דומה הם - AverMedia - http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=28626 Home Video Creator - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8773 קודם כל נראה לי שהם עומדים בדרישה שלי (אם אכן S-video זה היציאה של הממיר), תקנו אותי אם אני טועה. שנית אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי איזה מהם עדיף ולמה. כמו כן, באיזה עוד חיבורים הם תומכים ? למשל, האם הם מתחברים לוידאו סטנדרטי (כדי שאני אפטר סופסוף מכל הקלטות הישנות)? תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים אוזניות בסין... לא אכפת לי אם הן IN EAR או OVER EAR. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. האם תוכלו למצוא אוזניות שמתאימות לי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב.. 2.1 או 5.1 אין לי מושג מה עדיף. באמת איכותיים (גם במחיר של 800~ שקל) בעיקר למוזיקה, באמת להשיג איכות שמיעה.. וגם אני אחבר אותם לLCD בחדר ורואה סרטים וסדרות אז..אתם יודעים. המלצות?..
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות וכרטיס קול איכותיים לשימוש לשמיעת מוזיקה. אני מוכר את הרמקולים שהיו לי כבר שנתיים (LOGITECH X530) כיוון שהם עשו את שלהם ואני מחפש משהו יותר איכותי (והבנתי שאוזניות יעשו את העבודה מעולה). נאמר לי שלא מספיק לקנות אוזניות איכותיות אלא גם צריך כרטיס קול איכותי, תקנו אותי אם אני טועה. תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות + כרטיס קול? תקציב 800 ש"ח +- אבל אם יש יותר זולים שעדיין יעשו את העבודה אני אשמח. אני בעיקר שומע רוק ומטאל, אם זה עוזר במשהו . אם התקציב נמוך בבקשה תגידו לי, תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שזוכר ולמי שלא, היו כבר מספר מפגשים כאן בפורום. את הקישורים למפגשים השונים ניתן למצוא בתחתית הפוסט הזה. הרבה זמן לא היה מפגש, והגיע הזמן לנסות ולהרים עוד אחד. החברה הותיקים יותר ברובם כבר בעניינים, אבל תמיד יש מקום לאנשים חדשים. המפגש מתוכנן לעתיד הקרוב. מזה קרוב?! בעוד כחודש. המטרה כרגיל, להתרשם מציוד, ולהכיר אנשים. בתכנון כמובן המפגש עצמו, ולאחר מכן ייתכן ותהייה הקפיצה המסורתית לבליסה קלה. מי שמעוניין להגיע מוזמן בהחלט לפנות אליי בהודעה פרטית. כיוון שהאירוע ייערך במקום לא גדול, ישנה הגבלה לכמות האנשים שאפשר להכיל. לכן, כרגיל, תינתן עדיפות לבעלי ציוד רלוונטי. לכן אשמח אם בהודעה תפרטו גם את הציוד שהנכם מתכננים להביא עימכם. עידכונים (13/9): מיקום: כפי שיוסי…
-
- 27 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מתנה לאדם שאוהב סאונד טוב, אך אין לי תקציב מעל 1,500 ש"ח הדרישה: DVD עם רסיבר מובנה (כן, אני יודע שזה איכות מעפנה, לרוב, אבל הכל במסגרות התקציב והאוזן הבלתי רגישה של המקבל) רמקולים 5.1 אלחוטיים (לא APEX F-19A) וכמובן שהמכשיר יקרא צרובים, לרבות DIVX (אם יש צורך לרכוש בנפרד את הנגן ואת הרמקולים, אין בעיה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מרחק הצפייה שלי הוא: 3 וחצי מטר. המסך הוא לחדר . כמו שכתבתי בכותרת: 42 אינץ' , תקציב סביבות 4000 ש"ח. אני לא כלכך מבין ואשמח לעזרה. השאלה האם הם מספיק איכותיים? אני רוצה מסך איכותי שאני אוכל לראות סרטי FULL HD 1920X1080P באיכות טובה, חשוב לי מאוד לראות שידורי טלויזיה רגילים באיכות טובה ואולי קצתXBOX. מעוניין שתהיה גישה טובה לכניסות שלו. הכוונה שלא אצטרך לדחוף את הראש מאחורי השידה כדי לחבר בננות חח השאלה אם יש הבדל בין LCD ופלזמה...בחיאת אנשים תעזרו תודה מראש...מתכוון לקנות בראשון לחודש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעומת זאת כאשר אני מחבר אותם ליציאה האחורית הכל תקין ושומעים בשני הצדדים. מה אפשר לעשות? הדרייבר הוא AC'97 SoundMAX
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב ישן בו חיברתי אוזניות ישירות לרמקולים, ושמעתי מצויין.... כעת יש לי מחשב חדש..... כשאני מכניס את אותן האוזניות לאותם הרמקולים הסאונד פשוט יורד בצורה דראסטית לרמה שהן לא כל כך מועילות.... כן, חיברתי גם ישירות למחשב....שמעתי גם בצורה הזו גרוע.... כן, חיברתי אוזניות אחרות...שמעתי בהן סבבה.... זה פשוט כאילו הכרטיס קול החדש של החליט שהוא שונא דווקא ת'אוזניות האלה...פשוט כך....אין שום הגיון במה שהולך פה... האוזניות ישנות, של סוני, לא יודע דגם... עכשיו גם אם הבעייה היא בחוסר הכימיה או אלוהים יודע איך אני אקרא לזה, בין הכרטיס קול החדש לאוזניות, אז מאיפה אני יודע שאני לא אקנה אוזניות חדשות והוא לא יסתדר גם איתן? ועברתי בין חנויות ואין אופצייה להחזיר אוזניות....כלו…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עבור חבר DVD קורא DIVX עם כניסה ל-USB ותמיכה בכתוביות בעברית. לאחר חיפוש התמקדתי בשני דגמים שנראו לי מתאימים: Pioneer DV320 ו-LG DV482. אני מתקשה למצוא את ההבדלים ביניהם. הם נראים דומים מאוד, אך ה-PIONEER עולה כ-100 ש"ח יוצר ואני תוהה מדוע. אשמח אם תשפכו אור על הנושא. כמו כן, אני מבין שלשני המכשירים אין עדכוני קושחה (פרט לעדכון הרשמי ל-Pioneer DV320, שמטפל למיטב הבנתי בגודל הכתוביות בלבד). אם זה חסרון? האם המכשירים מגיעים "מושלמים" או שיש צורך בעדכון, רק שזה טרם נכתב ע"י אף אחד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אתמול הגיעו אלי Shure SE425 אחרי שבועות ארוכים שאני רק מנסה למצוא דרך להביא אותם לארץ במחיר סביר. בקיצור מוחלט, התאהבתי כמעט מייד, אוזניות מדהימות מכל בחינה. (לשם השוואה, עד היום השתמשתי בCX300 לצרכים ניידים וAudio Technica AD700 לצרכים נייחים יותר) הגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות כמה מה'שרוולים' (Sleeves) האחרים ולראות מה יותר מתאים לי, והתחלתי בתהליך ההסרה. לפי ההוראות, מה שצריך לעשות זה לסובב ולמשוך (Twist and pull) בשלב הזה התחילו הבעיות. השרוול המובנה (אני עדיין בטוח שיש תרגום יותר טוב לsleeve, אבל מילא) הוא מספוג כלשהו (למעשה, גומי ספוגי לא ברור), וכשאני מנסה לסובב אותו התגובה היחידה שאני מצליח לקבל היא מחיצה (הוא חוזר לצורתו המקורית אחרי זמן כזה או אחר, או לפחות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-